ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ… ΜΠΑΚΑΛΗ! ΑΛΗΘΕΙΑ 1Η: “Ο ΧΕΣΤΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ” Η (ΔΙΑΖ)”ΕΛΛΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ” – “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”!..

Φίλοι μου / μας!

Ακούσαμε και πάλι, από τον τουλάχιστον φοβισμένο Κο Κωστίδη (“ΣΚΑΪ”), πως οι Τούρκοι έχουν φτάσει στα όριά τους (αριθμητικά εννοούσε αυτήν την φορά, με βάση τα λεγόμενά του, που προήρχοντο από την ειδησεογραφία), σχετικώς με τους λαθρομετανάστες – μετανάστες, πρόσφυγες, κλπ, στην γείτονα χώρα!

Ρε φιλαράκο, οι Τούρκοι είναι 80 εκ-ρια (+), κατά πως μας λέτε, διαθέτουν μια αχανή σε έκταση χώρα, ενώ παρουσιάζουν και δημογραφική… έκρηξη (αλίμονο αν δεν συνέβαινε έτσι σε μια Ισλαμική χώρα και ειδικώς στην Τουρκία) και έχουν το πολύ 5 εκ-ρια ξένους και μάλιστα ξένους ομοδόξους τους, ήτοι Μουσουλμάνους, μεγάλος αριθμός των οποίων είναι Τουρκομαθείς, καθώς η μεγάλη μάζα τους είναι Σύροι που προέρχονται από την Β. Συρία, περιοχή όπου ομιλείται ευρέως η τουρκική!..

Να πούμε εδώ ότι το τ/Κράτος προχώρησε αμέσως σε διαδικασίες αφομοιώσεώς τους, ενώ οι ΤΕΔ εκπαίδευαν επί 3 σχεδόν έτη τον “Στρατό της Συριακής Αντιπολιτεύσεως”, ο οποίος σήμερα είναι εξοπλισμένος από τις ΤΕΔ, ενώ και όλα τα ενταγμένα σ’ αυτόν μέλη του πληρώνονται από τον τ/… Κορβανά!..

Δεν θα αναφερθούμε στις τ/… πουστιές, (έτσι λέγονται και να μας συμπαθάτε / “Pust gibi davranıyorlar…), όπως πχ της μορφής “διοργανώνουμε την μεταφορά λαθρομεταναστατών στην Ελλάδα, από την χώρα μας ή δια μέσου αυτής και εργαλειοποιούμε το θέμα”, αλλά ούτε και θα αναφερθούμε στο ότι στην Τουρκία “δεν τολμάει να κουνηθεί κανείς”, ούτε και να σκεφτεί να κάνει το ο,τιδήποτε παράνομο, διότι τότε επεμβαίνει… κα-ται-γι-στι-κά το Κράτος, ούτε και στο γεγονός ότι η Τουρκία έχει πάρει από την ΕΕ πάρα πολλά χρήματα που συνδέονται γενικώς με τους λαθρομετανάστες – πρόσφυγες και ευρύτερα με την… “Μετανάστευση” των τελευταίων 2 δεκαετιών, ούτε, ούτε, ούτε, κλπ!..

Από την άλλη, η Ελλάδα, [μια χώρα των 10, άντε 11 εκ-ρίων κατοίκων, εξ ων κάποια λίγα εκ-ρια (1, 2;), λίγα προς στιγμήν (!), είναι ελληνοποιηθέντες… Έλληνες, με ό,τι αυτό σημαίνει], έχει “σάβουαρ” 3, 5 με 4 εκ-ρια ξένους, ξένους οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αλλόδοξοι, ενώ όσοι είναι ομόδοξοι, όπως πχ οι Βούλγαροι ή οι Σκοπιανοί ή οι Γεωργιανοί και οι προσφάτως μαζικώς εισελθόντες Ουκρανοί, μας μισούν για διαφορετικούς λόγους ο κάθε λαός! (Οι Γεωργιανοί και οι Ουκρανοί αίφνης, διότι μας θεωρούν Ρωσόφιλους, κλπ)!

Τέλος, στην χώρα μας που φθίνει δημογραφικά… αιμορραγούσα κυριολεκτικώς (!), χώρα που χρεοκόπησε και που μέχρι το 2115 θα είναι ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ (!) στους Κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους”, δεν υπάρχει καμία πολιτική, όχι αφομοιώσεως, αλλ’ ούτε καν ενσωματώσεως, διότι οι ελληνικής καταγωγής (και όχι Έλληνες, καταλαβαίνετε) “δικαιωματιστές”, λέγε με… ασύνοροι(!) “διεθνιστές”, που η μεγάλη τους μάζα ευρίσκεται στα Κομμουνιστικά Κόμματα (γνήσια και… μπάσταρδα) δεν την επιθυμούν, όπως το αυτό συμβαίνει και με τους ομοίους τους στο εξωτερικό, εξωτερικό όπου και… “γεννήθηκαν” μαζί με τις “ΜΚΟ” (“CIA” επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” / Κλίντον)!..

