MONON ΓΙΑ ΕΣΑΣ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

 

1.

Α. Δείτε πρώτα το παρακάτω πρωτοσέλιδο και μετά διαβάστε ό,τι ακολουθεί!..

 

Πόσος χρόνος πέρασε, αγαπητοί φίλοι, απ’ την στιγμή που σας έγραψα πως “πίσω” από τις δήθεν παρακολουθήσεις Μητσοτάκη κρύβεται το πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικο-αθλητικό σύστημα, (ακριβώς όπως το διαβάζετε τώρα), των -κυρίως υπογείως- συνεργαζομένων Χουνταίων (όσων ακόμα έχουν απομείνει “συν” κάποιων γόνων τους) και “Σορος-Συριζαίων”, σημερινών διεθνιστών με δυτικό μανδύα και πρώην Κομμουνιστών, με κυρίως επικεφαλής τον Κο Δ. Μελισσανίδη και “βαθύ λαρύγγι” τον Ρ/πράκτορα Ιβάν Σαββίδη ή Ιβάν Σαμπιντίς ή “ο σκορπάω” (φυσικά λεφτά της “FSB”);

Πόσος καιρός πέρασε από τότε που εδώ στον “Ε.Θ.” σας ανέλυσα το ποιός(!) ακριβώς, ως εισηγητής – σχεδιαστής, της όλης αυτής βρώμικης ιστορίας, είναι από “πίσω”, με ταυτόχρονο στόχο την Κ-Β της ΝΔ και τον Ολυμπιακό;

Μόλις προχθές σας ανέφερα και την θεμέλιο βασική αρχαία “αρχή”(!), στην οποίαν βάσισε ο σχεδιαστής τον όλον σχεδιασμό του και που ήταν η αρχή “φοβού τας διαβολάς καν ψευδείς ώσιν”, που σημαίνει πως “να φοβάσαι τις συκοφαντίες, ακόμα και αν είναι ψευδείς”, που σημαίνει με την σειρά του πως και ο πλέον αθώος των συκοφαντημένων μιας υποθέσεως, δεν μπορεί να αποκαθαρθεί 100% στις συνειδήσεις των ανθρώπων, μετά από την αποκάλυψη της αθωώτητός του!..

Στη συνέχεια, σας γράφω σήμερα πως τώρα ακολουθείται, ως συνέχεια / ως 2ο βήμα της παραπάνω “αρχής”… αρχαιόθεν, από τους ίδιους… Κους, το ίδιο… “Κέντρο” του παραπάνω (1η παρ.) αναφερθέντος συστήματος, η “αρχή” “λέγε, λέγε όλο κάτι μένει”, αρχή που ακολούθησε με… συνέπεια (sic) ο Γκαίμπελς, ο “πατέρας” της Χιτλερικής προπαγάνδας!..

Όμως τελικώς οι παραπάνω… Κοι και ο σχεδιαστής… πρακτόρι τους (τέως ΚΥΠατζής και σύγχρονος… “ήρωας”), δεν νίκησαν, διότι και(!) εμείς προσπαθήσαμε να “ανοίξουμε τα μάτια” των προσβληθέντων ΝΔ και Ολυμπιακού, με τα όσα γράψαμε τις τελευταίες ημέρες εδώ!..

Έτσι σήμερα η δημ/κή “Ναυαρχίδα” του συγκροτήματος, η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, δεν… άντεξε και βλέποντας να συντρίβονται τα… όνειρά τους, “βγήκαν” και μας λένε πως “τα βρήκαν” οι τάχα συνεργάτες και ανάμεταξύ τους δήθεν αλληλοδιαπλεκόμενοι Π-Θ και Ε. Μαρινάκης, άτομα που αμφότερα τα μισούν!..

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ “DT” ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Η(ΔΙΑΖ) ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΡΙΞΟΥΝ” ΤΟΥΣ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ !..

