Όπως Έρχονται Στο Μυαλό!.. (1)

Φίλοι μου / μας!

1. Πάψτε κάποιοι να γράφετε ή να αναπαράγετε παπαριές, και μάλιστα πολύ σοβαρές, παπαριές που εκθέτουν την ηγεσία ενός ολοκλήρου μάλιστα Κράτους, όπως είναι η Κύπρος, της μορφής “το Ισραήλ δεν θα στείλει ΜΕΡΚΑΒΑ στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως ήταν η συμφωνία (; / το ερωτηματικό δικό μας / υποτιθέμενη συμφωνία: θα στείλουμε είπαν, τάχα, οι του ΓΕΕΦ,  στην Ουκρανία εμείς δικά μας άρματα και εσείς Ισραηλινοί θα μας δώσετε ΜΕΡΚΑΒΑ, αχαχαχαχαχαχα), διότι το Ισραήλ (προσέξτε! / το “προσέξτε” δικό μας) έχασε πολλά τέτοια άρματα στον πόλεμό του στην Γάζα, από την Χαμάς”!..

Επιτέλους! Συνεχίστε να τα “πιάνετε” από τις Ρ/ΜΥ, συνεχίστε να “πουλάτε” δήθεν Πατριωτισμό, αλλά σταματήστε την άθλια παραγωγή και δημοσίευση αποκυημάτων της φαντασίας σας, στον απώτερο στόχο σας να βλάψετε την “Εθνική -στο σύνολό της- Άμυνά” μας!

Και ένα ακόμα “επιτέλους”! Ελέξτε οι όποιοι υπεύθυνοι εκεί (και!!!) στο ΓΕΕΦ, ποιά ένστολα καθίκια, έναντι κάποιων ολίγων “Ευρώ”, μεταφέρουν “έξω”* δήθεν πληροφορίες, σε μια εποχή που έχει ήδη μυρίσει, για να μην πω… βρωμίσει… Παγκόσμιος Πόλεμος, στην γειτονιά μας!..

Η δήθεν αυτή πληροφορία… , σχεδόν παρεμφερής αυτής που ήθελε το αρματικό ξεγύμνωμα των, παρά την Μ. Ασία, ε/νήσων του Α. ΑΙΓΙΑΟΥ, μεταφράζεται ως εξής: Η πολιτική ηγεσία της “Κ.Δ.”, με σύμφωνη γνώμη του πρώην Α/ΓΕΕΦ Στρατηγού ΖΕΡΒΑΚΗ, άφησε το ήδη κολοβό, λόγω της τ/εισβολής του 1974,  Κ/Κράτος, χωρίς άρματα (“απ’ τα πολλά που είχε”…), προκειμένου να ενισχυθούν οι “ΟΕΔ”, αναμένοντας την Ισραηλινή αρματική της… αναπλήρωση!.. Και σας ρωτάμε! ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Διαβάστε από κάτω!

Ακόμα να του ξηλώσουν τα γαλόνια, του κατά πως διαβάζω στο γνωστό “τσατσο-σάϊτ”** “Συριζο-Στρατηγού” Ζερβάκη;

Ακόμα είναι ΠτΔ ο… αξύριστος και ατημέλητος περί την εμφάνιση Κύριος, που διεδέχθη τον Κο Ανα(ν)στασιάδη;

* Στην Ελλάδα είναι καταγεγραμμένοι ΑΠΑΝΤΕΣ, όσοι των ενστόλων (κυρίως στελέχη εξ Υπαξιωματικών), εργάζονται μετά από το πέρας του ωραρίου τους (πού καταντήσαμε… , να μιλάμε για ωράρια…), σε διάφορα “σάϊτ”, γνωστών κια αγνώστων!.. Καταγεγραμμένοι μεν, αλλά ανάγγιχτοι υπηρεσιακώς δε!..

