Ωραία Και… Όμορφα!

Αγαπητοί!

1. O Συριζαίος (!) δικαστικός της “ΑΔΑΕ” Χρήστος Ράμμος, (έχει ήδη γίνει… φίρμα στην Τουρκία!..), σε προτέρα γνώση, σχεδιασμό και έγκριση του Κόμματός του, ζήτησε να πάει να ενημερώσει (“και καλά”!) την “Επιτροπή Θεσμών Και Διαφάνειας ” της Βουλής για τις νόμιμες(!!!) παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, (μόνον γι’ αυτές θα μπορούσε / μπορεί άλλωστε ), ώστε o “Σόρος-Σύριζα”:

α. Να υπονομεύσει, υποτιμήσει “έργοις”  και τελικώς ευσχήμως περιθωριοποιήσει την σε εξέλιξη έρευνα επί του θέματος του Εισαγγελέως του Α.Π., Ντογιάκου, (“Δικαιοσύνη”), παίρνοντας αυτός, προεκλογικά, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αφού

β. Ο Ράμμος θα επιβεβαίωνε [θα επιβεβαιώσει (τέλη Φεβ), αφού, αν δεν απατώμαι, συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα 2/5 οι της Αντιπολιτεύσεως και έτσι θα πάει τελικώς ο Ράμμος για… ενημέρωση], τις αναφερθείσες έως τώρα από την ε/φ “Ντοκουμέντο” και την προϊσταμένη του… Αρχή, (τί κάνετε Κε “Σόρος-Τσίπρα”, όλα καλά;), νόμιμες (!!!) παρακολουθήσεις, με αποτέλεσμα μετά να ακολουθήσει ένας πραγματικός Συριζαίϊκος καταιγισμός κατά της Κ-Β και του Κ.Κ.Μ., για το δήθεν σκάνδαλο των υποκλοπών, που “έστησε”, δια του… Κου που σας έχουμε πει, η Κουμουνδούρου!

Με αυτόν τον τρόπο, και όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, ο “Σόρος-Σύριζα” ευελπιστεί να έχει μονίμως στο θέμα των υποκλοπών σε κατάσταση αμύνης την ΝΔ!

Δυστυχώς, φίλοι μου, ο Κος Ράμμος κατέστη πιόνι στις πολιτικές… προστυχιές του “Σόρος-Σύριζα”! Τί κάνει πια, νιάου νιάου στα κεραμίδια;

2. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κος Οικονόμου, δεν είπε ότι υπάρχουν ρυπαρά δίκτυα στην ΕΥΠ, αλλά “αν(!!!) υπάρχουν ρυπαρά δίκτυα, τότε… “, κλπ.

Εμείς ρωτάμε: 

Αν υπήρχαν αυτά τα ρυπαρά δίκτυα (ας ελπίσουμε πως σήμερα δεν υφίστανται, αν όντως υπήρχαν), τότε “γιατί” και “πώς” όλο τους το υλικό, όλη η… εργασία παρακολουθήσεων των μελών του, των Κων και Κών αυτών (που μόλις βρεθούν, αν ήδη δεν έχουν βρεθεί, θα πρέπει να τους “φάει” η μαύρη γη, διότι πρωτίστως και κυρίως έχουν ήδη δημιουργήσει πρόβλημα “Εθνικής Ασφαλείας”… “εν διαρκεί”*, σε συνεργασία με τον “Σόρος-Σύριζα” βεβαίως), κατέληγε αυστηρά(!) στον “Σόρος-Σύριζα” και σε συγκεκριμένα μέλη του, (όπως ασφαλώς και στην ηγεσία του), άτομα που αμέσως μετά τα “έβγαζαν” / “βγάζουν” στις ε/φ τους, … χαρτοκοπτικά ή μη, ως “σίριαλ”, όπως και στα Κανάλια, κλπ και τα κάνουν όπλο κατά της Κ-B και “εν γνώσει” τους όπλο κατά της χώρας μας;

Όλοι μας / σας αντιλαμβάνεστε γιατί συνέβαινε κάτι τέτοιο, οπότε παρέλκει κάθε εξήγηση από εμάς!..

* Το πρόβλημα θα πάψει να φέρει την ιδιότητα του “διαρκούς εγκλήματος”, όταν η ε/Δικαιοσύνη “μιλήσει”, κάτι Κε Ντογιάκε που πρέπει να κάνετε σύντομα!

