Μιά Ντουζίνα (12άδα) Απαντήσεις (Σε ερωτήσεις που μας έχετε στείλει) Και Θέσεις!

Φίλοι μου / μας!

1. Ο ψευτο-νταής ΡΤΕ υπέγραψε (23-10-2023) το πρωτόκολλο για την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και έστειλε το θέμα (προς ψήφιση) στην “Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση” (“ΤΒΜΜ”)!

Κάνουν τώρα τους μάγκες δήθεν οι Τούρκοι προς τις Η.Π.Α. και ευρύτερα στην Δύση, αλλά έχουν κυριολεκτικώς… χεστεί με τον ερχομό α/στρατιωτικών δυνάμεων στην γειτονιά μας, με αφορμή την σύγκρουση Ι-Π (“Χαμάς”), κάτι που φάνηκε μόλις, με την παραπάνω υπογραφή του… “Μεγάλου”!.. 

Αυτό στο οποίο τρέμουν πραγματικώς οι Τούρκοι είναι η διάλυσή τους (αρχής γενομένης από το 2023), η οποία είναι μέρος των… “συνημμένων υστερογράφων” (sic), όπως χιλιάδες φορές έχουμε πει, της “Συνθήκης της Λωζάννης”!..

Τώρα πια, και εν όψει ενός λίαν πιθανού Γ’ Π. Π., οι Τούρκοι “θα πάρουν και (!) θέση και (!)… Στρατόπεδο!.. (Μελετήσατε τα 2 σχετικά με έναν παγκόσμιο πόλεμο άρθρα μας; Τώρα μιλάνε όλοι γι΄αυτόν)!.. Δεν είναι δυνατόν μία χώρα, η οποιαδήποτε χώρα, σε έναν πόλεμο, να είναι και με τα 2 αντίπαλα στρατόπεδα, όταν μάλιστα, εκ των πραγμάτων, θα εμπλακεί (!) και η ίδια, σχεδόν 100%, αφού το κύριο “Πεδίο Μάχης” θα είναι η περιοχή της Κων-πολεως!..

2. Ο “Παν-Οθωμανισμός” και (!) τον 21ο αι. , ασχέτως του τί κάνουν, τί λέγουν και τί θέλουν οι Τούρκοι, δεν “παίζει”, αφού και μόνον η λέξη “Οθωμανός” ανασύρει μαύρες μνήμες στο μυαλό όλων των Αράβων, που κάποτε υπήρξαν υπό την κυριαρχία τους!

Ο “Παν-Τουρκισμός”, δια μέσου του ευφυούς τ/κόλπου της πολιτικής (“τρόπον τινά”) ενώσεως των τουρκογενών λαών (κυρίως αυτών της Κ. Ασίας), επίσης δεν “παίζει” (αφήστε που δεν υπάρχει ουσιαστικά), για μια σειρά από λόγους, και κυρίως λόγω της πολύ μικράς… εμβελείας του στον… Κόσμο (sic) αυτόν!

Έτσι, ο ΡΤΕ προσπαθεί να επηρεάσει τους πάντες στο Ισλάμ (κυρίως στο κυριαρχούν πολυπληθές Σουνιτικό κλάδο του / ο άλλος ελέγχεται και κατευθύνεται αυστηρώς από τους Μουλάδες του Ιράν), με βάση την επαναφορά ενός σύγχρονου “Παν-Ισλαμισμού”, στον οποίον η Τουρκία θα είναι (κατά πως θα ήθελε η Τουρκία) η κυριαρχούσα δύναμις, η… ατμομηχανή του τρένου!

Οι Άραβες όμως, σε σχέση και με τον Παν-Ισλαμισμό, γνωρίζουν πως οι Τούρκοι δεν είναι “δικοί” τους, ασχέτως του τί “βλέπετε” και “ακούτε” “δώθε κείθε”, και κυρίως ξέρουν το τί σημαίνει Τούρκος και κυρίως, πιο πριν ιστορικά, “τί εστί” Οθωμανός, του οποίου ο Τούρκος είναι συνέχεια και πώς μέσα στους αιώνες φέρθηκε αυτός σε όλους τους Άραβες, ενώ αποκλείεται ποτέ να δεχθούν ο Χαλίφης στο Ισλάμ, ήτοι ο διάδοχος του Αλλάχ, να είναι Τούρκος!..

