Ο ΚΟΣ Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ;

Φίλοι μου / μας!

Ο πραγματικός “Κυβερνήτης” του ελληνικού ποδοσφαίρου Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, με το χθεσινό “στήσιμο” του αγώνος της ομάδος του “Κούλας”, με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, σ’ ένα “στήσιμο” όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Ιταλός διαιτητής Μάσα (δήθεν “ελίτ”), ο οποίος έδωσε την νίκη στον -κατά πως λένε- Αρχηγό της σημερινής ε/ΜΑΦΙΑ, κατόρθωσε -ΜΑΛΛΟΝ (!)- εκτός της σφαγής της ομάδος του Πειραιά, να πετύχει αυτό που όλη μαζί η σημερινή Αντιπολίτευση και τα πάρα πολύ περίεργα… Τέμπη, δεν θα μπορούσαν να κατορθώσουν!

Ποιό;

To να μην εκλεγεί ξανά ως Κ-Β η ΝΔ και ο Κ.Κ.Μ. Π-Θ, καθ’ όσον μετά από την νέα και πιο ΚΑΤΑΦΑΝΗ από κάθε άλλη φορά διαιτητική σφαγή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, οι οπαδοί του (αυτά τα 6 “σάβουαρ” εκ-ρια οπαδοί του, οι οποίοι σε πάρα πολύ μεγάλα -πλειοψηφικά- ποσοστά ψήφιζαν ΝΔ), τώρα πια θα πουν “χαίρεται” στον Κ.Κ.Μ., κάτι που εμείς, ευθέως εδώ, λέμε πως ΔΕΝ(!) θα πρέπει να συμβεί, διότι χωρίς Ελλάδα δεν (θα) υπάρχει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!..

Οι φίλαθλοι του Μπάουκ, μετά από το υλοποιηθέν σχέδιο ονοματοδοσίας των Σκοπίων από το “παιδί” των “Διεθνών Εβραίων” “Σόρος-Τσίπρα” και το στην Ιστορία πια γραμμένο με βρώμικα… χρυσά γράμματα «Πρωτάθλημα των “Πρεσπών”»,  ψηφίζουν μαζικά “Σόρος-Σύριζα”, κάτι σαν τους “αγορασμένους” από την “Κουμουνδούρου” γύφτους (κυρίως τους Βαλκάνιους, αλλά και λίγους Ελληνόγυφτους) και τους ομοίως αγορασμένους Πακιστανούς “ένα πράγμα”, (οι τελευταίοι δεν ψηφίζουν “Σόρος-Σύριζα”, αλλά -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- Συρίζα, κατά πως άκουσα να λένε στον Μπαλάφα φέτος και στον Βίτσα το 2019, αχαχαχαχαχα),

οι φίλαθλοι της “Κούλας” ψηφίζουν σε ποσοστό πάνω από τα 2/3 “Σόρος-Σύριζα”, λέγε με ροζ, ήτοι κόκκινη μεταλλαγμένη Χούντα, “ΑΝΤΑR-CIA” και Κ.Κ.Ε., (το υπόλοιπο 1/3 είναι μαύρη Χούντα),

ενώ αυτοί του Βάζελου ψηφίζουν μοιρασμένα ροζ Χούντα (κατά 99% οι φανατικοί βάζελοι που πια είναι πλειοψηφικά Αλβανικής καταγωγής ψηφίζουν… Συρίζα… , αχαχαχαχα), όπως και δεξιά λεγόμενα κόμματα, με προτίμηση νεο-φασιστικά, σαν αυτό του Νεο-Ναζί Κασσιδιάρη και πλέον του εξ Αιγιαλείας παρουσιασθέντος ψυχασθενούς δικαστικού Κανελλόπουλου… “ΕΑΝ” και “τ’ αρχ… μου”!.. (Διότι περί αυτού πρόκειται, αν και η φράση αναφέρεται εδώ κατά την λαϊκή της και μόνον χρήση)!..

