ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ;

Φίλοι μου / μας!

1. 60 δις Ευρώ η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα! Το δέχεστε;

Μπορεί όμως το Κράτος να μας πει αναλυτικά (!), ποιές επαγγελματικές κατηγορίες και ποιές εθνικότητες αθροίζουν την φοροδιαφυγή στο δυσθεώρητο αυτό για την Πατρίδα μας ποσό;

Σήμερα, τί γίνεται, γενικώς (!), με το λεγόμενο “μαύρο χρήμα” στην Ελλάδα;

2. Γράψαμε πως οι Τούρκοι συγκεντρώνουν πάσης φύσεως πυρομαχικά! (Φυσικά με προτεραιότητες)! Σήμερα σας γράφουμε πως συνεργάζονται με τους Κινέζους για το θέμα αυτό και δη σε βάθος!

Ολόκληρη Ρωσία και χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί την Β. Κορέα ως υποστηρικτική, γι’ αυτήν, βιομηχανία παραγωγής πυρομαχικών! Το ίδιο φαίνεται πως κάνει και η Τουρκία με την Κίνα και η Κίνα, για κάποιους λόγους το απεδέχθη, παρ’ ότι οι Τούρκοι αυξάνουν τώρα τους δασμούς των κινεζικών προϊόντων που εισέρχονται στην χώρα τους, με στόχο να αποπληθωρίσουν (sic) , όσο μπορέσουν την οικονομία τους!..

3. “Βγαίνουν” οι ανόητοι και οι διακατεχόμενοι με πολιτικό μίσος εντός τους για τον Κ.Κ.Μ. και στην προσπάθειά τους να θέλξουν και να κυνηγήσουν ψήφους από αδαείς ή… βαρείς (sic) στην σκέψη, λένε πως στην ΕΕ, σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, είμαστε μόνον πάνω από την Βουλγαρία, στους σχετικούς επισήμους κυκλοφορούντες πίνακες!..

Ρε τομάρια, της σημερινής πολυ-όζουσας κοινωνίας μας, ξέρετε καμιά άλλη χώρα, πλην της Ελλάδος, στην Ευρώπη, που να είχε τα τελευταία 25 χρόνια χρεοκοπήσει, όπως εμείς;

Ξέρετε καμιά άλλη ευρωπαϊκή χώρα που να είναι υποθηκευμένη στους “Διεθνείς Εβραίους”, μέχρι το 2015, όπως εμείς;

Ακούσατε ή όχι τον Διοικητή της “Τραπέζης Της Ελλάδος” Κο Στουρνάρα, να λέει ότι η χώρα μας χρειάζεται 20 χρόνια, υπό Κ.Σ., για να υπάρξει και πάλι οικονομική σύγκλιση της Ελλάδος με τις λοιπές χώρες της ΕΕ;

Πώς λοιπόν, ενώ είμαστε σε μπατιριλίκια με… κοστούμι, σαν κάτι φαληρημένους… Δανδήδες που κρύβουν την χρεοκοπία τους και ψάχνουν τρόπους για να μην… βυθιστούν τελείως, ζητάτε τα “τραστ” και τα “καρτέλ” των τροφίμων, αλλά και γενικότερα, να μας χρεώνουν το ίδιο στα προϊόντα τους, όπως στις λοιπές χώρες της ΕΕ;

Και θυμηθείτε με ποιά ισοτιμία μας έβαλε ο… εκσυγχρονιστής ΜΕΓΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ των “Διεθνών Εβραίων” στο Ευρώ; 1 ευρώ=345 δρχ, αν δεν απατώμαι! Πώς θα έχουμε λοιπόν πχ τους ίδιους μισθούς με τους Γερμανούς, για παράδειγμα, μιας Γερμανίας εισέτι κομμάτι της ατμομηχανής της παγκοσμίου βιομηχανίας, όταν η Γερμανία εισήλθε στο ευρώ με σχεδόν… ισοπαλία ισοτιμίας ευρώ και μάρκου;

Ξεχνάτε και τα 100 δις Ευρώ (κατ΄άλλους 200), που με το 3ο και πιο επαίσχυντο μνημόνιο (σώθηκε στο “παρατσάκ” η Ακρόπολη το 2015, πριν από 9 χρόνια ρε, όχι πριν από κανέναν αιώνα) μας χρέωσε το 2015 το πολιτικό διεθνιστικό αριχι-κολόπαιδο, ο “Σόρος-Τσίπρας”, ο γιός ενός Αρχι-Χουντάρχη, κλπ;