“Πάμε” τώρα να κάνουμε μια δική μας και πολύ… μετριοπαθή και ηπίων… τόνων προσέγγιση του αριθμού των ξένων στην χώρα μας.

Η Κ-Β μας, ΕΠΙΣΗΜΩΣ (!), δίνει έναν αριθμό της τάξεως των 700.000 ξένων στην χώρα μας, έναν αριθμό δηλαδή που, αν δεν σφάλλουμε, δεν είναι ούτε καν στο… προβλεπόμενο (“λέμε τώρα”) 10% όριο της ΕΕ! Με το νούμερο αυτό των ικανοποιούται πολλές πολιτικές μας, κυρίως διεθνείς, υποχρεώσεις! Να πούμε ότι μόνον 700.000 με 1.000.000 άτομα και “βάλλε” είναι η… πολυ-εθνική / … πολυφυλετική οδός Αχαρνών, των Αθηνών!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Μόνον 1,5 με 1,7 είναι οι Αλβανοί στην χώρα μας (σ’ αυτούς “υποκρύπτεται” και μικρός αριθμός Αλβανο-Κοσσοβάρων), 1/2 με 1 εκ-ριο είναι οι εξ Ασίας Πακιστανοί και οι… Ανατολικο-Πακιστανοί, ήτοι οι πρώην “αδελφοί” τους σημερινοί Μπαγκλαντεσιανοί, και συνεχίζουμε με Σύρους αντικαθεστωτικούς, Ιρακινούς, Κούρδους, Τούρκους, Μαλαισιανούς, Ινδονήσιους, Ινδούς, Κινέζους, κλπ, (100.000)  και απ’ εκεί και πέρα αρχίστε να προσθέτετε από Ευρώπη – Βαλκάνια, Βουλγάρους (200.000 σίγουρα), Ρουμάνους – Μολδαβούς (50.000 με 100.000), Σκοπιανούς (1000 με 2000, με ταυτότητες Σκοπίων ή Αλβανίας), από Β. Ευρώπη Πολωνοί (300.000 με 1/2 εκ-ριο), Ουκρανοί (20.000 με 50.000), από ΒΑ Ευρώπη Γεωργιανοί (50.000), από Ασία – Καύκασο Αρμένηδες, Καζακστάν και λοιπές Σοβιετικές Δημοκρατίες (25000 – 50000), ενώ τέλος από Αφρική έχουμε Αιγυπτίους, Λιβύους, Μαροκινούς, Αλγερινούς, Σομαλούς, Νιγηριανούς, κλπ, κλπ, κλπ, άλλους 50.000 με 100.000 άτομα!

Το άθροισμα των παραπάνω αριθμών ατόμων είναι:

1,5 με 1,7 + 1/2 με 1 + 100.000 + 200.000 + 50.000 – 100.000 + 1.000 με 2.000 + 300.000 με 500. 000 + 20.000 με 50.000 + 50.000 + 25.000 με 50.000 + 50.000 με 100.000 = 3,1 με 3, 75 εκ-ρια… κόσμος!.. Ένας “Μέσος Όρος” είναι τα 3,5 εκ-ρια άτομα!.. Σ’ αυτούς, αν προσθέσουμε και κανένα 1/2 εκ-ριο “χαμένους” δώθε – κείθε στην ε/επικράτεια, “βγαίνουμε” στα 4 εκ-ρια ξένους, ενώ ο… ερχομός συνεχίζεται καθημερινώς!..

Επί “Σόρος-Τσίπρα” και κατά δήλωσή του, το 2015, όταν ανέλαβε ως Π-Θ της χώρας μας, όπως έχουμε γράψει ξανά, έμπαιναν καθημερινώς στην χώρα μας 8.000 άτομα! 8.000 Χ 30 = 240.000 Μηνιαίως Χ 12 μήνες = 2.880.000 άτομα! Πόσους απ’ αυτούς λέτε να πρόλαβαν να έφυγαν στην Δ. και ΒΔ Ευρώπη, μέχρι που “έκλεισε” τα προς βορράν σύνορά μας (νομίζω Σεπ. ήταν) η τότε Ευρωπαία άτυπη “Π-Θ” και Καγκελάριος της Γερμανίας Κα Α. ΜΕΡΚΕΛ; Αν ήταν Σεπ. που “έκλεισαν” τα βόρεια σύνορά μας, τότε στην χώρα μας έμειναν 1,2 εκ-ρια άτομα! (“Λέμε τώρα”, υπό ιδανικές συνθήκες, αν δηλαδή οι υπόλοιποι έφυγαν όλοι, από το πολύ καλά διεθνώς οργανωμένο… λαθρεμπορικό σύστημα ανθρωπίνων ψυχών, ένα σύστημα καθαρά “κοπής χρήματος” -κυρίως αυτό-)!..