Προσθέστε, αγαπητοί, στην χθεσινή αφορμή, ώστε οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας να μην ψηφίσουν ξανά ΝΔ, αφορμή με το νέο “στήσιμο” του “ΘΡΥΛΟΥ” απ΄την ε/”ΜΑΦΙΑ” των Μελισσανίδη-Σαββίδη (ο 2ος αυτός μπαίνει σαν… “τσόντα” πλάϊ στον… Αρχι-Κάπο), το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού “είδαν” και… “άκουσαν” την Κ-Β του… Ολυμπιακού Κου Μητσοτάκη, δια του Γεραπετρίτη του… Κάσιου, να σώζει τουλάχιστον από την Β’ Εθνική (όπως λεγόταν παλιά), την Ομάδα του Ρώσου πράκτορα και “κολλητού” του Πούτιν Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ, με “Προεδρικό Διάταγμα”, όπως θα λέγαμε επί Χούντας, μετά απ’ εκείνη την γνωστή μία υπόθεση (διότι δεν ήταν μόνον μία) του Μπάουκ και της τελευθείσης / της θανούσης πλέον Ξάνθης (“ΑΟΞ”)!..

Α! Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι στην λαοφίλητη Ομάδα της Ελλάδος, ο “Σόρος-Σύριζα” και ο πολυδόλιος Αρχηγός του είχαν και έχουν βάλλει (από τις εκλογές του 2019 ακόμα), τον “Δούρειο Ίππο” που δυστυχώς λέγεται Σ. Κόκκαλης (τον γιό του), καθώς και εμπείρους Κομματικούς… “Πεδίου”, με στόχο την επιβολή τους και κυριαρχία τους στην “Θ7”, ώστε να της προσδώσουν κομματική χρεία και χροιά, κάτι που η υπόψη θύρα δεν είχε ποτέ!..

Να θυμίσουμε ότι ο φερόμενος ως Α/”GREEK MAFIA”, Κος Δ. Μελισσανίδης, είχε και έχει στενότατες σχέσεις με τον φερόμενο ως πρώην πράκτορα της “Στάζι”, πρώην Κομμουνιστή και νυν κρυφο-Συριζαίο μεγαλο-επχ/τία Σ. Κόκκαλη, από την εποχή που ήταν Πρόεδρος ακόμα ο Κόκκαλης στην Ομάδα μας και ο Μελισσανίδης του είχε ζητήσει, αλλά και διεκδικήσει, να γίνει μέλος του ΔΣ της Ομάδος μας, χωρίς τελικώς κάτι τέτοιο να συμβεί, αν δεν με απατά η μνήμη μου!..

Οι σχέσεις των 2 ανδρών διατηρήθηκαν και μετά που ο Σ. Κόκκαλης έφυγε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και η εταιρεία του Σ.Κ. (μια απ’αυτές) έφτιαξε ή συνέτεινε και(!) στην κατασκευή της… “ΟΠΑΠ… Κλαρίνα”, της άλλης (2ης), μετά από την Δαμανάκη, κόρης του Χωροφύλακα, … Δούρου, αλλά και του… μάγκα Πετραλωνίτη Αεκατζή, αχαχαχαχαχαχα, Πατούλη!..

Στον “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ” έχουμε γράψει αναλυτικά και για τις σχέσεις της ε/ΜΑΦΙΑ (και!) με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και κυρίως τις σχέσεις του παρουσιαζόμενου τάχα μου ως… ΝΔτη Μελισσανίδη της “Κούλας” (πρόκειται για τον βασικό οικονομικό υποστηρικτή του “Σόρος-Σύριζα”), με τον “Σόρος-Σύριζα”* και την σημερινή πολιτική ε/Χούντα ή φιλο-Χούντα, τον αντιπολιτευόμενο την Κ-Β και τον Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ. Τύπο, και γενικώς με τα ΜΜΕ,

αλλά και για την φιλική σχέση Μελισσανίδη – Σαββίδη, (σχέση του “κόλου” / πρόκειται για λυκοφιλία), που εδράζεται στην κοινή τους Ποντιακή καταγωγή, παρ’ ότι ο μεν Μελισσανίδης κυττάζει… δυτικά, αφού “φουλάρει” ακόμα τα αμερικανικά πολεμικά με καύσιμα, όταν αυτά μπαίνουν στην Μεσόγειο ερχόμενα κυρίως από τον Ατλαντικό (αυτό είναι που τον σώνει και όχι μόνον δεν έχει ξαναμπεί Φυλακή με όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει, αλλά είναι μάλιστα, κατά πως λένε, και ο πραγματικός μεγάλος Αρχηγός της ε/ΜΑΦΙΑ),