Οι πολιτικές ε/φ “ΕΣΤΙΑ”, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” (τον Χίο τον ενέταξαν εσχάτως στις τάξεις τους και είπαμε “πώς”), “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ” είναι κρυφοχουντικές (έχουν εντάξει και τους εναπομείναντες “Χρυσαυγίτες” πλέον, οι οποίοι θα κατέβουν στις εκλογές ως “Έλληνες” / Κασιδιάρης, για μια σειρά από λογους) και φιλο-συριζαίϊκες, και πρωτίστως (λογικό είναι) βαθιά αντι-ΝΔ κές και μάλιστα ύπουλα αντι-ΝΔ κές, αφού πάρα πολλές φορές, αν όχι πάντα, λειτουργούν σαν την σουπιά, ούσες -υποτίθεται πάντα- … δεξιές και από την άλλη πλευρά, την δυτικο-διεθνιστική και πρώην Κομμουνιστική, αυτήν του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, έχουμε κυρίως την ε/φ “Ντοκουμέντο”, το αριστερό αδελφάκι του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, την ε/φ των “Συντακτών” και την “Αυγή”!..

Τις σχέσεις Μελισσανίδη – Σαββίδη τις ξέρουν όλοι, καθώς και το τί “παίχτηκε” με αυτούς τους δύο στην χώρα μας σε όλα τα Πεδία, τα 4,5 χρόνια του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην εξουσία, 4,5 χρόνια που… στεφανώθηκαν με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, αντί ενός Πρωταθλήματος στον Μπάουκ, (το γνωστό “Πρωτάθλημα των Πρεσπών”), και με την υποθήκευση της χώρας από τους συγκεκριμένους… Σωτήρες μας για 99 χρόνια, υπολογιζομένων αριθμητικά από το 2015!.. (“Γαμώ τον Κατρούγκαλο και τον Νόμο του”! Άσχετο, αλλά… κολλάει)!..

Το ποιοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, Κυπατζήδες, Τραπεζίτες, Παν-κοί, κλπ, ήσαν και είναι του παραπάνω… κλίματος (sic), είναι γνωστό!

Το ποιοί πολιτικοί, βουλευτές, πολιτευτές και κυρίως ποιοί Αρχηγοί ε/Κομμάτων, (λέγε με “Σόρος – Τσίπρας”* και Βελόπουλος), είναι του παραπάνω κλίματος είναι επίσης γνωστό!..

-/-

* “Σόρος-Τσίπρας”: Ο 1ος ιστορικά στα ε/πολιτικά πράγματα, που δήλωσε από βήματος της Βουλής ότι είναι αντι-Ολυμπιακός και δια του βρωμερού πολέμου που εξαπέλυσε, ως Π-Θ, μαζί με τον συγκυβερνήτη του τότε Χουντο-Καμμένο στον Πρόεδρο της Ομάδος αυτής Ε. Μαρινάκη, στόχευσε διττά, Κ.Κ.Μ. , (εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι Κ.Κ.Μ. και Ε.Μ. είναι και οι 2 Χανιώτες, καθώς και το γεγονός ότι Μαρινάκης και Ντόρα Μπακογιάννη – αδελφή του Π-Θ – είναι κουμπάροι), στόχευσε διττά και υπούλως Κ. Κ. Μ. και Ε.Μ. – Ολυμπιακό!.. / Για τον Βελόπουλο και τον έντονο αρχικώς φιλο-Ρωσισμό του και ακολούθως πιο έξυπνο και… αυτο-ελεγχόμενο, κρίνουμε ότι απάδει να αναφέρουμε!

-/-

Το ποιοί -κυρίως- δημοσιογράφοι ήταν και είναι στο “pay-roll” των 2 παραπάνω μεγαλο-εφοπλιστών είναι επίσης γνωστό, όπως και το ποιά Τ/Ο και ραδιοφωνικά μέσα, ποιά “σάϊτ”, κλπ, (με ρόλο αντι-Κυβερνητικό / αντι-ΝΔ-κό και αντι-Ολυμπιακό), σε όλη την Ελλάδα (πανελληνίου δηλαδή, αλλά και μη, εμβελείας), είναι του αυτού… κλίματος είναι επίσης γνωστό, όπως και οι αλλαξοκολιές που κάνουν μεταξύ τους!

