Ντιν Νταν, Ντιν Νταν!..

Φίλοι μου / μας!

1. Όχι, Κα Ζαχάροβα! Ούτε καν το φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε ποτέ να κάνετε “μεγάλη συμφωνία” με το Ιράν, όπως είπατε!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Θα περιμένουμε λοιπόν να μας πληροφορήσετε, κάποια στιγμή για το περιεχόμενό της!.. (Νέο νόμισμα, “αντίπαλο” του Δολλαρίου ίσως);

2. Θα είναι πολύ πιο δύσκολα τώρα για τις ΟΕΔ με τους ρωσικούς FAB-3000, που ρήμαξαν προχθές Ο/θέσεις περί το Χάρκοβο! Το υπόψη όπλο επιφέρει Κ-Φ, όση ένα πυρηνικό όπλο 25 κιλοτόνων!.. Καταλάβατε!..

3. Ο Ζελένσκι φέρεται να αποστράτευσε έναν Στρατηγό του (αν δεν σφάλλουμε με το όνομα, λέγεται ΣΟΛΟΝ), κατόπιν εισηγήσεως του επικεφαλής του Ναζιστικού “Τάγματος Του Αζώφ”, με την κατηγορία ουσιαστικά της ανικανότητος, αφού ο Ουκρανός αυτός Στρατηγός φέρεται κατά τους Ο/Ναζί να είναι υπεύθυνος για απώλεια σωρείας μαχών (ειδικώς στην περιοχή του Χαρκόβου), με τις ΡΕΔ, για συνεχείς υποχωρήσεις των ΟΕΔ, για σωρεία μεγάλων ανθρωπίνων απωλειών στις τάξεις των ΟΕΔ, με αποτέλεσμα και να μισείται ακόμα από τους Ο/στρατιώτες!..

Είναι φανερό ότι “ξαναζώντανεψε” το “Τάγμα Του Αζώφ” (μετά από μια αρκετά μακρά… αγρανάπαυση) και πως αυτό είναι εκείνο που συντηρεί, ακόμη και σήμερα, στην εξουσία τον Ζελένσκι! Θυμίζουμε ότι οι Η.Π.Α. ήραν προσφάτως το εμπάργκο όπλων προς τους Ο/Ναζί!

Να πούμε, στο σημείο αυτό, ότι Ουκρανικά Ναζιστικά Τάγματα είχαν σχηματιστεί και στον Β’ Π.Π., τα οποία πολέμησαν, και μάλιστα πολύ σκληρά, τις τότε ΕΔ της “ΕΣΣΔ”, όταν ο Χίτλερ επεχείρησε κατ’ αυτής! Εδώ “κολλάει” το “η Ιστορία επαναλαμβάνεται”!..

4. Πτέραρχε, Κε Ιατρίδη! Με πολύ σεβασμό, αλλά το Κατάρ είναι στην Ασία!..

Στρατηγέ, Κε Μπελεγράτη! Στις 14-03-2024 οι Τούρκοι συναντήθηκαν στο Β. Ιράκ, στο πλαίσιο της κοινής τους συμφωνίας για θερινές -φέτος- επχσεις, κατά των Κούρδων του “ΡΚΚ”!..

Εισήγηση: Ως τί ακριβώς ειδικός καλείστε στα Κανάλια; Τί γνώσεις αναλυτού και δη σε θέματα Τουρκίας έχετε; Καλόν είναι να ασχοληθείτε με ό,τι άλλο και να αφήσετε τις Τ/Ο εμφανίσεις, όσο “μούρη” και να σας προσθέτουν! Καταλάβατε! Δημιουργείτε σύγχυση στους ακροατές πολλές φορές και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο!..

5. Για τις φωτιές τα έχουμε πει και δεν θα επανέλθουμε! Πάτε “εδώ και πίσω” και διαβάστε τί γράφαμε τα τελευταία 5 χρόνια τα Καλοκαίρια!..

Το Κράτος θα πρέπει:

– Να επικεντρωθεί / να εστιασθεί στο γεγονός ότι ανάβουν, περί το “Στρατηγικό Εθνικό μας Κέντρο”, κάθε Καλοκαίρι, φωτιές στα ίδια ακριβώς σημεία, μέρη, περιοχές!.. Πχ Πεντέλη, Πάρνηθα, Ασπρόπυργος, Βαρυπόμπη, πλησίον “ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ”, όπου φέτος θα πρέπει να εξετασθεί το περιστατικό με την ανατροπή του βυτιοφόρου (ανεβρέθησαν τα 2 εμπλεκόμενα στο ατύχημα ΙΧ;), στην Ηλεία, λόγω της εκεί αερ-κής μας κρισίμου Βάσεως, περιοχές παρά τον κεντρικό μας Ναύσταθμο και έναντι αυτού, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Και στο Μάτι και στα… Τέμπη, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πιστεύουμε ότι ήσαν “από πίσω” ΜΥ ξένων χωρών, όπως πχ η “ΜΙΤ”, η “FSB”, κλπ)!..

