Μπαμ Μπουμ (3)!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τώρα, οι Έλληνες… υποκριτές κάνουν πως βλέπουν και ακούν για πρώτη φορά τους Τούρκους να ζωγραφίζουν όλη την Κρήτη Τουρκική!.. Από το 2010 (!) οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” έλεγαν και φώναζαν σχετικά και (!) με αυτό!..

(Πώς θα στηριχθεί, από τ/πλευράς, χωρίς την Κρήτη το Τ-Λ μνημόνιο; Χωρίς την Κρήτη θα μπορούσαν να στηρίξουν το μνημόνιο αυτό, γενόμενοι μόνον σύγχρονοι… αντι-Στράβωνες, σύγχρονοι δημιουργοί μιας νέας Γεωγραφίας ή αντι-Γεωγραφίας)!..

Αλλά και εδώ στο “σάϊτ” μας / σας, πόσες φορές δεν γράψαμε σχετικά και με αυτό; Για ψάξτε το “σάϊτ” να δείτε πόσα χρόνια πριν πρωτογράφηκε το θέμα και από τότε πόσες φορές επαναλήφθηκε; Άραγε, εκείνο το… “πετράδι” το θυμάστε;

 • Το ίδιο δεν συνέβη και με την “Γαλάζια Πατρίδα”, λέγε με “η Τουρκία στον 25ο Μεσημβρινό”;
 • Το ίδιο δεν συνέβη και με τον “EAST-MED” και τους στην Ελλάδα “Σταθμούς Υγροποιήσεως”;

Κλπ, κλπ, κλπ!..

Τους τα είχαμε πει αναλύσει και εξηγήσει από το 2010, αλλά ενοχλούσαν οι επισημάνσεις και οι αναφορές μας την δόξα και την μεγαλο-κονόμα της “Κλίκας των Πληροφοριών”, που λυμαινόταν τότε, όπως και σήμερα, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό, τις Πληροφορίες στο ΥΠΑΜ – Επιτελεία και στο ΥΠΕΞ, όπως και γενικώς ενοχλούσαν ως να ήταν… τάβανος, το επανδρωμένο με ασχέτους ή δοτούς, “Σύστημα” τέτοιου είδους αναφορές, που αν γινόντουσαν έστω αποδεκτές, η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σήμερα ΘΑ ΗΤΑΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ και τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ… ΟΝΕΙΡΑ πολύ πιο… δυσνόητα και σίγουρα… αθέατα!..  (Έπαιρναν όμως την βάση της Πληροφορίας ή το εξαγόμενο της συνδυαστικής σκέψεως των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, ξεζούμιζαν τα Όργανα αυτά και πρόβαλαν μετά, όποτε έξυπνα το έκριναν ότι τους “έπαιρνε”, εαυτούς! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, μιλάμε)!..

Και τώρα, πχ έχουμε γράψει για το πώς(!) θα “ανοιγούν” και τα 3 Ε-Τ “Θέατρα Επχ-σεων”:

– Για τον τουρκικό σε βάρος της Λέσβου στρατηγικό τ/σχεδιασμό, με παράλληλες παραπλανητικές ενέργειες σε άλλα νησιά ή μικρονήσια!..

– Για τον τουρκικό σε βάρος της Κύπρου νέο σχεδιασμό, που προβλέπει την κατάληψη και της υπολοίπου νήσου εντός 3 ημερών, με αιφνιδιαστικά προέλαση – επίθεση!

– Για την αλλαγή των Τ/σχεδίων στην “Κ.Π.” των ΤΕΔ, στην Θράκη (Ν. Τομέας). / Κάποιοι τώρα μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ προτρέπουν στην διατήρηση των προηγουμένων σχεδίων (διακλαδική επχ-ση και με απόβαση στις Θρακικές ακτές, όπως έχουμε γράψει εδώ, κλπ), και απλώς, αν ευοδωθεί μια εισβολή τους στα εδάφη της ελεύθερης Ε/Θράκης, να “περάσουν” τα τ/στρατεύματα προσποιούμενα ότι δεν υπάρχουν στην περιοχή τα Αμερικανικά!..

Είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσουν στρατιωτικά να λειτουργήσουν έτσι στην Θράκη, στην βάση της μη(!) διακηρυγμένης πρόθεσής τους να καταστρέψουν τα αμερικανικά σχέδια στην εκεί περιοχή, αλλά και στην ευρύτερη αυτής!..

– Για το πώς θεώνται οι Τούρκοι την αερο-ναυτική μάχη για τοπική ή πλήρη υπεροχή τους, έναντι των ΕΕΔ, στο Αιγαίο.

– Ότι λειτουργούν παντού πλέον με βάση την θεωρία του θηρίου που ξεψυχάει ή κατ’ άλλους της θεωρίας “ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ”!..

– Για τα σχέδια στραγγαλισμού του ελληνικού στρατηγικού Κέντρου (Λεκανοπέδιο Αττικής – όρια Κορινθίας – όρια Βοιωτίας).

– Για το σύγκρυο που τους “έπιανε” και “πιάνει”, όταν ακούνε για ΕΠΑ, γεγονός που τους έκανε μέχρι και να προσπαθήσουν να κάψουν ε/αεροπορικές βάσεις, πλην του να της παρακολουθούν συνεχώς “εκ του σύνεγγυς”, καθώς και να επιχειρήσουν να “ανατινάξουν” την “Μότορ-Όϊλ”, για ευνοήτους και προφανείς λόγους!..

– Για τα σχέδια τους τα αφορώντα την εσωτερική κυρίως… μπουρδελοποίηση της Ελλάδος, που συνυπέγραψαν με Αλβανούς και Σκοπιανούς, κλπ, κλπ, κλπ!

Κλπ, κλπ, κλπ! Διαβάστε μας και θα βρείτε πολλά!..

