NA ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ

NATO-Logo-for-website-page

Καλοί μου Φίλοι!

– 2, 3 (;) 24ωρα “πέρασαν” από την ημέρα που ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σας παρουσίασε ένα από τα  σενάρια για τα νησιά μας στο Αιγαίο, με αφορμή το στήσιμο των … “Hot Spots” (sic) εκεί και σχεδόν αμέσως επιβεβαιώθηκε, για να μην γράψω δικαιώθηκε και κάποιοι … στεναχωρηθείτε! Τί ακριβώς συνέβη;

– Σας έγραφε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣγια ΝΑΤΟ-ïκές δυνάμεις στα ελληνικά Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, για “Αιγιακό Κράτος” κλπ. (Γυρίστε στο “σάϊτ” πίσω και … μελετήστε)!

– Τί “βγήκε” λοιπόν μετά από την επίσκεψη της κόρης του … Πάστορα, στο Νεο-Σουλτάνο; (Με αφορμή το “προσφυγικό” – “λαθρο-μεταναστευτικό”)! Ότι, αφού δεν δέχεται η Ελλάδα την “από κοινού” με την Τουρκία “επόπτευση” του μεταξύ της Μικρασιατικής γης και των ελληνικών νήσων θαλασσίου χώρου, το … “κενό” μπορεί να “κλείσει” το … ΝΑΤΟ, το οποίο έσπευσε να δηλώσει την μεγάλη του χαρά!!! Καταλάβατε!

– Συνομίλησαν 2 “χώρες” γράφοντας την Ελλάδα, στους … γεννητικούς αδένες τους και το ΝΑΤΟ έσπευσε να λάβει αμέσως θέση, γεγονός που σημαίνει ότι η Αγγελική τα είχε συζητήσει από πριν, με τον “δικό” της ΓΓ/ΝΑΤΟ, Κο Στόλτενμπεργκ, που αυτή, όπως είναι γνωστό, τον προώθησε στη θέση αυτή!

– Βέβαια η Ελλάδα απάντησε ήδη δια του Π-Θ της, ότι «αν γίνει κάτι τέτοιο αυτό θα γίνει εντός των “Τουρκικών Χωρικών Υδάτων”», (έσπευσε και αυτός!.. / Καλά δεν έχουν διαβάσει καθόλου ελληνική πολιτική Ιστορία οι Σύμβουλοι του Κου Π-Θ, οι Κοι του ΥΠΕΞ;), ενώ ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣαναμένει την υποβολή επισήμου ελληνικής διαμαρτυρίας (!) στο ΝΑΤΟ, δια του εκεί Έλληνος Πρέσβεως! Τί διαδικασίες “πατ – κιουτ” είναι αυτές; Η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη και ούτε καν την ερωτά το ΝΑΤΟ; Εντάξει, οι σύμμαχοι ιστορικά Τουρκο-Γερμανοί έχουν … “ξεφύγει”, αλλά το ΝΑΤΟ, του οποίου η Ελλάδα είναι από τα πιο παλαιά μέλη, (Φεβ. 1952), τί συμπεριφορά είναι αυτή;  Εκτός φίλοι μου, αν στο όλο αυτό “θεατρικό σκηνικό”, η Ελλάς ήξερε και απλώς “παίζει” το δικό της ρόλο! Τότε μπορείτε άφοβα να αναφωνήσετε: Ω! Τάλαινα Ελλάς“, ή -για να το χαλαρώσουμε και λίγο- μπορείτε ως παραλλαγή να κραυγάσετε και “Ζήτω τα Σορόπαιδα”, “Γειά σου ρε Σόρο παικταρά”, κλπ! Θέλω να πιστεύω όμως πως “Όχι”, η Ελλάδα δεν ήξερε τίποτα! 

– Απ’ εδώ και εμπρός αρχίζουν οι… παραλλαγές του σεναρίου, όπως σας έγραφα και σας πρότεινα, θα θυμάστε, να προβληματείστε και λίγο μόνοι σας! Δεν γράφονται κάποια “πράγματα” φίλοι! Είναι αυτό που έλεγε ο … Φιλέλληνας Χένρυ Κίσσιντζερ: “Η πολιτική είναι σαν το ΜΕΤΡΟ του Παρισιού! Τα 2/3 του φαίνονται από την επιφάνεια της γης”! Καταλάβατε!..

– Τέλος, αν θέλει να με ακούσει ο Κος Π-Θ της Ελλάδος, θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ (!), “ΕΔΩ και ΤΩΡΑ”(!) να πάει σε “Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος”, καλώντας το λαό σε συσπείρωση και την χώρα σε … “περίσταση”, διότι πλέον είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ(!) ότι η “παρθενοραφή” που μας είπε πρόσφατα στη Βουλή είναι το δήθεν “Οικονομικό μας Πρόβλημα”, (θα διαβάσατε φαντάζομαι την εισήγησή μου στους Αμερικανούς), ή άντε, για να μην γίνομαι … “πιπεράτος”, το “όχημα” δια του οποίου επιδιώκεται, ας με συγχωρήσει ο Κος Π-Θ, το … “ξεκόλ….μα” της Ελλάδος, ήτοι η κολόβωσή  της!!!

Έτσι μόνον, ο Κος Τσίπρας ΔΕΝ θα μείνει στην Ιστορία ως ΝΕΟ-ΓΟΥΛΙΜΗΣ, ο οποίος πιθανώς, μετά από ό,τι θα συμβεί, αν ο Κος Π-Θ δεν πράξει όπως του εισηγείται ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ”, να φαντάζει Ελεύθεριος Βενιζέλος, εμπρός του!..

                                                               ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ“!!!

                                                                                    “ΕΔΩ και ΤΩΡΑ“!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

 Άρα τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” να τον διαβάζετε(!!!) και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ(!), αφήστε δε που θα έχετε και τη θεία ευλογία του!!!

ΥΓ / PS

Ε! Αμερικανοί πού είστε; Για άλλη μια φορά ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” σας γράφει:

                             

                       “ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ ΠΑ-ΝΗ-ΓΥ-ΡΙ-ΚΑ!!!

 

                                                                                         – / –