O Τολμών Νικά

         ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

                                        ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ Η (ΔΙΑΖ) ΑΝΑΛΥΣΗ

«Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ»

 1. Ο Σόρος στηρίζει για την Προεδρία των Η.Π.Α. τη Χίλαρυ Κλίντον.Σχολιάστε!
 1. Αναστασιάδης, Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας: «Όχι στις Μητέρες Πατρίδες». Σχολιάστε!

 

 1. Σχέδιο «Κουκουβάγια»: Η αγγλική ε/φ «Daily Telegraph» δημοσίευσε μήνυμα, (όχι αγγελία), μήνυμα που αναπαρήγαγε ο «Guardian», αρχές του 2ου δεκαήμερου του Ιουλίου, το οποίο έλεγε: «Owls to be brought to Athens», δηλαδή «Οι κουκουβάγιες να μεταφερθούν στην Αθήνα». Ακολούθως είχαμε τα επεισόδια στην Αθήνα, (Σύνταγμα), κυρίως μετά από τη ψήφιση των πρώτων προαπαιτούμενων του μνημονίου, κλπ, καθώς και τις συλλήψεις αλλοδαπών, κλπ. Αναλύστε!
 1. Ιθαγένεια και Παν-μια στους λάθρο, ή Π.Ε.Π., ή μετανάστες, ή πρόσφυγες, ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε! Σχολιάστε!
 1. Ο Υπ. Κος Κουράκης αφαίρεσε τον «ΕΠΙΤΑΦΙΟ» του Περικλέους και τη «Γενοκτονία των Ποντίων» από τη διδακτέα ύλη, στα ελληνικά Γυμνάσια.Σχολιάστε!
 1. Ο Βρετανός πολιτικός («σοφός») Σερ Ντέϊβιντ Χάνεϋ, «πατέρας» του Σχεδίου Ανάν, δήλωσε πρόσφατα ότι «ο τ. εποικισμός στην Κύπρο δεν είναι έγκλημα». Σχολιάστε!
 1. Πώς θα βλέπετε την περίπτωση να πάρει τελικά η Ελλάδα από τις Η.Π.Α., αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια μέσω Ευρώπης, τα 85 δις σε $ ή σε Ευρώ με ρήτρα $, (ώστε να μην διαταραχθεί η Ευρωζώνη), ή να πάρει το μείζον αυτών, [αφού πήρε πρόσφατα κάποια χρήματα (ΕLA)], με ενέχυρο δικαιώματα της Ελληνικής Δημοκρατίας στα πετρέλαια ή σε άλλα…assets;Σχολιάστε – Αναλύστε!
 1. Ψηφίστηκε πρόσφατα στην ελληνική Βουλή το Νομοσχέδιο για τους «λάθρο», ή «μετανάστες», ή, ή, κλπ. Έλαβαν, αν δεν σφάλλω, ελληνική ιθαγένεια τα πρώτα 100.000 άτομα (Δεν αναφέρομαι στους εξ Αλβανίας, τους οποίους η ελληνική πολιτεία τους οδήγησε με την … πλέρια

δημοκρατική της στάση στην αγνωμοσύνη, αχαριστία, ασυδοσία, «σταρχιδισμό» κλπ). Σχολιάστε!

 1. Πιστεύετε ότι είναι αλήθεια ή όχι, ότι οι εκάστοτε Έλληνες Π-Θ γίνονται Π-Θ από τη «Διεθνή Εξουσία», αποδεχόμενοι ότι κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν θα ασχοληθούν καθόλου με το θέμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου (τα τελευταία χρόνια) στην χώρα τους; Σχολιάστε!
 1. Η Τουρκία επιθυμεί στο Αιγαίο διχοτόμηση και όχι συνεκμετάλλευση.Σχολιάστε!

 

 1. Ένας εκ των ηγετών της 17Ν και από τις ηγετικές επίσης φυσιογνωμίες στον ελληνικό αναρχισμό, ήταν ο Ελληνο – Εβραίος Αβραάμ Λεσπέρογλου.Σχολιάστε!
 1. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Σικάγο, στο Διεθνές Δίκαιο, Tom Ginsburg, δήλωσε πρόσφατα πως «η σωτηρία της Ελλάδος είναι στην τουρκική λίρα». Σχολιάστε(!), λαμβάνοντας υπόψη ακόμα, αν το επιθυμείτε, τα παρακάτω:

α. Τη  θεωρία  περί Ελληνο – Τουρκισμού,  του  καθηγητή  και πρώην συμβούλου του Τ. Οζάλ, Κιτσίκη.

 

          β. Το πιστεύω περί Ε-Τ συνομοσπονδίας του δικτάτορα (1967 – 1973) Γ. Παπαδόπουλου.

 1. Οι Βούλγαροι κυκλοφόρησαν και πάλι χάρτες με τη Μ. Βουλγαρία, οι οποίοι μάλιστα εμφανίζονται «κολλημένοι» και σε προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε βουλγαρικής εκμεταλλεύσεως «SUPER MARKETS» των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Σχολιάστε!
 2. Τον Ιούλιο του 2015, 200 διανοούμενοι εζήτησαν να δοθεί, από το τ/κράτος, αμνηστία στον Abdüllah Ocalan. Σχολιάστε!
 3. Τί θα  πάει, πιστεύετε, να κάνει (πιθανώς) στις Η.Π.Α. ο Τ/ΠτΔ, τον επόμενο μήνα; (Σεπ. 2015) Σχολιάστε!
 4. Ικανός αριθμός Ραβίνων του Ισραήλ αναφέρει ότι τον Σεπ του 2015 θα έλθει ο Μεσσίας (Χριστός) στη Γη. Σχολιάστε!
 5. Πυθαγόρειος «συνταγή»: «Να ανασκοπείς κάθε βράδυ»! Σχολιάστε!

 

 

 

 1. «Πνευματικό Επιδόρπιο» (Δώρο του «Αρχάγγελου»)

             Το τραγούδι του Στράτου Διονυσίου, «Ο ΜΕΜΕΤΗΣ», μας δείχνει σε όλο του το μεγαλείο το ποιόν των Τούρκων, το ποιοί είναι οι Τούρκοι και το πώς «δουλεύουν». Ακούστε το και Σχολιάστε!

 1. Πρόβλημα: Δώστε τον ορισμό του «ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ».

 

 

                                                                      «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»