Μην “κολλάτε” λοιπόν ούτε σ’ αυτό το ενδεχόμενο, αφού πρόκειται για συγκυρία και απέλπιδα τ/προσπάθεια να “κρατηθεί” όρθια η, ευρισκόμενη υπό συνεχή, πολιτική και άλλη, σεισμική επενέργεια, σημερινή Τουρκία!..

Η προσπάθεια λοιπόν επαναφοράς του κάποτε παλαιού τ/σχεδίου με τίτλο “Παν-Ισλαμισμός και Αρχηγός Τουρκία”, είναι σαν τις ψεύτικες νησίδες (“οάσεις”), που βλέπουν στην έρημο οι πολυ-διψασμένοι για νερό δύστυχοι εκεί… ταξιδιώτες!

Ακριβώς έτσι ομοιάζει και η Τουρκία σήμερα! Είναι σαν έναν ταξιδιώτη που είναι στην έρημο και από την οποίαν δεν μπορεί να εξέλθει!.. Βλέπει συνεχώς, ψευδώς ασφαλώς, … “οάσεις”, ενώ προσπαθεί να πείσει, με 1000 τρόπους, την καμήλα να τον οδηγήσει στην λύτρωση του… νερού και της εξόδου από την φρίκη!.. (Η καμήλα, με έναν ή δύο ύβους, λέγε με “βακτριανή”, είναι οι Άραβες, σε Δ. Ασία και Β. Αφρική, κυρίως)!

3. Ο “Ευνούχος” και προεδρικός συνεταίρος, Ντεβλέτ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, φωνάζει, ουρλιάζει και “εθνικιστικο-παλεύει” για να “κρατήσει όρθιο” και αποφασισμένο να πολεμήσει, ώστε να μην διαλυθεί η Τουρκία, τουλάχιστον ένα άθροισμα Τούρκων, υπολογιζομένων (με βάση την εκλογική δύναμη των Κομμάτων, σχεδόν ίδια τα τελευταία 30 χρόνια σίγουρα), σε ένα ποσοστό της τάξεως του 25% με 30%! Τόσοι είναι (“στην καλύτερη”), οι Τούρκοι που ακούνε σήμερα τις πολεμικές… υλακές της τ/ηγεσίας!.. Οι όσοι… λοιποί θα ακολουθήσουν (“στην καλύτερη” και πάλι των περιπτώσεων), με “βαριά καρδιά”, όπως λέμε οι Έλληνες!..

Επομένως, μην ακούτε τα όσα αστεία (και μάλιστα πολύ κακής ποιότητος), ακούγονται από την Άγκυρα (έγραψε ένα τέτοιο σήμερα 23-10-2023, η αντιπολιτευόμενη “Τζουμχουριέτ” / “Δημοκρατία”, σε περίπου ε/μετάφραση), για “μοντέλο Κύπρου” στην Παλαιστίνη, κάτι που υπονοεί για / σε κάποιους μετάβαση των ΤΕΔ στην Γάζα και στην εκεί περιοχή! (Οι Τούρκοι θέλουν Παλαιστινιακό Κράτος με πρωτεύουσα την Α. Ιερουσαλήμ / αναμασούν δηλαδή και αναμυρηκάζουν μασημένο φαγητό…)! Όλα αυτά είναι, με το συμπάθιο (!), … κλανιές γαϊδάρου, στις οποίες ουδείς δίνει σημασία!..

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ (23-10-2023) ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΡΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΔΕΙΞΕ… , ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ (!), ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΚΙΑΓΜΕΝΗ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ… ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ι-Π(“ΧΑΜΑΣ”) ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ/Φ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Π.Π., ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΣΟΦΗ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ” Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 100%, ΠΡΙΝ ΟΙ Η.Π.Α. “ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ” ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ Τ/ΕΔΑΦΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ, ΑΦΟΥ Ο… ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ Η.Π.Α., ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΤΩΝ… ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ… ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ)!..