2. Λένε για τον ΡΤΕ και την επετειακή βόλτα του στα “Κατεχόμενα”, στις 20-07-2022!.. Θα προσαρτήσει στην Τουρκία, λένε κάποιοι, τότε, (… διαρρήδην βεβαίως αρχικώς*), το κομμάτι αυτό της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, ενός Κράτους μέλους της ΕΕ, κλπ, κλπ, κλπ!

* Να δούμε, αν θα προκηρυχθεί “Δημοψήφισμα” στα “Κατεχόμενα”, με το ερώτημα “επιθυμείτε την ένωσή σας με την Τουρκία”, (δηλαδή “ΝΑΙ” ή “ΟΧΙ”), αλλά και ακολούθως όλες τις… ενδο-τουρκικές διαδικασίες και κυρίως την συζήτηση του θέματος και την βεβαία σχετική ψηφοφορία στην ΤΒΜΜ!

-/-

Αν ο ΡΤΕ προβεί στο τεράστιο αυτό στρατηγικό λάθος, τότε απλώς θα επιτύχει να επιταχύνει το τέλος και του ιδίου, αλλά κυρίως το προδιαγεγραμμένο όμοιο της Τουρκίας, με όσα θα ακολουθήσουν!..

Είναι όμως πιθανό (αν και όχι πολύ θα έλεγα) να προβεί σε κάτι τέτοιο, είτε διότι:

α. Η μεγάλη σύγχυση είναι πλέον το πολιτικό χαρακτηριστικό της τ/Κ-Β, η μεγάλη σύγχυση στον… εγκέφαλό της, σύγχυση που… εκφράζεται με τα συνεχή πολιτικά τους ψέματα και πολιτκές ασυναρτησίες, με πολιτικό-στρατιωτικό ρητορικό… “νταηλίκι”, κλπ, μια σύγχυση, η οποία, σε λίγο διάστημα, θα μετατραπεί αναπόφευκτα σε πανικό!..

β. Βλέπει πως δεν μπορεί να αλλάξει την κρατική… προγραφή της, (γι’ αυτό και ομιλεί συνεχώς για “2ο Πόλεμο Ανεξαρτησίας” ο ΡΤΕ), που έχει ήδη εκκινήσει και η οποία μέσα στο 2023 εκτιμάται ότι θα αρχίσει να υλοποιείται και στο έδαφος, με δική της υπαιτιότητα, λέγε με πολιτική τύφλωση, προερχόμενη από απύθμενη πολιτική ανοησία, μια ανοησία όμως που αν αποτυπωθεί εμπράκτως προφανώς και θα οδηγήσει την “Παγκόσμιο Κοινότητα” σε έναν Γ’ Π.Π.!.. (Εδώ εστιάζονται και οι ευθύνες της Δύσεως, που τόσα χρόνια “τάϊζαν την οχιά” ή τον “σκορπιό”, όπως έχουμε πει, αναφερόμενοι σ’ εκείνον τον Αισώπειο μύθο, οχιά ή σκορπιός που στο τέλος θα την δαγκώσουν, μεταφέροντας στο κορμί της και στο… κορμί όλων τον θανατηφόρο ιό τους, καθώς και οι συγκεκριμένες πολιτικές ευθύνες, που δεν εξετάστηκαν ποτέ στις Η.Π.Α., ευθύνες των “Δημοκρατικών” και των Κ-Β τους (Κλίντον και κυρίως Ομπάμα), για την αποτυχία της “Αραβικής Ανοίξεως” και του “Σχεδίου Της Μεγάλης Μέσης Ανατολής”, σχέδια στα οποία η Τουρκία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, και κυρίως για το ηλίθιο Αμερικανο-επιχειρηθέν Γκιουλενικό** “Κίνημα”, για να “πέσει” ο ΡΤΕ, στις 15-07-2016)!..

** Ευχόμαστε, ειλικρινώς, “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ” στον Αρχι-Χότζα Φ. ΓΚΙΟΥΛΕΝ, ο οποίος εκτάκτως εισήχθη σε Νοσοκομείο των Η.Π.Α.! Γρήγορα και πάλι στο σπίτι σου στην Πενσυλβάνια Χότζαμ!..

γ. Κάποιοι ανόητοι, (ανάμεσα σ’ αυτούς και κάποιοι Τ/Κ φανατικοί και κατ΄ακολουθίαν άνοες), αλλά με δύναμη πειθούς στον ΡΤΕ, θα τον έχουν πείσει ότι έτσι μπορεί να αναστρέψει το εις βάρος του ιδίου, αλλά και της χώρας του, διεθνές πολιτικό κλίμα, που κατόρθωσε, με μια απλώς “λογική”, όσο και… μετριοπαθώς επιθετική εθνική πολιτική, να δημιουργήσει ο Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ, φέρνοντας σε δύσκολη θέση και πάλι την Δύση και δη τις Η.Π.Α., οι οποίες όμως θέλουν “ΗΡΕΜΙΑ” και “ΗΣΥΧΙΑ” στην περιοχή μας, όπως και ο Μπάϊντεν φέρεται να συνέστησε στην Μαδρίτη, στον Τ/ΠτΔ!..

3. Η Ελλάς δεν μπορεί να σχεδιάζει νέα Ναυμαχία του Ναυρίνου, φίλοι Τούρκοι… αναλυτές, κλπ, για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνη ήταν ένα τυχαίο και απολύτως συμπτωματικό γεγονός, όπως εδώ έχουμε γράψει και αναφέρει πεντακάθαρα και σαφώς, σε πείσμα όλων εκείνων που θέλουν να παρουσιάσουν, ο καθείς για τους λόγους του, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, ως… δώρο των ξένων, που από τότε, έως και σήμερα ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ (!!!) τις τύχες μας!..

