ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ… ΙΝΔΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΦΑΚΙΡΗ, “ΚΑΝΕΙ” ΤΟΝ… Π-Θ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!.. (ΚΑΙ ΑΛΛΑ)!….

Φίλοι μου / μας!

1. Μήπως κάποιοι εκτός Ελλάδος θέλουν να “κοντύνουν” τον Ε/Π-Θ; Μήπως τσαντίστηκαν οι της “Goldman Sahcs”, που ο Κ.Κ.Μ. διοργάνωσε (η Ελλάδα τέλος πάντων), αυτό το “φόρουμ” του ε/Χρηματιστηρίου στο Λονδίνο “υπό την σκέπιν” της (πιθανώς ανταγωνιστικής) “Morgan Stanley” (!) και διέταξαν τον προ ετών πρώην υπάλληλό τους, Βρετανό Π-Θ Κο Ρίσι ΣΟΥΝΑΚ, να τον… “τιμωρήσει” μ΄ αυτόν τον αισχρότατο τρόπο;

Δεν ξέρουμε οι Έλληνες τις πάρα πολύ καλές σχέσεις, (έως και άριστες ακόμα), που και σήμερα έχουν οι Τούρκοι με την εκάστοτε αγγλική Κ-Β;

Τις ξέρουμε!

Δεν ξέραμε, επίσης, για την πρόσφατη επίσκεψη του Άγγλου ΥΠΑΜ στην Τουρκία… , κλπ, κλπ, κλπ;

Ξέραμε και μάλιστα πολύ καλά!

Συνεπώς “δεν παίζει” ότι ο Κος Σούνακ ενήργησε έτσι, διότι ήθελε να τονίσει την τουρκική του (εννοώ ως Κ-Β)… κλίση και… προτίμηση προς την Τουρκία! Άλλωστε οι α/Κ-Β δεν δρουν έτσι… απολίτικα ποτέ, αλλά 9 στις 10 των περιπτώσεων ενεργούν “by the book”! (To έγραψα καλά, ρε σεις… Αγγλομαθείς);

Επίσης! Πώς θα μπορούσαμε, ως Ελλάδα, όσο και φυσιολογικώς να το θέλαμε, να εμποδίσουμε μια Α-Τ συμφωνία, πχ για προμήθεια της Τουρκίας με “έτοιμα” αγγλικά “Γιούρο-Φάϊτερς” ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό; Τί παπαριά είναι αυτή πάλι που ακούστηκε, για να δικαιολογήσει την ΑΛΗΤΕΙΑ του Κου Σούνακ;

Το θέμα έχει σχέση με τα γλυπτά του Παρθενώνος που είχε κλέψει ο Λόρδος Έλγιν και τα είχε μεταφέρει στην Αγγλία! Ακόμα και να “παίζει” η σημερινή (28-11-2023) αναφορά – ισχυρισμός της αγγλικής Κ-Β ότι είχαν συμφωνήσει με την Ελλάδα να μην αναφερθεί το θέμα των γλυπτών, κλπ, αυτό προφανώς θα αφορούσε την κατ’ ιδίαν συνάντηση των 2 Π-Θ, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ, ενώ στην συνέντευξη που παρεχώρησε στο “BBC” ο Ε/Π-Θ ρωτήθηκε (!) από την πολύ καλή δημ/φο σχετικά με την επιστροφή των Καρυάτιδων, κλπ, και επομένως ο Ε/Π-Θ όφειλε να απαντήσει! Δεν ανέφερε κάτι από μόνος του! (Εκτός αν ο Κος Κ.Κ.Μ. “έβαλε” την δημ/φο να τον ρωτήσει σχετικά, που δεν το νομίζουμε, όσο πολιτικός… μάγκας και να είναι!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!

Τέλος, το θέμα της επιστροφής των συγκεκριμένων γλυπτών, κλπ, στον Ναό απ’ όπου εκλάπησαν (“Παρθενών” επί της Ακροπόλεως των Αθηνών), συζητείται μεταξύ της ε/Κ-Β και του Βρετανικού Μουσείου και όχι ανάμεσα στις 2 Κ-Β!.. Ή όχι; … Ναι! Είναι έτσι ακριβώς! Άρα;

Και εφ’ όσον βγήκαν σήμερα οι της α/Κ-Β και ανέφεραν ότι τάχα συμφώνησαν με την ε/Κ-Β να μην μιλήσουν για τα… μάρμαρα (sic), τότε γιατί χθες κάλεσαν τον Ε/Π-Θ, αν θα ήθελε, να πάει να μιλήσει με τον αναπληρωτή Α/Π-Θ; Άλλα λέει ο Α/Π-Θ και άλλα ο αναπληρωτής του; Δεν υπάρχει μία “γραμμή” στην α/Κ-Β;

Ο Κος ΣΟΥΝΑΚ, παρ’ ότι γεννήθηκε στο Σαουθ-άμπτον, όντας μάλιστα παιδί Ινδών μεταναστών, που πήγαν στο νησί από την Ν. Αφρική το 1960, έδειξε επίσης με την στάση του ότι διαπνέεται από μια αποικιακή ακόμα της Αγγλίας νοοτροπία ή από την νοοτροπία της υπερδυνάμεως ή και από τα δύο αυτά!

Την αποικιοκρατία η ίδια η Μ. Βρετανία τελικώς (!) απέρριψε ως πολιτική της στάση και συμπεριφορά που ευνοούσε τάχα τα παγκόσμια συμφέροντά της, κάτι που ο Κος ΣΟΥΝΑΚ έδειξε να αγνοεί ή ο Κος Α/Π-Θ έδειξε πως είναι Α/ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ (!), που πάντα αυτοί θέλουν, ως μη γνήσιοι, να δείχνουν ότι είναι… “βασιλικότεροι του Βασιλέως”! (Διαβάστε Ιστορία, αλλά και δείτε στην γειτονιά μας το πιο… καλό τέτοιο παράδειγμα, που δεν είναι άλλο από τον Ελληνο-Γενίτσαρο Αλβανό Π-Θ Κο Έντι ΡΑΜΑ)!..

Το ότι η Μ. Βρετανία είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΙΣ, η οποία μάλιστα απεφάσισε, προ ετών, να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ”, (έφυγε από την “ΕΕ”, συνέστησε έναν νέο και ανίκητο και πάλι στόλο, τα “βρήκε” και πάλι, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, με τα “αδέλφια” της, τους άλλους Αγγλοσάξωνες στον Πλανήτη, ήτοι με τις Η.Π.Α.- Αυστραλία – Ν. Ζηλανδία, κλπ, και “δέθηκε” μαζί τους πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά πολύ γερά, … ), είναι κάτι που η “μικρή” και σύμμαχός της ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!

Η Μ. Βρετανία είναι… ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και η Ελλάς… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΚ! Τα μεγέθη ΔΕΝ (!) συγκρίνονται! Ποιός το αρνήθηκε, φίλοι Βρετανοί και εσύ Κε ΣΟΥΝΑΚ, αυτό; Αυτό όμως σημαίνει ότι ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΝ και ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΌΠΟΙΟΥ Π-Θ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ… “ΠΡΟΣΟΧΗ” και ΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ “ΦΟΡΟΥΜ”;

Ο Κος ΣΟΥΝΑΚ, πλην των άλλων, έδειξε ότι “δεν το έχει” ως πολιτικός! Και πώς να το έχει δηλαδή, όταν ήταν ένας απλός “ΑΡΧΙ-ΕΛΕΓΚΤΗΣ”, ως… πρακτικός επαγγελματίας, των χρημάτων των Γκόλντμαν και Ζακς; Με την στάση του αυτή έδειξε ότι μάλλον δεν (!) σπούδασε στο Παν-μιο της Οξφόρδης φιλοσοφία, οικονομικά και πολιτική! Έδειξε, κατά πως λέμε στην Ελλάδα, πως “πέρασε, (απ’ εκεί), αλλά δεν κόλλησε”!..

