ΜΕΤΑ ΑΠΟ… ΜΕΘΥΣΙ!..

1. Aφού τα “ΒΜΡ – 1” δεν είναι αξιόπιστα, όπως πολλοί εδώ στην Ελλάδα… “δορυφόροι” διατείνονται, τότε γιατί τα στείλαμε ή -ακόμα- τα στέλνουμε στους… φίλους μας(sic) Ουκρανούς; “Δίνουμε σκάρτο πράμα” σε φίλους, για να… νικήσουν τους Ρώσους; Πώς;

“Βουτάτε, ρε… αναλυτάδες, την γλώσσα σας στο μυαλό σας”, πριν μιλήσετε, “γαμώ τα κυκλώματά σας”, που μεριμνούν για την προβολή σας!

Όσες… παρελάσεις και να κάνουν τα “Μάρντερ”… χαιρετίσματα! Θα με θυμηθείτε σύντομα, όσοι… ζήσετε μαζί τους ή ήδη… ζείτε!

2. Μια κοινωνία που πένεται… γενικώς, ρε σεις Κυβερνητικοί και άλλοι εντολοδόχοι των “Διεθνών Εβραίων”, (πένεται από φαγητό, μέχρι… πολιτισμό), πώς να βάλλει τα φωτοβολταϊκά τους; Θα θέλατε να μας πείτε; Άντε, παπάρες, που προπαγανδίζετε και την γρήγορη απόσβεσή τους, … “στην υγεία” των Ροκφέλερς!..

3. Αν γλυτώσουμε, πράγμα δύσκολο τον Γ’ Π.Π. θα πάμε με κρίση έως το 2030 σίγουρα, μέχρι δηλαδή “να μπει το νερό στο αυλάκι”, ήτοι να πάρουν πολλαπλασίως και πολλαπλασίως τα λεφτά τους πίσω οι Κοσμοκυρίαρχοι… επιβήτορές μας, από την χασούρα τους επί Τραμπ και ταυτόχρονα να έχει εξασφαλιστεί παγκόσμια η “νέα εποχή”, λέγε με ανεμογεννήτριες, και γενικώς η “πράσινη ανάπτυξή” τους, κάτι που ασφαλώς προϋποθέτει ΟΛΙΚΗ ΗΤΤΑ της ανιδρούσης, στους κατέχοντες τα “παγκόσμια κλειδιά”, Ρωσίας!

4. Ακάρ! Καλύτερα να σας έχουμε μπει στην μύτη, παρά κάπου αλλού, βρε! Τί λες και συ; Δεν μπορείτε, ρε Τούρκοι, ακόμα να ξεπεράσετε, το πώς ένας αυτοκρατορικός, σχεδόν από της γεννήσεώς του, λαός σαν τον ελληνικό, που ήταν 400 και 500 χρόνια σκλάβος στους Οθωμανούς προγόνους σας, κατόρθωσε και έφτασε το 1921 70χλμ από την πρωτεύουσάς σας, έ;

Εδώ χρειάζεται ψυχολόγος, που θα έλεγε και ο δύσμοιρος, αλλά δόλιος(!), Τσαβούσογλου, προκειμένου να σας “κατευθύνει” και να μην τρελαθείτε!.. Να λοιπόν Χουλουσί, ποιός χρειάζεται πραγματικά ψυχολόγο! Θέλετε επειγόντως έναν ή μία, μπας και αποπλεγματοποιηθείτε / αποκομπλεξαριστείτε, επιτέλους!

Η επανάληψη όμως συνεχώς αυτής της αλήθειας, του… “πολλαπλασιασμού μας”, κλπ, μιας αλήθειας που σας καίει τα σωθικά Χουλουσί, δείχνει ότι οι Τούρκοι δεν γνωρίζετε τους Έλληνες και αυτό είναι το επικίνδυνο για εσάς, και(!) ως λαός, αλλά και(!) ατομικά, ως προσωπικότητες, όπως τώρα εσύ, που με ό,τι λες, από την θέση μάλιστα του ΥΠΑΜ ενός των παλαιοτέρων ιστορικά Επιτελείων, δείχνεις ότι ως επαγγελματίας είσαι… λίγος!..

