ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ… “ΤΕΜΠΗ”, ΕΣΙ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ 57 ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!..

Φίλοι μου / μας!

Α.

Πολύ καιρό, πριν από τις τελευταίες εθνικές μας εκλογές, γράφαμε εδώ πως, οι του “Σόρος-Σύριζα”, “έψαχναν” να… “ισοφαρίσουν” το Μάτι, διότι αφ’ ενός πίστευαν ότι αυτό τους είχε “ρίξει” από την Κ-Β και όχι ο επί 5 έτη ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ του ε/λαού, “αλά ΝΑΖΙ”, ενός λαού που του ήπιαν το αίμα, όχι το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (σήμερα ο Πλανήτης ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ξέρει -αν είναι ποτέ δυνατόν- τους Σκοπιανούς), όχι ότι έβαλαν την χώρα για 99 έτη (έως το 2115) υποθήκη στους κοσμοκυρίαρχους απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίους” και αφ’ ετέρου διότι έτσι πίστευαν ότι θα “έπαιρναν” τις εκλογές!

Γράφαμε ότι ένας τρόπος που, κατ΄εμάς, το παρακράτος της νεο-Κομμουνιστικής δυτικο / αμερικανο-ελεγχόμενης (απ’ το αμερικανικό -“βρώμικο” πια- “Δ.Κ.”), Αριστεράς, λέγε με “Σόρος-Σύριζα”, επεδίωκε κάτι τέτοιο

[μαζί με τον εισαχθέντα επί των “Ροζουλί”, “Στρατό” του Σόρος, “Στρατό” ενταγμένο στο ίδιο σχέδιο με τις “ΜΚΟ” της “CİA” των Κλίντον – Ομπάμα / Μπάϊντεν, “Στρατό” που συνόδευε η “ΕΛΑΣ” από τα σύνορα, έως το κέντρο των Αθηνών, με επικεφαλής άτομα άκρως εκπ-να (πράκτορες οι περισσότεροι εξ Η.Π.Α.)],

ήσαν οι μεγάλες φωτιές που ξέσπαγαν, αλλά που δεν… “ευλόγησαν” να είχαν νεκρούς, ώστε να σχηματοποιηθεί μια άκρως σοβαρή κατηγορία προς την Κ-Β Μητσοτάκη, μια κατηγορία που θα μπορούσε να τον οδηγήσει σε ήττα στις τότε εκλογές, κατηγορία απ’ αυτές που ΜΟΝΟΝ (!) -ας μην κρυβόμαστε- μόνον τα Κομμούνια ξέρουν να “στήνουν”, να “καλλιεργούν” και να… “ποτίζουν” συνεχώς, ώστε να μην “πεθαίνει / – νουν” ποτέ,

ήταν επίσης, πλην των πυρκαγιών, το “στημένο” επεισόδιο με την… ανύπαρκτη τάχα… δολοφονημένη από την Κ-Β Μητσοτάκη (sic) “Μικρή Μαρία” (Μαρία διότι ερχόταν η εορτή “της Παναγίας”), στον π. Έβρο,

ήταν ακόμα και το ναυάγιο με τους σχεδόν 700 “λάθρο” στην Πύλο!

“Πίσω” και απ’ τα δυο τελευταία άκρως περίεργα περιστατικά απεδείχθη πως “άνθρωπος-κλειδί” ήταν γυναίκα, Ιταλίδα, αριστερή και γνωστή του “Σόρος-Σύριζα” (με “κονέ” σε Αίγυπτο και Λιβύη)… ακτιβίστρια, όπως έτσι ονομάζονται όλοι και όλες οι πράκτορες και πρακτόρισσες της νέας “Νέας Τάξεως” (η 1η “Νέα Τάξη” ήταν αυτή του Χίτλερ), ενεργά μέλη αμερικανοκίνητων “CİA”-“εγχρώμων επαναστάσεων”, ώστε έτσι να “δείχνουν”, χωρίς να το λένε, ότι από “πίσω” τους είναι ο “Διεθνής Εβραίος” Σόρος και οι όμοιοί του, ασφαλώς και η “CİA” των “Δημοκρατικών”, με αποτέλεσμα να μην “αγγίζονται”, ό,τι και να κάνουν, από τις “Σόρος-εξαρτημένες” Κ-Βσεις, μία των οποίων βεβαίως ήταν και είναι και η Κ-Β Μητσοτάκη, όχι όμως τόσο… “δυνατά κραγμένη” και… “φανερά δακτυλοδεικτούμενη”, όπως εκείνη του Χουντόπαιδου!..