4. Οφείλουμε να πούμε πως οι Η.Π.Α. μας “άκουσαν” και μεταφέρουν δυνάμεις, όπως και ενισχύουν με δυνάμεις, κρίσιμες στρατηγικώς περιοχές και μπράβο τους, με αφορμή τα όσα γεγονότα ξεκίνησαν με την 7η Οκτ. 2023! Οι όποιες τέτοιες – ανάλογες- κινήσεις θα πρέπει πλέον να γίνονται… χειρουργικά και μετά από πολύ περίσκεψη!..

[Μπράβο λοιπόν στην Κ-Β του Κου Μπάϊντεν, όπως και μπράβο στην Κ-Β του Ε/Π-Θ, Κ.Κ.Μ., που έδωσε και θα δώσει, σε κάθε αιτηθείσα συμμαχική διευκόλυνση, βοήθεια, κλπ, το συμμαχικό της δυνατό “Ο.Κ.”, που να το πούμε εδώ αυτό, η Ελλάς το αντιλαμβανόταν και το αντιλαμβάνεται πάντα ως καθήκον!

Σημειώστε πως, ιστορικώς, η Ελλάς ΟΥΔΕΠΟΤΕ (!!!) ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ, “ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ” ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ Η.Π.Α. Η(ΔΙΑΖ) Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΧ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΙΜΙΝΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ε/ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ, (ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η 28Η ΟΚΤ.), ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ]!..

Επιμένουμε να λέμε πως οι Η.Π.Α. και ολόκληρη η Δύση θα “παίξει”… εκτός έδρας, αν τελικώς πάμε σε… “ματς”, όπως όλα δείχνουν, και πως το πλεονέκτημα, ένα μικρό “αβαντάζ”, (55% – 45%), το έχει η Ρωσία και οι “συν αυτήν” δυνάμεις, (με πρώτες τις Κίνα – Ιράν, οι οποίες θα με θυμηθείτε, στο τέλος θα μείνουν μακρυά απ’ όλα, αφήνοντας μόνη της την Ρωσία), κυρίως λόγω της ρ/εγγύτητος με το “τερέν”, εγγύτητα που καθιστά πάντα πιο οικείο τον… αγωνιστικό χώρο!

ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ! ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ! ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΧΑΜΑΣ” ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ, ΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ… ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Σ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΛΕΓΕ ΜΕ Π.Π.), ΜΕ “ΜΑΓΕΙΡΟΥΣ” (“ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ) ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ* ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ!..

* Στις 23-10-2023, το Γκιουλενικό “σάϊτ” “Al Monitor”, ένα “σάϊτ” το οποίο δεν είναι “αποδεκτό” από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, κυρίως σε ό,τι αφορά την εγκυρότητά του, ανέφερε πως ο Αρχηγός της “Χαμάς” Χανίγιε, την παραμονή της τρομοκρατικής επιθέσεως της 07-10-2023, ήταν στην Άγκυρα σε συνάντηση με τον ΡΤΕ! Αυτό φυσικά επιβεβαιώνει την ήδη αναφερθείσα περί Τουρκίας θέση μας (“μάγειρας”, κλπ), αλλά ήταν / είναι κάτι που εμείς γνωρίζαμε (και όχι μόνον μέσα από τις αναλύσεις μας), αφού η παρουσία μας πια στην Τουρκία είναι πολύ δυνατή!

5. Ο ευρασιανισμός στην Τουρκία θα είχε προσβληθεί στις ρίζες του (δεν θα απαιτείτο το αμερικανοκίνητο Γκιουλενικό “Κίνημα” του 2016) και κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα η Τουρκία θα ήταν άλλη σήμερα, ΑΝ (!) ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΧΑΝ “ΒΓΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ” ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ στην χώρα αυτήν!

