ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Λιγότερο Τραμπ, Κε Εκπρόσωπε Τύπου της ΝΔ! Μην εκτίθεσαι, εκθέτοντας μαζί και το Κόμμα σου! Δηλαδή, τί θες κυρίως να… καταλάβουμε; Διάβασε παρακάτω μερικές επιλογές:

  • Ότι είστε Κόμμα, υποσύνολο αυτών των “Δημοκρατικών”, των Η.Π.Α.;
  • Ότι γλείφετε, εκεί στη ΝΔ, τους “Δημοκρατικούς”, που κυβερνάνε σήμερα, για άλλη μια φορά, τις Η.Π.Α.;
  • Ότι στέλνετε έτσι… χαιρετισμούς στον Σόρος;

Πολιτικέ παλιοπαπάρα, τον Ε/Π-Θ πρόσφατα στην Ουάσιγκτον τον χειροκροτούσαν και οι Ρεπουμπλικανοί, ανόητε!..

Μέχρις εδώ, αρκεί!..

2. Αυτό έλλειπε να μην παραιτηθεί ο δοτός, των “Διεθνών Εβραίων” άνθρωπος, νυν Ιταλός Π-Θ, Μ. Ντράγκι, εν όψει αυτού του ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ που έρχεται με το Φθινόπωρο, στην Ευρώπη και στον Πλανήτη ολόκληρο!.. Τελειώνουν οι Ρώσοι με τα νώτα τους και θα στραφούν αμέσως προς τα Στενά!.. Έτσι το σχεδίασαν οι… έξυπνοι στην Δύση, για να “τελειώσουν”, όπως νομίζουν, με την… “Αρκούδα”!..

Ο Ι/Πρόεδρος Κος Ματαρέλα δεν την απεδέχθη και μένει να δούμε, αν ο Κος ΝΤΡΑΓΚΙ, αυτό το πραγματικά δυνατό μυαλό και “όπλο” των “Διεθνών Εβραίων” της ΕΕ, θα επιμείνει ή όχι στην αρχική θέση του!..

3. Οι κυρώσεις των Ευρωπαίων, προς την Ρωσία, θυμίζουν στους περισσοτέρους στην Ευρώπη, πολύ μάλιστα πια, το πασίγνωστο ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι και κατ’ αρκετούς άλλους τον Παππά, ο οποίος έμαθε ότι τον απατούσε η γυναίκα του και αυτο-ευνουχίστηκε!..

Και εμείς ξαναρωτάμε:

Θα βγει κανείς, ο οποιοδήποτε, ο οποίος όμως να έχει “γκατς”, να μας πει ή ακόμα και -αν μπορεί- να μας εξηγήσει, έστω, το γιατί με το που γύρισαν, (έτσι όπως επέστρεψαν), οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, (κατ’ όνομα μόνον), στην Κ-Β των Η.Π.Α., άρχισαν και πάλι οι πόλεμοι, οι συμπλοκές και οι διεθνείς προστριβές διεθνώς;

4. Για όσους ξέρουν, κλπ, ο Μπάϊντεν λέει την αλήθεια και οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” τον πιστεύουμε 100%!

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι Εβραίος, για να είναι Σιωνιστής! Μπορείς να είσαι Σιωνιστής, χωρίς να είσαι Εβραίος!.. Ο ίδιος, μάλλον θέλει να μας πει, με τα λόγια αυτά, ότι έγινε Όργανο των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” και έφτασε στα ύπατα πολιτικά αξιώματα της Νο “1” χώρας – “Γροθιάς” των Απάτρηδων “Δ.Ε.”, διότι ήταν ή καλύτερα έγινε Σιωνιστής και ήθελε να εξυπηρετήσει τα εθνικά οράματα και στόχους των “Διεθνών Εβραίων” για την γη τους, ήτοι το Ισραήλ και όχι διότι ήταν φύσει τσάτσος και τους προσκύνησε για να γίνει, κάποια στιγμή, ό,τι έγινε!..

Το ερώτημα είναι! Ο (παρεξηγημένος πράγματι) Σιωνισμός εκφράζει ή όχι τα οράματα των παγκοσμίων “Κεφαλών των Εβραίων”, για τον λαό τους και την γη τους;