ενώ ο “φίλος” του Ι. Σαββίδης στηρίζει επίσης τον “Σόρος-Σύριζα”, (διετέλεσε εθελουσίως και… “μπροστινός” του “Σόρος-Σύριζα” στις πουστιές με τα ΜΜΕ του Κου… “13-0″το 2016, κλπ), αλλά κυττάζει… ΒΑνατολικά, ήτοι προς Ρωσία και… Πούτιν, έχοντας μέσα του τεράστιο μίσος για την ΝΔ και τον Κ.Κ.Μ., επί Κ-Βκών ημερών του οποίου η ε/Δικαιοσύνη τον δίκασε και καταδίκασε, για εκείνη την ένοπλη εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, σε αγώνα της ομάδος του με την “Κούλα”, σ’ εκείνο το Πρωτάθλημα που η Κούλα είχε κλέψει από τον Μπάουκ, και που και οι 2 μαζί είχαν κλέψει από τον Ολυμπιακό!.. (Ομάδος, ενν. τον Μπάουκ, αγορασμένης με βάση τον ρωσικό σχεδιασμό στα Βαλκάνια για το όνομα των Σκοπίων και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που κάποιο μικρό ποσοστό του αγόρασε τελικώς ο Ρ/Πράκτορας Σαββίδης, για λογαριασμό της Ρωσίας)!..

-/-

* Θυμηθείτε αίφνης, τί έκανε ο Μελισσανίδης, επί “Σόρος-Σύριζα”, μαζί με τον άλλον γνωστό τσάτσο του, τον βρωμιάρη οπαδό της Κούλας, τέως Υπουργό Π. Καμμένο, ναι τον Καμμένο, (που χωρίς αυτόν, σε ρόλο πολιτικού… Εφιάλτη, δεν θα βαφτίζονταν ποτέ τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), αλλά και εναντίον του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, Κου Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

-/-

Όπως πολύ σωστά, αλλά και πολύ… σοφά θα έλεγα, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση (βράδυ της 23-04-2023) του Ολυμπιακού μας, χθες και οι… ΤΥΦΛΟΙ είδαν και θα προσθέταμε, με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό σε όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες, πως και οι κουφοί άκουσαν και οι μουγγοί μίλησαν και οι κουτσοί περπάτησαν και ό,τι άλλο θέλετε εσείς προσθέστε το, διότι πολύ απλά έγινε!..

“Πάμε”!

Πέναλτυ στον Μαγκαμπού-τσα πεντακάθαρο, στο 0-1, σε σπρωξιά από πίσω του Βίντα στον παίκτη μας, το κατάπιε στο Α’ ημίχρονο ο Ιταλός διαιτητής,

δεν απέβαλε, σε αποβολή “μαρς”, τον Σιμάνσκι που, σε μία μόνον από τις σε βάρος του φάσεις, πάταγε για 5 με 6 sec. τον “Αχίλλειο Τένοντα” του Βαλμπουενά,

έδειξε, αντιθέτως, κίτρινη κάρτα στον Φορτούνη*, διότι αντέδρασε σε βρωμιά του Σιμάνσκι, όταν ο παίκτης μας κρατούσε και έδειχνε στον Μάσα την μπάλα, όταν αυτός έδειξε ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος μας, και ο Πολωνός του επιτέθηκε από πίσω, χωρίς και πάλι να δείξει 2η κίτρινη στον Πολωνό της Κούλας, ώστε αυτός να παραμείνει στο “ματς”, σ’ έναν Φορτούνη που για να έπαιρνε φάουλ υπέρ του χθες θα έπρεπε να φτύσει αίμα, κάτι που ευτυχώς δεν συνέβη και ο παίκτης μας είναι σήμερα υγιής,

σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ της Κούλας (1-2, στο 80′), σε φάση που δεν υπήρχε ούτε καν επαφή του βρώμικου Κροάτη Βίντα με τους Πασχαλάκη – Ρέαμπτσιουκ,

ενώ, δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Μολδαβού παίκτου μας, όταν ο Μαροκινός Άμραμπατ, τον σώριασε στο έδαφος, στην φάση, απ’ την οποία ξεκίνησε το 3ο γκολ της “Κούλας”, που όπως γίνεται αντιληπτό δεν θα υπήρχε! (Ο Ρέαμπτσιουκ μετά την πτώση του σηκώθηκε και κύτταγε διαιτητή και επόπτη, απορώντας…)!..

