MIT και «ISIS»

                                                               ΘΥΜΙΖΩ!!!

Άρθρο Γεωπολιτικού Αναλυτή Τιερί Μεϊσάν

Πηγή: www.voltairenet.org

  Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» με τους «αγγέλους» του το είχε ΔΕΙ και ΠΕΙ Α-ΝΑ-ΛΥ-ΤΙ-ΚΑ, πάρα πολύ καιρό πριν και μάλιστα πολύ πριν από τον Γάλλο … «αναλυτή» και άνδρα των Γαλλικών ΜΥ!

Σας παρουσίασε και σχετικό άρθρο λίγο μετά την εντολή του «ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» για τη δημιουργία του «ellinikosthrilos.wordpress.com»

 – Προσέξτε λοιπόν το τμήμα αυτό του άρθρου του Τιερί Μεϊσάν, που σας παρουσιάζω: «Πάμε» λοιπόν:  

 « ….  Αν και αποδείχτηκαν οι προσωπικοί δεσμοί του Ερντογάν με την «Αλ Κάϊντα» από την τουρκική δικαιοσύνη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ίδιος διοικεί προσωπικά το ΙΚ – Daesh.

Πράγματι: 

–   Η τρομοκρατική οργάνωση διοικείται επίσημα από τον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι. Αλλά αυτή η προσωπικότητα δεν προβάλλεται παρά μόνο επειδή είναι μέλος της φυλής των «Qurays» και συνεπώς απόγονος του προφήτη. 

–   Η εκτελεστική εξουσία ανατέθηκε στους Abu Alaa al-Afri και Fadel al-Hayali (ο λεγόμενος Αμπού μουσλίμ αλ-Τουρμανί), δύο Τουρκμένους πράκτορες της MIT.

–  Τα άλλα μέλη του επιτελείου προέρχονται από την πρώην ΕΣΣΔ.

– Οι εξαγωγές αργού πετρελαίου, οι οποίες επανήλθαν πρόσφατα κατά παράβαση της απόφασης 2701 του Συμβουλίου Ασφαλείας, δεν ασφαλίζονται πλέον από τη Palmali Shipping & Agency JSC, του Τουρκοαζέρου δισεκατομμυριούχου Mubariz Gurbanoğlu, αλλά από την ΒΜΖ Ltd., την εταιρεία του Μπιλάλ Ερντογάν, γιου του προέδρου

– Οι σημαντικές φροντίδες στους τραυματίες τζιχαντιστές του «ISIS» παρέχονται από τη MIT στην Τουρκία, σε ένα λαθραίο νοσοκομείο στη Şanlıurfa κάτω από την επίβλεψη της Σιουμεγιέ Ερντογάν, της κόρης του Προέδρου.

– Ως εκ τούτου, στις 22 Ιουλίου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και τον απείλησε δυνατά!

–  Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, (συνεχίζει ο Μεϊσάν), ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να αποκλείσει την Τουρκία από το ΝΑΤΟ -γεγονός που περιλαμβάνει εμφύλιο πόλεμο και τη διαίρεση της χώρας σε δύο κράτη, εάν η Τουρκία:

     – Δεν καταργήσει αμέσως τη συμφωνία για το φυσικό αέριο με τη Ρωσία και 

     – Αν αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στη διεθνή συμμαχία κατά του «ISIS».

–  Ο Πρόεδρος Ερντογάν, ο οποίος διαθέτει ισλαμική παιδεία αλλά καμία πολιτική παιδεία, αντέδρασε αμέσως, προσπαθώντας να κατευνάσει την Ουάσιγκτον, συνεχίζοντας τις ιδιοτροπίες του. Αμέσως μετά: 

    – Η Τουρκία επέτρεψε στο ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει τις βάσεις του στο τουρκικό έδαφος για την καταπολέμηση του «ISIS», συνέλαβε διακινητές της Οργάνωσης και συμμετείχε σε συμβολική βομβιστική επίθεση εναντίον της, στη Συρία και  

   – Ο Ερντογάν έκανε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες κατά της κουρδικής αντιπολίτευσης παρά εναντίον του «ISIS», βομβαρδίζοντάς μαζικά θέσεις του ΡΚΚ στο Ιράκ και συλλαμβάνοντας μέλη του PKK στην Τουρκία.

