Μόνον… ΘΥΡΑ “7”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Δεν άντεξε ο… ΡΤΕ και μας επιβεβαίωσε για την “Χαμάς” στην Τουρκία! 1000 “μαχητές”, είπε, νοσηλεύονται στην χώρα του!..

Τώρα ακούμε να λένε πως οι Τούρκοι σκέπτονται να φτιάξουν στρατιωτική βάση της “Χαμάς” στην χώρα τους, κάτι που εμείς σας λέμε πως υπάρχει ήδη, όπως υπήρχε (πχ στην Πόλη) και βάση του “İSİS” / “DEAŞ”… πονηρούληδες Τούρκοι!..

Από πότε γράφαμε εδώ και (!) γι’ αυτά όλα, ώστε να βγαίνουν τώρα κάποιοι και να λένε… «το έγραψαν οι “TİMES”»; 

Συντονιστείτε στον “Ε.Θ.” σταθερά και θα είστε πάντα “in” στα πραγματικά σημαντικότερα / στα σπουδαιότερα γεγονότα στον Πλανήτη!.. 

Αυτό που κάνει τώρα ο ΡΤΕ, με τα όσα λέει, όπως πχ ότι η “Χαμάς” “πολεμάει και (!) για την Τουρκία, διότι το Ισραήλ υποτίθεται πως έχει σχεδιασμό να επιτεθεί και στην Τουρκία”, κλπ, ένας ΡΤΕ που -επαναλαμβάνουμε- ήταν ενήμερος, όπως σας έχουμε γράψει (τουλάχιστον 3 φορές εδώ στον “Ε.Θ.” με διάφορες σχετικές αφορμές), για την αποφράδα για Ισραηλινούς και Παλαιστινίους ημέρα της 7ης Οκτ. 2023, είναι να προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να δικαιολογήσει την παρουσία των τρομοκρατών της “Χαμάς” στην Τουρκία, ώστε πλέον να απενοχοποιηθεί η εκεί παρουσία τους, όπως και η βαθεία Τ-Χαμασίτικη σχέση!..

Και εμείς λέμε στους Τούρκους! Φίλοι Τούρκοι! Έχετε σκεφτεί πως, με το να… αποκαλύψετε (!) την παρουσία στην Τουρκία της ηγεσίας της “Χαμάς” και των οικογένειών τους, (αφού φυσικά ολοκληρώσετε την σε εξέλιξη εκ μέρους σας, και δια της υπερφίαλης… ρητορικής σας, νομιμοποίησή τους στο διεθνές κυρίως κοινό, με όσα λέτε γι’ αυτούς και για εσάς, κλπ, κλπ, κλπ), τους μετατρέπετε σε εύκολους στόχους πχ των Ισραηλινών, αν δεν τους προλάβουν να τους στείλουν για… “Ουρί” οι ίδιοι οι “δικοί” τους Παλαιστίνιοι, με όσα πάνδεινα τους δημιούργησαν με την 7η Οκτ. 2023; Νομίζουν δηλαδή, ο εγκληματίας του ίδιου του λαού του Χανίγια και οι λοιποί “συν αυτώ” όμοιοί του, ότι με μια συγγνώμη που ζήτησαν από τον λαό τους την γλύτωσαν;

Ο σεβαστός Κος Καλίν, αλλά και το αυτό σεβαστός Κος Φιντάν, σίγουρα δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται τώρα, πχ ο Κος Γιαχία ΣΙΝΟΥΑΝ; (Νομίζω πως ορθά ανέφερα το ονοματεπώνυμό του)!

Άντε να χαθείτε, ρε, γεννήματα εχιδνών! Ποιούς νομίζετε ότι εμπαίζετε; Επειδή, λόγω της γεωγραφίας σας, σας κάνουν τεμενάδες οι Δυτικοί, με πρώτους τους Αμερικανο-Άγγλο-Γάλλο-Γερμανούς, έχετε την εντύπωση πως μπορείτε να κοροϊδεύετε και τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”; Πόσες φορές σας έχουμε πει ότι είμαστε σταθερά… δίπλα σας; Νομίζετε ότι έτσι το γράφουμε αυτό, απλώς για να σας… ερεθίσουμε; Η “ΜΙΤ” ξέρει ότι ΔΕΝ (!)… ξέρουμε την λέξη ΨΕΜΜΑ!..

2. Έχουμε πολλάκις πει, με απόλυτο ειλικρίνεια, πως ο Κος Χακάν ΦΙΝΤΑΝ είναι και (!) “ΚΕΦΑΛΙ” (!) και (!) πολύ μεγάλο “ΚΕΦΑΛΑΙΟ” για την χώρα του!..

