ΟΙ “11” ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!… ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Φίλοι μου / μας!

1. Η “ΜΙΤ”, με συνηγορία και έγκριση του ΡΤΕ, “ασχολείται” πλέον και με όποιους προσπαθούν δολίως (!), μέσω των μειονοτικών Εθνοτήτων στην χώρα (κατά τους Γερμανούς πάνω από 80), να προσβάλλουν την ενότητα του τ/ Έθνους και να το διαιρέσουν!

Είναι διάχυτος πια ο φόβος για την διάλυση της Τουρκίας στην τ/ηγεσία και όσο να’ ναι οι Τούρκοι πρέπει να… προσέχουν!..

2. Ανάμεσα στα 34 άτομα που συνελήφθησαν τις προάλλες στην Τουρκία ως κατάσκοποι της “Μοσάντ”, κλπ, φέρεται να υπάρχουν άτομα που συνδέονται με τον εξόριστο στην Σερβία Παλαιστίνιο Μοχαμέντ ΝΤΑΧΛΑΝ!

Arap dünyasındaki karanlık işlerin adamı: Dahlan

ΜΟΧΑΜΑΝΤ ΝΤΑΧΛΑΝ

Ο άνθρωπος των σκοτεινών υποθέσεων στον αραβικό κόσμο: Dahlan

Ο Μουχαμέντ Νταλάν, ο οποίος εργάστηκε ως «Δούρειος ίππος» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι γνωστός για τον ενεργό ρόλο που έπαιξε σε πραξικοπήματα, εμφύλιες συγκρούσεις και κρίσεις.

Enes Live |13.12.2019 
Ο Muhammed Dahlan, που περιγράφεται ως ο « πρίγκιπας του σκότους », τα ίχνη του οποίου έχουν εντοπιστεί στις εσωτερικές συγκρούσεις, πραξικοπήματα και διαιρέσεις στη Μέση Ανατολή τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στη λίστα καταζητούμενων για τρομοκρατία με κατηγορίες όπως «διεξαγωγή του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου απόπειρα με την ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση FETÖ/PDY.

Ο Dahlan , ο οποίος εγκαταστάθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) μετά τη δραπέτευσή του από την Παλαιστίνη, εργάστηκε σαν « δούρειος ίππος » αυτής της χώρας, όπου υπηρέτησε ως σύμβουλος ασφαλείας του διαδόχου των ΗΑΕ Mohammed bin Zayed Al Nahyan, βοηθώντας τα ΗΑΕ «από την Υεμένη έως την Λιβύη, έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εφαρμογή καταστροφικών πολιτικών «από την Παλαιστίνη ως την Αφρική».

Ποιος είναι ο Muhammed Dahlan;

Γεννημένος το 1961 στην πόλη Khan Younis στη Γάζα, ο Dahlan εισήχθη στις ισραηλινές φυλακές σε νεαρή ηλικία λόγω της δουλειάς του στο κίνημα της Fatah . Ο Dahlan έμαθε τα εβραϊκά στις ισραηλινές φυλακές.

Ο Dahlan, ο οποίος έγινε επικεφαλής της “Παλαιστινιακής Προληπτικής Δύναμης” 20 χιλιάδων ατόμων που ιδρύθηκε στη Γάζα, μετά τη Συμφωνία του Όσλο το 1993, και ήρθε σε συνεχή επαφή με τη CIA και την Μοσάντ, καθώς και με αραβικές και δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, άρχισε να ανταγωνίζεται τον Παλαιστίνιο ηγέτη Γιασίρ Αραφάτ.

Η Γάζα άρχισε να αποκαλείται «Νταχλανιστάν » λόγω των ισχυρισμών ότι η προληπτική δύναμη υπό την ηγεσία του Νταχλάν βασάνιζε μέλη της Χαμάς στη φυλακή και την δύναμη που απέκτησε.

Ο Dahlan, ο οποίος ανέπτυξε «ύποπτες» σχέσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, συνέχισε να ενισχύει περαιτέρω τη θέση του με αιματηρές πολιτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της κατοχής της Γάζας από το Ισραήλ.