Αν “ναι”, πώς μπορεί κάποιος να είναι Σιωνιστής, χωρίς να είναι Εβραίος, Κε Μπάϊντεν; Εκτός αν, θεωρητικά, λέγοντας αυτό που είπατε, θέλατε απλώς να μας πείτε (αναφέρομαι στην λαϊκή πλέμπα) το αυτονόητο, ήτοι πως υποστηρίζετε (sic) την ύπαρξη του Ισραήλ, εκεί όπου σήμερα είναι, δηλαδή στην ιστορική γη του, έστω και κολοβωμένη, αλλά και να στείλετε μήνυμα προς τους σημερινούς Αρχηγούς του Σιωνισμού (που τα ονόματά τους δεν τα γνωρίζουμε ή τα γνωρίζουμε αγνοώντας την σχέση τους με τον “Εθνικισμό”, λέγε με “Σιωνισμό” των Εβραίων και ουσιαστικά του Ισραήλ), πως υποστηρίζετε ένα “Μεγάλο Ισραήλ”, σύμφωνα με τις γνωστές και ειρημένες θέσεις των Ι/Εθνικιστών, για ένα Ισραήλ που φτάνει Βόρεια έως την Τουρκία, ΒΔκά έως την Θεσσαλονίκη, Δυτικά έως τις… Αζόρες ίσως (σίγουρα περιλαμβάνει Κύπρο και Κρήτη ο… Χάρτης τους), Ανατολικά μέχρι τα όρια του Καυκάσου (Κ. Ασία) και Νότια έως την Σ. Αραβία, ίσως, δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς!..

Εμείς όμως σας εισηγούμαστε να αφήσετε τα “πιασάρικα”, που τα θυμηθήκατε τώρα που πήγατε στο Ισραήλ ή και στο Ισραήλ, με το ταξίδι σας αυτό στην Μ. Ανατολή και να πείσετε τους Παλαιστινίους, για τους οποίους παραδοσιακά το Κόμμα σας εργαζόταν και στήριζε να πάψουν να θέλουν την ολική Κ/Φ των Ισραηλινών και της χώρας τους, μιας χώρας που κτίστηκε πάνω στο αίμα 6 εκ-ρίων αθώων, (κάποιοι χιλιάδες εξ αυτών “καρφώθηκαν” στους ΝΑΖΙ από την φιλική σας οικογένεια του “μικρού” “Διεθνούς Εβραίου” Γ. ΣΟΡΟΣ), και να “τα βρουν” επιτέλους με το Ισραήλ!

Εμείς πιστεύουμε ότι “Σχέδιο Συμφωνίας”, σαν αυτό που είχαν πετύχει οι Κοι Τραμπ – Νετανιάχου να συντάξουν και να παρουσιάσουν – προτείνουν στους Παλαιστινίους (βεβαίως οι Η.Π.Α. το εκπόνησαν, οι Ισραηλινοί απλώς συμφώνησαν και ο Εβραϊκής καταγωγής γαμπρός του Προέδρου Τραμπ ανέλαβε να το προωθήσει και να πετύχει την αποδοχή του από τις 2 πλευρές), δεν πρόκειται να συνταχθεί καλύτερο ποτέ και κυρίως όσον αφορά την υποκριτική Παλαιστινιακή πλευρά,  η οποία το μόνον που πραγματικά θέλει είναι η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του Ισραήλ! (Ας με συγχωρέσουν οι Παλαιστίνιοι, το πρόβλημα δεν είναι ο λαός, δεν είναι αυτοί, αλλά η ηγεσία τους, ο βαίνων προς τον θάνατο Κος Αμπάς και οι Τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ”, φίλοι και Όργανα του Κου… ΡΤΕ)!..

Σας ρωτάμε ακόμα, Κε Πρόεδρε των Η.Π.Α.:

α. Ο Κος Λάπιντ ανέλαβε Π-Θ, διότι ο προηγούμενος και συνεταίρος του στην προηγούμενη Κ-Β, δεν ήταν και τόσο “παγκοσμιοποιημένος”, δεν έλαβε θέση 100% αντι-ρωσική, εκρίθη ως περισσότερον Εθνοκεντρικός και δόθηκε εντολή να αποπεμφθεί;

β. Το ότι τον Κο Λαπίντ χαιρετήσατε με την… “Κοβιντική Γροθιά” και τον Κο Νετανιάχου… κανονικά και πολύ θερμά μάλιστα, σημαίνει ότι αποδέχεστε το υψηλό πολιτικό του, “τοπικό” στην χώρα του, αλλά και “Διεθνές”, κύρος, αποδέχεστε ότι μιλάμε για μια πολύ δυνατή γενικώς πολιτικο-στρατιωτική προσωπικότητα, που το Ισραήλ είχε να δει από την εποχή της Μέϊρ και του Μ. Νταγιάν ή ήταν μια  ακόμα, από τις γνωστές σας “υποκριτικές εγκάρδιες χειραψίες”, που στην Ελλάδα αποκαλούνται “χειραψίες του κόλου”;

