Μετά Από Τον… Εσπερινό!..

Φίλοι μου / μας!

1. Σιγά μην πήγαινε να παίξει ο Γ. Αντεντοκούμπο με την Εθνική! Πότε πήγε δηλαδή; Είναι η 2η ή η 3η φορά που το κάνει!.. (2η νομίζω)! Δήλωσε και πάλι τραυματίας και… “καθάρισε”!..

Τα λεφτά, και μόνον αυτά, ένοιαζαν την οικογένειά του και τίποτα άλλο! “Το ύψος των αδελφών νίκησε την… μετανάστευση και την… φτώχεια τους”! Όλα τα άλλα είναι… παραμύθια της Χαλιμάς!

Ο Αντεντοκούμπο βοήθησε στο να περάσουν -υποτίθεται- μηνύματα αντι-ρατσισμού, κατά της διαφορετικότητος, κλπ στην Ελλάδα και να γίνει έτσι μια τεράστια σχετική, ακραία πολλές φορές, “προπαγάνδα εποχής”, ενώ παράλληλα στόχευσε και στο περισσότερο κέρδος με ό,τι έφτιαξε από αθλητικές εγκαταστάσεις στην χώρα μας, κλπ, διαφημίζοντας παράλληλα οι σπόνσορές του τις διάφορες… αγάπες του, όπως τα παιδιά, ο αθλητισμός γενικώς, κλπ, κλπ, κλπ!

Στις Η.Π.Α., όπως είχε πει ο Πρόεδρος των “Ελαφιών” στο Μιλγουόκι, του είχε δηλώσει Νιγηριανός, ασχέτως αν όπου τον έβλεπαν Έλληνες τον χειροκροτούσαν κλαίγοντας, εντός και εκτός γηπέδων!..

ΑΝ ΕΝΟΙΩΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ!

2. Η μαχαιριά στον δολοφονηθέντα Μ. ΚΑΤΣΟΥΡΗ ήταν από “πίσω”!

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ! ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΩΣΤΕ “ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ” ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ Μ.Κ.!

Ο 27χρονος… Έλληνας (ή Έλληνας αλβανικής καταγωγής δεν ξέρω) που έχει κάνει τα μύρια όσα, όπως και ο ψηλός Αλβανός βεβαίως, μπορεί να μας πει το ε/Κράτος γιατί όχι μόνον ήταν εκτός Φυλακής με όλο αυτό το απολύτως ποινικό παρελθόν του, αλλά δούλευε και ως… επιχειρηματίας; Πώς η επικεφαλής του Κα… Βαζέλου και οι περισσότεροι της… παλαιάς συμμορίας τους είναι “μέσα” και αυτός ήταν έξω και με δίκη που την έπαιρνε συνεχώς το… κύμα, δηλώνοντας μάλιστα πως περνούσε τυχαίως από το… σημείο;

Τί να γράψω για τον “καθαρό” Αλβανό ή Ψηλό; “Θα σας σηκωθεί η τρίχα”! Αυτός τον σουγιά… “γάντζο” ή… “ανάποδο”, ή “θηλιά”, κλπ, τον είχε για την… δουλειά του, όπως είπε, προσθέτοντας πως στις 23:00 βρέθηκε και αυτός τυχαίως στο… σημείο, διότι εργαζόταν προηγουμένως κάπου εκεί κοντά!..

“Του έκατσε η στραβή” του Ψηλού και τώρα μάλλον δεν θα μπορέσει να πει ξανά, (για κάποια χρόνια ασφαλώς), όπως σχεδόν το 90% των “εν Ελλάδι” Αλβανών*, πως “η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο” από πλευράς δικαιοσύνης και Νόμων και πως ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει!.. (Υπουργέ Κε ΦΛΩΡΙΔΗ! ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ Π-Θ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΣΟΥ)!..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ, ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ -3 ΦΥΛΑΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΖΟΥΣΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕΤΗΧΘΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΤΕ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Κ-Β!..

Κρίμα το 29χρονο παλληκάρι και ένα “ουστ” μετά ικανής σε πάχος ροχάλας στους “Σικιμεκανταριστές” (!) της “ΕΛΑΣ”, που φέρουν ακεραία την ευθύνη για ό,τι τραγικό συνέβη!..

