ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΡΩΤΑΤΕ, ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ!

Φίλοι μου / μας!

1. Γράψαμε για τα 40 “F-16″ κλπ, που φέρεται να συμφώνησαν οι Η.Π.Α. και οι Τούρκοι, κλπ, με βάση τ/”σάϊτ”, φίλε! Δεν είπαμε ότι είναι έτσι, ότι η πληροφορία δηλαδή είναι ακριβής, άλλωστε οι τεχνικές συνομιλίες συνεχίζονται, αν δεν σφάλλω!.. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια ευκαιρία τότε να σχολιάσουμε αναλόγως και κυρίως τις Η.Π.Α., το αν έχει ‘η είχε συμβεί κάτι τέτοιο, Η.Π.Α. ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΙΖΟΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΛΠ, ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ “S-400”!..

Η αξιοπιστία των τ/”σάϊτ” θα φανεί στο μέλλον, φίλε, αν και Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ (ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ), ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ (!) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ (ούτε και τα 40 “Γιουροφάϊτερ Ταϊφούν”, που φέρεται να θέλουν να αγοράσουν από τις Γερμανία – Γαλλία οι Τούρκοι, κάτι που “έβγαλαν” τώρα στην επιφάνεια), ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΡΑΓΔΑΙΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Έτσι, η Τουρκία ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ Α/Φ ΚΑΙ (+) ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ… “ΚΑΑΝ”, που θα … αναμένουμε να το δούμε!..

Σε ό,τι αφορά ακόμα το τ/ΓΕΕΔ, δια στόματος του τέως Α/ΓΕΕΔ και ανέκαθεν Αρχιτσάτσου Τ/Στρατηγού και ΥΠΑΜ Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ακούσαμε πως τα “F-35” αντιμετωπίζουν σήμερα πολλά προβλήματα τεχνικής φύσεως και γι΄αυτό, όπως είπε / όπως προσέθεσε, μέχρι και οι Ισραηλινοί δεν τα “πετάνε”, ή αδυνατούν να τα “πετάξουν”, κλπ!.. (Προφανώς κάτι θα τους “σφύριξαν” εκεί στο Τ/ΓΕΕΔ οι τεχνικοί-τους, ήτοι αυτοί που τους έχουν στείλει στις Η.Π.Α. για τις διακρατικές διαπραγματεύσεις για την αγορά των “F-16”, κλπ).

Επομένως, αναρωτήθηκε ο Κος ΓΚΙΟΥΛΕΡ, «γιατί να πάρουμε “F-35”, ενώ έχουμε το “ΚΑΑΝ”», για το οποίο μάλιστα έδωσε και χρονικά όρια, μέχρι και για την ένταξή του στην ΤΠΑ (!!!), (μάλλον από “ΚΑΑΝ” θα μείνουν με τον γνωστό, συγχωρεμένο πια, πολύ καλό Α/ηθοποιό Τζέϊμς ΚΑΑΝ, που είχε παίξει και στον “ΝΟΝΟ”), αφήνοντας να εννοηθεί ο Κος ΓΚΙΟΥΛΕΡ πως προτιμούν ή θα προτιμούσαν τα “F-16”!..

Η αλήθεια είναι πως η τ/εξωτερική πολιτική ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (!!!) για να πάρει πολεμικά α/φ και επειδή πιστεύουμε τον Κο Τ/ΥΠΑΜ, οι ΤΕΔ θέλουν την υλοποίηση του 100% του προς τις Η.Π.Α. αιτήματός τους σχετικώς με τα 80 “F-16”!.. (Πλήρη αγορά και χωρίς όρους, ενν. τους αφορώντες εμάς, κλπ)!..

Για παράδειγμα, στην παρούσα συγκυρία που υβρίζουν σκαιότατα το Ισραήλ και που διαχωρίζουν την θέση τους 100% από την Δύση και το ΝΑΤΟ, στο θέμα – πρόβλημα που επανήλθε δριμύτερον στην Μ. Ανατολή, ήτοι αυτό ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστινίους, ανέφεραν “πονηρά” και δολίως πως, θέλουν να αγοράσουν 300 με 350 πολιτικά α/φ “Air Bus”, ώστε… σκεφτείτε παρακάτω μόνοι σας και μόνος σου, φίλε!..

