Ο “ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΡΤΕ”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Διαβάζω κάπου ένα άρθρο, με τίτλο “ΡΤΕ: Η Γάτα Της Διπλωματίας”!

Καλέ μου φίλε αρθρογράφε, για καμιά “γάτα” δεν πρόκειται ο ΡΤΕ! ΟΛΟΙ(!) ΟΙ Τ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, μετά το 1950, “πατούν” πάντα στην γεωγραφική θέση της Τουρκίας, πάνω στο περίφημο… “Ανατολικό Ζήτημα”, ακολουθώντας μια πολιτική που τους δίδαξαν οι ελληνικής καταγωγής Φαναριώτες διπλωμάτες και ακολούθησε πιστά και(!) η “Οθωμανική Αυτοκρατορία”, με αποτέλεσμα να ζήσει έως το 1918!.. Κάτσε και διάβασε!

Επομένως, και ο “Φούφουτος” να ήταν το τ/πολιτικό Νο “1”, όποιος και να ήταν θα φάνταζε σπουδαίος!..

Σε ό,τι αφορά τον ΡΤΕ!

α. Έγινε ένας καλού απλώς επιπέδου πολιτικός, ο οποίος, εκτός του… “Ανατολικού Ζητήματος”, που το εκμεταλλεύτηκε και εκμεταλλεύεται στο έπακρον, εκμεταλλεύτηκε επίσης το μεγάλο του ταλέντο να ξέρει να διαλέγει συνεργάτες, τους οποίους κρατάει και δεν “πουλάει” στην πορεία του χρόνου, πχ Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, εκτός αν αυτοί δεν… αντέχουν στον  πολιτικό Μαραθώνιο και αποχωρούν για τον “Α” ή “Β” λόγο, είτε “καθαρά”, είτε… “πουλώντας-τον”.

β. Το 2ο μεγάλο πλεονέκτημα του ΡΤΕ, είναι το γεγονός ότι είναι ο ηγέτης της παρατάξεως στην Τουρκία, της Ισλαμιστικής, η οποία πάντα είχε, μετά το 1923 και την ίδρυση της “Τ.Δ.”, την πλειοψηφία στην χώρα!..

γ. Στην Τουρκία το “Βαθύ Κράτος”, από το 2000 και μετά (21ος αι.), προώθησε τον “Τουρκο-Ισλαμισμό”, (μια κατ’ ουσίαν “μέση λύση” μεταξύ των στρατιωτικών δικτατοριών και ενός τουρκικού έστω τύπου Δημοκρατίας, μια Χούντα με… μάσκα, ένα καθεστώς που… “δίδαξε” και πρωτοεφάρμοσε ο δικτάτορας Κενάν ΕΒΡΕΝ), ώστε να πάψει η παγκόσμιος κοινωνία να κατηγορεί την Τουρκία ως “το Κράτος των συνεχών Χουντών”, κάτι που ευνόησε τον ΡΤΕ και την πορεία του, ο οποίος ήξερε, ως σπουδαγμένος Ισλαμιστής και καλός ρήτορας (πολύ απλός στον λόγο του προς τον λαό), να υποστηρίξει το σύστημα που είχε επιλεγεί για την χώρα.

Ο ΡΤΕ ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΗΤΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1950, ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ “ΧΡΩΜΑ”!

δ. Ο ΡΤΕ, όλα αυτά τα χρόνια, “έστησε” ένα Κράτος ρουφιάνων, στο οποίο ο “Α” παρακολουθεί τον “Β”, ο “Β” τον “Γ”, κοκ, και έτσι εύκολα κυριάρχησε σ’ αυτό!..

Του ΡΤΕ αρέσει πολύ ο Σουλτάνος Αβδούλ ΧΑΜΙΤ, διότι ακριβώς είχε φτιάξει ένα Κράτος κατασκόπων, ρουφιάνων και συναφών… επαγγελμάτων, το οποίο και αυτός ως Π-Θ, αλλά και ως ΠτΔ, ομοίως “έστησε”, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει σ’ αυτό για χρόνια, μια κυριαρχία που διατήρησε μέχρι την άρνησή του στους Σιωνιστές να αποχωρήσει ο “Οθωμανικός Στρατός” από τα ιστορικά εδάφη του Ισραήλ, ώστε να φτιαχνόταν εκεί το νέο Ι/Κράτος!.. Τον “έριξαν” (εξορίστηκε μάλιστα στην Θεσσαλονίκη, όπου εκρατείτο στην βίλα του μεγαλο-Εβραίου “ΑΛΑΤΙΝΗ”) και το Κράτος “πέρασε” στους Νεό-Τουρκους, κλπ! [Διάβασε Ιστορία, πώς “έπεσε” ο “ΛΕΩΝ” των Ο/Σουλτάνων Α. ΧΑΜΙΤ και θα καταλάβεις το γιατί τον γουστάρει ο ΡΤΕ, που ομοίως παρουσιάζεται, όπως τότε ο Α. ΧΑΜΙΤ, ως το σύμβολο της ΝΕΑΣ(!) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ* απέναντι στην “Παγκόσμιο / Διεθνή Εξουσία”, που απειλεί, κατ΄αυτόν και το τ/”Βαθύ Κράτος” και σήμερα την ύπαρξη της Τουρκίας! (Με βάση την Λωζάννη του 1923, ο ΡΤΕ έχει δίκιο)]!..