Τώρα θα θέλατε να γράψουμε, ίσως, το ποιοί ήσαν και είναι αυτοί οι… εκφραστές, έ; (Κυρίως, όσοι  δεν γνωρίζετε την Τουρκία και όσοι δεν ασχολείστε σε βάθος με τα της χώρας αυτής! Πρόκειται για τον Κο Ντογού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ (ένας πρώην πράκτορας της “ΜΙΤ” που εμφανίστηκε στις αρχές της 10ετίας του 1960 ως “ΜΑΟΪΚΟΣ”) και όλο εκείνο το περί αυτόν λίαν σκοτεινό και βαθύ αντι-δυτικό πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικό “ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ”!

Όταν τα λέγαμε αυτά οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, επειδή οι Κλίντον και Ομπάμα αποτελούσαν (όπως και αποτελούν ακόμα), “ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ”, μας χλεύαζαν, μας έλεγαν αντι-δυτικούς (sic) και κυττούσαν να μην θιγεί… η τσέπη τους, μια τσέπη που τους την γέμιζαν όλα τα ντόπια – εγχώρια Όργανά τους και “Κοράκια” τους!.. (Των ειρημένων “Ιερών Αγελάδων”).

Όταν βγήκαμε απέναντι στην “Αραβική Άνοιξη” και στις χωρίς τελικό ΑΝΣΚ αθλιότητες Ομπάμα – Κλίντον Χ. μας αντιμετώπισαν σαν πραγματικούς τους εχθρούς και μάλιστα άτομα, εδώ είναι το αστείο, με πρώην κομμουνιστική… καταγωγή, με κομμουνιστικές καταβολές και… παραφυάδες! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Όταν τους είπαμε ότι ήταν λάθος η επέμβαση στην Τουρκία το 2016 και μάλιστα με τόσο ερασιτεχνικό τρόπο, … Κε Μπάϊντεν, μας αντιμετώπισαν σαν Ρώσους κατασκόπους και μας “πέταξαν στα… σκουπίδια”, ώστε να μην μας ξαναδούν μπροστά τους, οι ανόητοι, εμάς τους… Αντι-Αμερικανούς, και έτσι αυτοί να συνεχίσουν να λείχουν μετά μανίας τους Αμερικανούς, ώστε άλλοι απ’ αυτούς να αποκτήσουν δόξα και άλλοι χρήμα!..

Τώρα ρωτάμε όλους αυτούς, που δεν κατάφεραν όμως μας να μας κάνουν να μην αγωνιζομαστε συνεχώς, εμείς οι… Αντι-Αμερικανοί, από το 2016 και μέχρι σήμερα, για την Πατρίδα μας, έχοντας οργανώσει δίκτυα μέσα στην Τουρκία, όπως και στα Βαλκάνια, με την μέθοδο… “ΟΛΟΙ ΚΥΤΤΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ”!.. Διαβάστε τί τους ρωτάμε, παρακάτω!

Τί έχετε να πείτε τώρα, που σε ό,τι έχουμε γράψει εδώ, έχουμε δικαιωθεί 100%, ρε σεις… φιλο-Αμερικανοί (sic) της… Ψωρωκώσταινας, διότι αυτήν πάντα εκφράζατε, και μάλιστα φιλο-“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και αντι-Ρεπουμπλικανοί και βαθιά τάχα μου αντι-Τραμπικοί, γελοίοι… τύποι;

6. Η Ελλάς, δια του Κου Π-Θ της, ΟΡΘΩΣ – ΟΡΘΟΤΑΤΑ έλαβε θέση ΥΠΕΡ του Κράτους του Ισραήλ, διότι αυτό είναι ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ Η (ΔΙΑΖ) ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ, ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ – ΔΙΕΘΝΩΝ!..

Η Ελλάς ανήκει στο δυτικό, όπως λέγεται, στρατόπεδο και ορθώς παρέμεινε σ’ αυτό, παρά τα όσα πολλά ιστορικώς “τράβηξε” ευρισκόμενη σ’ αυτό! Η Ελλάς δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση τους απεκήρυξε!.. Ακόμα και να ηττηθεί στο πιο πάνω αναφερθέν… “ματς” η παράταξη της Ελλάδος, αν τελικώς γίνει το παιχνίδι… , (ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ… ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ), η Ελλάς πολύ σωστά (για μια σειρά από λόγους), παρέμεινε συντεταγμένα εκεί όπου ήταν!