Για παράδειγμα, ο κρυφο-“Χρυσαυγίτης” (σήμερα) Χίος πήγε “προχθές” και έδωσε συνέντευξη (!) στο “δικό τους” ραδιόφωνο “Μετρόπολις” της Θεσσαλονίκης, στον “δικό τους” Μπαουκ-τζή Πετρουλάκη, που “βγαίνει” τώρα ως πολιτικός σχολιαστής, (από παλαιός ποδοσφαιρικός όμοιος που ήταν σε πρώην αθλητική εκπομπή δημ/φου που έγινε βουλευτής της ”Ε. ΛΥΣΗΣ”, αχαχαχαχαχαχαχα / γειά σου Ιβάν με τα… ρούβλια σου και συ “FSB” με τα σχέδιά σου), στην εκπομπή του “δικού τους” δημ/φου Καψαμπέλη, κλπ, κλπ, κλπ!..

Τα ποιά είναι τα διεθνή “κονέ” των 2 παραπάνω μεγαλο-εφοπλιστών, κλπ, και κυρίως με ποιές χώρες – δυνάμεις συνδιαλέγονται είτε οι ίδιοι απ’ ευθείας, είτε μέσω των Οργάνων τους, κλπ, που ενέταξαν κατά καιρούς στις τάξεις τους, είναι επίσης γνωστό!..

Τέλος, ποιές ε/Ομάδες ποδοσφαίρου έχουν δικές τους είναι επίσης γνωστό, όπως και ποιές πολιτικές Ομάδες – πολιτικές Οργανώσεις (ελληνικές και μη) έχουν ως φανατικούς οπαδούς τους στις Ομάδες αυτές! (Έχουμε γράψει εδώ κατά το παρελθόν και γι’ αυτό)!

Με το παραπάνω πρωτοσέλιδο αποκαλύφθηκαν και δεν (!) χρειάζεται να γραφεί τίποτε περισσότερο, ει μη μόνον να σας καλέσω να δείτε και πάλι τα τελευταία μου εδώ άρθρα, αλλά και να ταξιδέψετε στον “Ε.Θ.”, ώστε να δείτε σχετικά με την βιωτή του ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥ αυτού κυκλώματος διάφορα θέματα, που απασχόλησαν την ε/κοινωνία!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!.. ΕΣΕΙΣ “ΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΕΔΩ, ΕΚΑΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ”!..

Β. Οι αλλαγές στην ΕΥΠ, οι οποίες αναφέρονται στο υποβληθέν Νομοσχέδιο της Κ-Β σχετικά με την τόσο ευαίσθητη αυτή Υπηρεσία μας, είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά είναι λίγες, “σταγόνα στον ωκεανό”!..

Στον “Ε.Θ.” είχαμε γράψει συγκεκριμένα και(!) για την ΕΥΠ, και το πώς εκτιμούμε εμείς πως θα έπρεπε να ήταν, και όταν έγινε Κ-Β ση η ΝΔ, αλλά και όταν συνεζητείτο στην ε/Βουλή (λίγο μετά από την ανάληψη της εξουσίας από την ΝΔ), η… “ΕΥΠ” και η τοποθέτηση ως Αρχηγού τότε ως Αρχηγού της, του νυν αποπεμφθέντος Κου Κοντολέοντος!.. “Ταξιδέψτε” στο “σάϊτ” και διαβάστε σχετικά! Αξίζει! Κανείς όμως τότε στη ΝΔ δεν μας έδωσε σημασία, διότι είχαν τους δικούς τους συμβούλους, (πολλούς εξ αυτών για χρόνια και συνεπώς… θεωρητικά “εμπιστοσύνης”), ενώ αν κάποιος μας διαβάσει σε… σειρά από την αρχή που “βγήκαμε”, έως σήμερα, θα δει ότι επιβεβαιωθήκαμε σε ό,τι γράφαμε σε ποσοστά της τάξεως μεγαλύτερα του 95% και σε πολλές περιπτώσεις και 100% ακόμα!.. Ας είναι, ποτέ δεν είναι αργά! Ο “Ε.Θ.” είναι εδώ, για όλους σας!..

Γ.  Τους Χουνταίους (“σταγονίδια”, κλπ) και τους “Σορος-Συριζαίους” τους ενώνει κυρίως η Φασιστική στην βάση της ιδεολογία τους, η οποία είναι ακριβώς η ιδία, απλώς έχει διαφορετικό χρώμα! Των μεν Χουνταίων μαύρο, των δε “Σορος-Συριζαίων” ροζ πλέον, από κόκκινο που είχε προηγουμένως!..

