ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Από πότε γράφαμε εδώ στον “Ε.Θ.” ότι οι Τούρκοι θέλουν όλη την Κύπρο και πως έχουν ετοιμάσει σχέδιο για αιφνιδιαστική (μορφής “μπλιτσκρίεγκ”) επίθεση και κατάληψη και των ελευθέρων, σήμερα, περιοχών της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, εντός χρόνου 3 ημερών μάλιστα; Είναι 3, 4 χρόνια τώρα, έτσι;

Μας δικαίωσε, για άλλη μια φορά η… ζωή, αχαχαχαχαχα, με την χθεσινή (18-03-2024) σχετική αναφορά του, στο 4ο ΣΣ * στην Άγκυρα, κλπ, ο Τ/ΠτΔ ΡΤΕ, που δεν κατάφερε να μην γίνει και αυτός, ως ένας ακόμα Τούρκος, ζωντανό… παράδειγμα της γνωστής φράσεως, που λέει πως “θέλει η πουτ…. να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει”!.. 

* Ο ΡΤΕ μίλησε στα στελέχη του 4ου ΣΣ που εδρεύει στην Άγκυρα και το οποίο παραδοσιακά ήταν και παραμένει ο οιωνεί “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ” του τ/καθεστώτος και επί Κεμαλιστών, δεν το συζητάμε, αλλά και σήμερα, επί Τουρκο-Ισλαμιστών, εμπλεκόμενο βεβαίως και στους σχεδιασμούς των ΤΕΔ, κυρίως (!) στο Αιγαίο, ως βασικός επιχειρησιακός μοχλός της -εκτός ΝΑΤΟ- “Στρατιάς ΑΙΓΑΙΟΥ”!.. Στο 4ο ΣΣ υπηρετούσαν πάντοτε, όπως ήταν φυσικό, οι ιδελογικά σκληρότεροι των στελεχών των ΤΕΔ!.. Σήμερα αυτό έχει ελλαττωθεί ως… συνήθεια.

-/-

Δεν πρόκειται περί οιήσεως, αλλά περί απλής και μόνον συμβουλής προς εσάς, συμβουλής που ασφαλώς όποιος και όποια θέλει την ακολουθεί, όταν ενίοτε, και πάντα με κάποια δοθείσα αφορμή, σας λέμε, «πάτε και διαβάστε μας από την αρχή του “σάϊτ” μας προσεχτικά»!.. 

ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ (!) λοιπόν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ (!) πάντα και ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ (!), όσο θα υπάρχουμε!.. 

Οι “ΤΕΔ” είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ (!), αυτήν την στιγμή που “μιλάμε” ή ορθότερα, που… γράφουμε, για πόλεμο στην Κύπρο, απ’ όπου και θα ξεκινήσουν τα πάντα, ανάμεσα στον Ελληνισμό και στους Μογγόλους! Η “Εθνική Φρουρά” είναι;

Και κάτι ακόμα, με αφορμή τις σχετικές, με τα ρηθέντα από τον ΡΤΕ, παπαριές, που ακούσαμε στα δικά μας Τ/Ο Κανάλια, κλπ! Διαβάστε παρακάτω:

α. Τί δηλαδή περιμένατε να πει ο ΡΤΕ (να μην ξεχνάμε πως είναι ΠτΔ μιας οιωνεί στρατοκρατικής χώρας, ενός Στρατού με Κράτος…), στο πιο επίσημο “ever” ακροατήριο, όπως είναι το τ/στρατιωτικό, τί θα έλεγε δηλαδή στους μελλοντικούς πραγματικούς “Κυρίαρχους” της Τουρκίας, εφ’ όσον φυσικά αυτή συνεχίσει να υφίσταται ως Κράτος;

β. Γιατί σας διαφεύγει ότι όλο αυτό το 3ήμερο, όλη η Τουρκία και όχι μόνον ο ΡΤΕ, ήταν επηρεασμένη από τις εορτές μνήμης για την νίκη των Οθωμανικών δυνάμεων στα Δαρδανέλλια (109η επέτειος), εναντίον των “ΑΝΖΑΚ”, ζώντας και πάλι όλη η χώρα υπό το κλίμα εθνικής εξάρσεως;