Σε ό,τι αφορά την “Μ. ΙΔΕΑ”, που ανέφερες, τώρα! Αυτό το κλίμα, ότι υπάρχει στην σημερινή Ελλάδα, σας υποβάλλουν στις αναφορές τους, τα εδώ εντεταλμένα, στην Πρεσβεία σας, πολιτικο-στρατιωτικά και λοιπά Όργανα; Πχ αυτά σας γράφει ο ΑΚΑΜ σας;

Η απάντηση είναι “Όχι”! (Άλλωστε ξέρουμε άριστα τις προς εσάς ανταποκρίσεις τους)!..

Μακάρι να υπήρχε αυτό το κλίμα Χουλουσί! Το ότι δεν υπάρχει, να ξέρεις, είναι και ένας λόγος ελπίδας για εσάς, ότι θα μπορούσατε ίσως να μας νικήσετε κάποτε στην τελική μας πια αναμέτρηση!..

Το τί υπάρχει, άστο, διότι αν σου γράψω, θα πρέπει να βγω μετά στο μπαλκόνι και να… σαλτάρω!..

5. Από κάργα “Διεθνιστής” έγινε τώρα… Πατριώτης ο Τσίπρας; Διαβάστε, σχετικά με την στάση του Τσίπρα και του διεθνιστικού Σορίτικου κόμματός του, ό,τι έχει εδώ στον “Ε.Θ.” γραφεί και θα καταλάβετε, ποιά είναι αυτή η πολιτική (και άρα και ανθρώπινη, ρε σεις… ψυχολόγοι της… εποχής μας, ή όχι, μαζί δεν πάνε αυτά;) οχιά και το πυρηνικά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα του!..

6. Τα “ΛΕΟΠΑΡΝΤ” Κε Π-Θ γέ, τα “ΛΕΟΠΑΡΝΤ”! Να μας κάνουν την δουλειά… χθες και να μας τα στείλουν… προχθές, οι Γερμανοί! Ζήτα το από τον… Όλαφ, αν πραγματικά, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μπορέσουν να δουν την Ιστορία τους, αλλά παράλληλα και το συμφέρον τους, με μια μη Τουρκοστρεφή οπτική!..

Γιατί, έστω μια φορά, δεν δοκιμάζετε, ρε Γερμανοί να “παίξετε” Ελλάδα; Πόσο ακόμα θα μένετε στο γεγονός, ότι χάσατε τον Β’ Π.Π. εξαιτίας μας; (Από την στιγμή που είμασταν η βασική αιτία να μην πάρετε την ΕΣΣΔ)!..

7.  Από σήμερα καθιερώνουμε το… “Γαμώ τον Κατρούγκαλο”*, (τον πολιτικό μόνον, Κε ή Κα Ψυχολόγε;), όσο και ειλικρινά να τον συμπονούμε με το θέμα της υγείας του, αφού μαζί με τους… εγκεφάλους… Οικονομολόγους του, … ανακάλυψαν την περίφημη… “Προσωπική Διαφορά” και έτσι τώρα που ο Κ.Κ.Μ. θα δώσει ένα 7% αύξηση στους συνταξιούχους, οι περισσότεροί τους θα πάρουν… ούμπαλα!.. Ντροπή ρε, ντροπή!..

Και εκεί στην Κ-Β, αφήστε ρε τις παπαριές, ότι όσοι δεν πάρουν αύξηση, θα… σβήσουν σιγά – σιγά την “προσωπική διαφορά” και παπαριές, διότι εκτίθεστε και μάλιστα σοβαρά! Τελειώνετε ρε με τον Νόμο αυτό, μ’ αυτό το σφαγείο και αφήστε τα… παραμύθια! Θα περιμένουν να πάρουν αύξηση πραγματική οι συνταξιούχοι, πότε; Λίγο πριν πεθάνουν, ώστε να έχει να πληρώσει τα έξοδα κηδείας τους η οικογένειά τους;

Τσίπρααααααααααααααααααααααα, που βγαίνεις και… γενναίος τώρα, ρε πολιτικό θρασίμι στις τηλεοράσεις! Καμιά συγγνώμη θα ζητήσεις ρε για το Νόμο του… “Μαντηλάκια” ή θα αρκείσαι μόνον να κάνεις τον… καμπόσο με τα 12 μίλια, ρε πολιτική ύαινα;