γ. Το ερώτημα αφορά τον πολιτικό Μπάϊντεν και όχι(!!!) τον Πατέρα(!) Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ! Ο γιός σας είναι τελικά παιδόφιλος; Αν “ναι”, (εκτός από πολλά άλλα), τότε πώς μπορείτε και είστε ακόμα, όχι Πρόεδρος των Η.Π.Α. , αλλά και ο επικεφαλής του Κόμματος των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, του Κόμματος που στα σπλάγχνα του έχει και τους γνωστούς διεθνιστές δικαιωματιστές, τάχα μου ανθρωπιστές και παπάρια – μέντολες, αφού κατ’ ουσίαν μιλάμε για την πιο γνήσια μορφή διεθνιστικής ερυθρο-φασιστικής σύγχρονης συμπεριφοράς, η οποία μάλιστα ό,τι πει ή σχεδιάσει, οι… Υπηρεσίες σας το περνάνε μετά στον Κόσμο, έναν Κόσμο που βιώνει σήμερα ό,τι πιο αθεϊστικό, ό,τι πιο σάπιο και αντι-κοινωνικό, ό,τι πιο σαθρό, νοσογόνο και θανατηφόρο περιβάλλον βίωσε ποτέ αυτός ο Πλανήτης στην Ιστορία του;

5. Την “κατακρεούργησαν” την Κα Κεραμέως της “Μπίλντεμπεργκ” οι “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, αυτά τα πρώην διεθνιστικά Κομμούνια με ερυθρό μανδύα, (που βρώμαγε το χνώτο τους, μαζί με τα αμπέχωνά τους και τα σκισμένα παντελόνια τους, τα οποία φόραγαν για να δείχνουν και εμφανισιακά πού ανήκουν και πως τάχα εκφράζουν και ταυτίζονται με την φτώχεια) και σημερινά διεθνιστικά κρυφο-Κομμούνια με δυτικό μανδύα, με τα πολλά και άδηλα… “ΜΚΟ” αμερικανικά κυρίως πλούτη τους, την “κατακρεούργησαν” και ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑΪΙΚΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟΝΤΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ!

Ο Βερναρδάκης, όταν κατάλαβε ή όταν του είπανε ότι προσέβαλε ένα “πουλέν” της “Διεθνούς Εξουσίας” στην Ελλάδα, (ο Βερναρδάκης που έκανε πολύ τον δήθεν… “in” σε όλα τα σημερινά ντόπια και διεθνή… δικαιωματιστικά, στην εκπομπή της Κας Νέγκα που είχε βγει πρόσφατα), βγήκε και ζήτησε συγγνώμη, όταν προφανώς διετάχθη, διότι όπως είπε έκανε ζημιά στο Κόμμα του και έπρεπε ουσιαστικά, λέμε εμείς, “τρόπον τινά”, να εξιλεωθεί!..

Μέχρι… Ηρώδη την είπανε την Κεραμέως, ο τάχα μου… ψάλτης και… Θεολόγος του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, Φίλης ή πολιτικός ξάδελφος του… Βούδα, (προσοχή του κανονικού και όχι του άλλου, του Νεο-Βούδα της Ραφήνας), ναι αυτός που προσφάτως ζήτησε να βγουν Ιερείς, που παρίσταντο ως λαϊκοί εκπρόσωποι, σε Επιτροπή της Βουλής, κλπ, διότι ο Κος αυτός είναι ο σύγχρονος ε/καταγωγής εκπρόσωπος της ελληνικής… “9ης Θερμιδώρ”, ο γαμπρός του ζάμπλουτου πεθερού φανατικός Σκουρλέτης την κάλεσε μάλιστα να ζητήσει και συγγνώμη, διότι… αντέδρασε η Υπουργός στις ύβρεις, κλπ!.. Μιλάμε για την (!!!) τρέλα, όπως θα φώναζε και ο μέγας Θανάσης ΒΕΓΓΟΣ!..

Και βγήκαν και κάποιοι… σαλιάρηδες δημοσιογράφοι, δήθεν ισορροπιστές του κόλου, να συγκρίνουν το θέμα αυτό, με εκείνο της Αχτσιόγλου, που ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ / “Κοινωνικά Δίκτυα” σχεδόν γυμνή!.. (Θα θυμάστε την παλαιά εκείνη φωτογραφία της στην Βουλή, στην οποίαν φαινόταν το στριγκάκι της! Στην πρόσφατη “φωτό” φαινόντουσαν τα… βυζάκια της, τα… “βυζάκια έξω λοιπόν”, που τραγούδαγε και η εξαίρετη Μελίνα ΤΑΝΑΓΡΗ)!

Έκραξαν την Αχτσιόγλου δικαίως στα ΜΜΕ, κλπ, διότι ΑΠΑΝΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να εμφανίζονται ενδεδυμένοι αναλόγως του μέρους – χώρου ή εκδηλώσεως που καλούνται, που πάνε, κλπ, κλπ, κλπ!.. Σε μια κηδεία πχ δεν τραγουδάς, δεν φωνάζεις, δεν γελάς, δεν πας με έγχρωμες γραβάτες ή με ροζ πουκάμισα… αγράβωτος (sic), αν είσαι ο… ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ, σε μια βάφτιση ή σε έναν γάμο δεν κλαις, δεν κάθεσαι θλιμμένος, δεν φοράς μαύρα, κλπ, σε μια Εκκλησία, στην Βουλή, σε μια πνευματική εκδήλωση, δεν πας με τον κόλο έξω, κλπ, κλπ, κλπ!..