Α! Και κάτι ακόμα, επειδή “βγήκε” ο προφανώς  κρυφο-Ναζί Κροάτης ΠτΔ (του οποίου η χώρα είναι μέλος της ΕΕ!!!) και μίλησε για… βεντέτα, αν θα έμπαιναν και οι 105 Κροατοπαλιόμουτρα, πόσοι είναι, κλπ, στην Φυλακή μέχρι της δίκης τους! Γιατί ρε φιλαράκο οι Τελωνειακοί σου τους άφησαν να βγουν από την χώρα σας, αφού ήσαν όλοι μαζί και μαζί ελέχθηκαν, κλπ; Δεν κατάλαβαν το πού πήγαιναν και κυρίως το “γιατί”, από την στιγμή μάλιστα που υπήρχε και η δεδομένη απαγόρευση μετακινήσεως φιλάθλων για τον υπόψη αγώνα;

Επίσης! Άραγε, μήπως κάποιοι των ΜΥ σου Κε Πρόεδρε, ξέρουν να μας πουν, αν ανάμεσα στους εκδρομήσαντες στην χώρα μας… ΝΑΖΙ οπαδούς σας ήσαν και κάποιοι που με πιθανή εντολή (;) – άραγε ποιών – έβαλαν και καμιά φωτιά, έτσι όπως περνούσαν, έριξαν καμιά βόμβα, κλπ;

Δεν σε ρώτησα πώς η χώρα σου, ούσα 80% (+) φιλο-ΝΑΖΙ, αν όχι σκέτο ΝΑΖΙ, είναι στην ΕΕ, διότι πολύ απλά εκεί σας έχωσαν τα “αδέλφια” σας οι Γερμανοί!.. Ξέρουμε λοιπόν την απάντηση!

Ό,τι καλό έβγαλε η χώρα σου τα τελευταία χρόνια είναι η προηγούμενη ΚΟΥΚΛΑ ΠτΔ σας! Κρίμα!..

* Φέρεται ότι τουλάχιστον το 80% των νεαρών Ελλήνων αλβανικής καταγωγής κυκλοφορούν στις γειτονιές των Αθηνών με σουγιάδες, μαχαίρια, σιδερογροθιές, κλπ, ενώ επίσης οι 2 με 3 Αστυνομικοί των ΑΤ και ΤΑ του Κέντρου των Αθηνών (από απλοί Αστυφύλακες, μέχρι και ανώτεροι μέσοι βαθμοφόροι) “τα πιάνουν”, κάθε μήνα, από τους Αλβανούς “Δασκάλους” των ενταγμένων σε συμμορίες παραπάνω Ελλήνων, με τουλάχιστον ένα ποσό ίσο με τον μισθό τους!.. Θυμάμαι παράλληλα, (διότι αυτό μπορώ να το γράψω, άλλα όχι), την προ ετών υπόθεση του τέως Δκτού ΤΑ “Αγίου Παντελεήμονος” Χρυσαυγίτη Αστυνομικού Σκάρα!..

Αυτό το “Εσωτερικών Υποθέσεων” ακούσαμε ότι υπάρχει στην “ΕΛΑΣ”, αλλά πού είναι, ξέρει κανείς να μας πει;

3. Τώρα η “Κλιματική Κρίση” καίει την Κεφαλλονιά! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Αύριο και μεθαύριο πού θα κάψει στην χώρα; (Όχι, η Νέα Πέραμος κάηκε ξανά, μέσα σε λιγες ημέρες, από ΙΧ που πήρε φωτιά)!..

Πολλά φιλάκια στον Κο Καλίν, αλλά και στους Πολλάκη – Μπάκα, και λοιπούς… προοδευτικούς δημοκράτες Κομμουνιστές, πράκτορες και μη, όπως στον επικεφαλής των “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ANTI-FA”, κλπ!.. Ξανά, αχαχαχαχαχα!..

4. Εκείνη την κοπελίτσα, ονόματι Πέρου ή κάπως έτσι, που λέει τον καιρό στον ΣΚΑΪ, τώρα που… αδειεύεται, αχαχαχαχαχαχα, η Κα Σούζη, κλπ, δεν της κάνουν κοντινά πλάνα και δεν δείχνουν την μούρη της, όταν λέει τον καιρό, ώστε να την δούμε ποιά είναι και να την μάθουμε, διότι δεν “κάθεται” σε κάποιον κάμεραμαν ή στο αφεντικό του Σταθμού; Αυτός είναι ο λόγος, ρε ξεφτίλες του ΣΚΑΪ;

5. Ψάξτε φίλοι της ΕΥΠ καλά την περιοχή από Νεμέα, μέχρι Λεβίδι, όπως παλαιότερα σας είχαμε απ’ εδώ επισημάνει, (αναφερόμενοι βεβαίως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, όπως πχ Καλάβρυτα, Περτούλι, κλπ, / δείτε το “σάϊτ” μας), και θα βγάλλετε πολλά… λαβράκια, σχετικώς κυρίως με εκπ-ση Αλβανών στα όπλα (γενικώς στρατιωτική εκπ-ση στα πάντα), και όχι μόνον για το ποιοί έβαλαν την φωτιά στην Καντήλα, που έκαψε και το Μοναστήρι της Παναγίας, βοήθειά μας!..