Δεν έχει να κάνει λοιπόν, να πούμε σε κάποιους περισπούδαστους, με το… Πράσινοι – Κόκκινοι, το “Χαμάς – Ισραήλ, όπως θέλουν να μας το παρουσιάζουν κάποιοι ότι το βλέπουν οι Έλληνες έτσι, αλλά με το τί μας συμφέρει ως χώρα προοπτικώς, όπως έχει να κάνει ΑΣΦΑΛΩΣ (!) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (!), που, δυστυχώς για κάποιους, μιλάει, εδώ και χρόνια τώρα… Ισραηλινά!

Η “Χαμάς” (και όσοι συντάσσονται με αυτήν), δεν νοιάζεται για κανέναν λαό της, παρά για την διάλυση και Κ/Φ του Ισραήλ και του λαού του, μέσω πλέον του γνωστού “ΓΑΙΑ, ΠΥΡΙ, ΜΕΙΧΘΗΤΩ”, προσβλέποντας, με ό,τι έπραξε, (πεπεισμένοι και από τους δήθεν… φίλους τους Ρώσους και Τούρκους κυρίως, που την χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν για τα συμφέροντά τους, ότι έτσι θα κερδίσουν στο τέλος οι Παλαιστίνιοι), στον ξεσηκωμό όλων των Μουσουλμάνων κατά του… σατανικού Ισραήλ, εκτιμώντας ότι αυτό δεν θα μπορέσει, όντας (στο Πεδίο) μια χώρα 7-8 εκ-ρίων, να αντιμετωπίσει τον γύρω του Αραβικό… κλοιό, των τουλάχιστον 300 εκ-ρίων Αράβων της περιοχής!.. (Ξεχνούν φυσικά οι ανόητοι πως το Ισραήλ είναι και σήμερα το μεγαλύτερο και ισχυρότερο ή έστω ένα από τα λίγα αυτά, ήτοι ισχυρά και μεγάλα, Έθνος στον Κόσμο )!

7. Με τον Κο Κ.Κ.Μ. και την θέση του περί Ουκρανίας, είχαμε διαφωνήσει σε θέματα… ρητορικής, τεχνικά και… εντυπώσεων και όχι στην βάση της εκφρασθείσας συλλογιστικής του, όπως και το αυτό είχε συμβεί με εμάς, με τον πολιτικά άκρως συμπαθή σε εμάς νυν Ε/ΥΠΑΜ, Κο Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ, που ήταν ΥΠΕΞ και σήμερα ευτυχής συγκυρία τον θέλει να προϊσταται των ΕΕΔ!..

Επίσης! Με τον Κο Μπάϊντεν και το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα (του / τους) η διαφωνία μας ήταν και παραμένει καθαρά ιδεολογική και όχι προσωπική! Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα; Ποιός… δημοκρατικός πολίτης, στον Κόσμο και όχι μόνον στην Ελλάδα, μας το στερεί;

Οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” πιστεύουμε, και το φωνάζαμε εδώ και χρόνια, πως έκαναν τραγικά λάθη στην παγκόσμιο πλανητική τους πολιτική, τα οποία είχαμε το θάρρος και την παρρησία ευθαρσώς κα απολύτως σαφώς να στηλιτεύσουμε, κάτι που μας προσέδωσε το επίθετο του… αντι-Αμερικανού, γεγονός που μας απέδειξε το πόσο λίγο νου έχουν κάποιοι πέραν του Ατλαντικού ή το πόσο πια αυταρχικοί και απόλυτοι έχουν καταστεί ως πολιτικά όντα!