Επί 4,5 χρόνια ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ και κρυφά και πολλής “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” λέγαμε για τον Π-Θ μας, που πήγαινε στα διάφορα διεθνή “φόρα” σαν τον λέτσο, μη σεβόμενος τα πρωτόκολλα, κλπ και όλοι λέγανε “καλώς τον Έλληνα βρωμύλο”! (Δεν ήταν το πρόβλημα μόνον η… γραβάτα)! Σίγουρα, κάποιοι από εσάς, θα μας κατηγορήσατε!..

Είδατε όμως “προχθές” τον Άγγλο δημοσιογράφο που ρώτησε τον Α/Π-Θ Κο Τζόνσον για τα μαλλιά του, που τον έβλεπες και έλεγες “Παναγία μου, ένας κανίβαλος”, να απαντά στον πολιτικά… “υπ΄ατμόν” Κο Τζόνσον, που του είπε “τα χτενίζω τα μαλλιά μου”, κλπ, και να του λέει “μα εκπροσωπείτε την χώρα στο εξωτερικό”, κλπ!..

Είναι λέτε μη δημοκράτες οι Άγγλοι, είναι πουριτανοί και τόσο… μεσαιωνικοί ή είναι άτομα και ένας λαός αρχών και αξιών, που δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί, όταν μάλιστα έχει αυτήν την συγκεκριμένη ένδοξη Ιστορία παγκοσμίου βεληνεκούς, όταν είχε Π-Θ γούς πολιτικούς σαν τον “Πατέρα Της Νίκης” και σαν την “Σιδηρά” Μ. ΘΑΤΣΕΡ, να τον ρεζιλεύει ένα πολιτικό λαμόγιο, που την ημέρα που συγχωρέθηκε ο Πρίγκηπας σύζυγος της Βασίλισσας ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, αυτός έκανε πάρτι, μιλώντας στην Βουλή για ένα ολιγόωρο γεύμα ή δεν θυμάμαι πώς ακριβώς προσπάθησε να δικαιολογήσει την έλλειψη… θάρρους του να αναλάβει την ευθύνη μιας τόσο απαίσιας πράξεως, την ώρα που πενθούσε το Παλάτι, αλλά και όλο το Νησί!..

Συνεπώς, δεν συγκρίνονται τα σύκα με τα καρύδια, κλπ!

Η Κα Αχτσιόγλου δεν επιτρεπόταν να βγει… γυμνή ουσιαστικά, ενώ η Κεραμέως… πυροβολήθηκε από τα ροζοκόκκινα φασιστόμουτρα, για μια πολιτική της πράξη, στην οποίαν τα ΣΥΡΙΖΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ και φίλοι των “εν Ελλάδι” όποιων ακόμα Χουντικών της ε/φ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και του γνωστού συγκροτήματος της… “Τζαμπασοφιάς”, κλπ, διαφωνούσαν!..

Η Κα Αχτσιόγλου, (αλλά και ο σύζυγός της) θα πρέπει να καταλάβει ότι συζεί πλέον, (κάπως σαν αυτό που λέγαμε παλιά “παντρεύτηκε”), και άρα δεν της επιτρέπεται να πηγαίνει στην Βουλή (εκκλησία δεν πάνε τα Κομμούνια, μόνον το πρακτόρι η Γαρούφω η Κανέλη), … γυμνή, ώστε να προκαλέσει, να την κράξουν στημένοι ή μη στημένοι, για να βγει μετά να το παίξει… ηρωϊδα, κτυπώντας παράλληλα και… τους μικροαστούς (sic) και τις τόσο… παλιομοδίτικες ιδέες τους! Καταλάβατε!..

Με την ευκαιρία, μιας και αναφερθήκαμε στο Νησί που αγαπάμε! Ας μην στεναχωρούνται οι φίλοι της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, για το φιλικό 0-4 (στην Ν. Κορέα νομίζω), από την “μισητή” Μ. Γιουνάϊτεντ! Φιλικά προετοιμασίας είναι φίλοι μου! Η ομάδα “ΘΡΥΛΟΣ” του Νησιού, θα διεκδικήσει και φέτος ΕΠΑΞΙΑ τον Τίτλο του Πρωταθλήματος στην “P.L.” , καθώς και τα 2 Κύπελλα, με πρώτο αυτό της Αγγλίας, όπως φυσικά και πάλι το “C.L.”!..

6. Θυμίζουμε! Οι Ρώσοι έχουν στον σχεδιασμό τους την προσβολή των πόλεων της Ν. Υόρκης και των Παρισίων 100%, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές!