Έτσι, έγινε / έλαβε χώρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ (!) → → → → → Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ(!), ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ., ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΦΑΓΗ!..

-/-

* Σημειώστε ότι μετά το 1-1 του Μαγκαμπού-τσα, ο Μάσα είναι ζήτημα να έδωσε ένα δύο φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού! (Όχι φυσικά πως και πριν μας είχε δώσει περισσότερα)!..

-/-

Η ισοπαλία, χθες, στην “Κούλα”, από την στιγμή που ο Μπάουκ είχε χάσει πριν από λίγο στην Τούμπα από τον βάζελο με 1-2 (όπου με πέναλτυ πέρασε και πάλι ο βάζελος, ενώ ο Γερμανός εκεί διαιτητής δεν απέβαλε με 2η κίτρινη τον Κουρμπέλη, αφού δεν του έδειξε 2η κίτρινη σε καθαρό εσκεμμένο χέρι που έκανε αυτός στο Β’ ημίχρονο), δεν της έφτανε!..

Όμως, η ε/ΜΑΦΙΑ, γνήσιο υποσύνολο της οποίας είναι η σημερινή Χρυσαυγίτικη του Μπαλτάκου ΕΠΟ και η Διαιτησία, είχε ήδη δουλέψει και γι΄αυτό το ενδεχόμενο, όπως περιτράνως απεδείχθη, με τις φάσεις του 80′ και το πέναλτυ μαϊμού υπέρ της Κούλας, όπως και  στην φάση του 3ου γκολ, στις καθυστερήσεις, όπου δεν δόθηκε φάουλ, διότι η φάση αυτή ήταν πολλά… υποσχόμενη για την “Κούλα”, κάτι που είδαν διαιτητής και αρ. επόπτης (και οι 3 ήσαν “πιασμένοι” στον αγωνιστικό χώρο, όπως και όλοι οι λοιποί στο… “VAR”, αχαχαχαχαχαχα) και με την εμπειρία τους την άφησαν να παιχτεί και… δικαιώθηκαν, αχαχαχαχαχαχαχα, σε σχέση πάντα με τους εντολείς τους και το τί αυτοί τους είχαν ζητήσει!..

Χθες  στην σφαγή στου Καραϊσκάκη, όπου το Κράτος έστειλε σχεδόν ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ… ΧΩΡΑ “ΜΑΤ”, αχαχαχαχαχαχαχα, όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Μπάουκ, (καταλάβατε!!!), ο κόσμος μας θυμήθηκε “ημέρες… Γιακουμάκη”!..

Φίλοι μου / μας!

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ / ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΑ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΑ* ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΛΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΙΟ ΓΕΡΙΚΑ, … ΚΟΥΤΣΑΒΛΑ, ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ!

* ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΝΑΓΜΕΝΕΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΜΠΕΡ, ΤΟΥ ΣΙΜΑΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΝΤΑ!..

ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! ΔΙΟΤΙ, ΝΑΙ, Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΑΛΛ’ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ, ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ!

ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΧΘΕΣ ΕΠΑΙΖΕ 50% – 50% ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΩΝ 1000 ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90′, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ (ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΚΛΠ!..

ΑΥΤΑ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ! ΜΟΝΟΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΟ “1” ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π., ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!..

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ:

ΛΕΤΕ, ΤΕΛΙΚΩΣ, ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ Α/Ε/ΜΑΦΙΑ ΚΟΣ Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ; 

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΦΟΥ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΟΣΜΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΕΛΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΦΑ… “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ” ΚΑΙ… ΠΑΠΑΡΙΑ, ΤΟΥ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”; 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ “ΠΑΙΧΤΑΡΑ”! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΝΕΤ ΑΓΓΛΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!..

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΙΕΣ ΣΕ… ΠΑΡΕΛΑΣΗ,

ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ-ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ “SS”, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ… “ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ”,

ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ… ΤΟΥΜΠΟΓΥΦΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,

ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ… ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΠΕΡΑΝ – ΤΑΤΑΥΛΑ”,

ΕΙΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ,

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ!..

2. Έγραψαν!

Πρωταθλητής

 

SportDay

 

-/-