Πώς μια περιοχή όπου βρίσκεται και σοβαρότατη Α/Βάση, υποτίθεται άγνωστη στο ευρύ κοινό, σχετική μάλιστα με την λειτουργία του παγκόσμιου συστήματος πληροφοριών “ΕΣΕΛΟΝ”, κλπ, το ε/Κράτος την έχει περίπου “στα παπάρια του”;

Ρητορικό το ακολουθούν ερώτημα! Βρήκατε, εκεί στην ΕΥΠ, το ποιοί Αλβανοί κρύβονταν, πριν από αρκετά χρόνια, πίσω από τις μάσκες, σ’ εκείνη την φωτογραφία από τα Καλάβρυτα, όπου είχαν κάψει την ε/Σημαία και έκαναν και βολές με Καλάσνικοφ; Και αν τους βρήκατε τί τους κάνατε; Τους στείλατε τον… Νούλεζα ή την γριά… Κούρτοβικ να τους υπερασπιστούν;

Αλήθεια! Σ’ αυτές τις κατά καιρούς συναντήσεις των 2 ΥΠΕΞ Ε. και Α. ή των 2 Υπουργών “ΠΡΟΠΟ”, οι Έλληνες τί ακριβώς λένε στους δεξιούς (όχι με την πολιτική έννοια)… όρχεις των Τούρκων στα Βαλκάνια;

6. Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια (!!!) στους οπαδούς της Αλβανικής Ομάδος “ΤΙΡΑΝΑ”, που τόλμησαν, παρά την δεδομένη σχέση υποτέλειας της χώρας τους προς τους Τούρκους, “να τα βάλλουν”, σχεδόν πρόσφατα, με τους οπαδούς της αντιπάλου τους τ/Ομάδος ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, που πήγαν μέσα στα Τίρανα “να τα κάνουν… μούλια”!.. Προφανώς οι οπαδοί αυτοί είναι καθαρόαιμοι Αλβανοί… στερούμενοι Τουρκικής και ορθότερα Τουρκο-αλβανικής… Παιδείας και δεν ήθελαν να δουν… “λάϊβ” μια νέα τ/… απόβαση στην χώρα τους και δη στην μικρή, αλλά όμορφη πρωτεύουσά τους!.. Η Α/Αστυνομία, στα παπάρια της οι Τούρκοι! Τους άφησε να κάνουν ό,τι ήθελαν, ακριβώς λόγω της αναφερθείσης ήδη… Παιδείας τους!..

Και να σκεφτεί κανείς με θλίψη, πως τα 2/3 των σημερινών Αλβανών έχουν ε/ρίζες!..

7. Αυτός ο “Σορος-Συριζαίος” φοροτεχνικός από την Ηλεία Χριστόπουλος, δεν άντεξε να τρώει συνεχώς φόλες από τον “άπαιχτο” στα Οικονομικά Αφτιά στον “ΣΚΑΪ” (επιστρέφει… Δημήτριος στις 19-08-2023) και πήρε… μεταγραφή στο Συριζαιϊκο “ΟΡΕΝ“, του Ρ/πράκτορα Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ!

Βρε παπάρα, πόσο πιό καθαρός να ήταν ο Υπουργός Γεωργιάδης μιλώντας για το θέμα της μη πλέον κοπής της συντάξεως, όσων συνταξιούχων εργάζονται;

Πόσο κομματικό λέσι μπορεί να είσαι, για να επιμένεις (όπως και άλλοι), να κάνετε, εκεί στο κολοκόμμα σας, την νύχτα ημέρα; (Και μάλιστα με τον βρώμικο τρόπο του χυσίματος… μελανιού, σαν τις σουπιές, με στόχο να δημιουργήσετε ανησυχία, φόβο και ερωτηματικά στους ακροατές σας);

8. Αυτός, ο νυν Δήμαρχος Ναυπλίου (δεν ανήκει στην ΝΔ μπάσταρδε, δημ/κά ασφαλώς, Χίε), είχε και έχει Αλβανούς* μπράβους, στους οποίους δίνει ή καλύτερα έδινε και τις εργολαβίες σε ποσοστό 100%! Είναι τόσο βρωμιάρης τέλος, και τόσο παλιοχαρακτήρας, που φέρεται ότι έστελνε τους Αλβανούς και έβαζαν κόπρανα (κοινώς σκατά), στιςιεισόδους των οικιών των αντιπάλων του – ανταγωνιστών του! 