7. Ήταν ιστορική, χαρακτηριστική, βαθιά πραγματική και ουσιαστική και θα πρέπει να αναλυθεί σε βάθος η πρόσφατη ομιλία του νυν Αρχηγού των ΕΔ της Μ. Βρετανίας! Προσθέτουμε και ενδεικτική του ότι οι πληροφοριακά πάντα εμπρός ευρισκόμενοι απ’ όλους Βρετανοί ξέρουν τί ερχόταν και τί έρχεται στην Ευρώπη και στον Κόσμο, εδώ και κάποια χρόνια, γι΄αυτό και έσπευσαν να φύγουν από το σαπιο-κάραβο, δυστυχώς(!!!), της ΕΕ!.. (ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ)!..

Βρετανία: «Αλλάζουμε τον πόλεμο» 

Sir-Patrick-Sanders-1024x576
Ο στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, Αρχηγός του Βρετανικού Γενικού Επιτελείου Στρατού δείχνει το μέλλον ετοιμάζοντας και τους στρατούς για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και την “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”, όπου οι άνθρωποι θα αλλάξουν μέσω εμφυτευμάτων!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Στέκομαι εδώ ως ο πρώτος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου από το 1941 που ανέλαβε αυτή την θέση στην σκιά ενός μεγάλου κράτους και με πόλεμο να βρίσκεται εν εξελίξει στην Ευρώπη. Καθώς το κάνω, θυμάμαι τα λόγια ενός ανθρώπου στα χνάρια του οποίου πατάω. Ο τότε Ταξίαρχος Μπέρναρντ Μοντγκόμερι έγραψε το 1937:

«Πρέπει να αναπτύξουμε νέες μεθόδους και να μάθουμε μια νέα τεχνική…. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να κάνουμε κάτι απλώς και μόνο επειδή έχει γίνει στον Στρατό τα τελευταία τριάντα ή σαράντα χρόνια – αν αυτός είναι ο μόνος λόγος για να το κάνουμε, τότε είναι καιρός να αλλάξουμε και να κάνουμε κάτι άλλο».

Για εμάς, σήμερα, αυτό το «κάτι άλλο» κινητοποιεί τον στρατό για να αντιμετωπίσουμε την νέα απειλή: έναν σαφή και παρόντα κίνδυνο που έγινε αντιληπτός στις 24 Φεβρουαρίου όταν η Ρωσία χρησιμοποίησε βία για να καταλάβει εδάφη από την Ουκρανία, φίλη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

(…)

Από τώρα ο Στρατός θα έχει έναν μοναδικό στόχο: Να κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσει την σημερινή απειλή και έτσι να αποτρέψει τον πόλεμο στην Ευρώπη.

Αυτό δεν είναι η βιασύνη για πόλεμο με την ταχύτητα των χρονοδιαγραμμάτων των σιδηροδρόμων του 1914. Αντίθετα, είναι μια επιτάχυνση των πιο σημαντικών τμημάτων της τολμηρής ατζέντας εκσυγχρονισμού του Future Soldier (στρατιώτης του μέλλοντος). Αυτή η διαδικασία, με το όνομα Operation Mobilise, θα είναι η κύρια εστίαση του Στρατού τα επόμενα χρόνια.

Υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Άμυνας, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεσηκωθεί για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Μόσχας. Η άμυνα εργάστηκε με εκπληκτικό ρυθμό για να συγκεντρώσει έναν συνασπισμό εταίρων για την παροχή υλικού, πληροφοριών και εκπαίδευσης για την στήριξη της Ουκρανίας στον αγώνα της ενάντια στους Ρώσους εισβολείς. Η διμερής μας σχέση με το Κίεβο έχει δυναμώσει. Μόνο φέτος έχουμε προμηθεύσει 9500 αντιαρματικούς πυραύλους, εκ των οποίων πάνω από 5000 ήταν NLAW. Έχουμε ήδη παράσχει εκπαίδευση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο για 650 στρατιώτες της AFU και τους επόμενους μήνες, ο Βρετανικός Στρατός θα προσφέρει δεξιότητες νίκης στην μάχη σε άλλους 10.000. Μόλις ξεκινήσαμε.