γ. Εξετάσατε, αν τα περί Κύπρου συγκεκριμένα λεγόμενα του ΡΤΕ ήσαν συνέχεια (!) πιθανών λεγομένων του για την προετοιμαζόμενη (ήδη συμφωνήθηκε), μαζί με το αντιδυτικό Ιράκ, (πολιτικά σίγουρα μαζί και στρατιωτικά όπου απαιτηθεί), θερινή επίθεση – εκκαθάριση των Κούρδων του “ΡΚΚ” – “YPG” στο Β. Ιράκ και στην Β. Συρία, επίθεση με την οποίαν οι Τούρκοι πιστεύουν ότι θα τελειώσουν οριστικά με το “ΡΚΚ” – “YPG” και τις όποιες πια λίγες ενέργειές του στο έδαφος της ΝΑ Τουρκίας, αλλά και όχι μόνον εκεί, διασφαλίζοντας έτσι τα σύνορα της χώρας τους, με την υλοποίηση του νέου, (μετά το 2016 και το αποτυχόν αμερικανο-υποδαυλισθέν στρατιωτικό, κατά του ΡΤΕ, “Κίνημα”), “Εθνικού τους Δόγματος”, που λέγει πως “η άμυνά μας ξεκινά από το έδαφος του αντιπάλου”;

Να τους είπε δηλαδή ή και να υπενόησε ίσως, το εξής! Διαβάστε, για παράδειγμα! «Κυττάξτε! Πρέπει να τελειώνουμε με τους Κούρδους του “ΡΚΚ” (τρομοκράτες τους λέει και αυτούς, όπως και όλους όσους του αντιτίθενται ακόμα και λεκτικά…), και παρ’ ότι ουσιαστικά τους έχουμε πια “τελειώσει”, απαιτείται, για να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα, όπως σήμερα στην Κύπρο, που σταματήσαμε και δεν προχωρήσαμε περισσότερο καταλαμβάνοντάς την όλη, να μπούμε στο Β. Ιράκ και Β. Συρία και πάλι και να καταλάβουμε – εκκαθαρίσουμε όλες τις περιοχές όπου αυτοί ευρίσκονται, όπως πχ στο Καντίλ, στην Σουλεϊμανίγιε…….. , κλπ, κλπ, κλπ»!.. (Ό,τι μόλις διαβάσατε έχει συζητηθεί και λεχθεί στο τ/”ΣΕΑ”, που αποφασίστηκε η προσέγγιση του Ιράκ, για να……. κλπ, κλπ, κλπ, ως απάντηση στο “γιατί” θα πρέπει να γίνουν ευρείες, κατά του “ΡΚΚ”, εκκαθαριστικές επχ-σεις από τις ΤΕΔ, στο έδαφος του Β/Ιράκ και της Β. Συρίας).

δ. Το μέρος του σχολιασμού του ε/ΥΠΕΞ της περί Κύπρου αποστροφής ΡΤΕ, που λέγει πως “τα όσα είπε ο ΡΤΕ αποτελούν προσβολή στην μνήμη των θυμάτων της εισβολής, κλπ, κλπ, κλπ”, ήταν κατ΄εμάς λάθος, διότι φανερώνει άγνοια της τ/Ψυχολογίας!

[Ή μήπως δεν ξέραμε / δεν ξέρουμε ότι η θέαση της “Εισβολής” γι΄αυτούς ήταν και είναι εκ διαμέτρου αντίθετη της δικής μας;

Από τις αρχές του 1960 ανέμεναν γι΄ αυτήν την εισβολή οι Τούρκοι, απειλώντας με αυτήν συνεχώς, αναμένοντας απλώς το “πράσινο φως”, που η “Διεθνής Συνωμοσία” του 1974 (στην βάση της “Παγκόσμιος Συνωμοσία”), τους άναψε, με αποτέλεσμα να εφαρμόσουν την “Κεντρική Ιδέα” της προς εμάς πολιτικής τους, που είχε με απλό και σαφή τρόπο εκφράσει, αλλά και εγγράφως περιγράψει – δικαιολογήσει, από το 1955 (!), ο σπουδαίος Τούρκος στρατηγιστής πολιτικός, Πανεπιστημιακός (Νομικός), Καθηγητής, τέως μέλος της “Επιτροπής Διεθνούς Δικαίου” του Ο.Η.Ε., και τέως Τ/Π-Θ (1971- 1972) Νιχάτ ΕΡΙΜ, μια πολιτική που εφαρμόζεται και σήμερα και που αναφέρει ρητώς ότι Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΟΛΗ, ως το “κλειδί” (!) της τελικής επικρατήσεως της Τουρκίας, επί της Ελλάδος και ως βατήρας για μελλοντική κυριαρχία – έλεγχο της Τουρκίας στην Α. Μεσόγειο!.. (Μόλις πριν από λίγες ημέρες, δεν σας γράφαμε για το τί είπε προσφάτως για την Κύπρο, πχ η Κα Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ; Όλοι οι Τ/Πολιτικοί, πάντα τα ίδια λέγανε, λένε και θα λένε για την Κύπρο]!..

