Όλο Ένα Ματς Χάνουμε Και Πάμε… Κουβά!.. Δώσε Πάλι Καμμιά Αύξηση, Ρε Π-Θ γέ Μας, Στους Συνταξιούχους!..

Φίλοι μου / μας!

Σήμερα γράφουμε για κάποιους… πονηρούς φίλες και φίλους μας!..

1. Ο Τ/ Δρ Νετζατί Ανάζ είχε γράψει: “Η Ελλάς μας φοβάται! Αν δεν διαπραγματευθεί με εμάς, θα ευρίσκεται σε διαρκή κρίση* με την Τουρκία”!

Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;

* Aυτό συνδέεται άρρηκτα (και!) με το νέο, μετά το 2016, τ/”Εθνικό Δόγμα”, που αφορά τους δυνητικούς ή “εν δυνάμει” εχθρούς (ορθότερα εκτιμηθέντες ως εχθρούς), της Τουρκίας! Τα έχουμε πει και γράψει δεκάδες φορές εδώ!.. / Διαπραγμάτευση σημαίνει για τους Τούρκους, “θα δεχθείτε αυτό που θέλουμε εμείς”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

2. Επειδή κάποιοι… “αναλυτές”, καταλάβατε, λένε πολλά στα Κανάλια και τα περισσότερα είναι… άναρχα διαβάσματά τους “δώθε κείθε” και συνεπώς… πασαλείμματα, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” θυμίζουμε πως, ό,τι λέει και κάνει σταθερά (!), εδώ και σχεδόν 70 χρόνια, η Τουρκία στα Ε-Τ και δη στο Αιγαίο, περιγράφονται, από το 1955, στο ιστορικό σύγγραμμα “Τα Δικαιώματα Της Τουρκίας Στο Αιγαίο”, του Μεχμέτ ΣΑΚΑ! 

Εκεί θα βρείτε, με υποτιθέμενες “λάϊτ” εκφράσεις πασπαλημένες με επίφαση επιστημονισμού, πάγιες θέσεις της Τουρκίας μέχρι και σήμερα, όπως πχ ότι, “Η Ελλάς δεν έχει την δύναμη να διατηρήσει την ειρήνη στο Αιγαίο” (sic), ότι “Η ειρήνη στην Μ. Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί, μόνον αν τα νησιά επιστραφούν στην Τουρκία” (sic), κλπ, κλπ, κλπ!

Θέλετε ανάλυση των παραπάνω θέσεων της γείτονος; Δεν νομίζω! Καταλαβαίνετε τα πάντα και θα καταλάβετε ακόμα περισσότερα, αν (!) έχετε αναλυτική και συνθετική κρίση, κρίση που δουλέψετε περαιτέρω, σε συνδυασμό με το δεδομένο της βαθιάς γνώσεως των τεκταινομένων στην γείτονα, από τ0 1955, έως και σήμερα!

Στο σημείο αυτό, με αφορμή τα της αμέσως προηγουμένης παραγράφου αναφερόμενα περί ανθρωπίνης κρίσεως, κλπ, θυμίζουμε πως “Μάθηση / Γνώση χωρίς σκέψη είναι χαμένο έργο, ενώ σκέψη χωρίς μάθηση / χωρίς γνώση είναι επικίνδυνη! Προσοχή λοιπόν!..

3. Δηλαδή, Κε Παπαφλωράτε, λέτε ότι δεν κάνετε προβλέψεις! Μάλιστα! Μόνον που ουδείς στο αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” Επαγγελματίας (!) προβαίνει σε προβλέψεις, αλλά σε… εκτιμήσεις (!!!), ειδικώς αν είναι αναλυτής αντικειμένων “πληροφοριών – ασφαλείας”, όπως εσείς παρουσιάζεστε!

Εκτιμήσεις, εσείς, κάνετε Κε Καθηγητά; Αν “ναι”, τότε ας βρούμε πόσο απέχουν εννοιολογικώς, και σε τί συνίσταται μια τυχόν διαφορά, των ουσιαστικών “Εκτίμηση” και “Πρόβλεψη”!..

Αν πάλι δεν (!) κάνετε εκτιμήσεις, τότε, με πολύ και ειλικρινή (!) σεβασμό, σας γράφουμε να εγκαταλείψετε το αντικείμενο “Πληροφορίες – Ασφάλεια” και να πάψετε να εμφανίζεστε ως αναλυτής στα διάφορα Κανάλια και να συνεχίσετε απλώς ως συγγραφέας ιστορικών έργων, πάρα πολύ καλός πράγματι, όπως και σας μάθαμε!..

Κε Καθηγητά!

Ένας παλαιός, εμπειρότατος και κυρίως… πονηρότατος, Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ, (ο 1ος που, κατόπιν εισηγήσεων, μετέφερε το πρόβλημα στις “ΤΕΔ”, που “μας έσερναν από την… μύτη” έως τότε), Α/ΓΕΕΘΑ που δυστυχώς “έφυγε” νωρίς, έλεγε πως “ο αναλυτής πληροφοριών” εκτιμά το τί θα γίνει (με βάση τα δεδομένα που έχει από την συλλογή, δεδομένα που δημιουργούν την εικόνα, μικρή, μεσαία, μεγάλη, κλπ* της πληροφοριακής… αλήθειας), και αν “πέσει μέσα”… δοξάζεται, αν όχι, “πετιέται στα… σκουπίδια”!..