Ήδη οι Διεθνιστές της Αξ-κής Αντιπολιτεύσεως άρχισαν τα… Όργανα! Χθες το βράδυ στο νεό Κανάλι του “Σόρος-Σύριζα” ”ATTİCA TV”, η φερόμενη ως Φιλο-Σκοπιανή βουλευτής Φλωρίνης του “Σόρος-Σύριζα” και πρώην του “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”, Κα Τζάκρη, (και αυτή… ψευδή), αναφέρθηκε στην ανάγκη για ένα νέο “114”!..

Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο, ρε… “Σημιτο-ΠΑΣΟΚ-ο-ΚΙΝΑΛ-ίτες”, να κάνει ένας σκληρός μεταλλαγμένος νεο-Κομμουνιστής, διεθνιστής δυτικού πια τύπου, σαν τον Τσίπρα, εισπήδηση στον ΙΕΡΟ(!) ΧΩΡΟ του κάποτε ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, το ΚΕΝΤΡΟ του 53% του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ(!) ΑΝΤΙ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, (παλαιού Αρχηγού της Νεολαίας του Κόμματος των Φιλελευθέρων του ενός και πραγματικού Έλληνος ΕΘΝΑΡΧΗ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ), αυτού για τον οποίον ο ίδιος προσωπικά και πιθανώς ο “ιστορικότερος” ΓΓ/ΚΚΕ Ν. Ζαχαριάδης είχε, μετά από την Βάρκιζα, πει, πως “ο Γ. Π. μας έβαλε σε ένα τσουβάλι και μας πέταξε”!.. 

Ποιά, φίλοι μου; Η Τζάκρη, η… ψευδή(!), που είμαστε σίγουροι πως η ΕΥΠ έχει πολλά για την γούνα της και όχι μόνον τους χορούς της με Σκοπιανά ανθελληνικά τραγούδια, μαζί με Φιλο-Σκοπιανούς της εκλογικής περιοχής της, “Ουρανιο-Τοξίτες” και μη!.. Όταν η Κα Ευθυμίου αναφέρθηκε σχετικά, η Κα Τζάκρη… “τα μάζεψε”, κατά το δυνατόν!..

Και η… Κα αυτή, χωρίς αιδώ, (κάτι φυσικό, αφού όλοι οι Κομμουνιστές, όπως και όλοι οι εχθροί της Ελλάδος ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ, “ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ”, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ “ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ“) το προχώρησε “έτι περαιτέρω” μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν εμπιστεύονται οι του “Σόρος-Σύριζα” τον Κο Α/ΓΕΕΘΑ, “πηγαίνοντας” το θέμα στο ηθικό του προσωπικού του Στρατεύματος, λέγοντας πως: “Κυττάξτε! Ένας στρατιώτης που φυλάει σκοπιά στον Έβρο… “, όταν και διεκόπη από τον 2ο της εκπομπής Συριζαίο δημ/φο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος καταλαβαίνοντας ότι πιθανώς να κατηγορηθούν μετά για υπονόμευση των ΕΕΔ, κλπ, της είπε “αφήστε τώρα τον στρατιώτη και απαντήστε μου, αν εμπιστεύεστε τον Α/ΓΕΕΘΑ”, με αποτέλεσμα η Τζάκρη να παύσει, αλλά και πάλι, όλως περιέργως, να μην απαντήσει στο για 6η φορά υποβληθέν σ’ αυτήν ερώτημα, παρ’ ότι το Κόμμα της, δια της εκπροσώπου του Κας Τσαπανίδου, έχει ήδη πει πως “δεν τον εμπιστευόμαστε”!..

Και όλα αυτά, ενώ ο ΡΤΕ σήμερα δήλωσε, απευθυνόμενος στον Κ.Κ.Μ.!

Μητσοτάκη! Αν κάνεις λάθος οι τρελοί Τούρκοι έρχονται“!..

Σας τα λέγαμε, Κε Π-Θ, για το ποιός θα είναι ο “Σόρος-Σύριζα” στην κρίσιμη Ε-Τ στιγμή και ευρύτερα… συγκυρία, από την πρώτη στιγμή που αναλάβατε Π-Θ! Δυστυχώς γίναμε μάντεις, όχι κακών, αλλά δεινών! Οι πράξεις του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” είναι ευθέως ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ! Βρείτε τώρα τρόπο εσείς να αντιμετωπίσετε και αντιμετωπίσουμε έναν επαγγελματία διεθνιστή, έναν πολιτικό τυχοδιώκτη και… χαρτοπαίκτη, που δεν ορρωδεί ούτε και προ της ασφαλείας της Ελλάδος μας!..

