Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ Τ/ΕΚΛΟΓΩΝ! ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΡΤΕ; Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ… ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!.. / (2)

Φίλοι μου / μας!

Συνεχίζουμε σήμερα (10-05-2023), αυτήν την επίκαιρη αναλυτική προσέγγιση, όπως ίσως με λίγη υπερβολή ονομάσαμε, του ποιός εκ των Κιλιτσντάρογλου – ΡΤΕ θα είναι ο νικητής των τ/εκλογών, της 14ης Μαϊου 2023. (Η… προσέγγιση αυτή απευθύνεται κυρίως σε όσους “πολεμούν” καθημερινά με την Τουρκία, ήτοι σε ειδικούς και γνώστες κυρίως, έστω ενός βαθμού, του αντικειμένου… Τουρκία)!.. 

Αναφερθήκαμε στον Κιλιτσντάρογλου αρχικά (στο Νο “1” του άρθρου μας) και πριν περάσουμε και στον έτερο… Καππαδόκη, τον ΡΤΕ, δείτε απλώς πιο κάτω, 2, 3 αποδείξεις (ας τις πούμε έτσι), ορισμένων αναφορών μας στο 1ο μέρος της υπόψη… παρεμβάσεώς μας!..

1. Το “Παγκόσμιο Κεφάλαιο” (ποιό άραγε να είναι αυτό, έ; / αχαχαχαχαχα), πίσω από τον Κούρδο Αλεβή Γενίτσαρο! Διαβάστε:

 

Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

 

2. Η “CIA” των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” πίσω από τον Κιλιτσντάρογλου (Και ό,τι αυτό συνεπάγεται)! Διαβάστε!

 

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς… πρακτόρικης προελεύσεως / εμπνεύσεως πολιτική μέθοδο, την οποίαν ακολούθησαν οι Η.Π.Α. και (!) με την Ρωσία, όταν αυτές είχαν προαναγγείλει την Ρ/Εισβολή στην Ουκρανία!..

Εξ όσων μπορώ να θυμηθώ τώρα, είχαμε στο “σάϊτ” μας τότε σχολιάσει την υπόψη τακτική! Μπορείτε να ανατρέξετε στην “εποχή” εκείνη στον “Ε.Θ.” και να διαβάσετε τί γράφαμε σχετικά! Βεβαίως τώρα, η “CIA”, δια του υπόψη Ιδρύματός της, αναφέρεται αρχικώς σε πολιτική εκλογική απάτη του ΡΤΕ, λέγε με “εκλογομαγειρέματα” ή “πολιτικό πραξικόπημα”, όπως το ονόμασαν, ώστε να επανεκλεγεί και αν δεν τα καταφέρει, τότε ομιλεί /μας λέγει για εκ μέρους του πραξικόπημα! Περί αυτού πρόκειται!

Να πούμε εδώ ότι, αμέσως μετά από τις πρόσφατες, σχεδόν όμοιες με τις παραπάνω, δηλώσεις του μεγαλόσχημου Α/”Οικονομικού Πράκτορος” της “CIA” παγκοσμίου φήμης Οικονομολόγου Κου Ρουμπινί, (αναφερθήκαμε σ’ αυτές), αναγκάστηκε η τ/Κ-Β δια του οικείου, της διεξαγωγής των εκλογών, Υπουργού της Κου Σ. ΣΟΪΛΟΥ, να αναφερθεί, (με τον τρόπο που αναφέρθηκε, κάνοντας μια απολύτως 100% τ/”κόντρα ρελάνς”), σε ευθεία “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” στις τ/εκλογές, καταλήγοντας στο ότι οι Η.Π.Α. είναι αυτές που σχεδιάζουν να κάνουν ό,τι ισχυρίστηκαν τώρα για τον Τ/Πρόεδρο και δη “πολιτικό πραξικόπημα”, κάτι που ενίσχυσε ως θέση της τ/Κ-Β ο ΑΝΟΗΤΟΣ (!) Κιλιτσντάρογλου, που ζήτησε (δια στελεχών του, αλλά αν δεν σφάλλω και ο ίδιος), το βράδυ των εκλογών να μην βγουν οι οπαδοί του / τους στους δρόμους, διότι θα κυκλοφορούν οπλοφόροι της “Ρεπουμπλικανικής Συμμαχίας” του ΡΤΕ και πιθανότατα θα κινδυνεύσει η ζωή τους!