[Ο μη ανόητος ε/λαός, (μεταξύ αυτού και εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”), επέλεξε “δις” την Κ-Β του Κ.Κ.Μ., στην λογική του “μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος” και σ’ αυτήν του να αποφύγει τον “Διεθνιστή” και συνεπώς εξ ορισμού ανθέλληνα ή -έστω- αντεθνιστή “Αλέξη”, (που μόνον το 1ο εξάμηνο του 2015 “έβαλε” στην χώρα 1,5 εκ-ρια “λάθρο” που έμειναν εδώ, όταν, μετά την προς την “ΕΕ” απειλή του ηλίθιου Καμμένου, η άτυπη Π-Θ-της Μέρκελ “έκλεισε” τα βόρεια σύνορά μας), και στο τέλος ο λαός μας δεν έχασε, αφού

ο Κ.Κ.Μ. απεδείχθη ικανότατος, ως Π-Θ, ό,τι και να του καταμαρτυρούν, “σηκώνοντας” πάρα πολύ ψηλά την χώρα, ενώ την ασφάλισε αμυντικά, υποχρεώνοντας σε “τούμπα” μια ολόκληρη “τουρκική εθνική στρατηγική”, (δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως, ουσιαστικά, αν δεν τους “έσβησε” το “κόκκινο βιβλίο” τους, τουλάχιστον τους… “το έκανε πουτάνα”), κάτι που οι ελληνικής καταγωγής εγχώριοι νεο-δυτικο-αμερικανο-Κομμουνιστές, κυρίως αυτοί και αυτές του Χουντόπαιδου, δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν,

ενώ

επιπροσθέτως ο Κ.Κ.Μ. απέδειξε πως έχει μέσα του έντονο έλλογο Πατριωτισμό, πως δεν διακατέχεται από φανατισμό σε κανένα πεδίο, ξέροντας πως αυτός σκοτώνει γενικώς την σκέψη και όχι μόνον την ορθή σκέψη, αφήνοντάς μας να αναρρωτιόμαστε, μήπως ο δικός του πολιτικός… “ΣΟΡΙΤΙΣΜΟΣ” (sic) ήταν αποτέλεσμα “των αναγκών των καιρών” και όχι συνειδητή πολιτική του επιλογή]!..

Έτσι, ξαφνικά -ίσως (!)- του “έκατσαν” του “Σόρος-Σύριζα” τα “Τέμπη” και πίστεψε πως πλέον θα “τελείωνε” τον (!) Μητσοτάκη, αλλά και με (!) τον Μητσοτάκη!

Το “έπαιξε” δυνατά το… έργο 57 Νεκροί στα Τέμπημέχρι τις εκλογές του 2023, δυνατά και “καθαρά” θεατρινίστικα, αλλά ο μη ανόητος ε/λαός έδωσε στον Μητσοτάκη και στην ΝΔούλα 41 % και στο “Χουντόπαιδο” και στους διεστραμμένους πολιτικο-πνευματικά μικρούς… ηγετίσκους του, μόλις 18%, στέλνοντας στο “Χρονοντούλαπο της Ιστορίας”, όπως θα έλεγε και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Ε/ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, το “Χουντόπαιδο” και όπως όλα δείχνουν και το Κόμμα του σε πολύ λίγο χρόνο από τώρα, αφού ο πανέξυπνος (όπως οι περισσότεροι των ομοφυλόφιλων άλλωστε) νέος του Πρόεδρος ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ τα “τσίμπησε” όλα (και τα παραπάνω εδώ γραφέντα) και πάει για ανακαίνιση του Κόμματος, όχι εκ βάθρων, αλλά όπως έλεγε και η μάνα του βαθιά Ελληνόψυχου ηθοποιού μας Στάθη ΨΑΛΤΗ, σε εκείνη την φοβερή, σε εκείνη την επική (!) ε/ταινία του ’80, σε ανακαίνιση του Κόμματος “εκ… βόθρων”, αλλάζοντας μάλλον (και ορθώς!) και το όνομά του!