Και αυτό το πολιτικό τσογλάνι, αυτό το πουλητάρι της Μακεδονίας μας, αυτός ο συνεργάτης των Νεο-Ναζί στην Ελλάδα, ώστε να μπορούσε τότε να είναι “στα πράγματα”, αυτό το πιόνι ενός ευρύτερου πολιτικού σχεδίου για την χώρα μας και την γειτονιά μας, φτιάχνει σήμερα “Ινστιτούτα”, διότι όλα αυτά τα πολιτικά μηδενικά, πλην της δικής τους αρρωστημένης οιήσεως, (όλοι τους νομίζουν ότι κάποιοι ήταν ή είναι), έχουν την εσκεμμένη υποστήριξη των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων”, που οι 8 στους 10 εξ αυτών είναι, για λόγους προσωπικού τους κυρίως κέρδους / πλούτου, φιλο-αριστεροί (μην ξεχνάτε την ε/ταινία “Η κόρη μου η σοσιαλίστρια”), αν όχι, “υπό συνθήκας”,  και “ανοιχτά” φιλο-Κομμουνιστές!.. (Για όλους αυτούς τους Κοσμοκυρίαρχους και τον εκτελεστικό τους βραχίονα τις Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών”, δεν έχει ολοκληρωθεί ο… κύκλος του να κερδίσει η Δύση τους λαούς του πρώην “Κομμουνιστικού Παραδείσου”)!..

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

Τέλος, να μην ξεχάσουμε να πούμε και πάλι, πως η Ελλάδα βυθίστηκε με σχέδιο (κάθε 100 χρόνια αυτό συμβαίνει για… 100 χρόνια / πάτε “πίσω” και διαβάστε μας), ενώ με την οικονομική βύθισή μας σώθηκαν οικονομικά η Γερμανία και η Γαλλία!..

ΥΓ. Γιωργάκη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Ξεκούτιανες τελείως; Τί δουλειά έχεις εσύ ρε, ο γιός του “Ανδρέα του λαού”, ενός Ανδρέα που έλεγε για την Μακεδονία μας και έκλαιγε, πως “ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ” (!), στην τάχα μου συνδιάσκεψη όλων αυτών των μισελλήνων, “αδελφών του ελέους” και μη, στο… Ινστιτούτο… “Πιάστε με δύναμη τ’ αρχίδια σας”;

Τί δουλειά έχει το ΠΑΣΟΚ της ΕΛΛΑΔΟΣ του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τους διεθνιστές πρακτοράκια της “Διεθνούς Εξουσίας”, που θα βραβεύσουν και τον μισέλληνα Μάθιου Νίμιτς; Τί έγραφε, ρε Γιωργάκη, η διακύρηξη της 3ης του Σεπτέμβρη, όταν ιδρύθηκε το τεράστιο αυτό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ Κόμμα, όταν έγινε πράξη ένα ΟΝΕΙΡΟ 10ΕΤΙΏΝ ΚΑΙ 10ΕΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΙΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ;

Με την ευκαιρία! Πες στον “Γιδογάμη”, αλλά κατάλαβε το και εσύ και όλοι σας εκεί, πως αυτό που λέγεται σήμερα ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ”, ένα “ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ”, όπως άριστα επίσης το χαρακτήρισε η Κα Μπακογιάννη, ένα ΠΑΣΟΚ 100% άσχετο / διάφορο με το ΕΘΝΟ-ΛΑΪΚΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ του ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Άντε, πολιτικά αρχίδια, που θέλετε να “ρίξετε” τον Κ.Κ.Μ. και να κυβερνήσετε, σαν ΠΑΣΟΚ, (ούτε σε 40 χρόνια, όπως άριστα είπε του “Γιδογάμη” σημερινού Αρχηγού σας, ο ευφυής μεγαλο-δημ/φος Ν. Χ” Νικολάου)! Αν σέβεστε πραγματικά τον ΙΔΡΥΤΗ αυτού του μοναδικού στα πολιτικά μας ιστορικά χρονικά Κόμματος, αν σέβεσαι την υστεροφημία του πατρός σου, αλλάξτε το όνομά σας… χθες και οριστικά (!), (πείτε το πχ “Η ΣΤΑΝΗ”, αν μείνει ο “Γιδογάμης” Αρχηγός), ένα ΠΑΣΟΚ, που ως όνομα σας έδωσε αυτό το περίπου 13%, πολιτικά παλιο-λιμά, στις πρόσφατες ευρω-εκλογές!.. Φυσικά το ΠΑΣΟΚ πρώτος το δολοφόνησε ο “ΕΛΙΑΣ” , και εσείς το αποτελειώσατε!.. Καταλάβετέ το! Το ΠΑΣΟΚ πέθανε, δυστυχώς, μαζί με τον ιδρυτή του!..