Τέλος, το “εμπάργκο” που ρωτάς, σε πώληση όπλων στην Τουρκία από τις Η.Π.Α., κλπ, το επέβαλε ο ΤΡΑΜΠ, λίγο πριν από την… πτώση του!..

2. Ό,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! Διαβάστε!

Ο παλαιός Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Μετίν ΑΤΑΤΣ ή… “Νάνος” έλεγε αλήθεια, όταν μας έλεγε στην Αθήνα, προ ετών ότι το ΤΠΝ ενδιαφέρεται και στοχεύει πρωτίστως στο να γεμίσει το Αιγαίο με πολεμικά του σκάφη, με προφανή αποτελέσματα και όχι τόσο για πολεμικά ναυτικά σχέδια και ό,τι συναφές!.. (Αυτό σημαίνει ότι το “ΕΠΝ” δεν θα προλάβει να εξέλθει των Βάσεών του*, ή και αν ακόμα προλάβει, τότε κυριολεκτικώς να “πνιγεί” από… τις κόκκινες σημαίες με την ημισέληνο)!..

Έτσι, είδαμε στην εορτή για τα 100 έτη από της ιδρύσεως της “Τ.Δ.” 100 (!) τ/πολεμικά σκάφη, του “ΤΠΝ”, να παρελαύνουν στον Βόσπορο, κλπ!.. (Θα μου πείτε πολύ… φτωχή η σκέψη σου! Ίσως, αφού είμαστε γνωστοί… μικρόνοες)!..

Αυτός είναι και ο λόγος, αφού αυτή είναι η… φιλοσοφία τους, που θέλουν 80 νέα “F-16” και εκσυγχρονισμό σε “Οχιές” άλλων 40 παλαιών ομοίων α/φ, που ήδη έχουν στον “στόλο” τους, κλπ, ήτοι θέλουν να δημιουργήσουν στον εναέριο χώρο του Αιγαίου Πελάγους, ό,τι στοχεύουν και στην θάλασσά του!.. (Αυτό έκαναν και με τα “DRONES” τους, κυρίως τα “επιθετικά”! Μόνον που αν Αεροπορία σήμαινε “DRONES”, αυτά θα είχαν προ πολλού εξευρεθεί και σε παγκόσμιο βάση!.. Συνεπώς, προεκτεινομένης της -ας πούμε- … σκέψεως αυτής, λέμε πως πχ τα… αόρατα “F-35” ή ακόμα και τα “F-16” είναι, σε κατά μόνας σύγκρισή τους με τα οποιαδήποτε “DRONES”, απείρως… προτιμότερα αυτών! Το ΙΔΑΝΙΚΟ θα ήταν ασφαλώς ένας, βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού, συνδυασμός των πανάκριβων “F-35”, “F-16” και των ολιγότερον κοστοβόρων επιθετικών “DRONES”, όποιας μορφής!.. (Πχ “Μπαϊρακτάρ”).

* Το ΕΠΝ ασφαλώς και δεν θα καταληφθεί “εξ απήνης”, ήτοι εντός των Βάσεών του, ενώ παράλληλα, θυμίζω, ότι έχει τοπθετήσει… “ΑΦΤΙΑ” σε όλο το ε/Αρχιπέλαγος, με αποτέλεσμα να το ελέγχει!.. Το αν θα προλάβει να… λάβει θέσεις, πριν αποκοπεί από την επαφή του με την Κύπρο, (λόγω “ΑΚΣΑΖ”), είναι / παραμένει ένα θέμα!..

3. Το πόρισμα του συγχωρεμένου Εισαγγελέως ΤΣΕΒΑ “ομιλεί” για νεκρούς ΜΟΝΟΝ (!) ΕΚΤΟΣ (!) του Πολυτεχνείου (αν θυμάμαι καλά για 25 άτομα, τα οποία αναφέρονται με τα ονοματεπώνυμά τους) και για ΚΑΝΕΝΑΝ (!) ΕΝΤΟΣ (!) αυτού!

