Νέα Τ/Κυβέρνηση! (Νο “2”)

Φίλοι μου / μας!

Συνεχίζουμε, όσο πιο λιτά μπορούμε, τις αναφορές μας στην νέα τ/Κ-Β!

2. Ιμπραήμ ΚΑΛΙΝ

Τελικώς ο ΡΤΕ τον τοποθέτησε Α/”ΜΙΤ”! (Διαβάστε στο 1ο άρθρο μας, τί είχαμε γράψει σχετικά εμείς, προ της ανακοινώσεως της “Δνσεως Επικοινωνίας” της τ/ Προεδρίας ότι αναλαμβάνει την “ΜΙΤ”)!

– Σύμβουλος του ΡΤΕ για χρόνια! Ξέρει και αυτός, όπως και ο Φιντάν, τα χούγια του!

– Ο 2ος πιο “απόλυτος πιστός” του Τ/ΠτΔ! (Ο άλλος, όπως είπαμε, είναι ο Χ. ΦΙΝΤΑΝ).

– Αμερικανοτραφής.

– Θα… εμβολίσει με πληροφορίες τις στρατηγικές πολιτικής των γειτόνων της Τουρκίας και κυρίως της Ελλάδος, αλλά και θα υποστηρίξει, αν δεν… ενισχύσει, κάποιες εξ αυτών!..

– Ως “κολλητός” του ΦΙΝΤΑΝ δεν θα έχει πρόβλημα να διοικήσει αμέσως την Υπηρεσία, αφού μέχρι του εγκλιματισμού του σ’αυτήν, θα έχει, αν τυχόν την χρειαστεί, την βοήθεια από τον νέο Τ/ΥΠΕΞ!

–  Εκτιμούμε πως θα πολιτικοποιήσει, έτι περαιτέρω, την “ΜΙΤ”, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα την αποστρατικοποιήσει, κάτι απολύτως ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ στην νοοτροπία του τ/”Βαθέως Κράτους”, αλλά και ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ στην νοοτροπία των Ισλαμικών χωρών!

– Είναι, συγκριτικώς με τον ΦΙΝΤΑΝ, περισσότερο διαλεκτικός, αλλ’ όχι λιγότερο φανατικός απ’ αυτόν, έχοντας ένα, κατ΄εμάς πάντα, καλύτερο διπλωματικό “προφίλ”, απ’ την σκληρότητα και αδιαλλαξία που σύντομα θα δούμε να εκφράζεται από τον νέο Τ/ΥΠΕΞ!..

3. Μεχμέτ ΣΙΜΣΕΚ

– Είναι γνωστός από τα παλιά και του ΡΤΕ και των Τούρκων, αλλά και ημών!..

– Κατά την άποψή μας, η τοποθέτησή του και πάλι στην θέση του Υπουργού του “Θησαυροφυλακίου” και “Οικονομικών” της χώρας, είναι ένα μήνυμα του ΡΤΕ προς τους “Διεθνείς Εβραίους”, (για τον λόγο κυρίως ότι ο Σιμσέκ εργάστηκε στην “UBS” / Ν. Υόρκη και στην “Μ. Lynch” / Λονδίνο), ότι “είμαστε διατεθειμένοι να πειθαρχήσουμε σε εσάς, … αγαπήστε μας”, με ό,τι αυτό το… “αγαπήστε μας” σημαίνει στην πράξη για την κατεστραμμένη τ/Οικονομία, κάτι που βεβαίως, και όπως πολλές φορές έχουμε απ’ εδώ πει, δεν παίζει και κανένα σπουδαίο ρόλο στην στάση της Δύσεως απέναντί της, λόγω του ότι η Τουρκία κατέχει την Νο “1” σημαντικότερη στην παγκόσμιο Γεωγραφία θέση στον Χάρτη, διότι επίσης είναι, ως χώρα, ο τελευταίος διαμετακομιστικός σταθμός του παγκοσμίου χρυσού, τον οποίον ελέγχουν και διακινούν οι Κοσμοκυρίαρχοι απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι”, πριν αυτός καταλήξει, κάθε φορά, στις Τράπεζές τους στην Ευρώπη και τέλος διότι η Τουρκία έχει δικό της νόμισμα!