Εμείς λέμε να έμειναν, όχι 1,2 εκ-ρια, αλλά 1 εκ-ριο άτομα! (Στα σίγουρα)!.. Αν σ’ αυτούς προσθέσει κανείς τα 1, 5 εκ-ρια “εν Ελλάδι” των Αλβανών μόνον “βγαίνουμε” στα 2,5 εκ-ρια άτομα! Οι υπόλοιποι πόσοι θέλετε να είναι; Αν πάρουμε, επειδή είμαστε… μετριοπαθείς, τον αριθμό 500.000 (που είναι μόνον οι Πακιστανοί-Μπαγκλαντεσιανοί μαζί), “φτάσαμε” στα 3 εκ-ρια, ξεχνώντας τις λοιπές Φυλές του… Ισραήλ, που δεν θα είναι, λέτε, όλες μαζί 500.000 άτομα; Έτσι, “νά τα” πάλι, και αλλιώς “βγαλμένα”, τα 3,5 εκ-ρια ξένοι… μετριοπαθώς και… ηπίως!.. 

Το Κράτος πρέπει να μας πει ακριβώς ποιός είναι ο ακριβής αριθμός των ελληνοποιηθέντων, ώστε αυτοί, αν προστεθούν στα πιο πάνω 3,5 εκ-ρια ξένων, να μας δίδεται ο πραγματικός αριθμός των συνολικώς ξένων στην χώρα μας, για τους οποίους τηρήθηκαν και τηρούνται τα προβλεπόμενα από τις διεθνείς συμφωνίες! (Κυρίως απ’ αυτές και ακολούθως από τις υπάρχουσες στην χώρα κρατικές ισχύουσες νομικές και άλλες διαδικασίες)!

Η εκτίμησή μας είναι πως αθροιστικά Έλληνες – Ξένοι + Ελληνοποιηθέντες είμαστε τώρα 6 – 4, θετικό δηλαδή ακόμα το πρόσημο για την χώρα μας, αλλά στο περίεργο αυτό… “Γουότερ Πόλο” σκορ, σύντομα θα θέλουμε… μπρατσάκια, όπως “καλή ώρα” συμβαίνει με τους αθλητάς του Βάζελου, όταν παίζουν το άθλημα αυτό με τον Έλληνα Αθλητικό Αυτοκράτορα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π.!..

Και μετά από τα παραπάνω, έρχεται ο Κος ΚΩΣΤΙΔΗΣ και μας λέει ό,τι σας έγραψα, με αυτήν την τόσο… δόλια αθωώτητά του, παρουσιάζοντας την Τουρκία να έχει πρόβλημα με τους μετανάστες – πρόσφυγες στο έδαφός της, αναπαράγοντας ανοήτως την προπαγάνδα της! (Το πρόβλημα εντοπίζεται “καθαρά” στο οικονομικό κομμάτι της υπάρξεως αυτών στην Τουρκία, όπου ο λαός πένεται, αλλά που τελικώς είναι… στα παπάρια του, (αφού δεν αντιδρά όπως θα γινόταν πχ στις δυτικές ή δυτικόστροφες χώρες, “λέω τώρα εγώ”), λόγω της φιλοσοφίας της σχέσεως ηγεσίας – λαού στο Ισλάμ, όπως πολλές φορές έχουμε πει και γράψει)!..

Δεν είναι όμως μόνον αυτό, δεν είναι μόνον ο Κος Κωστίδης, αφού μας εγκαλούν κιόλας (!) στο “Μεταναστευτικό” ή ορθότερα “Λάθρο-Μεταναστευτικό”, (ποιούς, εμάς!) και χώρες (βγάζω την χώρα “κύττα ποιός μιλάει”, δηλαδή την Τουρκία έξω), όπως πχ η Βαλκανική… Αλβανία, (έχει μόνον, με αμερικανική εντολή και θέληση, κάποιους δεκάδες Ιρανούς προς… εκδυτικοποίηση και εσχάτως σχετικώς, κάποιους… Γκουανταναμίστες…), χώρες της Δ. Ευρώπης, κλπ, αποκαλώντας μας μάλιστα και… ρατσιστές, μαζί πάντα με τους διεθνείς πράκτορες, λέγε με επαγγελματίες δικαιωματιστές στην χώρα μας και στην ΕΕ, πρόσωπα ή Οργανώσεις ή και διεθνιστικά Κόμματα, όπως πχ είναι ο ντόπιος “Σόρος-Σύριζα”, ο “ΑNTAΡ-CIA”, κλπ! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ, λαμόγια, ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!.. 