→ Γράφαμε λοιπόν ακόμα τότε πως, αν τα Τέμπη δεν ήταν τυχαίο γεγονός, πλην του “Σόρος – Σύριζα”, πτώση της Κ-Β του Κ.Κ.Μ. θα ήθελαν επίσης:

– Οι Τούρκοι, που θα ήθελαν και πάλι απέναντί τους τον “δικό” τους, αλλά και πολιτικά πολύ “εύκολο” γι’ αυτούς και άκρως τουρκο-διαχειρίσιμο “Σόρος-Τσίπρα” και όχι τον Κ.Κ.Μ., ο οποίος, κυριολεκτικώς, τους είχε κάνει “πουτάνα”, όπως είναι η πραγματικότητα!..

– Οι Ρώσοι, αφού η Κ-Β Μητσοτάκη ετάχθη με τους Ουκρανούς και άρχισε να τους βοηθάει, στο πλαίσιο συλλογικών αποφάσεων της Δύσεως και κυρίως της “Συμμαχίας” μας, λέγε με ΝΑΤΟ, αλλά και με την εδραία δικαιολογία ότι η χώρα μας ήταν θύμα αναλόγου εισβολής, στην Κύπρο, κλπ!.. (Φυσικά θα θυμάστε τί είχαμε κα έχουμε ακόμα αναφέρει, ως θέση μας, επί του θέματος)!

– Οι Αμερικανοί (που έχουν και ειδική “Δνση Αποσταθεροποιήσεως Καθεστώτων” / αν δεν σφάλλω στην “CİA”) δεν (!) θα ήθελαν σε καμμία περίπτωση πτώση του Κ.Κ.Μ., αφού η Ελλάς (και ορθώς!!!), στην 1η 4ετία Κ.Κ.Μ. , μετεβλήθη σε ό,τι ήταν η Τουρκία, από το 1952 και την είσοδό της στο ΝΑΤΟ, μέχρι το 2016 και το αποτυχημένο αμερικανο-υποκινηθέν… ερασιτεχνικά τ/στρατιωτικό “Κίνημα”, κατά του ΡΤΕ, ήτοι σε μια μεγάλη ΝΑΤΟΪΚΗ Βάση και άλλα πολλά!..

Συνεπώς, έχουμε ήδη, και πάλι σήμερα, εδώ, … συνοψίσει τους πιθανούς υπαίτιους της “ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ” των Τεμπών! Διαβάστε:

  • Τυχαίο γεγονός! [Λόγω της ασχετοσύνης του Σταθμάρχη Λαρίσης και των… εύπιστων Μηχανοδηγών των 2 αμαξοστοιχιών, ειδικώς αυτού (σκοτώθηκε δυστυχώς και αυτός) που ανέβαινε σε λάθος γραμμή (αριστερή) προς Θεσσαλονίκη, που έτσι και αλλιώς -ΟΛΟΙ (!) τους- ευθύνονται, όντας οι φυσικοί αυτουργοί του δυστυχήματος, και γενικότερα λόγω του υφισταμένου / του επικρατούντος ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΥ και (!) της αυστηρά… ιδιαίτερης (sic) “Δ.Υ.” νοοτροπίας των εργαζομένων στην χώρα μας]!
  • Παρακράτος “Σόρος-Σύριζα”! [Είχαμε κάνει εδώ μια ιδιαίτερη αναφορά των σχέσεων των Κομμάτων με ποινικούς και άλλα… φιντάνια, ιδιαιτέρως των σχέσεων του “Σόρος-Σύριζα” με τις… Φυλακές, όπου έπαιρνε 70% (+), κάτι που καταλάβαμε γιατί γινόταν, μετά από τις σχετικώς πρόσφατες δηλώσεις του εξαίρετου πολιτικού και γνήσιου Δημοκράτη νυν Υπ. Δικαιοσύνης Κου Φλωρίδη]!..
  • Τούρκοι!
  • Ρώσοι!
  • Συνδυασμός των ανωτέρω, όπως πχ πιθανή συνεργασία:
  • Παραπάνω παρακράτους με Τούρκους ή Ρώσους!
  • Παραπάνω παρακράτους με Τούρκους και (!) Ρώσους, που εμπεριέχει, εκ των πραγμάτων, και συνεργασία Τούρκων και Ρώσων!
  • Τούρκων και Ρώσων

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ “ΤΑ ΤΕΜΠΗ” ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ “ΣΑΜΠΟΤΑΖ”, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔούλας ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!..