– Ας μας συγχωρέσει ο Κος Σιμσέκ, αλλά κατά τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ο προκάτοχός του Κος ΝΕΜΠΑΤΙ είναι πολύ ανώτερός του στην πράξη, κάτι που το απέδειξε, αν κανείς συγκρίνει τις 2 θητείες του Σιμσέκ στην ίδια θέση, με την θητεία του Νεμπατί, και – προσοχή (!) – όχι διότι ο Σιμσέκ είχε αποτύχει, αντιθέτως, αλλά διότι ο ΝΕΜΠΑΤΙ πέτυχε να “κρατήσει όρθια” την τ/Οικονομία, όταν όλοι γύρω του, εντός και κυρίως εκτός Τουρκίας, πίστευαν ότι είναι θέμα χρόνου πια αυτή να καταρρεύσει και μάλιστα… “χωρίς γυρισμό”, όπερ θα εσήμαινε “ΔΝΤ”!..

– Ακόμα! Ας μας συγχωρήσουν οι… “Αγορές” (sic) και κυρίως το αγαπημένο τους αρσενοθήλυκο… υποχείριο, η Κα Κριστίν ΛΑΓΚΑΡΝΤ, αλλά η μείωση των επιτοκίων που επεβλήθη με εντολή ΡΤΕ, [αντί για την προτεινόμενη… αυτοκτονία, της ήδη προ πολλού στην εντατική ευρισκομένης τ/Οικονομίας, από την “ΕΚΤ” και τις… “Αγορές” (sic) που ήθελαν αύξηση και (!) στην Τουρκία των επιτοκίων, χωρίς ποτέ όμως, πουθενά και σε κανέναν να εξηγήσουν το “πώς” η αύξησή τους, μειώνει τον πληθωρισμό και κυρίως το “πώς” αυτό (θα) είχε / (θα) έχει ΘΕΤΙΚΟ αντίκτυπο στις… τσέπες των λαών, για τους οποίους υποτίθεται ότι όλοι αυτοί ενδιαφέρονται και… εργάζονται], “έσωσε” την Τουρκία, όσο και να πολεμήθηκε διεθνώς η τ/Λίρα, τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα τον σχεδόν απόλυτο οικονομικό… εξευτελισμό της!..

– Αντιθέτως, οι της… “ΕΚΤ”, αυτοί οι λακέδες με χρυσές λιβρέες των “Διεθνών Εβραίων”, με τις αυξήσεις των επιτοκίων οδήγησαν σε περαιτέρω φτωχοποίηση των λαών της ΕΕ, κάτι που δικαιολογεί την θέση μας, πως οι “Διεθνείς Εβραίοι” θέλουν πίσω τα λεφτά τους, πριν πιθανώς να τα αναδιανείμουν, μετά όμως από τις μεγάλες μετακινήσεις λαών και πληθυσμών που η “Διεθνής Εξουσία”, δηλαδή οι ίδιοι αυτοί Κοι και Κες, έχουν σχεδιάσει και ήδη εδώ και 2ο+ χρόνια τώρα εφαρμόζουν – υλοποιούν! (Αυτήν την στιγμή στον Κόσμο είναι “σε κίνηση” 450 εκ-ρια άνθρωποι)!..

– Η Οικονομία της Τουρκίας και η ανάκαμψή της ή το απόλυτο βύθισμά της θα εξαρτηθεί ευθέως και τελεσίδικα, από την στάση της νέας τ/Κ-Β προς την Δύση! “ΤΑ… ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ… ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ”!..

4. Χαφιζέ Γκαγιέ ΕΡΚΑΝ

– Αμερικανοτραφής, Αμερικανοσπουδαγμένη και λίαν πιθανώς και Αμερικανο… στρατολογημένη*!