4. Για να μην λέτε μαλ… ίες, ειδικά κάποιοι που δεν θα έπρεπε, η Τουρκία είναι απολύτως προβλέψιμη (Λειτουργεί σε όλoυς τους τομείς, “by the book”)!.. Απλώς κάποιοι στον εκτός Τουρκίας… Κόσμο και κυρίως στην Ελλάδα, επιμένουν να την θεώνται αλλιώς και κυρίως όπως αυτοί θα επιθυμούσαν, για τους δικούς τους “καθαρούς” ή και “ύποπτους λόγους”, ενδεδυμένοι με μεγίστη ανοησία και πονηρία, που μπορούν όμως να (τους) την  “βλέπουν” και να την αντιλαμβάνονται αμέσως εκείνοι που γνωρίζουν!..

Παρακάτω ορισμένα παραδείγματα, ενδεικτικώς!

 • Οι ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστές (οι “ορίτζιναλ” δηλαδή παλαιολιθικοί… απόγονοι του Στάλιν), “βλέπουν” ότι στην Τουρκία και στο Ισλάμ υπάρχουν Κομμουνιστές, κάτι που φυσικά δεν υπήρξε ποτέ, αν εξαιρέσει κανείς την Τουρκία και κάποια “παιχνίδια” του Κεμάλ με την ΕΣΣΔ, την περίοδο 1919-1922!.. (Μουσταφά ΣΟΥΦΙ, Τ-Ρ φιλία, 16-03-1921).
 • Οι Δεξιοί ή ορθότερα οι λεγόμενοι Δεξιοί και κάποιοι των… Υπερ-Πατριωτών, της κατηγορίας “να μαζευτούμε να πάτε”, κατάλαβαν επιτέλους πως ο ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ της Τουρκίας και όχι απλώς ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ (αυτός είναι κάτι πολύ μικρότερο ως έννοια κατ’ εμάς), είναι… δομικός, όπως τον ονόμασαν και δεν αλλάζει! Μπράβο! Τους πήρε σχεδόν 50 χρόνια για να το καταλάβουν!..
 • Οι  ζάμπλουτοι ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και γενικώς οι νεο-Διεθνιστές και οι επιθυμούντες να είναι “in” στα επιβεβλημένα “θέλω” της πολυ-διεφθαρμένης εποχής μας, συνεχίζουν να λένε το κάποτε “πολύ δυνατό κλισέ”, “οι λαοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε” και άλλες γνωστές άκρως ύποπτες λεκτικές… γκαβαλίνες!

5. Η Ελλάδα θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ(!!!) πια να ΚΤΥΠΗΣΕΙ τον αγαπημένο του ΡΤΕ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΗΤ τον Β’, αν αυτός… κολυμπήσει σε ελληνικά νερά!.. Πάτε βρείτε τί γράφαμε εδώ, λίγο μετά την εκλογή ΚΚΜ, τον Ιούλιο του 2019!..

Η Τουρκία για λόγους καθαρά υποστηρίζοντες το παράνομο και αντι-Γεωγραφικό Τ-Λ Μνημόνιο, θα στείλει τον Α. ΧΑΜΙΤ τον Β’, Νως Κρήτης και μέσα στα νερά μας, αφού άλλος λόγος δεν υφίσταται, καθόσον άπαντες γνωρίζουν το τί υπάρχει κάτω από την επιφάνεια, και μέχρι τον βυθό, των εκεί υδάτων!.. (Ενεργειακές εταιρείες έχουν προ πολλού χρόνου ελέγξει και την θαλάσσια εκεί περιοχή και έχουν αναφέρει τα ενεργειακά ευρήματά τους! Και οι Τούρκοι γνωρίζουν ασφαλώς)!..

Θα το κάνουν όμως, αν το κάνουν, και για έναν επιπλέον λόγο, ο οποίος είναι σοβαρός και πραγματικός και όχι “προσχηματικός”, όπως ο τώρα παρουσιαζόμενος… επιστημονικός!

Προσέξτε:

Όταν οι ίδιοι θα έχουν αποφασίσει την έναρξη στο Πεδίο των Ε-Τ εχθροπραξιών, όντας έτοιμοι* για πόλεμο, θα στείλουν τον… Σουλτάνο, ώστε (στο πλαίσιο του “μονά – ζυγά δικά μας”), είτε αυτός να προσβληθεί από εμάς και ακολούθως να πουν στην “Διεθνή Κοινότητα” “να οι Έλληνες ξεκίνησαν πρώτοι, κλπ”, την γνωστή δηλαδή τ/αλητεία… τους ή αν δεν προσβληθεί, να παρουσιάσουν τον ΚΚΜ ως πολιτική… κότα στην ε/”κοινή γνώμη”, χρησιμοποιώντας κυρίως το στην Ελλάδα πολιτικό τους… Όργανο (ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ), για να διχάσουν τους Έλληνες, στην πιο κρίσιμη χρονικά στιγμή! (Εδώ ακριβώς εδράζεται και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ, ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΛΥΣΕΩΣ, ΠΛΗΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ)!..

* Έτοιμοι για πόλεμο για τους Τούρκους σημαίνει, πλην των όποιων ασφαλώς στρατιωτικών προετοιμασιών, επίτευξη μιας σειράς πραγμάτων, όλων ή μερικών εξ αυτών, και συγκεκριμένα “το Ο.Κ. του μείζονος της “Διεθνούς Κοινότητος” και δη των ισχυροτέρων δυνάμεων – εκπροσώπων της, για την έναρξη μιας Ε-Τ συρράξεως”, (αφού θα έχουν πετύχει να… φταίει η Ελλάδα μάλιστα γι΄ αυτό… ), την εσωτερική τους διασφάλιση για μη πρόκληση… εμφυλίου, τον υψηλό δείκτη… Πατριωτισμού στον λαό τους, τον διχασμό των Ελλήνων και την πολυδιαίρεσή τους, την εκ μέρους τους βεβαιότητα για επιτυχία τους στον πόλεμο (“σίγουρη νίκη”), κλπ!