– Να πείσει 100% το… ίδιο, αλλά και τον λαό μας ότι οι φωτιές δεν ανάβουν μόνες τους, όσες κλιματικές αλλαγές (sic) και να συμβαίνουν… Τις ανάβουν, δυστυχώς, ανθρώπινα… χέρια! (“ΜΙΤ”, Ρ/ΜΥ, Αναρχικοί, ΑΝΤΑΡ-CİA, ΑΝΤΙ-ΦΑ, Ρουβίκωνες, Σορίτες πράκτορες, Έλληνες από λάθος και κυρίως από ηλιθιότητα ή και εσκεμμένως, Αλβανοί και Γεωργιανοί “επί χρήμασι”, κλπ)!.. Πολλές φορές οι χρονικές συγκυρίες που ανάβουν οι φωτιές και το ταυτόχρονο επίσης της εκδηλώσεώς τους, χρήζουν ΠΡΟΣΟΧΗΣ (!) και ενδελεχούς ΕΡΕΥΝΗΣ!..

– Να εκσυγχρονιστεί αντιπυρικά (πχ να αγοράσει και άλλα “drones”, μόνιτορς, ειδικά ραντάρς, να δημιουργήσει ηλεκτρονικές αποτυπώσεις των περιοχών – εδαφών, κλπ, ειδικώς σε κρίσιμες περιοχές) και να διευρύνει ακόμα περισσότερο την εκπαίδευση του “Π. Σ.”, το οποίο θα πρέπει να εστιαστεί πια στην “Πληροφοριακή… Αιχμαλωσία” της ε/Υπαίθρου γενικώς και στην αντιμετώπιση των κρισιμοτέρων απειλών εντός αστικού περιβάλλοντος! [Φωτιές σε μείζονες εγκαταστάσεις, υπονομεύσεις (δηλητηριάσεις) πηγών ύδατος, κλπ]!..

– Να προσλάβει, έστω και εποχικά, περισσότερους πυροσβέστες!

– Να δικάζει και να φυλακίζει όλους τους συλλαμβανομένους εμπρηστάς, ανεξαρτήτως του αν είναι απλώς ανόητοι πολίτες ή πράκτορες και να παρουσιάζει τις ταυτότητές τους στον λαό, (και με τα πρόσωπά τους), δια των “ΜΜΕ” και το νομικό μας σύστημα (Κράτος) να τους χαρακτηρίσει με Νόμο στην ΒτΕ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”!

ΟΛΑ ΤΑ… ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΥΠΑΡΞΗ ΙΚΑΝΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ!..

Ιεραρχικώς τα χρήματα θα πρέπει πρώτα να δίδονται για αγορά αναγκαίων υλικών και βεβαίως για το μαχόμενο προσωπικό* και αμέσως μετά για “συλλογή πληροφοριών”, από ειδική Υπηρεσία του “ΠΣ”, που θα πρέπει να συσταθεί εντός του Σώματος και να απλώσει πληροφοριακά πλοκάμια σε όλη την χώρα!

* Να μην λησμονούνται από το Κράτος οι χαροκαμμένες οικογένειες Πυροσβεστών του “ΠΣ” και όσων άλλων ασφαλώς έχασαν την ζωή τους κατά τις διάφορες διαδικασίες πυροσβέσεως!

Υγ.

α. Με εκείνη την πυρκαγιά στον Ναύσταθμο στην Κρήτη, βγήκε κανένα πόρισμα; Πού κατέληξε η ΕΔΕ που φανταζόμαστε θα έγινε, σχετικώς με τα αίτια της υπόψη φωτιάς; (Και όλα ΑΠΟΡΡΗΤΑ, δεν κάνει, ρε… Ηνίοχοι, αφού κάπου – κάπου θα πρέπει να φαινόμαστε ότι πιάνουμε και κανένα… ψάρι, για μια σειρά από εσωτερικούς και εξωτερικούς λόγους)!..

β. Κάποια στιγμή θα σας γράψουμε ένα μικρό κειμενάκι, (“2 λόγια”), με τίτλο: “ΦΩΤΙΕΣ: Η ΠΙΟ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ”!..