– Η τοποθέτησή της, ως Διοικητής, στην τ/”Κ. Τράπεζα” είναι και αυτή στο πλαίσιο του στην παρ. 3 αναφερθέντος μηνύματος του ΡΤΕ προς την Δύση!..

– Έχει εργαστεί στις Η.Π.Α. υπό τους “Διεθνείς Εβραίους”, ξέρει -περίπου βεβαίως, όπως όλοι και όχι 100%- τα “θέλω” τους και τον τρόπο που αυτοί σκέφτονται οικονομικά και, όπως εμείς εκτιμούμε, θα εργαστεί κυρίως ως… ΦΡΟΥΡΟΣ τους, αναφορικά κυρίως με τον παγκόσμιο χρυσό που περνάει, ελέγχεται, διαχωρίζεται και κατηγοριοποιείται στην Τουρκία, πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες των “Κοσμοκυρίαρχων”!

– Η παρουσία της πιθανώς να διευκολύνει το έργο του Κου Σιμσέκ, για μια ορθή χρονο-ανάταξη της τ/Οικονομίας με υλοποίηση συγκεκριμένων “βημάτων”, εγκεκριμένων και από την Δύση, όπως και να διευκολύνει την…  τροχοδρόμησή της προς την κατεύθυνση, του να επιστρέψει αυτή, κάποια στιγμή στο μέλλον, σε παλαιές, οικονομικά…  εύρωστες, εποχές, σαν εκείνη που ο Κος Σιμσέκ είχε καταφέρει να πετύχει κατά την προηγούμενη υπουργική θητεία του!..

– Εκτιμούμε  πως τα 2 παραπάνω άτομα, ήτοι ο ΣΙΜΣΕΚ και η ΕΡΚΑΝ, θα αποτελέσουν το… τυράκι στην τ/… φάκα, ώστε να εισρεύσουν τεράστια Κεφάλαια στην Τουρκία, από χώρες παντού στον Κόσμο και κυρίως από χώρες της Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ και του “ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ”!

* Προσοχή: Οι Τούρκοι Αμερικανοστρατολογημένοι, πολιτικοί, στρατιωτικοί, κλπ, ιστορικά εξεταζόμενοι (όσοι βεβαίως έγιναν γνωστοί και γνωστές) δεν είναι βεβαίως πάντα και όλοι – όλες τους, όπως οι αντίστοιχοι “δικοί μας”, οι οποίοι έχουν μια πρωτοποριακή… ροπή και… τάση, διακατεχόμενοι από μια ιδιαίτερη αντίληψη περί λειχίας, να εκτελούν ή και να… προσκυνούν αυτούς που τους στρατολόγησαν, ακόμα και πριν (!) τους το ζητήσουν οι στρατολογήσαντες!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

5. ΥΠΑΜ Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ

– “Ψάχνοντας”, δεν βρήκαμε πιο ΤΣΑΤΣΟ, πιο ΛΑΚΕ Τούρκο Στρατιωτικό στην Ιστορία των ΤΕΔ! Τον προωθούσε προφανώς το “Βαθύ Κράτος” από “μικρό” Αξκό! Όλες οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις του στις ΤΕΔ ήσαν “χειρουργικές”, ενώ για να πάει Ακώς… Αγκύρας, θα έπρεπε “να γυρίσει ο Κόσμος ανάποδα”!..

– Εκτίμησή μας είναι ότι ούτε οι “βαθείς”, οι σκληροπυρηνικοί Κεμαλιστές, που πλέον ευσχήμως εκκαθαρίστηκαν εντός των ΤΕΔ, (σε ποσοστά 90% +), τον γούσταραν ως στέλεχος, ούτε όμως και οι “βαθείς” Ισλαμιστές τον ήθελαν και θέλουν, Ισλαμιστές τύπου “FETÖ”, κλπ, που επίσης εκκαθαρίστηκαν (σε ποσοστό και αυτοί 90% +), κατά την περίοδο 2016 – 2023!..