-/-

Το προτιμότερο όλων φυσικά θα είναι να έχουν τελειώσει οι ΡΕΔ τις στοχεύσεις τους, μέχρι το τέλος Αυγ. του 2022, στην Ουκρανία και να στρέψουν, όπως είναι άλλωστε και ο σχεδιασμός τους, αμέσως μετά προς Τουρκία μεριά και τα Στενά, ώστε να λάβουν αυτόματα μιαν άλλη μορφή… διεθνοποιήσεως τα Ε-Τ!..

6. Είναι πολιτική απάτη, αν όχι ψέμα, ότι οι Άγγλοι δεν θέλουν το 100% της “Κυπριακής Δημοκρατίας” στην ΕΕ και επομένως πως ευνοούν μια προσάρτηση των “Κατεχομένων” από την Τουρκία!

Και είναι ανακριβές κάτι τέτοιο, όχι διότι ίσως κάποιοι ανόητοι Εγγλέζοι (ακόμα και κάποιοι… Αξιωματοιύχοι), να το εξέφρασαν ως άποψη, αλλά διότι οι Α/Βάσεις στην νήσο, όχι μόνον ΔΕΝ(!!!) κινδυνεύουν “επ’ ουδενί”, αλλά λίαν πιθανώς σε μια νέα “Κ.Δ.”, να αναβαθμίζονταν και αυτές, όπως και ο ρόλος της Αγγλίας στο νησί και στην περιοχή!..

Δεν νομίζουμε ότι οι Άγγλοι φοβούνται από τις εθνικιστικές, κενές όμως περιεχομένου, απόψεις κάποιων Ε/Κ βουλευτών με… καπίστρια, για το τάχα μου “διώξιμο” – “κλείσιμο” των Βάσεων, κλπ, αφού, “σε μια τελική”, μια συμφωνία για μια νέα ενωμένη “Κ.Δ.”, ανάμεσα σε Ε/Κ – Τ/Κ και τις λεγόμενες εγγυήτριες δυνάμεις,  θα μπορούσε και πάλι να ονόμαζε τα εδάφη των Βάσεων, “Βρετανικό Έδαφος”, με ό,τι αυτό σημαίνει!..

Επίσης! Εκτιμούμε πως θα πρέπει να ερωτηθούν και οι Εβραίοι επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν αγοράσει κυρίως “γη” στα “Κατεχόμενα”, για το αν θέλουν μια τ/προσάρτηση των “Κατεχομένων”, ειδικά σήμερα με τις Τ-Ι σχέσεις στον… βούθουλα!..

7. Πραγματικά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι “πιάστηκε” Αλβανός Ταγματάρχης, στο ΝΑΤΟ, (Αρμάλ ΝΤΙΝΟΣΙ), για καλλιέργεια χασισοφυτείας στο σπίτι του, κλπ!..

Πώς μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο, όταν ο λαός αυτός αγνοεί ακόμα και την λέξη… ναρκωτικά; Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

8.  Πρέπει να είναι πολύ βρωμιάρα (πολιτικά πάντα), η πολιτική κουραδομουτσούνα και βουλευτής του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ Κα ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! Είπε πρόσφατα, σε εκπομπή που συμμετείχε στο “ACTION 24”, πως “ο βουλευτής της ΝΔ Σταμάτης (συνεργάτης και “κολλητός” του Α. ΣΑΜΑΡΑ), τις είχε πει πως αυτός (ο Σταμάτης δηλαδή) προτιμάει πολιτικά τον “ΡΤΕ”, από τον ΚΚΜ!..

Καταλάβατε!..

9. Εκεί στον “ΣΤΟΧΟ”! Μην αγγίζετε το θέμα “η 17Ν και οι πιθανές σχέσεις της με τ/τρομοκρατικές Οργανώσεις”, όπως πχ με το “DHKP-C”, αλλά και με άλλες όμοιες, όπως στην Μ. Ανατολή, κλπ!..

Πράγματι εκεί στην… ΕΥΠ, δεν ξέρετε τίποτε για το 45άρι της Οργάνωσης 17Ν, για την 1η γραφομηχανή της και τον πραγματικό Αρχηγό της;

10. 09-07-2022: Έκλεισαν 4 χρόνια από την  ΣΟΡΟΣ-ΚΑΜΕΝΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΗ συμφωνία των Πρεσπών!.. Τώρα πια, δεν… κινδυνεύουμε από τα Σκόπια!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Και δεν βγαίνει τουλάχιστον ο πολιτικός όρχις ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ να μας πει ότι “εξελέγην Π-Θ από την “Διεθνή Εξουσία”, με κύρια αποστολή μου να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, με ό,τι αυτό σήμαινε και επέβαλε να γίνει”, αλλά συνεχίζει να λέει παπαριές, περί κινδύνων που εξέλειπαν, τώρα που οι Τούρκοι “έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα” εναντίον μας! Καταλάβατε!.. Και κάνει και αλήτικη πλάκα στον ΚΚΜ, αφού ξέρει πολύ καλά, όπως είχε πει στην Βουλή και ο Τζανακόπουλος, ναι αυτός ο “Σοϊλού με το Μούσι”, με εκείνον τον πολύ… Έλληνα αδελφό που σπουδάζει στην Αγγλία, “η συμφωνία έγινε έτσι, ώστε και τον κόλο σας κάτω να κτυπάτε  αυτή δεν αλλάζει”, ενώ ξέρει και το τί ακριβώς επιθυμούν οι Η.Π.Α. και οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ και ειδικά και γενικώς, εν όψει… Ρωσίας, οπότε σου λέει, τί θα κάνει ή τί θα λέει ο ΚΚΜ!..

