Περιμένοντας, Στον Προθάλαμο, Για Τον Γιατρό!..

Φίλοι μου / μας!

1. Ο Τούρκος που συνελήφθη, μετά από την δολοφονία των 6, κλπ, είναι επιχειρησιακό (!) στέλεχος της “ΜΙΤ” από το 2017 και ανήκει σ’ αυτούς που έχουν “περάσει” στην Ελλάδα ως δήθεν κυνηγημένοι Γκιουλενιστές, κλπ, ασφαλώς “φυτεμένοι” ανάμεσα σε πραγματικούς!.. 

Ο Τούρκος αυτός, πρώην (;) Αστυνομικός και πρώην στέλεχος της τ/”Κρατικής Ασφαλείας”, ήταν ο υπεύθυνος και ο συντονιστής στο Πεδίο της υλοποιήσεως του “ΑΝΣΚ”, (με άλλα λόγια ο “εγκέφαλος”), που ήταν η εκτέλεση των 6, αν δεν ήταν και αυτός που έδωσε στους 6 τις χαριστικές βολές! Γνωρίζει τα πάντα (το γράφουμε ξανά) και πρέπει να μιλήσει!

Η σύλληψη του Τούρκου αυτού Αστυνομικού (να το γράψουμε και έτσι, ακόμα πιο απλά, μπας και δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό από τις πρώτες 2 παρεμβάσεις μας), ενισχύει έτι περαιτέρω την θέση μας ότι η Ερντογανική ΜΙΤ κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτήν την υπόθεση (συνεπώς ο Νταλγκίτς είναι Ερντογανικός 100%), αφού σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να δεχθούμε ότι ο Σουλεϊμάν ΝΤΑΛΓΚΙΤΣ είναι ή ήταν μέλος αντιπάλου συμμορίας του Μπογιούν, που ήθελε να πάρει εκδίκηση, κάτι μάλλον δύσκολο να συμβαίνει!..

Προς τούτο η “ΕΥΠ” θα πρέπει να έχει ήδη αναλάβει την περίπτωσή του και μάλιστα πολύ… ζεστά, ασχολούμενη πρωτίστως ή “εν παραλλήλω”, με ό,τι γνωρίζει (και γνωρίζει και πάλι πολλά) ο Κος αυτός (και) για την τ/… “δικτύωση” στην… Λέσβο!..(Σημαντικό να βρεθούν οι δολοφόνοι των 6, αλλά κατ’ εμάς είναι πιο σημαντικό να εξαρθρωθεί το τ/δίκτυο στο νησί μας αυτό!.. ).

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ “ΠΛΑΤΕΣ”, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ  ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ ΘΑ “ΒΓΑΖΑΜΕ”, [ΤΗΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ… ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ “ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ “ΑΒΟΥΡΙ”… “ΠΑΙΚΤΑΡΑ”!), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ], ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ… ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ… ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΑΓΑΜΕ!..

2. Παρακάτω σας παρουσιάουμε ταινίες ειδικού περιεχομένου, (μόνον για ενήλικες), που προτείνουμε να δείτε στο… παρα-δίκτυο

  • Ο Πουστράκος Με Το Κασσελάκι”!..(Σουρεάλ)
  • Είν΄ ένα Πουστράκι, σαν τον… Μαζωνάκη”!.. (“Καλτ”)
  • Ο… Λούστρος Με Το Κασσελάκι”!..(Δράμα)
  • Ο Γελαστός Μικρός… Πουστράκος”! (Μελόδραμα)
  • Και… Πουστράκος Και… Λουστράκος! (Με ή Χωρίς το Κασσελάκι του) / (Δράμα).
  • “Ένας… Φτωχός Από Την Εκάλη”! (Δράμα)

Το Νέο Αμερικανικό CIA – Πείραμα Και Ο… “ΣΚΑΪ” “! (Ταινία Μικρού Μήκους, με θέμα το πώς επιβάλλεται από τηλεοράσεως, με έξωθεν εντολή, ένας οποιοσδήποτε τυχαίος για πολιτικός, για πολιτικός Αρχηγός ή ακόμα και για μέλλων Π-Θ, αλλά και το “πώς”, όπως και το ή τα “γιατί” ένα Κανάλι αλλάζει σχεδόν πολιτικό… χρώμα και λείχει, κοινώς γλείφει, εκεί όπου προηγουμένως έφτυνε, Κε… Οικονόμου και Κε… Παυλόπουλε)!..