(…)

Η προθυμία μας είναι να χύσουμε αίμα για να προστατεύσουμε τις κοινές μας αξίες. (…) Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα προαναγγέλλει νομίζω μια αλλαγή παραδείγματος στον τρόπο με τον οποίο το ΝΑΤΟ προσφέρει συλλογική αποτροπή. Αυτή η αρχή βρίσκεται στο επίκεντρο του Op Mobilise: Η αποτροπή απαιτεί όλα τα εργαλεία που υποστηρίζονται από στρατιώτες, ναυτικούς, αεροπόρους και δημόσιους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται και στους πέντε επιχειρησιακούς τομείς. Απαιτεί δυνάμεις σε όλη την Άμυνα που είναι εκσυγχρονισμένες, σχετικές και αξιοποιούν τις δυνατότητες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

(…)

Το ΝΑΤΟ χρειάζεται εξαιρετικά έτοιμες δυνάμεις που μπορούν να αναπτυχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα για τηn συλλογική άμυνα των μελών της συμμαχίας. Η αποτροπή της Ρωσίας σημαίνει περισσότερος στρατός, διαρκώς σε επιφυλακή και έτοιμος για πόλεμο υψηλής έντασης στην Ευρώπη.

(…)

Επομένως θα επιταχύνουμε τον εκσυγχρονισμό που περιγράφεται στο Future Soldier. Το ΝΑΤΟ χρειάζεται τεχνολογικά προηγμένους σύγχρονους στρατούς ικανούς να αναπτύσσονται με ταχύτητα και να πολεμούν μαζί. Πρέπει να είναι σε θέση να ενσωματώνουν εφέ σε όλους τους τομείς, ειδικά ένα εξελιγμένο και ισχυρό δίκτυο εντολών, ελέγχου και επικοινωνίας. Θα επιδιώξουμε να επιταχύνουμε την παράδοση του προγραμματισμένου νέου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των πυρών μεγάλης εμβέλειας, της επιθετικής αεροπορίας, της επίμονης επιτήρησης και της απόκτησης στόχων, των εκστρατευτικών υλικοτεχνικών μηχανισμών, της επίγειας εναέριας άμυνας, της προστατευμένης κινητικότητας και των τεχνολογιών που θα αποδειχθούν καθοριστικές για την ψηφιακή μας φιλοδοξία: CIS και Ηλεκτρονικός Πόλεμος. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτό θα ξεκινήσει τώρα – όχι σε κάποιο ακαθόριστο σημείο στο μέλλον (σ.σ. και φυσικά ο στρατιώτης του μέλλοντος δεν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ρωσίας, αλλά ενδεχομένως για να προστατεύει την χούντα που ήδη έχει ξεκινήσει να επιβάλλεται στον δυτικό κόσμο.).

 

 

8.

İlk hibrit namlu üretim tesisi Türkiye’de kurulacak

Repkon ve Avusturalyalı Titomic, dünyanın ilk hibrit namlu üretim tesisini kurmak için ortak girişim anlaşması imzaladı.

10.07.2022

Repkon İş Geliştirme ve Kurumsal İletişim Müdürü Uğur Cem Gürpınar, AA muhabirine, Titomic ile dünyanın ilk hibrit akıtarak sıvama ve soğuk spreyleme üretim tesisini kurmak üzere kapsamlı bir ortaklığı hayata geçireceklerini söyledi.

Savunma sektöründe namlu tedarikine yönelik dünyanın ilk hibrit üretim tesisini kuracaklarını bildiren Gürpınar, Türkiye’de faaliyet gösterecek tesiste Repkon’un akıtarak sıvama (flowforming) teknolojileri ile Titomic’in kinetik füzyon teknolojilerinden yararlanılacağını belirtti. Gürpınar, böylece daha kısa teslim sürelerinde çeşitli ve benzersiz malzeme bileşimleri ile daha hafif ve geliştirilmiş yeni özelliklere sahip namlular üretilebileceğini ifade etti.

Repkon Genel Müdürü İbrahim Külekçi de Titomic’in metal eklemeli imalat alanında güvenilirliğini kanıtlanmış lider bir şirket olduğunu vurgulayarak, bu ortaklığın Repkon tarafından tasarlanan namluların üretim ve satışında son derece faydalı olacağını dile getirdi. Külekçi, “Bu ürünlerin ve üretim süreçlerinin sunduğu performans, üstün mukavemet özellikleri ve maliyet avantajlarının namlularımız için benzersiz olanaklar sunduğunu düşünüyoruz. Bu fırsatları önümüzdeki aylarda ve yıllarda daha da fazla keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Titomic Genel Müdürü Herbert Koeck ise namlu imalatında iki yenilikçi sürecin kombinasyonunu kullanma yeteneği sayesinde, kurulan tesisin yeni nesil namluların üretimine öncülük edeceğini, namlularda daha önce mümkün olmayan birçok tasarım özelliğinin gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Repkon ve Titomic, dünyanın ilk hibrit namlu üretim tesisinin kurulumunu yıl sonunda tamamlamayı hedefliyor.

NAMLU, ROKET GÖVDESİ, HARP BAŞLIĞI

Metal şekillendirme sektöründe 40 yılı aşkın süredir çalışmalar yapan Repkon, savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik stratejik ürünleri yurt içinde ve dışındaki kullanıcılara sunuyor.