Για τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” , και σε ό,τι πάντα αφορά τις ΕΕΔ, είχε δίκιο κατά 90%, ο θανών πια αυτός Α/ΓΕΕΘΑ, αφού οι ΕΕΔ δεν έχουν την πολυτέλεια να πετούν κανέναν στα… σκουπίδια!.. Όλοι όμως καταλαβαίνουμε, τί ήθελε, με αυτήν την λεκτική υπερβολή να τονίσει ο υπόψη Α/ΓΕΕΘΑ!

* Πολλές φορές βεβαίως, Κε Καθηγητά, οι αναλυτές έχουν περιορισμένη γνώση πληροφοριών, άρα σχηματίζουν μικρή εικόνα (ας μην γράψω ελλειπή), της “Πληροφοριακής Καταστάσεως”, διότι προϊστάμενοί τους δεν τους παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση, που έχουν και που κρατάνε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΩΣ (!) για “την πάρτι” τους, για τους δικούς τους λόγους, με φυσικό αποτέλεσμα η ανάλυση να προσεγγίζει λίγο την… Αλήθεια!

Συνεπώς, αντιλαμβάνεστε πλήρως ότι το σχετικό “έντυπο αναλύσεως πληροφοριών”, που είναι υποχρεωμένος να συντάξει ο κάθε αναλυτής, θα είναι σχεδόν… απατηλό, σε μια τέτοια περίπτωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συντάσσει και δεν θα υποβάλλει το υπόψη έντυπο, που θα έχει και την… εκτίμησή του!..

Η δικαιολογία, όπως πχ “δεν τον εμπιστεύομαι” για τον “Α” ή “Β” λόγο τον “τάδε” ή τον “δείνα” της “Δνσεως Πληροφοριών – Ασφαλείας”, κλπ, (πόσο μάλλον έναν “Αναλυτή Πληροφοριών”), “δεν παίζει” ή καλύτερα δεν πρέπει “να παίζει” (αναφέρομαι και πάλι στα ελληνικά ισχύοντα), αφού ο χώρος των “Πληροφοριών” θα πρέπει να διαθέτει το περίφημο “ΑΒΑΤΟΝ”, ως τα “ΙΕΡΑ” των Ι. Ναών μας (!..), γεγονός που σημαίνει ότι η επιλογή ΑΠΑΝΤΩΝ των στελεχών (και του Δντού της υπόψη Υπηρεσίας συμπεριλαμβανομένου) για το “ΙΕΡΟ” πρέπει να γίνεται με… σήτα (!!!), με… κόσκινο (!!!) και όχι με την λογική του… μέσου και με βάση την… λογική των περισσοτέρων, που λέγει πως “πρέπει να περάσω απ’ εκεί, για να εξελιχθώ βαθμολογικά, αφού οι “Πληροφορίες – Ασφάλεια”, όπως και το αντικείμενο της “Κυβερνο-Ασφαλείας” είναι οι πλέον σύγχρονες των επιστημών σήμερα, [και… εκτιμάται (!), αχαχαχαχαχα, Κε… Παπαφλωράτε, πως θα είναι μέχρι και το πέρας του 21ου αι. (!..)], και άρα ας βάλλω το μέσον μου να με τοποθετήσει εκεί, κλπ”!..

Για να γελάσετε! Στις “ΕΕΔ” / “ΕΣΞ”, τα προηγούμενα χρόνια, έβαλαν κάποιον, ως Διοικητή (!), να τους “στήσει” μια Μονάδα ενταγμένη στο σχετικώς νέο ή άντε… επικαιροποιημένο αντικείμενο “Πληροφοριακές Επχ-σεις”, Μονάδα που μάλιστα το στέλεχος αυτό είχε επιμόνως αιτηθεί, και (!) εγγράφως, να συσταθεί… , Μονάδα λίαν σοβαρής αποστολής και αυτός αφού τους την “έφτιαξε”, τον αποστράτευσαν!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

“Εν τω μεταξύ” ο καθ΄ύλην τότε υπεύθυνός της Κος Α/ΓΕΕΘΑ δεν την επισκέφθηκε ούτε μια φορά, όταν αυτή “στηνόταν”, αλλά ούτε και όταν αυτή είχε πια “στηθεί”!..

Λεφτά για το “στήσιμο” της Μονάδος αυτής δεν υπήρχαν, διότι έπρεπε να συντηρηθούν τότε οι… WC του ΓΕΕΘΑ, και ο μαλάκας, καταλάβατε ποιός, “έτρεχε” με εντολή των λακκέδων του Α/ΓΕΕΘΑ να παρακαλάει (Έλληνας Αξκός!) στις Τράπεζες και γενικώς “εδώ και εκεί”, για να πάρει πχ γραφεία, καρέκλες, κλπ, κλπ, κλπ!..