– Έτσι, αυτός, λειτουργώντας έξυπνα και βλέποντας πως δεν θα είχε τύχη για… καριέρα, “πλεύρισε” έγκαιρα και την κατάλληλη στιγμή την πλευρά ΡΤΕ, εντάχθηκε και “δούλεψε” γι’ αυτήν και τελικώς η… προσφορά του εκτιμήθηκε θετικά από τον Πρόεδρο και… τιμήθηκε δεόντως!..

– Αξκός των (ΔΒ), διατελέσας για χρόνια και “δις” στο “MEBS” του Τ/ΓΕΕΔ, άκουσε (αχαχαχαχαχαχαχαχα) και έμαθε πολλά, λειτουργώντας ως “ΟΦΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” του ΡΤΕ και του “ΑΚΡ”, από νωρίς, μέχρι την κορυφαία του στιγμή που ήταν, όταν διετέλεσε Δντης της “ΥΣΠ” του τ/ΓΕΕΔ!..

– Πολλοί ήξεραν την δράση του, αλλά ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ “ΑΓΓΙΞΕΙ”!..

– Εκτιμούμε πως θα πρέπει να ήταν στην “Ομάδα” – “Κλίκα” του τέως Α/ΓΕΕΔ Χιλμί ΟΖΚΙΟΚ, εκείνου του “κοντού” ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥ Στρατηγού του (ΠΒ), (Αμερικανο-στρατολογημένος), που ουσιαστικά ήταν αυτός (!) που με την ευφυΐα, πονηρία και δολιότητά του, “τσουβάλιασε” τον κύριο πυρήνα των ακραίων Κεμαλιστών Στρατηγών των ΤΕΔ, που ήθελαν την πτώση του ΡΤΕ, τα πρώτα κυρίως χρόνια μετά από τον Δεκ. του 2002 και την ανάρρηση στην εξουσία του ΡΤΕ!

– Πιστεύουμε πως ο νέος Τ/ΥΠΑΜ ήταν “πίσω” από την παρακολούθηση του τέως Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγού Σ. Ι. ΚΟΣΑΝΕΡ**, γεγονός που θα πρέπει, όπως λέμε εμείς, να τον κάνει να νοιώθει ΝΤΡΟΠΗ (!), όσο και τα άτομα του δικού του φυράματος να μην έχουν αναστολές και ψυχολογικά… ερωτήματα και… ερωτηματικά!..

** Κυρίως στην παρακολούθηση των ομιλιών του Κοσανέρ στα Επιτελεία και στις Μονάδες – Σχηματισμούς των ΤΕΔ! Δεν έχουμε στοιχεία ακλόνητα, ακράδαντα, (αν και όσο επιτρεπόταν ήμασταν “κοντά” στην κρατική έρευνα που έγινε μετά), ώστε να του χρεώσουμε και την παρακολούθηση του Στρατηγείου στην Άγκυρα της “ΔΝΣΕΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ – ΕΠΣ”, επί Μπασμπούγ (Α/ΓΕΕΔ) – Κοσανέρ (Α/ΓΕΣ), [με αποτέλεσμα ό,τι ΒΑΡΥ (!) και ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ (!) μετά ακολούθησε για την ασφάλεια των ΤΕΔ και της Τουρκίας, τότε που πχ ο καθείς θα μπορούσε να βρει απόρρητα και άκρως απόρρητα έγγραφα, μέχρι και στους κάδους σκουπιδιών, στις “Εθνικές Οδούς”, κλπ], αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτός κατέγραψε και ακολούθως “κυκλοφόρησε” την κασέτα με την σύσκεψη για την εισβολή, “ναι” ή “όχι”, στην Συρία, των ΤΕΔ, με τους τότε Π-Θ Αχμέτ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, Α/ΓΕΕΔ, Α/ΜΙΤ, και λοιπούς…!..

