ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ!..

Σεβαστέ μας Πρόεδρε, Κε Ευάγγελε ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΘΡΥΛΙΚΗ μας ομάδα, το Νο «1» του Ε/Aθλητισμού, ο τεράστιος και παγκόσμιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, είναι τους τελευταίους μήνες, σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό του Τμήμα, υπό το κράτος μιας διαρκούς… επιθέσεως ενός ισχυρότατου… εγκέλαδου, ως φυσιολογικό ισχυρίζομαι / – μαστε αποτέλεσμα μιας υπερπροσπάθειας να αλλάξει… επίπεδο η αγαπημένη μας ερυθρόλευκη ομάδα και να φέρει και(!) ευρωπαϊκό τρόπαιο, στο πλαίσιο του «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ», υπερπροσπάθεια που κατεβλήθη από το Σωματείο όλα αυτά τα χρόνια υπερηφάνειας και δόξας που αυτό και εμείς οι οπαδοί του ζήσαμε και ζούμε, με ΗΓΕΤΗ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ και βασικό ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ εσένα(!) αγαπημένε μας Πρόεδρε!..

– Όλοι μας είμαστε βαθειά προβληματισμένοι με τα όσα τεκταίνονται το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό μας και πάντα σε ό,τι αφορά εμάς, εννοώ τα… εσωτερικά μας, και όχι τα… εξωτερικά μας,  δηλαδή τον σχεδιασμένο εδώ και χρόνια συνεχή και ανελέητο πόλεμο που δεχόμαστε, με εντολή του ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, από τους διάφορους δοτούς αργυρώνητους διαιτητο-λακέδες (βασικούς, 4ους και «Βαρ-ίστες») στα διάφορα αγωνιστικά πεδία, στα οποία παίζει η Ομάδα μας!

Φέτος, μάλιστα, και από τις πρώτες μόλις αγωνιστικές, το… μήνυμα μας εστάλη πολύ πιο… βαρύ από κάθε άλλη φορά / χρονιά, από την… «εξυγίανση» της πολυσχιδούς εγκληματικής «ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ» Μελισσανίδη – Σαββίδη, αλλά και από τον πρώην σύμμαχό τους, τον Αλ-Αφούζο!.. Πχ  δεν εδόθησαν 2 πέναλτυ υπέρ μας στην Τρίπολη, τουλάχιστον ένα με τον Βόλο και ένα «μαρς» με τον Άρη (υποτίθεται ότι είδε την φάση και η Ομάδα του «VAR» ), ενώ είμαστε ακόμα στην 5η αγωνιστική!.. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ή ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ (ΤΗΣ… ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ), ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, «ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ» ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ «ΣΤΑ ΙΣΑ»!..

Πιστεύουμε ότι θα ήταν η μεγίστη ΑΛΗΤΕΙΑ εκ μέρους μας να σε θεωρήσουμε υπεύθυνο για τον Κορμπεράν, εσένα που από τότε που ανέλαβες, έντιμα, μπεσαλίδικα και ανδρικά, μας κατέστησες ΕΜΠΛΕΟΥΣ ακόμα μεγαλύτερης ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, απ’ αυτήν που νοιώθαμε προ του ερχομού σου, ως «Καπετάνιου» του πολύ δυσκολο-κυβέρνητου τεράστιου… υπερωκεάνιου ή… αεροπλανοφόρου, που λέγεται Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Πειραιώς και ορθότερα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κάτι περίπου ανάλογο σαν την περίπτωση της Βασίλισσας ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, που κηδεύεται σήμερα οδηγούμενη στην τελευταία της κατοικία, η οποία εκτός από Βασίλισσα του νησιού ήταν και Βασίλισσα όλου του Κόσμου!.. Καταλαβαίνεις!..