** Έγραψε: Ο Στρατηγός ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ υπεύθυνος πολιτικής προστασίας στη Θεσσαλία! Θα γινόταν ο Στρατηγός Ζερβάκης, αν έβγαινε Κ-Β ο ΣΥΡΙΖΑ!.. Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Κάποια στιγμή θα σας πάρει χαμπάρι ο Κος ΥΠΑΜ και θα σας… σουτάρει, με πολύ δυνατές μάλιστα κλωτσιές!.. Μπορείτε να λέγεστε εσείς δημ/φοι που καλύπτετε το… “ρεπορτάζ” της “Εθνικής μας Αμύνης”, ρε φτηνά κομματόσκυλα;

Τώρα, μένει να διαβάσουμε στα… πατριωτικά αυτά “σάϊτ”, που χρηματοδοτούν (τα 9 στα 10) οι ρ/ΜΥ, πχ τί έκαναν ή τί συνεχίζουν -πιθανώς ακόμα- να κάνουν τμήματα των “Γερμανικών Ειδικών Δυνάμεων” στα “Ελεύθερα” της “Κ.Δ.” ή για την προσωπική ζωή του νέου Α/ΓΕΕΦ, ή για τα όποια σχέδια του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, σχέδια αντιμετωπίσεως του ήδη σε εμάς, όπως έχουμε πει εδώ στον “Ε.Θ.” και γράψει, γνωστού τ/σχεδίου αιφνιδιαστικής καταλήψεως και του υπολοίπου της νήσου από τις ΤΕΔ – Τ/Κ “Δυνάμεις Ασφαλείας”!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: “ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ”!..

2. Μπράβο στον Κο ΥΠΑΜ, για τα όσα είπε προσφάτως για την “ΕΑΒ”!.. Αναμένουμε πλέον τον κρατικό δάκτυλο “επί τον τύπον των ήλων”, Κε Υπουργέ!

Γνωρίζοντας, όπως εκτιμούμε, ο Κος ΥΠΑΜ, αλλά θεωρητικώς και το… περιβάλλον του, την εκτίμηση που έχουμε για τον ίδιον, ως πολιτικό και ως άτομο – άνθρωπο, με πολύ και ειλικρινή σεβασμό, ζητούμε να μας επιτρέψει να έχουμε την θέση πως, δεν έφταιξε μόνον η οικονομική κρίση για την πλήρη… εξαφάνιση και σημερινή κατάντια της “ΕΑΒ”, αλλά σοβαρότατο ρόλο στην… ανυπαρξία της στην παραγωγική διαδικασία (για να είμαι εκφραστικώς λίγο πιο “λάϊτ”), έπαιξε και ο συνδικαλισμός, που 10ετίες τώρα κατατρώγει τις σάρκες της χώρας μας, … καίγοντας κάθε φορά τα φτερά, τα όποια φτερά, …. πιθανότητος… απογειώσεως της Ελλάδος και (!) στον υπόψη και τόσο κρίσιμο τομέα της λεγομένης “Αμυντικής μας Βιομηχανίας – Παραγωγής”!..

3. Ο Κος ΚΑΙΡΙΔΗΣ, όλως τυχαίως, αχαχαχαχαχαχα, “Υπ. Μετανάστευσης”, κλπ, εξέφρασε, σε Τ/Ο του εμφάνιση, την ανησυχία του (!), για το γεγονός ότι ο πρώην Α/Πρόεδρος Κος Ν. ΤΡΑΜΠ, προηγείται με διαφορά του νυν Προέδρου Κου Μπάϊντεν και πρόσθεσε πως είναι λίαν πιθανή μια επανεκλογή του, στις προσεχείς εθνικές Α/εκλογές!.. Η ελπίδα του Κου Καιρίδη στο να μην συμβεί κάτι τέτοιο είναι πλέον μόνον να έχει δικαστικές συνέπειες, μετά τα όσα σχεδίασαν εναντίον του Τραμπ (διότι περί αυτού πρόκειται), οι νυν κυβερνητικοί αντίπαλοί του!..