Şirket, rotasyonel soğuk dövme (swaging) teknolojisinde gerek makine üretimi gerekse şekillendirme tekniği konularında dışa bağımlılıktan tamamen kurtulup teknolojinin tümüne hakim olarak özellikle 5,56, 7,62, 9 ve 12,7 milimetre kalibreli namlu imalatında örtülü veya açık ambargolara yerli ve milli özgün çözüm sunabilecek noktaya geldi.

Repkon, son olarak 40 milimetre bombaatar namlusunun üretimini dünyada ilk kez flowforming ile gerçekleştirip envantere sokarak bu konudaki yurt dışı bağımlılığını da ortadan kaldırdı.

Repkon, flowforming teknolojisi ile 70’ten 650 milimetre çapa kadar roket gövdesi de imal edebiliyor. 105’ten 155 milimetre çapa kadar harp başlıkları da firmanın geliştirmiş olduğu hot spinning ve hot swaging makineleri ile üretilebiliyor.

KAYNAK: AA
9. ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Tüm dünya bu skandalı konuşuyor: Babası Biden’ı ‘Pedofili Peter’ olarak kaydetmiş

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı.

Tüm dünya bu skandalı konuşuyor: Babası Biden'ı 'Pedofili Peter' olarak kaydetmiş

ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ: ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΣ Η(ΕΣΤΩ) ΣΑΝ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ “ΤΙΣΟ”!

11.07.2022 

Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı.

ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’a ait olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın telefonunda yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri ortaya çıktı.

ABD’de anonim kullanıcılardan oluşan 4chan adlı bir internet sitenin kullanıcıları, Hunter Biden’ın iCloud hesabının şifresini kırarak, iPhone ve iPad’inden veri sızdırdıklarını iddia etti. Kullanıcılar ortaya attıkları iddialarla beraber Hunter Biden’ın telefon ve bilgisayarından alındığı iddia edilen görüntüleri de internette paylaştı.

BABASI BİDEN’I “PEDOFİLİ PETER” ADIYLA TELEFONA KAYDETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Hunter Biden’ın uyuşturucu kullanımı, yasa dışı para transferleri ve silahlarla ilgili mesajlarının ekran görüntülerini içeren bir takım görüntüleri internete yayıldı. Kullanıcılar, Hunter Biden’ın ABD Başkanı Biden’ı “Pedofili Peter” adıyla telefon kişi listesine kaydettiğini de iddia etti.

“DOĞRULANMAMIŞ SIZINTI”

ABD basınında yer alan haberlerde, skandal görüntüler “doğrulanmamış sızıntı” olarak nitelendirilirken, Beyaz Saray’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadığı aktarıldı. Haberlerde, görüntülerin 2020 yılında Hunter Biden’a ait olduğu kesinleşmiş olan bilgisayardan gelip gelmediğinin henüz belirlenemediği ifade edildi.

2020 yılında Hunter Biden’ın Çin, Ukrayna ve Rusya gibi ülkelerle bağlantılı milyonlarca dolarlık ticaret ve para transferleri hakkında gizli belgeleriyle beraber uygunsuz fotoğraf ve videoları ortaya çıkmıştı.

“HUNTER BİDEN’IN DİZÜSTÜ BİLGISAYARI ARAŞTIRILMASI GEREKEN BİR BİLGI HAZİNESİDIR”

Skandalların ardından Winsconsin eyaletinden Kıdemli Senatör Ron Johnson yaptığı açıklamada, “Hunter Biden’ın dizüstü bilgisayarı araştırılması gereken bir bilgi hazinesidir. Ama ne yazık ki ülkemizde eşitlik ve adalet yok. Bunun yerine iki kademeli bir adalet sistemimiz var. Biri Demokratlar ve onların yakınları, diğeri ise ABD’nin geri kalanı” dedi.

KAYNAK: İHA

10.

ABD Türkiye İlişkileri Bozulabilir mi?

14.07.2022

ABD Başkanı Joe Biden’ın NATO Liderler Zirvesi kapsamında bulunduğu Madrid’de “(Türkiye’ye) F-16 uçaklarını satmalıyız ve aynı zamanda uçakları modernize etmeliyiz. Bunu yapmamak bizim çıkarımıza değil.” şeklindeki açıklamaları, ABD’deki Türkiye karşıtı lobileri harekete geçirdi. Bu lobiler, ABD Kongresinde yer alan 35 milletvekilinin imzaladığı bir yazı ile Başkan Biden’a “Türkiye’ye F-16 satmayın” mesajı, arkasından da Biden’a Türkiye’yi kötüleyen skandal bir mektup gönderdiler. Lobilerin Türk karşıtı hamleleri bizi şaşırtmıyor ancak meydanı bu dezenformasyon ustalarına bırakmak da doğru değil.