Μας κατάντησαν, ως χώρα, ένα διεθνές… “ΚΑΦΕΝΕΙΟ” ανθρώπων, μια ΒΑΒΕΛ σε μικρογραφία, μια ρέπλικα ΒΑΒΕΛ, αν θέλετε, ένα σύγχρονο ανθρώπινο εργοστάσιο πολλών και πολλαπλών πειραμάτων ανθρωπίνων όντων, η χώρα μας οδηγείται τουλάχιστον σε εθνική αλλοίωση των χαρακτηριστικών της, κλπ, κλπ, κλπ, και σε “χαίρετε” σε λίγα χρόνια, αν συνεχίσει αυτή η “μηχανή” και ανερυθριάστως μας εγκαλούν και “από πάνω” ! (Μην γελιέστε με το 41% του Κ.Κ.Μ. ! Τους αρμούς της χώρας τους θα συνεχίσει, δυστυχώς, να τους χειρίζεται η ντόπιας καταγωγής διεθνιστική Αριστερά ακόμα! Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα άφησαν οι “Διεθνείς Εβραίοι” να ζήση ο Κομμουνισμός, όπως τα έχουμε εδώ ξαναπεί)!..

Να μας εγκαλέσουν λοιπόν ποιοί; Πχ οι Βέλγοι ή οι Ολλανδοί ή οι Γερμανοί; Πόσους ξένους έχουν αυτοί στις χώρες τους και υπό ποίο καθεστώς; Καλά οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί έχουν μερικές χιλιάδες ξένων μόνον! Είναι να γελάει κανείς!

Να μας εγκαλέσουν οι Β. Ευρωπαϊκές χώρες, που είναι κυριολεκτικώς στα… παπάρια τους, όταν στην γη τους δεν έχουν ούτε καν μερικές εκταοντάδες ξένων συνανθρώπων μας; Κλπ, κλπ, κλπ!..

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΓΧΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ / ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΚΛΠ, (ΠΡΟΣΩΠΑ ή ΧΩΡΕΣ ή ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ), ΝΑ “ΑΝΑΚΡΟΥΣΟΥΝ ΠΡΥΜΝΑΝ”, ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ” ΤΗΣ ΕΕ (ΠΙΟ ΕΥΗΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ)!.. 

ΤΕΛΟΣ, ΕΣΥ ΚΕ… “ΤΣΙΠΡΟ-ΚΩΣΤΙΔΗ”, ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ “ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ” ΤΗΣ “ΜΙΤ”, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ… ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ, … ΣΚΑΤΟ!.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ “Χ.Ο.”, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ (ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ), ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΕΣΤΗΣ; (ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ)!.. 

ΑΛΗΘΕΙΑ 1Η: ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ! (Α! ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ, ΟΠΩΣ Η… ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΑ ΛΕΜΕ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΜΕ! ΟΤΑΝ ΠΧ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΤΟΜΑ)!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ Ε/Π-Θ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ-Β ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΑΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ, ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΜΕ (!), (ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΚΛΑΒΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ), ΠΩΣ Ο Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΝ (!), ΛΕΩ ΑΝ (!) ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 2Η ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΚΛΠ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, (ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΥΤΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ), ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΗΓΕΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟ (!) ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η(ΔΙΑΖ) “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”!.. (Να τον ακούσουμε και την τελευταία ημέρα της συζητήσεως για τις “Π.Δ.” της Κ-Β του και αν απαιτηθεί, θα τα ξαναπούμε)!..

2. Ρωτάμε! Ξεκίνησε και πάλι την δράση του ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, Κοι Πολλάκη και Μπάκα; Πολλές φωτιές έπιασαν ξαφνικά! Εξαιρούμε αυτές σε Σουφλί και Λέσβο, που γι΄αυτές πάντα θα βρωμάει Τουρκία και ειδικότερα “ΜΙΤ!..

Με την ευκαιρία, συγχαίρουμε τον Κο Π-Θ για την απόφασή του, όπως διαβάσαμε, να τοποθετήσει τον ανηψιό του Κο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ στην “ΕΥΠ”!

3. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!..

-/-