Ειδικά ως Α/”ΜΙΤ”, ο Κος Χ. ΦΙΝΤΑΝ, έχοντας έναν… Αρχηγό σαν τον ΡΤΕ, έναν θαυμαστή του πολύ μεγάλου πράγματι, (για την εποχή του φυσικά), στο αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” Σουλτάνο, όπως ήταν ο Αβδούλ Χαμήτ, ο Β’ ή αλλιώς “Κόκκινος Σουλτάνος”, έχοντας και ο ίδιος ο ΡΤΕ γνώση της πολιτικής γενικότερα ΑΞΙΑΣ του υπόψη αντικειμένου, συνέθεσαν ένα φανταστικό δίδυμο και το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” “άνοιξε φτερά” και… “πέταξε” πολύ ψηλά, πολλαπλασιάζοντας σχεδόν γεωμετρικά την κρατική εσωτερική και εξωτερική πολιτική ΙΣΧΥ (!) της Τουρκίας, διατηρώντας παράλληλα εαυτούς, αλλά και το “ΑΚΡ”, 21 χρόνια τώρα στην εξουσία της χώρας!..

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, παρ’ όλα αυτά, κατόρθωσαν και εισήλθαν μέχρι του… ισογείου του νέου Στρατηγείου της “ΜΙΤ”, (δεν συζητάμε για τον… “Γενί Μαχαλά”, αυτόν τον είχαμε… “ξεσκίσει”, όπως και τις “ΤΕΔ” που “τις έχουμε” και σήμερα… εύκολα, όχι βεβαίως τόσο, όπως παλαιότερα), μιας Υπηρεσίας με εξωτερικό, καθαρά πια, “ΑΝΣΚ”, που, ουσιαστικά, κατέστη πλέον ένας 2ος (και πιθανώς ισχυρότερος των “ΤΕΔ”) κρατικός “κρυφός” Στρατός!.. (Είναι ένα θέμα η εξέταση του αριθμού των… Στρατών, που υπάρχουν σήμερα στην γείτονα! Η αλήθεια είναι πως πάντα ήταν… θέμα, αλλά σήμερα ακόμα περισσότερο)!

Ο Κος ΦΙΝΤΑΝ λοιπόν, μας διάβασε ή τον ενημέρωσαν για ό,τι είχαμε γράψει εδώ για την “Τεχνητή Νοημοσύνη”,

[θα θυμάστε που προτείναμε στο ε/”ΓΕΕΘΑ” να εισαγάγει -ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!)– το αντικείμενο αυτό και στους 3 Κλάδους του, αρχικώς στην εκπαίδευση των παγίως ασχολουμένων με το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” και ακολούθως να το… διαδώσει ως… καρκίνωμα, ήτοι πολύ γρήγορα, σε όλον τον Οργανισμό των ΕΕΔ! “Πάτε” και βρείτε τί είχαμε γράψει],

και “βγήκε”, σε τ/ Τ/Ο εκπομπή (“NTV”), και αναφέρθηκε σ’ αυτήν, με απόλυτη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!.. 

Τί κρίμα φίλε Χακάν, να μην είσαι Έλληνας, ώστε να σε είχαμε στους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”!.. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, σε σεβόμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο “Ε.Θ.” ΠΡΩΤΟΠΟΡΗΣΕ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ… “ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ” ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ!.. [Μην τσαντίζεστε κάποιοι λίγοι και… ανόητοι! Δεν πρόκειται περί οιήσεως, αλαζονείας, κλπ! Το αντικείμενο των “Πληροφοριών” είναι η εικόνα (ορθότερα, θα έπρεπε να ήταν… πάντα), που θα σας γράψω τώρα και ίσως να την έχετε δει και… “live”, ενώ αν… όχι, δεν είναι δύσκολο να την φανταστείτε! Διαβάστε παρακάτω!

Είναι η στιγμή που το “ειδικά εκπ-νο” σκυλί έχει βρει τα ναρκωτικά στον χώρο που το έβαλαν να ψάξει και στέκεται στα πισινά του πόδια εμπρός στον εκπ-τή του, περιμένοντας το κουλούρι, την… καραμέλα, το παιχνίδι και τέλος πάντων το όποιο ευχαριστήριο… δώρο! Τα παρακάτω, θετικά ή αρνητικά, φανταστείτε τα μόνοι σας]!

Διαβάστε τώρα τί είπε ο Τ/ΥΠΕΞ, για την τ/νοημοσύνη! (Η μτφρση, λόγω ελλείψεως χρόνου, από “Μηχανή”).

Σημαντικές δηλώσεις έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Φιντάν σε τηλεοπτική εκπομπή που παραβρέθηκε. Κάνοντας δηλώσεις σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, ο Φιντάν είπε: «Υπάρχει κίνδυνος η τεχνητή νοημοσύνη να ξεφύγει από τον έλεγχο… Θα αλλάξει το “παιχνίδι”, όσον αφορά την ανάλυση στην νοημοσύνη».