Οι Χουντικοί (και κυρίως οι Ιωαννιδικοί στην… καταγωγή), δεν ήθελαν ποτέ και δεν θέλουν την ΝΔ, επειδή ο Γερο-Καραμανλής και Ψευτο-Εθνάρχης κατ΄εμάς, τους έβαλε ισοβίως στην Φυλακή, απόφαση που ελήφθη όταν ο Γ. Παπαδόπουλος, δεν δέχθηκε την… εντολή προς αυτόν του Καραμανλή τότε, να μην κατέλθει ως υποψήφιος στις εκλογές του 1977, αν δεν με απατά η μνήμη μου!.. Πρόκειται για ένα ανόητο μίσος, αλλά δεν είναι της παρούσης η εξέτασή του!.. Για τους Ιωαννιδικούς γνωρίζει καλά το ποιόν τους ο ζων ακόμα Κακλαμάνης, ο οποίος είχε σταλεί στην Ελλάδα από το “ΠΑΚ” επί Χούντας για να συζητήσει μαζί τους την ομαλή μετάβαση της χώρας σε Δημοκρατία, όπως και τους φιλο-Παπαδοπουλικούς τότε χουνταίους γνωρίζει επίσης άριστα ο γερο-Βαρβιτσιώτης, ο οποίος είχε σταλεί ομοίως στην τότε Χουντική Ελλάδα από τον… Εθνάρχη, για να συζητήσει το ίδιο παραπάνω θέμα!..

Τα 2 αυτά άτομα είναι, κατ’ εμάς, τα πιο ειδικά να αναφερθούν στο μίσος προς την ΝΔ των Χουντικών, παρά την υποτιθέμενη ή πραγματική ιδεολογική τους συγγένεια! Να πούμε ότι από την Φυλακή, ο Γ. Παπαδόπουλος είχε καλέσει τους Έλληνες, το 1977, να ψηφίσουν ΝΔ, ενώ δεν μίλησε ποτέ ξανά στον εξ Ιωαννίνων εβραϊκής καταγωγής “αόρατο” Ταξίαρχο Δ. Ιωαννίδη, μετά από την ανατροπή του απ’ αυτόν το 1973!..

Ένας ακόμα λόγος που οι Χουντικοί συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με τους Σορος-Συριζαίους (με πρώην Κομμούνια και νυν Διεθνιστές, άτομα που κάποτε αποκαλούσαν μιάσματα και ανθέλληνες…) και σήμερα είναι ότι έχουν έτσι την δυνατότητα να ασκούν και αυτοί εξουσία ή να… ζουν παρ’ αυτήν, με αποτέλεσμα να… ωφελούνται πολλαπλώς! Καταλαβαίνετε!..

Με την μεταπολίτευση οι Χουνταίοι (οι περισσότεροι εξ αυτών) ενετάχθησαν στο ΠΑΣΟΚ, λόγω ακριβώς αυτού του μίσους που είχαν προς την ΝΔ!.. (Αν τους μιλήσεις θα σου πουν ότι θεωρούν τη ΝΔ υπεύθυνη για την “Κυπριακή τραγωδία”! Δηλαδή τα κάνω εγώ… “μπουρδέλο” και μετά σε κατηγορώ “γιατί δεν μπαίνεις να το καθαρίσεις” ή κάπως έτσι)!.. Δεν είναι όμως ούτε αυτό της παρούσης! Ο Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έκρινε τότε ότι θα έπρεπε να τους εντάξει στο Κόμμα ή έστω να τους… προσεταιριστεί, όπως άλλωστε έπραξε και με το μείζον των Ελλήνων Κομμουνιστών, τους οποίους ενέταξε στο Κόμμα του και έφερε το ΚΚΕ (και γενικότερα την λεγόμενη Αριστερά), κάτω από το αποφασισθέν στην Γιάλτα ποσοστό της για την χώρα μας, αυτό του 10%!..