-/-

– Ο Γκιουλέρ δεν έχει ιδιαίτερο μυαλό, έχει όμως ξεχωριστή δολιότητα όπως πχ ο ΦΙΝΤΑΝ, [άρα, να (!) κάτι που θα τον “ενώνει” με τον νέο… προϊστάμενό του Υπερυπουργό], όπως έχουμε πει, και έναν ιδιότυπο εθνο-φανατισμό, έναν φανατισμό που καθένας του ποιού του θα πρέπει να προβάλλει στην χώρα, προκειμένου να αποκαθαίρει στους όποιους γύρω του που γνωρίζουν, τον βρώμικο, άντε να το πούμε πιο “λάϊτ”, τον  αμαρτωλό χαρακτήρα του, ενώ σίγουρα χαρακτηρίζεται από… ξεχειλίζουσα υποκρισία, κρυμμένη πίσω από ένα σχεδόν μόνιμο προσποιητό χαμόγελο που διαθέτει!..

– Δεν έχει όμως, ο Κος ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ούτε και ιδιαίτερες επαγγελματικές γνώσεις***, αλλά αυτό δεν είναι το μείζον για τις ΤΕΔ, αφού αυτές λόγω του συγκεκριμένου, του “στάνταρτ” τρόπου λειτουργίας τους, της όλης τους δομής, κλπ, θα μπορούσαν να διοικηθούν και από έναν… ανόητο!.. Υπερβάλλουμε ασφαλώς με το “ανόητο”, διότι σπανίως να βρει κανείς στα ύπατα τ/στρατιωτικά Κλιμάκια – “πατώματα” στελέχη της… “πλάκας”!.. Εκεί, δυστυχώς (!), δεν είναι… Ελλάδα!.. Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις στους όποιους κανόνες, που όμως απλώς τους… ενισχύουν και δεν τους αναιρούν!..

*** Θα έχει όμως δίπλα του τον επίσης ΔΒτη νέο Α/ΓΕΕΔ Μουσά ΑΒΣΕΒΕΡ, έναν Αξκό που λειτουργεί αυστηρά “BY THE BOOK”!.. (To γράψαμε σωστά, ρε… ψηλομύτες Αγγλομαθείς των ε/Επιτελείων);

– Εκτιμούμε πως ο νέος ΥΠΑΜ, όπως και το “πιόνι”, ο νέος Α/ΓΕΕΔ, που ασχολείται αυστηρά με το στρατιωτικό και μόνον αντικείμενο, “πιόνι” και “άβουλος”, όπως συνήθως θεωρούνται οι Αξκοί που πειθαρχούν σε ό,τι τους λένε, σε αυτά τα επίπεδα εξουσίας, οι όποιοι προϊστάμενοί τους, θα προωθήσει / – σουν ακόμα περισσότερο τον “Τουρκο-Ισλαμισμό” στο Στράτευμα, μια αντίληψη πολιτικής, που έρχεται από πολύ παλιά (Κενάν ΕΒΡΕΝ), και που πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ(!) σ’ αυτήν πιστεύει και αυτήν προβάλλει ο ΡΤΕ, (που… πείστηκε γι’ αυτήν, μετά από το 2016 και το αποτυχόν στρατιωτικό “Κίνημα”, ως την καλυτέρα λύση για να αποφευχθεί ο διχασμός μεταξύ των Κεμαλιστών και των Ισλαμιστών και την ακολουθεί ως την βασική πολιτική του για τον 21ο αι., για τον “Αιώνα της Τουρκίας”, όπως λέγει), μια πολιτική που και το τ/ “Βαθύ Κράτος”, που στον πυρήνα του ήταν και παραμένει στρατιωτικό, ήθελε και επέβαλε (!), με βασικό γνώμονα την μη διάλυση του “Εθνο-Κράτους”, και για εμάς “Στρατο-Εθνο-Κράτους”, που λέγεται Τουρκία!..

– Ο Τουρκο-Ισλαμισμός “απαιτεί” ήπιους Κεμαλιστές και ήπιους Ισλαμιστές (αν και ήπιο, τουρκιστί “ılım” ή “μαλακό”, όπως το έλεγαν παλιότερα, Ισλάμ δεν υφίσταται, αφού το Ισλάμ είναι “ένα, αδιαίρετο και συγκεκριμένο θρησκευτικο-πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό σύστημα εξουσίας”), όπως και συνεργασία αυτών των δύο κυρίων συνιστωσών του τ/πολιτικού συστήματος, σε όλα τα επίπεδα – τομείς της τ/Κοινωνίας και όχι μόνον στις ΤΕΔ!..