Η… Αδελφοποίηση Ελλάδος – Λουξεμβούργου(Ντοκιμαντέρ / Αναφέρεται στην περίπτωση οι Π-Θ των 2 χωρών, σε λίγα χρόνια, να είναι και οι 2 gay και οι σύζυγοί τους ή και οι ίδιοι ακόμα, αν αυτοί υλοποιούν το θήλυ στο κάθε ζεύγος, να τρώνε μαζί με τις γυναίκες των άλλων Π-Θ, ένα γεγονός που ίσως να οδηγήσει και στην…  αδελφοποίηση Ε. και Λ.)!..

“Η Γκόλντμαν Ζακς Και Ο Νέος Ελληνικός Κασσελάκιος… Τρόμος”! (Κάτι ανάμεσα σε “τέρορ” και “θρίλερ”). 

Τέλος, σας προτείνουμε την υπερ-παραγωγή Ο Αμερικανικο… Αριστερός Σόρος-ΣΥΡΙΖΑ“!.. (Σούπερ Κωμωδία),

την ανθελληνική (!) Χουλιγουντιανή ταινία: Ελλάδα; Πιάστε τ’ … αρχίδια σας” (!..), / (“Καλτ“)

αλλά και την ΣΟΥΠΕΡ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ (μόνον για ενήλικες, αφού πρόκειται για σκληρό… ιστορικό πορνό):

Η Ελλάδα Και Η Κατάρα Των Πούστηδων“!

(Η καλύτερη κατ’ εμάς ταινία)

3. ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΪΖ:

Ο “Σόρος-Τσίπρας” πήγε το Καλοκαίρι του 2023 στις Η.Π.Α.

α. Για να μάθει Αγγλικά.

β. Για να δει τ΄αφεντικά του.

γ. Για να φέρει στην Ελλάδα τον… Μητσοτακικό Κασσελάκη.

δ. Για να δουν τα παιδιά του το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον Ζωολογικό Κήπο της ΝΥ.

ε. Για να ενωθεί και πάλι ψυχικά με την Περιστέρα.

στ. Για να βιώσει καλύτερα τον επάρατο Καπιταλισμό!

ζ. Για να προσπαθήσει να ξεχάσει τις συνεχείς εκλογικές του ήττες από τον Μητσοτάκη.

η. Για όλα τα παραπάνω.

-/-

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΪΖ:

Ο πολύ… Αντρουά Πολλάκης, με τις πολλές και… βαριές ορμόνες, τεστοστερόνες, κλπ, γνωστός και ως “ο Κλεφτο-Δήμαρχος”, πώς και υποστηρίζει, με τόσο μάλιστα σθένος, τον κατά δήλωσή του “gay” Κασσελάκη;

α. “Σπρώχνει” τους gay.

β. Πήρε εντολή από το αφεντικό του “Σόρος-Τσίπρα”.

γ. Θέλει, και ως φίλος του… ψαρέματος, να μάθει το “πώς” ψήνονται τα ψάρια και από τις 2 μεριές.

δ. Θέλει να εκδικηθεί την Αχτσιόγλου, που ίσως δεν του… “έκατσε”!..

ε. Του αρέσει ο ρόλος του Νταβατζή σε “gay”.

στ. Όλα τα παραπάνω.

-/-

4.

Η «αντιγαυροσύνη» δεν δίνει τιμή ούτε αξιοπρέπεια στους συκοφάντες

Η «αντιγαυροσύνη» δεν δίνει τιμή ούτε αξιοπρέπεια στους συκοφάντες
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 

Πριν από λίγες μέρες, η Αθλητική διαπλοκή παρουσίασε αναλυτικά το νέο ρόστερ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν. Οι κινήσεις της ΠΑΕ έχτισαν ένα εξαιρετικό σύνολο και, ειδικά μετά την απόκτηση Ποντένσε, ο πανικός χτύπησε «κόκκινο».

Ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή της προτίμησης των μεγαλύτερων ονομάτων και αυτό ενοχλεί. Αυτό που ενοχλεί ακόμα περισσότερο όμως, είναι το δέσιμο των ποδοσφαιριστών με την ομάδα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε αποδέχτηκε «κούρεμα» 20% στις αποδοχές του συγκριτικά με την Γουλβς και απέρριψε πρόταση των Αράβων για συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Προτίμησε τον Πειραιά σε σχέση με την αίγλη και τα πολλά λεφτά της Premier League, αλλά και σε σχέση με τα μυθικά λεφτά των Αράβων.