Ένας μόνον ισχυρισμός θα μπορούσε, και πάλι  ΙΣΩΣ (!), να δικαιολογήσει την στάση του Κου ΣΟΥΝΑΚ! Ποιός; Το να μην εκλήθη να παραστεί και να πει και “2 κουβέντες” ακόμα στο “Φόρουμ” αυτό του ε/Χρηματιστηρίου!.. Μόνον σ’ αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να σφυρίξει… φάουλ στην ε/Κ-Β ο Κος ΣΟΥΝΑΚ, ως άλλος αδέκαστος διαιτητής… Τέϊλορ, αλλά και πάλι μετά θα έπρεπε να μην ενεργούσε, όπως ενήργησε, διότι θα ήταν σαν να διαμαρτύρετο στον… διαιτητή, ο οποίος εσφύριξε (!) το υπέρ-του φάουλ των Ελλήνων, οπότε και ο… Τέϊλορ θα έδειχνε και σ’ αυτόν κίτρινη κάρτα!.. Καταλάβατε! Δεν νομίζω όμως να ήταν κάτι τέτοιο, όπως ούτε και η περίπτωση να είχε… καυγαδίσει προηγουμένως με την συμπαθή δισ-χο σύζυγό του και να την “πλήρωσε” μετά ο Ε/Π-Θ και ο ε/λαός! (As a joke! Let΄s say)!..

Ένα είναι σίγουρο! “ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ” ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΟΡΤΣΙΛ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΤΗΣ “ΝΤΑΟΥΝΙΝΓΚ ΣΤΡΙΤ”!.. ΤΟΣΟ! (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Π-Θκο ΓΡΑΦΕΙΟ)!..

ΥΓ.

Α. ΤΟΛΜΑΜΕ ΩΣ “ΣΑΪΤ”: ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ Κ-Β ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕ ΣΟΥΝΑΚ:

“MHN ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ”!.. ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΛΑΘΗ ΤΥΧΟΝ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!..

Β. ΚΕ ΣΟΥΝΑΚ! ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΡΘΙΑ 37 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΥΤΟΥΣΕ ΖΩΗΡΑ ΤΟΝ Π-Θ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ;

Γ. Αλεξίας Μπακογιάννη… αποκαλύψεις ή “αποκαλύψεις” προ ημερών, (από τον πολυ-διεφθαρμένο μάλιστα Κύρτσο, κάποτε Κομμουνιστή, μετά ΝΔτη και τώρα ίσως και… “Σόρος-Σύριζα”), τώρα Σούνακ, αύριο κάτι άλλο ίσως, κλπ!.. Θα παρακολουθήσουμε αν υπάρξει συνέχεια, μήπως δηλαδή υπάρχει “άνωθεν” εντολή μειώσεως / “κοντύματος” του Ε/Π-Θ, για κάποιους λόγους, τους οποίους και θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε και θα τα ξαναπούμε!..

Δ. Διαβάστε παρακάτω, τί έγραψαν, σχετικά με το προκύψαν θέμα, οι Τούρκοι!

Αντίδραση Μητσοτάκη στον Σούνακ! Κρίση «Elgin Marbles» μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ ακύρωσε τη σημερινή του συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης αντέδρασε στην απόφαση ακύρωσης που ελήφθη λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση.

28.11.2023 
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ ακύρωσε τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγες ώρες πριν από το ραντεβού του. Ο Κος Μητσοτάκης αντέδρασε στην ακύρωση.

«ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ».

Στη γραπτή του δήλωση ο Κος Μητσοτάκης λέγει: «Εκφράζω τη δυσφορία μου που ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντησή μας, ώρες πριν από τη συνάντηση».

Δηλώνοντας ότι Ελλάδα και Αγγλία έχουν ιστορικούς δεσμούς φιλίας, ο Μητσοτάκης είπε ότι το πλαίσιο των σχέσεων των δύο χωρών είναι εξαιρετικά ευρύ.

«ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ»

Ο Κος Μητσοτάκης είπε, “Οι απόψεις της Ελλάδας για τα Ελγίνεια Μάρμαρα είναι σαφείς. Ήλπιζα να είχα την ευκαιρία να μιλήσω για αυτά, όπως και τα μεγάλα ζητήματα της διεθνούς ατζέντας, όπως η Γάζα, η Ουκρανία, η κλιματική κρίση και η μετανάστευση με τον Βρετανό ομόλογό μου. Όποιος πιστεύει ότι οι απόψεις του είναι σωστές και δίκαιες δεν φοβάται ποτέ μια σύγκρουση απόψεων», εκτίμησε!

ELGIN ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ

Σε δήλωσή του στα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μητσοτάκης ανέφερε ότι τα Ελγίνεια Μάρμαρα στο Βρετανικό Μουσείο πρέπει να σταλούν πίσω στην Ελλάδα και είπε ότι τα Ελγίνεια Μάρμαρα που μεταφέρθηκαν από την Ακρόπολη Αθηνών στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα, εκτέθηκαν στην Ακρόπολη. Στο Μουσείο της Αθήνας χωρίστηκαν σε δύο ξεχωριστά μέρη και συνέκρινε αυτό με το «κόψιμο στη μέση και προβολή του πίνακα της Μόνα Λίζα» .

Σήμερα το βράδυ, ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Keir Starmer, αρχηγό του Εργατικού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αγγλία. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι σχέσεις Ελλάδας-Αγγλίας και αξιολογήθηκαν θέματα όπως η ευρωπαϊκή ασφάλεια, το μεταναστευτικό, η κλιματική κρίση και οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού το Σάββατο, ανακοινώθηκε ότι ο Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιούσε τριήμερη επίσκεψη στην Αγγλία, θα συναντάτο με τον Σούνακ, την Τρίτη 28-11-2023, στις 12.45 τοπική ώρα.

Η ΑΘΗΝΑ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Τα Έλγιν Μάρμαρα, μέρος της Αθηναϊκής Ακρόπολης, βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Ο Λόρδος Έλγιν, ο οποίος ήταν ο πρεσβευτής στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές του 1800, μετέφερε τα μάρμαρα στην Αγγλία με άδεια για να εξετάσει τα αγάλματα και τα ανάγλυφα και να κάνει έρευνες. Η Αθήνα ζητά την επιστροφή των μαρμάρων εδώ και πολλά χρόνια.

ΠΗΓΗ: Α.Α
Μουχάμετ ΜπινίτσιHaber7.com – Night Editor

2. Εισηγούμαστε στην ε/Κ-Β να μεριμνήσει για ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ (!!!) φυλάξεως του ΡΤΕ, καθώς και για τον ΑΠΟΛΥΤΟ (!) ΠΡΟ-ΕΛΕΓΧΟ όλων όσων θα ασχοληθούν με την ασφάλεια του Τ/ΠτΔ, όταν αυτός έρθει στην Αθήνα, μήπως κάποιοι, με εντολή, επιχειρήσουν να τον δολοφονήσουν εδώ, “ανοίγοντας” νέα μεγάλη πληγή στην Δύση (μετά απ’ αυτήν την πρόσφατη της Μ. Ανατολής) και στην “Συμμαχία”, όπως βεβαίως να τονίσουμε πως κάτι τέτοιο, αν συνέβαινε, θα έβλαπτε πρωτίστως (!!!) τις Ε-Τ σχέσεις! Μια δολοφονία του ΡΤΕ στην Ελλάδα, θα ωφελούσε και (!) τις Η.Π.Α, και (!) πολύ περισσότερο τώρα την Ρωσία!