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 1974, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ, ΩΣΤΕ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ!.. 

ΝΙΧΑΤ ΕΡΙΜ

(ΡΛΚ)

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1980 (19-07), ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”

(Όσοι ενδιαφέρονται, ας “ερευνήσουν” τις σχέσεις του Ν. ΕΡΙΜ με το Ισραήλ)!

Η ε/ επίσημη δήλωση θα έπρεπε να αναφέρει απλώς και μόνον το παράνομο της εισβολής και ασφαλώς να υπερτονίζει (!) το άκαιρον και ατυχές, αν όχι και απαράδεκτον, των από τον ΡΤΕ λεχθέντων, λόγω της καλής, έστω θεωρητικώς πάντα, περιόδου που διέρχονται οι Ε-Τ σχέσεις, μετά από την Ε-Τ “Διακήρυξη Των Αθηνών” (Δεκ. 2023), μια περίοδος που προοιωνίζεται, και πάλι θεωρητικώς, γι΄αυτές, θετικά αποτελέσματα!..

Δεν υπήρχε καμία στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας από πλευράς ΡΤΕ, όπως ανέφερε το ε/ΥΠΕΞ στην απάντησή του, σε ό,τι αφορά εμάς βεβαίως, διότι έστω και έτσι (“ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ” και ουσιαστικά χωρίς πόλεμο), οι Τούρκοι μας νίκησαν (!), όπως το αποτέλεσμα των τότε γεγονότων και η σημερινή κατάσταση στο νησί αποδεικνύουν!

Στρέβλωση στα λεγόμενα του ΡΤΕ ίσως* (!) να υπάρχει μόνον στο ότι οι ΤΕΔ τότε δεν προχώρησαν προς τον Νότο της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, διότι αυτό δεν το ήθελαν οι “Διεθνείς Εβραίοι” και ο εκπονών τότε στο Πεδίο την πολιτική τους, αναλόγως των τότε “θέλω” τους, “Πολιτικός… Αρχι-Γαμάω” τςη εποχής, Δρ Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ! Οι ΤΕΔ υπάκουσαν και σταμάτησαν!

Εκείνο που τότε ήθελαν οι “Διεθνείς Εβραίοι” ήταν η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ (το πολύ απλό… “να το έχουν δίπορτο” το νησί) και η μορφή -περίπου (!)- δικαιοσύνης που, κατ΄αυτούς, ακολούθως απεδόθη, στο πλαίσιο πάντα της αρχής των,  του “μη απολύτου νικητού”, ώστε κανείς των κάθε φορά “από κάτω” τους κρατικών οντοτήτων “να μην μπορεί να τους σηκώνει κεφάλι”, ήταν το τελικό 60% – 40% στην εδαφική διανομή υπέρ ημών και λέμε “περίπου”, διότι με βάση τα τότε πληθυσμιακά δεδομένα στο νησί, η εδαφική αναλογία που θα έπρεπε -έστω (!)- να επέβαλαν κατά την διαμόρφωση της διχοτομήσεως της νήσου οι κοινοί “Επικυρίαρχοι” και των δυό μας (Ε. και Τ.) θα έπρεπε να ήταν 80% – 20% και για την ακρίβεια 82% – 18%! (Και το 20% ήταν απόγονοι εξισλαμισμένων, βιαίως ή από φόβο για την ζωή τους, Ελλήνων της νήσου)!..

* Και πάλι όμως γράψαμε “ίσως” (!) να υπάρχει στρέβλωση, κλπ, διότι οι “ΤΕΔ” εύκολα θα μπορούσαν τότε να “συνδέσουν με… Μαρόκο” τις Η.Π.Α. (φυσική παρουσία), τους Βρετανούς (φυσική παρουσία), τους Ρώσους (γνώση, συγκατάνευση και συνεπώς συνενοχή) και τους Ισραηλινούς (“έξυπνη” / κεκαλυμμένη φυσική παρουσία) και να συνεχίσουν την προς Νότο κατακτητική στρατιωτική… παρέλασή τους, ολοκληρώνοντας την κατάκτηση της νήσου, κάνοντας παράλληλα και τον Μ. ΕΤΣΕΒΙΤ όχι απλώς “ΠΟΡΘΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ”, όπως απεκλήθη, αλλά 2ο “ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ” της, μετά το 1571 και τον τότε Οθωμανό Σουλτάνο ΣΕΛΗΜ τον Β’, ο οποίος είχε κατακτήσει στρατιωτικά το νησί για φορά!.. 