Οι ισχυρισμοί ότι ο Dahlan «αγόρασε όπλα από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον της Χαμάς και άλλων ισλαμικών ομάδων για τον ιδιωτικό στρατό του υπό τον έλεγχό του» προκάλεσαν επίσης μεγάλες επιπτώσεις.

Μετά την αποχώρηση του Ισραήλ από τη Γάζα το 2005 και τις εκλογές του 2006 που οδήγησαν στη νίκη της Χαμάς, ο Νταλάν ξεκίνησε μια «αιματοβαμμένη και βρώμικη εσωτερική σύγκρουση» εναντίον της Χαμάς στις τάξεις του κινήματος Φατάχ.

Το αμερικανικό περιοδικό “Vanity Fair” δήλωσε ότι ο Ντάχλαν ήταν στο επίκεντρο της συνωμοσίας που ετοίμασε η κυβέρνηση της Ουάσιγκτον για την απομάκρυνση της Χαμάς από την εξουσία μετά την εκλογική νίκη της Χαμάς το 2006.

Το αγαπημένο όνομα των ΗΠΑ και της ΕΕ είναι “Dahlan”

Ενώ ο Dahlan αποσύρθηκε από τη Γάζα ηττημένος, επέστρεψε στη Δυτική Όχθη έχοντας χάσει τη θέση του ως “Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας”.

Μετά τη μετακίνησή του στη Δυτική Όχθη, ο Dahlan κατηγορήθηκε ότι υπηρέτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ αυξάνοντας τις εντάσεις στη σύγκρουση Χαμάς-Φατάχ. Μέλη του κινήματος της Φατάχ στη Δυτική Όχθη, που έκαναν διάφορες κατηγορίες εναντίον του Νταχλάν, υποβλήθηκαν επίσης σε απόπειρες δολοφονίας, όπως καιο ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, ο μεγάλος αντίπαλος του Νταλάν στη Γάζα.

Αξιωματούχοι του κινήματος Φατάχ δήλωσαν σε δηλώσεις τους σε διάφορα μέσα ενημέρωσης ότι «η κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους στις ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) άσκησαν πίεση στον Αμπάς να διορίσει τον Νταλάν ως αντιπρόεδρο».

Εξορία και εμβάθυνση σχέσεων

Ο Νταλάν εγκατέλειψε τη Δυτική Όχθη το 2011 και εγκαταστάθηκε στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ, λόγω καταγγελιών εναντίον του ότι «σκότωσε τον Αραφάτ και έκανε περιουσία με τα χρήματα που υπεξαίρεσε κατά τη θητεία του».

Ο Dahlan διορίστηκε σύμβουλος του διαδόχου του θρόνου Mohammed bin Zayed Al Nahyan στο Άμπου Ντάμπι.

Αξιωματούχοι της Χαμάς έδειξαν επίσης τον Ντάχλαν στη δολοφονία του Μαχμούντ Αμπντουράφ αλ-Μαμπούχ, ενός από τους ιδρυτές της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς, ο οποίος σκοτώθηκε σε επιχείρηση της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ στο Ντουμπάι το 2010.

Ο Dahlan, ο οποίος ενήργησε ως μεσάζων μεταξύ του Μαυροβουνίου, της Σερβίας και της διοίκησης του Άμπου Ντάμπι, μεσολάβησε για τη μεταφορά εκατομμυρίων δολαρίων επενδύσεων στις βαλκανικές χώρες, οι οποίες μερικές φορές κατέληγαν στις τσέπες πολιτικών και έλαβε τη σερβική υπηκοότητα.

Ενδιάμεσος στη σύγκρουση στη Λιβύη

Ομοίως, υποστηρίχθηκε ότι ο Dahlan ήταν το πρόσωπο που παρείχε επικοινωνία μεταξύ της διοίκησης του Άμπου Ντάμπι και του ένοπλου ηγέτη Khalifa Haftar στα ανατολικά της χώρας στη Λιβύη, όπου τα ΗΑΕ είναι ενεργό κόμμα.

Στις ειδήσεις που βασίζονται σε ισραηλινές και παλαιστινιακές πηγές, αναφέρθηκε ότι ο Dahlan συναντήθηκε με τον ακροδεξιό τότε υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Avigdor Liberman, στο Παρίσι το 2015.