Θα μου πεις όμως και θα έχεις και δίκιο! “Εδώ σας υποθήκευσα ρε μαλάκες Έλληνες έως το 2115 (για 99 χρόνια) και σας έφερα το… “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” (από λεξι-ευρηματικότητα πάντα πρώτοι τα κρυφο-Κομμούνια), από ένα “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” από το οποίο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή βγήκε η “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, αυτό το αιώνιο σύμβολο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, για τον Νόμο του Κατρούγκαλου μου λέτε, ρε… φθηνιάρηδες”; (ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΛΕΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΛΠ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΛΟΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Π-Θ ΚΑΙ ΜΑΣ… ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟ 2018, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΓΕ Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ… ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑΦΤΕΣ ΜΑΣ – ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΉΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ)!..

* Χίε, αληταρά, την βρωμιά του νέου “Χουντο-Συριζαίϊκου” δίπολου συναφιού σου, το “Γαμιέσαι Μητσοτάκη”,  το γράφεις συνεχώς, αφού άλλωστε τα πιο σκοτεινά υπόγεια του “Σόρος-ΣΥΡΙΖΑ” που το σκέφτηκαν και σχεδίασαν, στο επέβαλαν, ώστε να το “πουλήσεις”, … για χάρη τους και το… “πουλάς”! Με το “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ” όμως, λόγω των συνταξιούχων, ρε ευνουχισμένε Χρυσαυγίτη, και για το “ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, με την ΥΠΟΘΗΚΗ μαλάκα, ΥΠΟΘΗΚΗ(!) της ΕΛΛΑΔΟΣ για 99 χρόνια στους “Διεθνείς Εβραίους”, θα πεις και θα γράψεις κάτι ή δεν σ’ αφήνει ο… Μελισσανίδης; Αχαχαχαχαχαχα! ΕΙΝΑΙ “ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ” και συνεπώς ΕΥΛΟΓΙΑ, ψυχάκια τσάτσε των Μελισσανίδη – Σαββίδη, Χίε, ότι βρέθηκε ο Κ.Κ.Μ. και άλλαξε ΑΡΔΗΝ(!) τους όρους του Ε-Τ παιχνιδιού! (Τουλάχιστον αυτού)!..

8. Ο Δκτης Ασφαλείας ΔΑΒΑΛΟΣ αποδεικνύεται ΔΥΝΑΜΙΣ, γι’ αυτό και τα πραγματικά κυκλώματα, … Χίε δημοσιογραφικέ (λέμε τώρα) βρωμιάρη, τον μισούν και τον πολεμούν, από την 1η στιγμή! Έχει “γκατς” και “τελειώνει” – “κλείνει” θέματα που βρήκε ή βρίσκει!..

“Έκλεισε” το θέμα των Αλβανών στην Παν-πολη, ένα θέμα που τώρα πρέπει να αναλάβει η ΕΥΠ, με “γάτους”, αν φυσικά διαθέτει / έχει τέτοιους! (Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” βοήθησαν, όσο μπόρεσαν)!..

“Απεκάλυψε” και “έκλεισε” το θέμα της Ντανιέλα και του Αλβανού… “Τόνι ΜΟΝΤΑΝΑ” (τον είχε επηρεάσει πολύ αυτόν ο “Σημαδεμένος” με τον Αλ ΠΑΤΣΙΝΟ)! Πρόκειται για ένα θέμα που θα έσπαγε κόκαλα, αν(!) η ε/κοινωνία (όσο και να νοσεί η ίδια), δεν ασχολείτο -και ΟΡΘΩΣ(!)- με το θέμα του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” βοήθησαν, όσο μπόρεσαν)!..

Το θέμα της “μικρής”, (σε εισαγωγικά, αφού… “μεγάλωσε” γρήγορα), το χειρίζεται άψογα από την πρώτη στιγμή(!), και θα βγάλει τους πάντες στο “ΦΩΣ”, όσες σκιές, Κε… Σημίτη, και να βάζει στα μούτρα τους ο “Νόμος περί Προσωπικών Δεδομένων και κατ΄ουσίαν ή αλλιώς, ο… “Νόμος περί διαλύσεως της Κοινωνίας”!..