Η πλάκα είναι ότι εστέλνοντο περιοδικώς τσατσόνια του ΓΕΕΘΑ, (στελέχη δηλαδή, … με σίγουρη την εξέλιξή τους), για διαφόρους ελέγχους, και οι οποίοι μάλιστα, άσχετοι οι περισσότεροι, ερχόντουσαν με αυστηρό ύφος και αντίληψη – στάση… Μέντορος του αντικειμένου, ασχέτως του ότι ήσαν… “3 πουλάκια” ή αλλιώς “Δ.Τ.Π.” ήτοι “Δια Το Πέος” και λαϊκιστί “Για τον Π….. “!…

Ξέρετε ποιός ήταν αυτός ο τέως Α/ΓΕΕΘΑ, … Κε ΚΑΣΣΕΛΆΚΗ; Ο Ναύαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, που τον έχετε για βαστάζο σας, μούτσο και ορντινάντζα στα ταξίδια σας, αυτό το στρατιωτικό λέσι, που, αν δεν ήταν ο Κος (!!!) Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, δεν θα τον ήξερε κανείς!.. (Άλλωστε είχε αποστρατευθεί ως Πλοίαρχος)!..

Ναι, αυτός που, για να γίνει Υπουργός Αμύνης του Χουντόπαιδου “Σόρος-Τσίπρα”, “πούλησε” με την ψήφο του την Μακεδονία μας, όπως και άλλοι τότε του “Χουνταλέξη” και του “Π. Καμμένου” τσάτσοι και λακκέδες, με καλές ή καλύτερες… λιβρέες, αναλόγως των θέσεων που κατείχαν!

Μας αρέσει που μιλήσατε για “μαύρο χρήμα” στο Κόμμα σας, χρήμα που είχε…διαρρεύσει τότε και στην Κ-Β, λίγο πολύ, ως λάφυρο!..

Εκείνος που θα ξέρει σίγουρα να σας πει σχετικώς με αυτό το χρήμα είναι ο Κομμουνιστής και νεο-Διεθνιστής, τότε ΥΠΕΞ, Κος Κοτζιάς, αλλά και το άλλο, χωρίς αρχίδια, “πουλητάρι” και υποκριτής της Μακεδονίας μας, με το ονοματεπώνυμο Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ, που τον έχει μυνήσει σχετικά τον Κοτζιά, (αλληλομηνύθηκαν τότε για κάτι λίγα εκ-ρια ευρώ / μόλις 25, που είχαν ακουστεί σε ένα των πολλών Υπ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ εκείνη την περίοδο που “παίζονταν” οι… καθυστερήσεις της προδοσίας), αλλά που η σχετική δίκη ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΈ, για… εθνικούς λόγους, Κε δίμετρε Κυβερνητικέ Εκπρόσωπε, που καλέσατε σήμερα τον Κο Κασσελάκη να απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Το “μαύρο χρήμα”, δεν θα ήταν λάθος να το λέγατε / να το έλεγες… “Σόρος Χρήμα” ή “CİA-Χρήμα”, (“CİA” των “Δημοκρατικών”), φίλε Στέφανε!..

Κε Παπαφλωράτε!

Το παραπάνω γεγονός με τον Δκτη και την Μονάδα που τον έβαλαν να φτιάξει, κλπ, θα ήταν… είδηση, που λένε και τα πουλημένα “λιμά” (τα περισσότερα), της δημ/φίας μας, αν γεγονότα σαν αυτό δεν ήσαν σχεδόν κανόνας στις ΕΕΔ, οι οποίες, πχ

δεν προήγαγαν σε ανώτατο Αξκό τον ως Πρώτο (1ο) αποφοιτήσαντα από την ΣΕΘΑ κάποτε, (“πάμε παρακάτω” είπε γι’ αυτόν ο τότε ο Α/ΓΕΣ,  η γνωστή “Κομματική Νανο-Καβαλιώτισσα”… , που έκανε Στρατηγό και Δντη ΠΖ τον τελευταίο της Τάξεως 1983, επειδή ήταν συγχωριανός του, αχαχαχαχαχαχαχαχα και άλλα πολλά),

ή αποστράτευσαν στέλεχος που είχε “βγάλλει”, και δη σε καιρούς πολύ δύσκολους, 3 κατασκόπους,

ή δεν έδωσαν ποτέ Διοίκηση Συγκροτήματος και άνω, σε πολλά στελέχη με 3 νησιά στις πλάτες τους και με 3… Έβρους, κλπ, (εδώ βεβαίως “φταίνε” και λίγο και τα Κομμάντος μας που έχουν μια τάση… πλεονεξίας),

ενώ σε άλλους έθαβαν στοιχεία τους, που θα μπορούσαν να τους αναδείξουν στην καριέρα τους, κλπ, κλπ, κλπ, διότι… , τί δεν καταλαβαίνετε τελικώς; (Τις “Δνσεις” τις διοικούν στην πραγματικότητα οι… “Ελαφράς Υπηρεσίας”, ενώ σε κάτι Γραμματείες, οι Γραμματείς έχουν Υπηρεσιακή ηλικία μεγαλυτέρα των… μαμούθ, διότι άλλοι προφανώς δεν υπάρχουν ή διότι οι όποιοι άλλοι είναι μάλλον… ανίκανοι! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!.. Κάπως έτσι καθιερώθηκε να λέγεται και (!) στις ΕΕΔ η φράση “ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ”, απ’ το γνωστό ποίημα, κλπ!..

Ρωτάμε… Κε Καθηγητά, που διδάσκετε στην ΣΕΘΑ, αλλά και στην ΗΡΩΪΚΗ (!!!) ΣΣΕ!