Αντίστοιχα, δεν είναι τυχαίο ότι ο νεοαποκτηθείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήρθε στον Ολυμπιακό και πανηγύριζε έξαλλα στο πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, παρ’ ότι ότι ο παίκτης προέρχεται από τον Παναθηναϊκό.

Με λίγα λόγια, οι παίκτες αγαπάνε τον Ολυμπιακό πολύ εύκολα, γιατί είναι μία ομάδα που τους σέβεται, τους προσέχει, τους δίνει προοπτική και επενδύει σε αυτούς και όχι εξωποδοσφαιρικά. Αυτό κάνει κάποιους να «αφρίζουν», ακόμα και στον δημοσιογραφικό χώρο.

Χθες βράδυ, το sdna newsroom έγραψε ένα κείμενο «διδακτικού ύφους», θέλοντας να ζητήσει από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην δένονται πολύ με την ομάδα τους και θυμήθηκε ξαφνικά τις περιπτώσεις Μανωλά και Παπασταθόπουλου.

Το επιχείρημά τους είναι ότι όταν ένας παίκτης γίνεται εκδηλωτικός υπέρ του Ολυμπιακού, μπαίνει μέσα του η «γαυροσύνη» και καταστρέφεται η καριέρα του, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Παπασταθόπουλο:

Αναφέρθηκαν και στον Μανωλά, λέγοντας ότι άναβε καπνογόνα στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τελικά κατάντησε να τρομάζει από λιοντάρια:

Γιατί ως γνωστόν αν γρυλίσει ένα λιοντάρι μπροστά στον Παπαθεοδώρου, τον Νικολογιάννη, τον Μπούκουρα, τον Κουβόπουλο και τον Μπενόγλου, αυτοί είναι τόσο σκληραγωγημένοι που θα αρχίσουν να το χαϊδεύουν…

ΜΑΝΩΛΑΣ-ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεκίνημα με Μανωλά-Παπασταθόπουλο. Αυτές οι δύο περιπτώσεις έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα το αντιολυμπιακό στρατόπεδο. Παίκτες που προέρχονται από την ΑΕΚ και έκαναν σπουδαία διεθνή καριέρα, δέθηκαν με τον Ολυμπιακό.

Ο μεν Μανωλάς αναδείχθηκε από τους Ερυθρόλευκους και πήρε μεταγραφή στην Ιταλία, όπου έζησε μυθικές στιγμές. Ξέρεις τι είναι να ξεραίνεις με δικό σου γκολ τον Μέσι και να προκρίνεσαι στα ημιτελικά;

Ο δε Παπασταθόπουλος έζησε επίσης μία μυθική διεθνή καριέρα, παίρνοντας πρωτάθλημα στην Ιταλία με τη Μίλαν και παίζοντας σε τελικό Europa League με την Άρσεναλ, ενώ στη συνέχεια επέλεξε τον Ολυμπιακό για να κλείσει την εγχώρια καριέρα του.

Αμφότεροι πανηγύρισαν με τον Ολυμπιακό τα μοναδικά τους πρωταθλήματα Ελλάδας. Ο Μανωλάς κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (2012/13, 2013/14 και 2021/22). Ο Παπασταθόπουλος κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (2020/21, 2021/22).

Για σκεφθείτε, το SDNA παρουσιάζει αποτυχημένη την παρουσία δύο ανθρώπων που κατέκτησαν συνολικά πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας!

Για να μετρήσουμε τα πέντε τελευταία πρωταθλήματα της ΑΕΚ, πρέπει να φτάσουμε στο 1992, για τον Παναθηναϊκό πρέπει να φτάσουμε στο 1991, για τον ΠΑΟΚ όσο πίσω και αν φτάσουμε, ακόμα και στη μεγάλη έκρηξη, πέντε πρωταθλήματα δεν θα βρούμε.