Η είδηση ​​ότι ετοιμάστηκε σχέδιο από την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο για να παρουσιαστεί στη Σαουδική Αραβία για να διοριστεί ο Dahlan ως επικεφαλής της παλαιστινιακής διοίκησης αντί του Abbas, έφερε επίσης αυτό το όνομα στην κορυφή της ατζέντας.

Υποστηρίζεται ότι ο πλούτος που απέκτησε ο Muhammed Dahlan μέσω της βρώμικης εργασίας ξεπερνά τα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Στοιχείο ανταγωνισμού μεταξύ Παλαιστινιακών ομάδων

Η διοίκηση της Χαμάς στη Γάζα έπρεπε να προσφύγει στο Dahlan τόσο λόγω της απομόνωσης που επιβλήθηκε στο Κατάρ στην περιοχή, όσο και λόγω της διαμάχης με την αιγυπτιακή διοίκηση.

Ο Dahlan, ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Γάζα μέσω τηλεδιάσκεψης, είπε: «Κάνουμε κοινές προσπάθειες με τους αδελφούς μας στη Χαμάς για να αναβιώσουμε τις ελπίδες του ηρωικού λαού της Γάζας». Λέγοντας αυτό, έδωσε σήματα για τον ρόλο που ετοιμαζόταν να αναλάβει στη Γάζα και στη συνέχεια στην Παλαιστίνη.

Τελευταίο προπύργιο της “Αραβικής Άνοιξης”: Τυνησία

Η νεοσύστατη δημοκρατία της Τυνησίας, η γενέτειρα της “Αραβικής Άνοιξης” και το τελευταίο της προπύργιο διατηρώντας τα κέρδη που έχει σημειώσει στον τομέα των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, έγινε στόχος των καταστροφικών και επικίνδυνων επεμβάσεων των ΗΑΕ, μέσω του Dahlan.

Αναφέρθηκε συχνά στον Τύπο της χώρας ότι ο Μοχάμεντ Νταλάν, εκ μέρους των ΗΑΕ, προσέγγισε Τυνήσιους πολιτικούς και πρόσφερε χρήματα και οικονομική υποστήριξη, με αντάλλαγμα να σταματήσει το ισλαμικό κίνημα Ennahda στη χώρα.

«Ομάδα δολοφονίας» εναντίον αντιπάλων στην Υεμένη

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος “Buzz Feed” που εδρεύει στις ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσέλαβαν Αμερικανούς, Γάλλους και Ισραηλινούς συνταξιούχους στρατιωτικούς για να δολοφονήσουν μέλη του Κόμματος Islah, της πολιτικής πτέρυγας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Ikhwan) στην Υεμένη, την οποία θεωρούν απειλή για η περιοχή.

Η είδηση ​​περιελάμβανε το μπόνους που θα δοθεί σε αντάλλαγμα για τη δολοφονία των μελών της Islah και τη συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ των ΗΑΕ και της εταιρείας μισθοφόρων με έδρα τις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση νομικών προβλημάτων.

Ενώ οι πληροφορίες ότι ο Dahlan πραγματοποίησε τις συναντήσεις με την εταιρεία ασφαλείας που προσλήφθηκε για τη δολοφονία συμπεριλήφθηκαν στις ειδήσεις, φωτογραφίες του Dahlan και των επίσημων συνταξιούχων Ισραηλινών στρατιωτών της εταιρείας προστέθηκαν επίσης στις ειδήσεις.

Διεθνές σκέλος της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου

Ένας αξιοσημείωτος ισχυρισμός για το Dahlan προβλήθηκε από τον David Hearst, πρώην εκδότη Μέσης Ανατολής της εφημερίδας The Guardian.

Ο Hearst έγραψε ότι ο Dahlan μεσολάβησε μεταξύ του ηγέτη της FETO Fetullah Gülen και της διοίκησης του Άμπου Ντάμπι κατά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Τέλος, τον Απρίλιο, δύο άτομα που δηλώθηκαν ως κατάσκοποι των ΗΑΕ συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε η Γενική Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης με την κατηγορία της «στρατιωτικής, πολιτικής και διεθνούς κατασκοπίας».