Συνεπώς, να γιατί ρωτήσαμε τις προάλλες, πόση μεγαλύτερη και πόσο σοβαρότερη ζημιά θα μπορούσε να κάνει η “ΜΙΤ” στην χώρα μας και μάλιστα σε θεμελιακούς θεσμούς της (ΕΥΠ, ΕΕΔ, Κοινοβουλευτικό Σύστημα), απ’ αυτήν που έκανε και συνεχίζει να κάνει τώρα η συνεργαζόμενη αυτή Χουντο-Συριζαϊκη Ομάδα, υπό τον “Σόρος-Τσίπρα”; Και κατά πως φαίνεται, αυτό θα συνεχιστεί!..

Διαβάστε παρακάτω την σχετική τ/ανταπόκριση από την Αθήνα, για ό,τι έγινε στις 19-01-2023 στην “Επιτροπή Θεσμών Και Διαφάνειας”!..

Yunanistan‘da yer yerinden oynuyor! Miçotakis‘e büyük şok! Yunan meclisi karıştı!

Yunanistan Parlamentosunda İletişim Güvenliği ve Gizliliği Kurumu (ADAE) Başkanı Hristos Rammos‘un ülkede bir süredir gündemde olan dinleme skandalıyla ilgili meclisi bilgilendirme talebinin reddedilmesi üzerine gergin anlar yaşandı.

Yunanistan'da yer yerinden oynuyor! Miçotakis'e büyük şok! Yunan meclisi karıştı!
19.01.2023 

Ana muhalefet partisi Radikal Sol İttifakın (SYRİZA) milletvekilleri, ADAE Başkanı Rammos’un talebinin reddedilmesini protesto amacıyla salonu terk etti.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΒΡΩΜΥΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ” ΣΟΥ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΓΡΑΒΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, ΜΕ ΑΞΥΡΙΣΙΑ; 

‘BU TAVIR KABUL EDİLEMEZ’

SYRİZA Milletvekili Yorgos Katrugalos, iktidardaki Yeni Demokrasi Partisinin (ND) telefon dinleme skandalını gizlemeye çalıştığını belirterek, bugünkü tavırlarının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Parlamento için üzücü bir gün yaşandığını dile getiren Katrugalos, “ND, telefon dinleme skandalını ve bu skandalı örtbas etmeye çalışan Başbakan’ı sorumluluklarından uzak tutamayacak.” görüşünü paylaştı.

YUNAN HALKI ARTIK ÖĞRENECEK

SYRİZA’dan yapılan açıklamada, gerçeğin mutlaka ortaya çıkacağı kaydedilerek, “Yunan halkı, Miçotakis’in, kimi ve neden dinlediğini artık öğrenecek.” ifadesi kullanıldı.

ADAE Başkanı Rammos, 17 Ocak’ta Meclis Başkanı Konstandinos Tasulas ile Kurumlar ve Şeffaflık Komisyonu Başkanı Thanasi Bura’ya mektup göndererek parlamentoda Kurumlar ve Şeffaflık Komisyonunun toplanması talebinde bulunmuştu.

Mektupta “Talep, kurumun (ADAE’nin) yetki alanına giren, kamuyu ilgilendiren konularla ilgili olarak komisyonun bilgilendirilmesi ile ilgilidir.” ifadeleri kullanılmıştı.

Yunan medyasındaki haberlerde Rammos’un, başkanı olduğu ADAE’nin, Yunanistan İstihbarat Teşkilatı (EYP) tarafından dinlenildiği iddia edilen siyasetçi, iş insanları ve gazetecilere yönelik yaptığı araştırmaların sonuçlarını paylaşmak üzere mecliste ilgili komisyonun kurulmasını istediği belirtilmişti.

Mehmet Küçükkahveci .Haber7.com – Gece Sorumlusu

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΡΕ ΣΥ “ΗΡΩΑ” ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!..