Οι “Πληροφορίες -Ασφάλεια” των ΕΕΔ, και δη αυτή του ΕΣΞ, διοικούνται ακόμα σήμερα από την γνωστή… “ηρωϊκή” Χουντο-ΚΛΙΚΑ, που τις κυβέρνησε, όπως και την “ΕΥΠ”, για τουλάχιστον (!) 3 10ετίες; Ναι ή Όχι; Γνωρίζετε;

  • Γνωρίζετε αν -αντιθέτως (!)- υπάρχουν στελέχη (ελάχιστα ασφαλώς) του “ΕΣΞ” που εργάζονται σήμερα μέσα από τις ε/”Πληροφορίες”, για ξένους Στρατούς, και κυρίως αυτών των Σκοπίων και της Αλβανίας;

Οι ΕΕΔ είναι ακόμα έρμαιο συγγενών, φίλων, κουμπάρων, Κομμάτων, Επισκόπων, Ιερέων, Κομματικών Αποστράτων, Μεγαλο-Επιχειρηματιών, Χουνταίων πάσης φύσεως, κλπ, κλπ, κλπ; Είναι ακόμα “εργοστάσιο παραγωγής… ίντριγκας και μεγαλο-διαπλοκής”; Γνωρίζετε;

Βρείστε κάποιοι, μισείστε ακόμα περισσότερο, αλλ’ απαντείστε όμως… όλοι σας!.. Οι ΕΕΔ είναι ακόμα μια μεγάλη ελληνική… “ΒΑΡΙΑ”;

Οι “Πληροφορίες-Ασφάλεια” παραμένουν ακόμα υπό την ηγεσία της ελληνικής… “ΒΑΡΙΑΣ”, που η κορυφή της από Ιωαννιδική, έγινε κάποια στιγμή φιλο-Βαγγελο-Βενιζελική, (χωρίς να πάψει ποτέ να αρέσκεται σε πραξικοπηματικού είδους επεμβάσεις), αλλά μέχρι και -του “κόλου”- ΝΔούλικη, για τις φιλοδοξίες του Αποστράτου Αρχηγού της; Γνωρίζετε;

“ΑΤΖΕΝΤΑ 2030”, Κε Υπουργέ, ειλικρινώς ΣΕΒΑΣΤΕ (!), Κε Δένδια, ΑΛΛΆ(!) με έναν νέο , λουσμένο με… ULTREX και… σαπουνισμένο με τα καλύτερα… αφρόλουτρα… Στρατό!.. Εκτιμούμε… Κε Παπαφλωράτε, αχαχαχαχαχαχα, ότι θα συμφωνεί ο Κος Υπουργός!..

Κε Υπουργέ! Είστε ο Νικόλαος Γεώργιος ΔΕΝΔΙΑΣ, γράψαμε 1 και εσείς έχετε ήδη καταλάβει 100! Τις επόμενες ημέρες, ίσως μετά το ετήσιο επικείμενο “ΑΓΓΕΛΙΚΟ” Συνέδριό μας, θα γράψουμε και για το ΥΠΕΞ μας, όπου υπηρετήσατε!.. Συντονιστείτε!..

4. Κοι του “ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ”! Χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία να αναβαθμίσετε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ σας κατά ένα ποσοστό τουλάχιστον 50%!.. ΟΚ! Δικαίωμά σας! Την ευγένειά σας όμως γιατί την χάσατε, όντες μάλιστα άτομα – επαγγελματίες του Τουρισμού;

Ευχόμαστε στο “ΙΛΙΣΙΑΝ” να μπει νέο αίμα, καθαρότερο του ιδικού σας! (Αναφέρομαι σ’ αυτό του 80% που δεν θα είναι Σ. Αραβικό)!..

Η παράγραφος αυτή, “Με πολύ Αγάπη”, προς όλους σας εκεί στην Πύλο, αλλά κυρίως προς τον ΕΛΛΗΝΑ (!!!) Κον Κωνσταντακόπουλο!..

5. Φέρεται να “βρέθηκε” όπλο (νέο όπλο ραδιοσυχνοτήτων / RF “DEW”) στην Μ. Βρεττανία, την παραγωγή του οποίου φέρεται να ολοκληρώνει η εταιρεία “THALİS”, όπλο που και πάλι φέρεται ότι δύναται να καταρρίπτει σμήνη από όλα τα είδη των υφισταμένων “DRONES” σε χρόνο ρεκόρ και με κόστος βολής… 12 σεντς ανά βολή (Πάμφθηνο)! Σχετικές δηλώσεις έκανε το στέλεχος της υπόψη εταιρείας Κος Άλεξ Κρέσσγουελ / Alex Cresswell!..

Άρα;

Άρα… σκεφτείτε μόνοι σας, πχ τί αλλάζει στο Πεδίο, κλπ, κλπ, κλπ!..

6. Ζητάτε, 2, 3 φίλοι,να γράψουμε κάποιο παράδειγμα, με το οποίο να φαίνεται, έστω και ενδεικτικώς, η παραδοσιακή Τουρκοφιλία των Αγγλικών ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ!

Διαβάστε!

Η όποια… “Κράτος και φιλία”… λέξη (όπως και η “εν προκειμένω” απασχολούσα Τουρκοφιλία της Αγγλίας), φαίνεται κάθε φορά από την ασκούμενη, μέσα στον χρόνο, πολιτική όλων των χωρών, ειδικώς αν πρόκειται για αυτήν των “Μεγάλων Δυνάμεων”, όπως “καλή ώρα” της Αγγλίας!.. Παρ’ όλα αυτά, ας αναφερθούμε και σε πρόσωπα! Διάβασε λοιπόν παρακάτω ένα παράδειγμα, λίαν εύγλωττο, για τους γνωρίζοντες!