6. Εϊ Τεχνοκράτες, εκεί στις Η.Π.Α. κυρίως! Τί θα γίνει με τις Κβαντομηχανές, ενν. με τους Κβαντικούς Η/Υ; Κανένα νέο; Πού βρισκόμαστε σήμερα;

7. Δεν είπατε, ρε Τούρκοι, ότι αρχίσατε την μαζική παραγωγή του “ΑΛΤΑΪ”; (250 άρματα η πρώτη παρτίδα)! Πού είναι το άρμα λοιπόν; Δεν θα το πάτε στην κατεχόμενη σήμερα Θράκη… σας να το δοκιμάσετε; Θέλουμε ειδικώς να δούμε, το πώς οι 65 τόνοι του θα περνούν το ποτάμι!..

8. Κε Μπαχτσελί! Όταν ο Μουσταφά Κεμάλ (“Ατα-Τουρκ”) θέλησε να μπει στο Ιράκ και να πάρει Κιρκούκ και Μοσούλη, στα οποία αφρόνως, (ούτε καν ακρίτως), αναφερθήκατε χθες, λόγω του εκεί ευρισκομένου, σχετικώς τεραστίου, ενεργειακού πλούτου, οι Άγγλοι που ήσαν η τότε παγκοσμία ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ, του έκαναν 2 στον αριθμό Κουρδικές εξεγέρσεις και τον συνέτισαν απολύτως!.. (Αυτό προϋποθέτει φυσικά ο συνετιζόμενος ή ο υπό σωφρονισμό να έχει μυαλό και να καταλαβαίνει τί του κάνουν οι ισχυροί, ώστε να “ανακρούσει πρύμναν”, ειδάλλως ηλιθίως θα συνεχίζει να εμμένει σε ό,τι αντίθετο με την θέληση των Κοσμοκρατόρων και στο τέλος θα καταστρέψει την Πατρίδα του, αλλά και τον εαυτό του)!..

Ο Κεμάλ ήταν τότε ακριβώς που στην “ΤΒΜΜ” είχε τονίσει ότι τα σύνορα της Τουρκίας πλέον ταυτίζονται με αυτά του τ/Έθνους, στέλνοντας μήνυμα στις Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής και δη στην Αγγλία! [Γι΄αυτό και όταν λέμε Τουρκία, εννοούμε “ΕΘΝΟΚΡΑΤΟΣ”, στο οποίο άρχουν πάντα (και σήμερα, όπως εδώ το έχουμε αναλύσει), οι ΤΕΔ, με αποτέλεσμα η πιο ακριβής ονομασία / χαρακτηρισμός της χώρας αυτής να είναι “ΣΤΡΑΤΟ-ΕΘΝΟ-ΚΡΑΤΟΣ”, ήτοι Στρατός με Κράτος!

Με βάση, επομένως, τα παραπάνω δεδομένα, για ποιά Κιρκούκ και Μοσούλη μίλησες, κλπ, ρε “Ευνούχε”; Έχεις / έχετε πάρει την αμερικανική, αλλά και την Βρεττανική έγκριση, ώστε να δικαιολογείστε να σκέφτεστε όπως εσύ και ο ΡΤΕ;

Για την Θεσσαλονίκη που είπες δεν θα ήθελα να αναφερθώ, φίλε Ευνούχε Ντεβλέτ!.. Είμαστε προ Συνεδρίου οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” και συνεπώς πολύ κουρασμένοι, εστιασθέντες στην προετοιμασία του, για να σου γράψουμε για ώρες, όπως απαιτείται, για το θέμα!.. Άλλη φορά! Από ευγένεια όμως, σεβόμενοι τα χρόνια σου, αλλά και την θέση σου, σου γράφουμε σε… ελληνο-τουρικά, πως γενικώς “bize bir mantra archidia öğreteceksin”!.. (Βάλλε τον Κωστίδη να στο μεταφράσει! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!

