Παράνομες Υποκλοπές Στην Ελλάδα Του 2022!.. Συνέχεια!..

Α. Ας “σπάσουμε” σήμερα, για μια μόνον φορά, την απόφασή μας, διότι όπως σας είχαμε γράψει “δεν αξίζει”, και ας ασχοληθούμε πάλι, αλλά για λίγο, με τις “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ-ΧΟΥΝΤΟ- ΜΕΓΑΛΟΒΟΘΡΟΒΡΩΜΙΕΣ”!..

Διαβάστε μας, αλλά πρώτα αναγκαστικά (συγγνώμη γι’ αυτό) δείτε το πρωτοσέλιδο του αριστερού… 45αριού με το όνομα Μπαξεβάνης, της έκδηλης πια, ακόμα και στα μάτια των… τυφλών, “Χουντο-Συριζαίϊκης” συνεργασίας! (Το υποτιθέμενο δεξιό, αλλά στην πραγματικότητα “Χρυσαυγίτικο” δεξιό… 45άρι είναι ο Χίος, σημερινός λακές του γνωστού επιχειρηματικού μεγαλο-διδύμου, ενός διδύμου που ζει και υφίσταται βασικά από τις Η.Π.Α., αλλά έχει βαθιά “κονέ” και με την Ρωσία, από την εποχή του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας ακόμα, δια του… “χαμένου” πια Προέδρου του Μπάουκ*, της Ομάδος που συνέδεσε το όνομά της με το υπόψη “Σορος-Τσιπραίϊκο” ξεπούλημα, έναντι ενός “στημένου” Πρωταθλήματος, αυτού των “Πρεσπών”, κλπ)!..

* Ο Ι. Σαββίδης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή Φυλακίσεως 25 μηνών, αλλά με 3ετή αναστολή, για την είσοδό του με πιστόλι στο γήπεδο της Τούμπας, στο γνωστό εκείνο “ματς” του Μπάουκ, με την Κούλα!.. Ο γιός του επίσης, μετά την έγκλισή του για κακουργήματα, κλπ, αν δεν την έχει κάνει ακόμα στην Ρωσία, είναι “πάνω που”… , όπως λέμε!.. Ο ανηψιός του Ι. Σαββίδη, γκαρσόν Καλπαζίδης, ο οποίος εφέρετο ως ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, μιας Ξάνθης που διέλυσε ο Σαββίδης, όπως και τον Πλατανιά, αλλά και σχεδον όλες τις παλιές μεγάλες Ομάδες της Μακεδονίας μας, με πρώτον και καλύτερον τον ιστορικό “Γηραιό”, αναζητείται ή καταζητείται, ενώ οι εμπλεκόμενοι στον εκ λάθους μη(!) ξυλοδαρμό του τότε προπονητού του “ΑΟΞ” και σημερινού του Μπάουκ, αλλά ξυλοδαρμό άλλου και ασχέτου (!)… Μηλιωρίδης, κλπ, είναι σήμερα στις Φυλακές!..

Η Δικαιοσύνη, βεβαίως, ακόμα να εξετάσει, … φίλεργε, αχαχαχαχαχαχαχα, Κε Τσιάρα, (κανείς δεν κατάλαβε το γιατί γράφαμε τόσο καιρό για σένα, πλην των… ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, που “έβγαλαν” -υποτίθεται- τον πρώην ΠΑΣΟΚ-ο και όψιμο ΝΔτη Κο… Πάτση, ο οποίος φυσικά πουθενά ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, απλώς κατέστη αντικείμενο ή ορθότερα υποκείμενο του ερωτήματος Νόμιμο “Ναι”, Ηθικό όμως (;), κάτι που είναι για πολλά γέλια, όταν κανείς εξετάσει το μείζον του σημερινού πολιτικού δυναμικού μας!..

Διαβάστε όμως το δήθεν… “Ντοκουμέντο”!..