ΥΓ. Ο ΡΤΕ είπε στα στελέχη του 4ου ΣΣ (και όχι στην Σχολή Ικάρων, Κε Χ”νικολάου), κατά την διάρκεια του “İFTAR” (δείπνου μετά την ολοήμερη νηστεία, κατά τον μήνα του Ραμαζανίου), στις 18-03-2024, σε ό,τι αφορά τους Κούρδους του “PKK” – “YPG”: (Διαβάστε παρακάτω σε ελεύθερη μτφρση).

Δεν θα δώσουμε άδεια στο να γίνουν στο Έθνος μας βάρος / μπελάς νοικιασμένες αγέλες δολοφόνων, ως αποτέλεσμα της ολοκληρώσεως των επχ-σεων μας! (Ολοκληρώνοντας τις επχ-σεις μας)! Δεν θα δώσουμε άδεια στο να θεμελιωθούν / να ριζώσουν οι τρομοκράτες. Θα εξασφαλίσουμε αυτό το Καλοκαίρι την ασφάλεια των συνόρων μας με το Ιράκ και θα ολοκληρώσουμε την δουλειά μας, αυτήν που αφήσαμε μισή στην Συρία“.

Και για την Κύπρο είπε τα παρακάτω: (Σε ελεύθερη μτφρ-ση)

«Ως μέλη ενός έθνους που έχει αποκτήσει φήμη ως στρατιωτικό έθνος (τί σας γράψαμε και σήμερα ακόμα, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” για το είδος – μορφή του τ/Κράτους;) και έχει διακριθεί στον κόσμο με αυτή της την ιδιότητα, δεν μπορούμε ποτέ να επιτρέψουμε την συνείδηση ​​του μαρτυρίου / της θυσίας, μια από τις θεμελιώδεις αξίες που μας κάνουν αυτό που είμαστε, δεν είναι δυνατόν να μην διαφυλάξουμε την πατρίδα, όπου βρίσκεται ένα λιοντάρι σε κάθε ίντσα της, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πλην του στρατιωτικού.

Έχουμε δει ανάλογα γεγονότα πολλές φορές στην πρόσφατη Ιστορία μας. Οι Τουρκοκύπριοι (Τ/Κ) επέστρεψαν από το χείλος της γενοκτονίας πριν από μισό αιώνα! Στην ειρηνευτική επιχείρηση του 1974, 498 Μεχμετάκια μας, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατιώτες, από όλες τις γωνιές της χώρας μας, μαρτύρησαν / θυσιάστηκαν!..

Παρ’ όλες τις πιέσεις, αν δεν υπήρχε η επέμβαση της Τουρκίας, δεν θα υπήρχε ούτε η “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” σήμερα, ούτε οι Τουρκοκύπριοι (Τ/Κ) θα είχαν παραμείνει στο νησί. Στην πραγματικότητα, αν είχαμε επικεντρωθεί στο νότο, το λέω ως παιδί του σήμερα, δεν θα υπήρχε πια Νότιος Κύπρος – Βόρειος Κύπρος, και η Κύπρος θα ήταν εξ ολοκλήρου δική μας»!..

-/-

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΡΤΕ ΤΑ OΣA EIΠE ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΟΥ KAI 1974, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ… “ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ”!.. 

2. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 1ος “Υπερηχητικός” τ/πύραυλος, αέρος – εδάφους KKS/ANS, για το “AKINCİ İHA-230”! “Ρίξτε μια ματιά”, αλλά να εστιάζεστε πάντα σε ό,τι αυτήν την στιγμή έχουν και δύνανται να χρησιμοποιήσουν στο Πεδίο αποτελεσματικά οι ΤΕΔ και όχι ό,τι καθημερινώς (μας) παρουσιάζουν στα Κανάλια τους, στο πλαίσιο της… υποστηρίξεως των “Πληροφοριακών τους Επχ-σεων” (Κεφάλαιο “ΨΕΠ”). Όλα τα άλλα έχετέ-τα στην πίσω πλευρά του μυαλού σας!

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το επιχειρησιακό πλέον και ευρισκόμενο στις ΤΕΔ (“ΤΣΞ”), “Σύστημα Εντοπισμού Πυρών” (“SURALP”)! “Ψάξτε το”!

3. Οι Αλβανοί ολοκλήρωσαν πρόσφατα την εκπαίδευσή τους στην Κεσσάνη (!) στα επιθετικά “ΜΕΑ” “ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡ ΤΒ2”! Εκπαιδεύτηκαν ως πιλότοι, ως ηλεκτρονικοί, ως χειριστές φορτίου και ως Μηχανικοί! Τα “ΜΕΑ” αυτά ρίχνουν ελαφρές κατευθυνόμενες βόμβες “ΜΑΜ”! Τα α/”ΜΕΑ” είναι ήδη στο νέο α/δ (ανακατασκευασθέν επί σχεδόν μια 3ετία;), του Κουτσόβε / Αλβανία.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, “ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ”:

“Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΓΊΝΕΤΑΙ Ή ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ (!) ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ, ΑΠ’ ΌΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!.. 