Αυτός είναι Δήμαρχος τελικά ή μαφιόζος;

* Η σχέση “Αλβανός – Χρήμα” είναι σχεδόν ομοία με την σχέση “Ιούδας – Τριάκοντα Αργύρια”! Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό!..

9. Πολύ πιο “σφιχτό” πια, σε σχέση με το παρελθόν, το Τ/ΣΕΑ στις ανακοινώσεις του! (Είχαμε στις 09-08-2023).

Ο αγαπημένος Σουλτάνος του ΡΤΕ… ξαναβγαίνει στην Α. Μεσόγειο, ακριβώς στο σημείο τομής, που εδώ και 3, 4 χρόνια (αλλά χρονικά και πιο πρόσφατα), σας γράφαμε εδώ, κλπ!.. “… Όλα αλλάζουν και όλο μένουν ίδια… “!..

10. Επιτέλους! Απέκτησαν τον δικό τους Ναύσταθμο οι Π/Ν μας στον Βόλο! Καλορίζικος!..

Φυλάτε ρε, εκεί στο ε/Κράτος, καλά την περιοχή! Δεν είπαμε 100 φορές πως η Μαγνησία και οι Β. Σποράδες (κατά μερικούς και Βόρειες… Κυκλάδες, αχαχαχαχαχα), είναι 1ος στόχος της ΜΙΤ και της ΥΣΠ του Τ/ΓΕΕΔ; Δεν εξηγήσαμε παράλληλα και το “γιατί”;

11. Επιλογές!

 

Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

Milli Gazete İlk Sayfası

Akşam Gazetesi İlk Sayfası

Türkgün Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Söz Gazetesi İlk Sayfası

 

12.

Rusya’nın KKTC kararına sinirlendiler: Putin bizi sırtımızdan bıçakladı

Rusya’nın KKTC‘de konsolosluk açacağını açıklaması, Yunan ve Rum tarafını rahatsız etti. Rusya’nın Türkiye’ye tavizler vermeye başladığını yazan basın, “Putin, Güney Kıbrıs’ı sırtından bıçakladı.” dedi.

12.08.2023 

Rusya’nın Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Büyükelçiliği, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) başkenti Lefkoşa’da Rus vatandaşlarına yönelik konsolosluk hizmeti vermeye başlayacağını açıkladı.

Rusya’nın Güney Kıbrıs Büyükelçiliği’nden bir yetkili, “Çok yakın bir zamanda Lefkoşa şehrinin kuzeyinde konsolosluk hizmetleri vermeye başlayacağız. Çalışmalar düzenli şekilde yapılacak.” dedi.

Yetkili söz konusu adımın, Rusya’nın Kıbrıs’ın kuzeyinde yaşayan Rus vatandaşlarına yönelik yükümlülüklerini yerine getirmek için atılacağına işaret etti.

Rusya'dan KKTC'de konsolosluk açma kararı

Rusya’dan KKTC’de konsolosluk açma kararı

RUSYA’NIN KKTC KARARI RUM VE YUNANI RAHATSIZ ETTİ

Yunan basınından Pentapostagma ise, Rusya’nın kararını eleştirdi. Moskova yönetiminin KKTC’de konsolosluk hizmeti veren ABD, İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa’nın izinden gittiği vurgulandı.

Rusya’nın Türkiye’ye tavizler vermeye başladığı yönünde ifadelere yer verilen haberde, Putin’in, Güney Kıbrıs’ı sırtından bıçakladığı, konsolosluk kararının Kıbrıs sorununun çözümü için olumlu bir gelişme olmadığı kaydedildi.

Putin’in Ukrayna savaşı sonrası Güney Kıbrıs ve Yunanistan’a karşı tavır aldığına vurgu yapılan haberde, Moskova’nın Kuzey Kıbrıs üzerinden ABD’ye mesaj gönderme niyeti olduğu ileri sürüldü.

Rum basınından Politis, Fileleftheros ve Haravgi gazeteleri aşağı yukarı benzer manşetler atarak, “Rusya işgal altındaki topraklarda konsolosluk açacak.” ifadelerini kullandı.

Rum siyasetçi Averof Neofitu ise, “Rusya bizi düşman ülkeler arasına soktu.” dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan TaluHaber7.com – Dış Haberler Editörü
“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ”! ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-