“Γύρισαν, όπως γύρισαν, στα πράγματα” οι “Δημοκρατικοί” και ο Α/Πρόεδρος Κος Τζο Μ. μας είπε (στο ΝΑΤΟ) ότι οι Η.Π.Α. “γυρίζουν” στον Κόσμο ξανά στρατιωτικά! Απ’ εκείνη την ημέρα έχουμε συνεχώς πολέμους ή συγκρούσεις ή έστω καταστάσεις που οδηγούν σε πολέμους και συγκρούσεις, κάτι που οι νουνεχείς και φίλοι της ειρήνης άνθρωποι στον Πλανήτη δεν θέλουν να βλέπουν ούτε στα όνειρά τους, πόσο μάλλον να το ζουν, να το βιώνουν!

Είναι ψέμμα ότι, όπως όλες οι ενδείξεις σήμερα δείχνουν, πάμε ολοταχώς σε έναν νέο Π.Π.; Στον Πλανητάρχη μας λοιπόν δεν θα απευθυνθούμε σχετικά, αυτόν δεν θα ρωτήσουμε “γιατί”, αυτόν δεν θα κριτικάρουμε, κλπ; Πού το παράδοξο και πού το εφάρματον, Κοι;

Με τον Μπάϊντεν στο παγκόσμιο τιμόνι τώρα, (όπως και με τις προηγούμενες 2 πολιτικές αμερικανικές “Ιερές Αγελάδες” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), δεν ζούμε όλες αυτές τις συνεχείς παγκόσμιες κρίσεις και πολέμους, που στην Ελλάδα τα Κομμούνια (κυρίως αυτά), αλλά και οι μεταλλάξεις τους, προσπαθούν ανοήτως να πείσουν τον λαό μας ότι φταίει ο… Μητσοτάκης, ένας Π-Θ μιας χώρας που την κατάντησαν να μην παράγει σχεδόν τίποτα, αλλά να εισάγει σχεδόν τα πάντα, ένας Π-Θ μιας σχεδόν άρτι υποθετικά εξελθούσης από την χρεοκοπία χώρας, ένας Π-Θ μιας υποθηκευμένης μέχρι το 2115 χώρας, (2015 + 99 έτη);

Όταν λοιπόν λέμε τα παραπάνω, κλπ, γινόμαστε αντι-Αμερικανοί, ρε καθίκια;

Είναι ψέμμα ότι με τον Τραμπ επεκράτησε στον Κόσμο, έστω σε γενικές γραμμές, ειρήνη;

Είναι ψέμμα ότι οι Η.Π.Α. και οι Αμερικανοί (!) πολίτες οικονομικώς είδαν ημέρες που δεν είχαν δει ποτέ, από του πέρατος του Β’ Π.Π.;

Είναι επίσης ψέμμα ότι οι Η.Π.Α. έχουν πέσει δυστυχώς τόσο χαμηλά, όταν βλέπουμε να κυνηγάει κυριολεκτικώς η σημερινή Α/Κ-Β, με ό,τι ψευδή και γελοία κατηγορία θα μπορούσε ο καθείς να φανταστεί, τον προηγούμενο Α/Πρόεδρο;

Είναι ψέμμα ότι ο Τραμπ υπέβαλε ίσως το πιο ΔΥΝΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, “ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ” ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΦΥΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ;

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΑΝΣ!..

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ, ΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΩΣ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;

8. Σχετικώς με την Α/Βασιλεία! Λέμε ό,τι πιστεύουμε ότι συμβαίνει με αυτήν και τον Πλανήτη, λέμε τις απόψεις μας, αλλά αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ… ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!

Οι Βρετανοί όμως και δη οι… ένοικοι των Α/Ανακτόρων, μας απέδειξαν (!) ότι ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ* ΤΟΝ ΛΑΟ γενικώς και μάλιστα όχι μόνον τον δικό τους! Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμάς ξέρετε! Το Α/Παλάτι, χωρίς να παραιτείται των συμφερόντων και (!) του Θρόνου και (!) της Μ. Βρετανίας, δεν κυνήγησε ποτέ την άλλη άποψη και τους όποιους εκφραστές της, όπως κάνει η αμερικανική Διοίκηση τα τελευταία 20 χρόνια και μάλιστα “στα ίσα”! Σέβεται και ξαναλέω “ακούει” (!), χωρίς να χαρακτηρίζει με επίθετα, κλπ, τους όποιους, αληθινά ή υποθετικά, αντίθετούς της!..