Και δεν πέρασαν λίγες ημέρες και ο μάγκας (!) Χακάν ΦΙΝΤΑΝ*, “έβγαλε” και το δημοσίευμα που πιο πάνω διαβάσατε!

-/-

* Έχει γεμίσει την νέα ΜΙΤ με άτομα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”!

Από την άλλη πλευρά, την… ελληνική, βλέπει κανείς την ΕΥΠ, όπου πάντα υπηρετούν πλειοψηφικά ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ (ΜΕΡΙΚΩΣ ή ΠΛΗΡΩΣ), ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ… ΤΟΥΑΛΕΤΟ-ΦΥΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΤΑΙ!..

ΠΧ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ 2 Τ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, (ΤΟ “ΚΑΙΜΕ” ΠΛΕΟΝ), ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ” ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!..

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ “ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΤΕΣ!.. 

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!..

Τέλος αστερίσκου.

-/-

Τότε, γράψαμε πως “ΚΑΚΩΣ – ΚΑΚΙΣΤΑ” οι Η.Π.Α. και συγκεκριμένα η “CIA” έκανε όσα έκανε! (Για όσους καταλαβαίνουν φυσικά από πολιτική)!.. Και για να μην το κουράζουμε και άλλο, ρωτάμε! ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΤΕ, Ο,ΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΡΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ 2016; ΜΠΟΡΕΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟΙ; (ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΡΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ)!.. 

 

3. Ο Κιλιτσντάρογλου στις Η.Π.Α. , στα τέλη του 2022 (Οκτ.), είχε συναντηθεί, εκτός από τους επικεφαλής της “Παγκοσμίου Τραπέζης” και υψηλόβαθμα στελέχη του Ο.Η.Ε., και με τον γνωστότατο, εβραϊκής καταγωγής, Αμερικανό πολιτικό (και “κολλητό” του λεγόμενου “Μάγου του Χρήματος” “Διεθνούς Εβραίου” Τζώρτζ ΣΟΡΟΣ) επικεφαλής της Αριστεράς πτέρυγας του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος ΣΑΝΤΕΡΣ!

Πρόκειται γι΄αυτόν τον προκλητικότατο, έως και -ενίοτε- πολιτικά αναίσχυντο, ο οποίος -για να καταλάβετε(!)- όσο κυβερνούσε στο παρελθόν το Ισραήλ ο Κος Β. Νετανιάχου, αλλά και σήμερα που το κυβερνά και πάλι ο ίδιος πολιτικός, ΜΙΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ, όπως και συνεχίζει να ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ να ΠΟΛΕΜΑΕΙ, “με νύχια και δόντια”, το Κράτος των θεωρητικά πάντα ομοφύλων του εθνοτικά, ήτοι το Ισραήλ, φτάνοντας μάλιστα αρκετές φορές στο σημείο να υποστηρίζει μέχρι και τους Παλαιστινίους τρομοκράτες της… “XAMAΣ”, στον δήθεν… βωμό του να “ρίξει” από την εξουσία τον Πατριώτη Ι/Π-Θ, Κο Β. Νετανιάχου!

Υπάρχει φυσικά το γεγονός ότι κάτι τέτοιοι πολιτικοί (πολιτικοί χωρίς όρια και άρα και με μηδενικές αναστολές), σαν τον ΣΑΝΤΕΡΣ, είναι άτομα που ανήκουν στην κατηγορία των ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, έχοντας “κολλήσει” πολιτική αλητεία, όμοια μιζέρια και βεβαίως πολύ… άκριτο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ, ήτοι έναν ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ χωρίς… ορισμό, από τους αφέντες τους Κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους”!

Πρέπει τελικά να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που δεν μας “έβαλαν” τελικώς οι “Διεθνείς Αφέντες” μας ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ τον δύσμορφο αυτόν διοπτροφόρο και εγκεφαλικά προβληματικό Αμερικανό, αλλά τον… Γέρο Τζο, λέγε με Μπάϊντεν, στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ των τελευταίων Α/Προεδρικών Εκλογών, που οι “Παγκόσμιοι Εξουσιαστές” επανέφεραν τα… “Γαϊδούρια” στην εξουσία των Η.Π.Α.! (Ωραία η γραβάτα σου Κε… Συρίγε! Αυτή με τα… γαϊδούρια, που είδαμε τις προάλλες να φοράς, εννοώ)!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ), ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ / ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, “ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ”!

ΟΛΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ (SİC) ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ “ΘΕΛΕΙ” ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ “ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ”… ΑΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ… ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΣ, ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο… “ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ” ΤΗΣ ΑΥΤΟΣ, ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ, ΤΙΣ Τ/ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΞΕΙ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ… ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΡΧΙΚΩΣ, ΝΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ, [ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΟΙ “ΕΞΠΕΡΤΣ” (ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΛΕΞΗ), ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΟΣΟΙ… ΙΔΡΩΝΟΥΝ / – ΤΕ ΠΟΛΥ], ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ… ΚΡΙΤΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ… ΕΚΤΙΜΟΥΝ!..

ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣΟΥΝ / ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΝΤΕΣ ΕΛΛΟΓΟΙ “ΤΟΛΜΗΤΙΕΣ”, ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ, ΩΣ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΛΠ!..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ!……

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ… (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΤΩΝ “6” Η(ΔΙΑΖ) ΤΩΝ “8” Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ… ΡΟΤΟΝΤΑ (ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΙ) ΤΡΑΠΕΖΙ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ… “ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ” (ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ) ΤΡΑΠΕΖΙ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ… “ΤΡΑΒΗΓΜΑ”-ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ… ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ / ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΑΠΟ 49%, ΕΩΣ 49,5% (ΤΟ “ΜΑΞ.”) ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ… ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΩΝ ΑΚΟΥΤΕ “ΔΩΘΕ-ΚΕΙΘΕ”, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ “CHP” ΣΤΙΣ 9 ΤΩΝ 10 ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1950 Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25%! (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΑ, ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ! ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25%, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ… “ΜΟΥΝΤ” ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ… ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΝΟΕΙ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΟΥΧΑΡΕΜ ΙΝΤΖΕ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 8%, ΕΩΣ 12%, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 10% Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η(ΔΙΑΖ) ΓΙΑ ΛΙΓΟ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ “ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ”, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΕΜΕ / ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ!

Η ΠΑΛΑΙΑ “ΜΕ-ΧΑ-ΠΕΤΖΟΥ” ΚΑ ΑΚΣΕΝΕΡ ΤΟΥ “ΚΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ”, ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΤΣΙ ΩΣ Η ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ… “ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ” ΚΑΙ ΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ “ΜΗΡ” ΜΑΖΙ ΤΗΣ, (ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ), ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ… ΜΗΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ 7%! (5% – 7%). (Το “ΜΗΡ” συνήθως “έπαιζε” από 8% – 10%, στα χειρότερά του, έως 15% – 17%, στα καλύτερά του)!..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ, (Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΝΗΣΙΑ ΔΥΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΦΗΣ ΚΑΙ… ΔΥΤΙΚΟΤΡΑΦΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ, Ο ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ “ΚΟΝΙΑΡΟΣ” ΚΑΙ ΤΕΩΣ Π-Θ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ… “ΖΩΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ”, ΚΑΙ Η “ΨΙΛΟ”-ΙΣΛΑΜΙΚΗ “ΜΟΥΜΙΑ” ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΩΣ… ΟΥΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ 6 ή 8) ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ 5% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ!

ΤΑ… ΤΥΡΑΚΙΑ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΓΚΥΡΑΣ (Μ. ΓΙΑΒΑΣ / “ΜΗΡ”) ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ (Ε. ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ / “CHP”) ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ… ΤΥΡΑΚΙ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ / ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙ ΤΟΙΣ % ΠΟΣΟΣΤΑ, ΣΤΗΝ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”; ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΜΕ), ΑΦΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ “ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ” (1% – 1% / ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ)! ΑΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΠΟΣΟ ΝΑ “ΔΩΣΕΙ” Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΕΚΡΕΜ;   (Ο ΡΤΕ “ΚΑΤΕΒΑΣΕ” 1,5 ΕΚ-ΡΙΟ ΚΟΣΜΟ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ Η 1/2 ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ “ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ”)!..

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ, ΜΕ ΞΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΝΤΟΛΗ, (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ), ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ “ΣΤΡΕΨΕΙ ΚΕΦΑΛΗΝ” ΠΡΟΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΙΑΣ Κ-Β ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ(!) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΡΤΕ”!..

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΘΡΟΙΖΟΜΕΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 49%, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΩΝ!

51% – 49% λοιπόν υπέρ του ΡΤΕ, που για άλλη μια φορά (τελευταία, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει), αν θα θέλει και ο ΘΕΟΣ βεβαίως, θα είναι για 4 χρόνια ακόμα ΠτΔ της Τουρκίας!.. (Ακόμα και το 50,5% – 49,5% υπέρ του ΡΤΕ, θα είναι… έκπληξη, σε ό,τι αφορά τα ποσοστά του Κιλιτσντάρογλου)!..

