Όπως Μας Έρχονται Στο Μυαλό! (2)

Φίλοι μου / μας!

1. Οι δηλώσεις (15-11-2023) του ΡΤΕ για “θάνατο του Ισραήλ”, επιβεβαιώνει με τον πιο άριστο τρόπο, όσα γράφαμε και συνεχίζουμε να γράφουμε εδώ, περί απύθμενης υποκρισίας όλων αυτών των Ισλαμιστών, είτε είναι Τούρκοι, είτε Άραβες, είτε προς αυτούς συμπαθούντες! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ!

ΣΥΝΕΠΩΣ (!), “ΣΗΜΕΡΑ”, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!)- ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΗ, ΟΝΤΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ “ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ”, ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ!..

2. Ακόμα και τώρα που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, κάποιοι αμετανόητοι και σίγουρα ανόητοι, δυστυχώς (!), Ισραηλινοί, διαδηλώνουν για τους απαχθέντες συγγενείς τους εμπρός από την “Κνεσέτ” ή και εμπρός από την οικία (;) του Ι/Π-Θ, ζητώντας-του να παραιτηθεί, αντί να αντιληφθούν, επιτέλους (!), ότι τα παιδιά τους “πλήρωσαν” τις δικές τους απόψεις, που είχαν ενστερνιστεί, που τους είχαν εμφυσήσει, ότι δηλαδή είναι δυνατή μια ειρήνη με τους Παλαιστινίους και μάλιστα βασισμένη σε ειλικρινή φιλία, κλπ, μαζί τους! (Εμείς τους συγχαίρουμε για τον… ρομαντισμό τους)!..

Αριστεροί στο σύνολό τους, (με βάση τα ιδεολογικά στο Ισραήλ πολιτικά δεδομένα), περισσότερο αντι-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ, παρά αντι… “ΧΑΜΑΣ”, [αν είναι ποτέ δυνατόν (!..)], γιόρταζαν και διασκέδαζαν οι άνθρωποι αυτοί, (νεαροί στην πλειοψηφία τους), σ’ εκείνο το “πάρτι” στις 07-10-2023, υπέρ της ειρήνης, με το αποτέλεσμα που όλοι πια γνωρίζουμε! Για την ειρήνη και την σημασία της τους είχαν μιλήσει, για το τί σημαίνει “ΙΣΛΑΜ”, όπως και “Τζιχάντ” ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους είπε κάτι!..

Αν τα άτομα αυτά πίστευαν ότι όλοι αυτοί στην άλλη… όχθη (!) θέλουν στην πραγματικότητα την ΟΛΟΣΧΕΡΗ Κ/Φ του Κράτους τους, πίστευαν δηλαδή την ΑΛΗΘΕΙΑ (!), αλλά και αν ήξεραν τί “τράβηξαν” οι πρόγονοί τους για να “στήσουν” το 1948 το Ισραήλ, τότε δεν θα πήγαιναν να γιορτάσουν και μάλιστα πάνω στα “σύνορα” Ι. – Γάζας, για την ειρήνη!..

Ο Ι/Π-Θ, Κος Β. Ν. , όπως και όλα τα μέλη της “Εθνικής Ι/Κ-Β”, δήλωσαν και δηλώνουν συνεχώς, κατανοώντας τον πόνο των συγγενών των απαχθέντων, πως αγωνίζονται να φέρουν πίσω τους απαχθέντες (όσοι βεβαίως ζουν, αφού πολλούς έχουν εκτελέσει οι της “ΧΑΜΑΣ”, όπως πχ την κοπέλλα στρ-κό, που είχαν απαγάγει, την αποκεφαλισθείσα Γερμαο-Εβραία, κλπ) και ορθώς ΔΕΝ (!) απαντούν πολιτικά στους υπόψη συμπατριώτες τους “εν μέσω” Πολέμου και μάλιστα ενός αγώνος για την επιβίωση του Κράτους τους!

3. Μην ακούτε τις εσκεμμένες παπαριές περί “εκεχειρίας”, ανάμεσα σε Ισραήλ και “ΧΑΜΑΣ”, που ακούγονται στα ΜΜΕ, ελληνικά και ξένα και ΜΗΝ (!) παρασύρεστε από την υποκριτική συμπεριφορά αυτών που πουλάνε ανθρωπισμό και τάχα κλαίνε για τα… παιδιά των Παλαιστινίων! Πρόκειται για “κυνηγητικά σκυλιά”, πρόκειται για τον λύκο του γνωστού παραμυθιού με την… Κοκκινοσκουφίτσα!..