Επίσης, επειδή είπες (αν σε άκουσα λάθος, συγγνώμη), ότι είστε (το Κόμμα σου, το “ΜΗΡ”) συνέχεια του Κεμάλ, κλπ, (αυτό τέλος πάντων καταλάβαμε ως νόημα των λόγων σου), “δεν το παίρνεις αλλιώς”, διότι βρίσκεις πάνω στην σύγχρονη Κεμαλική Ιστορία;

Πάμε τώρα στον ΡΤΕ, που τάχα μίλησε πιο “λάϊτ” από τον “Ευνούχο”, αναφερόμενος, ανάμεσα στα άλλα, και στα 2 του πόδια, βάζοντας το ένα πόδι (ως σταθερό) στην Ανατολία, στην γη δηλαδή που σήμερα πατάει, ήτοι στην σημερινή Τουρκία και το άλλο, να κάνει, όπως είπε, επί του Πλανήτη Γη, κινήσεις σαν αυτές του διαβήτη*, κλπ, θέλουμε να του πούμε πως…

“ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΌΣΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, ΦΙΛΕ ΡΕΤΖΕΠ, ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΓΡΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΚΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΝΑΙΛΑ, ΚΛΠ”!.. Πρόσεχε λοιπόν!..

Πες βρε παπάρα ΡΤΕ στον Φαχρεντίν, που τον έχεις δίπλα σου, σχεδόν καθημερινά, στο… “Λευκό Σαράϊ”, αχαχαχαχαχαχαχα, να διαβάσει και να σου πει για τον Προκρούστη και το κρεββάτι του! Άντε, ξεφτίλα και εσύ, μας τα έχεις κάνει μπαλόνια, 22 χρόνια τώρα!..

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ (“CUMHUR İTTİFAKI”) “ΒΓΗΚΑΝ” ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Γ’ ΠΠ (ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΙ Ο Τ/ΥΠΕΞ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ), ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ… ΜΕΝΙΡ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!..

[Με την ευκαιρία αυτή, ξαναγράφουμε, για κάτι λιμά με… εξουσία που ακούμε, πως στην Τουρκία (αφήνουμε… έξω την γενίκευση και δεν γράφουμε “στο Ισλάμ”, που θεωρητικώς ενώνει όλους τους Μουσουλμάνους, αφού η κάθε ισλαμική χώρα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες), οι έννοιες Δημοκρατία, Λαϊκή κυριαρχία, Εξουσία, Βουλή, Θεός, Χρήμα / Οικονομία, κλπ, έχουν τελείως διαφορετικό ορισμό και έννοια, απ΄ό,τι στην Δύση!

Για να τους καταλάβετε τους Τούρκους, μάθετε πρώτα τον τρόπο… της Αραβικής γραφής, ήτοι να γράφετε από τα δεξιά προς τα αριστερά… , μελετείστε για χρόνια τις ιστορικές τους φάσεις και κυρίως το πώς σχηματίστηκαν, μελετείστε το “ΙΣΛΑΜ”, έχετε καθημερινή ενημέρωση των τεκταινομένων στην χώρα τους, ασχοληθείτε με την Ψυχολογία του λαού και τότε και πάλι δεν θα είστε σίγουροι ότι τους γνωρίζετε!..

Είναι, γνωρίζουμε, σαν να σας ζητάει κάποιος να γίνετε… Νίκι Λάουντα, Άϊρτον Σένα και Σουμάχερ! Από δύσκολο, έως ακατόρθωτο! Γι΄αυτό περιοριστείτε στο να δημιουργήσετε μια λίστα βασικών δεδομένων για τον λαό αυτό και την παραδοσιακή ηγεσία του, ανά ιστορική εποχή, ειδικώς όσοι “εξ απαλών ονύχων” ασχολείστε με την Τουρκία]!..

Υγ. Οι παραπάνω αναφορές των ΡΤΕ και “Ευνούχου”, μας θύμισαν έντονα το πρωτοσέλιδο της ε/φ “MİLAT”, της 10-06-2020, που έγραφε: “Εμείς χαράσσουμε τα σύνορα”!.. (Οι Τούρκοι δηλαδή)!..

9. Έγινε και η “διεθνής των Πούστηδων” στην Θεσσαλονίκη! Έτσι ακούσαμε! Όμως, πόσοι από εσάς ξέρετε ότι “πίσω” από τους “ΛΟΑΤΚΙ”, την χρηματοδότησή τους, την επιβολή τους διεθνώς, ακόμα και στις Κ-Β σεις των Κρατών, την προβολή τους, κλπ, ευρίσκεται ο γνωστότατος σπεκουλαδόρος, φιλο-Ναζί και αντι-Ισραηλίτης “Διεθνής Εβραίος”, Τζορτζ ΣΟΡΟΣ;

10. Κε Κωστίδη! Χαίρε! Τί κάνεις; Διάβασε παρακάτω την απάντηση σ’ αυτό που ρώτησες και τάχα δεν ήξερες!..