11. Γιατί άραγε άρχισαν εκεί στην ΕΕ, στις Βρυξέλες, κλπ, να φτιάχνουν καταφύγια; Τί αναμένουν; Χαίρετε!..

12. Ο Ε/Π-Θ ΚΚΜ κάλεσε τον ΡΤΕ να απαντήσει για τον Χάρτη που δωρήθηκε στον συνεταίρο του στην Τ/Κ-Β ευνούχο, εδώ και χρόνια, Ν. ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ και αφορά την Κρήτη ή ορθότερα και(!) την Κρήτη!

Κε Π-Θγέ κακώς, λέμε εμείς! Ίσως μια ανθρώπινη περιέργειά σας να σας ώθησε στο να ζητήσετε κάτι τέτοιο, αφού ο θανών (δεν άντεξε την αυτοκτονία του ενός των 2 υιών του), τέως Τ/Π-Θ, συγκυβερνήτης ύστερα, κλπ, και κυρίως μέγας χασο-χαρτοπαίκτης, (που τα χαμένα… κουμάρια του τα πλήρωνε η ΜΙΤ στις διάφορες τ/Χ. Λέσχες), Μ. ΓΙΛΜΑΖ, είχε δηλώσει κάτι πολύ ευρύτερο και κρινόμενο βαθιά, πολύ πιο βαρύ! Τί; Πως “η Ελλάς, μέσα σε 100 χρόνια 7πλασιάστηκε”!..

Τώρα, έτσι, τους δώσατε… τροφή, ώστε να αρχίσουν να λένε για την τουρκικότητα της Κρήτης και για το πόσο… πονηρά εκδιώχθησαν απ’ εκεί, να κάνουν μνεία και αναφορές στους Τ/Κρητικούς, το μείζον των οποίων ζει στα Μ. Ασιατικά παράλια, κλπ, κλπ, κλπ!

Ο τ/ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ είναι στο τ/”DNA” και ιστορικά επίσης εξηγείται και αποδεικνύεται από την νομαδική φύση του λαού αυτού, από της εποχής των Στεπών… του, ακόμα!..

Κατά τους Τούρκους, όπως “εν πολλοίς” και για τους Σλάβους*, Ελλάς είναι μόνον η Πελοπόννησος και αυτή πολυφυλετική και πολυπολιτισμική!..

Ό,τι και να κάνετε και να κάνουμε, Κε Π-Θγέ, αφού Τούρκοι και “Επεκτατικοί – Κατακτητικοί Πόλεμοι” είναι έννοιες ταυτισμένες (επεκτατικοί πόλεμοι που έχουν τις εξηγήσεις τους και που η… φιλοσοφία τους οδηγεί σ’ αυτό που εσείς και άλλοι λέτε “Αναθεωρητισμό” και στην ανάπτυξή του, “Αναθεωρητισμό” που εξακολουθείτε να τον ταυτίζετε κακώς, και παρά την ερμηνεία του, με την σημερινή Ρ/στάση στην Ουκρανία, ξεχνώντας το ουσιαστικό “Επεκτατσιμός”), και αφού σήμερα έφτασε η ώρα “ΜΗΔΕΝ” για τους Τούρκους, σε ό,τι αφορά την ίδια τους την ύπαρξη, είστε υποχρεωμένος εσείς(!), ως σημερινός “της ιστορικής συγκυρίας” Π-Θ, και εμείς ως σημερινοί Έλληνες πολίτες, να ζήσουμε όλοι μας άλλη μια σύγκρουση μαζί τους, μια σύγκρουση που μοιάζει πια αναπόφευκτη, είτε θα μας… ακουμπήσει πολύ (δίχως μια αρχική ρωσική δράση κατά της Τουρκίας), είτε λιγότερο (με μια πρώτη κατά της Τουρκίας Ρ/στρατιωτική δράση, στα Στενά, με ό,τι αυτό θα προκαλέσει, θα… “γεννήσει”)!..

Εμείς, ως οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, σας εισηγούμαστε να συνδέσετε, εσείς προσωπικά, αλλά και η Κ-Β σας στο σύνολό της, τον ΡΤΕ με τους όρχεις σας, παρακολουθώντας βεβαίως το τί λέει – λένε και ο ΡΤΕ και οι όποιοι δοτοί “δικοί του”, λακέδες και άλλοι, κάθε φορά!.. Εσείς, πχ. , πολύ καλώς πράττετε και δείχνετε πλέον (και μάλιστα με τουρκικά… στοιχεία, όπως πχ είναι οι ίδιοι οι τ/ Χάρτες), σε όλα τα πολιτικά και λοιπά “φόρα” τις τ/διεκδικήσεις!

Οι… σύμμαχοί μας και όποιοι άλλοι … αντικειμενικοί, κλπ , θα πρέπει να ρωτήσουν σχετικά τον ΡΤΕ και πάντως όχι εσείς, όταν μάλιστα ο ίδιος προσωπικά έχει τονίσει ότι “η Τουρκία, 103 χρόνια μετά, έχει ως 1ο της στόχο την Μεσόγειο”!..

Διαβάστε, Κε Π-Θγέ, την συμπεριφορά του Ι. ΜΕΤΑΞΑ την περίοδο 1935-1940 και προσπαθήστε και εσείς να την ακολουθήσετε, παρ’ ότι το θέμα είναι Ε-Ι και άλλης, διαφόρου της Ε-Τ, φύσεως!