Οι νεκροί αυτοί, σε περιοχές όπως πχ στην “3η Σεπ.”, εμπρός από είσοδο Υπουργείου, στα Λιόσια, κλπ, ήσαν νεκροί, είτε κυρίως από αδέσποτες σφαίρες, είτε και από συνειδητές εκτελέσεις σε οπτική επαφή θυτών – θυμάτων!..

Φέρεται ότι λίγες ημέρες πριν από τις 17 Νοε και τα γεγονότα, ο Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ και οι Ι/ΜΥ είχαν στείλει στην Αθήνα (αεροπορικώς ή ατμοπλοϊκώς, δεν είμαι εύκαιρος τώρα να απαντήσω / είχε βοηθήσει μάλιστα και επχ-τίας με γιοτ, άτομο που είχε μεγάλη σχέση με την ” ΕΟΚΑ Β’ “, κλπ, στην οποίαν κυρίως έστελνε οπλισμό), εκπ-νους, λαϊκιστί, σε… μπουρδελοποίηση καθεστώτων, Κομμάντος τους, (σε γνώση και συνεργασία με το τοπικό Κλιμάκιο της “CIA” στην Αθήνα), οι οποίοι, με πολιτική περιβολή, και σε συνεργασία με ντόπιους συνεργάτες τους, προκάλεσαν ό,τι τελικώς προεκλήθη στο Πολυτεχνείο, με στόχο να “πέσει” ο δικτάτορας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ* [τον συνέλαβε (!!!) η Ομάδα του συγχωρεμένου Ιωαννιδικού Τχου ΚΟΛΟΜΒΑΚΗ] και να πάρει την εξουσία ο “δικός” τους Ταξίαρχος Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ή “Αόρατος”, Έλληνας εβραϊκής, εξ Ιωαννίνων, καταγωγής, ο οποίος ήταν “στο κόλπο” (!..), ενώ να προσθέσουμε, αγαπητέ, πως ο… Ιωαννίδης, (που είχε τόσο ήθος, ώστε “έρριξε”, ως άλλος Βρούτος, τον ευεργέτη του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος τόσο πολύ τον αγαπούσε, θεωρώντας-τον “ψυχούλα”, ώστε τον απεκάλεσε… “ΑΡΣΑΚΕΙΆΔΑ” (sic), όταν ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ του ανέφερε ότι “ετοιμάζεται να σε ρίξει ο Ιωαννίδης”), είχε νυμφευθεί την γειτόνισσά του στα Πατήσια Ελληνο-Εβραιοπούλα Αλζαράκη, αδελφή του γνωστού Ιατρού και Κλινικάρχη των Αθηνών (“ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” απέναντι από Α/Πρεσβεία Αθηνών), Ζακ ΑΛΖΑΡΑΚΗ, Οργάνου των Ι/ΜΥ, άτομο που φέρεται να “έψησε” τον Ιωαννίδη στο να πράξει ό,τι έπραξε, με αντάλλαγμα την -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, κάτι που τάχα το είχαν υποσχεθεί οι Η.Π.Α.!..

Τόσο έξυπνος ήταν ο Ιωαννίδης, αλλά και τόσο ε/πολιτική Ιστορία γνώριζε! (Οι Η.Π.Α. είχαν “υποσχεθεί” κάτι άλλο όμως! Να δώσουν ένα ηχηρότατο σκαμπίλι στην Ελλάδα, μετά από την άρνηση από τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, λίγα χρόνια πριν, του σχεδίου “ΑΤΣΕΣΟΝ”, ενός σχεδίου που ουσιαστικά έδινε την Κύπρο στην Ελλάδα, όπως εδώ σας τα έχουμε γράψει όλα αυτά, ένα σχέδιο που ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!!!), δεν απεδέχθησαν ο Αρχιεπίσκοπος… Μακάριος ο Γ’, ο πράκτορας των Βρετανών Σπύρος ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, αλλά δυστυχώς και ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Ήταν τότε που είχε πει ο “Γέρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” στον Μακάριο, το περίφημο “ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΝ” και ακολούθως έστειλε την Μχία, με τρόπο που έχουμε γράψει, κλπ)!

Γι΄αυτό λοιπόν, για να επανέλθουμε, “βγήκε” μετά ο Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και είπε το “με πούλησαν οι Αμερικανοί”!..