Η εκτίμησή μας είναι (ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ!!!), πως το “σαμποτάζ”, αν δεν ήταν – το ξαναγράφουμε – τυχαίο γεγονός, κατά ένα ποσοστό 90% (+), το έκαναν όργανα της “ΜΙΤ”*, όργανα που είναι διάσπαρτα ΠΑΝΤΟΥ (!) στο τρύπιο από πλευράς “Πληροφοριών – Ασφαλείας” ε/Κράτος, όργανα που ήξεραν τα πάντα, όπως απ΄τον ανεκπαίδευτο, άσχετο και ασόβαρο Σταθμάρχη ΟΣΕ Λαρίσης, που εγκατέλειπε την θέση του για σουβλάκια και στα παπάρια του ο κοσμάκης,  μέχρι και το τί μετέφερε το τρένο που κατέβαινε από Θεσσαλονίκη, φυσικά τον επικρατούντα στην χώρα μη τιμωρούμενο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟ, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ το υπόλοιπο 10% “παίζει” ανάμεσα στους υπόλοιπους αναφερθέντες πιο πάνω υπαιτίους!.. 

* Η “ΜΙΤ” ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, (ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Η 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΝΗΣΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΩΝ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ “ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΣΤΟ… ΚΛΕΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ!..

ΤΟ ΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ, ΗΤΑΝ “ΔΟΥΛΕΙΑ” ΤΗΣ “ΜΙΤ”, ΟΧΙ 100%, ΑΛΛΑ 1.000.000%, Η ΟΠΟΙΑ “ΜΙΤ”, ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2023, “ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ” ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ”! (ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ)!..

Η “ΜΙΤ” -ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ- ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, “ΕΠ’ ΑΔΡΗ ΑΜΟΙΒΗ”, ΚΑΙ (!) ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

(ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΩΣ – ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο “ΒΟΥΔΑΣ” ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Π-Θ ΜΑΣ, ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ Ο ΠΑΣΙΦΙΣΤΗΣ “ΠΑΚΗΣ” ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ “ΑΕΡΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, … ΣΥΓΚΙΝΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΙΣ “ΤΕΔ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΜΙΤ”, ΟΠΩΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ… ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ)!..

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο Π-Θ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΟ 2023 ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η (ΔΙΑΖ) ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

-/-

Β. Με αφορμή τον έναν χρόνο απ’ τα Τέμπη και την ΑΙΣΧΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ αυτής από τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και… τηλεγραφικά γράφουμε:

Τα νεο-Κομμούνια του… Κασσελάκη πια, δεν έβαλαν μυαλό! Θα έχουν εκλογικά, “μία από τα ίδια”!..(Δόλιε Στέφανε ή Στεφανία, δεν ξέρω και να με συγχωρείς, μετά τις Ευρω-εκλογές, όπου οι… “δικοί” σου, λέμε τώρα, περιμένουν να χάσεις με πολύ μεγάλη διαφορά, όντας 3ος και πίσω ακόμα και από τον “Γιδογάμη”, θα βγουν και θα σε αμφισβητήσουν, ώστε να σε πάνε σε εκλογές και να σε ρίξουν / δεν ξέρουμε αν θα είναι η Αρτινιά… “Μπαρόβια”, όπως την λένε εκεί στο Κόμμα σου, αυτή που θα σε αμφισβητήσει και πάλι με εντολή Τσίπρα, αλλά θα σε αμφισβητήσουν, να το θυμάσαι! Δες, αν μπορούν να σε βοηθήσουν οι Αμερικανοί, διότι δεν σε βλέπω καλά, όσο και να έχεις την… ευλογία των “Διεθνών Εβραίων”, ένιους των οποίων επισκέφτηκες πρόσφατα στο Λονδίνο! Πάντως για εμάς, είσαι προτιμότερος απ’ όλους αυτούς, αρκεί να μην αναφέρεσαι στον “Ανδρέα του Λαού”, διότι εσύ μπορεί να είσαι τρύπιος στον πρωκτό σου, αλλά οι σύντροφοί σου είναι σίγουρα “τρύπιοι” ως χαρακτήρες! Ήσουν άπαιχτος με την κίνηση “δάχτυλο Τραμπ” στο Συνέδριο “Τσίρκο” σας! Ρε συ! Μπας “μέσα σου” είσαι και εσύ με τον Τραμπ);