Μήπως, Κοι Καλίν και Φιντάν, να σκεφτόσασταν ξανά την επίσκεψή σας, αυτήν της 7ης Δεκ. 2023 στην Αθήνα; Λέμε εμείς τώρα!..

3. Για δείτε και διαβάστε το παρακάτω, και πείτε μας μετά αν (!) δικαιωνόμαστε… λίγο – λίγο και σιγά – σιγά, όταν σας γράφαμε σε αναλύσεις μας και σας εξηγούσαμε ότι ένας εκ των πλέον βασικών στρατηγικών στόχων της Ρωσίας είναι να βρεθεί στα σύνορα του Ισραήλ! Διαβάστε:

Rus askerler İsrail sınırına konuşlandı! Bölgede sıcak saatler…İsrail’e mesaj

Rus askerlerinin İsrail sınırında olduklarını bildiren video görüntüleri Rus RT televizyonunda yayınlandı. Görüntülerde Rus askerlerinin cephede hazır oldukları görülüyor.

28.11.2023

İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımı durdurmasını isteyen ülkelerin başında gelen Rusya’nın askerleri Golan Tepeleri yakınlarında çekilmiş video yayınladılar. Rusya’nın medya kuruluşlarından Russian Today’in (RT) yayınladığı videoda Rus askerlerinin Golan Tepeleri’nin yakınlarında olduğu görülüyor.

İSRAİL’E MESAJ

Rus askerleri tarafından çekildiği anlaşılan videonun İsrail’e bir mesaj verdiği anlaşılıyor. Söz konusu videoda Golan Tepeleri, Rus bayrağı, Rus askerleri ve askeri cephe görülüyor. Bu arada videonun Rusya’nın oyuna her an girebileceğini de akıllara getirdi.

Bu arada, Suriye’de Rusya’nın askeri varlığı halen devam ediyor ve İsrail sınırına rahatlıkla ulaşabilir durumda. Son olarak İsrail, Suriye’nin Şam Havaalanı’nı bombalamış, Rusya da bunu sert dille kınamıştı.

KAYNAK: İTTİFAK
ÖzgürBayrakHaber7.com – Editor
Και τώρα, αν φυσικά το παραπάνω “βίντεο” είναι αληθινό, ρωτάμε τον Κο ΡΤΕ, ο οποίος ρώταγε “τί δουλειά έχουν στην Α. Μεσόγειο τα πολεμικά πλοία των Η.Π.Α., 10.000 μίλια μακριά από τις ακτές τους”! “Κε ΡΤΕ! Τί δουλειά έχουν Ρώσοι στρατιωτικοί στο Γκολάν”;
Βλέπετε λοιπόν τώρα και εσείς φίλοι Τούρκοι (που τάχα δεν ξέρατε), για ποιόν ακριβώς λόγο ευρίσκονται ακόμα αμερικανικά στρατεύματα στην Συρία και στηρίζουν (ορθότατα) το εκεί Κουρδικό στοιχείο, που εσείς αποκαλείτε “τρομοκράτες”, θεωρώντας το παρκλάδι του “ΡΚΚ”;
Εκτός της Κουρδικής… διαστάσεως του θέματος, τα α/στρατεύματα εκεί στηρίζουν και προστατεύουν ουσιαστικά το Κράτος του Ισραήλ και ευρύτερα τα δικά τους γεωπολιτικά και γεωοικονομικά συμφέροντα, πολεμώντας όμως ουσιαστικά τις βλέψεις, στην εκεί περιοχή, του κυριοτέρου αντιπάλου τους, που είναι η Ρωσία!
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, ΚΕ ΡΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΡΑΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ Ρ/ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΟΝΤΑΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ!
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ 100% ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ!..
4. Λόγοι ασφαλείας και μόνον επέβαλαν στον Ιρανό Αρχι-Αγιατολλάχ να ΜΗΝ (!) μεταβεί σήμερα 28-11-2023 στην Άγκυρα!.. “Δεν είμαστε για να πεθαίνουμε εμείς, αλλά οι χαχόλοι (λέγε με λαός)”, θα σκέφτηκε!..

5.

“Πατάτες, κρεμμύδια… Αντίο Ερντογάν”

A. İHSAN KARAHASANOĞLU
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Πατάτες, κρεμμύδια… Αντίο Ερντογάνή Η ξεφτίλα της Κας Μεράλ!..(Η προσθήκη μετά το “ή” δικιά μας)

28.11.2023

Ήταν πριν από τις βουλευτικές και προεδρικές εκλογές στις 14 Μαΐου 2023.

Ο Aytun Çıray, ένας από τους ιδρυτές του İyi Party, είπε, “Είναι μια διαφήμιση “Bayraktar SİHA, UAV”.

Συνέχιζε…

Είπε για το καμάρι της Τουρκίας, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, «Είναι σε καλή διάθεση».

Θα επιτίθεστε αγενώς σε αυτούς που έχουν αναλάβει έργο που θα δώσει πνοή σε αυτό το έθνος;

 Θα συκοφαντήσετε αυτούς που δουλεύουν μέρα νύχτα για αυτό το έθνος;

Έτσι σε ξεφτιλίζει ο Θεός..

Εκ μέρους του İyi Party, «Είναι πλήρες ψέμα ότι το Bayraktar UAV είναι ο εφευρέτης των UCAV. «Ω πασάδες!» Χρησιμοποιείτε αυτές τις εκφράσεις και το κόμμα σας δεν σας μιλάει;

Το κόμμα σας θα ντροπιαστεί έτσι..

Σε αυτό το σημείο…

Σήμερα, σε όσους παραιτούνται από το “Καλό Κόμμα” …

Οι εξηγήσεις η μία μετά την άλλη..

Οι οικονομικές κατηγορίες κατά της προέδρου και των συγγενών της προκαλούν έκπληξη σε όλους.

Ο αναπληρωτής του Καλού Κόμματος Αντνάν Μπέκερ, πριν παραιτηθεί από το κόμμα, είπε: «Είναι καλό που δεν κερδίσαμε. «Ο Θεός λυπήθηκε την χώρα», είπε.

Τώρα όλο το έθνος έχει την ίδια άποψη..

Όσοι επιδεικνύονται ρωτώντας «Πού είναι τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια;» δεν μπορούν να εξηγήσουν πού πήγαν τα 136 εκατομμύρια TL από το κόμμα τους!..

Ο Buğra Kavuncu βγαίνει και προσπαθεί να δώσει πληροφορίες, λέγοντας “Περίμενε, θα τα εξηγήσω όλα”.

Το μόνο που λέει και ξαναλέει είναι «Όλα αυτά που είπε ο Ümik Dikbayır είναι ψέματα».

Μην κοροϊδεύετε το μυαλό μας.

Εξηγείστε, αν ο γιος της Meral Akşener, Fatih Akşener, πήρε 7-8 σακούλες που περιείχαν 200 χιλιάδες TL και τις μοίρασε!

Ο Fatih Akşener θα πρέπει πρώτα να απαντήσει σε μια τόσο ξεκάθαρη ερώτηση…

Στη συνέχεια, είπε, «Συλλέγουμε δωρεές για το Κόμμα από επιχειρηματίες. Αλλά ο Sedat Aksakallı, όπως δήλωσε ο Ümit Dikbayır υπό την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του κόμματος, πρέπει να απαντήσει, λέγοντας: «Δίνουμε τα χρήματα στον ιδιωτικό γραμματέα του προέδρου του κόμματος, όχι στον ταμία».

