Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ… , Ο ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΝΑΣΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΑ!..

1. Πολιτικέ σιχαμένε και βρωμίλε Ηλιόπουλε, του “Σόρος-Σύριζα”! Ήξερα ότι όλα τα Κομμούνια είστε “παλιανθρώποι”, (όπως θα λέγατε, αλλά και θα τονίζατε την λέξη αυτή, όλοι εσείς οι πλούσιοι γόνοι παλαιών “Κόκκινων Φασιστών”, όπως βεβαίως θα την έλεγε και η ιδιαιτέρως… μορφωμένη πλέμπα σας), αλλά πίστευα πως υπάρχει ταβάνι στην βρωμιά σας, στα ψέματά σας, στις συκοφαντίες σας, κλπ!.. Και όμως δεν υπάρχει!

Βγήκες σήμερα στον ΣΚΑΪ και τί είπες, χωρίς να σε διορθώσει αυτή η πολιτική… κυλόττα της ΝΔούλας, ο Κουμουτσάκος, είτε διότι δεν γνώριζε (πολύ πιθανό), είτε διότι είναι πολιτικός κλανο-οιηματίας, είτε και τα δύο!..

Είπες πως από το 1974 και μετά (αν θυμάμαι καλά είπες 1975-1978) ο Κων-νος ο Β’ έκανε απόπειρες ανατροπής του Κ. Γ. Καραμανλή, του οποίου τα τελευταία χρόνια, πολιτικά βρώμικα και πρόστυχα, παρουσιάζεστε… υπέρμαχοι και… αμύντορες, απλώς και μόνον διότι θέλετε να διχάσετε την ΝΔ και να την διασπάσετε, κάτι που και το… σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο “στήσατε” με εγκέφαλο τον γνωστό Χουνταίο συνεργάτη και φίλο σας, αυτόν τον “ήρωα του Ναϊρόμπι”, περιτράνως απέδειξε!

Μάλιστα, σιχαμένε και δύσμορφε τύπε, που έγινες και εσύ… πολιτικός (έχεσαν αυτοί και βγήκες και εσύ), είπες πως αυτό έχει γραφεί και στην ε/φ “Καθημερινή”, αλλά και πως το έχουν γράψει και οι ΜΥ της Αγγλίας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΛΕ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ Η(ΔΙΑΖ) ΕΜΜΕΤΟ, ΟΣΟΝ -ΙΣΩΣ- ΑΔΑΗΣ KAI NA ΕΙΣΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΑΙΚΤΟΙ!

Διάβασε λοιπόν παρακάτω! Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου και σε παρακαλώ να το σεβαστείς!..

Καμιά ΜΥ της Αγγλίας δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο, ήτοι ότι ο Βασιλεύς Κων-νος, ο Β’ έκανε απόπειρες κατά του αγαπημένου σας εσχάτως Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! (Μετά τον “Νέο-Βούδα”, … τώρα αγαπήσατε και τον Θείο του, τσατσόνια, ρουφιάνοι και ΑΡΧΙ-ΥΠΟΥΛΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ)!..

Πάμε λοιπόν!

α. Με την λογική και μόνον, που εσύ στερείσαι ή την χρησιμοποιείς κατά το δοκούν, σε ρωτάω! Ακόμα και αυτό να έχει συμβεί, που δεν έχει, υπήρχε ποτέ περίπτωση, ρε ιδιώτη, να αποδεσμευόταν κάτι τέτοιο από τα ετησίως “αποδεσμευόμενα” έγγραφα από το “Φόρεϊν Όφις” (όπως γίνεται κάθε 25 με 30 χρόνια στην αρχή κάθε έτους)  και αυτό να το ανέφεραν μάλιστα οι ΜΥ της Αγγλίας, αφού κάτι τέτοιο δεν θα άφηνε ποτέ το Α/Παλάτι να γίνει, αφού ο Κων-νος είναι ή ήταν πια, συγγενής τους, ο οποίος ζούσε μάλιστα τότε στην Αγγλία, που πιθανότατα να κατηγορείτο μετά και αυτή για συμμετοχή; Για τους Κοσμοκυρίαρχους μιλάμε βρωμιάρη! (Γιατί δεν έχεις ξυριστεί ακόμα, ρε βρωμίλε);