Η “ΧΑΜΑΣ” και η “ΧΙΖΜΠΟΛΛΑΧ” είναι ή θέλει η τ/εξωτερική πολιτική να τις καταστήσει, (για εμάς είναι 100% σίγουρο), Όργανα του τ/Κράτους, στην προσπάθεια υλοποιήσεως εκ μέρους του, αυτού του Τ/ ΟΡΑΜΑΤΟΣ, αυτής της νέας τ/”ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ”, που έχει “Γαλάζιες Πατρίδες”, “Τουρκίες της καρδιάς του ΡΤΕ”, “Κιρκούκ, Μοσούλες και Θεσσαλονίκες” του “Ευνούχου”, … “διαβήτες” του ΡΤΕ, κλπ! Κατάλαβες τώρα, είμαστε σίγουροι!..

11. Μετά την Κα Παρασκευή Γ. που συνέλαβαν στο “Σαμπιχά ΓΚΙΟΚΤΣΕΝ” οι Τούρκοι, (την κατ’ αυτούς πολύ γνωστή μεγαλο-διακινήτρια ανθρωπίνων ψυχών), οι Τούρκοι φέρεται να συνέλαβαν και άλλους 4 Έλληνες, οι οποίοι επέβαιναν στο “γιοτ” “ΝΕΦΕΛΗ” και οι οποίοι, κατά τους Τούρκους, που δεν είναι “τραμπαρίφες”, αλλά επαγγελματίες, σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων!..

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ει-λι-κρι-νώς (!) συγχαίρουμε τις τ/Υπηρεσίες Ασφαλείας και τις παρακαλούμε να δώσουν τα ονόματά τους και τις φάτσες τους στην δημοσιότητα, ώστε να τους μάθουμε και ερευνήσουμε και εμείς περαιτέρω σχετικώς, διότι οι εδώ Αρχές ήσαν και είναι πάντα… προοδευτικές “του κόλου”, (χωρίς αυτές να φέρουν ουδεμία ευθύνη γι΄αυτό, αλλά αυτή να βαραίνει τις εκάστοτε ε/Κ-Βσεις), αλλά πάντως έστω και έτσι είναι… προοδευτικές, αχαχαχαχαχα, με αποτέλεσμα να κάνουν επίκληση των προσωπικών δεδομένων των κάθε φορά εγκληματιών και να τους καλύπτουν, χωρίς ίσως και να το θέλουν!

Η έννοια των προσωπικών δεδομένων έχει παραποιηθεί στην χώρα μας και δεν σχετίζεται με τον πραγματικό αρχικό στόχο της όλης αυτής πολύ καλής προσπάθειας, που στόχευε όμως στην προστασία των ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και όχι των πάσης φύσεως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!.. Ο ύπουλος πια και πάντα ολετήρας άκρατος ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΟΣ άλλαξε και την έννοια του ορισμού των “Προσωπικών Δεδομένων” και τον διέφθειρε!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Η νέα “ΝΕΑ ΤΑΞΗ” στοχεύει σταθερά στον θάνατο της πολυ-πλοκότητος της σκέψεως!

Θα περιμένουμε, φίλοι Τούρκοι, αλλά και Έλληνες σχετικοί υπηρεσιακοί παράγοντες.. ! ..

12. Ποιός Ιταλός επιχειρηματίας ήταν εκείνος που φέρεται να πούλησε στον Τσίπρα, όταν αυτός ήταν Π-Θ την βίλα του στο Σούνιο ή έστω που νοίκιασε στον Τσίπρα, αφού ποτέ δεν μάθαμε το ακριβές καθεστώς της υπόψη οικονομικής συναλλαγής!

Με την ευκαιρία! Εκείνα τα εκ Κύπρου χρήματα (μ΄εκείνον εκεί τον Κύπριο Δικηγόρο, τον φίλο του Κου Παππά), εκείνα τα ταξίδια στην Βενεζουέλα του Παππά και τα “λάτιν” χρήματα, που μπήκαν σωρηδόν στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ήσαν ή όχι μαύρα;

Εκείνο το Βενεζουελάνικο α/φ του Μαδούρο, που είχε “κατέβει” για λίγο, ερχόμενο από Τουρκία, στο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, επί “Σόρος-Τσίπρα”, με επιβάτη του τον Αντιπρόεδρο της… δημοκρατικής Βενεζουέλας, τί ήθελε στην Ελλάδα; Με ποιούς συναντήθηκε τότε ο Λατίνος αυτός Κος;

Ο “καθαρός” και πάλευκος Χουντόπαις “Αλέξης” έκανε / έχρισε την Περιστέρα ΜΠΑΖΙΑΝΑ (και σύζυγό του) επίκουρη Καθηγήτρια, “ναι” ή “όχι”; Ναι!.. (Στο Πολυτεχνείο νομίζω)!..