Υπάρχουν και άλλα, αλλά δεν μπορούν να γραφούν όλα, ει μη μόνον πινελιές!

Κε Δάβαλε! “Θα γράψεις Ιστορία”, αν μπορέσεις και “καθαρίσεις” και τον Άγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, τουλάχιστον από τις συμμορίες των Αλβανών που τον λυμαίνονται, ειδικά αυτές των νεαρών Αλβανών που πουλάνε ναρκωτικά και μπραβιλίκι σε Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, και άλλους, ως “μπροστινοί”, όπως το ζευγάρι που συνελήφθη χθες στην Θεσσαλονίκη, η οποία, ας μου το επιτρέψεις, έχει, ως Ασφάλεια, επιτυχίες πολλές περισσότερες υμών, εννοώ των Αθηνών! Στην περιοχή του “ΑΓΙΟΥ” και ευρύτερα έχει “πολύ ψωμί”! Αλλά προσοχή! Απαιτείται στα περισσότερα των θεμάτων συνεργασία με την ΕΥΠ, αφού η περιοχή βρίθει από κάθε είδους ντόπια και ξένα… ψάρια, εκείνης της πιατέλας του Παπαγιαννόπουλου, στην ταινία “Η Βίλα Των Οργίων”!..

9. Μακρόν: “Οι Η.Π.Α. πουλάνε στην ΕΕ “4 φορές επάνω” το φυσικό αέριο” (το “LNG” ορθότερα)!.. Σώπα ρε Μανώλη, σώπα!.. Τα Κανάλια μας όμως, (και ειδικά η… πορδή του “CNN” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, ο “ΣΚΑΪ”), γιατί δεν είπαν κάτι;

Κε Μπάϊντεν, έχεις κάτι να πεις σε εμάς τους… μαύρους;

10. Ας μας συγχωρήσει ο συμπαθής, (όσο και ρεμουλιάρης και να είναι ή πλέον να ήταν), τελευταίος -ιστορικά- Π-Θ της Τουρκίας Κος Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, για τον λόγο ότι ξεχάσαμε να του πούμε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ(!), για τον τραυματισμό του, από το τροχαίο που είχε, πριν από λίγες μέρες!..

Περαστικά Σας, Κε Πρόεδρε! Μακάρι το χαμόγελό σου, (εμείς ξέρουμε ότι ήταν και θα είναι πάντα ΑΛΗΘΙΝΟ), να το είχαν στα πρόσωπά τους και να ήταν επίσης αληθινό και όλοι οι άλλοι Τούρκοι συνάδελφοί Σου!

Σου ευχόμαστε λοιπόν ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και το ταχύτερο δυνατόν ΟΡΘΙΟΣ και ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ*!..

* Έγραψα “ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ” και στην μνήμη μου ξαφνικά ήρθε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και δεν μπορώ να μην φωνάξω (έστω σαν τον Ληναίο, την 2η φορά, αχαχαχαχαχαχα, εμπρός στον Μπάρκουλη, στην ταινία “Μιας Πεντάρας Νιάτα”, “ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΥ ΑΝΔΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ”);

11. Κε Βαρβιτσιώτη, πρόσεχε τί λες! Είπες! (Στον ΣΚΑΪ) : “Τα τελευταία 15 χρόνια κάναμε εξοπλισμούς”!.. Για κούνα λίγο την… κελέ σου, βρε βλάμη!..

12. Προσοχή! Οι Τούρκοι, ως πολιτική ηγεσία, θα αμφισβητήσουν την κυριαρχία των νησιών μας, ήτοι την ελληνικότητά τους, λίγο πριν επιχειρήσουν εναντίον μας (και φυσικά και κατά των νήσων μας παρά την Μ. Ασία), λέγοντας “πάνω – κάτω”, (με κάποια αφορμή / αυτήν που ψάχνονται να τους την δώσουμε, όσο τίποτα άλλο), πως “κάναμε τόσο καιρό τα πάντα σχετικά με το θέμα της αποστρατικοποίησης των νησιών, ώστε αυτό να λυθεί, κλπ, ενημερώσαμε όλο τον Κόσμο και κυρίως τους Έλληνες που τα κατέχουν παρανόμως, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά εις μάτην, επομένως τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να τερματίσουμε την απειλή που αυτά εκφράζουν κατά της χώρας μας, με στρατιωτικό τρόπο, κλπ”!.. Καταλάβατε!..