Κε ΚΑΙΡΙΔΗ! Στο έχουμε ξαναγράψει και ξαναρωτήσει! Είσαι Υπουργός (τότε γράφαμε “βουλευτής”), στην Κ-Β Μπάϊντεν ή της Κ-Β του Κου Κ.Κ.Μ.; Για πες μας!

Γιατί θα πρέπει, κάθε φορά, να στέλνεις το γλειώδες προσωπικό μήνυμά σου στους νυν νομείς, [“τη (δοτ.) εντολή” βεβαίως των “Διεθνών Εβραίων”], της Α/εξουσίας, λέγε με “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” ;

Γιατί το κάνεις αυτό πάντα και προσβάλλεις κατάφορα τους Έλληνες ψηφοφόρους; Διάβασε παρακάτω, μερικούς πιθανούς λόγους:

  • Τους οφείλεις ακόμα, πιθανώς;
  • Είσαι έμμισθος… προμοτάριός τους (…λεξιπλασία); (Πρόσεξες; Δεν έγραψα “πράκτόρι” τους)!
  • Μήπως τους αδικώ τους νυν Α/Κ-Βκούς και παραμένεις απλώς ένας αμετανόητος… Σορίτης; (Όχι πως υπάρχει καμία τεράστια ειδοποιός διαφορά, αλλά… “Ο.Κ.” δεν είναι το ίδιο! / Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι και ο γιός της Υφυπουργού σου, σοβαρής κατά τ’ άλλα, Κας Βούλτεψη, φέρεται και αυτός να είναι Σορίτης)!..
  • Η μεγάλη σου αγάπη για το Α/”Δημοκρατικό Κόμμα”, αγάπη που υπερβαίνει και αυτήν ακόμα την λογική, αλλά και το “πολιτικώς ορθόν”;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΙΡΩΝΕΙΩΝ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΕΥΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΚΛΠ, ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ… ΟΡΘΩΣ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Κ-Β ΤΡΑΜΠ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΛΠ, ΕΝΩ ΟΙ Η.Π.Α. ΚΑΙ Ο Α/ΛΑΟΣ ΕΖΗΣΑΝ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ, ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗΣ ΠΟΥ Ο Α/ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΧ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ… “ΑΪΚ”;

Κε Καιρίδη!

Γνωρίζουμε άριστα το πώς “δικτυώθηκε” και (!) στην ΝΔ, κλπ, (όπως ασφαλώς και στα λοιπά Κόμματα), ο Κος Γ. ΣΟΡΟΣ, την προηγούμενη 20ετία, ποιά ήταν και πώς “απλώθηκε” η σχεδιασθείσα στην “CIA” εξωτερική παγκόσμιος πολιτική των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, αυτή των αμερικανικών “Ιερών Αγελάδων” Κλίντον ή… Λεβίνσκι και Ομπάμα (μια πολιτική που απέτυχε παγκοσμίως, εκφρασθείσα πχ, είτε ως “Αραβική Άνοιξη”, είτε ως “Νέα Μεγάλη Μ. Ανατολή”, είτε, είτε, είτε… , κλπ / εκεί που μοιάζει, όχι να πέτυχε, αλλά απλώς να “έδεσε”, ήταν στην ΝΑ Ασία και κυρίως στην επαναφορά και ορθώς στο παγκόσμιο πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικό… προσκήνιο των Αυστραλίας, Ν. Ζηλανδίας και Ιαπωνίας), ποιοί και γιατί την χρηματοδότησαν, κλπ, κλπ, κλπ!..