Ο συνταξιούχος πια, τέως Α/ΥΠΕΞ, Κος Τζακ ΣΤΡΟ, ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΙΣΧΥΟΝΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ στην “Διεθνή Κοινότητα” / Ο.Η.Ε., κλπ για την Κύπρο, δεν είχε πει ότι, η Κύπρος θα πρέπει να διχοτομηθεί (να διαχωριστεί είχε πει ΟΚ!), και να αναγνωριστεί ως Τ/Κ Κράτος η περιοχή των “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ” της “Κ/Δημοκρατίας” ;;;

Διδακτορικό κάνει κανείς, αν ασχοληθεί με τί, κατά καιρούς, εδώ και πχ 50 χρόνια, έχουν πει Βρεττανοί ΥΠΕΞ και ΥΠΑΜ, για την Ελλάδα και την Τουρκία, παραβαίνοντας 100% ακόμα και την συμβατικώς πρέπουσα και ασφαλώς αναγκαία, πολιτική (σε βάρος μας πάντα!!!), συμπεριφορά!..

7. Τα όσα είπε, στις 24-06-2026, σε προφανώς “στημένη” συνέντευξή του, ο Κος Χ. ΦΙΝΤΑΝ για την Κύπρο και την Ελλάδα (νησιά μας), μετά τις προσφάτως απειλητικές προς την Κύπρο δηλώσεις του ηγέτη της “ΧΙΖΜΠΟΛΛΑΧ” ΝΑΣΡΑΛΑ, αποδεικνύουν ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ (!) ό,τι τόσο καιρό γράφουμε εδώ και… φωνάζουμε απ’ εδώ, φίλοι μας των Η.Π.Α., ότι δηλαδή οι Τούρκοι είναι όχι απλώς σε αγαστή σχέση με τους τρομοκράτες, όπου γης και βεβαίως αυτούς της Μ. Ανατολής, Αραβικής χερσονήσου, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά πως είναι υποβολείς και χορηγοί τους!

Αν μας διαβάζετε, φίλοι και φίλες, είναι δυνατόν να μην έχετε συλλάβει ακόμα το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ, αλλά και της συναφούς ΒΡΩΜΙΑΣ, και εννοούμε ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΝΤΙΜΙΑΣ, των Τούρκων, οι οποίοι έχουν συνάψει, όντες μέλη της Δυτικής Συμμαχίας, και “τύποις” Κράτος της Δύσεως, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τις χώρες Ρωσία, Κίνα και Ιράν;

Επειδή είναι Καλοκαιράκι, ρε Χακάν, δεν παίρνεις το κουβαδάκι σου να πας να παίξεις θέατρο σε καμμιά άλλη, όχι ελληνική πάντως, παραλία;

Και εσύ Νασράλα, που έκανες… κυβίσθηση, μόλις άκουσες ότι οι Η.Π.Α. -επιτέλους- στέλνουν αεροπλανοφόρο τους στην περιοχή “ανοικτά” των ακτών του Λιβάνου, δεν πας να ράψεις κανένα καινούργιο τουρμπάνι, χωρίς να ξεχνάς να πηγαίνεις… “τοίχο – τοίχο” ή αλλιώς… σύριζα, (όπως θα έλεγαν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, αχαχαχαχαχαχα, και το “γιατί” να το κάνεις αυτό στο είπαμε), μετά που “βγήκες” να… δοξαστείς με τις περί Κύπρου απειλητικές παπαριές που εκστόμισες κα σε έκανε περίπου… ήρωα απαντώντας σου, ο Κύπριος ΠτΔ!..

Αλήθεια, ρε Νασράλα! Πόσο κιλά μαλάκας μπορείς να είσαι, που πιστεύεις ότι μπορεί το Ισραήλ να σ’ αφήσει εκεί που είσαι τώρα, αλλά και η Δύση ευρύτερα, (μόνον αν έχουν τρελλαθεί ομαδικώς), και εννοούμε την τρομοκρατική σου Οργάνωση, αλλά και εσένα φυσικά;

Ρε συ Χακάν! Και με την “Χιζμπολλάχ” τώρα είσαι, ρε, μετά από την “Χαμάς” και την αγαπημένη της μιάς των θυγατέρων του ΡΤΕ, Οργάνωση “ISIS” / “DEAŞ”, όπως την λέτε; Θυμήσου! Θα τρέχετε σε λίγο διάστημα προς τα ανατολικά!.. Σας έχουμε και εμείς πληροφορήσει, Χακάν, όπως εσείς, καθ΄ά ανέφερες χθες, ότι έπραξες με την Δύση και εμάς τους Έλληνες, δηλαδή για την… Χιζμπολλάχ και την διάχυση του προβλήματος της Μ. Ανατολής στην Ελλάδα και ευρύτερα στην Ευρώπη!.. Ίσως γι’ αυτό καθαρίζετε τώρα την Α. Ανατολία και το Β. Ιράκ, από τους “ΡΚΚ-άδες” ή “Κουνέλες”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΙΣΤΗ (!!!) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ (!!!) ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ, ΡΕ ΣΥ… ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ!.. ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΟΣΟΒΑΡΟΥΣ – ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΚΛΠ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΛΟΤΡΙΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ, ΡΕ ΧΑΚΑΝ;

ΑΠΑΞΙΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΤΕΛΟΣ!..