Οι Τούρκοι ΔΕΝΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΦΙΛΟΙ! Σας το έγραψε και  ο “ΙΑΠΕΤΟΣ” πρόσφατα!

Αναρωτηθείτε! Ελέγχεται εκείνος ή εκείνη που είναι ετοιμοθάνατος / – τη, την στιγμή μάλιστα που λίγο πριν από τον επιθανάτιο ρόγχο, θεριεύει, αντρειεύει και όλοι νομίζουν πως… ανέστη, πως γλύτωσε τον θάνατο;

Σε αντίστοιχη θέση είναι τώρα η Τουρκία!..

ΤΟΥΡΚΟΙ… ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΓΑ… ΜΠΙΠ!!!.. “YÜREĞİN VARSA ÇIKIN KARŞIMIZA”!

13. Προσοχή στις πολλές παπαριές του “Nordic Monitor”! Το “σάϊτ” χρηματοδοτείται από τον Αρχι-Χότζα Φ. Γκιουλέν, ο οποίος, ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ(!), είναι Τούρκος, αν με καταλαβαίνετε, ενώ επίσης ο… Α/ΜΙΤ, με τα Όργανά του, είναι παντού!

Είναι δυνατόν να λένε οι Κοι αυτοί, πως δεν υπάρχει ουδεμία ετοιμοπόλεμη Ταξιαρχία στην Τουρκία ή πως έχει έλλειψη -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- σε μαχητές;

Είναι δυνατόν να διαβάζουμε πως οι Τούρκοι σχεδίαζαν να προσβάλλουν την ηπειρωτική Ελλάδα, για να υποχρεώσουν το Ε/Επιτελείο να “τραβήξει πίσω” τις δυνάμεις του από τα νησιά, στα οποία ακολούθως θα επιχειρείτο κατάληψη από τ/πλευράς;

Σε ποιούς νομίζετε ότι απευθύνεστε ρε λαμόγια;

14. Πώς μπορεί ο Ζελένσκι και… λεονταρίζει, όταν ο 1 στους 3 στο Ο/Επιτελείο είναι -τουλάχιστον- Ρωσόφιλος;

15. Οι Ουκρανοί πιστεύουν ότι με την “βρώμικη βόμβα” θα διώξουν τους Ρώσους από τις καταληφθείσες απ’ αυτούς επαρχίες τους; Μήπως νομίζουν ότι έτσι θα υποχρεώσουν την Δύση να επέμβει στο όλο… θέμα στρατιωτικά, ώστε να σωθούν;

Ζελένσκι! Αρκετά έπαιξες το παιχνίδι των “Διεθνών Εβραίων”, θάβοντας τους -υποτιθέμενους- συμπατριώτες σου (έστω “τύποις”)!.. Παράτα τα τώρα και πήγαινε σε διαπραγματεύσεις, ώστε “ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΖΕΤΑΙ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ”!..

16. ΦΙΛΗΣ: Ένα πολιτικό παχύδερμο, που το σωματικό του λίπος “έντυσε” σαν ρούχο το μυαλό του, με αποτέλεσμα να έχει, αυτός ο δήθεν… θρήσκος και… ψάλτης, ένα ανεξήγητο μίσος για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ μας γενικώς και αορίστως, υποδυόμενος, ως άλλος προβατόσχημος λύκος, τον “χαμηλών τόνων” και πολύ… “προβληματισμένο”… Χριστιανό, με στόχο τους καλοκάγαθους και καλοπροαίρετους τυπικά ομοδόξους του!.. Καταλάβατε!..

17. Ακάρ! Πες να σου βάλλουν να ακούσεις την Νανά ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ στο τραγούδι της, “ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΗΣΙ, ΗΤΑΝ ΘΕΡΙΟ ΠΟΥ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΖΕ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΚΉΤΤΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ” και πάψτε να προκαλείτε τους Κρήτες, αγάμπεϊμ!