* Ο Παπαδόπουλος δεν δέχθηκε το 1973 να βοηθήσει το Ισραήλ και τις Η.Π.Α. , ώστε να καταστεί από εύκολη, έως απλή η νίκη του Ισραήλ, κατά των Αράβων, (Αράβων υπό τους Αιγυπτίους), στον “Πόλεμο Της Εξιλεώσεως”, όπως ονομάσθηκε, όπως είχε κάνει το 1967, όταν τους είχε δώσει ακόμα και τα… παπάρια του, κατά τον “πόλεμο των 6 ημερών”!..

“Τον έβγαλαν λοιπόν από την μέση” (Νοε 1973), έβαλαν επικεφαλής της χώρας μας τον “άνθρωπό” τους και “έκαναν τη δουλειά” τους στην Μ. Ανατολή!

Ένας άλλος Έλληνας που είχε αρνηθεί να δώσει βάση στο Τρόοδος στις Η.Π.Α., ώστε να βάλλουν εκεί ραντάρ, κλπ, (σήμερα έχουν εκεί το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΑΝΤΑΡ “ΕΣΕΛΛΟΝ”, με υποβάσεις στην Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία), ήταν ο Μακάριος ο Γ’ , ο οποίος αρνήθηκε σε σχετικό αίτημα του “γνωστότατου” Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, αν δεν σφάλλω στα τέλη του 1972 ή στις αρχές του 1973! Ήταν τότε που ο επίτιμος σήμερα υπεραιωνόβιος  Π-Θ της “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β” “Διεθνής Εβραίος” (Αμερικανο-Γερμανός εβραϊκής κατατγωγής) Δρ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ “υποσχέθηκε” στον Αρχιεπίσκοπο ότι “θα το πληρώσει”, με αποτέλεσμα να έχουμε το 1974 την… παρέλαση του “ΑΤΤΙΛΑ” στο Νησί μας! (Μια από τις πιο “ξεκάθαρες” ιστορικά παγκόσμιες συνωμοσίες)!..

-/-

Επανερχόμενοι τώρα, τονίζουμε (!) πως στον χώρο του Πολυτεχνείου έπεσε μόνον… αναλογικό “Κλωτσίδι”, ενώ ο συγχωρεμένος Υπίλαρχος τότε Γουνελάς έβαλε το άρμα μέσα στο Ίδρυμα, γκρεμίζοντας την Πύλη, σε συνεννόηση με τους… εγκλείστους, και κυρίως με τους επικεφαλής τους, Λαλιώτη, Δαμανάκη, κλπ, και ήταν τότε που έπεσε η κοπέλα που καθόταν πάνω στην μια κολόνα της Πύλης και έσπασε το πόδι της!.. Πρόκειται για την Κα Αρχιτέκτονα, (δεν την θυμάμαι τώρα, νομίζω σε -πουλου τελειώνει το επώνυμό της), η οποία, προς τιμήν της, εκλήθη από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πήγε και αναστήλωσε, προ ολίγων ετών, τον τάφο του ΧΡΙΣΤΟΎ μας στο Ισραήλ και που, επίσης, τελευταία στιγμή, αρνήθηκε πρόταση που της είχε γίνει, νομίζω ήταν στις προηγούμενες εκλογές το 2019, να κατέλθει ως βουλευτής!..

Πολλοί φοιτητές βρήκαν καταφύγιο στο έναντι του Πολυτεχνείου σπίτι της ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ, η οποία τους έκρυβε, σώνωντάς τους από την αστυνομική σύλληψη και το ξύλο, “κάνοντας την πάπια”!..

Ένας εκτός του Πολυτεχνείου νεκρός ήταν και ο νεαρός εκ Μυτιλήνης που φέρεται να σκότωσε… “με στεγνό τρόπο” ο Ντερτιλής, καθ΄α και ο οδηγός του “τζιπ” του κατέθεσε στο Δικαστήριο, καταστρέφοντας έτσι μια ΑΚΡΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ (!!!) ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ πχ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960 (1963) ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ Τ/Κ ΣΤΡ-ΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Ε/Κ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ…

Τέλος, τα παιδιά και στην Νομική (Φεβ. 1973), και στο Πολυτεχνείο (Νοε 1973), από αγνά και μόνον κίνητρα εκινήθησαν! ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΣ! Ήσαν όμως θύματα (!), ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ενός ευρύτερου ξένου ΣΧΕΔΙΟΥ, “κομμάτια” του οποίου, και σε γενικές γραμμές ασφαλώς, διαβάσατε παραπάνω!