ΥΓ. Ρε Τσίπρα! Πες στον Καλπαδάκη να πάει να μπει στην τρύπα του, που τον “έβγαλες” σήμερα στο “ΣΚΑΪ”, βαζελοχαμούρα! Σου είχαν κάνει το γραφείο στο Μαξίμου οι Τούρκοι, όσο σε είχαμε με “διεθνή εντολή” Π-Θ, ΠΟΥΤΑΝΑ!.. Χθες, για κάποιους που αναρρωτήθηκαν, βάλλαμε το πρωτοσέλιδο του Νεο-Ναζί Χίου για τον Φώτη της ΕΥΠ, κλπ, (η… αναρχία και στον Τύπο, μας επιτρέπει σήμερα να βάζουμε “φωτο” και τίτλους διάφορους του κυρίως κειμένου μας), για να θυμηθούμε σήμερα να ρωτήσουμε αν πρόκειται για τον Φώτη ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (!), τον Συριζαίο γιό του οποίου Τσιπράκο, τον έχεις (και!) σήμερα δίπλα σου, και συγκεκριμένα στο… Ινστιτούτο για Ανθέλληνες! Αχαχαχαχαχα!..

Αλήθεια Κε Μητσοτάκη! Γιατί απαγόρεψες (μέσω της ανακοινώσεως της “ΕΛΑΣ”) την συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ελλήνων, αύριο 17-06-2024, στην Αθήνα, έξω από το περίφημο αυτό Ινστιτούτο; Αν ήταν κάτι ανάποδο, θα εμπόδιζες κάποια ανάλογη πρωτοβουλία; Όχι, φυσικά! Βλέπουμε τί γίνεται τώρα στην Γαλλία και πόσο σέβεται η τάχα μου… “εβραϊκή” Αριστερά αυτό που λέγεται ΕΚΛΟΓΕΣ και καταλαβαίνουμε πολλά και κυρίως πού “μας πάνε” οι εξουσιαστές μας “Διεθνείς Εβραίοι”!..

Τέλος, για πες μας Κε Τσίπρα, σπουδαίε εσύ πολιτικέ μας, γιατί δεν κάλεσες να βραβεύσεις και την Κα ΜΕΡΚΕΛ; Την άλλη φορά ίσως, έ; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

4. Οι διαμαρτυρίες των Τούρκων για την ε/άσκηση “ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΡΟΥ Η(ΔΙΑΖ) Ο ΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ” (Ενν. π. ΕΒΡΟΥ), ήσαν προσχηματικές και κατ΄ουσίαν διαμαρτυρίες “του κόλου”!..

Είναι ενταγμένες στο νέο, (μετά το 2016 και το αποτυχημένο στην Τουρκία αντι-Ερντογανικό “Κίνημα” μέρους των ΤΕΔ), τ/δόγμα, σύμφωνα με το οποίο ο πόλεμος αρχίζει από την ειρήνη και από το έδαφος του αντιπάλου, με συνεχείς πιέσεις και διεκδικήσεις, που στοχεύουν μέχρι και να αποσυντονίσουν τον όποιο εχθρό, αν όχι να τον… τρελλάνουν!..

Η άσκηση αυτή έδωσε την ευκαιρία στην Τουρκία, μέσω των τ/διαμαρτυριών “του κόλου”, να εγείρει και πάλι θέμα Ζουράφας και στο βάθος… Σαμοθράκης (θέμα Σαμοθράκης που ήδη αυτό υφίσταται με την διεκδίκηση και των νήσων του Β. Αιγαίου), προκειμένου να αρχίσουν έρευνες (θα δούμε τί είδους!) και σε ενεργειακές λεκάνες στο Αιγαίο, ξεκινώντας από τον Βορρά! Τ/ε-φ γράφουν σήμερα (16-06-2024), διαστρεβλωμένα ασφαλώς, πως το 1973 το θέμα αυτό οδήγησε στα γεγονότα του 1974 και σε Ε-Τ πόλεμο και αναρρωτιούνται τί θα κάνει σήμερα η Ελλάδα, βάζοντας και φωτογραφίες με μια σειρά πολεμικών τους πλοίων “εν πλω”!..