   –  Άγνωστες, προς το παρόν παραμένουν οι αποφάσεις για τον αγωγό «τουρκικό ρεύμα» … (Τότε ήταν, τώρα όχι, αφού οι Ρώσοι «κατέβηκαν», όπως σας το έγραψα λίγο πριν ο Πούτιν … «υπερβεί» την Τουρκία)!

 

ΤΕΛΟΣ (!!!) ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ (!!!) ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ – Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλπ.

ΚΕ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΑΣ, «ΚΑΤΕΒΑΣΕ» ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ «ΚΑΨΕΙ» ΚΙΟΛΑΣ!

WHAT A PITTY (!)MR PRESIDENT !

 

………………………………………………………………………………………

 ΥΓ. (Σχετικά και λιγότερο σχετικά)

 1. Σ’ αυτούς πάτε Κε Π-Θ γέ την Τρίτη 17-11-2015! ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ μια ζωή!

2. Θυμηθείτε τί δήλωσε πολύ πρόσφατα για τον «ISIS» ο Κος Χακάν Φιντάν, για λίγο ακόμα Α/ΜΙΤ, αφού τον προορίζουν, λίγο μετά, για Πρεσβευτή στον Ο.Η.Ε., στην Ουάσιγκτον, ώστε να παρακολουθεί τους υπόλοιπους συναδέλφους του, απ’ ευθείας… Μόνοι τους μίλησαν / μιλάνε οι άνθρωποι!… Γι’ αυτό και ο ΡΤΕ εξεμάνη όταν στα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015 (κυρίως), ο Φιντάν θέλησε να πολιτευτεί με το «ΑΚΡ»!

    Τώρα θα βάλλει Α/ΜΙΤ – λένε – τον Ιμπραήμ Καλίν, τον «εξ απορρήτων» του / Ο Νομάρχης της Προύσσας ήταν … καπνογόνος χειροβομβίδα.

3. Και πάλι γράφω: Οι 43 νεκροί στο Σουρούτς και οι 119 στην Άγκυρα (ΣΣ) ήσαν όλοι Κούρδοι! «Δεν γίναμε όλοι –όμως- Κούρδοι»! Αντίθετα οι πολιτικοί ταγοί της Διπλωματίας μας και ο … Ρουβάς πήγαν και υπέγραψαν στο βιβλίο των συλλυπητηρίων στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα!.. Τυπικά ήσαν Τούρκοι υπήκοοι οι νεκροί, αλλά … πού πάτε ορέ λεβέντες;

      Και μια που είπα «λεβέντες», ο Κος Πρόεδρος, ο Κος Λεβέντης, παρέστη, στις 29-10-2015, στην τ/πρεσβεία στην Αθήνα, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Τ/Πρέσβης, στους εορτασμούς για την 92η επέτειο της ίδρυσης της «Δημοκρατίας της Τουρκίας», όπως είναι το ορθόν!…Παίρνει «χρυσό μετάλλιο», αφού είναι ο 1ος Έλληνας πολιτικός που τίμησε την τουρκογιορτή αυτή!

     Από το 1991 ή 1992, αν δεν σφάλλω και ο αιχμάλωτος Γενάρχης μας Οικουμενικός Πατριάρχης (Ο.Π.) Βαρθολομαίος ο Α΄, έστελνε / στέλνει τηλεγραφικά «συγχαρητήρια» στο… Κεμαλικό ή Ισλαμικό Σουλτανάτο, ανάλογα με το ποιοί ήσαν οι … «τσομπάνηδες» της Τουρκίας, ενώ φέτος προσκληθείς, παρέστη στην Άγκυρα, στις υπόψη εορτές!..        

4.  Δύο από τους θύτες στο Παρίσι είχαν όλως τυχαίως τουρκικά διαβατήρια!

 5. Αλήθεια, γιατί προ ημερών «ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΡΩΣΟΙ»; 224 ήσαν οι νεκροί στο ρωσικό α/φ στην χ. του Σινά!