Διαβάζοντας το παραπάνω πρωτοσέλιδο, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς τα παρακάτω, για το τί μπορεί να έχει συμβεί (λέμε τώρα) στο θέμα των παρανόμων και δήθεν κυβερνητικών ή και… Μητσοτακικών ακόμα, υποκλοπών, που “έφερε στο… φως” (sic), ο γενικώς…  “κυνηγημένος” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, δια του “δικού” του οπαδού(!) Μπαξεβάνη, αυτό το “alter ego” του κρυφο – “Χρυσαυγίτη” Χίου, ατόμου σε ρόλο δήθεν δημ/φου της Χουντο-Ναζί πτέρυγας της “Χουντο-Συριζαίϊκης” συνεργασίας, Χούντας με την οποίαν δεν έπαψε ποτέ να συνεργάζεται (ως “αναγκαίο κακό”), για τους λόγους του (κυρίως εκπ/σεως – πληροφοριών – συμβουλών, κλπ), ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” με το… Μοσχατο-Πρεβεζάνικο* παρακράτος του:

* Ο σημερινός… “Π.Μ.”, όχι με… την δραχμή, όπως έλεγε η κάποτε φοβερή εκείνη ε/διαφήμιση, αλλά το δίδυμο Π./Μ., με την ντεντεκτιβίστικη… κατατομή!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Σκέψεις:

1. Μεγάλοι μάγκες εκεί στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αφού κατόρθωσαν και “έστησαν”, [και πριν ακόμα από την αλλαγή της εξουσίας στην χώρα τον Ιούλιο του 2019, (και πριν ακόμα, αφού γνωρίζουν και το ποιός φωτογράφισε τον πολιτικό τους Αρχηγό στο “γιοτ” της Παναγοπούλου), αλλά και με την αλλαγή της εξουσίας και τον ερχομό της ΝΔ σ’ αυτήν, (ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά)], “έστησαν” λοιπόν ολόκληρο σύστημα ΑΝΤΙ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ (με βάση τα περί κυβερνητικής “κατασκοπείας” της Κας Γεροβασίλη, αχαχαχαχαχα, θα έπρεπε να έγραφα σύστημα ΑΝΤΙ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ) και έτσι ανακάλυψαν και αποκαλύπτουν σήμερα στον λαό τις -και καλά- βρωμιές… Μητσοτάκη!..

2. Αν πούμε ότι δεν έκαναν τα όσα η παραπάνω παράγραφος αναφέρει και σημαίνει, υπονοεί, κλπ, … , τότε σίγουρα είχαν στις τάξεις τους έναν “Όφι Ασφαλείας”**, ένα “βαθύ λαρύγγι” μέσα στη ΝΔ και φυσικά δίπλα και “μέσα” στο Π-Θ κό Γραφείο (Κυβερνητικό και προσωπικό), έναν εκπ-νο και έμπειρο στα θέματα αυτά επαγγελματία, ο οποίος τους ενημέρωνε συνεχώς και έτσι αυτοί έφτιαξαν σχετικό κατά της ΝΔ… αρχείο ή τους ενημέρωσε, σχετικά με τις παράνομες αυτές υποκλοπές, εσχάτως και συγκεκριμένα λίγο χρόνο πριν πάρει το “Ο.Κ.” ο… Μπαξεβάνης από τον “Σόρος-Τσίπρα” να αρχίσει στην βρωμοφυλλάδα του τις… αποκαλύψεις!..

** Και ακόμα ίσως να έχουν “δικό” τους στο Κόμμα της ΝΔ, κάτι πολύ πιθανό, αφού για να έχει διεισδύσει τόσο… εύκολα και τόσο, όπως αποδεικνύεται, δυναμικά ένας τέτοιος… “όφις”, το Κόμμα θα πρέπει να ήταν και να είναι ακόμα σε κατάσταση διαλύσεως, λέγε με… “Κολοχανείο”!..