«Υποψήφιος» εκφοβισμός για τον Μαχμούντ Αμπάς στην Παλαιστίνη

Ο Νταλάν επίσης αμφισβήτησε επανειλημμένα τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος τον εξόρισε.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι MBC της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ότι «έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην Παλαιστίνη» και έδειξε ότι ετοιμάζεται να γίνει επικεφαλής της Παλαιστίνης.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Dahlan κατέφυγε σε μαύρη προπαγάνδα κατά της Τουρκίας, λέγοντας ότι «επιδιώκει να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία στη Μέση Ανατολή».

Ο Νταλάν αρνήθηκε τον ρόλο της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ (FETO) στην απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Στη σημερινή δήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών, «Για να πραγματοποιηθεί η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου με την ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση ΦΕΤΟ/ΠΔΥ, να γίνει προσπάθεια αλλαγής της συνταγματικής τάξης με τη βία», «να αποκαλυφθούν εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του το κράτος για σκοπούς κατασκοπείας”, “να αποκαλύψει εμπιστευτικές πληροφορίες του κράτους για πολιτικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς”.

Αναφέρθηκε ότι ο Muhammed Dahlan, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη από τις δικαστικές αρχές για τα εγκλήματα της “απόκτησης πληροφοριών με σκοπό την κατασκοπεία “, “αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια και τα πολιτικά οφέλη του κράτους” και “διεξαγωγή διεθνούς κατασκοπείας”, προστέθηκε στην κόκκινη κατηγορία στη λίστα καταζητούμενων για τρομοκρατία.

Στον ιστότοπο του πρακτορείου Anadolu, συνοψίζονται και δημοσιεύονται οι ειδήσεις που παρέχονται στους συνδρομητές μέσω του συστήματος τροφοδοσίας ειδήσεων AA (HAS).

3. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως, λόγω της… “Σιωνιστικής Κατοχής” (sic) στα “Κατεχόμενα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, (λόγω του ότι τεράστιες εκτάσεις γης έχουν αγορασθεί, τα τελευταία 15 χρόνια, από Εβραίους ή από… “Εβραϊκά Συμφέροντα”… ), υφίσταται “πρόβλημα ασφαλείας” για την Τουρκία και την… “ΤΔΒΚ” (sic) / Ψευδοκράτος!
Αναφέρεται επίσης ο ισχυρισμός πως, η ηγεσία του “Ψευδοκράτους” δεν γνωρίζει πόση γη έχει αγορασθεί από Εβραίους, καθώς και ότι είναι πλέον δύσκολο να ελεγχθεί το… φαινόμενο(το ουσ. “δικό μας”)!..
4. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως ο συγχωρεμένος πια Επστάϊν (παιδόφιλος και επικεφαλής, όχι απλώς δικτύου, αλλά ολόκληρης… βιομηχανίας πορνείας, ύψους 150δις $ Η.Π.Α., με… παγκόσμιους πελάτες… ), ήταν πράκτορας της “ΜΟΣΑΝΤ”!
5. Δολιοφθορά στο έργο ηλεκτρικής διασυνδέσεως Αθηνών – Κρήτης, διαβάζω! Ε, εκεί στην “ΕΥΠ”, “πλακώσαν” οι… Τ/Κομμάντος;
Ε, εκεί στην ε/Κ-Β! Ποιός φυλάει το έργο αυτό, ρεεεεεεεεεεεεε;
Μας αρέσει που θέλουμε και ομοία διασύνδεση με την Αίγυπτο ή πρόκειται για το ίδιο… θέμα;
“Κτύπησαν” και την δια θαλάσσης υδροδότηση της Αίγινας! Τί γίνεται, ρεεεεεεεεεεεεεεε; Βεβαίως δεν είναι η 1η φορά, είναι μάλλον η 3η ή η 4η, από το 2020, έως σήμερα, στην Αίγινα, αλλά οι “ΜΥ” του Κράτους πού είναι;
Πόσοι μισθοφορικοί… “στρατοί” / πόσα πρακτόρια δρουν μέσα στην χώρα μας, ρε “άχρηστοι” της Αντικατασκοπίας,  επιτέλους; Πού είστε ρε, αλήθεια; Πουθενά;
-/-
Όταν γράφαμε εδώ πως, όταν “κτυπήσουν οι καμπάνες” θα προσβληθεί (δηλητηρίαση του νερού) στα σίγουρα και (!) η υδροδότηση των Αθηνών, κλπ, κάποιοι… αστείοι ρουφιάνοι του “Συστήματος” γέλαγαν και… υποτιμούσαν!… Γράφαμε για το Γαλάτσι και κάνανε, τα ίδια λιμά, πλάκα και νόμιζαν πως δεν ήμασταν… δίπλα τους!..
-/- 
Από το 2017 και μετά, κάθε χρόνο η ΜΙΤ ασκείται στον… στραγγαλισμό του λεκανοπεδίου Αττικής, έχοντας ως κύριο 1ο στόχο της τα διϋλιστήρια της “ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ” του Κου Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ και από φέτος και αυτά του Κου ΛΑΤΣΗ στην Ελευσίνα και το Κράτος μας ακόμα… κοιμάται, ρε λαμόγια;
Τα περιμένετε όλα από τον Π-Θ και από έναν δύο “γάτους” Υπουργούς του να δίνουν πάντα (και αναγκαστικώς εκ των υστέρων!!!) λύσεις, ρε αρχι-λαμόγια;
Τί άλλο δηλαδή θα πρέπει να γίνει για να… “οργανωθείτε και να πάτε”, αχαχαχαχαχαχαχα;
Δεν σας έμαθαν, ρε ξεφτίλες, που μόνον αυξήσεις ξέρετε να ζητάτε, (ενώ, τέτοιοι αδιάφοροι και μετά και άχρηστοι που -κατά τα φαινόμενα- είστε, θα έπρεπε να σας βάζουν συνεχώς πρόστιμα και να πληρώνετε…), ότι ειδικώς στην εποχή μας ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ Η (ΔΙΑΖ) ΖΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΩΝ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΞΑΦΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ… Η/Υ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;
Είναι βέβαιον, για παράδειγμα,  ότι κάποιοι… φίλοι (sic), τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, παρακολουθούν πχ στην Αίγινα, όχι το πώς αντιδρά ο κρατικός μηχανισμός (και! αυτό σίγουρα), αλλά κυρίως τις αντιδράσεις των εκεί πολιτών  και (θα)… καταγράφ (ψ) ουν (για 1 μήνα, που θα διαρκέσει η κατασκευή του αγωγού από την Σαλαμίνα στην Αίγινα;), τα πάντα, ώστε να αντλήσουν “διδάγματα” και στο ή στα επόμενα κτυπήματά τους να επανέλθουν με κτύπημα / – τα… του “στυλ” “κατακέφαλο”;
Και μιας και αναφερθήκαμε στην “ΕΥΠ”, της λέμε με… αγάπη: «”Τελειώνετε” με όλες αυτές τις παρουσιαζόμενες νέες τρομοκρατικές Οργανώσεις”! Είναι “παιχνιδάκι” για εσάς, αν… “οργανωθείτε να πάτε“»!.. Αχαχαχαχαχαχα!..
6. “Έφυγε” η ομορφούλα Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν (που δεν είχε λεφτά η καϋμένη να νοικιάσει σπίτι στην Πόλη*) από Διοικήτρια της τ/”Κεντρικής Τραπέζης” από… ευθιξία τάχα, (ενώ έκανε σαφώς “κατάχρηση εξουσίας” / έχουμε γράψει για τον πατέρα της, κλπ), και την θέση της κατέλαβε ο Φατίχ ΚΑΡΑΧΑΝ!
Ο Πρόεδρος ΡΤΕ επελήφθη αμέσως του θέματος που είχε ξασπάσει το τελευταίο διάστημα με την… Χαφιζέ και οφείλουμε να πούμε πως της έδειξε πολύ… “κυμπαριλίκι”!..