16.05.2024 
Ο υπουργός Εξωτερικών Hakan Fidan απάντησε στις ερωτήσεις των Seda EĞİTİR και Ahmed ARPAT στο “NTV”.

Αξιοσημείωτες δηλώσεις για την τεχνητή νοημοσύνη έκανε ο υπουργός Φιντάν στο πρόγραμμα, όπου έκανε σημαντικές δηλώσεις για όλη την ατζέντα του Υπουργείου του.

Ο υπουργός Φιντάν  είπε, “Πρέπει να προετοιμαστούμε για την τεχνητή νοημοσύνη από τώρα και στο εξής. ” Υπάρχει κίνδυνος να βγει εκτός ελέγχου. Τα κράτη που έχουν αποκτήσει πυρηνικά όπλα στο παρελθόν την συζητούν. Θα κάνει πολλά στον τομέα της ευφυΐας. Θα αλλάξει το παιχνίδι, όσον αφορά την ανάλυση στη νοημοσύνη». 

«ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ »

Είναι ένα θέμα που παρακολουθώ στενά. Αυτές ήταν οι δυνατότητες που θέλαμε να φέρουμε και στη νοημοσύνη. Το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που πολλές επαγγελματικές ομάδες έχουν χάσει τη δουλειά τους.

Ήμουν σε μια χώρα πρόσφατα, δεν θα την ονομάσω. Έχουν “δουλέψει” με την τεχνητή νοημοσύνη. Υπάρχουν εκδόσεις αυτών που δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Είχα την ευκαιρία να δω μερικά από αυτά. Εκεί, λογιστικές συναλλαγές, αρχιτεκτονικές συναλλαγές, στατικοί υπολογισμοί, υπολογισμοί μηχανικής και πολλά άλλα ζητήματα λύνονται από μόνα τους. Όταν αυτά εμπορευματοποιηθούν και εισέλθουν στην κοινωνική ζωή, είναι απαραίτητο να προβλεφθεί ότι οι μηχανές θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ»

Πρέπει να προετοιμαστούμε από εδώ και πέρα. Ως Τουρκία, πρέπει να εργαστούμε  στην τεχνητή νοημοσύνη.

“ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ”

Υπάρχει κίνδυνος η τεχνητή νοημοσύνη να βγει εκτός ελέγχου. Τα κράτη που έχουν αποκτήσει πυρηνικά όπλα στο παρελθόν μιλούν για διαστημικά όπλα. Η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει πολλά στον τομέα της νοημοσύνης. Θα είναι μια αλλαγή παιχνιδιού για ανάλυση στη νοημοσύνη.

ΠΗΓΗ: NEWS7
Bahadır ALEMDARHaber7.com – Συντάκτης
Ειδήσεις 7 - Bahadır ALEMDAR
ΥΓ. Ο Ε.Θ. , σύντομα, θα σας γράψει, “2 λόγια” μόνον (!), για την δημιουργική τ/νοημοσύνη, απευθυνόμενος στους υπηρετούντες στις “Πληροφορίες – Ασφάλεια” σε όλα τα Υπουργεία μας και κρατικές Υπηρεσίες και βεβαίως και προς όσους υπηρετούν, παντού στο Κράτος, στην “Κυβερνο-Ασφάλεια”!..

3. Προς κάποιους ασχέτους, αλλά και συνάμα και ηλίθιους (δημ/φους κυρίως), ενημερώνουμε πως ο Μουσταφά Αλί Τσαούς, είναι “Πρόεδρος – Κούκλα” του “DEP” (“Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης Και Φιλίας”) στην Θράκη μας! Ο πραγματικός Πρόεδρος (“κρυφός” βεβαίως), του “DEP” είναι μια πανέμορφη νέα γυναίκα, άκρως μορφωμένη και με πολύ… επιβλητική προσωπικότητα, στέλεχος της “ΜİT”, μια Υπηρεσία που εργάστηκε με άκρα μυστικότητα και συνεχή μεθοδικότητα για κάποια χρόνια, προκειμένου να την επιβάλλει στην, τουρκικής καταγωγής (τουρκογενή), ελληνική μουσουλμανική μειονότητά μας!..

Ποιά είναι; Ψάξτε και λίγο μόνοι σας, βρε!..  

OMILIA_TSAOUS1

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ “DEP” ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΑΛΗ ΤΣΑΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ Ε/ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

(Η “φωτό” από την ε/φ “Πρώτο Θέμα”, χωρίς την άδειά του).