β. Όμως, από το 1974 και της επανόδου του στην χώρα, μέχρι και το αποτυχόν “Κίνημα της Πιζάμας” (επικεφαλής ο Ιωαννιδικός Τχης Παρασκευάς Μπόλαρης +), και ιδιαιτέρως(!) τους πρώτους μήνες από της αφίξεώς του στην Πατρίδα, ο “Κουφός” πράγματι κρυβόταν, πότε εδώ και πότε εκεί (μέχρι και σε πολεμικά πλοία), διότι η κατάσταση ακόμα ήταν έκρυθμος, δεν είχε ομαλοποιηθεί, το Κυπριακό* “έπαιζε” ακόμα και μάλιστα ήταν στο “φόρτε” του και τον Σερραϊκό… Άσο μας θα μπορούσαν να τον “φάνε”, με ό,τι αυτό θα σήμαινε μετά για την χώρα που αιμορραγούσε τότε συνεχώς και με… ταχύτητα, όχι μόνον οι όποιοι Έλληνες, αλλά ακόμα και Τούρκοι ή και άλλης εθνικότητος Πράκτορες, κλπ!..

* Και μιας αναφερθήκαμε στην Κύπρο, το αστείο της υποθέσεως ή η ειρωνεία, αν θες, είναι ότι το Γραφείο του “Αόρατου” στο ΓΕΕΘΑ, ένας “Αόρατος” που ήταν η ελληνική ανόητη, στέρεη, παγιδευμένη όμως, … βάση(!) των ξένων δυνάμεων, για να πετύχουν με την διεθνή εκείνη συνωμοσία, ό,τι έγινε τότε στην Κύπρο μας, το Γραφείο του λοιπόν  ήταν εκεί όπου μετά ο ΕΣ στέγασε, να στο πω έτσι, και για πολλά χρόνια μάλιστα, τα θέματα (σχέδια, κλπ), που αφορούσαν το νησί μας αυτό!..

γ. Εκείνοι όμως που τον στόχευαν και στόχευσαν πράγματι τον… φίλο σας, αχαχαχαχαχαχαχα, (άντε να χαθείς λέρα), την περίοδο που ανέφερες, Κ. Γ. Καραμανλή, ήσαν (και μόνον!) Χουντικοί Αξκοί προσκείμενοι στον ανόητο και φερόμενο ως εβραϊκής καταγωγής “Αόρατο” Δικτάτορα και Ταξίαρχο Ιωαννίδη Δ., και συγκεκριμένα στελέχη με πολύ ενθουσιασμό ψυχής και φλόγα για την Ελλάδα, όπως αυτοί φυσικά το θεωρούσαν και “έβλεπαν”, αλλά που ήσαν, δυστυχώς, από άτομα χωρίς κρίση, έως και άνοα και σίγουρα άτομα φανατικά, σε βαθμό φανατισμού ίσως και μεγαλύτερο απ’ τον σημερινό δικό σας νεοκομμουνιστικό φανατισμό γενιτσαρικής μορφής, πολιτικό σκουπίδι! Τα άτομα αυτά αυτενεργούσαν, δίχως γνώση, τα περισσότερα, του ότι ο Ιωαννίδης ήδη “είχε… παραδώσει τα όπλα”!..

δ. Ο τότε Π-Θ ορθώς φύλαγε τον… κόλο του, αφού ποτέ δεν ξέρεις από “πού μπορεί να σου έρθει”, όντας μάλιστα ηγέτης μιας χώρας και μάλιστα εκείνης της τότε Ελλάδος!..