Η λεγόμενη Αριστερά, δυστυχώς (!), ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ, ΌΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1944, ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ των Ελλήνων, ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΥΣΙΜΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑ!

Δεν την ενδιαφέρουν τα 57 θύματα, αλλά το μόνο που την νοιάζει είναι το να ρίξει τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Αν πραγματικά την ενδιέφεραν θα έκαναν οι… Αριστεροί αντίστοιχες διαδηλώσεις, αντίστοιχα καψίματα και αντίστοιχη μπουρδελοποίηση (θα επιχειρούσαν τουλάχιστον) του Κράτους (αυτό το γράφω με βάση τις… συνήθειές τους) και για το Μάτι των 125 νεκρών, και για την Μάνδρα των 25 νεκρών και για την “ΜΑΡΦΙΝ” των 4 νεκρών μαζί και του εμβρύου!.. Kατάλαβες… Χουντο-“Σόρος-Τσίπρα”;

Θα έστελνε και τότε “δικούς” της η… Αριστερά και κυρίως η κλαίουσα ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΤΑΤΑ αυτή ύπουλη πολιτική Αριστερά – Αντεθνική Οχιά, αυτή του “Σόρος-Σύριζα”, να γράψουν στο Σύνταγμα, (όπως έκανε φέτος ΠΡΟΣΒΆΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ε/ΙΣΤΟΡΙΑ, αφού ο κάθε τόπος έχει και τον συμβολισμό του), και (!) τα ονόματα όλων αυτών των νεκρών, που είχαν την… ατυχία να πεθάνουν, (να δολοφονηθούν και αυτά ή όχι;), επί του… “Κράτους Δικαίου” του ΜΕΓΆΛΟΥ ΜΑΝΙΤΟΎ “ΑΛΕΞΗ”, ενός “ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, τόσο “ΔΙΚΑΙΟΥ”, που

φορολόγησε ακόμα και το σκατό των Ελλήνων,

έδειρε με πάθος τους συνταξιούχους, και κυρίως

άφηνε χωρίς ΔΙΚΗ, επειδή δεν εύρισκε… αίθουσα να τους δικάσει, τα μαύρα ΜΕΓΑΛΟ-ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ-ΤΟΥ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (1941-1944), ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”,

βάζοντας ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!..

ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ 57 ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ “ΤΕΜΠΩΝ”;

Τότε (2015-2019), αυτό το διεθνιστικό Χουντο-Τσιπρο-Κράτος, το Κράτος ουσιαστικά του Σόρος και των ομοίων του, που συνεργαζόταν στην Βουλή με τους ΝΑΖΗΔΕΣ (σαν τον Ουγγρο-Εβραίο Πάτρωνά του την περίοδο 1941- 1944), ήταν ΔΙΚΑΙΟ, μετά όμως που ανέβηκε ο Κ.Κ.Μ. και “έφαγαν” ο “Αλέξης” και οι του “ΑΛΕΞΗ” μια που… να (!), σαν του τραγόμορφου Θεού Πάνα “ένα πράγμα”, η Ελλάδα έπαψε να είναι ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, στην Ελλάδα ΟΛΟΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ! Και όλοι αυτοί οι… προοδευτικοί του κόλου, πήγαιναν στην ΕΕ και ρουφιάνευαν την Ελλάδα που… μισούν, αυτήν για την Σημαία της οποίας όταν μίλησε ο… Κασσελάκης, τους “σηκώθηκε η τρίχα” και αποφάσισαν ότι δεν τους… χωράει ούτε ακόμα και αυτός ο διεθνιστικός “Σόρος-Σύριζα”!