13. Τί τον θέλατε, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, τον “Ευκτήριο Οίκο” / “Cemevi”, στο Μέγα Δέρειο;

14. Προσοχή! Η επέκταση στα 12 ΝΜ εκ μέρους μας, ειδικά στο Αιγαίο, θα πρέπει να γίνει, αν όχι ελάχιστα προ, τουλάχιστον με την έναρξη του Ε-Τ πολέμου!..  Γιατί κάνετε κάποιοι, πως δεν το καταλαβαίνετε; Άλλο η οριοθέτηση, κλπ, με την Κύπρο!.. Να μην σας κουράζω!..

15. Οι Ισραηλινοί θα προσβάλλουν Άσαντ και Λίβανο, ΑΝ(!) αυτοί δεν διώξουν τους Ιρανούς τρομοκράτες της Χιζμπολλάχ, με τους οποίους συνεργάζονται!..

16. Έστειλαν οι Η.Π.Α. στους Ουκρανούς τα “HIMARS”, που τους είχαν υποσχεθεί;Ν

17. Το “Nordik Monitor”, που εκπέμπει από την Σουηδία, ανήκει στον Τ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (Φετχουλατζής) Αμπντιουλλάχ ΜΠΟΖΚΟΎΡΤ. Προσοχή λοιπόν!..

18. Ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” μετέβη έξω από το ΥΠΑΜ και διαμαρτυρήθηκε με τον δικό τρόπο(sic), για τις Ε-Αμερικανικές και λοιπές Ε- … συμφωνίες!..

19. “Άνοιξε”, επιτέλους, στην Καλαμάτα η 120η “Πτέρυγα Αεροπορικής Εκπ-σεως” ή όχι ακόμα; (Ήλθαν ή όχι ακόμα Ισραηλινοί Αεροπόροι, κλπ);

20. Ο πρώην Α/ “Χ. ΑΥΓΗΣ” με άνοια , αρχικώς στο Νοσοκομείο της Λάρισας και τώρα σε ειδική κλινική στο Λεκανοπέδιο. “Όλα εδώ πληρώνονται”!..

21. Τί φέρεται να παραχωρήσαμε στους ΝΑΖΙ Τουρκόφιλους Ουκρανούς; Διαβάστε:

 • Πολεμικά αυτόματα τυφέκια “Καλασνίκωφ” (Άγνωστο σε εμάς αριθμό).
 • 2100 Ρουκέτες RM-70
 • 17.000 Βλήματα ΠΒ 155 Χλστ.
 • 1100 φορείς RPG
 • 3.200.000  φυσίγγια 7,62 χλστ.
 • Άγνωστο σε εμάς αριθμό Stinger.
 • Άγνωστο σε εμάς αριθμό “BMP-1”, έναντι της παραδόσεως σε εμάς, των… πολυτελών Γερμανικών… σαπακίων, ΜΑΡΝΤΕΡ! Αυτά δεν γνωρίζουμε αν έφυγαν ή όχι από τα νησιά μας, αντικαθιστάμενα με άλλα τανκ ή… οχήματα!

– “Έν τω μεταξύ” θυμηθείτε μας! Καμμιά Γερμανία δεν θα πάρει τίποτα, από… επείγον στρατιωτικό υλικό, όπως διατείνονταν οι Γερμανοί και ο… Σολτς, προ καιρού!

22. Το Ιράν πρόσφατα, στο τελευταίο του “Σ.Ε.Α.” / “MGYK”, συζήτησε, όπως διατείνονται οι Τούρκοι, την… “Ν. Κύπρο” (sic) και την Ελλάδα, λόγω της αύξησης της τ/παρουσίας, όπως ειπώθηκε, σ’ αυτά τα Κράτη!..

Να σημειώσουμε πως στο τ/Σχέδιο “Δημιουργία Φιλίας Στην Μ. Θάλασσα – Μεσόγειο”, συμπεριλαμβάνονται και οι Ιρανοί!..

23. Κάποιες από πρόσφατες δηλώσεις του ΡΤΕ:

 • Το Καντίλ θα καταστραφεί!
 • Η Παλαιστίνη και η Ιερουσαλήμ είναι υπόθεσή μας!
 • Αποτελούν απειλή οι Α/Βάσεις και τα Α/Στρατεύματα στην Ελλάδα, για την Τουρκία! (Φοβούνται, ως φαίνεται, ακόμα μια Α/εισβολή στο έδαφός τους, με αφορμή τα γνωστά Α-Τ γεγονότα του τέλους του 20ου αι,. και των αρχών του 21ου αι., όταν οι ΑΕΔ ασκούντο σε έρημο στην Πατρίδα τους, για μια πιθανή δγη εισβολής τους στην Τουρκία).
 • Υποχρεοτικότητα να αποκτήσουμε ισχυρό ΤΠΝ και όχι προτίμηση!
 • Η Μεσόγειος, 103 χρόνια μετά, 1ος Τ/Στόχος!..
 • Κλπ, κλπ, κλπ !

ΕI, ERDOĞΑΝ ΒΕΥ! HADDINI BİL, ΒΕ!.. 

24. Οι Τούρκοι ξεκίνησαν μια αντι-Ναζιστική ψευδοπολιτική! (Για τους ΝΑΖΙ της Δύσεως φυσικά και ειδικά αυτών που πολεμούν, όπως λένε, το “ΙΣΛΑΜ”)!

25. Η ε/φ “Yeni Söz” / “Νέος Λόγος” μοιάζει να έχει αναλάβει, τον τελευταίο καιρό, την αναφορά – ανάλυση κάποιων “Ειδικών Θεμάτων”, που αφορούν την Ελλάδα.

26. Θα τολμήσει ποτέ κανείς έγκριτος δημοσιογράφος, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό να μας πει και εξηγήσει, γιατί μόλις ανήλθαν και πάλι οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” στην εξουσία των Η.Π.Α. , άρχισαν οι πόλεμοι στον Πλανήτη, με… εστίαση στην Ρ/Επχση “Ζ” στην Ουκρανία;

27.