Αρκετοί εκ των τότε εγκλείστων, πχ στο Πολυτεχνείο, έκαναν ακολούθως ΚΑΡΙΕΡΑ “πουλώντας” ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά της 1ης Χούντας, αυτής του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, όπως ήσαν ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, η Κρητικιά κόρη Χωροφύλακα Δαμανάκη, που φέρεται να έκανε, Κε… Μπιμπίλα, 3 απόπειρες αυτοκτονίες για τον αγαπημένο της – σας, τάχα μου αριστερό, ΚΙΜΟΥΛΗ, ο Τζουμάκας, και άλλοι!..

Έχουμε πει και γράψει πως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΈΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ / ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ! Ο ΑΛΕΚΟΣ “ΧΑΙΡΕΤΑΙ” ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1976, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΛΓΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ “ΦΥΓΑΣ” ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ (!!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΈ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ, ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΠΟ ΡΟΔΟ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΝΩ Ο 3Ος ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΣΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ “ΕΦΑΓΕ” ΜΕΤΑ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ!..

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ “ΟΧΗΜΑ” ΝΑ “ΠΕΣΕΙ” Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΝΙΔΗΣ! ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ -ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ- ΚΑΙ (!) ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ (!) ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ.Κ.Ε. ΣΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑϊΚΟΥ” ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!..

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΟΙΟΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

4. Κε Σ. ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ! ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ!

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΡΟΣ!..

ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ 1ΟΣ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΩΣ Π-Θ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1928-1932, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ “ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ” ΗΤΑΝ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ”, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π. , ΟΙ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ -“ΝΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ”- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ!..

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΗΤΕΡΑ”-ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ… Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΑΡΠΑΓΑ” ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ! ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ  ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΡΉΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ “ΕΘΝΑΡΧΟΥ”, ΛΕΓΕ ΜΕ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΥΠΟΠΤΗ, ΑΦΟΥ ΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΙΣΣΑ, ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΝΑΣΕΡ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ Ε/ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!..

5.

Που καταντήσαμε, πρωθυπουργέ μου!

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 

*** Είναι πλέον κοινή πεποίθηση. Το φετινό πρωτάθλημα, το ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ η κυβέρνηση στον Αλαφούζο και το Σκάϊ για λόγους πού ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε. Με την Αεκ και το Μπάοκ να μη φέρνουν αντιρρήσεις γιατί το στόμα τους είναι γεμάτο. Από κει και πέρα, το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ! Αυτοί με τις σκευωρίες, εμείς ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ! Και βλέπουμε… ***

*** Μέσα στα πολλά άλλα πού θα ήθελε πλέον ο Ντέμης, είναι και να γίνει πρόεδρος της Επο. Αλλά … δεν ! Αυτοί πού αποφασίζουν τον έχουν για καμένο χαρτί ***

*** Ολοι τους ίδιοι είναι, αλλά οι καινούργιοι είναι χειρότεροι ! Αυτός ο αρχιδήμαρχος Δούκας, άλλα έλεγε προεκλογικά, πού μας είχε ζαλίσει με τον … «πράσινο Βοτανικό» και άλλα λέει τώρα, πού έφτασε στο κιούπι με το μέλι. Τουλάχιστον ο προηγούμενος, ο Μπακογιάννης είχε πεί απ’ την αρχή τι σκόπευε να κάνει με το Βοτανικό. Τούτος ο καινούργιος ξεκίνησε με κωλοτούμπες και άμα ξεκινάς έτσι, είναι σίγουρο πως έτσι θα συνεχίσεις ***

*** «ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βγάζουν τους προέδρους της ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δύναμη στις ενώσεις αλλά δεν τη χρειάζεται, γιατί έχει τη στήριξη της κυβέρνησης λόγω ΣΚΑΪ κλ.π. Και ο Μαρινάκης … «είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός, αυτός που κυβερνάει τη χώρα» ( Μάκης Σβολιαντόπουλος ) ***

ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ !!!