Άρα, πριν περάσουμε στην εξέταση του ΡΤΕ, σας έχουμε δώσει ήδη την θέση μας για τον νικητή, -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΡΤΕ Σ’ ΑΥΤΕΣ!

(Στην περίπτωση αυτήν της Τουρκίας, δεν μετράνε πολιτικά μόνον οι ημέρες, μετράνε και οι… ώρες, για να μην σας γράψω πως μετράει και η ημέρα… των εκλογών, σε σχέση πάντα με αυτό το… “ΟΡΘΙΟΣ”! Είναι κάτι που το έχουμε… “συζητήσει” εδώ στο “σάϊτ” μας, στο παρελθόν, όταν εξετάζαμε την Τουρκία μετά τις εκλογές, με ή χωρίς τον ΡΤΕ, τον ρόλο των ΤΕΔ, ποιόν Τ/Πρόεδρο θα πρέπει να θέλει η Ελλάδα, ως καλυτέρα προοπτική γι’ αυτήν, κυρίως “προοπτική ειρήνης”, σε ποιόν Τ/Πολιτικό, απ’ όσους έχουν… εκτεθεί ενώπιόν μας (Μπαμπατζάν) θα έπρεπε η ΔΥΣΗ να είχε “ποντάρει”, σχεδιάζοντας το τουρκικό “Αύριο”, κλπ! / Ευκαιρία για ακόμα ένα “ταξίδι” σας στο “σάϊτ” μας / σας)!..

-/-

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΡΤΕ!

Έχει “μαζί” του!

1. Τις ΤΕΔ κατά 90% σίγουρα! (Ένα 70% συνειδητά και ένα ακόμα 20% “που τον παραδέχεται”, χωρίς να τον αποδέχεται, αλλά τον “ακολουθεί”)!..

2. Έχει επομένως υποστηρικτή του, ως άμεση απόρροια της προηγουμένης παραγράφου, και το “Βαθύ Κράτος”* (και πρόσωπα, άλλα και Ιδρύματα  –  Κρατικούς Οργανισμούς, που αθροιστικώς το συνθέτουν, όπως πχ το Υπ. Εσωτερικών, την “ΜΙΤ”, αυστηρά προσωπικό Στρατό, αλλά και δικούς του… μισθοφόρους, μια δική του τ/… “ΒΑΓΚΝΕΡ”, κλπ), ένα “Βαθύ Κράτος” με το οποίο κυρίως ΕΝΩΝΕΤΑΙ πλέον (μετά το 2016), ιδεολογικά, και πιο απλά ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ)!..

* Ποιό ακριβώς ήταν και είναι το τ/”Βαθύ Κράτος” στα 21 σχεδόν χρόνια ΡΤΕ στην Τουρκία, χρήζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ!..

3. Στηρίζεται ακόμα, σε θεωρητική όμως βάση, από το τρίγωνο της “σημερινής”… “Παγκοσμίου Ανησυχίας”, ήτοι αυτό που απαρτίζουν οι 2 ιμπεριαλιστικές χώρες – “Παγκόσμιες Δυνάμεις”- Κίνα και Ρωσία, μαζί με την χώρα “Τρομοκράτη” Ιράν,

ενώ οικονομικά, (και) στον δικό του εκλογικό αγώνα, ενισχύεται από το τ/“Πράσινο Ισλαμικό Κεφάλαιο”, που αυτός δημιούργησε στα πρώτα χρόνια της εξουσίας του στην χώρα, ως αντίπαλον δέος αυτού του παραδοσιακού των Κεμαλιστών, αλλά και γενικώς από το στον Πλανήτη “Ισλαμικό Κεφάλαιο”, έχοντας ως χώρα αναφοράς του (ΓΕΝΙΚΩΣ και ΕΙΔΙΚΩΣ), αυτήν του Κατάρ, αλλά και αυτήν -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- και της… Βενεζουέλας, λόγω του… ΧΡΥΣΟΥ, επί του οποίου ουσιαστικά “στέκεται και πατάει”, (τα έχουμε πει), αν δεν εκβιάζει κιόλας τις… “Αγορές”, αχαχαχαχαχαχαχα, αφού η Τουρκία αποτελεί την τελευταία χώρα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ* του ΧΡΥΣΟΥ των “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, πριν αυτός καταλήξει στις Τράπεζες των “Διεθνών Εβραίων”= “Αγορών”, και ενδεικτικώς στις Τράπεζές τους και στα Θησαυροφυλάκιά τους στην Αγγλία (Λονδίνο), στην Γερμανία (Φραγκφούρτη), στην Γαλλία (Παρίσι) και στην “Διεθνή Χώρα” Ελβετία (Ζυρίχη – Βασιλεία)!