Αν δεν γίνει… γήπεδο όλη η λωρίδα της Γάζας, όπως ήδη σας το έχουμε γράψει, με την ολοκληρωτική (!) Κ/Φ των τρομοκρατών, οι Ισραηλινοί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ “ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ” ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ… ΟΞΥΓΟΝΟ! Οι… “ανθρωπιστικοί διάδρομοι”, για να φύγουν όσοι των Παλαιστινίων παρέμειναν στην Γάζα, είτε βιαίως, είτε με την θέλησή τους, είναι άλλο πράγμα!..

4. Μόνον θαυμασμό, αλλά και… ζήλια (με την καλή έννοια), για τον ακραιφνή επαγγελματισμό του προκαλεί πραγματικώς (!) ο τρόπος δράσεως των ΙΕΔ!

Επίσης! Ο στρ-κός εκπρόσωπος των “ΙΕΔ”, Κος Χαγκαρί, άριστος στα καθήκοντά του, παραδίδει καθημερινώς, εκ παραλλήλου, μαθήματα, του πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας στρ-κός που χειρίζεται θέματα “Ειδικών Επχ-σεων” και δη θέματα “ΨΕΠ“!.. Παρακολουθείστε τις “ΙΕΔ” και μην περιμένετε τα όποια μελλοντικά… “lessons learned”!çç

5. Το ότι ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ (!) ό,τι υπεστήριζαν οι “ΙΕΔ”, ότι δηλαδή τα Νοσοκομεία στην Γάζα ήσαν όλα “Στρατηγεία” της “ΧΑΜΑΣ” και συνεπώς “εκ των πραγμάτων” Ι/στόχοι, κανένα ε/Κανάλι δεν το σχολίασε, ως όφειλε, ήτοι διττώς, ένα “διττώς” που σημαίνει, ναι να πουν την Παλαιστινιακή θέση πως αυτά είναι Ι/ψεύδη, κλπ, πως η επίθεση ΕΔ σε Νοσοκομεία είναι “ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” και ό,τι άλλο ανέφεραν, αλλά και να πουν έστω (!), από την άλλη, πως, αν ισχύει αυτό που έλεγαν και λένε οι “ΙΕΔ” (κάτι που το έδειξαν και με αδιαμφισβήτητες εικόνες, του τί ακριβώς δηλαδή βρήκαν στα υπόγεια των νοσοκομείων, από στρ-κό εξοπλισμό της “ΧΑΜΑΣ”, κλπ), τότε οι Παλαιστίνιοι είναι αυτοί που έχουν ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ “ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ” και μάλιστα ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!.. Το “γιατί” δεν χρειάζεται εξήγηση!.. Το “σάϊτ” μας δεν είναι για… ιδιώτες!..

6. Τώρα που έχουμε τα όσα… έχουμε στην Μ. Ανατολή, φάνηκε πού πήγαιναν και γιατί, τα εμπορικά εκείνα πλοία, που είχαν “πιαστεί” στην Α. Μεσόγειο, έμφορτα στρ-κού εξοπλισμού, να μεταβαίνουν προς τις Ισραηλινές ακτές, όπως και σ’ αυτές της Γάζας!.. Πήγαιναν όπλα, κλπ, στην “ΧΑΜΑΣ”!..

Θα θυμάστε, εκτιμώ, ότι επρόκειτο για οπλισμό που προοριζόταν για την Ουκρανία και ξαφνικά διεπιστώθη ότι είχε αλλάξει πορεία η… μεταφορά του! Προφανώς, όπως συνέβαινε πάντα, έτσι και σήμερα, οι όποιοι διεθνείς μεγαλέμποροι στρ-κού υλικού και όπλων, πουλάνε παντού τα πάντα, χωρίς να ενδιαφέρονται για το χρώμα και το δίκιο ή το άδικο των όποιων, κάθε φορά, αντιπάλων!

Θυμίζω επίσης, την πρόσφατη σύλληψη 2 Ελλήνων στην Σόφια, από τις Β/”ΜΥ” (“SANS”), ενός ονόματι Ρωμανού Β. και ενός άλλου με επώνυμο Τρ., κλπ, μετά από φερόμενη ενημέρωση των Βουλγάρων από την “ΕΥΠ”! Αυτά τα 2 άτομα είχαν εταιρείες “σφραγίδα” για ξεκάρφωμα, και φέρονται να προμήθευαν στρ-κό εξοπλισμό στην “Βάγκνερ” ή και (!) στην “Βάγκνερ”, λέμε εμείς!.. (Ασυρμάτους, σκοπευτικά “λέϊζερ”, κλπ)!

