ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!..

Ορεστιάδα: Μαϊμού οι καλόγριες μαϊμού και οι εικόνες!

ΒΟΛΟΣ – ΒΑΖΕΛΟΣ 1 – 5 

Α. Οι Κοι Αλαφούζος και Μπορίς Κλέϊμαν (τερματοφύλακας του Βόλου) είναι και οι 2 εβραϊκής καταγωγής! Ο μεν ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Έλληνας εβραϊκής καταγωγής, ο δε τερματοφύλακας του Βόλου Ουκρανός εβραϊκής καταγωγής!.. Πολλά συγχαρητήρια και στους 2 και ειδικά στον Κλέϊμαν, που στο πρώτο γκολ μαζεύει το δεξί του χέρι, στο δεύτερο… αργεί να πέσει και όταν πέφτει, του ξεφεύγει η μπάλα, και τέλος πάντων ω(!) της ξεφτίλας και της μαϊμουδιάς!..

Β. Γειά σου ξεφτίλα Μπέο!.. Ωραία “άνοιξες” τα πόδια σου στον Αλαφούζο, αλλά είμαστε γνωστοί όλοι στην ημεδαπή! Σίδερα τρώτε μόνον με τον Ολυμπιακό… εναλλασσόμενε τσάτσε των Σαββίδη, Μελισσανίδη και τώρα και του Αλαφούζου!

Γ. Στον Ολυμπιακό πόσα θα εισιτήρια θα δώσεις, ρε μεγάλε εσύ μάγκα; Κανένα, έ;

Δ. Έχετε μεγάλη ομάδα ρε βαζέλια, μπράβο σας! Και σε περίπτωση που κάτι στράβωνε, δύσκολο βεβαίως αφού ο Κλέϊμαν ήταν “πιασμάν”, και o Βόλος… περπάταγε, είχατε και τον Σιδηρόπουλο πάλι(!) για να “καθαρίσει” “για πάρτι” σας! Δουλεύει καλά ο Μπαλτάκος ο Χρυσαυγίτης!.. Μπράβο σας, δέσατε το ματς… πανταχόθεν! Για να πάρετε ένα πρωτάθλημα, θα κάνετε τις(!) βρωμιές και πάλι, μετά απ’ εκείνες τις ιστορικές βρωμιές σας σ’ εκείνα τα 2 πρωταθλήματά σας, αυτό του… στεγνοκαθαριστή (όνομα και πράγμα) Δούρου και εκείνου του… Χιώτη εφοπλιστή και γνωστού γαμίκου μοντέλων Προέδρου σας, που είχε τότε, όπως ο ίδιος είχε πει, “καθαρίσει την μπουγάδα”!.. Καταλάβατε!

Ε. Εκεί στην ΝΔ περιμένετε να πάρετε Ολυμπιακή ψήφο!..

ΣΤ. Μπένετ, βρωμίλε! Θα μάθουν για σένα σύντομα στην Αγγλία! Να είσαι σίγουρος πως δεν θα μείνει έτσι η παρουσία σου στην Ελλάδα και το γεγονός ότι έγινες ΛΑΚΚΕΣ της ντόπιας μαυρο-κιτρινοπράσινης ΜΑΦΙΑΣ που ελέγχει το ε/ποδόσφαιρο, εδώ και πολλά χρόνια τώρα! Να είσαι σίγουρος ότι στην Πρεσβεία σας στην Αθήνα, παρακολουθούν την εδώ παρουσία και πορεία σου με μεγάλη προσοχή! Άντε ξεφτίλα και συ!..

 

41 Μαιμου ideas | μαϊμού, ζώα, πίθηκοι

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-