-/-

4. Μπράβο στον Πρόεδρο Μπάϊντεν που επιμένει να μην (!) αναγνωρίζει… γενοκτονία (sic) Παλαιστινίων στην “Λωρίδα της Γάζας”!.. Εσύ, Κε Μπλίνκεν, γιατί δεν το αναφέρεις αυτό και ως δική σου θέση, επίσης;

Μπράβο επίσης στον νυν Πρόεδρο των Η.Π.Α., διότι ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ (!) και πιο πριν ακόμα, είχε θυμίσει στους νέους που επεχείρησαν να μπουρδελοποιήσουν τα α/Παν-μια και ακολούθως τις Η.Π.Α., πως η “ΧΑΜΑΣ” “ήρξατο χειρών αδίκων” σε ό,τι ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΩΝΕΤΑΙ σήμερα στην “Λωρίδα της Γάζας”, ενώ έστειλε τις δυνάμεις ασφαλείας του Κράτους να επαναφέρουν την ΗΡΕΜΙΑ και την ΤΑΞΗ παντού, όπου αυτή είχε διασαλευτεί, βάζοντας και την εκπρόσωπο Τύπου του, αυτήν την πανέξυπνη Αφρο-Αμερικανίδα, να θυμίσει στους διαμαρτυρόμενους νέους πως, διαμαρτυρία δεν σημαίνει κατάληψη δημοσίων χώρων και δη χωρίς άδεια, “πολλώ δε μάλλον” δεν σημαίνει καταστροφές και βανδαλισμούς δημοσίας περιουσίας, όπως και επιθέσεις με ανθρωποκτόνο πρόθεση σε όσους δεν συμφωνούν μαζί μας!..

(Είναι φανερό ότι, αυτή την φορά, “μίλησε” η πραγματικά δημοκρατική πλευρά του πολιτικά νοσούντος σήμερα αμερικανικού “Δ.Κ.” και όχι η κομμουνιστική του πτέρυγα, αυτή που μοιάζει κυρίως να εκφράζεται από τον δυστυχώς εβραϊκής καταγωγής Σάντερς, τους Σορίτες, κλπ!

Άραγε στην Ελλάδα πήραν το εξ Αμερικής αυτό σαφές μήνυμα η Κ-Β και ο… Συνασπισμός των διεθνιστών αναρχικών, με ή χωρίς ονοματεπώνυμο, όπως πχ είναι ο “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ο “ΑΝΤΙ-FA”, οι διασπαρμένοι παντού -κυρίως στις μεγάλες πόλεις- Σοριτομπαχαλάκηδες, ο “στρατός” του “Σόρος-Σύριζα” “Ρουβίκωνας” και άλλοι, κλπ, κλπ, κλπ);

Και μια ερώτηση, Κε Μπλίνκεν! Γιατί, ως Η.Π.Α., σταματήσατε την αποστολή όπλων – πυρομαχικών – υλικών, κλπ, στο Ισραήλ;

Μήπως, κατ΄εμάς ανοήτως, Κε Υπουργέ, (και με  το συμπάθιο!), βλέπετε το ό,τι γίνεται τώρα στην Γάζα, αυστηρά ως κάτι που λαμβάνει χώρα μόνον εκεί και όχι ενταγμένο σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ήτοι ως μέρος ενός πολέμου των συνεργαζομένων “δυνάμεων του ΧΑΟΥΣ και του ΣΚΟΤΟΥΣ” (Ρωσία – Ιράν – Κίνα – Β. Κορέα και Τουρκία ως “διπλό – ύπουλο – κατάσκοπο”), κατά του “Ελευθέρου Κόσμου”, φράση που ορθώς χρησιμοποιήσατε στην Ουκρανία προσφάτως δείχνοντας ότι μας διαβάζετε, κάτι για το οποίο σας ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΜΕ;

Δηλαδή, σε έναν λίαν πιθανό πια Γ’ Π.Π., το Ισραήλ δεν θα είναι με τον “Ελεύθερο Κόσμο”; Δεν θα έχει ανάγκη όπλων, κλπ, λοιπόν, αλλά και εσείς δεν θα έχετε ανάγκη τα όποια όπλα του; Τί λάθος νοοτροπία είναι αυτή από την οποίαν δείχνετε ότι εμφορείστε / διακατέχεστε;

Πραγματικά δηλαδή, δεν έχετε στελέχη με θάρρος (διότι αυτό μάλλον τους λείπει, όταν έρχονται ενώπιόν σας και όχι η γνώση, η κρίση ή αλλιώς το “μυαλό”), ώστε να σας θέσουν και τα πραγματικά στρατιωτικά δεδομένα και ανάγκες με παρρησία, ώστε να τα “δέσετε” αυτά με τα όποια πολιτικο-οικονομικά “θέλω” σας και “θέλω” των εντολέων σας πραγματικών Κοσμοκρατόρων, κυβερνώντων της παγκοσμίου Οικονομίας και κυβερνώντων όλων μας, απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”;

Έλεος πια, με την τόση έλλειψη ικανότητος να βλέπετε και λίγο πιο μακριά από την… μύτη σας!..