4. O ΡΤΕ τηλεφώνησε στον Πούτιν και τον συνεχάρη για την εκλογική του επιτυχία!

(5η φορά Πρόεδρος της Ρ/Ομοσπονδίας, με ποσοστό 87,29%! Για 1η φορά εξελέγη Πρόεδρος το 2000).

Άλλοι ηγέτες χωρών που συνεχάρησαν τον Πούτιν ήσαν ο Ινδός Πρόεδρος Μόντι, ο Β. Κορεάτης Κι Γιουνγκ Ουν, οι Βενεζουελάνος και Νικαραγουανός Πρόεδροι και ο Κινέζος Πρόεδρος! Σημειωτέον για τους Κινέζους είναι πως, δήλωσαν ότι, αν το ΝΑΤΟ επιτεθεί στην Ρωσία, τότε θα εμπλακούν και αυτοί στρατιωτικά, εννοώντας κυρίως, όπως εμείς (!) εκτιμούμε, την παροχή στρατιωτικής βοηθείας, αν αυτό απαιτηθεί, προς την Ρωσία. Η Κίνα δεν έπαψε, επίσης, ποτέ να… “κυττάζει” προς Ταϊβάν… μεριά!..

5. Ο Σολτς με τον Μακρόν* διεφώνησαν στο Βερολίνο, ως προς την αποστολή ή μη, δυτικών (ευρωπαϊκών κυρίως) δυνάμεων στην Ουκρανία, (ο Μακρόν, ανοήτως, είναι θετικός, όχι όμως ο Γ/Καγκελάριος), ενώ ο Σολτς, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ, φαίνεται πως συμφώνησε με τον Β. Νετανιάχου, για την πλήρη / ολική (!) καταστροφή της “Χαμάς” και για το όσο το δυνατόν μικρότερες ανθρώπινες απώλειες Παλαιστινίων αμάχων, τους οποίους δυστυχώς εμπλέκουν οι τρομοκράτες στις συγκρούσεις τους με τις “ΙΕΔ”!

* Ο Μακρόν αποδεικνύεται ο πιο ΣΚΛΗΡΟΣ και ο πιο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ της διεθνούς πολιτικής των Κοσμοκυρίαρχων… “προοδευτικών” απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”, των οποίων κάποτε ήταν / υπήρξε υπάλληλος!.. (Μεγαλο-Ταμίας στις Τράπεζές τους στην Γαλλία)!.. Αυτοί τον κατέστησαν… ΜΑΚΡΟΝ (!) και εκείνος, με τις πράξεις του και την “εν γένει” συνολική του πολιτική παρουσία, τους το ανταποδίδει… πολλαπλώς!..

6. Ο Κος ΜΠΑΡΝΕΑ, (Α/ΜΟΣΑΝΤ), μετέβη στο Κατάρ για συνομιλίες με τους Παλαιστινίους, κλπ, όχι όμως για κατάπαυση του πυρός, αλλά κυρίως (!) για να τους πει πως “δώστε μας πίσω / ελευθερώστε 40 δικούς μας ομήρους σας και θα κάνουμε ανακωχή για μια εβδομάδα”!..  (Προηγουμένως, οι της “ΧΑΜΑΣ” δεν είχαν συμφωνήσει να δώσουν ολόκληρη την λίστα με τους Ι/ομήρους στο Ισραήλ, όπως αυτό τους είχε ζητήσει, έναντι χρονικά συγκεκριμένης εκεχειρίας που τους παρείχε το Ι/Κράτος, ενώ οι Παλαιστίνιοι ήθελαν μόνιμη κατάπαυση του πυρός)!..

7. Η Ι/επίθεση στην Ράφα είναι πια θέμα ημερών, αν όχι και ωρών! Ο Κος Β. Νετανιάχου έχει ήδη εγκρίνει το υποβληθέν σ΄αυτόν για έγκριση, σχέδιο επιθέσεως των “ΙΕΔ” στην Ράφα, επίθεση που ο Ι/Π-Θ είχε θέσει ως ημερομηνία “αντιστρόφου μετρήσεως” γι’ αυτήν, την 10η Μαρτίου, ενώ ήδη έχουμε 19 – 03 – 2024!

8.