Αυτή η άσκηση, ρε μουνιά Τούρκοι, δεν γινόταν και δεν γίνεται από εμάς κάθε χρόνο και δη στην ίδια περιοχή και μάλιστα σε επίπεδο Μεγάλης Μονάδος (Ταξιαρχίας και άνω); Πού λοιπόν το παράδοξο, ρε οχιές;

Ακόμα! Εσείς δεν κάνετε κάθε χρόνο ίδια άσκηση στον Β. Έβρο, στο πλαίσιο ευρύτερου -υποβοηθητικού- σχεδίου σας, του σχεδίου εισβολής σας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα υλοποίηση – εκτέλεση μιας σειράς ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΩΝ ελληνικών Μονάδων και ΜΜονάδων μας στην υπόψη περιοχή; (Από Διδυμότειχο και κάτω)!..

Εσείς τελικώς, ρε μουνιά, περνιέστε για μάγκες και εμείς είμαστε μαλάκες; Αϊ… SIKTIR BURDAN!..

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΥΝΙΑ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ Γ’ ΠΠ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ!.. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΣ ΚΑΠΟΙΑ “ΚΛΙΚ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!..

Ακούσαμε / διαβάσαμε, τί είπε σχετικά στην Ελβετία στην συνάντηση… “ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ” στην Ουκρανία, αχαχαχαχαχαχα, (βάλτε κανέναν όμορφο στη θέση του Σαρλ Μισέλ βρε, αρκετά πια με την μαϊμού αυτήν) και ο Κος Φιντάν! Εσείς οι Τούρκοι, σεβαστέ μου, λόγω του πολύ δυνατού μυαλού σου, Χακάν, έχετε περάσει ήδη την γέφυρα που ανέφερες! Άσε τα πυρηνικά, θα αργήσουν!.. “Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη”, λέμε ακόμα στο… Ελλαδιστάν!.. Δεν μας ακούσατε τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” και οδεύετε, με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, σε ΔΙΑΛΥΣΗ! Όταν θα τρέχετε να σωθείτε, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ, αλλά τότε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, Χακάν!..

Αλήθεια! Τί πραγματικά νέο κόμισε όλα αυτά τα χρόνια η εξωτερική σας πολιτική, σε σχέση πάντα με εμάς τους Έλληνες; Ακόμα και η Ζουράφα και τα.. πετρέλαιά της, ρε ΧΑΚΑΝ, δεν τα λέγατε και επί ΥΠΑΜ Τσοχοτζόπουλου, την 10ετία του 1980, όταν είχατε κάνει και “ΜΑΥΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” στην Σαμοθράκη, ρε μάγκα, διότι εσύ είσαι πράγματι τέτοιος!.. Τώρα δηλαδή, με βάση τις σημερινές… διαρροές στις ε-φ σας, (συνέχεια των μαλακισμένων περί μέσης γραμμής αναφορών σας στα ανοικτά της Αλεξ-πόλεως, κλπ), υποννοείτε ότι θα γίνει και πάλι στην Κύπρο σήμερα, ότι και το 1974;

Σου θυμίζουμε, λοιπόν, σεβαστέ φίλε Χακάν, πως στην Κύπρο, αν επιχειρήσετε πχ “ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, αλά Χίτλερ / (Μπλιτζκρίεγκ, κλπ)”, κάτι που δεν υπάρχει φυσικά, ή μια επίθεση – εισβολή, στα “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” της “Κ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, κανονική, κλπ, τότε -ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ- και στις 2 περιπτώσεις θα πάθετε τον “ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ”!.. (Πήγαινε βόλτα στο “σάϊτ” μας και βρες – δες και δείτε τί γράφαμε παλιότερα σχετικώς)!..

Αυτά και πλέον σας ξέρουμε και μάλιστα πολύ καλά! Τουλάχιστον οι… “ΑΓΓΕΛΟΙ”!..

Υγ. Χαιρόμαστε που μας διαβάζετε ανελλιπώς και με τον τρόπο σας μας απαντάτε, είτε οι ίδιοι, είτε ο… Κος ΚΩΣΤΙΔΗΣ!..

5. Νέος Διοικητής “ΕΛΔΥΚ” ο Σχης (ΠΖ): ΔΕΣΠΟΥΔΗΣ!

Υποβάλλουμε τα ανυπόκριτα συγχαρητήριά μας στον Κο Α/ΓΕΣ και στην ε/Στρατιωτική Υπηρεσία για την υπόψη επιλογή! Πρόκειται περί ενός άκρως σοβαρού και δεινού επαγγελματίου, ενός ΑΞΙΟΥ ανθρώπου και Αξκού!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ευχόμαστε να είναι ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, να τον σκέπει, ευλογεί και προστατεύει, ώστε στο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ (ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ), ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ “ΕΛΔΥΚ”!

ΕΙΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ “ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ” ΕΛΔΥΚ, ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ “ΚΟΛΛΗΣΕ” ΤΟ… 1974 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ “ΕΛΔΥΚ”!..