5. Πόσο βρώμικοι ως άτομα είναι εκεί στον “Σόρος-Σύριζα”! Πόσο ύπουλοι και πόσο ανθέλληνες!..

Ενώ ξέρουν ότι η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ (!!!) “συμφωνία των Πρεσπών” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ (!), ούσα διεθνής, κλπ, κλπ, κλπ*,

[ή άντε, μόνον ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ (δηλαδή οι τότε…δημοκρατικές Η.Π.Α. και κυρίως η Γερμανία της Μέρκελ, αλλά και ελεγχόμενοι από την “Παγκόσμιο Εξουσία” Οργανισμοί, όπως πχ ο Ο.Η.Ε., το ΝΑΤΟ, κλπ, Η.Π.Α. και Γερμανία, κράτη που ήσαν (και παραμένουν) οι μπροστινοί των “Διεθνών Εβραίων”. Ειδικώς η Μέρκελ χάρηκε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ, όσο δεν πήγαινε άλλο, αφού ένοιωσε, μ’ έναν τρόπο, ότι έπαιρνε εκδίκηση για τους ΝΑΖΙ προγόνους της, που “είχαν βρει τον… δάσκαλό τους” στα ε/χώματα κατά τον Β’ Π.Π., κατακτώντας, η Κυρία αυτή, κυριολεκτικά την Ελλάδα, όχι με τα όπλα βεβαίως, αλλά πρωτίστως και αρχικώς οικονομικώς και ακολούθως διαλύοντας τους αρμούς της, ένας βασικός των οποίων είναι η 3500 ετών ΙΣΤΟΡΙΑ της, την οποίαν και ευθέως προσέβαλε, σκοτώνοντας την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ των Ελλήνων],

“βγαίνουν” και λένε ότι τάχα μου είναι αντίφαση η ε/Κ-Β, που ήταν αντίθετη με την συμφωνία, να ζητά τώρα από τους Σκοπιανούς, (που με την νέα τους Κ-Β ομιλούν “στα ίσα” για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), την τήρηση της συμφωνίας, ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες, όπως ανέφερε ο Ε/Π-Θ!..

Δηλαδή ρε… νιαμού, τί θα έπρεπε να κάνει, ρε διεθνιστικές αναρχο-οχιές η ε/Κ-Β και ο Π-Θ Μητσοτάκης; Τόσο Φαρισαίοι, ρε ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ρε Ελλαδέμποροι (εδώ “κολλάει” αυτό Κασελάκη και Κα… Κεχαγιά), τόσο πολιτικά σκουλήκια, ρε……. Αστακο-Κασσελάκη; Τόσο… μάγκες στο να κάνετε την νύχτα, ημέρα, ρε;

Πόσο ακόμα θα υπερασπίζεστε τους Σκοπιανούς, ρε σκορπιοί; Ετοιμαστείτε να πάτε και πάλι για πορεία μαζί τους μέσα στην πόλη των Σκοπίων!… Φίδιαααααααααααα, γαμώ τον “Σόρος-Τσίπρα” σας, που έφτιαξε και… Ινστιτούτο… !.. Ουστ, ρε διεθνιστές μεγαλομανείς, που τάχα δεν φοράγατε γραββάτες, για να δείχνετε ότι είστε δήθεν ριζοσπάστες και μη αστιστές, όπως και φίλοι του λαού, και που αποδείξατε ό,τι λέγαμε, ήτοι ότι “πεθαίνετε για χρήμα, δόξα και γενικώς για ΧΛΙΔΑ”, νιαμούουουουουουου!..

Επίσης! Οι πρόσφατες εκλογές στα Σκόπια ανέδειξαν και απέδειξαν και τα όσα γράφαμε εδώ για το χρήμα που τότε κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και πΓΔΜ, προκειμένου να λαδωθούν κυρίως πολιτικοί, και κυρίως στην Ελλάδα, ώστε να δώσουμε και γλώσσα και εθνότητα και το όνομα και… τα παπάρια μου σε μια δράκα γυφτοσλάβων (άντε και Αλβανών… / τους Έλληνες, μέσα στον ιστορικό χρόνο, τους “καθάρισαν” εύκολα στην πΓΔΜ, αφού δεν υπήρξε ποτέ γι΄αυτούς ε/Κράτος…), βρωμίζοντας την ε/Ιστορία και τον λαό μας!..