*** «Εδώ δεν έχει σύνορα, δεν έχει καλοσύνη

μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι.

Τραπέζι πεντακάθαρο, λεφτά, χαρτιά και τσόχα

κρατάς τη μύτη σου μακριά να μη σε πάρει η μπόχα»

( «ΤΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΑ», 1975 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, 2023 ) ***

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ !

ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΟΠΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ Η ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Η ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΦΟΥΦΩΤΟΥ

*** Παίρνω την πάσα από μία χθεσινή ανάρτηση του καλού φίλου και μεγάλου Ολυμπιακού, Νίκου Μαυρωνά, Γράφει : «Υποθετικά, αν γραφόταν και λεγόταν στα μέσα ενημέρωσης ότι ” κατόπιν συμφωνίας Α΄ ομάδας και Ολυμπιακού που είχε γίνει για τις εκλογές της ΕΠΟ, τώρα είναι η σειρά του Ολυμπιακού να βάλει πρόεδρο στην ΕΠΟ”, θα γινόταν χαλασμός Κυρίου. Θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα δικάζονταν για άλλη μια φορά για … “εγκληματική οργάνωση” ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης…»

*** Να το δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά το θέμα. Και όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, το να γίνει πρόεδρος ο Μάκης Γκαγκάτσης ή Ο ΟΠΟΙΟΣ Μάκης Γκαγκάτσης, κατόπιν συμφωνία Ιβάν – Μελισσανίδη, είναι γεγονός απλώς ΓΕΛΟΙΟ. Το να γίνεται ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ των Ιβάν και Μελισσανίδη, για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην Επο, είναι μία πραγματική ΤΡΑΓΩΔΙΑ πού δεν ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ μόνο την Επο και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μια σειρά από ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, μεταξύ των οποίων την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, αλλά και ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της χώρας, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας !

*** Η υπόθεση της υπόδειξης από ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ του νέου προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δεν είναι καινούργια. Με ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, δηλαδή με ΣΥΜΦΩΝΙΑ μετά από ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ και άλλα νταραβέρια, είχαν ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ όσοι πρόεδροι ΥΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ή ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ από τους δύο, από την εποχή της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.

*** Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διορίστηκε ο Γραμμένος, με τον ίδιο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον ίδιο ο Παναγιώτης Δημητρίου, με τον ίδιο * και … χειρότερο ), ο νυν Μπαλτάκος ! Με τον ίδιο ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ και αυτή τη φορά, ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ από τους δύο «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Ρώσο Ιβαν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

*** Το αν θα πρόκειται λοιπόν για τον Γκαγκάτση, τον γιό του Γκαγκάτση, τον θείο του Γκαγκάτση, ή τον αδελφό του Φούφωτου, δεν έχει καμία διαφορά. Ακόμα και το παιδί πού κάνει ντιλίβερι τα καφεδάκια τους να έκαναν πρόεδρο, ελάχιστη σημασία θα είχε επί της ουσίας.

*** Το θέμα μας, το θέμα της ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ πού έχει διαβρώσει τον χώρο, είναι ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ πού έχουν οι ΔΥΟ, να ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέρα από τους ΚΑΝΟΝΕΣ, τους ΘΕΣΜΟΥΣ και τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

*** Και διευκρινίζω. Ο πρόεδρος της Επο, αναδεικνύεται κατόπιν ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, σύμφωνα με τις ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ δημοκρατικές διαδικασίες. Ειδικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η εκλογική διαδικασία γίνεται κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης των ΜΕΛΩΝ της. Πού συγκαλείται ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.

*** Ψηφίζουν μερικές δεκάδες εκπροσώπων των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας απ’ όλη την Επικράτεια, στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανήκει η επιλογή. Και από το αποτέλεσμα ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, αναδεικνύεται ο πρόεδρος. Αυτός είναι εν ολίγοις ο τρόπος εκλογής του προέδρου της Επο ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

ΩΜΟ, ΚΥΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΠΛΗΓΜΑ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ «ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ» !