3. Μπορεί όμως ούτε και η 2η πιο πάνω παράγραφος να ισχύει, αλλά ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” να είχε αναπτύξει ως Κ-Β σχέσεις με την “ΜΟΣΑΝΤ” ή και με τυχόν -λέμε τώρα- ξέμπαργκους πρώην Ι/πράκτορες και έτσι αυτοί οι… θεοποιημένοι του Ισραήλ επαγγελματίες να τους έδωσαν την σχετική πληροφόρηση!..

4. Ίσως όμως και να μην ισχύει ούτε και η πιο πάνω παράγραφος, αλλά απλώς ένας… δυσαρεστημένος και σίγουρα βαθιά… εισηγμένος, αχαχαχαχαχα, στο υποτιθέμενο υπόψη “κόλπο” και συνεπώς γνωρίζων το… θέμα ΝΔούλης, θέλοντας, για τους λόγους του, να εκδικηθεί το Κόμμα του, τους πρώην συνεργάτες του ή και τον ίδιο ακόμα τον Π-Θ, να άλλαξε πολιτικό… λιμάνι, με ή χωρίς… “Σορος-Τσιπραίϊκες” υποσχέσεις και… τάματα!

5. Μπορεί όμως και κάποιος Έλληνας, ένας πρώην πράκτορας πχ, και με γνωριμίες με Ι/πράκτορες, όπως και με  Αμερικανούς της εδώ Α/Πρεσβείας, αλλά και με πρόσβαση και στην ΝΔ(!) από πολλών μάλιστα ετών, ώστε να χαίρει απολύτου εμπιστοσύνης (ων άτομο υπεράνω υποψίας”), των εκεί πολιτικών… αφεντικών του (χωρίς πρόσβαση στο Κόμμα “αντι-στόχο”, “εν προκειμένω” στην ΝΔ, δεν μπορεί να σταθεί γενικώς από μόνη της καμιά αντι-ΝΔκή ή άλλη αντι-τάδε / όπου “τάδε” άλλο Κόμμα… θεωρία, απλώς και μόνον με ένα άψυχο υλικό, ακόμα και αν αυτό είναι το… παγκόσμιο “Πριντέϊτορ”), άτομο το οποίο για τους λόγους του και κυρίως αυτούς των μεγαλόσχημων του “εν Ελλάδι”… χρήματος εξω-κομματικών αφεντικών του, κρυφο-Χουντικής βεβαίως αποκλίσεως, να συνεργάζεται πλέον με τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” λειτουργώντας, (γνώστης ων συνωμοσιών, δολοπλοκιών, κλπ, από την θητεία του στις ΜΥ), ως ο σχεδιαστής και βασικός καθοδηγητής όλου αυτού που ζούμε σήμερα!..

6. Μπορεί όμως να μην είναι μόνον ένας πρώην έμπειρος Ε/πράκτορας, που δουλεύει πλέον γι’ αυτούς, αλλά και ολόκληρη Ομάδα ατόμων (με πρώτον και καλύτερο τον πρώην αυτόν πράκτορά μας), Ομάδα λοιπόν πρώην Κυπατζήδων, (καθόλου δύσκολο, αφού η υπόψη Υπηρεσία είναι εδώ και πολλά χρόνια… στην “εντατική” / ας το γράψω έτσι), οι οποίοι να εργάζονται σήμερα (μάλλον σε κρυφό “pay roll”), στις επχ-σεις μεγάλου… ζουγκλιέρη(!)… άρχοντα του ήδη αναφερθέντος ελληνικού πολυ-χρήματος, που έχει στοχεύσει εδώ και χρόνια τη ΝΔ και τον Αρχηγό της, έχοντας εκτιμήσει πως τα συμφέροντά της εκφράζονται καλύτερα με τους “Χουντο-Συριζαίους”!..