Şimdi gelelim ABD bu lobilerin etkisinde kalır mı konusuna; ABD’nin Balkanlar, Adalar Denizi, Doğu Akdeniz, Orta Doğu, Hazar Bölgesi, Kafkaslar ve Karadeniz Bölgesi ile ilgili stratejileri, Türkiye üzerine kurulu. Başrolde Türkiye bulunmakta. Başkan Biden’in ve Pentagon’un bu kışkırtmalara kapılmalarının ABD’nin bölgesel çıkarlarına zarar vereceği kesin. Yunanistan siyasi akla göre artık ABD için eskisi kadar önemli bir ülke değil. Yunan lobisinin çığırtkanlığı gerçekte bir düş kırıklığının gözyaşları.

Bana göre, Türkiye’nin Adalar Denizi’nde organize ettiği EFES-2022 askeri tatbikatına ABD’ye ilaveten 37 farklı ülkenin katılması Türkiye’nin bölgesel bir güç olarak ne denli önemli bir konumda olduğunu ortaya koyuyor. Orta Doğu’da bir dönem ABD’nin müttefiki konumuna yükseltilen Türkiye karşıtı örgütlerin, başarısızlıkları ile bu konumlarını süreç içinde kaybetmeleri ve 2022 yılına damgasını vuran Ukrayna-Rusya savaşıyla, dünyada gıda ve enerji krizinin ortaya çıkması gibi gelişmeler, -bölgesel barışın tesisi ile komşu ülkelere tahıl ve enerji aktarımı konusunda- Türkiye’nin bölgesel değerini ciddi olarak ortaya koydu. Ki, ABD Savunma Bakanlığı’nın Türkiye’nin F-16 filosunun modernize edilmesine destek çıkması ABD’nin bölgesel çıkarlarının Türkiye ile ne denli bağlantılı olduğunun göstergesi.

Tüm bu realitelere karşın ABD Başkanı Biden, ABD Kongresini ikna edemez ve Türkiye’ye yeni F-16 satışı gerçekleşemez ise Batı bloku içinde merkez kaymasının oluşmaya başlaması kaçınılmaz. ABD’nin, lobilerin çığırtkanlığı sonucunda İncirlik hava ve elektronik dinleme üssünü, Kürecik Hava Savunma sistemini, Sinop bölgesel dinleme tesislerini ve özellikle Türkiye’yi müttefik olarak kaybetmesinin, kendisi için -bölgesel olarak- büyük oranda güç kaybına yol açacağı açık.

Merkez kaymasından kasıt, ABD’nin doğudaki yönetim erkini başka ülkelere teslim etmesi. Bu kayma, Türkiye ile İngiltere arasındaki askeri ve ekonomik ilişkilerin gelişmesi olarak ortaya çıkabilir mesela… Batı blokunun ABD odaklı merkezi, doğu istikametinde Avrupa’ya doğru kaymaya başlayabilir. En önemlisi de Ankara’nın Washington’a bir katre kalan güveni iyice yok olabilir. Yani, ABD’nin artık zayıflamaya başlamış olan Balkanlar, Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Kafkaslar’daki etkisi, bölgesel güç olan Türkiye ile bozuşması ile kopma noktasına gelecek.

Özetle ABD artık tarafını seçmek zorunda. İşi düştüğünde “müttefikiz dostum!” diyerek bir parmak bal çaldığı Türkiye mi? Yoksa günümüzde artık bölgesel önemini kaybetmiş Yunanistan, Kıbrıs Rum Yönetimi ve Ermenistan gibi zayıf ve önemsiz ülkeler mi? Sadece lobicilikten beslenen bu dezenformasyon ustalarından etkilenmesinin, ABD’nin aleyhine olacağı önemli bir gerçek olarak ortada dururken, Biden ve tayfasının aklıselim hareket etmesi gerekecek.

Prof. Dr. (İnş. Müh.), Doç. Dr. (UA. İliş.) Ata ATUN

Dekan, Kıbrıs İlim Üniversitesi

KKTC Cumhurbaşkanı Politik Danışmanı

11. Ένας βρωμιάρης, εξ Αχαϊας, πολυδικτυωμένος, “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ” καθηγητής του Παντείου Παν-μίου, ονόματι Καραμπελιάς, “Όργανο Πληροφοριών” της κάποτε… ηρωϊκής (sic) ε/”Κυπατζίδικης Ομάδος… Προστασίας” (sic) του “ΑΡΟ”,  είχε “κόψει” το Διδακτορικό του τότε “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” και νυν θανόντος συναδέλφου μας, ενώ έδωσε άλλη εργασία του τότε “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”, σε στέλεχος του κυκλώματος, με την οποίαν αυτός έκανε… Διδακτορικό! Κατάλαβες;

Ας είναι όμως καλά, αφού… “ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΜΕ “ΑΝΕΒΑΣΜΑ” ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΡΘΡΟΥ, ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟ “Α” ΑΜΕΣΩΣ!.. “ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ”!..

-/-