Το κόμμα του Ζάεφ απεδείχθη ό,τι πιο βρώμικο πέρασε ποτέ από την γείτονα χώρα!.. Όχι πως δεν το ξέραμε, απλώς τώρα η γνώση μας αυτή έλαβε σκοπιανή… σφραγίδα! Και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα αυτό το συνολικά διεφθαρμένο σκοπιανό σκουπίδι, που έφτιαξε και… Ίδρυμα, (άλλος οιηματίας), να συνομιλήσει με τον δικό μας ιδρυτή… Ινστιτούτου, τον “μετανοημένο” κόκκινο φασίστα “Χούντο-Τσίπρα”, τον συνεργάτη, όσο κυβέρνησε, των μαύρων Φασιστών “Χρυσαυγιτών”, μ’ αυτό το μεγάλο… “πνευματικό μας Κεφάλαιο”!.. (“Πιάστε” τώρα τα παπάρια σας)!..

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Η… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΌΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ, (αυτήν πρωτίστως!) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΟΤΙ ΠΗΡΕ 25 ΕΚ-ΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΣΑ ΕΙΠΕ), ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΦΤΙΑΞΕΙ” (!) ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΡΑΔΟ-ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΕΙ” ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;

ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΛΠ, ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ, ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, βρε ουστ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΟ… ΜΑΝΕΚΕΝ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΟΠΩΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΔΗΜ/ΦΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, …………. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ” ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΦΟΥ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΈ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!.. (Ο ΧΟΥΝΤΟΤΣΙΠΡΑΣ” ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η “ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ”, ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΩΣ… ΕΧΤΙΣΑΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, “ΒΓΗΚΕ” ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΘΕΝΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΖΙΒΑΪΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ)!

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΠΛΕΜΠΑ, ΚΑΝΟΥΝ… ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ… ΣΚΕΨΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 100 ΚΙΛΑ ΘΡΑΣΣΟΥΣ ΕΓΩΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΕΩΣ, ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ,

ΕΝΩ ΟΙ “ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ” ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ… ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!.. (ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ Ε/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΥΤΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ… “ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΕΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!.. ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, “ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΓΙΑ Ε/ΣΗΜΑΙΑ(!) ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!.. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΑΥΤΑ!..

Και τα δώσαμε όλα για να κάνουμε -υποτίθεται- φίλους τους Σκοπιανούς! Δηλαδή, αντί να τους κάνουμε εμείς να παρακαλάνε αυτοί για την φιλία μας και “τα βρακιά μας κατεβάσαμε” στα Σκόπια και φίλους, που τάχα θα τους κάναμε, δεν τους κάναμε!.. (Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αφού ο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ” έχει μπει στο “dna” τους, από της εποχής του Β’ Π.Π. και μετά επί Τίτο, ενώ το βρώμικο και μέσα στο αίμα χρήμα των Τούρκων έρεε και ρέει πάντα άφθονο και στην χώρα τους)! Λες και το “νιμού” το Χουντόπαιδο δεν ήξερε τάχα ότι δεν θα ήσαν εσαεί Κ-Β στα Σκόπια οι Εθνικο-σοσιαλιστές δήθεν φίλοι του, αλλά και πως θα ερχόταν στην εξουσία και το ακροδεξιό και φανατικά ανθελληνικό “VMR-O”!..

Και ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Το ε/πολιτικό σύστημα ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΑΓΡΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΤΗΝ πΓΔΜ!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ, ΚΛΠ! Ο ΜΗ ΔΕΞΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ Ο ΤΕΩΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ε;

ΡΕ, ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ-ΝΙΑΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!..

ΡΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΑΝΤΙ “ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΙΣ” ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ(!) ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ… ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ… ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ; (Πραγματικά τώρα, δεν ακούς γύρω σου που φωνάζουν: ”Ο Άρης θα πάρει το… χρυσό παπάρι”);

(ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΔουλη ΣΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΠΙ “ΒΟΥΔΑ”, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ, ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟ)!..

ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟΣ, ΡΕ ΑΣΤΑΚΕΜΠΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΑΚΟ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!.. ΟΥΣΤ!.. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΡΕ ΣΥ! ΦΟΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ, ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ; 

* Ο αναρχικο-διεθνιστής ΤΖΑΝΑΚΌΠΟΥΛΟΣ μέσα στην Βουλή είχε πει: “ΠΟΥ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ”!

Οι άνθρωποι, αγαπητοί αναγνώστες, ένοιωθαν επίσης τότε, ότι περνώντας αυτήν την συμφωνία, νικούσαν, “στα χαρτιά” βεβαίως, τους… “αντιδραστικούς εθνικιστές”, τους Έλληνες πατριώτες, που είχαν νικήσει τους παππούδες τους στον εμφύλιο, όπως τον λένε σήμερα, το 1944-1949, παίρνοντας έτσι μια μορφή εκδίκησης που η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ, η “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΑΣ” δεν έγινε τότε επαρχία των μουζίκων της ΕΣΣΔ και του γιού Ιερέως, σφαγέα 100 εκ-ρίων ανθρώπων, Γεωργιανού Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς ΣΤΑΛΙΝ, έχοντας φυσικά πάντα, ως διεθνιστές, στα παπάρια τους την ΕΛΛΑΔΑ και τους Έλληνες!..

