ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ!..

Φίλοι μου / μας!

Μόλις χθες δεν γράψαμε, μεταξύ των άλλων, για άλλη μια φορά, για τις φωτιές;

Μόλις χθες (για πάτε να δείτε), δεν γράψαμε πχ ότι οι ΕΕΔ θα πρέπει, κάθε φορά, να βλέπουν το πώς επηρεάζουν τα αμυντικά τους σχέδια, τα αποτελέσματα των όποιων πυρκαγιών;

Σήμερα λοιπόν, κάποιοι έκαψαν τα Βατερά, μια περιοχή ιδιαίτερης στρατιωτικής αξίας για την άμυνα της Λέσβου!..

Τυχαίο; Όχι, ασφαλώς!

Πάμε να πούμε, 1,2… πραγματάκια!

1. Με το κάψιμο της Δαδιάς και αυτό των Βατερών, οι ΤΕΔ πλέον “ανοικτά” μας επιβεβαίωσαν πως, θα επιχειρήσουν (μάλλον σύντομα) στον Έβρο (και!) δια της οδού που διέρχεται “χονδρικά” (συγγνώμη για το άστοχο επίρρημα, αλλά οι αναγνώστες μας είναι πολλοί και διάφοροι), από την περιοχή Νως Σουφλίου, στο πλαίσιο μιας υποβοηθητικής της Κ.Π. τους, κυρίας υπερκερωτικής ενεργείας τους, και επομένως θέλουν, όσο είναι δυνατόν, να βλέπουν μπροστά… ,  όπως και για την κατάληψη της Λέσβου, όπου σίγουρα θα επιχειρήσουν να αποβιβαστούν και(!) στην “Ακτή Αποβάσεως” των Βατερών, σε συνδυασμό φυσικά με 1, 2 άλλες μικροτέρας εκτάσεως αποβατικές τους προσπάθειες σε άλλες Λεσβιακές ακτές* (από την πλευρά των Μικρασιατικών παραλίων), με παράλληλη διενέργεια αεραποβατικών επχσεων και… κανονικών και… σύγχρονων**, επιδιώκοντας την συνένωσή τους, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού καταλήψεως της νήσου, με πρώτο στόχο την κατάληψη της πρωτεύουσας Μυτιλήνης, όπως και του α/δ της, μαζί φυσικά με την κατάληψη και… απελευθέρωση (sic) των Μουσουλμάνων του ΚΥΤ του “Μαυροβουνίου” / “Kara Tepe”!..

* Δεν είναι επιχειρησιακά εφικτό να παρθεί το νησί, αν προηγουμένως δεν κλείσει ο δίαυλος Λέσβου, ήτοι ο θαλάσσιος… σωλήνας, ανάμεσα σε Λέσβο και Μ. Ασιατικά παράλια! Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει ευρεία αποβατική επχ-ση στα Βατερά, ώστε να σφραγίσει η θαλάσσια… λεωφόρος, από Δ. προς Α., που άγει (θα λέγαμε στο Νότιο άκρο του διαύλου! Το βόρειο στόμιό του κλείνει εύκολα, ακόμα και με επχ-ση δυνάμεων ξηράς, όπως πχ με πυρά ΠΒ, κλπ)! Όποιος “διαβάζει Χάρτη”, διαπιστώνει αμέσως πως αν δεν “βγεις” στα Βατερά και αν δεν αγκιστρωθείς έστω εκεί, νησί δεν καταλαμβάνεις!..

** Ως σύγχρονη αεραποβατική επχ-ση, θεωρούμε αυτήν κατά την οποίαν τ/δυνάμεις από τον αέρα και με “σημειακή πτώση” (σαν εκείνη που είδαμε να κάνουν οι 2 Αλεξιπτωτιστές μας στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ενώπιον της Κας ΠτΔ μας), θα επχ-σουν να βρεθούν, αιφνιδιάζοντάς μας, σε μη αναμενόμενα σημεία – περιοχές!

2. Επιμένουμε και ζωηρά σημειώνουμε, πως:

α. Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΔΙΚΙΑ πχ για την ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ νήσο μας Λέσβο, όπου σήμερα ευρίσκονται ως Δκση 2 πολύ καλοί Αξκοί (ειδικά ο Κρητικός Κ/Δ είναι -συνολικά εξεταζόμενος- διαμάντι), να γίνεται ένα πράγματι εξαιρετικό επχκά έργο και να έχουμε, λόγω ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ή άντε λόγω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ… ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ ή ίσως και ΜΗ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, πυρκαγιές, ή ό,τι άλλο ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ της δουλειάς και των εκεί στελεχών μας, αλλά κυρίως ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ στην περιοχή ΑΜΥΝΑ μας!..