7. Πρέπει να είναι άνδρες (λέμε τώρα), εκεί στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με πολλές τεστοστερόνες, με πολύ “αντρουά”, με πολλά κιλά… αρχίδια, αφού βγάζουν στο πρωτοσέλιδο της βασικής προπαγανδιστικής και βρώμικης αντι-Κ-Βκής ε/φ τους, (Κυριακή 20-11-2022), την φάτσα ενός, όπως λένε, Ι/πράκτορα, (προφανώς κάποιος θα τους είπε πως αυτός πια είναι… απόστρατος… , ενώ δίνουν το όνομά του -Ερέζ ΟΦΙΡ- και την ονομασία της Ομάδος που ανήκε***), χωρίς όμως να τον συνδέουν απ’ ευθείας με συγκεκριμέμες παρακολουθήσεις, αλλά απλώς αναφέροντάς τον με την παρουσία του “Πριντέϊτορ” στην χώρα μας, κάτι που και αν ακόμα έχει συμβεί, γιατί να τον ενοχοποιεί για τις όποιες δήθεν παράνομες παρακολουθήσεις; Ο “προμόουτερ” ή και “εκπ-τής” ακόμα των όποιων τυχόν αγοραστών, γιατί να είναι και πίσω απ’ ό,τι έγινε, όπως το συνωμοσιακό σενάριο των Συριζαίων ισχυρίζεται; (Συνωμοσιακό σε ό,τι αφορά την ΝΔ, αλλά όχι τον Σύριζα, ο οποίος ήταν αυτός που διέθετε, μέσω συνεργαζόμενου μεγαλο-επχτία (αγοραστή) το παράνομο αυτό λογισμικό και το οποίο χρησιμοποίησε επί μακρόν, κατασκοπεύοντας τη ΝΔ και τα μέλη της, όπως φυσικά και τον ίδιον τον Π-Θγό! Και αυτό είναι “καθαρό”, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, θα πρέπει να μας πει το πώς έφτασε στις πληροφορίες – αποκαλύψεις του, όπως από την 1η στιγμή γράψαμε, κάτι που δεν θα κάνει ποτέ, όπως εδώ και αναλύσαμε και εξηγήσαμε)!

-/-

*** Η απειρία και κυρίως η ασχετοσύνη του Μπαξεβάνη και των “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” (με 1ον τον “Σόρος-Τσίπρα”) ή ακόμα και το αντι-ΝΔ-κό πάθος ίσως του έμπειρου και σχεδιαστή της όλης αυτής συνωμοσίας Έλληνα πράκτορά τους, που νομίζει ότι τώρα κάθεται πάνω σε… δάφνες νίκες, κλπ, (πάθος που… νίκησε τον αναγκαίο συναισθηματικό αυτοέλεγχο ενός εμπείρου πράκτορος), οδήγησαν στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (λάθος της ε/φ και συνεπώς με αντίκτυπο του λάθους αυτού και στο Κόμμα του Τσίπρα), ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ Ι/ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΦΩΤΟ” ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ, ΑΝ(!!!) ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟ Ερέζ ΟΦΙΡ και έγραψε η ε/φ!

Και είναι ΛΑΘΟΣ, διότι προσβάλλεται ευθέως η Ι/Υπ. Εξ. Πληροφοριών, η “ΜΟΣΑΝΤ”, το φοβερό αυτό γέννημα της “ΜΙ6”, και αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ή ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΟΥΣΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ “ΑΡΧΩΝ” ΓΕΝΙΚΩΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ(!) ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ ΟΣΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ, ΧΩΡΙΣ… ΑΥΤΗΝ!..

Η “ΜΟΣΑΝΤ” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ (ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ), ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, … ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΟ “ΑΝΟΙΓΜΑ” ΤΗΣ ΣΤΟΝ Ι/ΛΑΟ, (ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ “ΣΑΪΤ” ΤΗΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΕΚΤΙΜΩ, ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ… ΕΜΜΕΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ Κ-Β ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΙΑ Κ-Β (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ι/Κ-Β), ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε-Τ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ “ΠΕΔΙΟ”, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ, … ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝΤΕΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΕΟΙ!