Η Βασιλεία της Μ. Βρετανίας, η παγκόσμιος αυτή Βασιλεία, απέδειξε, κυρίως τα τελευταία 10 – 20 χρόνια, κατά την γνώμη μας πάντα, ότι έχει διδαχθεί πάρα πολλά από την ιστορική της στον χρόνο πορεία, ιδιαιτέρως αυτήν κατά τον 20αι., κάτι που κατ΄εμάς την ωφέλησε τα μάλλα και της προσέδωσε επιπλέον κύρος και… πυγμή, ναι και (!) πυγμή, ως έκφραση εξουσίας!..

* Το μόνο μας παράπονο είναι ότι το Παλάτι ΔΕΝ άκουσε την φωνή μας, που το καλούσε να επέμβει, ώστε να πάψει η αγγλική διαιτησία σίγουρα (και η αγγλική Ομοσπονδία ;), να κυνηγάνε την αγαπημένη μας ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, με την οποίαν μεγαλώσαμε, μαζί βεβαίως με τους “Μπιτλς” και ό,τι αυτό το μεγάλο αγγλικό λιμάνι σήμαινε και σημαίνει!  Δηλαδή, τί έγινε φίλοι στο σχεδόν πρόσφατο “ματς” με τους “Πετεινούς”; Όλα καλά, λέτε; / Ο αστερίσκος επιβαλόταν ως διαλειμματικό… “ξελαμπικάζ”!

9. Λέγαμε για τους Ρέτσο, Ντόη και κυρίως για τον… παικταρά Ρέτσο! Η μπάλα πήγαινε στα χέρια του Πασχαλάκη (δείτε το βίντεο) και αυτός παρενέβη, έβαλε το πόδι του και την έδωσε ουσιαστικά στον Βαγιανίδη, κάνοντάς τον… ήρωα!

Πλέον, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Πιστεύουμε ακραδάντως, χωρίς όμως να μπορούμε να το αποδείξουμε ότι το παιδί αυτό είναι ποδοσφαιρικός ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και εκτελεστής ξένων εντολών, κρυπτόμενος πίσω από το κλαψομούνικο ύφος του! Καταλαβαίνετε!..

Σε ό,τι αφορά τον Ντόη, με το τσαμπουκαλέ, αλά “Αλβανία”, ύφος του, η ευκαιρία του Βαγιανίδη, μετά το 0-1 του… Ρέτσου, ήρθε απ’ εκείνον! Δείτε το βίντεο!

Ρωτάμε!

Κε ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ, υπάρχεις ή κυβερνά τους υπόψη παίκτες ο Κος Μελισσανίδης;

Ο ΦΡΕΪΡΕ έστω, πού ήταν; Πώς γίνεται πάντα και μας λείπουν παίκτες και μάλιστα σημαντικοί, ελλείψει καλυτέρων φυσικά;

Έσε! 100 Χ Αλεξανδρόπουλος! Ποιός Αλεξανδρόπουλος και “πράσινα άλογα”;

Ο άλλος με τα πράσινα μάτια, ο ψηλός ο Ισπανός, ο Ιμπόρα, πού ήταν;

Ο Κροάτης Μπριντς ή πώς λέγεται, πού ήταν; Θα τον δούμε ποτέ;

Ο… Αιγαλεώτης Σκράπα πού είναι; Μας τελείωσε; Θα μάθει το Ολυμπιακό πόπολο τί γίνεται (και!) μ’ αυτόν; Κλπ, κλπ, κλπ!

ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ… ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝΚΑΡ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!

“ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ”!.. ΤΟ ΕΙΧΑΝ “ΣΤΗΜΕΝΟ”, ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΘΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!

ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΟΤΙΔΑ ΣΩΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ, ΜΠΙΝΙΟΛΙ ΠΏΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΚΛΠ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;

ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ; ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΥΓΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΝΔΟΥ ΤΟΤΕ ΦΟΡ ΜΑΣ, ΦΙΜΠΟΓΚΑΣΟΝ!

