Ο Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!..

Αγαπημένοι μας φίλοι!

1. Έχουμε τα εξής δεδομένα:

α. Οι “Διεθνείς Εβραίοι” μαζεύουν, από παντού στον Κόσμο, τα λεφτά τους πίσω από τους λαούς, τις Κ-Β των οποίων ελέγχουν, κυριαρχώντας, όπως είναι γνωστόν, στο 85%(+) του Πλανήτη!

Επιπροσθέτως, τονίζουμε ότι οι “Διεθνείς Εβραίοι” μαζεύουν πίσω σταδιακά, και όσο μπορούν πιο γρήγορα, και(!) τον παγκόσμιο χρυσό, δηλαδή το χρυσάφι τους, στις Τράπεζές τους σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία (Οικογένειες Ρότσιλντ και Μόργκαν) και στις Η.Π.Α. (Οικογένεια Ροκφέλερ)!

Οι λαοί, ως συνέπεια, φτωχοποιούνται γρήγορα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες αρκετών (όχι όλων βεβαίως) από τις ηγεσίες τους, οι οποίες, “στο τέλος της ημέρας”, ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να ξεφύγουν από τις “διεθνείς δαγκάνες”!..

β. Ο Α/Πρόεδρος μετέβη στο Κίεβο, 4 ημέρες πριν από την 1η επέτειο της Ρ/εισβολής στην Ουκρανία και έταξε στην Ουκρανική Ναζί εξουσία και στο πιόνι της Δύσεως Ο/Πρόεδρο Ζελένσκι, νέα όπλα, νέας γενιάς, κλπ, προκειμένου να συνεχίσουν -υποτίθεται- τον αγώνα τους κατά των Ρώσων εισβολέων, μέχρι να απελευθερώσουν τα εδάφη τους απ’ αυτούς, γεγονός που θα σημάνει και νίκη της… Δημοκρατίας, όπως είπε!..

ΑΝΤΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΩΡΑ(!) ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ), ΓΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΤΣΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΧΩΡΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΛΗ ΕΡΕΙΠΙΑ, ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ “ΠΕΙΣΘΗΚΑΝ” ΝΑ ΑΥΤΟ-ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΔΗΓΟΥΜΕΝOI ΑΠΟ ΜΟΝOI ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ-ΧΕΙΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ”, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!..

Οι Η.Π.Α. οδήγησαν (ουσιαστικά ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ) την Ρωσία να εισβάλλει στην Ουκρανία, ξεκινώντας έτσι (οι Η.Π.Α.) την… τιμωρία της Ρωσίας, μη δίνοντάς της ούτε… ίντσα απ’ όσα μαζί της είχαν συμφωνήσει για τις όμορες με αυτήν χώρες!..

Αφορμή υπήρχε και ήταν οι ανατολικές Ο/Επαρχίες, ρωσόφωνες σε ποσοστά μεγαλύτερα του 90%, στις οποίες από το 2014 και μετά οι Ουκρανοί Ναζί είχαν δολοφονήσει 14.000 ρωσικής συνειδήσεως Ουκρανούς πολίτες, των οποίων η μνήμη… θάφτηκε!..

γ. Αυτήν την στιγμή, πληροφορίες “Α1” φέρουν την Ρωσία να ετοιμάζεται για γενικευμένο πόλεμο 30 μηνών με την Δύση – ΠΡΟΣΟΧΗ – με την Δύση!

Ο Πούτιν και η Ρωσία ΔΕΝ(!) υπάρχει περίπτωση, ούτε “μία στο εκ-ριο”, να υποκύψει στους στις Η.Π.Α. “Διεθνείς Εβραίους” και στις… “πράσινες” θελήσεις τους, αφού είναι η 1η χώρα σε παραγωγή και πώληση πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκοσμίως και κάτι τέτοιο θα σήμαινε βεβαίως το τέλος της!

Δυστυχώς οι “Διεθνείς Εβραίοι” δεν της άφησαν της Ρωσίας κανένα περιθώριο, αφού πήγαν, στο αρχικό τους αίτημα για “συνεννόηση” στις θελήσεις των “Διεθνών Εβραίων” και Αφεντικών τους, [“Διεθνείς Εβραίοι” που τους χρησιμοποιούν ως το πιο ισχυρό στον Πλανήτη μας στρατιωτικό όπλο (λέγε με… “πειστικό μέσο επιβολής”)], από το 0 στο… 100* “μ’ έναν τρόπο”, χωρίς να αναζητήσουν μια “μέση λύση”, μια “χρυσή τομή”, μια “έξυπνη λύση” τέλος πάντων, στις συζητήσεις που έκαναν… προ-πολεμικά μαζί τους, ώστε να δοκίμαζαν να πετύχαιναν έτσι, μ’ αυτόν τον τρόπο πρώτα, τον στόχο τους!..

* Όπως κάποτε οι Αθηναίοι με τους Δηλίους, όπου είχαμε το περίφημο, “Ή είστε μαζί μας ή είστε εχθροί μας”!..

2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΏΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ, ΕΔΑΦΙΚΗ, ΟΜΟΡΗ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΥΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ Γ’ Π. Π. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ… ΓΙΝΕΙ, ΘΑ… ΔΗΛΩΘΕΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ Η(ΔΙΑΖ) ΔΥΝΑΜΕΩΝ… “ΜΙΞ” (SİC), ΛΕΓΕ ΜΕ ΝΑΤΟΪΚΩΝ!..

ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ Κ/Φ ΤΟΥ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΥΧΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ… 10 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΚΛΠ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΤΑΦΩΝ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΟΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ!..  (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)!..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΦΩΣ, ΟΤΙ Η Κ-Β ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΡΙΤΑ(!) ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!.. ΑΝ Ο ΤΕΩΣ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΔΥΤΙΚΟΣ, ΤΟΤΕ “ΝΑΙ”, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!.. (ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟ-ΡΩΣΙΣΜΟ, ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ)!..

3. Καλούμε!

α. Καλούμε, για άλλη μια φορά, τις Η.Π.Α. να αλλάξουν στάση τώρα(!), … χθες(!), και με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ(!) να καλέσουν την Ρωσία, με ισχυρά θέληση, και όχι απλώς με πρόθεση, “να τα βρουν” μαζί της, ώστε να επανέλθει η ειρήνη και ο Κόσμος όλος σε πραγματική ηρεμία και Τάξη, αφού θα λάβουν τέλος, έστω όχι αμέσως, οι όποιες παρουσιασθείσες / ενσκύψασες σ’ αυτόν κρίσεις, όπως η ενεργειακή, η οικονομική, η ανθρωπιστική, κλπ, κλπ, κλπ!

Μια τέτοια αμερικανική στάση – συμπεριφορά προϋποθέτει, βεβαίως, προηγουμένως, οι Α/κυβερνώντες να πείσουν πρώτα τους εντολείς τους “Διεθνείς Εβραίους”, ότι αυτό που θέλουν “καθαρά” εκδικητικά για τους… απείθαρχους Ρώσους οδηγεί στην Παγκόσμιο Κ/Φ, η οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΟΊΑ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΕΣΤΩ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

β.  Καλούμε όμως και τον Ρ/Πρόεδρο Β. ΠΟΥΤΙΝ, όπως και όλο το… ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΘΕΤΟ(!) ΚΑΙ ΣΤΟ “ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ”… ΑΡΑΒΔΩΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ Ρ/ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, (με το συμπάθιο), ΝΑ “ΔΕΙ” ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΥΣΑ… “ΑΡΚΟΥΔΑ”, ΠΩΣ… ΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ… ΜΕΛΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ… ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ… ΤΡΟΦΕΣ, ΩΣ… ΛΥΣΗ, ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ -ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ- ΚΟΡΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΥΧΟΥΣΑ… ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΑΚΟΜΑ, “ΝΑΙ!”, ΚΑΙ(!) Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!..

ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ… “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ” ΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”! ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ, ΤΙΣ Η.Π.Α., ΑΛΛΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΥΧΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΣΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ… “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” ΤΗΣ ΓΗΣ, (ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ”, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ), ΜΙΑ… “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ… ΔΗΜΙΟΣ ΜΑΣ!..

γ. Το “πώς” θα φτάσουμε στον Γ’ Π.Π., μπορείτε να το “βρείτε”, εδώ στον “Ε.Θ.”, αφού σας έχουμε προ πολλού χρόνου παρουσιάσει τις θέσεις μας!.. “Ταξιδέψτε” λοιπόν στον “Ε.Θ.”… σας!..

δ. Το τί θα πρέπει να κάνει η Πατρίδα μας και το πώς η πολιτική ηγεσία της θα πρέπει να δράσει, όταν το απευκταίο… έρθει / επισυμβεί, είθε όχι(!), επίσης το έχουμε, ως θέμα, διεξέλθει στον ιστότοπό μας! Διαβάστε μας και πάλι, κατά το αμέσως προηγουμένως προταθέν σε εσάς… “ταξίδι”! (Τα 3γ και 3δ είναι θέματα κοινά ή άντε… επικαλυπτόμενα!..)

4. Κατακλείδα:

ΟΙ Η.Π.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΙΣΧΥΡΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, “ΕΡΓΟΙΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ “ΛΟΓΟΙΣ”, ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-ΑΣ(!!!), ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ… ΣΗΜΑΙΑ, ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΙΣΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΗ, ΑΠΟ / ΜΕ ΤΗΝ… “ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ”, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ!..

ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ. Η ΚΑ ΤΟΜΑΣΙΝΙ, “ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΒΟΗΘΟΣ”, (ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ “TV”), ΤΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!.. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!..

ΑΥΤΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΘΑΝΩΣ (ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ), ΠΩΣ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ… ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΟΥΝ (SİC) ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ “ΕΝΑ” / “ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ” ΜΕ ΤΟ Α/”Δ.Κ.”, ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ(!!!) ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Α/ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΖΩΝ Φ. ΚΕΝΕΝΤΥ!..

ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Α/”Δ.Κ.” ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ… “ΛΟΥΓΚΡΕΣ” Η(ΔΙΑΖ) ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΟ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ… “ΛΟΑΤΚΙ”!..

Η ΚΑ ΤΟΜΑΣΙΝΙ, (ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ), ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΛΟΝΙΣΕ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ… “ΛΟΑΤΚΙ-Ο-ΠΟΙΗΣΗ” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!.. ΟΧΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ ΚΑΙ  ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”!..

-/-