Η ΒΡΩΜΙΑ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ, ΑΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ, ΩΣ Π-Θ, ΕΠΕΛΗΦΘΗ, ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΕΩΣ ΤΟ 2019!..

ΆΪ σιχτίρ μπουρντάν, με τις “ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΑΣ”, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

13. Τελικώς θα μάθουμε ποτέ, αν ήταν αλήθεια αυτό που εγράφετο για τον επχ-τία Ρέστη και τον βουλευτή του βρωμιάρη Π. Καμμένου, Δ. Καμμένο, ότι δηλαδή έκαναν λαθρεμπόριο με το Ιράν;

14. Η δίκη για την δολοφονία Καραϊβάζ ανεβλήθη για τον Ιούλιο! Μάλιστα!..

15. Ρωτάμε:

– Τελικώς ο Συριζαίος και στο… βάθος Κομμουνιστής Γ. Λιάγκας με την Κα Αντώνα “τα έχει” ή με τον Ρέμο;

– Η Κα Σκορδά, που βογγούσαν κάποτε όλα τα ρέματα στο Κιλκίς (από την δυνατή φωνή της βεβαίως), “ξέπεσε” πράγματι στον προβληματικό Ουγγαρέζο;

– Η Κα Καινούργιου “τα έφτιαξε” με τον… Έφεδρο Λοχία (ΔΒ) “Μαζώ”;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Υγ. Και επειδή δηλαδή ο Κούγιας αναίρεσε την αρχική του θέση, ότι δηλαδή ο Λιάγκας είναι σίχαμα, αυτός έπαψε να είναι;

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!… ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!..

16. Αν ο νεκρός σήμερα στις Φυλακές Κορυδαλλού με μαχαιριά στην πλάτη είναι ο φονιάς του γεροδεμένου και υψηλόσωμου επιχειρηματίου το 2017, εκείνου που είχε παλαίψει με 3, όταν νύχτα είχαν μπει τα καθάρματα στο σπίτι του και αυτός “πήγε” να προστατέψει την οικογένειά του (τον είχαν μαχαιρώσει πισώπλατα), τότε για άλλη μια φορά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ “ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ”, πως “ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ”!.. (Δεν είναι, είναι άλλος… είπαν)!..

17. Δεν θα αργήσει ο καιρός που οι Τούρκοι, μετά την “Θάλασσα Των Νήσων”, θα αναφέρουν τα παρά την Μ. Ασία νησιά μας (Α. Αιγαίου), ως “Κατεχόμενα”! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Θα μας θυμηθείτε!..

18. Ερώτηση: Τον παικταρά τον Καχφετζή της Φενέρ, γιατί δεν τον πήρε ο Προπονητής σας (Μοντέλα) στην Εθνική σας Ομάδα, ορέ Τούρκοι;

19. Η Ώρα Του “Ξελαμπικάζ”!

Έγκλημα χωρίς τιμωρία!

Έγκλημα χωρίς τιμωρία!
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024 

*** Είδε κι’ έπαθε το Μεξικό να κερδίσει την ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά Τζαμάϊκα, με 1-0, Ο Πινέδα ξεκίνησε βασικός αλλά έγινε αλλαγή στο 68΄. Και μόλις αντικαταστάθηκε (69΄), ο Αρτεάγκα της Μοντερέϊ πέτυχε το μοναδικό γκολ ***

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ !

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ … ΜΙΣΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΚΑΙ Η … «ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ» ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΦΥΣΣΑΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ

… ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ !

*** Είδαμε λοιπόν … και τι δεν είδαμε, σ’ αυτή την ΕΞΟΧΗ όπως εξελίσσεται μέχρι σήμερα διοργάνωση, το πρωτάθλημα Ευρώπης. Ομορφα παιχνίδια, όμορφες εικόνες στις ασφυκτικά γεμάτες εξέδρες, απόλυτα ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ανταγωνισμό, θέαμα, γκολ, τα πάντα όλα, πού έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Νικόλας.

*** Θα μου επιτρέψετε να προσθέσω, διότι το θεωρώ ως το αλάτι πού νοστιμίζει το φαγητό, τις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, από διαιτητές με ένα κοινό, σημαντικό συστατικό: Ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να γίνονται ΑΥΤΟΙ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στον αγώνα πού διευθύνουν. Διαιτητές πού εκπέμπουν το μήνυμα στους ανα τον πλανήτη συναδέλφους τους, ότι πρέπει όταν λήγει ο αγώνας ΚΑΝΕΙΣ να μη θυμάται τον διαιτητή και τα σφυρίγματά του ! Απλό μήνυμα, αρκεί να μην απευθύνεται σε κουφιοκεφαλάκηδες.