Πάνω από όλα, η Meral Akşener δεν χρειάζεται να κάνει μια δήλωση;

Τι λέει η Meral Akşener: « Η αίσθηση της ευπρέπειας και της ηθικής είναι πολύ σημαντική στην πολιτική »

Ναι, είναι σημαντικό, κυρία Μεράλ.

Επειδή είναι σημαντικό, σου λέει ο Ümit Dikbayır, «Ο γιος σου μοίρασε τσάντες αξίας 200 χιλιάδων TL. Από πού προήλθαν αυτά τα χρήματα;

Όλη η Τουρκία συμφωνεί πλέον με τα λόγια του Αντνάν Μπέκερ «Ο Θεός λυπάται αυτήν την χώρα».

Πριν έρθει στην εξουσία.

Δεν υπάρχει δήμαρχος ούτε σε μία από τις 81 επαρχίες.

Το “Καλό Κόμμα”, που έχει υποβληθεί σε τέτοιες καταγγελίες για διαφθορά με δηλώσεις σημαντικών μελών του ίδιου του κόμματος, θα είχε έρθει στην εξουσία (δεν είναι σε θέση να έρθει μόνο στην εξουσία. Φυσικά ως συμμαχία).

Αλίμονο σε αυτό το έθνος..

Αλίμονο σε αυτούς τους ανθρώπους..

Μερικοί από τους αναγνώστες μας μπορεί ακόμα να το προσεγγίσουν με ευσεβείς πόθους και να πουν: “Πόσο σωστό είναι για εσάς να κάνετε τέτοιες γενικεύσεις, ενώ κάποιοι τσακώνονται με άλλους εντός του “Καλού Κόμματος”;”

Οι δηλώσεις που επικρίνουν το İyi Parti δεν περιορίζονται στους Adnan Beker, Ümit Dikbayır, Yavuz Ağıralioğlu…

Έλα, πλησίασε από εδώ..

Ο Kemal Özkiraz, πρώην Πρόεδρος της “Eurasia Research”, έκανε έναν τρομερό ισχυρισμό.

Είναι δημοσκόπος στη γραμμή του CHP.

Με άλλα λόγια, προεκλογικά ήταν ανάμεσα στους δημοσκόπους που στήριζαν την “Συμμαχία του Έθνους”.

Τόσο που συγκαταλέγεται σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η “Συμμαχία του Έθνους” θα κέρδιζε τις εκλογές με ποσοστό ψήφου που θα πλησίαζε το 60%.

Αλλά τώρα, δείτε τί λέει ένα από τα μέλη της “Nation Alliance” για το “İyi Party”:

«Η Meral Akşener και ο Ümit Dikbayır με προσκάλεσαν για δείπνο στον Σαγγάριο, είπαν ότι θα πληρωνόταν ένα πολύ υψηλό ποσό μηνιαίως και ήθελαν το İYİ Party να βρίσκεται ψηλά στις κάλπες και ακόμη να εμφανίζεται ως το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης μετά τον Ιούλιο».

Ορίστε, αρνηθείτε το, κύριε Akşener..

Είναι εύκολο να πεις «Πατάτες, κρεμμύδια… Αντίο Ερντογάν».

«Έχετε κλέψει τόσα πολλά που δεν υπάρχει καθαρότητα σε αυτό το μέτωπο, υπάρχει ένα μεγάλο μαύρο, μαύρο. Είναι εύκολο να πεις «Έφαγες τα δικαιώματα του λαού, είναι τα δικαιώματα του λαού».

Άντε, απαντήστε τώρα στις κατηγορίες όσων ήταν μαζί σας μέχρι χθες κυρία Μεράλ..

Ας καταλάβουμε ποιός παραβίασε τα δικαιώματα των ανθρώπων..

Για να δούμε ποιανού δουλειά ήταν η κλοπή..

Ας μάθουμε πώς και για ποιό σκοπό προσφέρθηκαν χρήματα άγνωστης προέλευσης σε εταιρείες ερευνών.

Σε αντάλλαγμα, εξηγείστε τη βαθιά βάση του αιτήματος για αύξηση του ποσοστού ψήφου του Κόμματος İyi στο 20%, ξεπερνώντας το CHP και ανακηρύξτε το ως το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης, ως αποτέλεσμα της έρευνας.

Μιλώντας εκ μέρους του Avrasya, ο Kemal Özkiraz είπε: «Δεν αποδέχτηκα την πρόταση να αλλάξω το αποτέλεσμα της έρευνας με χρήματα. «Η εταιρεία “Κόντα” συμφώνησε», λέει.

Η “Κόντα” συμφώνησε, αλλά είπε: «Το 20% είναι πάρα πολύ, αδερφή Μεράλ. «Ας σας δείξουμε στο 15%», είπε.

Από εδώ και πέρα ​​να εξηγήσουν πόσα χρήματα έλαβαν.

Ας εξηγηθούμε, ας ρωτήσουμε όσους επαναλαμβάνουν τις ίδιες ιστορίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2024 με ηρεμία, “Πόσες λίρες πήρατε; Πήγατε φτηνά από την Κόντα;”

Δείτε πόσο τυφλωμένη είναι αυτή η ομάδα στην εχθρότητά της προς τον Ταγίπ Ερντογάν, κάτι που το παραδέχονται και οι ίδιοι…

Ο πρώην πρόεδρος της Eurasia Research, Kemal Özkiraz, λέει ότι μετέφερε την ανήθικη προσφορά στον Πρόεδρο του CHP Kemal Kılıçdaroğlu και ζήτησε άδεια για να κάνει δημόσια δήλωση.

Θα κοιτούσες τα ζογκλέρ;

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων πιστεύει ότι μπορεί να αποκαλύψει μια δόλια προσφορά που της έγινε λαμβάνοντας άδεια από τον αρχηγό του CHP.

Και όταν ο πρόεδρος του CHP δεν το επέτρεψε…

δεν εξηγει..

Τώρα λέει:

«Τώρα, αφού ο Ümit Dikbayır είπε ότι «δόθηκαν χρήματα στους δημοσκόπους σε πλαστικές σακούλες», είναι απαραίτητο να το εξηγήσουμε αυτό, ώστε, ως κάποιος στον κλάδο, να είναι γνωστό ποιοι είναι οι καθαροί άνθρωποι».

Ο δημοσκόπος, που δεν μπορούσε να εξηγήσει τη δόλια προσφορά που του έγινε εκείνη την περίοδο λόγω της εχθρότητάς του προς τον Ερντογάν, κάνει τώρα αυτή την αποκάλυψη για να δηλώσει «καθαρός».

Είστε όλοι ίδιοι αγαπητοί μου.

Ένας από εσάς προσφέρει απάτη. Ο άλλος από εσάς δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει την απάτη.

Ζητά άδεια από το CHP για να εξηγήσει την απάτη. Όταν δεν έρχεται η άδεια, αντί να πεις «Απατη κι αυτός»…

«Εντάξει αδερφέ…» λέει και συνεχίζει το δρόμο του.

Πού είσαι, Αχμέτ Νταβούτογλου;

Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες σελίδες, έχετε καθορίσει αρχές και αρχές για την Nation Alliance για ηθική πολιτική και τις ανακοινώσατε στο κοινό.

Τι απέγιναν αυτές οι αρχές;

Τι απέγιναν τα όνειρά σου;

Τι απέγινε ο εγωισμός σου στη λειτουργία “Έφτιαξα τα μικρά βουνά (Θεός φυλάξοι)”.

Αυτοί που λένε «Πατάτες, κρεμμύδια.. Αντίο Ερντογάν»..

Ξεκίνησε με τον κύριο Κεμάλ..

Θα συνεχίσει με την κα Μεράλ..

Θα τους πουν «αντίο» ένας ένας.