Υγ. Με τις δηλώσεις του δικού σας Νασράλα, Χακάν, (αν και δεν ξέρουμε πόσο “δικούς του” αληθινά σας θεωρεί εκείνος, αν ισχύει δηλαδή και το ανάποδο), ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΕ, ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”!.. Εμείς θα συνεχίσουμε να ασκούμεθα στην ΥΠΟΜΟΝΗ! Βαριά λέξη, ρε συ Χακάν, πολύ βαριά!..

8. Επειδή κάποιοι “Τσίπρο-βετεράνοι” έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Ιδρυματούχο… Πρόεδρό τους, μετά τις… ανεπίτρεπτες (sic) αποστροφές του… Στέφανου για προμήθειες στο Κόμμα (λέγε με “μαύρο χρήμα”), αποστροφές που στόχευαν ευθέως στην “ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ” του Κόμματος “ΧΟΥΝΤΑΛΕΞΗ”, εμείς ρωτάμε! (Και κυρίως τον δάσκαλο, γραμματέα, Κο ΡΗΓΑ, ειδικό να κάνει την νύχτα ημέρα και να διαστρέφει ό,τι ακούμε και λέγεται!.. “Όχι! Ο Στέφανος δεν είπε αυτό, αλλά… “!.. Ρε ουστ!..

Το Κόμμα σας, ποιός το “έστησε”; Με τίνος λεφτά έγινε και σε ποιόν κανονικώς ανήκει; Μήπως στον Κο Σόρος; Αυτά τα χρήματα, τί ακριβώς χρήματα είναι; Άσπρα; 

Το αναλογούν στην Ελλάδα (“ελληνικό επιχειρησιακό τμήμα” του “Σόρος-Σύριζα”*) χρήμα από την διακίνηση (sic) λάθρα, ανθρώπων από Ασία και Αφρική στην Ελλάδα, πώς ακριβώς λέγεται και πού ακριβώς ξπλενόταν και ξεπλένεται, ρε λιμά, που βρώμαγε το χνώτο σας και το κορμί σας όλο και βρεθήκατε ξαφνικά με εκ-ρια ευρώ, δολάρια, κλπ, παραμένοντες όμως πάντα… προοδευτικοί; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

* Αλήθεια! Αυτή η μεγαλόσωμη Κα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Γ. , που συνέλαβαν (şüç üstü / hareket halinde) προχθές οι Τούρκοι στην Πόλη (στις WC του α/δ, μαζί με μια Λιβανέζα), και την οποίαν αναφέρουν στα Δελτία τους, ως “πολύ γνωστή διακινήτρια ανθρώπων”, ποιά ακριβώς… Κυρία είναι, ποιός ο ρόλος της και πού ανήκει πολιτικά;

Το χρήμα του… Κόρακος, και συνάμα χαμένου / εξαφανισμένου εσχάτως, Κου Παπαδημούλη, (θα βγει “αμπελαλέ”, που λέει και ο αγνός και μέγιστος… Τάκης ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ), τί ακριβώς χρήμα είναι; Άσπρο και αυτό;

Το χρήμα (25 εκ-ρια Ευρώ) που ανέφερε ο Κος Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ σ΄εκείνο το υπό τον “Σόρος-Τσίπρα” Υπ. Συμβούλιο, ότι έλαβε από τον Σόρος ο Κοτζιάς, για να ολοκληρώσει επιτυχώς την Εθνο-προδοσία των παλαιο-Κομμουνιστών και νεο-διεθνιστών του “Σόρος-Σύριζα”, μια υπόθεση που ακόμα να εξετάσει, Κε… Δίμετρε της Κ-Βσεως, η Δικαιοσύνη (προσέξτε μην καταστεί αυτή η υπόθεση, ότι κατέστη η “Χ. ΑΥΓΗ” για την Κ-Β του “Σόρος-Τσίπρα”, που δεν έβρισκε χώρο για να την δικάσει… , αχαχαχαχαχαχα / φαντάζομαι πως ο Κος ΦΛΩΡΙΔΗΣ -ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!- θα μπορέσει να σας βρει αίθουσα, Κε Εκπρόσωπε…), τί ακριβώς χρήμα ήταν; Άσπρο και αυτό; Για να καταλάβουμε!

Και σε μια τελική! Ο “Σόρος-Τσίπρας” δεν υποθήκευσε την Ελλάδα για 99 χρόνια; Τί ακριβώς σημαίνει “υποθήκη” και τί προϋποθέτει;

Και “βγήκε” και ο Ναυαρχούκος μας, όπως έλεγε και η μεγάλη Τζένη Καρέζη σ’ εκείνη την γνωστή ε/ταινία τον μέγιστο Κων-πολίτη ηθοποιό μας Νικολαϊδη, να υπερασπιστεί τον αγαπημένο του Χουντόπαιδα! “Ξέρετε κανένα Κόμμα που να μην παίρνει μαύρα”; Ρώτησε ρητορικώς! Αχαχαχαχαχαχαχα! Και αυτός είναι αριστερός! Και αυτό λέγεται αριστερό… προοδευτικό Κόμμα!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Αντί να πάει πουθενά… Φαροφύλακας, ακόμα “βγαίνει” και μιλάει ο Ρεθύμνιος, μπας και γίνει τί περισσότερο; Τί άλλο να γίνεις, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Μέχρι και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΗΡΕΣ! Τί άλλο θες, ρεεεεεεεεεεεεεεεε;