*** Φυσικά, υπάρχουν κάποια πραγματάκια πού αξίζουν, κατά την άποψή μου, ξεχωριστού σχολιασμού. Όπως για παράδειγμα, την ΑΠΟΥΣΙΑ εκπροσώπων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ποδοσφαίρου, σε μια διοργάνωση στην οποία κατάφεραν να μετέχουν χώρες πού μέχρι πριν λίγα χρόνια, απείχαν παρασάγγας από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, σε όλους τους τομείς !

*** Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ κατά μίαν έννοια, απολύτως ποδοσφαιρική, να μετέχουν στους τελικούς του Γιούρο οι ΕΞΙ από τις ΕΝΔΕΚΑ βαλκανικές χώρες και να μην βρίσκεται ανάμεσά τους η ΕΛΛΑΔΑ μας ! Ναι, η Ελλάδα με ένα ΓΙΟΥΡΟ στην κατοχή της, από το μακρινό 2004.

*** Η Ελλάδα, δεν μετέχει, Μετέχουν η Σλοβενία, η Κροατία, η Σερβία, η Ρουμανία, η … Τουρκία και – άκουσον, άκουσον ! – η … Αλβανία ! Η χώρα πού την εποχή πού παίρναμε το ευρωπαϊκό, δεν ήξερε τι έχει μία μπάλα στο εσωτερικό της! Και ποιοι δεν μετέχουν, εκτός της χώρας μας από τα Βαλκάνια; Η Βουλγαρία, η Βοσνία – Ερζεγοβίνη, τα … Σκόπια και το … Μαυροβούνιο ! Εκεί έχουμε καταλήξει. Να καθόμαστε με τους Σκοπιανούς και τους Μαυροβουνιώτες να παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας την διοργάνωση των εκλεκτών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ποιοί ; Εμείς, οι πάλαι ποτέ πρωταθλητές Ευρώπης!

*** Μιλώντας πάντα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, πιστεύω ότι εν προκειμένω έχει πραγματοποιηθεί ένα τρομερό ΕΓΚΛΗΜΑ! Μία εγκληματική κατάληξη μιάς συνεχώς επιδεινούμενης παραγοντικής σαπίλας, μιάς αρρωστημένης διοικητικής κατάστασης, από το 2015 και μετά, σχεδόν δηλαδή μια ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ!

*** Όλοι όσοι ανέλαβαν τις τύχες της Ανωτάτης ποδοσφαιρικής Αρχής πού καλείται Επο, έχουν μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ της χώρας μας ομάδας. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ δεν πρόκειται να λογοδοτήσει, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του γι’ αυτή την κατάσταση.

*** Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ βλέπουμε και παρακολουθούμε με οδύνη να συμβαίνει. Βλέπουμε τον διεθνή ποδοσφαιριστή Φύσσα, πού εργάζεται στην Επο με αρμοδιότητες Σ’ ΑΥΤΗ την ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ομάδα όλων των εποχών, να ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ποιος ξέρει από ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να «σχολιάζει» σε πανελλήνια μετάδοση τους αγώνες ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ακόμα και των ομάδων πού ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ την Εθνική μας!

ΡΗΧΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ !

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ;

*** Και εδώ, θα καλέσω δημόσια τον καλό επαγγελματία δημοσιογράφο Πάνο Βόγλη να πληροφορήσει το αναγνωστικό κοινό ( πού στην τελική ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, αυτόν και τους συνεργάτες του ) ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ επέλεξαν για σχολιαστές και … αναλυτές ( !!! ) τους πρώην ποδοσφαιριστές Γιούρκα Σεϊταρίδη, Ντέμη Νικολαϊδη, Αγγελο Χαριστέα και Τάκη Φύσσα και με ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ !

*** Εκτός βεβαίως του Γιούρο του 2004, όπου μετείχαν πάνω από είκοσι ποδοσφαιριστές, αλλά πολύ σπάνια ή καθόλου καλούνται στα πάνελ της κρατικής τηλεόρασης. Μήπως παίζουν ρόλο ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ τα … κομματικά πιστεύω του καθενός

*** Ο σχολιασμός των αγώνων μέχρι τώρα, είναι ρηχός, ανούσιος, αφελής σε βαθμό … παιδικότητας, πού μπορεί μέχρι πλούσιο γέλιο να προκαλέσει.

Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

*** Θα συνεχίσω το μίνι «αφιέρωμα» στο Γιούρο σε σχέση με την Εθνική ομάδα, παραθέτοντας στοιχεία από ανάρτηση του καλού φίλου αναγνώστη Μάκη Σβολιαντόπουλου :

*** Αν δούμε τις ομάδες που συμμετέχουν στο Εuro, δεν θα συναντήσουμε μόνο από τις μεγαλύτερες χώρες πληθυσμιακά και ποδοσφαιρικά αλλά, και δέκα από μικρότερες η ίδιες της Ελλάδας σε πληθυσμιακά επίπεδα! Και έχουμε την Αλβανία με 2.800 εκ. πληθυσμό, την Σλοβενία με 2.100 εκ. την Γεωργία με 3.700 εκ.

*** Ακόμη, την Κροατία με 3.800 εκ. την Σλοβακία 3.500 εκ. την Σκωτία με 5.500 εκ. την Ελβετία με 8.800 εκ. την Ουγγαρία με 9.600 εκ. την Τσεχία με 10 εκ. το Βέλγιο με 11.700 εκ. πληθυσμό και πάει λέγοντας.

*** «Τι φταίει λοιπόν και η Εθνική Ελλάδας πρωταθλήτρια πάλαι ποτέ Ευρώπης με προκρίσεις σε Μουντιάλ σήμερα δεν πάει καλά ; Το πρόβλημα για μένα λέγεται ΕΠΟ. Κάτι πού επιβεβαίωσε πρόσφατα κι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ» παρατηρεί ο φίλος. Και βεβαίως, έχει βουνό δίκιο.

ΑΡΧΙΣΑΜΕΕΕΕ !

*** Σχολιάστηκε το γεγονός ότι στην πρώτη του εμφάνιση ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν είπε λέξη για το θέμα της μεταβίβασης της Ο.Παπαρίνα, πού είχε ανακοινώσει ο Μελισσανίδης. Πού σημαίνει ότι το θέμα αυτό είτε κάηκε, λόγω μη νομιμότητας, είτε ότι πάνε να το περάσουνε στα ζούλα, να μη φαίνεται δηλαδή πουθενά ο … «ενοικιαστής» της χρήσης.

*** Το περίεργο όμως είναι ότι ούτε και από τους «επιλεγμένους» παρόντες δημοσιογράφους έγινε κάποια σχετική ερώτηση. Που μπορεί να το ερμηνεύσει κανείς και ως «εντολή από ψηλά». Σ’ αυτό το Αεκ, όλα μπορεί να συμβούν. Αναμείνατε λοιπόν στο ακουστικό σας, για απίστευτες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον, όπως αυτή πού αλιεύσαμε σε κατά κανόνα ενήμερο site και αφορά το μέλλον του Αλμέϊδα :

*** « …ο Ματίας και ο «εγγυητής» Δημήτρης έχουν αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ωστόσο, όπως και στους περισσότερους γάμους ο καβγάς θα γίνει για τα ασημικά. Όπου «ασημικά», η αποζημίωση.

*** Προφανώς ο Αλμέιδα θέλει να πάρει όσα περισσότερα μπορεί (όλα;) εκμεταλλευόμενος την φήμη του. Από την άλλη ο Δημήτρης ακούγεται πως θ’ ακολουθήσει την πεπατημένη σχεδόν όλων των ποδοσφαιρικών παραγόντων και θ’ αφήσει τον «κόσμο να διώξει τον Αλμέιδα».

*** Σ’ αυτή την περίπτωση ο Ματίας μένει μέχρι να φύγει (θα προλάβει την 28η και τα Χριστούγεννα;). Το ζήτημα είναι αν μια τέτοια παρασκηνιακή διαμάχη μπορεί (και πρέπει) να την περάσει η ομάδα. Ακόμα περισσότερο αν θα την αντέξει (όπως και ο κόσμος της) ***

20. Προεργασίες στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”, από τις 01-07-2024, έως τις 05-07-2024!

  • Από Βαλκάνια θα έρθουν ΑΠΑΝΤΕΣ, πλην του ενός από τα Τίρανα!
  • Από Τουρκία θα έλουν όλοι, πλην  αυτών σε (ιεραρχικώς!) Τραπεζούντα, Πόλη, Ραιδεστό, Σμύρνη, Άδανα και του Νο “3” στην Άγκυρα!

Ευχόμαστε: “ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”!

Υγ. Για όσους έρθουν οι αναφορές θα παραδοθούν “ιδίοις χερσίν”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-