Ποιός είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν , πόσο χρονών είναι;

Fatih Karahan kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkanı Dr. Fatih Karahan kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Η ζωή του νέου προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν έγινε θέμα περιέργειας. Ο Φατίχ Καραχάν, ο οποίος ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του και το διδακτορικό του στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ το 2012 , διορίστηκε Διοικητής της “Κεντρικής Τράπεζας” με την Απόφαση Διορισμού που δημοσιεύθηκε στην Ε/Φ της Κ-Β. Ποιος είναι λοιπόν ο Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι και από πού είναι, τι θέσεις κατείχε; Εδώ είναι η βιογραφία του Fatih Karahan…

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι; Εδώ είναι για τη ζωή και τη βιογραφία του Fatih Karahan

Ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Δρ. Η ζωή και η καριέρα του Φατίχ Καραχάν είναι περίεργες. Ο Fatih Karahan, γεννημένος το 1982, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια το 2012. Ο Φατίχ Καραχάν, ο οποίος διορίστηκε Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας με την Απόφαση Διορισμού που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα, υπηρέτησε στην Κεντρική Τράπεζα της Νέας Υόρκης για 10 χρόνια.

Ποιός είναι λοιπόν ο Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι και από πού είναι, τι θέσεις κατείχε; Εδώ είναι η ζωή και η βιογραφία του Fatih Karahan…

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι; Εδώ είναι για τη ζωή και τη βιογραφία του Fatih Karahan
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΤΙΧ ΚΑΡΑΧΑΝ;

Γεννημένος στο Eskişehir το 1982, ο Fatih Karahan αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Boğaziçi, Τμήμα Μαθηματικών και Βιομηχανικής Μηχανικής το 2006. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια το 2012.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι; Εδώ είναι για τη ζωή και τη βιογραφία του Fatih Karahan

Ο Karahan, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως οικονομολόγος στην Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης το 2012, υπηρέτησε ως Επικεφαλής Μελετών Εργασίας και Αγοράς Προϊόντων και σύμβουλος νομισματικής πολιτικής στο εν λόγω ίδρυμα μέχρι το 2022.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι; Εδώ είναι για τη ζωή και τη βιογραφία του Fatih Karahan

Ο Karahan, ο οποίος εργάζεται επίσης ως λέκτορας μερικής απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, άρχισε να εργάζεται ως ανώτερος οικονομολόγος στην Amazon το 2022. Ο Karahan διορίστηκε ως Chief Economist στην Amazon τον Νοέμβριο του 2022.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Φατίχ Καραχάν, πόσο χρονών είναι; Εδώ είναι για τη ζωή και τη βιογραφία του Fatih Karahan

Ο Karahan διορίστηκε Υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Δημοκρατίας της Τουρκίας στις 28 Ιουλίου 2023.

Ο Κάραχαν διορίστηκε Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας με την Απόφαση Διορισμού που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα στις 3 Φεβρουαρίου 2024.

7. Ε, εκεί στην ε/Κ-Β! Τον Χίο γιατί τον αφήνετε ελεύθερο; Δεν υπάρχει γι’ αυτόν Εισαγγελέας; Ποιός βάζει πλάτη τώρα γι’ αυτόν; Ο Μελισσανίδης, το νέο του αφεντικό;

Είχε γράψει και γράφει, σχεδόν συνεχώς, αισχρότητες για την σύζυγο του Π-Θ και την οικογένειά του και του την χαρίζετε!..

Έγραψε πριν από λίγες ημέρες ότι η Κα Κεραμέως είναι λεσβία (αλλιώς το λένε, αλλά ας είναι), με την Κα Γείτονα, τώρα αποκαλεί προδότη τον Κο Δένδια, αυτόν τον “Γκραντμάστερ” της εξωτερικής μας πολιτικής, διότι θέλει να κάνει και θα γίνει (!) η Πατρίδα μας (Λάρισα) το “Διεθνές Στρατηγείο”, για τα όσα τεκταίνονται στην Υεμένη και σχετίζονται με την “Παγκόσμιο Οικονομία”, την “Παγκόσμιο Ειρήνη” και με την Νο “1” “Παγκόσμιο Ναυτιλία”, ήτοι την ελληνική!..