3. Ρε συ ΡΤΕ! Εσύ δεν ήσουν που (μας) είπες, πως “δεν υπάρχει κανείς Μητσοτάκης”, αυτό το περίφημο “Μητσοτάκης Γιόκ” / “Miçotakis Yok”; Από τότε που το είπες όμως, έχω μετρήσει τουλάχιστον καμιά 10αριά φορές που τον ανέφερες, με αποκορύφωμα το σημερινό σου ξέσπασμα, μορφής -σχεδόν- νευρικού κλονισμού! Γιατί αυτό λοιπόν βρε, αφού “δεν υπάρχει Μητσοτάκης”;

ΡΤΕ! Τελικώς, όχι μόνον υπάρχει Μητσοτάκης, αλλά τον βλέπεις, ακόμα και στον ύπνο σου!..

Και κάτι ακόμα! Διάβασε παρακάτω!

Το “τρελοί Τούρκοι”, όπως σας είχε αποκαλέσει στο σχετικό με εσάς και την προέλευσή σας βιβλίο-του εκείνος ο Γάλλος Ιστορικός (ξεχνώ το όνομά του τώρα, λόγω προϊούσης… ανοίας, αχαχαχαχαχαχα), ήταν για εκείνες τις εποχές! Σήμερα, ΡΤΕ, όταν βάζεις το επίθετο “τρελοί” μπροστά από το “Τούρκοι”, μάλλον εκθέτεις διεθνώς τον λαό σου ΡΤΕ, διότι είμαστε, αν δεν στο έχουν πει, στον 21ο αι. και πίστεψέ-με το μόνο που προκαλεί ο υπόψη αυτο-χαρακτηρισμός σας είναι ΘΛΙΨΗ, ΡΤΕ, ΘΛΙΨΗ και βαθιά ΛΥΠΗ, διότι, όπως αντιλαμβανόμαστε, έχετε αποφασίσει πια το “ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ”, όπως, αν δεν σφάλλω, είχε πει ο γνωστότατος εκείνος γίγαντας ΣΑΜΨΩΝ, που είχε παρασυρθεί από εκείνη την πόρνη, την Δαλιδά!..

Εσείς όμως από ποιά σημερινή… πόρνη άγεστε και φέρεστε τον 21ο αι;

Διάβασε ξανά τώρα, εδώ και αμέσως, ΡΤΕ το αποτέλεσμα της επόμενης ημέρας, της σημερινής… τρέλας σας! Εσείς θα έχετε εξαφανιστεί οριστικά από τον παγκόσμιο Χάρτη, αυστηρά με υπαιτιότητά σας, αφού ήσασταν… άρρωστοι και μάλιστα… τρελοί και δεν πηγαίνατε σε γιατρό, ενώ πολλοί σας καλούσαν γι’ αυτό και ο υπόλοιπος Κόσμος (όσοι επιβιώσουν) θα προσπαθεί να μαζέψει, για μια άλλη μια φορά μετά από τον Β’ Π. Π., τα… “κομμάτια” του!..

Σύντομα ΡΤΕ θα συνθλιβείτε από 2 πολύ μεγάλες μυλόπετρες και αυτές θα είναι η μία η Αμερικανική και η άλλη, η τάχα μου σημερινή σας φίλη, η Ρωσική! Οι δικοί σου μας έχουν διαβάσει ΡΤΕ, έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” τον “Ε.Θ.”, ρώτα τους τί έχουμε γράψει, να μάθεις το πώς θα φτάσετε στο ιστορικό σας τέλος!..

Και πάλι όμως, σε καλούμε ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ(!), (καθυστερήσεις παίζουμε ΡΤΕ), μπας και διασώσεις τον λαό σου και την χώρα σας, μπας και ΔΕΝ(!) ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ, ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΡΤΕ, Τούρκων!

Όσο για την Ελλάδα, ΡΤΕ, αυτή θα τελειώσει, όταν τελειώσει ο Πλανήτης Γη! (Με την “2α Παρουσία”, επειδή είσαι και της Θρησκείας…)!.. Η Ελλάδα ξεκίνησε ταυτόχρονα με την Παγκόσμιο Ιστορία και θα τελειώσει με το τέλος της! ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ λοιπόν με εμάς!.. 

ΥΓ. Δεν σου έχουν πει πως γίνεσαι μαγκάκος, όταν δεν αναφέρεσαι πχ στον Μητσοτάκη, αλλά όταν παίρνεις το μικρόφωνο και τραγουδάς; Άραγε, εκείνο το “λουμ λουμ λέϊ” και “λουμ λουμ λέϊ”, του Τατλίσες, “το ‘χεις”; Για “πιάστο” μια μέρα να σ’ ακούσουμε!