* Γι΄αυτό παρά την αύξηση των επιτοκίων από την Κα Λαγκάρντ, ως ανόητο μέτρο για την μείωση του αρρωστημένα διογκωμένου διεθνώς πληθωρισμού, καθώς και από την ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ/Φ της χώρας του, ως αποτέλεσμα μιας σειράς από “διεθνή” εναντίον του / εναντίον της Τουρκίας μέτρα, με έναν τεράστιο πληθωρισμό, ο ΡΤΕ ΜΕΙΩΝΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ, κάτι που ΟΡΘΩΣ(!), λέμε εμείς, έκανε, ΔΙΟΤΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο Τ/ΛΑΟΣ (Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΜΑΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΘΑ ΕΙΧΕ “ΠΕΘΑΝΕΙ“!..

4. Έχει μαζί του ακόμα, τεράστιες -αριθμητικά- λαϊκές μάζες, που τον βλέπουν και σήμερα σαν… Θεό και κατά την γνώμη μας, ΔΙΚΑΙΩΣ!

Αυτό συμβαίνει κυρίως, ΔΙΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, Ο ΡΤΕ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ (!) ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,

ΠΟΤΕ ΔΕΝ (!) ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ/ΛΑΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΒΡΗΚΑΝ”, ΚΑΙ

-ΠΡΟΣΟΧΗ- ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Τ/ΛΑΟ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΖΕ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΠΟΝΑΕΙ” ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ Η(ΔΙΑΖ), ΑΝΤΕ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!.. 

ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΧΩΡΑ Ο ΡΤΕ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ / ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΛΗΘΕΙ Ο “ΚΕΜΑΛ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ”, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ / ΑΤΑΤΟΥΡΚ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ / ΜΕΓΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΕΜΑΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ “ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ”, ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ… ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ 2 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 14-05-2023!..

5. Έχει μαζί του και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (αυτή η δύναμη πηγάζει κυρίως από την θρησκευτικότητά του, όντας βαθιά θεολογημένο άτομο), γεγονός που σπανίζει σήμερα παγκοσμίως στα πολιτικά όντα του επιπέδου του, που συνήθως “πατάνε” μόνον στα όποια… όπλα, όποιας μορφής, όπως και νόμιμα ή μη μέσα,  διαθέτουν, για να υπερισχύουν και πετυχαίνουν τους στόχους τους!..

Αυτή η δύναμή του αναπτύσσεται και… εφαρμόζεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο Μουσουλμανικό Κράτος, όπως είναι και σήμερα η Τουρκία και -ΠΡΟΣΟΧΗ (!)- σ’ ένα Κράτος που ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ“!..

6. Τέλος, έχει σύμμαχό του και το αισθητήριο του τ/λαού, όσο αυτό να ακούγεται πράγματι, δεδομένων των οιονεί τουρκικών πραγματικοτήτων, από υπερβολικό, έως απολύτως ψευδές ή έστω λανθασμένο!

-/-

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΤΟ “ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΔ! (Υπάρχουν γι΄αυτές μερικά σενάρια.. δράσεως ή μη δράσεως, όπως ήδη σας έχουμε καταστήσει… καχύποπτους)!..

ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ “ΜΠΛΙΤΣΚΡΙΕΓΚ” ΣΚΑΚΙ, ΛΕΜΕ ή ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΩΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ(!!!) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑ ή ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Τ/ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ”*, ΚΕ… ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΔΗΜ/ΦΕ ΤΟΥ “ΣΚΑΪ”) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, Ο,ΤΙ ΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΩΣΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ), ΤΕΔ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ, ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ, ΚΛΠ!

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΟΚΙΜΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Τ/Α/ΓΕΕΔ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ… Π-Θ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΗΤΟΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠτΔ-ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ… ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Τ/ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ!..

-/-

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 ΥΓ.

1. ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ” ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΓΙΑ 9Η ΦΟΡΑ

Ο

ΘΡΥΛΟΣ

ΤΩΝ 16 ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ

ΣΕ

“FİNAL 4”!

 

Πρωταθλητής

SportDay

2. ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΘΛΙΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΣΤΑ 74 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ…), ΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ. , ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΔΝΤ”! 

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ“,

ΚΕΜΑΛ ΝΤΕΡΒΙΣ!

-/-