18.  Κε Ιατρίδη, σεβαστέ Πτέραρχε! Σας είχαμε προτείνει να ασχολείστε μόνον με τα αεροπορικά, όταν καλείστε στον… ΣΚΑΪ, αλλά δεν μας ακούσατε!.. Έτσι είπατε, πως οι ΤΕΔ, το 2020, έφεραν τον αποβατικό(!) τους στόλο στο Ακσάζ, ενώ -ΠΡΟΣΟΧΗ- μετέφεραν και δυνάμεις στα παράλια της Μ. Ασίας, κάτι που τώρα είπατε δεν έχουν κάνει, όπως τονίσατε, συμπληρώνοντας πως έχουν δυνάμεις στην Συρία και στην Αρμενία(!), ενώ δεν έχουν κάνει ούτε και μια μικρή (sic) ΕΠΣ!

Δεν θα σας απαντήσω στα άκρως… περιπεπλεγμένα παραπάνω ρηθέντα σας, επειδή σας σέβομαι και διότι δεν θα ήθελα να κάνω… μάγκες τους Τούρκους, του Τ/ΓΕΕΔ!

Σας καλούμε σήμερα, όλοι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, κατ’ αρχάς να μην πείθεστε στα όσα σχετικά με τις ΤΕΔ, κλπ, ακούτε να λένε οι άλλοι σε “-ίδης” αξκοί, πρώην και πιθανώς και νυν, φίλοι σας, καθώς και σας καλούμε επίσης -ΑΣ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ- να πάτε, διότι “μετράτε” ακόμα σαν ΑΝΔΡΑΣ εμφανισιακά, και μάλιστα πολύ, και να γυρίσετε καμία διαφήμιση για κοστούμια, αντί να ασχολείστε με τα Ε-Τ και δη με τον ΤΣΞ!..

19. Ο “ΣΚΑΪ” μετέδωσε! “Οι Ρώσοι, λένε οι Άγγλοι, θέλουν να φύγουν από την Χερσώνα, αλλά δεν μπορούν”! Αν αυτό είναι αλήθεια, κατ΄εμάς λίγο… δύσκολο, είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα, ρε σεις Άγγλοι;

20. Ακούσαμε με λύπη, αλλά κυρίως με μεγάλη ανησυχία, πως ο Βασιλεύς ΚΑΡΟΛΟΣ έχει προβλήματα υγείας, την καρδιά του ίσως, λόγω του πολύ κόκκινου του χρώματος των χεριών του, καθώς και πως πάσχει από κατάθλιψη, που τον “βρήκε”, μετά την εκδημία της μητέρας του Βασίλισσας ΕΛΙΣΑΒΕΤ(!) και πως φοβάται πολύ για όσα τον περιμένουν ως Βασιλέα, ενώ υπάρχουν φήμες, όπως έγραψαν και διέδωσαν τα ίδια κέντρα (άραγε ποιά;) για να παραδώσει τον θρόνο στον διάδοχο Ουϊλιαμ!..

Λέμε τα παρακάτω, με πολύ αγάπη:

α. Τα προβλήματα υγείας για έναν άνθρωπο της ηλικίας του Βασιλέως είναι κάτι το φυσιολογικό! Η πεποίθησή μας είναι ότι οι Ιατροί του παρακολουθούν τον Κάρολο σχετικά!

Αν πρόκειται όμως για σοβαρότατο πρόβλημα, (αν φυσικά υπάρχει κάτι τέτοιο), πρόβλημα με το οποίο δεν θα μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντά του, τότε και μόνον τότε δικαιολογείται η… παράδοση του Θρόνου στον γιό Του!