 6. 43 ήσαν οι νεκροί και στο … Παρίσι της Ανατολής, στη Βηρυτό, αλλά … «δεν γίναμε όλοι Λιβανέζοι»!

7. Για κάποιους που ΔΕΝ θέλουν να λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

     α. «Τζιχάντ» σημαίνει «Ιερός Πόλεμος» και αναλαμβάνεται για την ένοπλη επιβολή της «Σαρία», του «Ιερού Νόμου», βάσει του οποίου «ή γίνεσαι Μουσουλμάνος ή πεθαίνεις»! Ενοχλούμαι που ΔΕΝ λέγεται αυτό το τελευταίο, διότι αν κρύβεται η ουσία του θέματος, όπως συμβαίνει είναι σαν να αυτοευνουχιζόμαστε φίλοι μου!

    β.   Πολλοί διανοούμενοι του … «κώλου», γνωστοί τρόφιμοι και αναμασήματα των συστημικών –κυρίως- τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών μας σταθμών, προσπαθούν να πείσουν ότι:

          (1) Ό,τι έγινε στο Παρίσι είναι τρομοκρατία! Όχι, λένε την μισή αλήθεια, γι’ αυτό και κρύβουν και την πραγματική έννοια της «Τζιχάντ»!Είναι «ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

            (2) Δεν μας λένε ότι το ΙΣΛΑΜ είναι πολιτικό – θρησκευτικό σύστημα και πρωτίστως ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΚΟ! Μας λένε ότι είναι μια θρησκεία ειρήνης, κλπ. Τί να σας αναλύσω τώρα φίλοι μου και θέλω να πάω να βάλλω … και βενζίνη, να ξεκουράσω τα … φτερά μου!…

            (3) Πουλάνε και πάλι … «Δημοκρατία», [άμα τους δεις όμως πώς μιλάνε, σου θυμίζουν, αρκετοί εξ αυτών, … Χίτλερ ή Κιμ Γιουνγκ, πιο πρόσφατη έκδοση ψυχασθενικού κτήνους], επαναλαμβάνοντας θέσεις του … Γιώργου του Σόρος, [αλήθεια πήγε στην Τουρκία, όπως έλεγε μετά τις εκλογές της 07-11-2015, και αν «ναι» τί πήγε να κάνει / οι Τούρκοι στις ε/φ τους τον αποκαλούν «Σιωνιστή», γιατί άρα-γε, καθώς κύριο εμπνευστή και χρηματοδότη των ΜΚΟ και υποκινητή των «πορτοκαλί επαναστάσεων»], θέσεις του Σόρος, όπως ό,τι έγινε στο Παρίσι δεν έχει σχέση (!) με το προσφυγικό, σαν να μου πει κάποιος εμένα δηλ. ότι οι «Άγγελοί» μου δεν έχουν φτερά, ότι δεν θα πρέπει να αφήσουμε χώρο στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό, στους εθνικισμούς, κλπ.!!!

 

Εντάξει ρε μάγκες, ας ξεχάσουμε ότι πρέπει να λέτε αυτά, τα παραπάνω, για να ανέλθετε στους τομείς που εργάζεστε ή ότι σας έχουν βάλλει στις θέσεις που είσθε, όντας μίσθαρνα όργανά τους και ας δούμε λίγο το θέμα, στην ελληνική του … έκδοση!

 