ε/φ “Νέο Συμβόλαιο”

-/-

ΥΓ. Η μετάφραση είναι του… Η/Υ, όχι δική μας! Σε γενικές γραμμές “βγαίνει νόημα”!..

6. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ! ΔΑΙΒΑΣΤΕ ΤΟ! Εθνική Εφημερίδα Πρώτη Σελίδα

Εφημερίδα Aydınlık Πρώτη Σελίδα

 

7. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (28-11-2023) Ο ΑΦΕΘΕΙΣ ΡΩΣΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

Η Χαμάς έκανε μια δήλωση: «Οι Ταϊλανδοί κρατούμενοι στη Γάζα απελευθερώθηκαν ως απάντηση στις προσπάθειες του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

26.11.2023 

Δήλωση τελευταίας στιγμής της Χαμάς για τον Ερντογάν: Τον ευχαριστώ...

Δήλωση τελευταίας στιγμής της Χαμάς για τον Ερντογάν: Τον ευχαριστούμε…

Με την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, και οι δύο πλευρές απελευθέρωσαν έναν προς έναν τους αιχμαλώτους που κρατούσαν ομήρους, ενώ η Χαμάς είπε : «Οι Ταϊλανδοί αιχμάλωτοι στην Γάζα ελευθερώθηκαν ως απάντηση στις προσπάθειες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΑΣ! “ΚΤΥΠΕΙΣΤΕ” ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!.. 
Muhammet Arif Güreli Haber7.com – Συντάκτης
News 7 - Muhammet Arif Güreli

8.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γεραπετρίτης δήλωσε ότι η χώρα του θα παραστεί στην 5η συνάντηση κορυφής, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, στις 7 Δεκεμβρίου, με πρόθεση ειλικρινούς συνεργασίας.

26.11.2023 

Στο άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, ο Γεραπετρίτης έκανε αξιολογήσεις για την 5η συνάντηση της “ΥΔΙΚ” που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στις 7 Δεκεμβρίου.

Υπογραμμίζοντας τη γεωγραφική θέση στο άρθρο με τίτλο «Καλωσορίζουμε το Συμβούλιο Συνεργασίας με την Τουρκία με γνώση και σοβαρότητα» , ο Γεραπετρίτης επεσήμανε ότι στην γεωγραφία όπου βρίσκονται η Τουρκία και η Ελλάδα λαμβάνουν χώρα ενεργές διεργασίες.

Ο Γεραπετρίτης ανέφερε ότι στο Αιγαίο επικρατεί εδώ και μήνες ηρεμία, χάρη στις ισχυρές κυβερνήσεις Ε. και Τ. και ότι οι διατυπωμένες προθέσεις για βελτίωση των διμερών σχέσεων είναι θετικές για την τρέχουσα κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γεραπετρίτης σημείωσε ότι οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών έχουν βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες και ανέφερε ότι αυτό έχει βελτιώσει το επίπεδο αμοιβαίας κατανόησης και συνέβαλε στη δημιουργία των απαραίτητων προσωπικών σχέσεων.

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ” ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Ο Γεραπετρίτης είπε πως: «Η ελληνική κυβέρνηση έρχεται στην ΥΔΙΚ με πρόθεση ειλικρινούς συνεργασίας υπό αυτές τις συνθήκες».

Δηλώνοντας ότι δεν αγνοούν ότι οι δύο πλευρές έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για τα διεθνή ζητήματα, ο Γεραπετρίτης είπε: «Τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με κανέναν τρόπο. Υπάρχει εστίαση σε θέματα αμοιβαία επωφελή και για τις δύο χώρες, θετική ατζέντα με πιο εμπορικό και οικονομικό χαρακτήρα , αμυντικές και στρατιωτικές διαστάσεις.” “Εστιάζουμε σε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.”

«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»

Ο Γεραπετρίτης τόνισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για όλα τα διπλωματικά σενάρια και σημείωσε ότι γνωρίζει το σημερινό θετικό κλίμα, την ηρεμία στον λόγο και την δράση και την αξία των απαραίτητων εργαλείων για τη μείωση της έντασης.

Δηλώνοντας ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συναντηθεί για την επίλυση των προβλημάτων της υφαλοκρηπίδας και της “Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης” μεταξύ των δύο χωρών, εάν ωριμάσουν οι συνθήκες, ο Γεραπετρίτης στο άρθρο του είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση καλωσορίζει το επερχόμενο “Συμβούλιο Συνεργασίας” με γνώση και σοβαρότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις επόμενες γενιές. «Το οφείλουμε να αφήσουμε μια κληρονομιά μιας ειρηνικής διεθνούς γειτονίας, που θα συμβάλει στην ευημερία και στην πρόοδό της».

ΠΗΓΗ: Α.Α
Μουχάμετ Μπινίτσι / Haber7.com – Night Editor

9.

Secretary General meets Allied leaders from the Western Balkans, concludes tour of the region

  • 22 Nov. 2023
NATO Secretary General Jens Stoltenberg met with Allied leaders from the Western Balkans in Skopje on Wednesday (22 November 2023). Hosted by Prime Minister Dimitar Kovačevski of North Macedonia, the meeting was attended by Prime Minister Edi Rama of Albania, President Zoran Milanović of Croatia, and Prime Minister Milojko Spajić of Montenegro.
Left to right - Edi Rama (Prime Minister of Albania), Zoran Milanović (President of Croatia), Jens Stoltenberg (NATO Secretary General), Dimitar Kovačevski (Prime Minister of North Macedonia), Milojko Spajić (Prime Minister of Montenegro)

The leaders discussed strengthening NATO’s deterrence and defence, growing geostrategic competition, NATO’s continued support to Ukraine, and the situation in the Western Balkans.

The meeting marked the end of Mr Stoltenberg’s four day visit to the Western Balkans, where the Secretary General met with leaders from Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Serbia and North Macedonia. “In every stop, I made clear that stability in the Western Balkans depends on all sides choosing dialogue and diplomacy over conflict and chaos,” he said.  “This region is strategically important to NATO but there are reasons for concern,” said the Secretary General.

He also stressed that ending secessionist rhetoric would boost stability and enable reforms in Bosnia-Herzegovina and he called for Belgrade and Pristina to reengage with the EU-facilitated dialogue. “The latest proposals for the establishment of the association of Serb-majority municipalities in Kosovo could be an important step forward,” he said, adding that, “it is time to overcome regional conflicts that have continued for far too long.”

10.

NATO Secretary General in Skopje: the Western Balkans is essential to the security of Europe

  • 21 Nov. 2023
Secretary General Jens Stoltenberg addressed the Assembly of the Republic of North Macedonia in Skopje on Tuesday (21 November 2023), marking the first such address since the country joined NATO.
NATO Secretary General Jens Stoltenberg meets with the Prime Minister of North Macedonia, Dimitar Kovačevski

In his address, Mr Stoltenberg said the Western Balkans is essential to the security of Europe.  He thanked North Macedonia for its commitment to the security of the Alliance, including valuable support to NATO’s KFOR peacekeeping mission in Kosovo. The Secretary General welcomed North Macedonia’s help for Ukraine: “Here, in this Assembly, you are united in denouncing Russia’s war of aggression against Ukraine.”

North Macedonia became a member of NATO in March 2020, following the Prespa agreement, which Mr Stoltenberg said “contributed to good neighbourly relations, and a brighter future for the people of North Macedonia.” The Secretary General added that North Macedonia is an example of a successful multi-ethnic society: “You demonstrate to the region and to the whole world that it is possible for different ethnic and religious groups to live together in peace,” he said.

Speaking earlier following a meeting with Prime Minister Dimitar Kovačevski, the Secretary General said: “NATO can rely on North Macedonia and North Macedonia can rely on NATO. The Alliance guarantees your security. You are covered by NATO’s air policing. Fighter jets from Greece and Italy patrol your skies to keep you safe. This is NATO solidarity in action.”