*** Για να δούμε τώρα, ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ και ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ παραβιάζονται δια της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Μελισσανίδη και Ιβάν, για την οποία … ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙ΄ΟΛΑΣ οι ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ της ξεπουλημένης ενημέρωσης. Κατ’ αρχήν, η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ και μάλιστα κατά τον πιο ΩΜΟ, ΚΥΝΙΚΟ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ τρόπο, παραβαίνει τους κανόνες των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. *** Εχουμε δηλαδή, ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ουσιαστικά, πράγμα πού σε άλλες χώρες αποτελεί ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. Υπενθυμίζω ότι η κατηγορία των αλβανικών αρχών κατά του Ελληνα δημάρχου Χιμάρας, δικαίως ή αδίκως, ακριβώς σε τέτοιου είδους παράβαση του Ποινικού της Κώδικα στηρίχτηκε.

*** Από κεί και πέρα, εύκολο είναι να αντιληφθούμε ότι η διαμόρφωση αυτής της αρρωστημένης κατάστασης στην Επο απηχεί στους «πολιτικούς χειρισμούς» της κυβέρνησης, όσο και στα ΣΤΕΓΑΝΑ της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού ενώπιόν μας βρίσκονται ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΗΔΗ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ, «στα σκαριά» αν όχι ήδη ολοκληρωμένη.

*** Αφησα για το τέλος, φίλοι μου, το θέμα – θέαμα των ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ πού συνωθούνται στην αίθουσα των ΓΣ της Επο, «για να εκλέξουν» τον νέο πρόεδρο. Και τον εκλέγουν … διαβάζοντας πολύ προσεκτικά το όνομα στο χαρτάκι πού τους έδωσαν, εν στενώ κύκλω. Με ελευθέρα τη βούλησή τους, εννοείται. Αν θέλουν τον ψηφίζουν. Δεν τους έβαλαν δα και το πιστόλι στον κρόταφο …

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ … ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !

ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

*** «Άκουσα στο ραδιόφωνο της έρασπορτ , τον δημοσιογράφο Μαλισιώβα, ενός εκ των «υποστηρικτών» του ΠΑΟΚ στο δημόσιο ραδιόφωνο όλων των Ελλήνων και φυσικά των ομάδων, να μας λέει επί λέξει : «Μετά το αμαρτωλό παρελθόν της ΕΠΟ, τώρα είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να προτείνει πρόεδρο όπως έχει συμφωνηθεί» !!!!

*** Έτσι χωρίς ντροπή και χωρίς δισταγμό, μας λένε πως αυτό αποφασίζουν!! Και ποιο είναι το προσόν του Γκαγκάτση υιού που είναι τώρα διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ ? Σύμφωνα με τον “εξαίρετο” Μαλισιώβα, επί λέξει «Διότι διαφέρει από το πατέρα του που είχε το όνομα του ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό και αυτός ούτε κατά διάνοια έχει» !

*** Δηλαδή το προσόν του προέδρου της ΕΠΟ μας λένε ανερυθρίαστα και θρασύτατα, πρέπει να είναι … Αντιολυμπιακός!!! Μάλιστα κύριοι!! Ετσι… και κανενός τ’ αυτί δεν ιδρώνει. Ενώ κάποτε, μόνο γιατί ο Μαρινάκης μίλαγε στο τηλέφωνο σε κάποιους παράγοντες, βρέθηκε κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης !

*** Εδώ αυτοί αποφασίζουν, μιλούν για ενώσεις, λένε για συμφωνίες για προκαθορισμένες εκλογές και όλοι κάνουν τουμπεκί !!! Θλίψη, αηδία, και θυμός για όλους μας και κυρίως, σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!!! (Spiros Kalisperati

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΖΗΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ… ΧΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΦΥΗ ΛΕΞΗ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ “ΕΠΛΑΣΕ” ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ! Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ: “ΓΑΜΟΓΙΔΗΣ”!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΑFΤΕR ΤΗΑΤ, ΟΝΕ “CREDIT” FROM US TO… “MOTHER FUCKER” CHIOS!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

-/-