Η χώρα ερχόταν από μια 7χρονη Χούντα σε 2… εκδόσεις και… δόσεις και μάλιστα η 2η εξ αυτών, και πιο τραγική για την χώρα, ήταν και πραγματικά Χούντα, ήτοι πάρα πολύ σκληρή και ό,τι άλλο, (“δεν είναι της ώρας”), διότι κυρίως ο Αρχηγός της (Δ.Ι.) ήταν -πλην των άλλων- και παλιοχαρακτήρας (“σκότωσε”, ο αχάριστος, ως άλλος Βρούτος, τον ευεργέτη του Γ. Παπαδόπουλο, όπως ίσως να έχεις ακούσει), αλλά κυρίως διότι τα στελέχη που την στήριζαν ήσαν, σχεδόν οι 10 στους 10, κατώτεροι Αξκοί, δηλαδή, θέλω να (σου) πω γύφτε, νεαροί Αξκοί και καταλαβαίνεις “έβραζε το αίμα τους”, “είχαν συχνές στύσεις”, ειδικά μόλις έβλεπαν κάτι Κομμούνια σαν εσένα, αλλά δεν ήξεραν τίποτα από το πώς γίνονται αυτές οι δουλειές (λέγε με συνωμοσία), σε αντίθεση με όλους εσάς (και σωστά για “την πάρτη σας”), που το πρώτο που μαθαίνατε και μαθαίνετε πάντα στα Κομμουνιστικά σας… Κατηχητικά, είναι το πώς -ΠΟΥΣΤΙΚΑ(!)- θα επικρατήσετε, βραχυπρόθεσμα ή μεσο-μακροπρόθεσμα!.. Καταλαβαίνεις!..

Ως παράδειγμα για το πόσο εύκολα, και από εκεί που πιθανώς να μην το περιμένει, μπορεί να “καθαριστεί” ένας στόχος και ιδιαιτέρως ένας πολιτικός στόχος, αλλά και για να… γελάσεις, όπως και για να προβληματιστείς, ρε πολιτικό πιονάκι, ρομποτάκι, κλπ, διάβασε τώρα παρακάτω!..

Ξέρεις πόσους οδηγούς είχα ακούσει προσωπικά να ήθελαν να ρίξουν πχ 5, 6 μπουνίδια ή 5, 6 κλωτσίδια στον Αρχηγό σου, όταν σφράγιζαν από τους… τροχονομο-μπάτσους, κατά πως τους λέτε, όλες οι κάθετες οδοί προς την Πατησίων, προκειμένου να περάσει με την οχηματο-πομπή του ο μέγας αυτός πολιτικός μας “ηγέτης – πουλητάρι” για να πάει στο Μαξίμου, όταν ήταν Π-Θ;

Όλοι οι ξένοι πράκτορες δε (είχε πήξει η Αθήνα και τότε από δαύτους), το είχαν “τσιμπήσει” και αυτό, ενώ όταν οι οδοί δεν… σφράγιζαν, όλοι ήξεραν, άρα και αυτοί, πως ο Τσίπρας, το προηγούμενο βράδυ, δεν είχε κοιμηθεί στην Κυψέλη!..

Ψάξε και πες μου, ως άσκηση στο βάζω αυτό, ποιός σκότωσε και για ποιόν λόγο τον Π-Θ μας Δηλιγιάννη, λέσι!..

ε. Η όλη “Ιστορία” του όποιου… κυνηγητού του Κ. Γ. Καραμανλή τότε, παλιολινάτσα Ηλιόπουλε (για να μην το ξεχάσω, όπου σε μπινελικώνω, βάζε μόνος σου μπροστά το “πολιτικός” σε όλα τα Γένη, ώστε να μην το γράφω εγώ συνέχεια, διότι κουράζομαι), ουσιαστικά τελείωσε αρκετά αργότερα και συγκεκριμένα με την σύλληψη του Χανιώτη Τχη Παρασκευά Μπόλαρη** (+), την μεταφορά του κάποια στιγμή (για ψάξε και δες το πότε) σε Νοσοκομείο και την απ’ εκεί -κάποια στιγμή πάλι- δραπέτευσή του!..