6. Κε ΠΑΛΜΑ! (Σας θυμόμαστε λόγω του στοιχήματος, όπου “παίζει” και η Ισπανική Λας… Πάλμας)! Σαν πολλά δεν ακούγονται εσχάτως στην “ΕΦ”; Μια ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΦ, που μάλλον ξέχασε ότι δεν είναι Αρχηγός, μια τώρα η Αξκός που… λιποτάκτησε, (άραγε πού, στα… “Κατεχόμενα”; / αχαχαχαχαχαχα), κάτι αναφορές για κάποιους που νομίζουν ότι ο Στρατός έχει αυστηρά… ωράρια, κλπ, κλπ, κλπ!.. Τί γίνεται Κε Υπουργέ; Γελάνε μαζί μας στα “Κατεχόμενα” δηλαδή, να υποθέσουμε; Τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

Ίσως να μην σας αρέσει, αλλά διαβάστε το, διότι οι πραγματικοί φίλοι πικραίνουν τους φίλους! “ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ”, Κε Υπουργέ!..

7. Οι Τούρκοι:

– Έχουν τα σχέδια του F-35! Καταλάβατε!

– Το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης οι Τούρκοι το ονειρεύονται ενταγμένο 100% στο τ/Υπ. Παιδείας!.. “Εν τω μεταξύ”, αναμένουν να πεθάνει και ο τελευταίος ε/καταγωγής Ιεράρχης! Καταλάβατε!..

– Οι Πακιστανοί (κυρίως αυτοί και μετά οι Καταριανοί, λόγω των “Ραφάλ” τους, καταλάβατε), βοηθούν τους Τούρκους στα… αεροπορικά τους θέματα – προβλήματα γενικώς και οι Τούρκοι εκπαιδεύουν τους Πακιστανούς στα της θαλάσσης!.. (Όσο μπορούν ασφαλώς)!.. Έτσι, μην εκπλήσσεστε για το αν -καμιά φορά- διέρχονται το Αιγαίο και Πακιστανικές Φ/Γ!.. Αχαχαχαχαχαχα! Είναι, για εμάς, σχεδόν βέβαιο πως σε περίπτωση Ε-Τ συρράξεως θα δούμε στα ε/Νεκροτομεία και Πακιστανικά πτώματα με τουρκικές αεροπορικές στολές, όπως το 1974 βλέπαμε, δυστυχώς, Βρετανούς!..

– Τί γράφαμε για τους Τούρκους και τα “ΓΙΟΡΟ-ΦΑΪΤΕΡΣ”; Μήπως οι εξελίξεις μας δικαίωσαν, παρά τις πρόσφατες υπογραφές Τούρκων και Αμερικανών για τα νέα 40 τ/F-16 και τον εκσυγχρονισμό άλλων 80; Έτσι λέτε παρήγγειλε, όπως επίσης προσφάτως σας γράφαμε, 350 πολιτικά α/φ “AIR BUS” ο ΡΤΕ, από τον αηδή Σολτς;

8. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! Δείτε από κάτω!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΟΤΈ! 45 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΗ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΕΞ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 12ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙ-ΒΑΡΩΝΟ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Π-Θ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ!..

ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ Ο ΜΑΪΚΛ ΡΟΥΜΠΙΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΕΣΧΑΤΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΛΠ, Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!..

“ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΝ”!..

ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ, ΘΑ ΑΠΟΧΔΕΙΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΑΠ’ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!..

Σκυλιάααααααααααααααααααααααααααααααααααα!..

9. Το γράφουμε επίτηδες ξεχωριστά! Οι Τούρκοι είχαν το 1975 τον τριπλό στρατηγικό στόχο! ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ – ΑΠΟΤΡΟΠΗ – ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! Σήμερα είναι πια στην εφαρμογή του 3ου σκέλους του στόχου τους αυτού!..

10.  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΝΗΣΙΟΥ! ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!..

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΙΝΚΟΓΚΝΙΤΟ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΣΟΥ ΚΕΪΤ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Τ/Ο, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ (!), ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ (Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΥΣΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ!!!..), ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!..

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΓΟΥΪΛΙΑΜ ΣΤΗΝ “ΜΙ6” (Η 2Η ΕΠΣΙΗΜΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ Ρ/ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ), ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ (!) ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ – ΑΣΤΡΑΠΗ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ” – “ΕΥΛΟΓΙΑ” ΣΤΟ ΜΗΛΕΣΙ, ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ!..

ΥΓ. ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ! ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΦΕΤΟΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!..

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!!!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-