Ποιός λοιπόν ή ποιοί άραγε να είναι από πίσω, απ’ αυτούς τους 2 συλληφθέντες Έλληνες; Ποιά η τύχη τους σήμερα;

Θυμίζω επίσης ότι, προ πολλών ετών, είχε βρεθεί Έλληνας έμπορος όπλων (ετών 30+), δολοφονημένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην Ινδονησία!.. Με αυτήν την αναφορά, θέλω απλώς να τονίσω πως ανέκαθεν υπήρχαν άτομα στην χώρα μας που εμπλέκονταν με εμπόριο όπλων, σε σχέση με την Ρ/Ομοσπονδία, θυμίζοντάς σας επιπροσθέτως πως, η ρ/”ΡΟΣΟΜΠΟΡΟΝ ΕΞΠΟΡΤ” δεν είναι επίσημη κρατική εταιρεία εξοπλιστικών, αλλά… βρείτε το εσείς τί είναι, ασχέτως αν τα τελευταία χρόνια το ρ/Κράτος την οικειοποιήθηκε!..

7. Έχει πολύ πλάκα! Ο φερόμενος ως άνθρωπος του Ρ/Πράκτορα Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ, Πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”*, Κος ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, να κατηγορεί για λαθρέμπορο καυσίμων και δεν ξέρω και εγώ και γιατί άλλο είδος λαθρεμπορίου, τον ΑΛ- ΑΦΟΥΖΟ (!), έχοντας για αφεντικό και χρηματοδότη του Κόμματός του και πιθανότατα και του ιδίου, έναν επίσης αποδεδειγμένο λαθρέμπορο σαν τον Σαββίδη, λαθρέμπορο σίγουρα καπνικών προϊόντων (θυμίζω εκείνο το καράβι που είχε “τσιμπήσει” στο Ηράκλειο της Κρήτης μας το “ΛΣ”, επί Κ-Β “Χουντόπαιδου”) και πιθανότατα, “σήμερα”, και συντονιστή λαθρεμπορίου όπλων από Ελλάδα προς Ρωσία!.. “Ω! ΚΑΙΡΟΙ, Ω! ΗΘΗ”!..

* Θυμίζω πως και ο Βελόπουλος και ο Νεο-Ναζί Κασσιδιάρης “φώτισαν” από την δική μας υπογραφή, από το “ΕΛΛΗΝΑΣ” και λεξικλέπτοντας προχώρησαν στο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” και στους “ΕΛΛΗΝΕΣ”!.. Ό,τι (!) σας γράφω!..

8. Φοβόντουσαν πολύ κάποιες “κοντόφθαλμες” ε/στρατιωτικές ηγεσίες* κάποτε, να μην διαρρεύσει στην τ/πλευρά ότι ο “ΕΣΞ” διέθετε τα ρωσικά Α-Τ “ΚΟΡΝΕΤ” και φύλαγαν με αυστηρές δγές μέχρι και τα… εγχειρίδια του όπλου αυτού, την ίδια στιγμή που οι Ρώσοι είχαν ενημερώσει σχετικώς τις “ΤΕΔ” και ήταν “καθαρά” θέμα χρόνου να το πάρουν και οι Τούρκοι το όπλο αυτό, κάτι που τελικώς και συνέβη! (Εδώ τους έδωσαν οι Ρώσοι, μέχρι και “S-400”, στα “ΚΟΡΝΕΤ” θα σταμάταγαν);

* Είναι, άραγε, για να γελάει κανείς, για να κλαίει ή για… κλαυσίγελο;

-/-

Έτσι, όπως διαβάζω, οι “ΤΕΔ” τα έχουν σήμερα τα “ΚΟΡΝΕΤ” πάνω στις “Τίγρεις” τους (στα “KAPLAN” και μάλιστα “εν αφθονία”, αχαχαχαχαχαχα), ενώ συνολικώς, οι Τούρκοι, φέρονται να έχουν υπέρ των 300 ΤΘνων γενικώς (τροχοφόρα + άρματα), με φορείς εκτοξεύεσεως Α-Τ πυραύλων!.. Σημ. : Δεν θεωρούμε καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα 2/3 του εξοπλισμού της “XAMAΣ” φέρουν ρωσική… σφραγίδα (!..), κάτι που πιθανώς να… δείχνει τουλάχιστον τις σχέσεις της τρομοκρατικής αυτής Παλαιστινιακής Οργανώσεως, αλλά και των Παλαιστινίων ευρύτερα, με τους Ρώσους, όπως και με τους στρατηγικούς εταίρους αυτών Τούρκους! (Να ξαναδιαβάσετε και πάλι το ακόλουθο! “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΣΤΟΙΧΩΝ “ΜΥ” ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ, ΣΥΜΜΑΧΩΝ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ, ΚΛΠ! Θυμίζουμε πως στην γειτονιά μας δεν είναι μόνον αυτή η στρατηγική σχέση της Τουρκίας με την Ρωσία, αλλά της ιδίας και με την Αλβανία, όπως και με το Κόσσοβο, την Β-Ε και τα Σκόπια ή όπως ο “Σόρος-Τσίπρας” τα… βάφτισε “Β. Μακεδονία”)!..