Τέλος οι “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” τακίμιασαν με τους Χουνταίους, χρησιμοποιώντας τους μεν “Χρυσαυγίτες” για να ανέλθουν στην εξουσία, χρησιμοποιώντας τους όμως και ως Κ-Β λόγω των ψήφων τους στην Βουλή, αλλά και κυρίως διότι λόγω της διεθνιστικής τους ιδεολογίας με αυτούς ήθελαν να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ – ΕΘΝΙΣΜΟ στην χώρα και όχι μόνον τον Εθνικισμό τους, κάτι πουθέλουν ακόμα, γι΄αυτό και θέλουν να μπουν οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Κασιδιάρη στην Βουλή, κάτι που κατ’ εμάς θα συμβεί και γι’ αυτό τους χρηματοδοτούν με τους “δικούς τους” συνεργάτες, που έχουμε εδώ αναφέρει πολλές φορές, όπως και σήμερα!

(Ο πρώην Α/ Πρέσβης, Κος… Πάϊατ, πράκτορας ειδικός στον… κλονισμό καθεστώτων και των… επαναστάσεων στην εποχή μας, αχαχαχαχαχαχα, ξέρει άριστα, ότι πχ η “πορτοκαλί επανάσταση” της Ουκρανίας, η οποία βασίστηκε στους Ουκρανούς Ναζί, στην χώρα μας εκφράσθηκε με τους “αγανακτισμένους”, “τους δεν πληρώνω”, κλπ, και στηρίχθηκε στους Νεο-Ναζί “Χρυσαυγίτες” του πράκτορα και κάποτε βομβιστή Ν. Μιχαλολιάκου! Απόδειξη ότι σήμερα, δεν είναι Φυλακή ο Μιχαλολιάκος, λόγω ασθενείας ευρισκόμενος σε Κέντρο… Ανατάξεως, αλλά ως άλλη μια απόδειξη της συνεργασίας των κατ’ ελάχιστον τυχοδιωκτών πρώην Κομμουνιστών “Σορος-Συριζαίων” με τους “Χρυσαυγίτες”, είναι το γεγονός ότι επί “Σόρος-Τσίπρα” δεν δικάστηκε η Χιτλερική “Χρυσή Αυγή”, διότι δεν μπορούσε να βρεθεί από το Κράτος κατάλληλη προς τούτο αίθουσα! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Όμως όταν τους δίκασε ο Κ.Κ.Μ., ο… Χουνταίος, τότε, δήθεν και καλά, μαζεύτηκαν έξω από τον “Α.Π.” και φώναζαν εναντίον τους “του κόλου”, αλλά και ενανίον του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ότι “δεν είναι αθώος”, κλπ, για να καταλάβετε γιατί είδους φίδια μιλάμε)!..

Αυτά και πλέον ξέρετε όλοι σας ποιοί είναι οι συνωμότες των όσων σχετικών με τις υποκλοπές ζούμε σήμερα!.. Προτείνουμε λοιπόν στην Κ-Β να χειριστεί όλους αυτούς τους βρωμερούς ασπάλακες με απόλυτο ηρεμία και πολύ χαμόγελο, απαντώντάς τους πάντα βεβαίως και αναπτύσσοντας τα επιχειρήματά της, και στην γραμμή του να καταλάβει ο κοσμάκης το τί έχει παιχθεί στο παρασκήνιο και μάλιστα σε ποιά εποχή για την χώρα, όλοι αυτοί επιδιώκουν ξεκάθαρα τον εθνικό διχασμό! Ό,τι υπάρχει από παράνομη υποκλοπή με το περίφημο λογισμικό, κλπ, έχει γίνει απ’ αυτούς και τώρα η Κ-Β με τη νομοθετική πρωτοβουλία θα στείλει αυτούς, αλλά και όποιους άλλους στο μέλλον θελήσουν να κάνουν το ίδιο με τέτοια λογισμικά στην αναζήτησή τους, σύλληψη και τελικώς στην Φυλακή!.. Πρέπει τέλος να γίνει και αναφορά από την Κ-Β ση στις 2 “αρχές” που βασίστηκε το προεκλογικό σχέδιο των “Χουντο-Σορος-Συριζαίων”, προκειμένου να προκαλέσουν την πτώση της Κ-Β Κ.Κ.Μ. , χρησιμοποιώντας ένα θέμα που προ ενός έτους και περισσότερο συντάραξε, αλλά για λίγο, κυρίως την Ευρώπη!..