Mr Stoltenberg also warned that authoritarian states are seeking to undermine our freedom and way of life, including in the Western Balkans. He said: “Our response must be to work even more closely together in NATO. Through our military presence and our cooperation with Allies and partners, we are a strong force for stability in the region.”

While in Skopje, Mr Stoltenberg is also meeting with President Stevo Pendarovski, and the President of the Assembly, Talat Xhaferi.

11. 

IISS Manama Dialogue conference: NATO reaches out to southern neighbourhood

  • 17 Nov. 2023 – 19 Nov. 2023
From 17 to 19 November 2023, the Chair of the NATO Military Committee, Admiral Rob Bauer, and the Assistant Secretary General for Political Affairs and Security Policy, Ambassador Boris Ruge, attended the IISS Manama Dialogue in Bahrain. NATO’s key message at this conference was that it wants to find ways to deepen Partnerships in its Southern neighbourhood. Admiral Bauer expressed this during a panel discussion on “Strategies and Capabilities”. In addition, the NATO delegation had a number of bilateral meetings with representatives of Bahrain, Saudi Arabia, Iraq, France and Germany.
Chair of the NATO Military Committee, Admiral Rob Bauer speaks at the IISS Manama Dialogue in Bahrain

In the panel discussion on defence modernisation, Admiral Bauer spoke alongside Dr Khalid Al-Biyari, Assistant Minister for Executive Affairs at the Saudi Arabian Ministry of Defence and Admiral Tony Radakin, United Kingdom Chief of the Defence Staff. In his opening remarks, the Chair explained that cooperative security essentially underpins the other two core tasks of the Alliance: collective defence and crisis management. “With the security situation being as volatile as it is, NATO wants and needs to invest more time and energy in our partnerships around the world.”

Admiral Bauer stated that NATO has decades of cooperation to build on, through the frameworks of the Istanbul Cooperation Initiative and the Mediterranean dialogue. Cooperation with Partners ranges from information exchange, military education and training to operating side by side in a NATO mission or operation. “Military cooperation with Partners means that you have access to new ways of working and different threat perceptions, as well as potential new solutions. It strengthens defence and deterrence for all parties involved”, he underscored.

Attending the conference was also an opportunity to interact and meet with representatives of Nations present in the MENA region. The NATO delegation had bilateral meetings with:

  • Bahrain: H.E. Dr Abdullatif bin Rashid Al Zayani, Minister of Foreign Affairs
  • Bahrain: H.E. Dr Shaikh Abdulla bin Ahmed Al Khalifa, Political Affairs Undersecretary at the Ministry of Foreign Affairs
  • Bahrain: Field Marshal Shaikh Khalifa bin Ahmed Al Khalifa, Commander-in-Chief of Bahrain Defence Force
  • Saudi Arabia: Dr Khalid Al-Biyari, Assistant Minister for Executive Affairs at the Ministry of Defence
  • Iraq: Farhad Alaaldin, Chairman of Iraq Advisory Council, Advisor to the Iraqi Minister of Foreign Affairs
  • France: Mr Stephane Bouillon, Secretary General of the General Secretariat for Defence and National Security
  • Germany: Mr Thomas Hitschler, Parliamentary State Secretary in the Federal Ministry of Defence

Admiral Bauer noted the importance of building dialogue and cooperation with both NATO Partners and designated contact Nations. “The MENA region has always been of strategic importance to NATO. NATO Nations share many of the same challenges as the Nations in the region, such as those posed by extremists groups, terrorism or nuclear proliferation; but they have different approaches to tackling these challenges. Therefore, through dialogue and cooperation we can learn best practices and improve the way we respond to these global threats”, he emphasised.

At the Vilnius Summit earlier this year, Allies launched a deep reflection on NATO’s relationship with its southern neighbourhood.  Secretary General Jens Stoltenberg has appointed a group of independent experts to support a review of NATO’s approach to its southern neighbourhood – particularly the Middle East, North Africa and Sahel regions. Professor Ana Santos Pinto of Portugal was appointed as Chair. The aim is to agree concrete proposals in time for the next NATO Summit, due to take place in Washington, D.C. in July 2024.

12.

Προβάλλουν σαν «πιο ανταγωνιστικό» το πρωτάθλημα που πλαστογραφούν και αλλοιώνουν

Προβάλλουν σαν «πιο ανταγωνιστικό» το πρωτάθλημα που πλαστογραφούν και αλλοιώνουν
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

*** Αν δεν το έχετε ακόμη εντρυφήσει, σας διαβεβαιώνω πως διάγομεν το … «ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών». Τί, όχι ;

*** Συμφωνούμε – δεν συμφωνούμε, αυτό είναι το νέο … τραγουδάκι των ΜΜΕ της συμμορίας, πού δίνουν διαστάσεις … άθλου στην περιστασιακή και στρεβλή εικόνα της παραποιημένης βαθμολογίας, πού θέλει τέσσερις ομάδες να «συνωθούνται» στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά ενός – δύο βαθμών μεταξύ τους

*** Να θυμηθούμε όμως την βαθμολογία πού παρουσιάζουν ΣΑΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ οι συνεργοί της συμμορίας στα ΜΜΕ. Πρώτος εμφανίζεται ο κουφός Παναθηναϊκός με 28 βαθμούς, δεύτερες ο Ολυμπιακός και η Αεκούλα με 27 και τέταρτος ο Μπάουγκ με 26 βαθμούς. Αυτή, είναι η βαθμολογία ΤΟΥΣ και για την οποία πανηγυρίζουν, ξέρετε γιατί ; Όχι επειδή οι … τρείς ομάδες τους είναι κοντά – κοντά η μία με την άλλη, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός εμφανίζεται στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ και ΚΑΤΩ από τον Παναθηναϊκό !

*** Αυτή λοιπόν, είναι η ΣΤΡΕΒΛΗ, η ΧΑΡΤΙΝΗ βαθμολογία, σε ΔΩΔΕΚΑ αγώνες και αυτή εμφανίζουν ως ισχύουσα, ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Η πραγματική βαθμολογία, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και μετά την ΠΡΟΣΦΥΓΗ του Ολυμπιακού στο CAS, είναι αυτή :

*** ΠΡΩΤΟΣ Ολυμπιακός, αγώνες 11 – βαθμοί 28. ΔΕΥΤΕΡΟΙ Παναθηναϊκός, αγώνες 11 – βαθμοί 27 και Αεκ, αγώνες 12 – βαθμοί 27. ΤΕΤΑΡΤΟΣ Πάοκ, αγώνες 12, βαθμοί 26. ΑΥΤΗ είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βαθμολογία, ενώ ΕΚΚΡΕΜΕΙ η οριστική απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης, σε ΤΕΛΙΚΟ βαθμό, για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τώρα, το αν προτιμούν την … δική τους βαθμολογία για να έχουν να … καμαρώνουν και να επαίρονται για το … «ανταγωνιστικό» τους πρωτάθλημα, δικαίωμά τους. Οσο για τους χαχόλους στους οποίους απευθύνονται … καλά να πάθουν.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1 :

ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ : Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ … ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

*** Πάμε τώρα να … μετρήσουμε ( ή να ζυγίσουμε, το ίδιο κάνει ) την … ποσότητα ανταγωνιστικότητας πού εκπέμπει το πρωτάθλημα, με μερικά παραδειγματάκια από την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου. Τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο … ντέρμπι ομογάλακτων της Τούμπας, μπορεί ο καθένας να απολαύσει ξαναβλέποντας το βίντεο του αγώνα. Ο,τι και να πούμε εμείς, θα είναι πλεονασμός.