β. Οι πυρκαγιές, (αμέσως μετά αυτήν ή καλύτερα αυτές, της Πεντέλης), είναι ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ είτε της ΜΙΤ, είτε τάχα μου αναρχικών… Ομάδων, κλπ, λέγε με διεθνιστικός και συνεπώς ανθελληνικός “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ, Κε Πολλάκη και Κε Μπάρκα (δεν άντεξες βρε και έκαψες και τα μέρη σου;), είτε συνδυασμός και των 2!

Γιατί ΜΙΤ; Μα ήδη, και πάλι, εξηγήθηκε!

Γιατί ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ; Κουραστήκαμε να τα γράφουμε και να τα εξηγούμε, δι’ επιχειρημάτων! Διαβάστε μας!

Σήμερα, να πούμε μόνον, πως πχ η Κα Καφαντάρη, του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ (ναι, αυτή που 10 Κες Πρίνου, δεν μπορούν να την… ανεβάσουν κατηγορία, αχαχαχαχαχαχα, εμφανισιακά), δεν απάντησε στο “ACTION 24”, ερωτώμενη, στη εκπομπή του Κου Πιέρρου, αν έκανε καλά η Κ-Β που με το 112 “΄άδειασε” τις περιοχές που καίγονταν με τον φετινό εμπρησμό της Πεντέλης, αλλά το έριξε στην… βιοποικιλότητα, στο παραμύθι (εξ Αμερικής και των Ροκφέλερς), για την  κλιματική αλλαγή, (λες και αυτή δεν συνέβαινε πάντα και σταδιακά, άλλοτε αργά και άλλοτε γρήγορα, “Από Της Κτήσεως Κόσμου”), κλπ, και την επομένη ξέσπασε η φωτιά στην Δαδιά!.. Τυχαίο ήταν φυσικά!..

Πώς συνδυασμός των ΜΙΤ – “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”; Η ΜΙΤ, λίαν πιθανώς (για εμάς σίγουρα), έχει διεισδύσει και στις τάχα μου αυτόνομες μη ονομασθείσες ακόμα τρομοκρατικές μας Οργανώσεις, όπως πχ ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” ή αλλιώς “ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ” ή αλλιώς “ΟΙ… ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙ”, όπως ο “ANTAΡ-CIA”με τάχα μου Κούρδους… αγωνιστές, κλπ, που ελέγχει όμως απολύτως, αφού είναι ΜΑΣΚΩΤΟΙ δικοί της, όπως και με αριθμό δήθεν Γκιουλενιστών που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας, είτε με άλλα εθνικά στοιχεία, όπως κυρίως Σύρους, από την Β. Συρία, κλπ (θυμίζω ότι επί ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ η ΜΙΤ ήταν με… ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ μέσα στο ίδιο το Π-Θκό Γραφείο, του οποίου παρακολουθούσε και τους Η/Υ, κάτι που ολίγον προ της πτώσεως του πολιτικού κολόπαιδου Τσίπρα έγινε αντιληπτό και επενέβη η ΕΥΠ, που προηγουμένως κοιμόταν ή την είχαν βάλει για… ύπνο), καθώς επίσης έχει διεισδύσει και σ’ αυτές του ΚΚΕ, “ΠΑΜΕ”, … “ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”, κλπ, κυρίως με τους υποτιθέμενους Τούρκους Κομμουνιστές που ελέγχει απολύτως! (Είχαμε γράψει εδώ για το ανέκδοτο περί υπάρξεως Κομμουνισμού στο Ισλάμ και δη στην Τουρκία, όπου ο Κεμάλ τους χρησιμοποίησε για να δελεάσει πολιτικά τους τότε νέους στα πράγματα Κομμουνιστές του Λένιν και μετά τους έβαλε όλους σε ένα πλοίο και τους βούλιαξε στον Εύξεινο Πόντο).