(Όσον αφορά τον Κο Ανδρουλάκη, καλόν είναι να μην ο Π-Θ υπερβάλλει (sic)πολιτικά, … προβάλlοντας μέσα του την κοινή του καταγωγή με τον Αρχηγό του “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” (τί ντροπή αυτή η… διτιτλία) και κάποια στιγμή να μας πει για ποιόν ακριβώς λόγο παρακολουθήθηκε νομίμως από την ΕΥΠ και από ποιόν ακριβώς… Οργανισμό ήλθε μια τέτοια προς τούτο οδηγία, μετά από συγκεκριμένη σ’ αυτόν ομιλία του Κου Ανδρουλάκη, το περιεχόμενο της οποίας ανησύχησε βαθύτατα τους τότε ακροατές του! Κάποια στιγμή θα πρέπει επιτέλους ο Κος Ανδρουλάκης να πάψει να παριστάνει το… παγώνι)!

-/-

2. Σαν σήμερα είχαμε πριν από 49 χρόνια το… “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ”! Τιμούμε όλοι μας τους αγώνες της τότε φοιτητιώσας νεολαίας μας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας, σε μια εποχή που αυτή είχε καταλυθεί!.. Όμως!

Νεκροί εντός του Πολυτεχνείου ΔΕΝ υπήρξαν! Νεκροί, 25 στον αριθμό, (25 σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέως ΤΣΕΒΑ, το οποίο αναφέρει και τα ονοματεπώνυμά τους), υπήρξαν σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας! Τόσο!

Γι΄αυτούς τους… αγνώστους στον ε/λαό νεκρούς, αφού ΠΟΤΕ κανείς δεν έψαξε να μας πει για την ζωή τους και το τραγικό τους τέλος, ευχόμαστε η ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ!..

Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί, υπήρχαν όμως τραυματίες! Πχ! Όταν το άρμα έριξε την Πύλη, η κοπέλα η οποία καθόταν πάνω στην μια κολόνα της Πύλης έπεσε και έσπασε το πόδι της! Πρόκειται, αν δεν σφάλλω ως προς το επώνυμό της, για την Κα Μωροπούλου, η οποία προ ολίγων μόλις ετών ασχολήθηκε με την ιδιότητά της με τον… Πανάγιο Τάφο! (Ψάξτε να βρείτε τί ακριβώς έκανε τότε στα Ιεροσόλυμα και με πόση ευλάβεια)! Επίσης, αν δεν σφάλλω, η Κα Μ. ήταν -προς στιγμήν (!)- και υποψηφία βουλευτής με τη ΝΔ!..

Δεν θα γράψω κάτι άλλο για το Πολυτεχνείο, παρά μόνον ότι όπως συνήθως γίνεται στην χώρα, οι Κομμουνιστές το καπηλεύτηκαν και αυτό, ενώ οι τότε φοιτητές ήσαν όλων των στην χώρα μας πολιτικών… αποχρώσεων !..

Αυτά εκτιμώ πως αρκούν!

3. Προ ολίγου ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” έστειλε τον “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” στο σπίτι του Υπουργού και Αντιπροέδρου της Κ-Β, Κου Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! “Αυτός είναι ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..

Μόνον ο ΘΕΟΣ γνωρίζει φίλοι, το τί μας περιμένει ειδικά από αυτήν την νεο-Κομμουνιστική τρομοκρατία του Κόμματος της Αξ. Αντιπολίτευσης, αν επιτρέψει Εκείνος και πάμε σε Ε-Τ πόλεμο!..  [Εμείς έχουμε γράψει εδώ και μακάρι να διαψευστούμε, σας το ξαναθυμίζω, πως μέχρι και(!) τον Μάρτιο του 2023, θα έχουμε, έστω και “εξ απαλών ονύχων” πόλεμο στην γειτονιά μας πια και δη Ε-Τ συμπλοκή, με ευθύνη της Τουρκίας, αλλά με φαινόμενη ελληνική αφορμή!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-