* Καταλάβατε τώρα, σεβαστέ Υπουργέ, Κε Συρίγε, γιατί ο ΡΤΕ ονόμασε το 4ο τ/Γεωτρύπανο “Αβδούλ Χαμίτ”; Κρατείστε την φράση: “Σύμβολο τ/Αντίστασης”!..

ε. Ο ΡΤΕ εκμεταλλεύτηκε και φαίνεται ψευδώς(!) σε Έλληνες, σαν τον παραπάνω αρθρογράφο, ως “γάτα”, για έναν ακόμα λόγο! Διότι στην Ελλάδα, απέναντι στο μόνιμο τ/πολιτικό σύστημα “ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ”, κάθε 4 χρόνια ή άντε 8, κάποιες φορές, άλλαζε ή αλλάζει η πολιτική εξουσία, με αποτέλεσμα να δίνεται μια τελείως διαφορετική πολιτική εικόνα! Στις δυτικές δημοκρατίες δεν φαίνονται / δεν προβάλλονται συνήθως τα πολιτικά πρόσωπα των ηγετών, εκτός συγκεκριμένων εξαιρέσεων, (πχ των ηγετών της Πλανηταρχικής δυνάμεως Η.Π.Α., της κάθε φορά ηγέτιδος δυνάμεως στην ΕΕ), αλλά το πολιτικό σύστημα, τα καλά και τα κακά του, σε αντίθεση με όλες τις Χούντες, όλων των μορφών, στον Κόσμο μας, όπου προβάλλονται πάντα οι όποιες προσωπικότητες των πάσης φύσεως Χουνταρχών! (Μάο, Στάλιν, Κιμ Γιονγκ Ουν, Μαδούρο, Ίντι Αμίν Νταντά, σήμερα ΡΤΕ, χθες Εβρέν, Φιντέλα, Κάστρο, κλπ, κλπ, κλπ)!..

ΑΝ Ο ΡΤΕ ΕΙΝΑΙ «Ο “ΓΑΤΟΣ” ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ», ΟΠΩΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΤΟΤΕ ΠΧ Ο ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΕΤΖΕΒΙΤ (ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΡΑ), Ο “ΚΑΡΑΣ”, ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ”), ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΤΙ ΗΤΑΝ, ΘΕΟΣ;

Τέλος, αυτόν τον υποτιθέμενο “ΓΑΤΟ” και με 20 χρόνια πολιτικής(!) εμπειρίας στα τ/”πράγματα” (και τουλάχιστον 30 ετών εμπειρίας στα λεγόμενα “Κοινά”) και μάλιστα συνεχούς… εμπειρίας Π-Θκής ή και Προεδρικής (σήμερα), τον έκανε, τα τελευταία 3 χρόνια, με τα τόσα παγκόσμια προβλήματα που ενέσκηψαν, ένας νεαρός στην πολιτική εξουσία ενός Κράτους (σχετικά με αυτόν πάντα) και εμπρός του, ένας θεωρητικά… άπειρος πολιτικά (στα της ηγεσίας Κρατών), πολιτικός, ο ΚΚΜ, “με τα πολιτικά… κρεμμυδάκια”! Τον έκανε (και μαζί με αυτόν και όλο το τ/πολιτικό σύστημα) να “τρέχει” πίσω από όλες τις πολιτικές του δράσεις ως Πρωθυπουργού της Ελλάδος και η Τουρκία να “τρέχει” να προλάβει την χώρα μας σε όλα σχεδόν τα μείζονα θέματα που αφορούν τις 2 χώρες !..  (Το γράφω “λάϊτ”)!..

Να υποθέσουμε λοιπόν, αν δεχτούμε για την ανάγκη της κουβέντας, ότι ο ΡΤΕ είναι ο “Γάτος” της Διπλωματίας, ότι “γεννήθηκε” ένας νέος “Γάτος”, λέγε με ΚΚΜ, ισχυρότερος του αντίστοιχου Τούρκου… φίλου μας, αφού ο Έλληνας αυτός (πραγματικά όμως πολιτικός) “Γάτος” “δέρνει”, τα τελευταία 3 χρόνια τώρα, και  τουμπάρει συνεχώς τον Τούρκο “Γάτο” και μάλιστα μην απέχοντας πολύ από να τον τρελάνει πολιτικά;

Ο ΡΤΕ δεν είναι κανένας “Γάτος”! Ήταν, και παραμένει, όπως οι περισσότεροι στην τ/πολιτική αρένα πολιτικοί, ένας πολύ καλός “πολιτικός” τυχοδιώκτης (το πολιτικός σε εισαγωγικά, διότι το ουσιαστικό αυτό δεν… μεταφράζεται το ίδιο στην Τουρκία, όπως μεταφράζεται στην Τουρκία), ένας πολύ καλός καιροσκόπος, ένας πολύ καλός έως άριστος “πολιτικός μαφιόζος”!.. Όσο και να πονάει τους Ισλαμιστές στην χώρα αυτή της κλεμμένης βυζαντινής… σημαίας, αλλά ίσως όπως και να εκνευρίζει και κάποιους ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ(!)… “γκραντ” Πατριώτες, εδώ στην Ελλάδα, πολιτικός πραγματικός, όσο και να σας ακουστεί αυτό… παράξενο ή ό,τι άλλο βαρύτερο, δεν ξέρω, (δεν είναι της παρούσης η εξήγησή του), απεδείχθη στην διάδοχο της “Ο.Α.” νέα Τουρκία, ένας και μόνον και αυτός λεγόταν ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ (“ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ”)!..

2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “ΑΓΓΕΛΟΙ”;

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-