Πού καταλήγουμε; Η παρουσία Μανωλά-Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, ήταν επιτυχημένη. Το αν δεν δόθηκε το 100%, αγωνιστικά από κάποιους παίκτες, δεν το αλλάζει αυτό. Δεν έφυγαν ως εχθροί ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος, απλώς έφυγαν. Ούτε φυσικά είναι ντροπή η παρουσία αθλητών 32 και 35 ετών στις Αραβικές χώρες. Τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτών των ηλικιών, εκεί αγωνίζονται.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στον Κώστα Φορτούνη, αλλά εκεί κράτησαν διαφορετική στάση, λέγοντας ότι αγαπάει τον σύλλογο, πηγαίνει να τον παρακολουθήσει και σε άλλα αθλήματα και είναι πραγματικός αρχηγός, χωρίς να κριθεί για κάτι εξωποδοσφαιρικό.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Φορτούνης έχει απαντήσει σε προκλήσεις της εξέδρας (κόντρα στην ΑΕΚ), αλλά δεν τους παίρνει να πουν τίποτα, γιατί βλέπουν ότι η πορεία του είναι εξαιρετική, παρ΄ότι έχει υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστών τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ο Φορτούνης δεν τους ενοχλεί τόσο, γιατί δεν προέρχεται από κάποιον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Αλλά τι ακριβώς έκαναν ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος και κατηγορούνται; Έβρισαν; Χλεύασαν; Προκάλεσαν; Γιατί είναι κακό που ο Μανωλάς άναψε καπνογόνο στην υποδοχή του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού; Είναι εξωαγωνιστική πρόκληση;

Θα σας πούμε εμείς γιατί είναι κακό:

-Γιατί τους ενοχλεί που δύο παίκτες προερχόμενοι από την ΑΕΚ, επέλεξαν τον Ολυμπιακό.

-Γιατί τους πονάει που ο ανιψιός του Στέλιου Μανωλά δήλωσε οπαδός του Ολυμπιακού.

-Γιατί τους εξόργισε που έχασαν μία αγωνιστική και επικοινωνιακή επίδειξη δύναμης.

-Γιατί τους «διαλύει» που ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος προορισμός, που ο Ποντένσε αφήνει ένα καράβι λεφτά για να φορέσει τα ερυθρόλευκα και ο πρώην πράσινος Αλεξανδρόπουλος φοράει τα ερυθρόλευκα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ-ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Αξίζει να δούμε όμως και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Χαρακτηριστικότερη αυτή του Αλέξη Αλεξανδρή. Συνδέθηκε απόλυτα με τον Ολυμπιακό, αγάπησε την ομάδα, τον μίσησαν οι οπαδοί σας για τις δηλώσεις του, τον χλεύασαν τα μέσα σας. Κλασική περίπτωση αυτής της γαυροσύνης που σιχαίνεστε.

Τι κακό έπαθε ο Αλεξανδρής; Μια γεμάτη καριέρα, με συμβόλαια, με συγκινήσεις, με αγάπη από τον κόσμο του Ολυμπιακού και φυσικά τίτλους. Επτά σερί πρωταθλήματα κατέκτησε, όταν τα δικά σας είδωλα έμειναν άτιτλοι για πάντα.

Μήπως ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν δέθηκε με τον Ολυμπιακό όσο λίγοι; Δεν άφησε τον Παναθηναϊκό για τον αιώνιο αντίπαλο; Δεν έγινε «κόκκινο πανί» για την «πράσινη εξέδρα»; Δεν έκανε δηλώσεις ότι στον Παναθηναϊκό τον θεωρούσαν «τελειωμένο» και στον Ολυμπιακό τον θεωρούσαν σημαντικό; Δεν έχει δηλώσει ότι μικρός ήταν Ολυμπιακός; Του βγήκε σε κακό;

Ποιες ήταν οι συνέπειες από το δέσιμό του με την ομάδα; Έξι πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα κατέκτησε με τους Ερυθρόλευκους και μάλιστα ως βασικός τερματοφύλακας. Ο κόσμος τον αγάπησε και η ΠΑΕ τον κράτησε στην οικογένειά της.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Μήπως θέλετε να αναλύσουμε την «γαυροσύνη» και σε άλλους χώρους; Στο μπάσκετ, το όνομα Βασίλης Σπανούλης σας λέει κάτι; Θυμάστε τότε που σας έδειχνε τα αυτιά του στο ΟΑΚΑ; Θυμάστε πριν από λίγες εβδομάδες που τον κράζατε επειδή τραγουδούσε «Σάσα αλάνι μείνε στο λιμάνι» για τον Βεζένκοφ; Χρειάζεστε μεγαλύτερες απόδειξεις «γαυροσύνης»;

Του έχει συμβεί κάτι κακό στην καριέρα του; Τίτλοι, δόξα, ρεκόρ, συμβόλαια, αγάπη από τον κόσμο και πλέον ενδέχεται να αναλάβει προπονητής της εθνικής ομάδας. Μάλιστα, σε λίγες μέρες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει μία μεγάλη βραδιά προς τιμήν του…