Call on MIT to Shut Down the Antisemitic BDS Referendum

Send an email to the administration of MIT to express your profound concern and opposition to the antisemitic schoolwide BDS referendum slated for the ballot on Monday, March 18. The MIT administration must immediately intervene and cancel the referendum to protect Jewish students.  

The referendum, advocating for the University to adopt resolutions that include demanding a permanent ceasefire in Gaza, severing research ties with the Israeli military, and expressing solidarity with pro-Hamas student organizers who violated campus rules, represents not only a divisive and detrimental action within the MIT community but also poses significant risks to the standing and reputation of MIT on both the national and international stages.

MIT is currently under a Title VI investigation by the Department of EducationThis ongoing scrutiny underlines the critical importance of ensuring that all actions and resolutions adopted by the university are in strict compliance with federal laws and regulations governing educational institutions. The proposed referendum promotes a stance that is discriminatory and biased and risks exacerbating the current investigation, potentially leading to severe consequences for MIT.

The recent testimony by MIT’s President before Congress has already placed MIT in a precarious position, attracting negative attention and criticism from lawmakers. The adoption of Referendum #2, which is antisemitic and will put a target on the back of Jewish students, would further damage MIT’s reputation, potentially inviting additional scrutiny and criticism from Congress. At a time when antisemitism is already sharply on the rise at MIT,  this referendum threatens the Jewish community and MIT’s reputation. 

Moreover, the cutting of research ties with the Israeli military, as proposed, could hinder valuable research opportunities and collaborations that contribute to the advancement of science and technology globally. It is imperative that academic and research decisions be guided by the principles of academic freedom, scholarly value, and the potential for positive impact, rather than being influenced by political agendas.

Urge the MIT administration to take immediate action by canceling Referendum #2 on the upcoming ballot. It’s the least they can do to take a stand against Jew hatred and protect Jewish students from the antisemitism that has permeated the campus.

9. Το ε/ΥΠΑΜ θα μπορούσε ίσως να ήταν πιο σαφές στο “πώς” ακριβώς Έλληνες στρατιωτικοί θα δύνανται να υπηρετούν στις Αμερικανικές ΕΔ (απαιτούμενες γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρίες, βαθμολογική δέσμευση, χρόνος υπηρεσίας, κλπ, κλπ, κλπ), αλλά και πώς προέκυψε κάτι τέτοιο; (Πχ! Ως εναλλακτική του γεγονότος ότι οι “ΕΕΔ” παραδοσιακώς δεν συμμετέχουν με προσωπικό τους σε επχ-σεις στις οποίες εμπλέκεται η Δύση; Κάτι άλλο ή άλλα, ως αίτια και… αιτία);

10. Στην Ρουμανία, αυτήν την στιγμή,  χτίζεται, παρά την Μαύρη Θάλασσα, μια από τις μεγαλύτερες Βάσεις του ΝΑΤΟ, Βάση η οποία σχεδιάζεται να στεγάσει 2800 άνδρες και γυναίκες της “Συμμαχίας”!

Ό,τι κάνει η Δύση, κυρίως τα τελευταία 3 με 5 χρόνια στην περιοχή μας / στην γειτονιά μας *, είτε ως ΝΑΤΟ, είτε ως Η.Π.Α., είναι (αν εκτιμηθούν – αναλυθούν συνολικώς όλα τα δυτικά… πεπραγμένα), ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!..

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΦΡΟΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ (“ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΚΕ… ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ), ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΕΘΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ “ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ” ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!..

Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ (!!!) ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ “ΠΑΡΕΙ” 100% ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΗΝ… ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ” ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ “ΠΑΡΘΙΟΝ ΒΕΛΟΣ”!.. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ Η.Π.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ “ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΌΠΟΙΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ)… ΒΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!..

* Σκόπια στο ΝΑΤΟ, με ελληνική προδοσία, από τους διεθνιστές “Νεο-Αμερικανο-Κομμουνιστάς” του “Σόρος-Σύριζα”,

μετατροπή της πλούσιας σε νέες -λέγε με- “σπάνιες γαίες”, Αλβανίας, σε “Περιοχή Διοικητικής Μερίμνης” της Δύσεως συνολικώς και ως “Κράτος – Βάση” της στα Δ. Βαλκάνια,