Τις προάλλες είχαμε γράψει ποιά ήταν η κύρια επιτυχία της ΜΙΤ με την Πεντέλη το 2018 και με την τύχη της αυτή να γίνει… ΜΑΤΙ, αναφερόμενοι στην δημιουργία ελληνικού διχασμού (ελληνικού “εν τη ευρεία, για εμάς, εννοία”, αφού ή Διεθνιστής και Έλληνας δεν μπορεί να είσαι, μπορεί όμως να είσαι Διεθνιστής με ε/καταγωγή, όπως Κομμουνιστής με ε/καταγωγή, εξ ου και ΚΚΕ και όχι ΕΚΚ)!

Πλέον η ΜΙΤ, που ξέρει καλύτερα από όλους μας, τί σημαίνει ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, περιμένει μετά το 2018, να δει τί θα κάψει ή όχι ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, (που θέλει όσο τίποτα άλλο να ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ το ΜΑΤΙ, με απώλειες και πάλι ψυχών, επί ΚΚΜ τώρα βεβαίως), για να κάψει αυτή μετά! Η ΜΙΤ αναμένει τις τρομοκρατικές μας εδώ Ομάδες να δράσουν, ασφαλώς πάντα με  βάση τις χρονικές επχ-κά δεσμεύσεις της, οι οποίες, ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!), τώρα πια επιβάλλονται, για προφανείς λόγους, από το Τ/ΓΕΕΔ!

γ. Η παρούσα ε/Κ-Β πρέπει να δράσει άμεσα! Πώς; Διαβάστε!

ΚΟΒΟΝΤΑΣ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΚΟΛΟΥΣ!..

Αυτό απαιτεί βαθεία ανάλυση και δεν είναι πια για εμάς αυτό εύκολο! Γράφουμε μόνον τα παρακάτω!

– Ας ενισχύσει άμεσα με επιπλέον ανθρώπους της ή με ανθρώπους της, διότι μάλλον τέτοιοι δεν υπάρχουν, τα Παν-μια της Λέσβου(!!!!!!), του Ρεθύμνου(!!!), κλπ, όπου τα τελευταία (και όχι μόνον) χρόνια, έχουν γίνει ΦΩΛΙΕΣ δήθεν αναρχικών, και γενικώς βρώμικων κολομπαρίστικων ΜΗ ΕΙΣΕΤΙ ΟΝΟΜΑΣΘΕΝΤΩΝ (από το Κράτος) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ στοιχείων ή αλλιώς… “χαμένων κορμιών”, πολλών εθνικοτήτων, ακόμα και καθαρόαιμων Τούρκων!.. Ειδικά το Παν-μιο της Μυτιλήνης είναι “φωλιά”, από την 10ετία του 1990 ακόμα! Ξεχάσατε μάλλον ότι εκεί τότε φοιτητές είχαν αναρτήσει στο Παν-μιο την τ/Σημαία!.. (Οι πόλεις της Κρήτης, ΟΛΕΣ, συνεπώς και αυτή του Ρεθύμνου, έχουν γίνει ΦΩΛΙΕΣ της ΜΙΤ, τα τελευταία 10 χρόνια και μάλιστα πολύ δυνατά! Ειδικά τα Χανιά, λόγω και των Η.Π.Α. και το Ηράκλειο, λόγω και των S-300)!..

– Αν όμως ξεχάσατε την 10ετία του… 1990, κλπ, γιατί δεν ελέγξατε (προφανώς δεν έγινε αυτό) την πληροφορία (προ έτους νομίζω ήταν), που έλεγε πως στα βουνά που αγκαλιάζουν την πόλη της Μυτιλήνης, είχαν βγει με… όπλα “λάθρο”, κλπ; Τελικά, τί είναι αυτό, θα μας πει κανείς; Υπάρχει μουσουλμανικό… λαθρο-αντάρτικο στην Λέσβο, που τώρα υπνώττει και το οποίο προφανέστατα κάποιοι… θρέφουν και συντηρούν; Και ποιοί είναι αυτοί;

– Ας ενισχύσει άμεσα και ησύχως με έμπειρους επχ-κούς τα κλιμάκια της τοπικής ΕΥΠ/Λέσβου και όχι μόνον!