Συνεπώς, δεν πρόκειται να σε εγκαλέσουμε, (“τρόπος του λέγειν” φυσικά), αν είναι ποτέ δυνατόν Πρόεδρε, όσο και να «έπαιξαν τα νεύρα μας» με τον Κο αυτόν, ειδικά χθες στο «Χαριλάου», αλλά και με τους Γερμανούς την περασμένη Πέμπτη, χθες όπου έκανε αλλαγή τους 3 κατά σειράν καλύτερους παίκτες μας «παίκτες-πολυεργαλεία» , ήτοι τους Ελ Αραμπί, Μασούρα και Χάμες Ρ., (οι παίκτες αυτοί / μπαλαδόροι – προπονητές εντός του Πεδίου – Ψυχολόγοι + ο Μαρσέλο θα πρέπει να βγαίνουν, «που λέει ο λόγος», μόνον αν τον ζητούν ή αν “ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ” τραυματίζονται / μ΄ αρέσει που κάποιοι ήθελαν να φύγουν ο Καβλαραμπί και ο Μασούρας), ένας Κορμπεράν που άφησε στην Αθήνα τον Σισέ για το ματς αυτό, έναν Σισέ που τον ζητάνε πολύ μεγάλοι ευρωπαϊκοί Σύλλογοι, (πάλι καλά που δεν έβαλε χθες και πάλι τον… Ρέτσο… , αλλά τον έμπειρο Μανωλά), κλπ, κλπ, κλπ!..

Ούτε επίσης θα σε εγκαλέσουμε για κάποιες των μεταγραφών, που αν και είναι πολύ νωρίς να κριθούν, μοιάζουν να είναι… σαπάκια, όπως ο… Ουϊ Τζο, ο… Μπόουλερ, (τί είναι αυτός Πρόεδρε;), κλπ, ή ακόμα και ο Χουάνγκ, που όσο καλός και να είναι, μοιάζει να είναι… εξάδελφος του… Ροντρίγκεζ, που παίζει σήμερα και ξαναπαίζει σε… 2 μήνες, για να συνεχίσει την ίδια μανιέρα! Καταλαβαίνεις!.. Πού είναι άραγε ο Φορτούνης, Πρόεδρε; Τί παραπάνω έχει ο «μη μου άπτου» Χουάνγκ, απ’ το Ελληνόπουλο αυτό; Επίσης! O Μπουχαλάκης ήταν ο «βράχος» μας, βασικότατη μονάδα σ’ όλα αυτά τα χρόνια των τίτλων και όμως και αυτός μπήκε στην σειρά για… θάψιμο!..

Είναι φανερό Πρόεδρε και ας μας συγχωρήσεις, αλλά φέτος στο Σωματείο πιστεύουμε πως έγινε μεγάλο παιχνίδι «Μανατζεραίων»! Κάποιοι φαίνεται να εκμεταλλεύονται ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και να διαχειρίστηκαν το πορτοφόλι σου, «τή ανοχή σου»!..

Ακόμα, δεν(!) θα σε εγκαλέσουμε, διότι θα ήταν επίσης η μεγίστη των ΑΧΑΡΙΣΤΙΩΝ απέναντί σου, (Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ), που η Ομάδα δεν έχει πλέον Τερματοφύλακα, που να εμπνέει και να οδηγεί τους υπολοίπους!

– Υπάρχει Τερματοφύλακας Πρόεδρε που να μην κάνει ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΞΟΔΟ; Ναι, υπάρχει και λέγεται Βάτσλικ! Είναι πολύ καλός, βοήθησε δεν λέω, αλλά ο ΘΡΥΛΟΣ μας θέλει ΠΟΡΤΙΕΡΟ(!!!) που να εγγίζει το ΑΡΙΣΤΑ, αφού το «ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ» δεν μας αρκεί! Καταλαβαίνεις! Χθες μάλιστα, ο Βάτσλικ απέδειξε ότι δεν είναι και… έξυπνος, αφού θα έπρεπε να ανατρέψει τον Μαντσίνι και να αποβληθεί, ώστε να απέτρεπε το 1-1!.. Αν όμως είναι… έξυπνος και ενήργησε έτσι όπως όλοι είδαμε, τότε δεν ήταν… εγκεφαλικά στο γήπεδο χθες!.. 1000 φορές ο νεαρός και φέρελπις Τσολάκης, αν δεν μπορεί να έρθει ένας τηρουμένων των αναλογιών, σημερινός… Π. Κελεσίδης!.. Κατάλαβες!..