Vast majority of Israelis don’t trust Biden administration on critical issues, poll shows

The survey took place ahead of Biden’s arrival in Israel on July 13, which will be followed by visits to the Palestinian Authority, Saudi Arabia, and the Gulf states.

By Aryeh Savir, TPS

The vast majority of Israeli do not trust the Biden administration to take into account Israeli interests during its negotiations with Iran over a renewed nuclear deal or in other critical matters, a new poll shows.

Biden will arrive in Israel on July 13, ahead of visits to the Palestinian Authority, Saudi Arabia, and the Gulf states.

Ahead of President Joe Biden’s visit, the Israel Democracy Institute (IDI) conducted a flash survey that examined the public’s attitudes toward the Biden administration’s policy on various issues, and which indicated in general that the Israeli public does not trust the Biden administration.

The survey shows that a large majority of the Israeli public, 75%, does not trust the Biden administration to take into account Israeli interests during the negotiations with Iran. A breakdown of the numbers shows that 79% of Israeli Jews do not trust the Biden administration on this issue, while 54% of Arab Israelis do.

As for a possible signing of a normalization agreement between Israel and Saudi Arabia in the near future similar to the Abraham Accords, the public is equally divided as to whether President Joe Biden will bring about a breakthrough, with 46% saying it will and 46% saying he won’t.

On the diplomatic process with the Palestinian Authority, the public expressed pessimism, with a very large majority of 82% of Jews who do not believe that the efforts of the Biden government will lead to a breakthrough in the stagnant situation.

Similarly, only a minority of 32% of Jews will support a two-state solution if it is returned to the negotiations table.

An overwhelming majority of Israelis, 87%, believe that the chances of signing a peace agreement with the Palestinians in the next five years are low. The situation has not changed since 2019 when 88% estimated it that way.

As for The Biden administration and maintaining Israel’s interests in the framework of Israel-U.S. relations, most Israelis, 54%, do not trust the Biden administration to take into account Israel’s interests in the design of the overall system of relations between Israel and the U.S.

The survey was conducted by Prof. Tamar Herman, Dr. Or Anabi, and Yaron Kaplan of the Viterbi Center for Public Opinion Research and Policy at the Institute, and is based on a representative national sample (606 interviewees) of the entire adult population in Israel aged 18 and over.

28.

Darbe direniş özgürlük

09.07.2022

Geçtiğimiz aylarda 15 Temmuz etkinlikleri üzerine resmî bir toplantıya katıldım.

Toplantının ana fikri düzenlenecek etkinliklerin çeşitliliği üzerineydi.

Ev sahibi konumundaki bir yetkili bizlerle bir istatistik paylaştı.

Bu istatistik sonucuna göre 15 Temmuz faaliyetlerinin kısmı azamı kamu kurumları tarafından yapılmaktaydı.

Bu üzücü bir durum aslında. Resmî törenler adı üstünde resmîdir. Bütün dünyada bu tip törenler, yasak savma ve prosedürü yerine getirme kabilinden yapılır.

Mozoleye çelenk koyma seviyesine indirilen bu programlarda kalıplaşmış cümleler kurulur ve dağılınır. Şekle takınılan programlarda ruh yoktur, heyecan yoktur.

 15 Temmuz gibi sivil iradenin zaferi olan bir günü katı resmî bir formata dönüştürmek, her şeyden önce 15 Temmuz’un ruhuna aykırıdır.

15 Temmuz bilinci, sivil inisiyatifin omuzlarında geleceğe taşınmalıdır. Kamu kurumları sadece teknik ve mali desteği vermeli, ön planda tanklara kafa tutan halk olmalıdır.

Mümkünse düzenlenecek faaliyetlerde protokol konuşmaları da olmamalıdır.

Özellikle ellerine verilen metindeki cümleleri kıra döke okuyan, izleyicileri sıkan mülki amirler kürsüden uzak durmalıdır.

15 Temmuz gibi milli bir meselede bile kâğıda bağlı kalmadan konuşma yapma becerisinden uzak olan sevgili yetkililerimiz, sahneyi halka bırakmalıdır.

15 Temmuz ruhunun korunması açısından bu hassasiyetin muhafaza edilmesi kanaatindeyim.

Çabuk unutan bir millet olduğumuz için önemli günlerin yıldönümünü iyi değerlendirmeliyiz.

Nasıl unutmak milli bir hasletimizse, hatırlatmak da milli bir ödevimiz olmalı.

28 Şubatları 15 Temmuzları unutur ve unutturursak, yeni darbelere maruz kalacağımız açıktır.

Bu yüzden artık alışılagelmiş belediye ve kaymakamlık önündeki programları aşıp milyonlara ulaşacak, bütün dünyaya hitap edecek çalışmalara yönelmemiz gerekiyor.

Yüzyıllarca millet olarak derdimizi ve davamızı şiirle anlattık, şiirle meramımızı ifade ettik. Hatta tarih kitabımızı bile şiirle yazdık. Dinin yasak ve emirlerini bile anlatırken şiirin imkânlarından faydalandık.

Fakat bu dönemin anlatım dili artık değişti. İçinde bulunduğumuz çağda sinema dilini etkili kullanmamız gerekiyor.

Sürekli değişen ve gelişen yenilikler sinemayı bile anlatım dili olmaktan çıkarmaya başlasa da biz hep geriden geldiğimiz için, şu an ona bile büyük ihtiyacımız var.

Ülke olarak üzerimizde sinsice yürütülen olumsuz algıları yedinci sanatın imkânlarından yararlanarak yıkabiliriz.