Γνωρίζουμε… ονόματα και… δνσεις, κατά την γνωστή φράση και για το Κόμμα σου! Όμως κρατείστε, τουλάχιστον εσείς τα προσχήματα, ρε φίλε Καιρίδη, και μην γίνεστε… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, που οι μεγαλύτεροι εκεί και καλύτεροι των Οργάνων του Σόρος πολιτικοί (λέμε τώρα πολιτικοί… ), έγιναν ζάμπλουτοι, μέσω της εκφράσεως του… ανθρωπισμού τους προς τους ενδεείς και δυστυχείς και ό,τι άλλο θες… Μαρθο-Βουρτσικό λεκτικό, “λάθρο” που κατέκλυσαν την Ελλάδα που… πεθαίνει από Έλληνες… [Δεν ένοιωσες, τουλάχιστον… κάπως (!), ακόμα και εσύ ο Σορίτης, ακούγοντας τον νυν Α/Πρέσβη στην χώρα μας (και συμπατριώτη μας), εξαιρετικό κατά την άποψή μας στα καθήκοντά του, Κο Τσούνη, να λέγει προσφάτως, νομίζω στην Θεσσαλονίκη ήταν, ότι σε λίγα χρόνια οι νυν ξένοι θα έχουν γίνει Έλληνες, χωρίς βεβαίως να μας εξηγήσει το “πώς”, κλπ];

Θα στο γράψουμε ευθέως Κε ΚΑΙΡΙΔΗ και να πιστέψεις πως σε σεβόμαστε απολύτως! Διάβασε τί: “Συναιτήσου Κε Καιρίδη! Μάθε να μιλάς και πάλι, έστω και λίγα, … Ελληνικά! Καταλαβαίνεις”!..

Και κάτι τελευταίο, κάτι που έχουμε γράψει ήδη σε προηγούμενο άρθρο μας!

Ο Κος ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ (!) ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ, ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Α/ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” “CIA”, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ -ΠΡΟΣΕΞΕ- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΟΙΗΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ “ΞΑΝΑΕΛΕΓΞΟΥΝ” ΤΙΣ Α/ΕΚΛΟΓΕΣ! ΣΥΝΕΠΩΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ, ΑΝ -ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ- ΑΝ(!) ΟΙ Η.Π.Α. ΦΤΑΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ “ΚΡΙΣΙΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ”!..

4. Εκεί στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και δυστυχώς και στο άνευ… Αρχηγού ΠΑΣΟΚ, στα 4 προηγούμενα χρόνια Μητσοτάκη, είχαν μόνον συγκεκριμένες… καραμέλες στο στόμα τους ως Αντιπολίτευση (το ΚΚΕ δεν το “μετράω”, είναι πάντα γνωστό…), λες και δεν υπήρχαν άλλες, λες και ήταν σαν αυτές τις παλαιές και απίθανες καραμέλες… “Ο ΜΑΜΥ” (θα τις θυμάστε σίγουρα οι παλαιότεροι των αναγνωστών μας)! Αυτές οι καραμέλες ήσαν οι υποκλοπές αρχικώς και προϊόντος του χρόνου τα “Τέμπη” και η “Ακρίβεια”! Δεν… πούλαγαν τίποτα άλλο στο πολιτικό αγοραστικό ε/κοινό! Στο τέλος έχασαν και μάλιστα πανηγυρικώς! Έχασαν, αλλά μυαλό δεν έβαλαν! Για τόση και τέτοια πολιτική βλακεία μιλάμε! Έτσι, συνεχίζουν τώρα με το πιπίλημα των ίδιων καραμελών, έχοντας προσθέσει ακόμα μία, νομίζοντας ότι αυτή είναι το μαγικό κλειδί που θα ρίξει την Κ-Β του Κ.Κ.Μ.! Ποιά λέξη; Την λέξη “ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ της Κ-Β Κ.Κ.Μ.”! Όπου σταθείς και όπου βρεθείς (εννοώ σε Τ/Ο δίαυλο), δεν ακούς παρά μόνον την μόνιμη και… πολυφορεμένη πια λέξη “ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ”!