*** Θα θυμίσω μόνο πως ο αγώνας έγινε στην Τούμπα, ενώ βάσει του αρχικού προγράμματος ήταν να γίνει στις Σέρρες. Επειδή όμως το γήπεδο του Πανσερραϊκού παρουσίασε προβλήματα … «στατικότητας» ( δεν ήταν … καλά στερεωμένο ) και δεν ξέρω τι άλλο, προτίμησαν να αλλάξουν έδρα και να το κάνουν στην Τούμπα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι μεθαύριο έχουμε και Φρανκφούρτη, οπότε απλοποιείται λίγο η κατάσταση. Τί, δυό ταξίδια εν μέσω πρωταθλήματος ; Κορόϊδα είμαστε ;

*** Τώρα θα μου πείτε, τί στην Τούμπα, τί στις Σέρρες. Όπου και να παίξουνε, πάλι το ίδιο θα είναι. Ισως ξανά πέντε, ίσως και περισσότερα. Τον πραγματικό Πανσερραϊκό, την πραγματική ομάδα του «τιμή και δόξα Πάμπλο Γκαρσία», θα την δείτε σε μερικές αγωνιστικές, εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

*** Άλλο Πανσερραϊκό θα δείτε τότε, άλλη ομάδα ! Σίδερα θα τρώνε και δεν θα μαρκάρουν με τα μάτια, ούτε θα τρώνε αδιαμαρτύρητα τις ντρίμπλες και τα καμώματα κάποιου Ντρέλια. Θυμηθείτε εμένα, πού έλεγε και ο Γιάτσεκ. Είπαμε, το πιο αξιόπιστο, το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών ! Το μέγα πρωτάθλημα της συμμορίας.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 : ΚΙΤΡΙΝΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ

*** Ναι, σίγουρα το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με τον αγώνα στα Γιάννινα να τελειώνει με τον γηπεδούχο ΠΑΣ να κερδίζει ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ στο τελευταίο λεπτό και ο διαιτητής «προστάτης – άγγελος» της Αεκούλας να κάνει ότι δεν είδε. Σφυρίζει τη λήξη πού λέτε ο διαιτητής Διαμαντόπουλος και γύρω – γύρω του οι παίκτες του ΠΑΣ, του ζητάνε εξηγήσεις. Τι κάνει ο αγχωμένος στο 2ο ημίχρονο Διαμαντόπουλος; Βγάζει την κίτρινη κάρτα και αρχίζει να τους την κουνάει.

*** Δεν ξέρω πώς τη λέτε εσείς αυτήν την συμπεριφορά. Εγώ τη λέω ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ από κάποιον πού ξέρει ότι σε κάθε περίπτωση θα καθαρίσει για πάρτη του η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3 :

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ !

*** Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, λέμε. Αγώνας πού «θύμιζε πρέμιερ λιγκ στη Λαμία», με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις, πολλά γκολ. Αποτέλεσμα, ισοπαλία 3-3 ( 2-2 ημίχρονο) Και κοιτάζω τις αποδόσεις :

· Χ ημίχρονο – Χ τελικό, 4,75.

· Γκολ – γκολ, 1.90

· 4-6 γκολ, 4,20

*** Κάν’ τε τώρα τους συνδυασμούς σας και … μακαρίστε τον ( τους ) τυχερό πού μάντεψε το πλούσιο σκορ ***

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 4 :

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ

*** Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, λέμε … Αρης – Παναθηναϊκός στο Χαριλάου. Ο επιθετικός του Αρη Σουλεϊμάν ( ο Μικροπρεπής ) φεύγει από τη σέντρα και φουλάρει προς το τέρμα του Πάο εντελώς μόνος και έχοντας αφήσει πίσω του όλη την αντίπαλη άμυνα. Ο τερματοφύλακας του Πάο τον βλέπει, βγαίνει και πέφτει με όλο του το σώμα πάνω στον Σουλεϊμάν, πού βεβαίως χάνει και τη μπάλα κα τα … αυγά και τα καλάθια.

*** Κλασική περίπτωση ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ! Ομως, ο ΜΥΗΜΕΝΟΣ διαιτητής Κορέας σφυρίζει … επιθετικό φάουλ ! Και ξέρετε γιατί ; Διότι, εντάξει, είπαμε, να χάσει η ομάδα της γιαγιάς, αφού τα έφερε έτσι η μοίρα, τι να κάνουμε, ας χάσει ΑΥΤΟ το παιχνίδι. Μη χάσει όμως και τον ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ! Είπαμε να κλ@νουμε, αλλά μην το παρακάνουμε ! Όλα κι’ όλα ! Τι σόϊ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα έχουμε, με τον Πάο ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!!
( ΛΕΖΑΝΤΑ ) : *** Μέχρι τις 22:59, το Αρης – Παναθηναϊκός ήταν 2-2. Στις 23:00 έγινε Αρης – Παναθηναϊκός 2-0 ! Τι τους ταϊζεις ρε Ιβάν τους χαραμοφάηδες ; Κλείσ’ το το ρημάδι ! ***

*** Καλά, ούτε μια κροτίδα δεν μπορούσαν να βρούν, ένα καπνογόνο, να ξαπλώσουν στο αράουτ και να φωνάξουν ασθενοφόρο ; Τι δηλαδή, σ’ ολόκληρη Θεσσαλονίκη λέτε να μην υπάρχει ένα παράρτημα του ΥΓΕΙΑ ; ***

*** Πέρυσι τους ανάγκασαν να παίξουν με κόβιντ. Φέτος τους αναγκάζουν να παίξουν τη μέρα που έχασαν τη Δέσποινα. Ως πότε θα κυνηγάτε τον παναθηναϊκό ρε αλήτες; ***

*** Στο μνήμα της επάνω άγνωστο χέρι έχει χαράξει μια επιγραφή : «ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ»· Ο θεός να την αναπαύσει ***

*** «Πρόβλημα και στο άλλο αυτί ο Χουάνκαρ μόλις έμαθε ότι προσέφυγε ο Ολυμπιακός στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Τού το ‘παν απότομα» Sokratisk Pterneas ***

12. Το πονηρό ΝΑΤΟ έστειλε Κροατικό στρατό στο Κόσσοβο! … Σέρβοι γαρ “ενοχλούν” εκεί !..

13. Δεν ντράπηκε το πολιτικό αρχιλαμόγιο Κύρτσος να βάλλει στο στόμα του την Αλεξία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

14. Στην Σητεία που “έπιασε” φωτιά σήμερα 28-11-2023, πνεόντων ισχυροτάτων ανέμων, ευρίσκεται πλην του λιμένος και α/δ!… Καταλάβατε!.. Προσοχή λοιπόν!..

15. Το αίσθημα ότι υπάρχει λογοδοσία, όπως και διαφάνεια στην “ΕΥΠ”, για να εμπεδωθεί, απαιτείται χρόνος, έργο και δράση!.. Έτσι, πράγματι, θα επέλθει η αποκατάσταση της εικόνας, αλλά και αυτή του απωλεσθέντος κύρους της Υπηρεσίας!

16. Έτοιμο το “Αλτάϊ” το 2025;

17.  Η “Έξον Μόμπιλ” και η “Ένερτζι” δουλεύουν νοτίως Κρήτης!

18. Συνελήφθη τέως Αστυνομικός Δντης των Τιράνων με τον γιό του, για συνεργασία με την “Μαφία”!

19. Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ / ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ” ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!

20. Διαβάζω: “Ζεύγος Αλβανών, πίσω από τα 500 κιλά κοκαϊνης στην Θεσσαλονίκη”! Και ασυναισθήτως αναφωνούμε: “Αλβανοί; Δεν το πιστεύουμε! Αδύνατον”!..