Κατά την γνώμη μας, σου πάνε πολύ τα παλιά τραγούδια (ειδικά αυτά της 10ετίας του 1980, αλλά και του 1990) του Εμράχ και του Τατλίσες!.. [Παραγγελιά ΡΤΕ! Να μας πεις εκείνο που λέει, … hayat denen bu yolda, yürürken adım adım, onu gördum… / onu rastladım! Mavı mavı gözleri, gözleri bonçuk mavı, κλπ! Πάρε την Χούλια την Αβσάρ στο Κόμμα σου, βγάλτην σε 1,2 μεγάλες σου συγκεντρώσεις (Άγκυρα, Πόλη, κλπ), να τη δει ο λαός, ναι και τώρα στα 60 της, και τα 6 “Κορόϊδα” της Αντιπολιτεύσεως, όχι απλώς θα τα κερδίσεις, θα τα ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ!!! Πες το ρε ΡΤΕ το “Μαβί”-“Μαβί” να γουστάρουμε και στις εκλογές σας θα έρθω να σε… ψηφίσω και εγώ]!..

4. Ρε σεις, Μαμουθ-ο-Κομμούνια του Περισσού! Καλά, βρε, μέχρι και η νεο-Κομμουνιστική μετάλλαξή σας, ο δυτικο-διεθνιστικός “Σόρος-Σύριζα”, σας παρακολουθούσε και μάλιστα ανεπισήμως (εκτός ΕΥΠ); Γιατί άραγε παρακολουθούσε την… μαμά της η… κόρη;

Έτσι, όπως ακούσαμε, ο “Σόρος-Σύριζα” “βγήκε” από την ίδια παραπάνω συνεδρίαση στην Βουλή με… “Ράμμο-τρίπλα”, χωρίς να πει “γιατί σας παρακολουθούσε” την περίοδο 2015 – 2016, κάτι που όμως δεν “πολυ-έπαιξε” στα ΜΜΕ ή ορθότερα δεν “έπαιξε” σχεδόν καθόλου!..

Ό,τι και να λέτε ντοπιο-Κομμούνια, “Δικτατορία του Προλεταριάτου” λέγατε οι ίδιοι(!) το σύστημά σας και τέτοιο ακριβώς ήταν! Μιλάμε για 100 εκ-ρια νεκρούς στην κάποτε ΕΣΣΔ, από τους “Κοκκινο-Φασίστες” μέντορές σας, όπως και άλλα τόσα, (ίσως και περισσότερα) είχαμε στην Κίνα του Μάο, κατά την διάρκεια της παγκοσμίου… Βασιλείας σας! Αυτός είναι και ο λόγος που σας… λατρεύουν, ως σύστημα, στις όλες τις πρώην χώρες που ελέγχατε (sic), είτε με απ’ευθείας στρατιωτικές σας επεμβάσεις, είτε όχι!..

Τί γράφετε άραγε, ακόμα και σήμερα(!) στο Κομματικό σας… Ευαγγέλιο, σχετικά με το τί θα κάνετε, αν αύριο, είθε όχι, γίνει πχ Ε-Τ πόλεμος; Όχι μόνον δεν θα πολεμήσετε, αλλά θα υπονομεύσετε κιόλας τις ΕΕΔ, έ;

Γιατί, λοιπόν, δεν (!) επεμβαίνει ο “Άρειος Πάγος” γι’ αυτά τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ (!), (πώς αλλιώς να τα πει κανείς), που γράφετε, και κάνει το όλο θέμα… γαργάρα; Το Κράτος πού είναι; 

5. Οι “Σόρος-Συριζαίοι” δεν ψήφισαν στην Ευρω-Βουλή το να παραπεμφθεί η Ρωσία σε ειδικό ποινικό δικαστήριο, για το “Ουκρανικό”! Είδες Ιβάν, είδες; Ρε σεις, εκεί στον “Σόρος-Σύριζα”, για πείτε μας, “σας κρατάνε και οι Ρώσοι, βρε, εκτός των Τούρκων”;

6.

NATO’ya skandal seçim çağrısı: Türkiye’den sert tepki!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’a sert tepki gösterdi.

 19.01.2023

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’un seçimle ilgili açıklamalarına ilişkin, “Türk milletinin demokratik iradesini vesayet altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı.” ifadelerini kullandı.

Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, daha önce darbeleri desteklediğini itiraf eden eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton’un, NATO’yu Türkiye’deki seçimlere müdahale etmeye çağırdığını belirtti.

İbrahim Kalın, “Türk milletinin demokratik iradesini vesayet altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı.” değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
Enes KılıçHaber7.com – Gece Editörü

7.

CIA artığı Rubin Babacan’ı akladı, ben rahatladım!

ZEKERİYA SAY
HABER7 YAZARI

CIA artığı Rubin Babacan’ı akladı, ben rahatladım!

20.01.2023

ODTÜ’yü birincilikle bitirdikten sonra CIA ile iltisaklandırılan Fulbright bursuyla ABD’de işletme master’ı yapan Ali Babacan, Ankara’nın Çıkrıkçılar Yokuşu’ndaki aile işletmesinde

tekstil ticaretiyle uğraşırken, Abdullah Gül’ün davetiyle siyasete atıldı.

Henüz çiçeği burnunda bir bakan iken FETÖ elebaşı Gülen’e bağlı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından düzenlenen ‘Abant Toplantıları’na katıldı.

3 Kasım 2003’te, Abdullah Gül ile birlikte Zaman Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü kokteyline katılarak Gül’ün kestiği pastadan yedi.

Ertesi yıl, 19-20 Nisan 2004 tarihlerinde ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen ‘Abant Platformu Toplantısı’na katılarak açılış konuşması yaptı.

Abdullah Gül, Hüseyin Çelik, Mehmet Aydın, Bülent Arınç gibi bakanlık koltuğunda yer alan isimlerle birlikte mezkur toplantılara katılması üzerine o dönem hakkında “Abant Kabinesi Üyesi” yorumları yapıldı.

2005’te, Avustralya’da bulunan ve Fetullah Gülen’e ait olduğu bilinen Şule Koleji’ni ziyaret etti.

2006’da, tamamen İngilizce basılan ve Abdullah Gül, Fetullah Gülen, Elif Şafak, Morton Abramowitz ile Cem Özdemir gibi isimlerin makale ve demeçlerinin yer aldığı ‘Why Turkey?’ başlıklı kitapta kendine yer buldu.

2008’de, Washington’daki Rumi Forum’a katılarak kurdele kesti.

Aynı yıl, FETÖ’cü işadamlarının kurduğu TUSKON’un Washington temsilciliğinde bir konuşma yaptı.

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile FETÖ’cü ‘Turkish Cultural Center- TCC’’ın düzenlediği iftara katıldı.

Erbil’de kurulan Fezalar Işık Üniversitesi’ne tebrik mesaj gönderdi.

“Ananas(!)”larıyla ünlü Uganda’daki ‘Turkish Light Academy’ isimli FETÖ okulunu ziyaret ederek, “Fesüphanallah” ve “Şimdi Uzaklardasın” şarkılarını dinledi.

Türkçe olimpiyatları için, “Bütün bu çalışmalara yön veren, ilham kaynağı olan çok değerli Fetullah Gülen Hoca Efendi’ye burada şükranlarımı sunmak istiyorum…” şeklinde mesaj gönderdi.

FETÖ’nün yayın organı Zaman, 1 Eylül 2012’de, “İran’ın ambargo sebebiyle altın toplaması Türkiye’nin ihracatında kafaları karıştırdı. ”ifadelerin yer aldığı bir ihanet haberi hazırlayarak, Türkiye’nin İran’la olan ticaretinde ödemelerin altınla yapıldığını ifşa etti…

23 Kasım 2012’de sahneye çıkan Babacan ise sözde iddialara açıklık getirme bahanesiyle, “Türkiye’nin İran’dan aldığı gazın parasını TL olarak ödediğini, İran’ın da parayı ABD’nin yaptırımları sebebiyle döviz olarak götüremediği için külçe altına çevirdiğini” itiraf ederek, FETÖ’nün Halkbank’a yönelik kumpasına çanak tuttu.

17-25 Aralık ihanetinden sadece 2 ay önce, IMF ve Dünya Bankası’nın toplantılarına katılmak için devlet kesesinden ABD’ye giden Babacan, burada FETÖ’nün ABD imamı ve Türk Amerikan Birliği (TAA) Başkanı Faruk Taban, Rumi Forum Başkanı Emre Çelik ve Mahmut Yeter gibi isimlerle bir araya gelerek, fotoğraf çektirdi.