– Τέλος, φαίνεται ότι κάποιοι έπαιζαν για τον… Μάρτινς και όχι για την Ομάδα, αφού μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου, η απόδοσή τους κατέβηκε στα… Τάρταρα!.. Πχ Του Ρέαμπτσουκ! Τί είναι αυτό το πράγμα ρε Πρόεδρε; Είναι δυνατόν Πρόεδρε να παίζει ο Ρέαμπτσουκ ή ο… Ρέτσος (χωρίς να έχουμε κάτι με τα παιδιά), μαζί με τον Μαρσέλο και τον Χάμες;

– Αγαπημένε μας Πρόεδρε!

Πονάμε για όσα ζούμε εσχάτως, όχι σίγουρα πιο πολύ από εσένα, πονάμε για όσα συμβαίνουν στο Σωματείο και σε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ(!!!) ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΠΟΝΟ(!) ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Σ’ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ «ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ «DNA» ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ «ΕΡΓΟΙΣ» ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ, [ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ Ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ («ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΡΕ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Π-Θ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»), ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ Ρ/ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ], ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!..

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ Α-ΓΑ-ΠΑ-ΜΕ!!!

-Αγαπημένε μας Πρόεδρε!

ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

+ Φέρε λοιπόν τώρα έναν Προπονητή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, αντάξιο της Ομάδος μας και εννοώ του βεληνεκούς της, έτσι όπως αυτό είναι, αλλά και έτσι όπως το οραματίζεσαι, έναν άνθρωπο που να μπορεί βεβαίως να δίδει εντολές πχ στον Μαρσέλο (επιλέγω ενδεικτικά έναν ποδοσφαιριστή «αστέρα») και αυτός να εκτελεί με την ψυχή του και όχι επειδή αυτό επιβάλλει το επαγγελματικό του ήθος ή οι όποιες, απορρέουσες από το συμβόλαιό του και εκφραζόμενες σ’ αυτό, οικονομικές του ανάγκες!..

+ «Άνοιξε» ΣΟ-ΒΑ-ΡΕΣ παρτίδες με μεγάλα Σωματεία της Ευρώπης, πχ με την Ρεάλ, (όπως παλαιότερα, αν δεν σφάλλουμε είχες κάνει με την Μπάρτσα), ή με την Λίβερπουλ, κλπ, και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ(!), ΓΙΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ «ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ» τους (πχ τώρα της ΡΕΑΛ, μιλάμε για Ομάδες – «Βιομηχανίες»), ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!.. Καταλαβαίνεις!.. Οι… γνωριμίες που λέμε!.. Αφού έφερες Μαρσέλο και Χάμες Ρ. , θα μπορούσες έτσι, πχ να φέρεις ακόμα και τον… Ρονάλντο, θα μπορούσε να σταματούσε η εντεταλμένη ευρωπαϊκή διαιτητική ΑΛΗΤΕΙΑ της ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΑΒΒΑ, ήτοι του γιού του Θεόδωρου, και άλλα πολλά!..

Ολοκληρώνοντας την παρούσα προς εσένα «ανοιχτή» επιστολή μας ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μας Πρόεδρε, γράφουμε τα ακόλουθα:

* Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ «ΘΡΥΛΟ», ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!..

* ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΓΕΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΚΑΙ «ΣΥΝ ΘΕΩ» ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!..

* Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!.. 

ΜΕ

ΣΕΒΑΣΜΟ

 

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «ΑΓΓΕΛΩΝ», «ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π.»

 

-/-