Μάλιστα! Επειδή δεν είμαστε λοιπόν “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, γι’ αυτό μας επιλέγουν και έρχονται συνεχώς στην Ελλάδα, απ’ όλα τα μέρη της Γης, άπαντες και άπασες!..

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ (ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙ. Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗ… ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ… ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ… ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥ ΚΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΚΩΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ, ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ “ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΑ ΝΕΚΡΩΝ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΧΕΔΟΝ… ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ; 

  Λόγω απωλείας του ΜΕΤΡΟΥ (ας δεχτούμε μόνον αυτό) γράψανε και τα ονόματα των 57 αθώων στον “Άγνωστο Στρατιώτη”, οι… πονόψυχοι Κοι αυτοί!…  Και μένα το παιδί μου υποστηρίζω πως μου το σκότωσε το Κράτος και θα πάω και εγώ να γράψω το όνομά του στο Σύνταγμα!.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ; ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΓΝΩΣΤΟ”* ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ Ε/ΕΘΝΟΥΣ 3500 (+) ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΥΤΑ!.. ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΤΣΙ; ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ!.. 

* Κε Χ”νικολάου! Ο “Άγνωστος”! Γενική: Του “αγνώστου”! Ο τόνος “πέφτει” στην παραλήγουσα, από την προπαραλήγουσα υποχρεωτικά! Μην το κάνεις σαν τον “Γιδογάμη”, που λέει “του Κύριου Μητσοτάκη”, αντί του ορθού, του Κυρίου… τάδε, κλπ, υποχρεωτικά! Δείχνεις αμάθεια, στους παλαιούς των Ελλήνων μπορεί να προκαλείς και εμμετό, (αηδία σίγουρα), ενώ δεν κερδίζεις έτσι με την “δική σου”… γραμματική, κανέναν των Κομμμουνιστών, ούτε δείχνεις σε κάποιους δημοκρατική… μούρη!..

Η Κ-Β και όχι μόνον η Δικαιοσύνη (ανύπαρκτη όμως ή και ελεγχόμενη για τα νεο-Κομμούνια της Κουμουνδούρου, κλπ) οφείλει να απαντήσει (ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ), αν πρόκειται για “σαμποτάζ” και αν “ναι” από ποιούς ή απλώς και μόνον για ένα δυστυχές γεγονός, γραμμένο από τα πιο κατάμαυρα δεδομένα ανθρωπίνων συμπεριφορών επαγγελματιών του σύγχρονου, μετά το 1974 και την Μεταπολίτευση, ε/Κράτους!

Μήπως δικάστηκε ο αρχι-ρουφιάνος στρατιωτικός και τέως Υπουργός “ΠΡΟ-ΠΟ” Τόσκας για το Μάτι, που θέλετε “να πάρετε το κεφάλι” του πολιτικού λελέ, αλλά όμως και του πιο αγνού των Καραμανλήδων, Κώστα Καραμανλή, του Αχιλλέως, όπως και του Σπίρτζη, που μπορεί να μην τον αναφέρετε, ρε νεο-Κόμμουνα, επειδή είναι δικός σας, ακριβώς λόγω της υποκρισίας σας, αλλά που θα “πέσει” και το δικό του κεφάλι “εκ συμπαθείας”;

– Μήπως ακούστηκαν τότε συνθήματα της μορφής “ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΤΣΙΠΡΑ“;

– Λέτε για την τότε Περιφερειάρχη Δούρου ότι δικάζεται, κλπ, όταν μετά από 6 χρόνια από το ΜΑΤΙ και τα ψέμματα και τα θέατρα που έπαιζε το πολιτικό σας ιερό ξόανο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, που τάχα δεν ήξερε, όπως και κανείς στην σύσκεψη εκείνη για νεκρούς, κλπ, δεν έχει βγει ακόμα ούτε πρωτόδικη απόφαση, αλλά που μια διαδήλωση ούτε γι’ αυτό δεν κάνατε, ρε “μου… νια…νκάρ”, αχαχαχαχαχα, η απάντηση είναι πως και ο τέως Περιφερειάρχης Αγοραστός, κατά πως φαίνεται, θα πάει κατηγορούμενος, αλλά χωρίς από τώρα να ξέρουμε αν θα αθωωθεί, σαν την Δούρου, αφού αυτή ήταν η εισαγγελική πρόταση γι΄αυτήν!..  ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΥΓΙ!.. 