– Ας δημιουργήσει (ΕΥΠ) Ομάδες Ελληνόψυχων… “Θηρευτών”, από άτομα που υπηρετούν σ’ αυτήν ή και όχι, άτομα, τα οποία να διαβιούν σε κρίσιμα σημεία – περιοχές του ε/Χώρου και να μαθαίνουν και ξέρουν τα πάντα, αν δεν “τσιμπάνε” επί του Πεδίου τα καθάρματα αυτά (που προφανώς δεν είναι Έλληνες ή δεν έχουν ελληνική εθνική συνείδηση) και να τα… εξαφανίζουν, … εξαφανιζόμενοι και αυτοί μετά!..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, Κε Π-Θγέ, ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, όταν θα πολεμούν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, βοηθώντας τον Εχθρό!..

– Ας ελέγξει τώρα(!) τις πρακτόρικες ηγεσίες των μη  εισέτι ονομασθεισών ως τρομοκρατικών, Ομάδων, Οργανώσεων, κλπ, που παραπάνω ονομαστικά και πάντα ενδεικτικά αναφέραμε, αφού υπάρχουν και άλλες, οι οποίες, όπως τονίσαμε έχουν μια, κοινή και συγκεκριμένη ρίζα!..

– Ας ελέγξει επιτέλους τους πράκτορες του Αρχι-Οργάνου των “Διεθνών Εβραίων”, “Διεθνούς Εβραίου” Γ. Σόρος στην Ελλάδα (είναι στις 3, 4 μεγάλες μας πόλεις και σε κρίσιμες αμυντικά περιοχές μας), και κυρίως αυτούς της “SOROS-COMPANY”, που εκπαιδεύουν σε… αστικό αγώνα… , νεαρούς ελληνοποιηθέντες και μη! Το Κράτος πρέπει να μπει σε όλες αυτές τις… πρακτόρικες εστίες και να τις κάψει! Τις ξέρει; Τις ξέρει λέμε εμείς! Αν δεν τις ξέρει, ας ρωτήσει τον Σορίτη ΓΓ του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ Κο Οικονόμου!..

– Ας ελέγξει, επίσης επιτέλους, τις “ΜΚΟ”, σε συνεργασία με την “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., η οποία με εντολή τις δημιούργησε, ως ένα ακόμα όπλο αλώσεως του εθνικού στοιχείου των Κρατών ή αλλιώς του Εθνισμού τους, κυρίως αυτών της Ευρώπης!

– Όταν συλλαμβάνεται κάποιος, να διαπομπεύεται σε όλα τα Κανάλια και Ραδιόφωνα και να γίνεται θέμα, όπως έκαναν την… Μέγαιρα από την Πάτρα!.. Τέρμα τα… προσωπικά δικαιώματα, οι παπαριές περί αθωότητος, μέχρι της δικαστικής καταδίκης τους, διότι αλλιώς κινδυνεύει τάχα η Δημοκρατία μας (ασχέτως βεβαίως αν οι δράστες πιάστηκαν, όπως λέμε, στα πράσα ή αλλιώς “με την γίδα στην πλάτη”), τέρμα οι γραμμές στις μούρες τους, μπας και δεν προστατευτούν τα δικαιώματά τους, τέρμα η μη αναφορά στην πραγματική τους εθνική καταγωγή [πώς νοιώσατε, όταν οι Τούρκοι της ΜΙΤ του -δυστυχώς- πανάξιου Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ (δεν έχουμε ακόμα οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” καταφέρει να μπούμε στο νέο της Στρατηγείο… ), ανέφερε ότι συνέλαβε Έλληνα Συριακής καταγωγής, κλπ], τέρμα σε όλα αυτά τα μέτρα που ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ αυτούς, και που ΕΥΘΕΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!..

– Να “περάσει” Νόμο τώρα(!) στην Βουλή, όπου ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, που ΑΛΩΣΑΝ, κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια την χώρα, και των οποίων ο ρόλος είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ! Είναι δυνατόν να πηγαίνει πχ ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ” να σπάει και να καταστρέφει 2 φορές την “ΑΙΟΛΟΥ” και να μην συλλαμβάνεται κανείς, θεωρουμένης της πράξεως όχι ως τρομοκρατικής, αλλά ως… ακτιβιστικής; (Εδώ φτάσαμε στο σημείο, ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ να ηρωποιεί, έναν παρ’ ολίγο ληστή και χρήστη δυστυχώς, τον γνωστό Ζακ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, επειδή και μόνον ήταν οπαδός του, εκμεταλλευόμενος επιπροσθέτως και το γεγονός της προσωπικής του ιδιαιτερότητος, ώστε να ταυτιστεί και να αποσπάσει και τις ψήφους των “ΛΟΑΤΚΙ”! Πρόσφατα ο ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ έγραψε κα στο “Τουϊτερ”, πως είναι ΤΙΜΗ του, κλπ, που γνώρισε την οικογένειά του, τον ίδιο; , δεν ξέρω… )!..