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

Αφού ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος προέρχονταν από την ΑΕΚ, αξίζει να δούμε το απόλυτο παράδειγμα στην ένωση. Υπάρχει άραγε παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ που να συνδέθηκε περισσότερο με την ομάδα του όσο ο Ντέμης Νικολαΐδης;

Τατουάζ original, πανηγυρισμοί στα κάγκελα με τους οργανωμένους, απόρριψη άλλων ομάδων για να αγωνιστεί στην ομάδα που αγαπούσε, μέχρι και την καριέρα του σταμάτησε πρόωρα για να μπει στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Όλοι θυμόμαστε πως έφυγε. Ως κυνηγημένος. Τον αποκαλούσαν οι οπαδοί μέχρι και «ρουφιάνο» (αν και τώρα κάνουν τουμπεκί, όταν η ΠΑΕ δίνει στη αστυνομία φωτογραφίες οπαδών με φωτοβολίδες), τον κατηγορούν ακόμα και σήμερα αν κάνει κάποια διαιτητική κριτική που δεν τους αρέσει.

Στον Βασίλη Τσιάρτα πώς φέρθηκαν; Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα χρώματα της ομάδας και δεν τον κάλεσαν ούτε στα εγκαίνια του νέου τους γηπέδου!

ΟΙ «ΣΗΜΑΙΕΣ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ας δούμε όμως πως καταλήγουν οι παίκτες που δέθηκαν με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που μπήκε μέσα τους το μικρόβιο της «βαζελοσύνης» που φανταζόμαστε ότι είναι ένα καλό μικρόβιο, όχι σαν την επάρατη «γαυροσύνη»…

Θέλετε να θυμηθούμε πως φέρθηκαν στον Κριστόφ Βαζέχα; Τον έσπασαν στο ξύλο οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή του 3-0 της Ριζούπολης το 2003:

Θέλετε να σας θυμίσουμε την ομάδα της Ριζούπολης; Ξηλώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας σας και έφυγε.

Μιλάτε λοιπόν εσείς για τις αποχωρήσεις Μανωλά και Παπασταθόπουλου που κατέκτησαν πέντε πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, όταν είχε ξηλωθεί η ομάδα της καρδιάς σας μετά από τον αγωνιστικό διασυρμό του Μαΐου του 2003;

Θέλετε να θυμίσουμε πως έφυγε ο Μπεργκ; Έφυγε ως επιτυχημένος ή στα αζήτητα, χωρίς να πάρει πρωτάθλημα;

Μήπως θέλετε να πάμε ξανά στο μπάσκετ και να δούμε πώς κατέληξαν οι αθλητές που συνδέθηκαν και ταυτίστηκαν με την ιστορία του Παναθηναϊκού; Θυμάστε την απόλυση του Δημήτρη Διαμαντίδη; Θυμάστε πώς έφυγε ο Αλβέρτης; Θυμάστε πώς έφυγε ο Ομπράντοβιτς;

Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Δημήτρης Ιτούδης. Ναι αυτός που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε 6 ευρωλίγκες. Πώς του φέρθηκε ο οργανισμός; Τον σταυρώνει από το πρωί μέχρι το βράδυ επειδή πήρε τον Παπαγιάννη στην Φενερμπαχτσέ και μέχρι και ως μιζαδόρο τον κατηγόρησαν.

Κλείνοντας, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν πείθετε κανέναν. Όταν οι μεγαλύτερες σημαίες των αντιπάλων του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (Βαζέχα, Διαμαντίδης, Ντέμης), είτε έχουν ξυλοφορτωθεί, είτε έχουν απολυθεί, είτε έχουν κατηγορηθεί ως ρουφιάνοι, από που κι ως που σας παίρνει να κρίνετε δύο περιπτώσεις παικτών που έπαιξαν στον Ολυμπιακό, πήραν τίτλους και απλώς έφυγαν μετά; Με ποια λογική ζητάτε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην εκδηλώνονται υπέρ της ομάδας τους; Πόσο πολύ πονάτε επιτέλους;

Ο κόσμος έχει μάτια, μνήμη και μυαλό. Οι πάικτες το ίδιο. Δεν πείθετε κανέναν.