– Οι Ισλαμιστές, για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, (θα) κάνουν πια πχ ελεύθερα την προσευχή τους και τις Παρασκευές και όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδος που η Θρησκεία το απαιτεί, χωρίς να ενοχλούνται από κανέναν, αλλά και αυτοί δεν (θα) “ενοχλούν” με την σειρά τους Κεμαλικές “φωνές” στις Μονάδες, “φωνές” που φυσικά είναι κεντρικά ελεγχόμενες (τ/ΓΕΕΔ) και που δεν ξεπερνούν ΠΟΤΈ την θέληση του… Μουσταφά Κεμάλ, “ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ”, για τις ΤΕΔ, ένας Κεμάλ που τις ήθελε ΑΠΟΛΊΤΙΚΕΣ, και απολύτως στα στρατιωτικά τους καθήκοντα προσηλωμένες, όσο αυτό και να (σας) ακούγεται, πιθανώς, κάπως!.. Εκπ-ση και Ασκήσεις ΜΟΝΟΝ(!), ώστε αυτές, ήτοι οι ΤΕΔ, να είναι πάντα ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ, όταν αυτό θα απαιτείτο / θα απαιτηθεί!..

– Ο πρώτος που μέσα στον 21ο αι. το προσπάθησε αυτό στις ΤΕΔ, να υλοποιήσει δηλαδή την θέση του Ιδρυτού της “Νέας Τουρκίας” για τις ΤΕΔ και τον ρόλο τους εντός του Κράτους, ήταν ο τέως Α/ΓΕΕΔ Στρατηγός Νετζντέτ ΟΖΕΛ, μια πράγματι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, της οποίας όμως η παρουσία στην εξουσία δεν ευοδώθηκε, για λόγους που ίσως μια άλλη φορά αναπτύξουμε εδώ!..

– Ο Ακάρ “οδήγησε” τις ΤΕΔ στην κατεύθυνση αυτή του “Τουρκο-Ισλαμισμού” στις ΤΕΔ, αλλά μάλλον επιφανειακά, (διότι ανήκε στους… “ΚΥΡΙΛΕ” Αξκούς των ΤΕΔ), αφού ήταν και είναι ένα στέλεχος που περισσότερο ασχολείτο με την πολιτική… δράση και… αντίδραση των ΤΕΔ στα πολιτικά πράγματα της χώρας του!..

– Ο νέος όμως Α/ΓΕΕΔ είναι “ξεκάθαρα” ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ(!) (τον είχαμε γνωρίσει στην Θεσσαλονίκη, όταν την είχε επισκεφτεί τότε ως Δκτης της 1ης τ/Στρατιάς) και η εφαρμογή του “Τουρκο-Ισλαμισμού” του “πάει… ταμάμ”, ένας “Τουρκο-Ισλμαισμός” που θα “δέσει” περισσότερο ακόμα τις ΤΕΔ, ισχυροποιώντάς-τες πιο πολύ, ανεβάζοντας κατά πολύ τον συντελεστή της μαχητικής τους ισχύος!..

– Να πούμε ακόμα, διότι για την γείτονα είναι πολύ σημαντικό, πως ο συγκεκριμένος Αξκος και νέος ΥΠΑΜ ΓΚΙΟΥΛΕΡ διετέλεσε και Α/Σ-Χ!.. Συνεπώς “μεγάλωσε” και “έδεσε” έτι περαιτέρω τις… γνώσεις του – πληροφορίες του ευρύτερα μέσα στην Τουρκία, μετά το πέρασμα του από την “ΥΣΠ” του τ/ΓΕΕΔ, από το “MEBS”(!!!) και γενικώς μετά από τόσα χρόνια στις… ακροάσεις, κλπ, νόμιμες και παράνομες!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-