Γιατί τον αφήνετε λοιπόν; Υπάρχει κάποιος λόγος; Πλέον αρχίζει να κάνει ΖΗΜΙΑ στα ε/συμφέροντα! Δεν το καταλαβαίνετε; Περιμένετε, πχ  μήπως ο Χίος αντιληφθεί τί σημαίνει “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ” και την σημασία του να παρακολουθεί / να ελέγχει, κλπ, η μέχρι πρότινος ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΣ, το πιο σημαντικό στον Πλανήτη ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ και ΓΕΩ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ θέμα (ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ), που έχει να κάνει με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ και ειδικώς από το Άντεν, μέχρι και το Σουέζ, κλπ;

Εδώ πριν από κάποιες 10ετίες “έπεσε” ολόκληρη Κ-Β Νάσερ, που ήθελε να εθνικοποιήσει το βόρειο “άνοιγμα” του Σουέζ (βασικά όλο το Κανάλι) και πήγε να γυρίσει ο Κόσμος ανάποδα (ΟΛΗ Η ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΑΤΕΙΡΑ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ -ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ- ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) και σήμερα που απλώς άλλαξε ο.. Βορράς και έγινε… Νότος και η μικρή και μέχρι πρότινος χρεοκοπημένη Ελλάς ζητά να αναλάβει δράση (γράφω μόνον αυτό), με την στρατηγική σκέψη ενός πολιτικού μεγάλου βεληνεκούς, όπως είναι ο Ε/ΥΠΑΜ, ο Κος Νικόλαος ΔΕΝΔΙΑΣ (με προφανή έγκριση και του Ε/Π-Θ), επιτρέπεται οι ε/Υπηρεσίες να αφήνουν (στην Ελλάδα που τάχα, ρε βρωμοδιεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα” δεν υπάρχει ελευθεροτυπία, κλπ), ο Νεο-Ναζί Χίος και ο κάθε όμοιος Χίος να γράφει ό,τι παπαριά, αλλά και συνάμα αισχρότητα και ύβρι θέλει, για σοβαρά κρατικά θέματα;

ΑΝΟΗΤΟΙ! Η ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ” ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΝΑΤΟΪΚΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΟ, και για μια σειρά από άλλους λόγους, που δεν θα ήθελα τώρα να αναφέρω, αλλά που ο καθείς μπορεί, αν λίγο σκεφτεί, να καταλάβει!..

Εμείς ξέρουμε πως, σε τέτοιες περιπτώσεις, καλείται ο… δράστης να ανανήψει εντός τακτού χρόνου (“ως κίνηση καλής θελήσεως”) και αν δεν το πράξει, τότε επεμβαίνει το Κράτος και τον συνετίζει!.. 

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ… ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ “ΔΕΣΕΙ” ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΆ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΩΣ… ΝΑΖΙ ΧΙΕ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΓΙΝΕΣΤΕ… ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ “ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ” ΣΑΣ!.. 

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ… Ν. ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΣΑΝ ΕΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΛΑΤΡΗ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ… ΘΟΥΡΙΑ!..  (ΒΑΛΕ ΣΤΟ “ΥOUTUBE” ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡ-ΝΙΚΟΣ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΧΙΕ, ΒΑΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΑΪΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ)!..

ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ!

ΟΚ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΧ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΓΚΕΪ”, Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΠΧ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ… ΕΥΚΑΜΨΙΑΣ,  Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΒΑΖΕΛΟΣ, ΚΛΠ, (ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ!.. ), ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ “ΠΡΟΦΙΛ”, ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΩΣ Κ-Β, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΣΟΒΑΡΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΠΟΙΑ; ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ “ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ”, ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”!..

ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕ ΠΑΛΙΟΛΕΜΈ ΧΙΕ, ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟ ΔΕΝΔΙΑ, (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ… ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΑΛΙΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ), ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ, ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ Κ-Β ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ!.. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΡΕ ΧΙΕ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ “ΑΡΓΚΟ” ΔΗΜ/ΚΗ ΓΛΩΣΣΑ “ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ” ΤΩΝ… “ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΥΣ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΛΠ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΧ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ “ΓΛΑΣΤΡΑ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΛΟΑΤΚΙ” ΛΙΑΓΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η… ΑΛΛΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΗ, ΦΩΝΗ;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ – ΦΙΝΑΛΕ!..

ΥΓ.