15 Temmuz darbesinde yenilmedik ama 15 Temmuz merkezinde yürütülen algı operasyonlarında yara aldık.

Yurtdışında Türkiye dostu birçok aydın ve sanatçı bile meseleyi düşman prodüksiyonlar üzerinden okuduğu için, eksik ve yanlış bilgi sahibi olmuş maalesef.

Dünyaya haklı davamızı henüz daha anlatamadık

Biz Edirne-Kars arası FETÖ belasını anlattık. Feraset sahibi milletimiz hainleri ve kahramanları hemen ayırdı. Lakin dünyaya henüz haklı davamızı anlatabilmiş değiliz.

15 kişinin katıldığı akademik sempozyum yaparak kendimizi anlattığımıza, derdimizi aktardığımıza inanırsak sadece kendimizi kandırmış oluruz.

Elbette yapılan her çalışma önemlidir. Asla önemsiz görmüyorum lakin yıllar geçmesine rağmen hâlâ dar alanda kalmış olmamız beni üzüyor

15 Temmuz’a dair dünyayı sarsacak derinlikli filmler üretemediğimiz müddetçe kent meydanlarındaki kükremelerimizi sadece kendimiz duyarız.

Benim hâlâ ümidim var. Gelecekte konuyla ilgili muhteşem filmlerin yapılacağına yürekten inanıyorum.

Etkili ve yetkili büyüklerimiz göstermelik organizasyonlara ayıracakları maddi kaynakları, sanata sinemaya yürek verenlerle paylaşırlarsa daha anlamlı bir iş yapmış olacaklar.

15 Temmuz merkezli sanatsal çalışmalar hususunda, 15 Temmuz Derneği’ndeki dertli dostlarımızın samimi çabalarının yol açacağına yürekten inanıyorum.

Doğru adamlar doğru adamlarla buluştuğunda doğru adımlar mutlaka atılacaktır. Bu vesileyle derneğin öncülüğünde, İhsan Kabil Ağabeyin olağanüstü özverisi ve muhteşem tecrübesiyle bu yıl ikincisi gerçekleşen on5sıfır7 Film haftasından bahsetmeden geçmek haksızlık olur.

15 Temmuz’a dair en anlamlı etkinlerden birisi olan film haftası, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarıyla tamamlandı.

Açılışa özellikle katılıp emek verenleri tebrik ettim. İşte bu dedim yapmamız gereken. Bu tip sanatsal faaliyetlerle 15 Temmuz ruhuna sahip çıkabiliriz.

Gelecek yıllarda yeni filmlerin bu etkinlik takvimine girmemesi için herhangi bir engel yok. Yeter ki isteyelim yeter ki çalışalım.

Meydanda verdiğimiz direnişi, medyada, sinemada ve sanatta veremezsek işte o zaman darbe başarılı olur.

Sonuç olarak duracak vaktimiz yok. Koşmaya, üretmeye ve sözümü yeryüzüne yaymaya devam edeceğiz. Aşkla, inançla ve heyecanla…

29.

Teröristbaşı Fethullah Gülen hastaneye kaldırıldı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) internet sitesinde yer alan bilgiye göre teröristbaşı Fethullah Gülen’in hastanede olduğu doğrulandı. Örgütün üst yönetim kadrosu ise terörist Gülen için dua istedi.

Teröristbaşı Fethullah Gülen hastaneye kaldırıldı
11.07.2022 

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in propagandalarının yayınlandığı herkul.org sitesine ait Herkul_Nagme isimli hesaptan yapılan açıklamada teröristbaşı Fethullah Gülen’in hastanede olduğu doğrulandı.

30.

Avrupa Birliği ‘çok gizli sığınak’ inşa ediyor!

EUobserver’ın haberine göre, Avrupa Birliği Brüksel’de liderlerin gizlilik içinde buluşabilecekleri güvenli bir sığınak inşa etmek için 8 milyon euro harcıyor. Liderlerin telefonları, saatleri ve dinleme cihazları, sığınakta yasaklanacak.

Avrupa Birliği 'çok gizli sığınak' inşa ediyor!
11.07.2022 

Projeyi anlatan bir AB notu gördüğünü iddia eden EUobserver, odanın 34’e kadar lider ve ilgili personelden oluşan yaklaşık 100 kişiyi ağırlayacak şekilde tasarlanacağını bildirdi.

2024 yılına kadar inşa edilecek olan sığınak, Belçika başkentindeki Avrupa Konseyi kompleksi içinde bir yerde bulunacak.

Toplantı odası çevrimdışı olacak, ancak tercüman kabinlerini sabitlemek için kablolu mikrofonlar içerecek.

Hem oda hem de bu kabinler, içeriden gelen elektromanyetik ve radyo dalgalarının dışarıdan alınmasını önlemek için “NATO sertifikalı bir yalıtım kafesi” ile kaplanacak ve içeri girmek isteyen herkesin, hatta temizlikçilerin bile “GİZLİ AB” güvenlik iznine ihtiyacı olacak.

TELEFON, BİLGİSAYAR, AKILLI SAAT YASAK

Tesis, herhangi bir gizli dinleme cihazını tespit etmek, bulmak ve etkisiz hale getirmek için toplantılardan önce ve sonra aranacak ve giren herkesin telefon, dizüstü bilgisayar, akıllı saat, elektronik anahtarlık ve işitme cihazlarını ses geçirmez dolaplarda bırakması istenecek.

DİKKAT ÇEKEN RUSYA DETAYI

EUobserver, güvenliğe bu yoğun odaklanmanın “Rus veya diğer gizli dinleyicileri” engellemeyi amaçladığını yazdı. Bununla birlikte, AB’nin odayı belirli bir güvenlik tehdidine yanıt olarak mı yoksa genel bir ihtiyat duygusuyla mı inşa ettiği bilinmiyor.

31. 15-16-17 / Ιουλίου 2022: ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-