Κάποια στιγμή, αν υπήρχαν ελεύθερα ε/Παν-μια, θα έπρεπε να δινόταν ένας “Μεταπτυχιακός” τίτλος ή και ένα “Διδακτορικό”, γιατί όχι, για την τρομοκρατία (και με την βοήθεια μάλιστα Σκοπιανών πρακτόρων!!!) σε βάρος του ε/λαού επί “Σόρος-Σύριζα”, ώστε οι Έλληνες να φοβούνται να λένε ακόμα και ότι είναι Έλληνας ή Ελληνίδα  και κυρίως για την τρομοκρατία της περιόδου των συλλαλλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον ρόλο της “ΕΥΠ”, κλπ, κλπ, κλπ!.. ΟΥΣΤ ΝΙΑΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!..

ΥΓ. Δηλαδή, ρε Κασσελάκη να ψηφίσουμε τώρα τα 3 Μνημόνια,την ίδια στιγμή που μας υβρίζουν “στα ίσα” οι Σκοπιανοί, αν καταλαβαίνεις τί θέλω να πω με το “υβρίζουν”, και έτσι, με βάση το περιεχόμενο των 3 αυτών Μνημονίων, να ενδιαφερθούμε για την ευρωπαϊκή τους πορεία, για την ανάπτυξη των διμερών οικονομικών μας σχέσεων και για την ασφάλεια του εναερίου χώρου τους; (Από ποιούς απειλείται άραγε αυτός);

Είσαι δηλαδή και εσύ, Στέφανε, … “κόπια Τσίπρα”, που όταν μπαίνουν στο σπίτι του και απειλούν να πηδήξουν αυτόν και την οικογένειά του, τους λέει “σας παρακαλώ, “πηδείχτε εμένα και την Περιστέρα, αλλά όχι τα παιδιά μου”, έ”, όπως απέδειξε ως Κυβερνήτης μας, έστω και δοτός, αυτός ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ (!!!), ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ, ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ… ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Έ;  

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Α/ “Δ.Κ.”, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΠΩΣ ΠΧ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΛΑΒΙΚΑ, ΡΕ;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΣΠΟΡΑ ΟΧΙΩΝ, ΣΚΟΡΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΓΑΤΟΡΩΝ, ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΥΡΗ!..

Και κάτι ακόμα! Κύριοι της Γερμανικής Πρεσβείας! Στείλτε στην Δ. Μακεδονία μας ανθρώπους σας να βρουν σε πόσες δίκες, επί Κατοχής, Γερμανοί Αξκοί υπερασπίστηκαν τότε Έλληνες κατηγορουμένους σε γερμανικά στην χώρα μας  εκτάκτως συγκροτηθέντα στρατοδικεία σας, διότι αυτοί είχαν σκοτώσει Σλάβους που διεκδικούσαν τότε “λόγοις και έργοις” την Γη της ελληνικής Μακεδονίας μας!.. Όταν βρείτε το υλικό, στείλτε το στην Κα.., Μέρκελ, έτσι για το τυπικόν του θέματος, αφού η κόρη του Πάστορα, ξέρει τα πάντα και βεβαίως και την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!………

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΜΑΣ!

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟ… ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”, ΡΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!.. 

ΔΕΝ ΠΑΤΕ, ΚΑΙ ΔΗ ΜΕ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΝΙΑΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ;

6. Καλά ρε σεις, “πάτε καλά”; Κάποιοι θέλησαν να μας πουν πως το κρατικό κυνήγι εγκληματικών Οργανώσεων και Συμμοριών στην Τουρκία, σ’ αυτήν την τεράστια και ΟΡΘΟΤΑΤΗ (!) τ/ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΧ-ΣΗ “ΣΚΟΥΠΑ”, είχε να κάνει με καταστολή Πραξικοπήματος που ετοίμαζαν όλοι αυτοί οι Τ/Μαφιόζοι, άραγε πώς;

Πάτε και κρυφτείτε ρε, ασχοληθείτε με ό,τι άλλο πλην αναλύσεων, ειδικώς περί Τουρκίας, και εσύ ειδικώς ΝΑΖΙ Χίε, νεόκοπε Μελισσανιδο-τσάτσε, άσε… ήσυχο τον Μπαϊκαρά, αφού ό,τι τυχόν ακούς από τον Σ. Καλλιντερίδη, δεν τα καταλαβαίνεις και λες μετά παπαριές, ή έστω, ασχολήσου, αν θες, με εκείνον τον παικταρά Μπαϊκαρά της Ξάνθης, αυτής της Ξάνθης που “βύθισε” το άλλο σου… χαμένο αφεντικό, ο Σαββίδης!.. Αλήθεια, ρε Χίε! Τώρα που φέρεται να τα “έσπασαν” ο… Αμερικανός Μελισσανίδης με τον… Ρώσσο Σαββίδη, εσύ με ποιόν θα είσαι;