α. Επειδή μας παρουσιάζεσαι ως αντικειμενικός και παπάρια, γιατί δεν γράφεις, ρε Χίε, για το ότι στην Ευρώπη γίνεται “της πουτ… ” (έχει πέσει… καταρραμένη “φτώχεια”) και στην Ελλάδα που… φωνάζεις, συγκριτικά (!) πάντα με την υπόλοιπη Ευρώπη, ζούμε… μπερκετλίδικα, στον… καμβά (για να μην το ξεχνάμε) ενός Κόσμου που καίγεται σε Ουκρανία, σε Μ. Ανατολή, στην κρίσιμη Αραβική χερσόνησο και με μια Αμερικανική Οικονομία κυριολεκτικώς να… σπαράσσεται;

β. Ο ΚΟΣ ΥΠΑΜ, Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΣΧΑΤΩΣ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ “F-35”, MEA “Y/B”, ΔΩΡΕΑΝ “ΜΑΜΟΥΘ” Α/ΣΤΡ-ΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ, ΚΛΠ (ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ 6 Μ/Κ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ) KAI “ANTI-NΤΡΟΟΥΝ” ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ!..

ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΑΠ’ ΟΣΑ Ο ΚΟΣ ΥΠΑΜ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΕΙ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΑΠΟΤΡΟΠΗ” (!), ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΔΟΓΜΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!..

8. Συνελήφθησαν από την τ/Αστυνομία ακόμα 17 μέλη του “İSİS” / “DEAŞ”, τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στην επίθεση (28-01-2024) στην Καθολική Εκκλησία της “Σάντα Μαρία”, στο Σαριγιέρ της Πόλεως, καταγόμενα από το Αφγανιστάν (Χορασάν).

9. Μπορεί να μην γουστάρουμε τους Αμερικανούς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, μπορεί να θέλουμε τους Ρεπουμπλικανούς και τον Πρόεδρο Ντ. ΤΡΑΜΠ, αλλά ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΤΗΤΑ, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΙΣ Η.Π.Α./ΕΔ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΕΠΕΙΔΗ “ΑΠΑΝΤΗΣΕ” ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ, ΣΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ – ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!!!..

ΕΙΧΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΙΣΧΥΣ (έστω μέρος αυτής) ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ… ΓΡΟΘΙΑΣ!

10. Συγχαίρουμε όμως και την Αγγλική Κ-Β, η οποία, έστω και με “διαφορά φάσεως”, ανέφερε (με απόλυτο αντικειμενικότητα), πως, «η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα για τα “ανθρώπινα δικαιώματα”», εξετάζουσα το θέμα της επιστροφής στην Τουρκία Τ/πολιτών, “Λάθρο” – μεταναστών, κλπ, κάτι ανάλογο με ό,τι προσφάτως έγινε πχ μεταξύ Αλβανίας και Ιταλίας ή με ό,τι τυχόν πιθανώς να γίνει και μεταξύ Αγγλίας – Αλβανίας!..

11. Για κάποιους! Διαβάστε!

Όταν είσαι Υπουργός, όταν είσαι Π-Θ, όταν είσαι Μητροπολίτης, όταν είσαι Δήμαρχος, Περιφερειάρχης και γενικώς όταν κάποιος κατέχει κάποια υψηλότατη κρατική θέση, κλπ, τότε, εκ των πραγμάτων, είσαι / είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ (!) να συναντάται, να συντρώγει, να φωτογραφίζεται, κλπ, όταν απαιτηθεί φυσικά, και με… τον “έξω απ εδώ”, που λέει ο λόγος, “Θεέ μου συγχώρα με”, προκειμένου να κατορθώσει να πετύχει τα όποια ευρύτερα συμφέροντα και στόχους, τοπικά, περιφερειακά, εκκλησιαστικά, εθνικά, κλπ!.. 

Μ’ αυτές τις συνατήσεις, κλπ, ΔΕΝ (!) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η (ΔΙΑΖ) Ο ΔΕΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΛΠ, ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΟΣΜΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΊΟΥΣ… ΔΟΥΛΙΚΗ, … ΥΠΟΧΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ, ΚΛΠ!..

ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΟΠΙΣΘΕΝ!.. ΑΝΤΕ… ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ… ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-