Βγήκε και ο Υπουργός Κος Γεωργιάδης, που την ευφυϊα του (λυπάμαι γι΄αυτό) δεν την έχει ουδείς στην Αντιπολίτευση και ειδικώς στο διεθνιστικό και συνεπώς ανθελληνικό Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα μας, και είπε (τον διαστρέβλωσαν βεβαίως, διότι τον συγκεκριμένο μάλιστα πολιτικό τον μισούν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι “χωνεύουν” τους υπολοίπους της ΝΔ), ότι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για τα “Τέμπη”, κλπ, και “έπεσαν να τον φάνε”, όπως λέμε! Ο απάνθρωπος, ο ξεδιάντροπος Γεωργιάδης, κλπ, κλπ, κλπ συναφή… κοσμητικά επίθετα, της ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ της Κ-Βκής εξουσίας να ακούγεται και πάλι στο ανιαρό πια λεξιλόγιό τους, ενώ καλούσαν και τον Π-Θ να τον αποπέμψει από την Κ-Β, κλπ, κλπ, κλπ!

“Ξύπνησε” μέσα σε όλους αυτούς ο γνωστός… Παπαδημούλειος ανθρωπισμός τους!.. Καταλάβατε!..

Φυσικά ο Κος Υπουργός αναφερόταν, όπως το εξήγησε άλλωστε, για τα όποια και στα όποια δικαστικά διαδικαστικά της τραγωδίας αυτής και μόνον σ΄ αυτά! Οι πολιτικές και μόνον πράξεις του Υπουργού, αλλά και… Πατέρα, Γεωργιάδη δείχνουν το αν είναι άνθρωπος!.. Αρκεί να θέλει να τις δει κανείς, όχι πολιτικά φανατικός φυσικά!.. Ας μην γίνουμε όμως… Καιρίδηδες, προς Α/Εξουσία!.. Καταλάβατε!… Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

Όμως!

Όμως ο Κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ έπρεπε να κληθεί από τον Π-Θ, ο οποίος όφειλε (ο Κος Κ.Κ.Μ. μπορεί να το έχει κάνει και να μην το ξέρουμε εμείς, οπότε του απολογούμαστε), να τον επιπλήξει δριμύτατα, διότι με ό,τι είπε ο Κος Γεωργιάδης υπήρξε σοβαρότατος κίνδυνος να… “ξυπνήσουν” οι της Αντιπολιτεύσεως και δη αυτοί της “Πλ. Κουμουνδούρου”, και να πουν, να αναρρωτηθούν, …  «ρε σεις μήπως ο Γεωργιάδης, έστω και με τον τρόπο αυτόν, θέλει να μας πει “ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΤΑ”, μήπως θέλει να μας πει, ρε σεις, πιπιλείστε και καμιά άλλη καραμέλα, πλην αυτών των 2, 3 που πιπιλάτε μονίμως, διότι έτσι “δεν πάτε, πολιτικώς βεβαίως, πουθενά” και πως αντί για… “Κυβερνώσα Εξουσία” που μας θέλει και πάλι ο Πολλάκης, θα πάμε και πάλι στο 3% με 4%»;

Αυτό δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει ο Κος Γεωργιάδης, διότι πιθανώς να έκανε… ζημιά στο Κόμμα του, αν και δεν το νομίζουμε, αφού ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ “ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ”, ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΡΔΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΞΩΒΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΕΜΠΗ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ… ΚΑΡΑΜΕΛΑ με το όνομα, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!