17-25 Aralık darbe girişiminde ise, kumpasın odağındaki Halkbank’tan sorumlu ‘Başbakan Yardımcısı’ olduğu halde FETÖ onu es geçti.

Yetmedi…

Üyeleriyle genellikle subliminal olarak mesajlaşmayı tercih eden Mesiyanik terör örgütü FETÖ’nün kapatılan gazetesi Zaman’ın 17 Aralık 2013 tarihli sayısında,

“tesadüf” ve tefavuk” ile izah edilemeyecek kadar ilginç bir haber yayınlandı.

Tüm Türkiye o gün, FETÖ’nün emniyet ve yargıdaki militanlarını kullanarak seçilmiş meşru hükümete karşı başlattığı ‘yargı darbesi’ girişimine tanıklık ederken…

Zaman gazetesi, “Mahut beste çalar: Mustafa Kemal’in neferleri oluruz” başlıklı haberinde,  “Türkiye ile alakadar Avrupalılara ‘en muteber üç Türkiyeli devlet adamı kim?’ diye sorsanız Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan cevaplarını alırsınız” şeklindeki ifadelerle, Babacan güzellemesi yaptı.

Babacan da bu iltifatın hakkını verircesine, 4 eski bakanın Yüce Divan’a gönderilmesine ilişkin oylamaya katılmasa da, ‘Abant Kabinesi’nden kıymetli büyüğü Bülent Arınç’a vekalet vererek, FETÖ’nün attığı iftiralar yüzünden aynı kabinede birlikte görev yaptığı bakanların yargılanmasını istedi.

Bitmedi, 17-25 Aralık için de “Minik bir darbe teşebbüsüydü”  diyerek, iktidarı devirmeye yönelik yargı darbesini basitleştirmeye çalıştı.

Babacan’ın ismi ayrıca, FETÖ’nün bankası Bank Asya’nın, Ziraat Bankası tarafından satın alınarak kurtarılmaya çalıştığı iddiasıyla da gündeme geldi.

15 Temmuz gecesi, ülke FETÖ’cü hainler tarafından işgal edilirken, Babacan’ın ortalıkta gözükmemesi de ayrı bir tartışma konusu oldu.

Dahası..

Hakkında, “FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği” gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Derken kurduğu DEVA adlı proje partiyle, FETÖ üyesi olduğu ya da örgütle iltisakı tespit edildiği için görevden uzaklaştırılanları, iade edeceklerini söyledi.

Yetmedi!

Yasal, mali ve sosyal haklarını geri vereceğini vaat etti.

Yetmedi!

Haklarındaki tüm kısıtlamaları kaldıracağının sözünü verdi.

Yetmedi!

İsimlerinin yer aldığı tüm listeleri kamu kurum ve kuruluşların kayıtlarından sileceğini ve devletin hafızasında, FETÖ’ye dair ne varsa tümünü temizleyeceğini iddia etti.

Sonra da tüm bunları yapan kendisi değilmiş gibi Cumhuriyet gazetesine verdiği bir röportajında,

“Onların bir sürü halkaları var biliyorsunuz, dershaneleri, okulları, sohbet evleri; hiçbirinde bulunmadım” diyerek FETÖ ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.

*

Tabii Babacan’ın eylem ve söylemleri birbirini tutmadığı için onun FETÖ ile bir bağının olup olmadığı hususunda kafam epeydir karışıktı.

Nihayet yüreğime su serpen açıklama, önceki gün “CIA artığı”, “Türkiye ve Başkan Erdoğan düşmanı” Michael Rubin’den geldi.

Pentagon’un eski Ortadoğu sorumlusu olan ve tıpkı Ali Babacan ve FETÖ’cü Cevheri Güven gibi Baykar tarafından üretilen İHA ve SİHA’lara karşı nefretini gizlemeyen Rubin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Babacan’ı rahat bırakın. Hiç değilse o, Davutoğlu gibi FETÖ’cü değil.” dedi de aklımdaki tüm soru işaretlerinin silinmesine vesile oldu!..

8.

The Economist Erdoğan’ı hedef aldı: Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir

İngiltere merkezli The Economist, Türk bayrağı üzerine Başkan Erdoğan’ın silüetini resmederek, “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir” başlığını attı.

20.01.2023 

Londra merkezli The Economist dergisi Başkan Erdoğan’ın seçim tarihi için 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından skandal bir habere imza attı.