** Μιλάμε για “ΑΣΤΕΡΙ” Αξκό Ηλιόπουλε! Μάθε, με την ευκαιρία, πως οι περισσότεροι των Χουντικών και των 2… εκδόσεων ήσαν Αξκοί με αρχίδια, όπως λέμε, (μάλιστα οι περισσότεροι ήσαν και φτωχόπαιδα, αυτό μπας και συγκινήσω την… α-ταξική σου συνείδηση, αχαχαχαχαχαχα), αλλά δυστυχώς για την Ελλάδα μας μπλέχτηκαν βλακωδώς με τα… σκατά, δηλαδή με εσάς τα Κομμούνια, (ΟΚ με τους… προγόνους σας Κομμουνιστάς) αναλώθηκαν επομένως σε θέματα… βόθρων, και άρα, εκ των πραγμάτων, βρώμισαν και αυτοί και… χάθηκαν!..

Ενώ, Ηλιόπουλε, αν πολέμαγαν για την Πατρίδα και ήσαν αυστηρά προσηλωμένοι μόνον σ’ αυτήν, ως όφειλαν, ίσως αυτή Ηλιόπουλε (αλήθεια, λόγω της μούρης σου έγινες Κομμούνι;), να μεγάλωνε και άλλο! “Ίσως” έγραψα, μην στραβώνεις την μούρη σου, νεο-δυτικού τύπου πια, διεθνιστή! Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν θα χάναμε σχεδόν την μισή Κύπρο, αφού δεν θα έπεφταν στην παγίδα που τους έστησαν! Να θυμάσαι τέλος πως όταν φέρεις όπλο, αν δεν κουβαλάς μυαλό και φρόνηση, δεν θες και πολύ να νομίσεις πως είσαι ο… Σερίφης Πατ Γκάρετ στο “Φαρ Γουέστ”!..

στ. Α! Λέρα Ηλιόπουλε! Ο θείος του σημερινού φίλου σας, αχαχαχαχαχαχαχα, “Νεο-Βούδα”, δεν κινδύνευε όμως τότε μόνον από τους Χουντικούς του Ιωαννίδη (τους μόνους επικίνδυνους Χουντικούς, αφού οι προηγούμενοι, αυτοί της 1ης εκδόσεως εννοώ, πλειοψηφικά ήσαν… Παρθένες και… Οσίες Μαγδαληνές), αλλά – ΠΡΟΣΕΞΕ – αξύριστε υποδοχέα κόνιδων και από ποιούς άλλους κινδύνευε επίσης, κάτι που ξέρεις φυσικά, αλλά που ξέχασες να το πεις!.. Κινδύνευε και από την εμφανισθείσα τότε 17Ν Α’ φιλαράκο!.. (Με την ευκαιρία! “Θεός ‘χωρέστον” τον Έλληνα εκ Κύπρου Καθηγητή του Παντείου Παν-μίου Γιαλλουρίδη! Έφυγε από καρκίνο, αλλά κανείς δεν το ανέφερε, μάλλον διότι ήταν ελληνόψυχος και ελληνοκεντρικός)!..