– Να θυμηθεί ο ΚΚΜ, ότι εδώ γράφαμε, από την πρώτη στιγμή της εκλογής του και από της αρχικής, ως Π-Θ, ενασχολήσεώς του με τα Ε-Τ, πως αν πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία, ο ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ (και το μονίμως “Πορκουαδίστικο” ΚΚΕ φυσικά), θα τον κατηγορήσουν ως εκείνον που οδήγησε τους Έλληνες, και στον Πόλεμο, μετά την “Ακρίβεια Μητσοτάκη”, την “Ληστεία Μητσοτάκη”, και δεν ξέρω τί άλλο, θα λένε!.. (Πάτε πίσω εδώ, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, και διαβάστε μας)!..

3. Φίλοι μου / μας!

Είδατε την φωτιά πχ στα Βατερά! Μιλάμε για εικόνα… “Κόλαση του Δάντη” “και… βάλε”!.. Φαντάζεστε τώρα μια εικόνα, πολλαπλασιαστικά… βαρύτερη, μέχρι και 100 φορές, μια εικόνα που να έχει μαζί φωτιά ή φωτιές, και όχι μόνον δασών, διάσπαρτους αεροπορικούς βομβαρδισμούς, δολοφονίες τυχαίων πολιτών, όπως και των Αρχών της νήσου, προσπάθεια απόβασης στρατευμάτων σε ένα νησί μας και “εν προκειμένω” στην αγαπημένη Λέσβο του… Κεμάλ και της τουρκικής λαϊκής ποιητικής Μούσας (πάτε βρείτε και διαβάστε εκείνο το βιβλιαράκι, ενός παλαιού Βουλευτού του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, από την Θεσ-νίκη, ο οποίος είχε σ’ αυτό μαζέψει τα τ/ποιήματα, που αναφέρονται κατά της Ελλάδος, περιλαμβάνοντας και… κατακτητικά οράματα των γειτόνων μας, και πάντα σε βάρος μας);

ΑΥΤΑ ΚΑΙ “Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ”!..…. Η ΕΛΛΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ, “ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΗ”!.. ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΚΟΥΠΗΔΕΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΩΣ “ΘΑ ΖΗΣΗ ΒΑΣΙΛΈΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΗ”!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ) ΦΩΛΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ!..

2. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΟ “ΓΛΕΙΨΙΜΟ” ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΙΝΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑ ΝΕΓΚΑ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ, ΣΤΙΣ 22-07-2022!..

ΚΑΤ΄ΑΥΤΗΝ, Ο ΚΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ (ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙΘ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΣ… ΦΙΛΟΥΣΕ), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙ! (“Ο… ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ, ΣΤΟ… ΓΛΕΙΨΙΜΟ”)!

ΚΕ ΚΟΥΒΑΡΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ,ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ,  ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!.. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ… ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ – ΑΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ “ΥΜΝΟΣ” ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ “ΜΥΑΛΟ” ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ!..

3. ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”, Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΦΩΤΟ”! Ο ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ” ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΓΛΕΙΦΤΕΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟ-ΓΛΕΙΦΤΗΣ!.. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

 

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ (ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ),ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ;

ΤΣΙΠΡΑ! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΚΜ ΓΙ ΑΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ; ΑΚΟΜΑ ΛΕΣ “ΓΑΜΩ ΤΟ 112”; 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, 23-07-2022, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ ΒΑΖΩ, ΣΕ ΕΝΙΚΟ!

ΔΙΑΒΑΖΕ: “ΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ Κ…”! (ΑΝΤΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΔΙΑΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΝΟΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΓΑΛΕ ΜΗ… ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ)!..

4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ”, Ο ΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ  Ο… ΔΑΣΚΑΛΟΣ”, ΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ “ΚΟΛΛΗΤΩΝ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΟΤΑΝ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΑΜ… ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ!.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!

Ο ΒΙΤΣΑΣ, ΠΧ, ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”… ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

5. Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ “ΦΩΤΟ” ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ! ΣΥΓΓΝΩΜΗ!.. 

Στο χέρι του η πρόκριση!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

-/-