Δ. Βαλκάνια, στα οποία η ΕΕ όρισε ως επικεφαλής της τον -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- “Σόρος-Τσίπρα”, (και μάλιστα και με υπογραφή… Ντόρας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!!!), δηλαδή τον άνθρωπο που ουσιαστικά με την προδοσία της χώρας του, “άνοιξε” τον δρόμο για την ισορροπία και ηρεμία στα Βαλκάνια, τουλάχιστον έτσι όπως τις αντιλαμβάνεται, ως έννοιες τις 2 αυτές λέξεις, η παντελώς βρώμικη σήμερα, από εποχής ΚΛΙΝΤΟΝ ακόμα, εξωτερική πολιτική των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, που δυστυχώς (!) κυβερνούν σήμερα τις Η.Π.Α., Η.Π.Α. που ελέγχουν σίγουρα τα 2/3 του Πλανήτη και που τον κυβερνούν μάλιστα (και πάλι “δυστυχώς”), με έναν (ιατρικώς επιβεβαιωμένο!) άνου γέροντα πολιτικό, τον Πρόεδρο Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ένα Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, και εφαρμοστή / υλοποιητή του εκτελεστικού τρόπου, που αυτοί οι αθέατοι “προοδευτικοί”… Κύριοι των “Τραπεζών” και των “Οίκων Αξιολογήσεων”, κλπ, πιστεύουν ότι θα επιβάλλουν τις θελήσεις τους, σχετικώς με το πώς θέλουν τον Κόσμο μας στα επόμενα 50 με 100 χρόνια, 

Ελλάδα που μετετράπη σε μια πολύ μεγάλη προκεχωρημένη ΝΑΤΟΪΚΗ Βάση,

Βουλγαρία που και αυτή τα “έδωσε” όλα, με τελευταία της… προσφορά τον εναέριό της χώρο,

την Ρουμανία, την Μολδαβία ΝΑΤΟΪΚΟΤΑΤΕΣ (πλην της ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ), αλλά και τις Φινλανδία, Σουηδία ενταγμένες και επισήμως πλέον στο ΝΑΤΟ,

με την δυτική απόφαση (!) , ας μην κρυβόμαστε πλέον, για την πλήρη καταστροφή – θυσία (!) της Ουκρανίας, “δίκην” αρχαίας ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ, που σε έναν πόλεμο της Δύσεως με την Ρωσία, (η οποία στρατιωτικώς… προπονείται σήμερα στην Ουκρανία, έχουσα υλοποιήσει τους στόχους της, ενώ αναμένει και για κάτι ακόμα περισσότερο, αφού τις δίνονται “στο πιάτο” ευκαιρίες, που πιθανώς να διεκδικήσει με μια προετοιμασμένη θερινή της επίθεση το 2024 σε προεπιλεγμένους στόχους, που θα μπορούσε ευλόγως να είναι πχ το Χάρκοβο, η Οδησσός, κλπ) θα αποτελέσει το κύριο όπλο “ΨΕΠ” για τις Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ, απέναντι στην “ΑΡΚΟΎΔΑ”, την παγκόσμιο κοινότητα, κλπ!..

11. Ξεφτιλίστηκαν τα τ/ΜΜΕ, (κυρίως αυτά, αλλά και τα ρωσικά, αλλά αυτά ας πούμε ότι είχαν έναν λόγο, αυτόν του… μίσους τους προς τους Βρετανούς, να λένε σχετικώς με ό,τι εδώ… ακολουθεί), που τις τελευταίες 72 ώρες έλεγαν και έγραφαν (πχ στις 17-03-2024) πως το “BBC” μετέδωσε πως οι σημαίες του Α/Παλατιού κυματίζουν μεσίστιες και πως είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί ανακοίνωση από το Παλάτι, με την οποίαν θα ανακοινώνετο ο θάνατος του Βασιλέως Καρόλου ή της Πριγκήπισσας της Ουαλλίας Κέϊτ ΜΙΝΤΛΕΝΤΟΝ!..

Εμείς εδώ στον “Ε.Θ.” σας είχαμε γράψει μόνον για την Πριγκήπισσα Κέϊτ, [αφού τα περί του Βασιλέως ΚΑΡΟΛΟΥ του Γ’ θέματα ήσαν όλα γνωστά, μάλιστα από τον ίδιον προσωπικά / βγήκε σε προσφώνησή του προς τον λαό της Κοινοπολιτείας και (μας) έδειξε μέχρι και τις πρησμένες από τις χημειοθεραπείες παλάμες του], πως από την Κλινική που είχε εγχειριστεί και νοσηλευόταν είχε ανακοινωθεί πως θα εμφανιζόταν ξανά αμέσως μετά το Πάσχα των Καθολικών, από το οποίο ακόμα απέχουμε! 