Αν φταίει ο Σπίρτζης, γιατί δεν φταίει ο “Σόρος-Τσίπρας”

Ομοίως! Αν φταίει ο Κ. Αχιλ. Καραμανλής, γιατί δεν φταίει ο Μητσοτάκης;

ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΑΜΕ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΛΠ, τότε θα έπρεπε να αλλάζαμε Υπουργούς και Π-Θ γούς, κάθε λίγο και λιγάκι, που θα είχαμε δυστυχήματα στην χώρα και εμείς, αλλά και οι άλλες χώρες!.. Ή όχι; Για πείτε μου, εσείς οι… ευαίσθητοι!..

Αν το γεγονός ήταν, όπως φαίνεται, αποτέλεσμα της ασχετοσύνης ενός ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ (Σταθμάρχης ΟΣΕ Λαρίσης) και της ΑΦΕΛΕΙΑΣ ή ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ… ), τότε γιατί θα πρέπει αυτό να ξεπερνιέται έτσι εύκολα; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε;

Αν ο Σταθμάρχης έβαζε το τρένο εκεί όπου έπρεπε, στις ράγιες που έπρεπε, όσο μπουρδέλο και να ήταν το όλο σύστημα, θα συνέβαινε το δυστύχημα; Όχι, βεβαίως! ΑΠ’ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΠΧ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΚΛΠ!..

Η Κ-Β ορθώς το χειρίζεται το θέμα, με την έννοια ότι ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ… ΠΑΠΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΞΥΝΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, ούσα στην ορθή γραμμή πως τέτοια τραγικά δυστυχήματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΤΣΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, (ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΠΩΣ Η… ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΕΣΧΑΤΩΣ… ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, πάμε μαζί, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ, … ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ!… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!…

Φυσικά και ευσταθεί η δικαιολογία ότι το μπάζωμα έγινε, όπως και το… ίσασμα του Πεδίου της τραγωδίας, για να μην κινδυνεύσει το προσωπικό που ασχολείτο με την εύρεση αρχικώς των πτωμάτων και κυρίως με το να καταστεί ικανή από τα γερανοφόρα οχήματα η όρθωση και μεταφορά των βαρυτάτων φορτίων, βαγονιών, κλπ!.. Πραγματικώς υπήρχε ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του προσωπικού που ενεπλάκη με τυχόν έρευνα – διάσωση – εκκαθάριση του χώρου!..

Το τί μετέφερε το εκ Θεσσαλονίκης “εμπορικό” τρένο δύναται να βρεθεί και αν αυτό το φορτίο ήταν η αιτία της εκρήξεως, και να η έκρηξη και η φυσικολογικώς προκληθείσα φωτιά αιτία θανάτων κάποιων των 57 στην άλλη αμαξοστοιχία επιβαινόντων, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ, “ΜΑΜΟΥΘ” ΚΑΙ “ΝΕΟ-Κ’ΟΜΜΟΥΝΑ”, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ 3ΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ.!.. 

-/-

Γ. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ 57 ΘΥΜΑΤΩΝ: 

ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΟΣΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΔΙΆΦΟΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ “ΘΕΛΩ”, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΠΟΤΈ “ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ”! “ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ”!

Ο ΠΟΝΟΣ, Ο ΘΡΗΝΟΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ! ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!.. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ! ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΣΤΡΕΣ ΕΚΠ-ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΣΑΣ! ΚΛΑΨΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!..

-/- 

Δ. ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ… ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ – ΝΕΚΡΟΥΣ, ΩΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 57 ΨΥΧΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!..

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!.. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ!..

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

ΤΩΝ 57 ΘΥΜΑΤΩΝ

ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ“!

ΑΓΓΕΛΟΙ

-/-

ΥΓ. Όσοι θέλετε, πάτε πίσω στο “σάϊτ” και διαβάστε τί γράφαμε για “τα Τέμπη”, κλπ, για την “ΜΙΤ” και τα από το 2017 και έως και το 2023 χτυπημάτά της στο “Λεκανοπέδιο”, κλπ, κλπ, κλπ! ΈΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!.. 

-/-