9. Βάλαμε μέχρι και “ανοιχτά” τσόντα στον Η/Υ μας, καθ΄ά κάποιοι παλαιοί εκπ-τές μας συνιστούσαν, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!) αντιμετωπίζουμε προβλήματα ακόμα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ γραφή άρθρων μας στον “Ε.Θ.”!

Επειδή δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι ή τόσο ανεκπαίδευτοι αυτοί και αυτές που μας… δυσκολεύουν την ζωή, όταν επιχειρούμε να σας γράψουμε κάποια άρθρα, κλπ, ή μη γνωρίζοντες / να μην γνωρίζουν ότι ο σωστός “ΑΣΠΆΛΑΞ” (και! στους Η/Υ) παρακολουθεί, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ, (που σημαίνει πως δεν “ενοχλεί”), εκτιμούμε πως το κάνουν εσκεμμένως! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ! Τους απαντώ:

“Ο ΓΑΡ ΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΛΑΦΡΟΝ ΕΣΤΙ”!

10. Σ΄’ αυτόν τον βάζελο δημ/φο Άρη ΓΑΤΑ, της κάποτε “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” και πλέον “ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ” ή “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ” και σίγουρα “ΕΜΜΕΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, δεν του είπε κανείς πως είναι συνολικά ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ (!) και πως εκ τούτου, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ(!) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στην κολο-εκπομπή αυτή;

11. Βρε ανόητοι ή κατ’ εμάς “βαλτοί” του “newsbeast”, επειδή, όπως γράψατε (!), ο Νετιανάχου δεν έχει “GPS” στην πολιτική του, (και άρα κατ΄εσάς θα πρέπει να παραιτηθεί / ποιοί να είστε άραγε;), γι΄αυτό είναι από το 2009 συνεχώς Π-Θ του Ισραήλ, απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας του Ι/λαού, αλλά και της αναγνωρίσεως ακόμα και των πολιτικών εχθρών του στην χώρα του;

Για τον κατά την γνώμη μας ΚΟΡΥΦΑΙΟ Ι/ΥΠΑΜ, Κο ΓΚΑΛΑΝΤ, ποιά είναι άραγε η γνώμη σας; Θα θέλατε να μας γράψετε “2 λόγια” στο “σάϊτ” σας;

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Ό,τι ακριβώς σας έχουμε γράψει, για το ποιοί είναι “πίσω” απ΄ ό,τι έπραξεη “ΧΑΜΑΣ” στις 07-10-2023, πυροδοτώντας ό,τι σήμερα όλοι μας βιώνουμε στην “Λωρίδα Της Γάζας”!.. Διαβάστε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει!..

İran Dışişleri Bakanı Hamas’ın planını açıkladı

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, bölgenin barut fıçısı haline geldiğini söyleyerek, “Hamas’ın eli her zamankinden çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde tetikte” dedi.

 28.10.2023 
İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Birleşmiş Millet Genel Kurulu toplantısı için bulunduğu New York’ta ABD’nin Ulusal Halk Radyosu’na (NPR) konuştu.

İran’ın bölgede savaş istemediğini ve bu konuda üzerine düşeni yapmaya çalıştığını kaydeden Abdullahiyan, “Bölgede durum son derece karışık ve tehlikeli. İsrail rejiminin saldırıları nedeniyle 7 binin üzerinde sivil Filistinlinin hayatını kaybetmiş olması bölge için ağır bir tablo. Biz tüm tarafları itidalli olmaya ve ateşkes yapılmasına çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

ABD’nin İsrail’e verdiği desteği sonlandırmaya çağıran Abdullahiyan, İsrail’in ABD tarafından kontrol edilen bir savaş makinesine döndüğünü söyledi. Abdullahiyan, “İsrail saldırıları nedeniyle bölge barut fıçısı haline geldi. 2 hafta önce bölge ülkelerini ziyaret ettim ve bu ziyaretimde Lübnan ve Filistin direniş liderleriyle görüştüm. Görüşmelerimden edindiğim izlenim Hamas’ın eli her zamankinden çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde tetikte. Gazze’de ve Batı Şeria’da İsrail kadın ve çocukları hedef almaya devam ederse barut fıçısına dönen bölgede her an her ihtimal mümkün” ifadelerini kullandı.

Abdullahiyan, Hamas lideri İsmail Haniye ile yaptığı görüşmeye değinerek, “İsrailli esirler konusunda Hamas lideri ile yaptığım görüşmede kendisine ne planladıklarını sordum. Bana sivil İsraillileri esir olarak ellerinde tutmak istemediklerini ateşkesin sağlanması durumunda sivilleri serbest bırakacaklarını söylediler. Katar yetkilileri ile de esirler konusunu çözmek için temas halindeyiz” dedi.

-/-