β. Ο καθείς που χάνει τους γονείς του, πόσο μάλλον την μάνα του, δεν στεναχωρείται; Η “φυγή” της Βασίλισσας είναι ακόμα νωπή, και είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Βασιλιάς να είναι ακόμα θλιμμένος και να αναπολεί μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ που έζησε με την αγαπημένη Του Μητέρα!.. Ρωτάμε! Οι Βασιλείς δεν είναι και Αυτοί άνθρωποι;

γ. Ο Κάρολος είναι πράγματι ένας ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, διότι έχει ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, αλλά απολύτως ελέγχει τον πολυσχιδή εαυτό Του, ώστε να πιστέψουμε ότι “έπεσε σε κατάθλιψη”! Δεν ντρέπονται αυτοί που έγραψαν κάτι τέτοιο, υπονοώντας ότι θα πρέπει να αλλαγεί, κλπ;

Επειδή έχουμε καλή προαίρεση, γράφουμε το ακόλουθο, για να… δικαολογήσουμε ίσως τους… διαρροείς!..

Η ευαισθησία και η ευγένεια της ψυχής ενός ανθρώπου, σε συνδυασμό με την θλίψη που γεννά ένας θάνατος ενός προσφιλούς μας άλλου ή άλλης, πόσο μάλλον της μάνας μας, δίνει αρκετές φορές την ψευδή εικόνα του ατόμου σε… κατάθλιψη!..

δ. Λυπηθήκαμε πολύ για την Βασίλισσα! Χαρήκαμε ιδιαιτέρως για τον απλό, σεμνό και ιδιαιτέρως ευγενή Κάρολο, που γνωρίσαμε στην Ελλάδα, όταν μας επισκέφτηκε στα 200 χρόνια από την ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ μας!.. Χαρήκαμε (αν και ακόμα δεν εστέφθη ΒΑΣΙΛΙΑΣ), σαν να πήρε το Πρωτάθλημα στο αγαπημένο μας νησί η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!..

ε. Αν όμως Κοι… διαρροείς, για τον “Α” ή “Β” λόγο, (για εμάς μόνον οι λόγοι υγείας υπάρχουν), παραιτηθεί ο Κάρολος υπέρ του Ουίλιαμ, ας μην μας παρεξηγήσετε, αλλά θα χαρούμε σαν η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ να έχει πάρει το… “CHAMPIONS LEAQUE”!

Τέλος, αναδύεται ένα πρόβλημα, το οποίο και πάλι είχαμε εδώ στο “σάϊτ” μας επισημάνει (Θα θυμάστε, τότε που κάποιος είχε πυροβολήσει προς… δεν θυμάμαι αν ήταν προς το Παλάτι, φτάνοντας σ’ αυτό ή σε πρόσωπο… / Συγγνώμη)! Ποιό; Διαβάστε!

Πώς τόσο εύκολα και χωρίς να υπάρχει ουδείς έλεγχος από το Παλάτι και τις ΜΥ της χώρας, μπορεί ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΒΑΣΙΛΙΑ Νο “1” ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΦΟΥ -ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ- Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ / ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Νο “1” ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ;

ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΡΟΥΤΙΝΑ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ;

21. Έγινε χθες έκτακτη σύσκεψη των στην Ελλάδα ευρισκομένων “ΑΓΓΕΛΩΝ”, για τον “ΙΑΠΕΤΟ” και την αναφορά του, στο “σάϊτ” μας που του παρεχωρήθη για να γράφει, σχολιάζει, κλπ, στον Παναθηναϊκό, κλπ, και όπως σας είχαμε πει, σας ενημερώνουμε σήμερα πως ο “ΙΑΠΕΤΟΣ” δεν θα ξαναγράψει στον “Ε.Θ.”, όχι διότι είναι με την Ομάδα αυτή, (άλλωστε οι 2 από τους καλύτερους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” μας, οι οποίοι δρουν τώρα στην Τουρκία είναι Βάζελοι), αλλά διότι παρέβη τα εξ αρχής συμπεφωνημένα και ξεκάθαρα τεθέντα στο τραπέζι θέματα της συνεργασίας μας!

Ευχαριστούμε τον “ΙΑΠΕΤΟ” για την σύντομη συνεργασία μας και του ευχόμαστε “ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ” στο… ταξίδι του!

Στο “σάϊτ” θα συνεχίσει (θα δούμε για πόσο ακόμα) και πάλι ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”, κατόπιν και προτάσεως κυρίως των “ΑΓΓΕΛΩΝ” μας στην Τουρκία και στην Αλβανία!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-