ζ. Ηλιόπουλε! Λόγω του ότι είχα την υψίστη τιμή να ζήσω για αρκετά χρόνια, … “κρυφίως” βεβαίως, ως ασφάλεια του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (όχι συνοδευτική ασφάλεια φυσικά, την οποίαν όμως με κάποιον τρόπο και αυτήν… ελέγχαμε), γνώρισα και τον συγχωρεμένο πια (έφυγε από καρκίνο νεότατος) επικεφαλής (έναν εξ αυτών)… μπάτσο (τους γράφω έτσι, δηλαδή μπάτσους για να… κεφάρεις βρωμίλε, αχαχαχαχαχαχα) της συνοδευτικής ασφαλείας του… “Εθνάρχη”, ΣΚΡΕΚΑ Γεώργιο (οφείλω να ομολογήσω πως μιλάμε για ένα Αστυνομικό στέλεχος πραγματική ΛΙΡΑ 100***), από τον οποίον έμαθα / – με τα πάντα, τα οποία σχετίζονταν με το από ποιούς ακριβώς απειλείτο, πού κρυβόταν (όπως και τρόπους – μεθόδους φύλαξης, κλπ), ο Κ. Γ. Καραμανλής!.. Δεν θα σου τα πω όμως, διότι εκτιμώ, αλητάκο, πως αρκετά “σε έκανα μάγκα”!.. Σου γράφω όμως πως τα πράγματα κάπως ηρέμησαν για τον τότε… Καραμανλή, σε σχέση με την ασφάλειά του και κυρίως με την ψυχολογία του(!), απ’ όταν άρχισε η διαμονή του στην Αθήνα, στο ρετιρέ της γωνιακής  πολυκατοικίας απέναντι ακριβώς από το Παναθηναϊκό Στάδιο! (Εκεί, που λίγο πιο δίπλα βεβαίως, κάθεται σήμερα η Κα Μπακογιάννη, με τον σύζυγό της).

*** Ηλιόπουλε! Διάβασε! Ο Σκρέκας ήταν γιος Ιερέως σε κάποιο χωριό στα Τρίκαλα, που Μ. Παρασκευή τον δολοφονήσατε! Η παπαδιά ήταν έγκυος στο 5ο παιδί τους! Γέννησε λίγο μετά αγόρι και του έδωσε το όνομα του ανδρός της, Γεώργιος!.. Ακούγεται ότι ο Παππα-Γιώργης αγίασε, Ηλιόπουλε!

Αυτά τα σκουλήκια ήσασταν πάντα, νέε μου!.. Α! Ο παππάς δεν είχε κάνει τίποτα! Απλώς έπρεπε πάντα να εφαρμόζετο τότε η εντολή των σφαγέων Αρχηγών σας, που έλεγε: “Αλλαγή δεν γίνεται, αν δεν κρεμαστεί ο τελευταίος Χωροφύλακας, από τα… άντερα (sic) του τελευταίου Παππά”!..

η. ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΤΙΑ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟ ΤΟΝ Β’!.. Η(ΔΙΑΖ) ΜΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ!.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

ΙΣΩΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ (ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟΝ ΗΤΑΝ), ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ… ΣΙΕΛΟΣ, ΑΛΛΆ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΡΦΗΣ… ΡΟΧΑΛΑΣ, ΣΕ Ό,ΤΙ ΣΧΕΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ “ΝΕΟ-ΒΟΥΔΑ” ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΝΕΟ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ “ΕΠΑΙΞΕ” (ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ ΚΑΙ… ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!.. (ΣΗΜΕΡΑ, ΑΡΑΓΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ);

ΑΝ ΤΩΡΑ, ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΟΠΩΣ Ε/Φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ΑΡΧΕΙΑ “Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ”, ΚΛΠ, ΔΙΑΒΑΣΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ(!) ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ(!) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Η(ΔΙΑΖ) ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΡΑΨΑΝΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η… ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟ!..

ΑΡΑ, ΑΘΕΕ ΑΛΗΤΑΚΟ! “ΓΝΩΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ”, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΚΗΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΙΗΣΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΛΠ, ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ (ΚΑΙ) ΣΤΟΥΣ 2 ΖΩΝΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΟ Ι. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ “ΜΠΑΡΜΠΙ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ” ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ, ΓΙΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ “ΚΕΝΤΡΟΥ”, ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΔΙΚΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΦΕΡΕΤΟ ΟΤΙ ΕΚΛΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”), ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ… “ΟΜΑΛΩ ΤΩ ΤΡΟΠΩ”!.. (Γι΄αυτό, μούμια****, επί Δημοκρατίας αργότερα, οι μεν Χουνταίοι του Παπαδόπουλου ψήφιζαν ΝΔ και του Ιωαννίδη ΠΑΣΟΚ! Τίποτε τυχαίο)!..

**** ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ! ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ! ΑΛΛΑ, ΑΝ ΘΕΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ 50ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30-01-2023, (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ),”ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ”, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΊΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ “Κ.Κ.Μ.”, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ “ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ” ΔΙΑΦΟΡΑΣ”!…

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ, ΡΕ ΣΥ, ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΤΕ, ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, … ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΒΑΛΑΤΕ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΒΑΖΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ (Ο ΜΠΑΡΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ) ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ή ΕΦΕΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΕΚ-ΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΛΑΘΡΟ” ΚΑΙ ΤΙΣ “ΜΚΟ” ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ “CIA” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” (ΓΑΜΩ ΤΟΝ “ΚΑΪΛΗ Χ 5” ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ “ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”!

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ή ΜΠΕΤΗΣ ΟΤΙ… ΚΛΑΙΕΙ (ΑΧ, ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ), ΚΑΘΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΝΣΟΡΕΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ!.. (ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ “ΦΕΪΚ” ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ, “ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ”)!..

-/-

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ!

Ο ΚΩΝ-ΝΟΣ Ο Β’, ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΒΡΩΜΙΛΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΚΟΝΙΔΩΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΗΤΑΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ), ΑΠΛΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ή ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, Ή ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!.. Ο ΚΩΝ-ΝΟΣ Ο Β΄ΗΤΑΝ “ΚΑΘΑΡΟΣ” ΑΝΔΡΑΣ, ΛΕΣΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ! ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΕΕ ΜΟΥ: “ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ”!..

ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, [ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΚΛΠ, ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ (ΜΟΝΟΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ Α. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ 2, 3 ΑΛΛΟΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)], ΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ “ΚΑΡΦΙΑ” ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!..

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ (“ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ”) Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΛΠ, ΕΝΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΗΧΘΗ ΣΤΗΝ Κ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 296 ΤΕ / ΜΟΡΙΑ / Ν. ΛΕΣΒΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΩΣ ΔΟΚΙΜΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ 1977, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ – ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ!..

ΑΥΤΑ! ΝΟΜΙΖΩ, ΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ!..

Α! ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΙΟ, (ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε/Φ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κ-Β), ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ! Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΜΙΞΗ ΠΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΥ), 100%!

ΑΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ, Μ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ (“ΛΟΓΟΙΣ”), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ (“ΕΡΓΟΙΣ”) ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!.. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!! (ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΔΗΜ/ΤΑ, ΣΤΟΝ ΧΙΟ, ΚΛΠ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ)!..

ΚΛΕΙΝΩ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΟΥ, ΕΥΘΕΩΣ! “ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ”! ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ / ΜΑΣ, ΑΝ ΜΕ / ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ή ΜΟΥ / ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, “ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ”, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ), ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ – ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΗΣ… “ΕΛΑΣ”!..

ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΟΥ… ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΨΕΙΡΕΣ, ΜΕΧΡΙ… “ΚΟΒΙΝΤ-19”!..

2. ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ! ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΩΡΗ; ΑΝ “ΝΑΙ”, ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΩΝ Ε-Τ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η Κ-Β, ΡΕ ΑΞΟΝΙΚΟ-ΜΑΓΜΗΤΙΚΟ-ΓΡΑΦΙΚΗ ΑΡΤΙΝΗ ΑΠΑΤΗ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ / ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, Ε;

ΚΑΛΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟ “Ε/ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚ-ΡΙΑ ΕΥΡΩ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΛΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ” ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΑΝ;

Α! ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΚΟΤΖΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ, (ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Σ’ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΤΟΤΕ ΥΠΑΜ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟΓΑΛΟΤΣΑ;

ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΘΑΨΕ” ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΡΕ ΑΓΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΣΗΛΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΣ… “ΜΙΛΦΑΡΑ” ΜΑΣ!..

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ, ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ (!..) / “BOOM TOWN RUTS”! (ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ, ΦΙΛΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ)!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-