Και αφού όλα τα Κόμματα παίρνουν “μαύρα”, ήτοι δωρεές, κλπ, τότε, αλήθεια (!!!), γιατί δεν πιάνει έναν… μέγιστο οικονομικώς Επχ-τία ο Κ.Κ.Μ., έναν άλλον όμοιον ο “Γιδογάμης”, κλπ, να τους ζητήσουν από μια δωρεά, ισόποση με το χρέος των 2 Κομμάτων τους και έτσι να… “καθαρίσουν”;

Κε ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ! MR  (FORMER) “LOBSTER HUNTER”! Είσαι πανέξυπνος, όπως συμβαίνει / όπως είναι οι 9 στους 10 “ιδιόμορφους” ανθρώπους και έχεις δίκιο! Όμως πρώτα θα έπρεπε να αποδείξεις ότι εσύ προσωπικά είσαι οικονομικώς “ΚΑΘΑΡΟΣ” και όχι “ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΑΡ” και ακολούθως να ασχοληθείς με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΡΑ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που αποδεικνύεται από μπροστά και εμφανώς, οικονομικώς… παρθένα, (δεν χρωστάει πουθενά), αλλά “από πίσω” και κρυφά… “περνάνε τρένα”!.. Κατάλαβες! Ι’M SURE!..  (ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΡΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΙΣΤΡΑ)!..

ΣΤΕΦΑΝΕ! ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!.. (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ… ΔΗΜ/ΚΟ! ΝΑΙ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ, … ΑΠΕΛΥΘΗ ΕΠΊ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ… ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ… ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… “ΜΑΟ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ… , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ / Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ “ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ” ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ “ΒτΕ”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΝΑ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΚΕΙ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΖΑΜΠΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ “ΑΚΕΛ”, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!..

ΑΠΟ ΠΌΤΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΒ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΦΑΞΕ 100 ΕΚ-ΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, Η ΓΝΩΣΤΗ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”, ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ; ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ… ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ… ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ “ΠΡΟΦΙΛ” ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ… “ΙΕΡΗΣ ΑΓΕΛΑΔΟΣ”; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΟΥΜΕ!..

ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΠΟΤΈ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔούλα!.. ΜΕΤΑ ΤΟ 2031 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝΞ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΨΑΜΕ, … “ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΑΡ”!..

9. Δεν θα ασχοληθούμε με την σημερινή απόφαση του Τουρκόφιλου λακκέ του ΡΤΕ, “Ελληνογενίτσαρου”… Ράμα για τον Μπελέρη*, ούτε με τους 5, 10 Φασίστες Τσάμηδες, που συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστήριο, με στόχο να… πιέσουν (sic) τους Δικαστές να μην αφήσουν ελεύθερο τον Έλληνα μειονοτικό Ευρωβουλευτή!.. Θα ασχοληθούμε όμως με… τα κάγκελα, πίσω από τα οποία κάθονται όλοι οι κατηγορούμενοι στην Αλβανία, όπως συμβαίνει και στην Τουρκία! Θυμηθείτε αίφνης την δίκη του Α. Οτζαλάν (με “ζ” και όχι με “σ”, για κάποιους) και πού – πώς ακριβώς είχαν τον ηγέτη του “ΡΚΚ” οι Τούρκοι, μέσα στο Δικαστήριο!.. Μέσα σε σιδερόφρακτη γυάλα!.. Ή όχι; Ναι!..

* Δεν υπάρχει καμία απόφαση του αλβανικού ΕΦΕΤΕΙΟΥ όπως το είπαν, αλλά ουσιαστικώς και βεβαίως “τύποις” πρόκειται για απόφαση του “SPAK (“Σώμα Προασπιστών Της Νομιμότητος Και Καταπολεμήσεως Της Διαφθοράς”, ένα Σώμα που “έστησαν” επίτηδες οι Η.Π.Α., αφού γνωρίζουν όσο κανείς τί σημαίνει ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Αλβανία), (κρίμα ρε όμορφε επικεφαλής του, πολύ κρίμα για σένα), αλλά υπάρχει απόφαση του Αλβανού Δικτάτορος Έντι ΡΑΜΑ και “των συν αυτώ”, συμπεριλαμβανομένων και των σταθερών χορηγών του Τούρκων!..

Τα 2 χρόνια Φυλακίσεως, που συνεχίζουν με την σημερινή απόφαση να ισχύουν (τυπικά έως τον Οκτ. του 2024), είναι “καθαρά” απόφαση Ράμα και “ακόμα και έτσι”, αποτελούν ποινή αναντίστοιχη της ”στημένης” κατηγορίας, περί χρηματισμού με 200 ή 300 ευρώ, δεν θυμόμαστε τώρα ακριβώς το ποσόν, που τάχα επεχείρησε να δώσει σε πολίτη για να τον ψηφίσει, ο Κος ΜΠΕΛΕΡΗΣ!.. (Πολίτης που ομολόγησε ότι “στήθηκε” από τους Αλβανούς και συγκεκριμένα από την Α/Αστυνομία)!..

Εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον ΡΑΜΑ που μας άκουσε και δεν τον ελευθέρωσε, αφού έτσι δυναμώνει ψυχικά τους ομοφύλους του Έλληνες στον Νότο της χώρας του και χαλυβδώνει την εθνική τους συνείδηση, μεταρέποντας σε ΗΡΩΑ τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χιμάρας, αλλά και εκλεγμένο Ευρωβουλευτή ΜΠΕΛΕΡΗ!..

-/-

Στην Ελλάδα, (γι΄αυτό είναι / είμαστε μια γνήσια Δημοκρατία, με τις ατέλειές της και τα λάθη της, αλλά πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τί ακριβώς θα έλεγαν όλοι οι αυτο-αποκαλούμενοι… Προοδευτικοί… Φασίστες, και κυρίως οι τέτοιοι Δικηγόροι, όπως πχ ο “βαθύς” “Σόρος-Συριζαίος” Ντάλτας, που έγινε και αυτός, αυτό που κατηγορούσε τους συναδέλφους του; Τί; Μα, τηλεοπτικός μαϊντανός και τηλεοπτική γλάστρα!..

Με την ευκαιρία! Του Ντάλτα δεν του άρεσε που μπήκε Φυλακή ο ομοϊδεάτης του Κος Λύτρας και “βγήκε” μάλιστα, αρκούντως πονηρά (δεν τον συμπαθώ τον Λύτρα, και “του κόλου”, αλλά να σας πω ότι, και τα λοιπά… λιπάσματα”), να τον υπερασπιστεί, ενώ έχει “τρελλαθεί”, όπως όλοι οι “Σόρος-Συριζαίοι” δικηγόροι και μεγαλο-δικηγόροι, από τον Νόμο ΦΛΩΡΙΔΗ και από ιδεολογικής απόψεως, αλλά και από αυστηρά επαγγελματικής απόψεως, αφού χάνουν “ψωμάκι”, με την έκτιση πλέον των ποινών!..

Ο δημ/φος ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τον αντιμετώπισε σήμερα ΚΑΘ’ ΟΛΑ (!) άριστα, στην εκπομπή του!..

Σταματούμε εδώ, θυμίζοντάς σας, τί είχε πει ο νυν Υπ. Δικαιοσύνης, για τον προηγούμενο Π. Νόμο, αυτόν εκείνου του διοπτροφόρου πολιτικού, εμφανισιακά ποντικού / μυός, Συριζαίου Υπουργού, (ξεχνάμε τώρα το όνομά του), που έκανε και Δντης του ΠΓ του “Σόρος-Τσίπρα”, λίγο πριν αφήσουν την εξουσία οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Έχει πει λοιπόν ο Κος ΦΛΩΡΙΔΗΣ, και το γράφουμε και πάλι σήμερα, ένας ΦΛΩΡΙΔΗΣ, καθαρό διαμάντι του ε/πολιτικού κόσμου, που τόλμησαν κάποιοι γελοίοι, τύπου Γιαννούλη, κλπ, ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΦΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, πως “ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΕΛΕΩ ΣΥΡΙΖΑ, ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ”!..

ΥΓ. Είδαμε τους Αλβανούς φιλάθλους, αλλά και παίκτες της Εθνικής Αλβανίας στο “ΓΙΟΥΡΟ”, όπως πχ τον Αρχηγό Ντάκου, και άλλους, και καταλάβαμε, (θα λέγαμε πως πειστήκαμε πια), πως οι ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!

Μπράβο λοιπόν στους μάγκες Έλληνες, που μπόρεσαν κα επιβλήθηκαν στους “ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ” τόσο σκληρούς εθνικιστές και ρατσιστές Αλβανούς και τους υποχρέωσαν, όπως είπε ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΡΑΜΑ να αλλάξουν τα ονόματά τους σε ελληνικά!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Αλήθεια, ρε συ… ζωγράφε! Με τους άλλους ξένους, κοντά στα 5 εκ-ρια ανθρώπους, τί έκαναν, ρε γελοίε τύπε, σχετικώς με τα ονόματά τους, οι Έλληνες;

10. Λέγανε και γράφανε για την δολοφονία Γκιόλια και συγκεκριμένα για τους δολοφόνους του, πως επρόκειτο για δολοφόνους που ανήκουν σε παρακρατικές (!!!) Ομάδες, που ελέγχονται από μεγαλο-επιχειρηματίες!!!..

Τώρα που φέρεται να βρέθηκαν 1 εκ-ριο Ευρώ στους λογαριασμούς των φερομένων ως δολοφόνων του Καραϊβάζ, του οποίου αρχίζει η δίκη, όπως ακούσαμε, μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε από τους φερόμενους ως δολοφόνους του δημ/φου αδελφούς, κλπ, αν πράγματι, ό,τι εγράφετο για την δολοφονία Γκιόλια, είναι αληθές;

Όχι, πως δεν μπορούμε να… εικάσουμε δηλαδή γενικώς, αλλά… αν μιλήσουν οι Κοι για τους… δωροθέτες τους, αχαχαχαχαχαχαχαχα, τότε θα είναι αλλιώς!.. Θα προλάβουν όμως να μιλήσουν ή θα τους “φάνε” στις Φυλακές; Καταλάβατε!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-


 

 

 

-/-