Άλλωστε, όπως αποδεικνύεται από την ίδια τη ζωή, η «γαυροσύνη» φέρνει τίτλους, δόξα, αγάπη από τον κόσμο και προοπτική. Η αντιγαυροσύνη όμως δεν μπορεί να φέρει τίποτα σε έναν καταδικασμένο συκοφάντη…

5. Yeni Söz Gazetesi İlk Sayfası

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

Milat Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Akit Gazetesi İlk Sayfası

Bu kadar bomba patlasaydı ne olurdu?

MUSTAFA YILDIZ
HABER7 YAZARI

Bu kadar bomba patlasaydı ne olurdu?

14.09.2023

Türkiye tam 40 yıldır terörle mücadele veren bir ülke.

40 binden fazla insanımızı bu terör belasına kurban verdik.

Askerimiz, polisimiz, korucumuz, vatandaşlarımız eli kanlı terör örgütünün kurbanı oldu.

Şimdiyse çok farklı bir konsept ile hareket ediliyor.

Türkiye, terörle mücadelede yurt dışında ders olarak okutulacak işler yapıyor.

Onlarca terör operasyonu yapılırken sivillerin burnu bile kanamıyor.

Ama o teröristler saklandıkları mağaralardan burunlarının ucunu çıkarırsa…

+Uydularımızla,

+İHA larımızla

+SİHA larımızla

+Mehmetçiğimiz ile tepelerine bomba olup yağıyoruz.

ARA – BUL – YOK ET!

Yeni konsept ile terörün beli inlerinde kırılıyor.

Dünyada eşine az rastlanır biçimde 12 farklı fraksiyondan terör örgütü aynı anda Türkiye’ye karşı birleşmişti.

Sonunda ellerine sarı torbalardan başka bir şey geçmedi.

Ama Batı’daki ağababalarına “biz daha bitmedik” mesajı vermek için hiç vazgeçmiyorlar.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya basın mensuplarıyla buluşmasında terörle mücadeleye dair çok ilginç bir bilgi paylaştı.

Türkiye Yüzyılı’nın teröre ve terörizme karşı mücadele vizyonunun, terörü ülke gündeminden çıkarmak olduğunu anımsatan Yerlikaya, “Bir daha terör nedeniyle kapalı tek bir yaylamız, terkedilmiş tek bir köyümüz, mezramız, tek bir kulübemiz dahi olmayacaktır.” dedi.

Teröre ve terörizme karşı mücadeleyi bir politika olarak kesintisiz sürdürmeye devam edeceklerini belirten Yerlikaya, hukuk devleti çerçevesinde “önleyicilik yaklaşımıyla” tüm güvenlik başlıklarındaki temel stratejilerinin “toplumsal kaynaklarıyla birlikte terörizme karşı topyekun bir mücadeleyi kurumsallaştırmak” olduğunu ifade etti.

“İçişleri Bakanlığı olarak biz içeride, Savunma Bakanlığı sınır boylarında ve ötesinde, MİT istihbarat faaliyetleri ve nokta operasyonlarıyla hep birlikte teröre karşı mükemmel bir uyum içinde çalışıyoruz.” diyen Yerlikaya, “Bize yan bakana düz bakmıyoruz.” ifadesini kullandı.

Yerlikaya, asıl haberi sona saklamıştı. 

37′ Sİ BOMBALI 44 TERÖR EYLEMİ ÖNLENDİ!

“Bu dönemde, 37’si bombalı eylem olmak üzere 44 eylem önlendi.” bilgisini veren Yerlikaya, teröre katılım sayılarının “yok denecek kadar” azaldığını hatırlattı.

Şimdi bir soru sormak gerekiyor.

Allah korusun!

Bu 37 bombadan biri dahi patlamış olsaydı şu anda neyi konuşuyor olurduk?

Bir ülkede 3 ayda 37 bombalı eylem önleniyorsa o ülke sıradan bir ülke değildir.

Aynı zamanda bu bir istihbari başarıdır.

Aynı zamanda bölgenin hatta dünyanın güvenliğine de katkıdır.

Bir yanda böylesine büyük bir mücadele varken diğer yanda şerefli Türk ordusuna iftira konusu tartışılıyordu.

CHP’de toplantının ana gündem maddesinin Tanrıkulu’nun açıklamaları olması beklenirken, MYK üyelerinin bu konuda tek bir söz bile söylemediği ortaya çıktı.

Yetmiyormuş gibi Tanrıkulu’na destek açıklamaları geldi.

Yoruma gerek yok herhalde…

                                                                                                                                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                 -/-