Αυτό δεν το σεβάστηκαν ούτε τα βρετανικά “Μέσα”, και άρχισαν και αυτά δυστυχώς (!), έναν, μέχρι και αήθη πολλές φορές, καθημερινό “ΨΠ”, κατά ουσιαστικώς 2 αρρώστων ανθρώπων (αφήστε στην άκρη το επίθετο “Βασιλείς”, γενικώς, κλπ), αλλά και ψυχολογικό πόλεμο προς όλους εμάς που ΑΓΑΠΑΜΕ, με μία λέξη, ΤΟ Α/ΠΑΛΑΤΙ και τους… ενοίκους του!.. 

Σ΄αυτό φταίνε, και αν θέλουν ας συγχωρήσουν την θέση μας, οι Σύμβουλοι του Παλατιού, που θα έπρεπε να είχαν εκδώσει ανακοίνωση, με την οποίαν να ενημέρωναν, “ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ” (!), σχετικώς με την υγεία των αγαπημένων τους / μας προσώπων, ώστε τα πάντα να ήσαν “υπό έλεγχο” και να μην υπήρχε όλη αυτή η ανησυχία, που σκόρπισαν και σκορπίζουν πάντα σε τέτοια θέματα, με στόχο το κέρδος, οι όποιοι, ας τους πούμε απλώς και μόνον “σκανδαλοθήρες”, επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι και άτομα καλών προθέσεων!..

Έτσι, έκανε το λάθος με την “φωτό” με τα “αγγελούδια” της η Πριγκήπισσα Κέϊτ, της οποίας όμως οι προθέσεις της ήταν εμφανώς να μας καθησυχάσει, ειδάλλως γιατί να έκανε κάτι τέτοιο;

Η κατ΄εμάς σίγουρα μη εμπλοκή των Συμβούλων του Παλατιού στα της υγείας της Πριγκήπισσας ή η ενασχόλησή τους μόνον (!) με τα του Βασιλέως Καρόλου επικοινωνιακά ιατρικά “must”, αποδεικνύει ότι τουλάχιστον δεν (!) υπάρχει ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ στο Παλάτι και τέλος πάντων πως υφίσταται μία “τρόπον τινά” αρρυθμία, ένα κενό, (κάτι που και στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε επισημάνει και αναφέρει), ανάμεσα στην… άμυνα της Ομάδος, με την… επίθεσή της, για να μιλήσουμε με όρους ποδοσφαιρικούς, με αποτέλεσμα ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ βάναυσα τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ των “Βασιλέων” ή ακόμα χειρότερα, να δημιουργούνται (!!!), αν είναι ποτέ δυνατόν… “προσωπικά δεδομένα” των “Βασιλέων” από τα “ΜΜΕ”, σαν αυτό του Βρετανού… Κυρίου που διεπίστωσε σοβαρά προβλήματα στην σχέση Ουϊλιαμ – Κέϊτ, λόγω, όπως μας είπε, εξωσυζυγικής σχέσεως του μέλλοντος Βασιλέως, αναφέροντας και προσβάλοντας και “τρίτα” άτομα!.. Καταλάβατε!

(Άντε και είμαστε και στεναχωρημένοι με τον τρόπο που αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας “προχθές” η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, από την ιστορική μεγάλη της αντίπαλο Μ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ!.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ)!..

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Νο “1” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΕΚΕΙ ΣΤΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Α/ΠΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; 

Εμείς, θα αρχίσουμε να ανησυχούμε για την Πριγκήπισσα Κέϊτ μετά από το “Πάσχα των Καθολικών”, όπως και η ανακοίνωση της Κλινικής έλεγε, παρ’ ότι εθεάθη το περασμένο Σάββατο σε βόλτα (για ψώνια νομίζω), με τον σύζυγό της και διάδοχο ΟΥΪΛΙΑΜ!..

Σε κάθε περίπτωση, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ θα ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ (!) ΜΑΣ ΚΑΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΕΪΤ!

ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ… ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ “ΜΜΕ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ (ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ), ΘΑ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ (SİC), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΑΣΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ, ΔΗΜ/ΦΟΥΣ…!..

ΑΛΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΕΜΕΙΣ, ΑΦ΄ΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦ’ ΕΤΕΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ (!)  ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ! (ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ  ΦΤΥΣΕΙ, ΟΤΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΜΗΛΑ, ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΠΛΗΘΟΣ!.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, “ΗΣΥΧΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΙΩΣ”, ΟΙ Α/”ΜΥ”, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ… ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ)!..

12. Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδος – Αιγύπτου, εφ΄όσον τελικώς επιτευχθεί, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Ε/Κ-Β ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (!) ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ, επιτυχία από την οποίαν θα ωφεληθούν βεβαίως πολλαπλώς και οι Ευρωπαίοι!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Ανόητε “Ποντικέ”! Από ποιά πλευρά του α/δ είπαμε ότι θα έπρεπε να πας; ………….

-/-