Επειδή όμως ο ΡΤΕ, όπως και οι ασχολούμενοι με το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” στην Τουρκία δεν είναι ΠΡΕΦΟΥΡΕΣ, αλλά πρόκειται για άτομα ιδιαιτέρως σοβαρά και κυρίως για ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, συγκεντρώθηκαν νύχτα στο Σαράϊ για να συζητήσουν και αυτό! (Ο ΡΤΕ κάλεσε μετά τα μεσάνυχτα της ημέρας που ξέσπασε το θέμα τον Α/ΜΙΤ, Κο ΚΑΛΙΝ, για να πληροφορηθεί το τί συνέβαινε)!..

Φίλοι μου / μας!

Το θέμα ήταν καθαρά εσωτερικό της τ/Κ-Β και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ! (Άλλωστε ο ίδιος ο ΡΤΕ, μετά την μεταμεσονύχτια συνάντησή του με τον Καλίν, δήλωσε, για όσους στην ημεδαπή ξέρουν πραγματικά το αντικείμενο “Τουρκία”, πως: “Vesayet’e izin yok”!)

Τί συνέβη όμως; Διαβάστε παρακάτω!

Υπήρξε απλώς μια γερή κόντρα των 2 ΥΠΕΣ! Του νυν Κου Γερλίκαγια και του πρώην Κου Σοϊλού ή αλλιώς συγχρόνου Τοπάλ Οσμάν!..

Γιατί;

Διότι ο νυν ΥΠΕΣ διόρισε, προφανώς “δικούς του”, νέους Αστυνομικούς Δντες και ο πρώην Σοϊλού “τσίνισε”!.. Έτσι απλά!..

Τώρα, και ενώ μιλάμε για Τουρκία και μάλιστα για τ/Αστυνομία, φυσικό ήταν κάποιοι… πονεμένοι να βγάλλουν μετά σε βάρος των νέων συναδέλφων που τους αντικατέστησαν… θέματα, όπως πχ ότι οι τάδε ή οι δείνα είχαν ή έχουν σχέσεις με την ΜΑΦΙΑ, κλπ!..

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΑ ΑΝΤΙ-ΕΝΤΟΡΓΑΝΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ… ΟΥΤΟΠΙΑ!..

ΑΝΤΕ… ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΗΣ… ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ!..

7.  Ασχοληθείτε, όσοι επιθυμείτε, με τα εξής Κόμματα [Όσοι επαγγελματίες, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!!!), αν δεν το έχετε κάνει έως τώρα]:

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

Α. Εκεί στην “ΕΛΑΣ” προσέξτε τις προβοκάτσιες στον τελικό ΘΡΥΛΟΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ! Τί εννοούμε; Πχ Οπαδοί της “Κούλας” (“ΑΝΑΡΧΟ-ΑΝΤΑΡ-CİA”) με… κόκκινα κασκόλ να προβούν σε καταστροφές, ΠΡΙΝ Ή ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΟ “ΜΑΤΣ”, εκτός του γηπέδου “ΟΠΑΠ… ΚΛΑΡΙΝΑ” ή για εκείνο το βράδυ “ΑΕΚ… ΚΛΑΡΙΝΑ”, και ειδικά ΜΕΤΆ (!), αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ηττηθεί από τους Ιταλούς!

Γι΄αυτό, ΟΣΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (!), Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΕΝΕΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ” ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ “ΘΡΥΛΟΣ” ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Ε/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2024-2025!..

ΚΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΚΟΥΣ;

Β. Επειδή κάποιοι μας ρωτάτε!

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ, “ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ”! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. 

ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ Ο ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ, ΤΊ ΕΦΤΑΙΓΕ, ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!.. ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΛΚΗΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

“ΜΕΣΑ” ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΠΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!..

ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ Η ΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΒΑΥΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΛΕΤΕ, ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ; 

ΞΥΠΝΑΤΕ, ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ! “… ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑ”, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, ΚΛΠ!..

2. 

ΣΤΟΥΣ 28 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ “ΠΡΟΧΘΕΣ”, ΟΙ 23 ΗΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ή ΑΛΛΗ ΠΑΝ-ΚΗ ΣΧΟΛΗ!.. “ΞΕΜΠΑΡΚΑ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ “ΧΟΥΝΤΟ-ΤΣΙΠΡΑ” ΟΤΑΝ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ,  ΠΩΣ ΘΑ… ΕΛΑΜΨΑΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!..

-/-