 • Δηλ. εσάς πόσους χωράει το σπίτι σας για να φιλοξενήσετε; Και αν φιλοξενήσετε πρόσφυγες ή «πρόσφυγες», γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν αντιλαμβάνεστε ρε ότι από τη στιγμή που (θα) είστε σύνοικα στοιχεία αμέσως δημιουργούνται σχέσεις μεταξύ σας, καλές ή κακές, αναπτύσσονται ανάγκες σίτησής τους, ένδυσης, να τους πλύνετε, κλπ και πως οι συνθήκες ζωής σας θα χειροτερεύσουν εκ των πραγμάτων;
 • Αν μάλιστα είστε και φτωχοί πώς θα τους «κονομήσετε»;
 • Αν αυτοί, διότι έτσι έχουν μάθει να ζουν, σηκώνονται τη νύχτα και κάνουν πχ … τον υπνοβάτη, ερωτευτούν τη σύζυγό σας ή … εσάς, γουστάρουν να κάνουν το «τάδε» ή το «δείνα» τί θα κάνετε;
 • Αν κάποια στιγμή πληθύνουν και σας πουν ή φεύγετε από το σπίτι σας ή σας καθαρίζουμε, τι θα κάνετε; Τί έγινε στο Κόσσοβο, τί πάνε να κάνουν στην ελεύθερη Θράκη οι Τούρκοι τώρα;
 • Τί είπε ο Κος Κοτζιάς στον ομόλογό του Γερμανό, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα; «Χαλάσαμε 2,5 δις Ευρώ για τους πρόσφυγες, τί να πω στους Έλληνες με τα κόκκινα δάνεια», κλπ.  
 • Η συμβίωση ΔΕΝ είναι κάτι το απλό, ή είναι Κοι; Είναι αν απαρνηθεί κάποιος την έννοια της οικίας, της οικογενείας, τις αρχές του και τις παραδόσεις του και άλλα πολλά, την ίδια την ιστορία της οικογενείας του! Και άλλα πολλά θα μπορούσα να σας πω και γράψω! Αλλά ποιό θα ήταν το όφελος;
 • Τί λοιπόν ΔΕΝ καταλαβαίνετε από το παραπάνω πολύ απλό παράδειγμα;
 • Σε μια Ελλάδα λοιπόν που τα παιδιά της δεν γεννούν, που τα παιδιά της φεύγουν στην αλλοδαπή για να επιβιώσουν και σε 2-3 γενιές θα είναι ξένοι, σε μια Ελλάδα που πένεται, σε μια Ελλάδα που ο ξενικός σχεδιασμός που δυστυχώς εξυπηρετείτε, ρε … μάγκες, διέλυσε ήθη και αξίες, σε μία Ελλάδα που όλοι εσείς πυροβολείτε από μίσος, την ελληνική Παιδεία της, την ελληνική Ιστορία της, την ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της, αφοδεύετε πάνω στο αίμα των παιδιών της, όπως πρόσφατα η Ρεπούση με τους Μικρασιάτες και ο Φίλης με τους γνησιότερους των ΕΛΛΗΝΩΝ, λόγω της γλώσσας και μόνον ρε σκουπίδια που είναι αρχαία ελληνικά, και, και, και, και,… σε μία Ελλάδα που ήδη έχει / φιλοξενεί, ρε απατεώνες, 25% ξένους, (πολλοί δε εξ αυτών να την μισούν κιόλας), τί τάχα δεν καταλαβαίνετε ρε … «Δημοκράτες» και … «Ανθρωπιστές», που μόνο εσείς είσθε τέτοιοι και κανείς άλλος;

 

 • Γιατί ρίχνετε στον καιάδα ρε … «Δημοκράτες» την άλλη άποψη; Και οι τίτλοι των χωρών με «Δικτατορίες» και μάλιστα στυγνές την ελληνική λέξη «Δημοκρατία» πρόβαλαν και προβάλλουν, όπως πχ «Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν», παλιότερα, «Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών», «Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας», κλπ. Τέτοιοι «Δημοκράτες» είσθε;

 

 • Να λοιπόν τί θέλετε για την Ελλάδα, διότι η Πατρίδα είναι και αυτή μια μεγάλη οικογένεια! Τη διάλυσή της και την μετατροπή της σε «Ενωμένες ή Σοσιαλιστικές -δεν ξέρω- Πολιτείες Ελλάδας»! [Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το … «Ελλάδας» κυρίως, διότι ξέρω ότι το απεχθάνεσθε γενικώς είτε ως νέο-Διεθνιστές, ως πρακτόρια ετσιθελικά ή όχι της νέας Τάξης, είτε ως … απόβλητα του Σοβιετικού παρελθόντος σας].

 

 • Γιατί λοιπόν ΔΕΝ το λέτε ευθέως; Τί δεν λέτε; Διαβάστε παρακάτω:

 

 • «Δεν γουστάρουμε ρε Ελλάδα, δεν θέλουμε Έλληνες, θέλουμε να ζήσουμε χύμα και όλοι μαζί και δεν μας νοιάζει με ποιούς»! Δεν το λέτε όμως, όπως έντιμα το λένε οι … «αναρχικοί» ή έστω κάποιοι εξ αυτών!