(Αυτή η… άλαιμη μεσήλικας Συριζοπούλα, που την έκανε δημ/φο το Ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, και αυτή μετά το “έφτυσε”, στην εκπομπή στο “Action 24” “Πίσω από τις Γραμμές”, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πει 100 φορές σε κάθε εκπομπή την φράση “ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ”, διότι θα της είπαν προφανώς από το Κόμμα, πως έτσι θα “ρίξουμε” τον Μητσοτάκη, ο οποίος “βλέπει” στο 2040, όταν οι πολιτικοί του αντίπαλοι κυττούν πίσω και τουλάχιστον στον… Εμφύλιο!.. Η Κα αυτή, “πώς θα το πάει, πώς θα το φέρει”, όπως λέμε, για τον Πλανήτη Άρη πχ θα μας πει, στο τέλος δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον μπλέξει και αυτόν με λίγη κυβερνητική… αλαζονεία, αλαζονεία Μητσοτάκη, κλπ, έχοντας πια καταντήσει γραφική!.. Φυσικά, αν τα “πιάνει” από το Συριζοκόμμα της, τότε ορθώς πράττει και μπράβο της)!..

5. Κε Μητσοτάκη! Αν υπάρχεις και υπάρχουμε και φυσικά αν έχουμε ειρήνη και πάμε σε νέες εθνικές εκλογές το 2027, τότε να θυμάσαι (αν θα διεκδικήσεις και πάλι την εξουσία, όντας Α/της ΝΔ), πως ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΗΣΕΣ (!), με την “βρωμερή” και απολύτως “στημένη” υπόθεση του ΜΟΥΝΙΑ-ΝΚΑΡ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ! Δεν ξέχασε τον βρωμερό και τρισάθλιο “Σόρος-Τσίπρα”, δεν ξέχασε ούτε και τον ανηψιό σου, που “έβγαζε” και αυτός μίσος και χολή για τον ΘΡΥΛΟ του ε/Αθλητισμού, όταν μιλούσε, δεν θα ξεχάσει και εσένα ή όποιον άλλον θα σ΄έχει πιθανώς αντικαταστήσει! Δεν λέω ότι δεν θα ξαναβγείς, διότι πράγματι έχεις ΑΞΙΑ, έχεις ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, παρ’ ότι “παίζεις” μόνο σου, ελλείψει δηλαδή σοβαρών πολιτικών αντιπάλων, αλλά σίγουρα θα υποστείς ζημία!..

Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΕ Π-Θ ΓΕ!

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ! ΗΔΗ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ, ΕΝΩ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ “ΠΡΟΧΘΕΣ” Ο ΣΥΝΟΜΙΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ… ΙΗΣΟΥ… ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ!..

ΑΝ ΔΕΙΤΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ “ΤΡΑΒΑΕΙ” Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ “ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ”, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΧΙΩΤΗΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ), ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ, ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΤΟ Ρ/ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΛΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α. / ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ (ΣΑΒΒΙΔΗΣ), ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟ “ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ” ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΩΣΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΑΣΙΚΑ “ΤΣΕΠΑΝΘΡΩΠΟΥ”), ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!..

ΝΤΡΟΠΗ ΚΕ Π-Θ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΜΕΓΑ ΟΝΕΙΔΟΣ! ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ!..

6. Εσύ ο ή ή ερωτών – ούσα για τα Τέμπη, κλπ φίλος ή φίλη! Σου απαντούμε!

Ναι, είναι πιθανό, όπως γράφεις και ζητείς να τοποθετηθούμε, πίσω από την ΤΡΑΓΩΔΙΑ στα Τέμπη να ευρίσκονται οι Ρ/ΜΥ, οι οποίες ήθελαν (όσο το αυτό και οι Τούρκοι / “ΜΙΤ”), την πτώση του Κ.Κ.Μ. από την εξουσία και την επαναφορά σ’ αυτήν του “δικού” τους “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ο οποίος έψαχνε εναγωνίως να βρει / να βρεθεί ή να δημιουργήσει ένα “ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ” του “Ματιού”, ώστε να μπορέσει μετά να βγει και να σπεκουλάρει κατά της τάχα μου κακιάς… Δεξιάς του Κ.Κ.Μ., κλπ, κλπ, κλπ!..

Εμείς γνωρίζουμε, (το απέδειξε άλλωστε και η… “ΧΑΜΑΣ” στις 07 – 10-2023), πως Ρωσία και Τουρκία συνεργάζονται σε στρατηγικό επίπεδο σχεδόν παντού, δεδομένου του γεγονότος, ότι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΕΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!..

ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΡΙΘΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ (ΚΑΙ!) ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ (ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ… , ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ “ΠΡΟΞΙ” ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ, “ΑΛΑ ΜΑΤΙ”, ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ), ΠΩΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΤΥΠΗΜΑ, ΛΙΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ.! ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ -ΠΡΑΓΜΑΤΙ (!)- ΚΑΙ ΔΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..

Ο Ε/λαός όμως άλλως αποφάσισε και αυτό τους “έτσουξε” όλους τους πιο πάνω -κατ΄εμάς- συνεργάτες!.. (Άντε να “βγάλλουμε έξω” τους δικούς μας Συριζαίους, αν και το όνομα ΣΑΒΒΙΔΗΣ δεν μας αφήνει να πράξουμε κάτι τέτοιο)!..

Οι ε/ΜΥ γνωρίζουν! Και αν δεν γνώριζαν, γνώρισαν, έμαθαν! Όμως!

Όμως, φίλε ή φίλη, ποτέ το ε/Κράτος -ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ (!)- ΔΕΝ θα δώσει στην δημοσιότητα την ΑΛΗΘΕΙΑ ή αν θες την ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ (και!) για τα Τέμπη, όπως έπραξε, πχ και στα Ίμια, και στο Λαύριο, σ’ εκείνη την -προ ετών- πτώση του πολιτικού α/φ, όπως και σε μια σειρά άλλων γεγονότων, που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, κλπ!..

7. Η άποψή μας για τον Κο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, φίλε ή φίλη που υπογράφεις ως “ΔΡΑΚΩΝ”, είναι ότι πρόκειται για έναν στην πραγματικότητα ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, όπως και οι περισσότεροι του δικού του σεξουαλικού προσανατολισμού, άτομα που θέλουν όμως την ΑΓΑΠΗ* μας, ώστε να μην χαθούν και πεθάνουν κυρίως… λησμονημένοι, σαν πχ τον μεγάλο μας ποιητή Κ. ΚΑΒΑΦΗ και άλλους ασφαλώς, στην μεγάλη τους πλειοψηφία ανωνύμους!

* Δεν εννοώ βεβαίως πολιτική αγάπη, αλλά ανθρώπινη ψυχολογική υποστήριξη, τόνωση και ενίσχυση!..

8. O ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ Ν. ΓΙΟΥΤΣΟ! ΤΟ “ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ” ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!..

9. ΑΦΕΙΣΤΕ, ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ “ΠΝΙΓΕΤΕ” ΑΛΛΟ ΠΙΑ, ΡΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΞΕΦΤΙΛΕΣ!..

ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ’ Ο΄ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΆΡΑ;

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2023 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ” ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 15-12-2023 ΣΤΗΣ “ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ”!

2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ ΣΤΟ “ΕΣΚΙ ΣΕΧΗΡ” / “ΔΟΡΥΛΑΙΟΝ”! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ “ΣΑΪΤ” ΧΑΜΗΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ “ΥΠΕΡΒΕΙ” ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΠΑ – ΤΕΔ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο Γ’ Π.Π. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΧΑΛΑΣΕΙ” ΕΝΑ Ε-Τ ΚΛΙΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ, “ΕΝ ΟΨΕΙ” ΤΗΣ 7ΗΣ ΔΕΚ, ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΟΙ Ε/ΜΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ / – ΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΡΟΠΟ*, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ!

* Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ Η “ΜΙΤ” ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2023 ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΤΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ! / ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥ Θ/ΚΑΜΠΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ (ΚΑΘ΄Α ΛΕΝΕ ΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ”), ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΠΧ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΧ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΛΠ! ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΕΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ/ΑΥΤΟΔΚΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΨΑΞΙΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΥΠ” ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΟΙ… ΑΝΟΗΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ “ΜΙΤ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ “ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!..

-/-