ΤΟ ΕΚΑΝΕ (έμμεση δηλαδή προσβολή του Ισραήλ), δια της αρνητικής αναφοράς της ε/φ του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” “δημ/φου” Κου Μπαξεβάνη, (ας μην κρυβόμαστε πια), ουσιαστικά στην “ΜΟΣΑΝΤ”, [Ι/Υπηρεσία, η οποία ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ Ε/Κ-Β Η(ΔΙΑΖ) ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ, ΛΟΓΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ], Ο ΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ:

Διαβάστε:

– Λόγω του ότι διατηρεί και ως πολιτικός τα χαρακτηριστικά του… χαρτοπαίκτη, γνωστού όντος ότι ήταν πολύ καλός τέτοιος παίκτης; (“Δεν γαμιέται, παίζω τα ρέστα μου, χαμένος για χαμένος είμαι”, κλπ);

– Λόγω του πολιτικού / ιδεολογικού μίσους του, πλην του Κ.Κ.Μ., και προς τον Κο Νετανιάχου και το σημερινό, μετά τις εκλογές, Ισραήλ, “κλείνοντας το μάτι”, εν όψει εκλογών, και προς τους κυβερνώντες τις Η.Π.Α. “Δημοκρατικούς”, οι οποίοι ως γνωστόν διαρκώς, όσο κυβερνούσαν τις Η.Π.Α., υπονόμευαν τις Κ-Β σεις Νετανιάχου;

– Λόγω της πολιτικής προς αυτόν επιλογής του Κου ΡΤΕ, ο οποίος λίαν πιθανώς να τον “κρατάει απ’ τα αρχίδια” απ’ εκείνο το ταξίδι του το 2018 στην Τουρκία και ειδικά μετά απ’ εκείνη την κρυφή συνομιλία του στην Άγκυρα, όπου ήσαν μόνοι ο Τσίπρας, ο ΡΤΕ και οι “δικοί του” (οι λακέδες του) και ασφαλώς η “ΜΙΤ” του Αρχι-γάτου, Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ;

– Λόγω της διεθνιστικής του και συνεπώς αντεθνικής άθεης ιδεολογίας του, ιδεολογία που ποτέ δεν έκρυψε, ιδεολογία που δεν θέλει την Ελλάδα Κράτος, αλλά χώρο, ιδεολογία που δεν θέλει ΜΥ και παρακολουθήσεις, και που γενικώς, για να μην  σας κουράζω, θέλει μια ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΗΣΗ στην χώρα;

Μια κολόβωση της χώρας, που κατά τον Χουντόπαιδα “Σόρος-Τσίπρα” θα είναι το… τελειωτικό κτύπημα στους Ε/Εθνικιστές – Εθνιστές και Πατριώτες γενικώς, δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι ευρίσκεται εκτός των πολιτικών… στόχων – οραμάτων του, καθώς και των Κομμουνιστών, με δυτικό πια μανδύα, που τον ακολουθούν!..

– Λόγω μιας, σε φάση εξέλιξης, αναπτύξεως στον εγκέφαλό του, πολιτικής άνοιας;

– Λόγω κάποιου άλλου λόγου, μη δυνάμενου ακόμα να εκτιμηθεί;

-/-

Αγαπητοί!

1. Από τις πιο πάνω παραγράφους, υπ. αρ. 1 έως και 7, με τους όποιους τυχόν αστερίσκους τους, μόνον οι 5 και 6… και αυτές ενωμένες, μπορεί να “σταθούν”! Τα έχουμε πει και γράψει ξανά!..

2. Υπάρχουν παράνομες υποκλοπές, ναι, αλλά αυτές είναι του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, (του “εν Ελλάδι” Κόμματος του… Ηρακλη ΠΟΥΑΡΟ), απλώς δεν έχουν την απαραίτητη στην ΝΔ αναγκαία βαθιά πολιτική αλητεία ή τις γνώσεις – ικανότητα, εκεί όπου υπάρχει… αλητεία, ώστε να “το γυρίσουν τούμπα” και να το υποστηρίξουν!..