 

 • «Δεν μας νοιάζει η Μακεδονία, δεν μας νοιάζει η Θράκη, το Αιγαίο, η Κρήτη, τα νησιά μας, η Κύπρος, δεν γουστάρουμε Θεούς, και, και, και, και άλλα πολλά»!

 

 • Γιατί δεν τα λέτε όλα αυτά και άλλα τόσα;

 

 • Διότι ο σχεδιασμός των Αρχηγικών μισελληνικών εγκεφάλων που σας άγουν και φέρουν ΔΕΝ το επιτάσσει ακόμα, ΔΕΝ το επιτρέπει, γι’ αυτό!

 

 • Αφήστε λοιπόν τα περί εθνικισμών, ρατσισμών, ξενοφοβίας και λοιπά κοινότυπα και χιλιοειπωμένα παραμύθια, διότι αυτά τελείωσαν πια, όταν τουλάχιστον απευθύνεσθε σε Έλληνες που έχουν άναρχη σκέψη, σκέπτονται και διαλογίζονται και … ψάξτε άλλο παραμύθι!
 • Τα ίδια ισχύουν και για την μεγαλύτερη οικογένεια, που είναι ή φιλοδοξεί να γίνει, η Ευρώπη! 

 

 • Την αλήθεια την ΞΕΡΕΤΕ!

 

 • Ξεπεράστε τον εαυτό σας και ΚΕΡΔΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ (!!!) λέγοντας και μόνον την Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α στον κόσμο και αυτή θα σας σώσει και αφήστε ό,τι προπαγανδιστικό παραμύθι δίδασκαν οι Σοβιετικοί στα Πανεπιστήμιά τους, το πάλαι ποτέ!
 • ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
 • Και εσείς … καλόπαιδα «Χρυσαυγίτες» διαλύστε το τώρα! Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι σας χρησιμοποιούν;
 • Γιατί ΔΕΝ «μιλάς» Μιχαλολιάκο; Άσε τις ανακοινώσεις για τους πρόσφυγες, στις δικές σου γενικώς … πλάτες θα πατήσουν και θα πατάνε για να μας αφανήσουν ως χώρα, δεν το καταλαβαίνεις;

 

 • Μήπως είσαι όργανό τους;

 

 • Γιατί παίζεις το παιχνίδι τους;

 

 • Γιατί δεν απάντησες στα όσα σου καταμαρτύρησε ως Κόμμα, ο Σαράντης Καργάκος;

 

 • Γιατί πουλάς τάχα εθνικές ευαισθησίες που δεν πιστεύεις;

 

 • Αν πραγματικά αγαπάς την Πατρίδα ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ(!) και Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΩ-ΣΕ το μυαλό των νέων ανθρώπων που σέρνεις πίσω σου! Προηγουμένως όμως ΠΕΣ τους την Α-ΛΗ-ΘΕΙ-Α και βγάλε και στο φως και τον ψιλοκουτσό Αλβανό που σκότωσε τους 2 νεαρούς που είχες στην εγκληματική, όπως σου τη λένε, (εγώ τη λέω πρακτόρικη), Οργάνωσή σου!

 

 • Γιατί αλήθεια το κρύβεις το θέμα ή τάχα δεν το ξέρεις; Μήπως γιατί έχεις γεμίσει από Αλβανικά φασισταριά, μήπως γιατί…, μήπως γιατί…, μήπως γιατί…

ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ! «Χ.ΑΥΓΙΤΕΣ» – «ΑΝΤΙΦΕΣ» –  «ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ» – «ΑΝΑΡΧΕΣ» «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ» – «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» – «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» και κυρίως «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του … «κώλου», «ΣΙΚΤΙΡ ΜΠΟΥΡ(Α)ΝΤΑΝ» ή επί το ελληνικότερον «Άϊ Σικτίρ»!

«ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ»!!!

Ο «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» ΡΩΤΑΕΙ: «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΤΟΥΪΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ»;