SKANDAL MANŞET: TÜRKİYE DİKTATÖRLÜĞÜN EŞİĞİNDE OLABİLİR

Türk bayrağı üzerinde Başkan Erdoğan’ın silüetinin yer aldığı skandal bir görsele yer verilen haberinin başlığında “Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir” ifadeleriyle Türk demokrasisi hedef alındı.

Sosyal medyadan paylaşılan haberde, “Kusurlu bir demokrasi, tam gelişmiş bir otokrasiye dönüşebilir. Türkiye, giderek istikrarsızlaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde felaketin eşiğinde” şeklinde Başkan Erdoğan’ı hedef alan ifadelere yer verildi.

Başkan Erdoğan’ın uluslaralarası alanda sergilediği tarihi başarıları küçümseyerek skandal ifadelerle Türk demokrasisini hedef aldı.

Haberde, “Dolayısıyla dışarıdan bakanlar, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hafta 14 Mayıs’ta yapılacağını öne sürdüğü Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine dikkat etmeli. Hele ki, giderek istikrarsızlaşan cumhurbaşkanının yönetimindeki ülke, felaketin eşiğinde olduğundan beri. Seçimler yaklaşırken Erdoğan’ın davranışı, bugün son derece kusurlu olan demokrasiyi tam gelişmiş bir diktatörlüğe itebilir.” ifadeleri kullanıldı.

ALÇAK PROVOKASYONA TÜRKİYE’DEN YANIT: UCUZ PROPAGANDA, DEZENFORMASYONA DAYALI UCUZ GAZETECİLİK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, The Economist Dergisi hakkında, “Klişe sözler, dezenformasyon ve küstah bir propagandayla kendilerince Türk demokrasisinin sonunu ilan ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, The Ekonomist Dergisi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.

Derginin, “Yine başladılar” diyerek, entelektüel açıdan tembel, sıkıcı ve kasıtlı bir cehalete dayalı Türkiye tasvirini yeniden piyasaya sürdüğünü ifade eden Altun, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Klişe sözler, dezenformasyon ve küstah bir propagandayla kendilerince Türk demokrasisinin sonunu ilan ediyorlar. Ölçüyü aşan manşetler ve provokatif görsellerle oluşturdukları pazarlama teknikleri sözde dergilerini satmalarına yardımcı olabilir. Ancak okuyuculara bunun ucuz propaganda ve dezenformasyona dayalı sahte bir gazetecilik olduğunu hatırlatmalıyız.”

Altun, Türk halkının demokrasiye, eşitliğe ve özgürlüğe olan bağlılığını defalarca gösterdiğini belirtti.

Türk siyasi sisteminin, halkın demokrasiyi korumak için kanını akıttığı 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi de dahil olmak üzere pek çok musibeti atlattığını vurgulayan Fahrettin Altun, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarımızı darbecilere karşı direnmeye çağırdığında milletimizin bu çağrıya cevabı asırlık bir ders niteliğindeydi. Economist’teki sözde gazeteciler ve editörler, belli ki halkımızın demokrasimiz için verdiği mücadele hakkında düzgün bir gazetecilik yapma zahmetine asla girmemişler. Bu, büyük ölçüde, girdiği her seçimi kazanmış ve demokratik yollarla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza karşı açıklanması güç ve sonu gelmeyen nefretlerinden kaynaklanıyor. Türk halkının Erdoğan’a nasıl ve neden güvendiğini araştırma zahmetine katlanamıyorsanız, sizi kim ciddiye alsın?”

İletişim Başkanı Altun, ülkenin hararetli tartışmaların gerçekleştiği bir seçim dönemine doğru gittiğini aktardı.

Türkiye’nin gerçek anlamda demokratik siyasete sahip olduğunu vurgulayan Altun, “Muhalefet aylardır stratejisini belirlemek için çabalıyor. Çok canlı bir demokrasimiz var ve halkımız siyasi sistemini çok güçlü bir şekilde sahipleniyor. The Economist’in Türkiye’de gerçekte neler olup bittiği hakkında haber yapma zahmetine asla girmeyeceğinden eminim. Sadece okudukları haberlerden şüphe duymayan okuyucuları, derginin hazin durumu hakkında uyarmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Enes KılıçHaber7.com – Gece Editörü
9. Akşam Gazetesi İlk Sayfası
Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

10.