Είναι όμως μάλλον καλύτερο, αν το δει κανείς βαθύτερα, που η απάντηση της Κ-Β είναι θεσμική (τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να είναι στο ορατό πεδίο) και η ΝΔ έκρινε, δια του Αρχηγού της και Π-Θ-γού, πως είναι φρονιμότερο και πολιτικά ορθότερο, το Κόμμα να παραμείνει πολιτικό και να μην καταστεί, οδηγούμενο μάλιστα από την κινούμενη λάσπη και βούρκο της Τσιπρικής Αντιπολίτευσης, κόμμα υποψιών, υπονοιών, ένα Κόμμα των “βίπερς” και των “Κόμικς”, όπως σε λίγο θα έχει μετατραπεί το Κόμμα της “Κουμουνδούρου”! (“Τρίζουν τα κόκαλά του”)!..

3. Για μια ακόμα φορά προτείνεται στον Κο Π-Θγό να… αυτο-προσβάλλει το θεσμικό του πολιτικό “είναι”, και να βγει αυτός και να πει στον ε/λαό, τον / τους λόγους της νομίμου παρακολουθήσεως του Κου Ανδρουλάκη, την στιγμή μάλιστα που βοά σχετικά όλη η Ευρω-Βουλή!.. Θα κάνει καλό έτσι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, αλλά και στο ίδιο το Δίτιτλο πλέον “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”, αφού ο υπόψη νεαρός πολιτικός δεν μπορεί “με τίποτα” να κουβαλήσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ (!) πολιτικό βάρος της παρατάξεως που ηγείται, όσο και να ζούμε στην Ελλάδα, όπου μπορεί να γίνουν τα πάντα!..

4. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΔΗ Ο Π-Θ Κ.Κ.Μ., ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”,  ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ-ΤΟΥ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ “ΑΝΟΙΧΤΑ” ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ(!) ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ Κ.Κ.Μ. ΝΑ “ΡΙΞΕΙ” ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ , ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, … ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο… ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΣ Π-Θ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Π-Θ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!..

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ… (ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ) ΑΓΑΠΟΥΝ!..

5. ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ!

ΥΓ. Ο Ε/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

-/-

Β. Προσπάθησα να μπω στην σελίδα που ακολουθεί, αλλά την έχει “κλεισμένη” η Δύση, αφού είναι… rt / ρωσική!

Έγινε ΝΑΖΙ-στική η σημερινή Δύση;

Θυμάστε, που όταν άρχισε η Ρ/ΕΙΣΒΟΛΗ στην Ουκρανία ρωτούσαμε απ’ εδώ, “ποιά είναι η Δύση”, “πώς αυτή ορίζεται σήμερα”, κλπ, κλπ, κλπ;

Κοι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” των Η.Π.Α., κάποια απάντηση ίσως;

Προσέξτε στο τέλος της ημέρας, μην ξεφτιλιστείτε τελείως, Κε… Μπάϊντεν και κυρίως εσείς οι… πνευματικοί οδηγοί του, αχαχαχαχαχαχαχα, αφού είναι μάλλον βέβαιο πως οι περισσότεροι στο τέλος θα δικαιολογήσουν έναν άρρωστο άνθρωπο, έναν πάσχοντα από άνοια γέροντα*, όχι όμως εσάς όλους!..

* Η Νάνσυ πανέξυπνη ούσα την “έκανε”, προ της επικείμενης μεγάλης και παγκοσμίου εκτάσεως… ¨κοσμοχαλασιάς¨!.. “Καλά Στερνά”, Κα Πρόεδρε!..

https://www.rt.com/news/566826-western-neo-nazi-exposes-reality/?utm_source=browser&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=push_notifications

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-