21. “ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ” ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ!

Αναγνώστης, μας γράφει:

Έγινε χαμός με το θάνατο του 16χρονου κορισιού από “σίσα”, κλπ, από ναρκωτικά που τα… παρείχαν 2 18χρονοι έμποροι / βαποράκια, δεν ξέρω!.. Το κορίτσι “έφυγε”, οι γονείς θα το κλαίνε “μια ζωή” και ειδικά η μάνα, τα Κανάλια για 2, 3 ημέρες “κτύπησαν” τηλεθέαση και τέλος, χαίρετε!.. “Κάθε θάμα 3 ημέρες”, ενώ οι νεαροί αυτουργοί σε λίγα χρόνια θα είναι “έξω” και οι ηθικοί αυτουργοί, όπως και πραγματικοί φονιάδες, ίσως να μην συλληφθούν ποτέ!

Καλούμε και ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΟΥ-ΜΕ (!) τον Αστυνομικό Δντη της Υποδνσεως Ασφαλείας Αθηνών, Σχη Κο Νικολάου, έναν πραγματικό “γάτο” στην δουλειά του, όπως οι πράξεις / όπως η δράση της Υπηρεσίας που διοικεί απέδειξαν, να “βάλλει χέρι” (με την καλή έννοια) στους υπ’ αυτόν συναδέλφους, ώστε να πάψει η “ανοικτή” εμπορία (“βαποριλίκι”) ναρκωτικών ουσιών από Αλβανούς Β’ γενιάς, Έλληνες πλέον, νεαρούς άνδρες, ακόμα και σε ανήλικα (!) κοριτσάκια έξω από Φροντιστήρια, κλπ, κυρίως στην περιοχή του Αγίου ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ώστε τουλάχιστον να μην θρηνήσει και άλλη μάνα το ανήλικο κορίτσι της, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΜΟΝΟΝ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΕ ΣΧΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ “ΣΤΕΚΕΙ” Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ “ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ”, όσο και να περιέχει αρκετή δόση αληθείας η υπόψη αποστροφή!

Αν ο Κος ΝΙΚΟΛΑΟΥ μετετέθη τότε, τί κρίμα!.. Ίσως όμως και η… αλλαγή του Συνάδελφος να είναι αναλόγου ευφυίας και τουλάχιστον ιδίας επαγγελματικής συνειδήσεως! Αξίζει ο Νικολάου και του ευχόμαστε, αν έφυγε, “ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ”, όπως και στον επίσης “από κάτω του” (στο κτήριο), “ΕΡΓΑΤΗ”, Δκτη Ασφαλείας του ΤΑ Κυψέλης, που αν μετετέθη, του ευχόμαστε το αυτό!..

Υπάρχουν στον Άγιο Παντελεήμονα αρκετές κρυψώνες ν/ουσιών! Χρησιμοποιούν, οι… Κοι αυτοί, πχ μέχρι και σπίτια (υπόγεια, κλπ), απόρων συμπολιτών μας, που ζουν από την επαιτεία ή από την συγκέντρωση και πώληση πεταμένων κυτίων αναψυκτικών, κλπ!.. Μιλάμε για εσκεμμένως πολυμελείς ομάδες, που είναι οργανωμένες σχεδόν στρατιωτικά και φυλάττουν τους… “Σταθμούς Πωλήσεως” των ουσιών τους σε… κύκλους!.. Αυτοί ελέγχονται από μεγαλυτέρας ηλικίας άτομα!..

ΟΚ! Τα “μεγάλα” ενδιαφέρουν την “ΕΛΑΣ” και ίσως ορθά! Όμως αν πχ οι παραπάνω αφεθούν τώρα να δρουν, προφανώς έναντι κάποιας… προσφοράς ή έστω λόγω… παπαροσύνης / αρχιδισμού των υπευθύνων για το… κυνήγι τους Οργάνων, για διαφόρους λόγους, όπως πχ αυτός της Δικαιοσύνης, που τους αφήνει όλους αυτούς ελευθέρους, κλπ, όπως συνήθως λένε, τότε όταν όλοι αυτοί μπουν ηλικιακά στα 30 και άνω, τότε όλοι τους ή περισσότεροι εξ αυτών θα έχουν γίνει στυγνοί φονιάδες και μάλιστα δεν θα είναι “εξπέρ” μόνον στο αντικείμενο “ναρκωτικά”, αλλά και στο νταβατζιλίκι, λέγε με πορνεία (αφού τα κοριτσάκια, μετά που αυτά θα έχουν εξαρτηθεί, για να τους δίνουν, πολύ πιθανό και να τα εκπορνεύουν και έτσι γίνεται συνήθως), στο μπραβιλίκι, (ήδη έχουν κρύπτες σε μαγαζιά κυρίως Ασιατών, μέσω εκβιασμών, δήθεν προστασίας των μαγαζιών τους, που οι ίδιοι έχουν προσπαθήσει προηγουμένως να παραβιάσουν, ώστε μετά να “πουλήσουν” προστασία, όπως και μέσω ξυλοδαρμών υπαλλήλων, που σιωπούν, διότι φοβούνται για την ζωή τους, κλπ), κλπ!..  Οι περισσότεροι (!) εξ αυτών στον Άγιο Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής, στην Αχαρνών, κλπ, είναι νεαροί Έλληνες, αλβανικής καταγωγής και συνειδήσεως και είναι στην πλειοψηφία τους γνωστοί!.. (Συνεργάζονται κυρίως με Γεωργιανούς, Πακιστανούς, αλλά και με Αιγύπτιους, Αλγερινούς, κλπ).

Το 16χρονο κορίτσι το “έστειλαν” 2 18χρονοι νεαροί, προφανώς εκπ-νοι στην “δουλειά”, και κανένα μεγάλο “Καρτέλ”!… Και δεν είναι το μόνο παιδί που “πιάστηκε” στα πλοκάμια αυτά του πιο φοβερού ίσως θανάτου!.. Το φίδι πρέπει να κτυπιέται στο αυγό του!..

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΑΓΓΕΛΟΣ” ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΑΔΕΛΦΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ… ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΩΝ!..

22. Το ε/σιδηροδρομικό δίκτυο είναι ακόμα διαλυμένο;

23. Τί “παίζουν” τώρα (τί είναι έτοιμα, “στα σίγουρα”) στην Τουρκία!

Το “Χούρκους” – Το ΤΒ2 “Μπαϊρακτάρ” – Το ΑΚ “SUNGUR” Atak ΕΕ/Π – Το εθνικό ανιχνευτικό UAV “TOGAN” – Το UAV National Strike “KARGU” – To μίνι UAV “ALPAGU” – To εθνικό τεχνητό ραντάρ (STM τεχνολογία / STM behind the Wall) – To mini εθνικό Υ/Β τεχνολογίας STM 550, για 6 SAT βατραχανθρώπους, με αποστολή υποθαλάσσιας διεσδύσεως στα νησιά!

24. Και επειδή ακούμε πολλά για τον Κ.Κ.Μ και τον ερχομό Παλαιστινίων στην Ελλάδα, θυμίζω ότι παλαιά και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μετέφερε Παλαιστινίους στην χώρα μας, από τον Λίβανο, στην βάση βεβαίως άλλων τότε δεδομένων!..

25. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΗΘΚΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!

ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΦΥΖΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ Β. ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ!..

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ… ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ, ΚΕ… ΡΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΚΟΙ ΚΑΙ ΚΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΣΕΠΟΛΑΓΝΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΛΑΜ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ! 15 ΔΕΚ 2023 (ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΙΑΣ), ΩΡΑ 19:00, ΟΛΟΙ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΣΤΗΣ “ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ”!.. 

-/-