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΙΠΑΤΕ, Έ; (ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΥΠΟΝΟΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΑΣ)! ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΝΑΤΕ!…

ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΦΥΓΑΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ! ΦΥΓΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ, ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΛΛΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΝΤΟΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!..

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!..

ΟΜΑΔΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ, ΚΛΠ,  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑ (Ή ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΛΩΜΕΝΗ, ΚΕ ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΑΑΑΑΑΑ), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 0-2 ή 0-3 ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ, ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ!..

ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 0 -1 ή 0-2 ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ! ΦΥΓΑΤΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΚΟΝ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ, ΚΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ “ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ”, ΣΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ… “ΤΙΓΡΗ” (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ), ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

10. “Κλείνοντας”, να μην ξεχάσουμε να γράψουμε στην Κα Γεροβασίλη, που τις πρόσφατες προάλλες, την είδαμε και ακούσαμε στον “ΣΚΑΪ”, στους Κους Οικονόμου και Παυλοβαζελόπουλο!…

Κα Γεροβασίλη! Ξέρετε πόσο σας αγαπάμε, από τότε ακόμα που ήσασταν Υπουργός στο “ΠΡΟ-ΠΟ”! (Αν εσείς ήσασταν εκεί, κάποιοι βεβαίως εξ ημών θα έπρεπε να ήμασταν σε αντίστοιχα Υπουργεία στον… Άρη, αλλά αυτό δεν έχει τώρα σημασία)!..

Όμορφή μας Αρτινιά! Δεν είναι “διαχυστείτε”, αλλά “διαχυθείτε”, η προστακτική (πληθ.) του ρήματος! Διαχυστείτε είναι μόνον στο… κρεββάτι σας, άντε, για να μην μας παρεξηγήσετε, και στα δικά μας!..

Και είπαμε! Όσες έχουν χοντρά μπούτια, δεν φοράνε παντελόνια!… ΟΚ;

11. Παγκόσμιος Πόλεμος έρχεται και εμείς στην Ελλάδα ακόμα ασχολούμαστε με τα οπίσθια του Κου Κασελλάκη! Έλεοοοοοοοοοοοοοος, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!… Φτάνει! Αρκεί!

Και φυσικά ασχολούμαστε, ομοίως συνεχώς και αδιαλλείπτως, και με τα εσωκομματικά ενός ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ στην βάση και στην ψυχή του διεθνιστικού Κόμματος, που η μαύρη μας μοίρα και οι δημιουργοί του ”Διεθνείς Εβραίοι” το έκαναν Κ-Β στην χώρα με 3 κύριους “ΑΝΣΚ”, που ήταν Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ της Ελλάδος και η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (ΑΝΣΚ “1”), Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ (ΑΝΣΚ “2”) ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ (ΕΣΤΩ 99, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ) / (ΑΝΣΚ “3”)!..

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ 3 ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ “ΑΝΣΚ”, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!..

12. ΦΛΑΣΙΆ! (ΑΣΧΕΤΗ)!

Όταν γράφαμε (εδώ και χρόνια, όπως και πέρυσι) πως θέλουν πολύ προσοχή δικυκλιστές με βαριές, κλπ, μηχανές, που κινούνται στην χώρα κατά ζεύγη, τετράδες, κλπ, και φορούν μέχρι και τις ίδιες φόρμες, κλπ, κάποιοι πάλι και τί δεν είπαν στα σχόλια τους στο “σάϊτ” μας!  (Γράφαμε μάλιστα πως αυτήν την μέθοδο την “έπαιζε” πολύ η τουρκόφιλη “BND”)!

Φέτος, που το Καλοκαίρι, τσίμπησε η “ΕΛΑΣ” τους 2 Τούρκους με τις μηχανές, κλπ, στην Λακωνία, να κατασκοπεύουν ουσιαστικά, τραβώντας “φωτο”, κλπ, τί έχετε ρε να πείτε, όλoι εσείς;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ!… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!…

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-