Ποιοί Δεν Ήθελαν Και Δεν Θέλουν Τον Μητσοτάκη;

Φίλοι μου / μας!

1. Στο ερώτημα του τίτλου του σημερινού μας άρθρου, ως απάντηση, μας έρχονται αμέσως στο μυαλό οι Τούρκοι και οι “Σόρος-Συριζαίοι”!

Σίγουρα θα υπήρχαν και θα υπάρχουν και άλλοι που δεν θα τον ήθελαν Π-Θ της Ελλάδος τον Κ.Κ.Μ., αλλά εμείς περιοριζόμαστε ιεραρχικά σ’ αυτούς τους δύο πραγματικούς / “χειροπιαστούς” εχθρούς του!

Σε ό,τι αφορά τους Τούρκους και τον Κ.Κ.Μ. , όλοι πια ξέρουμε το “γιατί” * οι Τούρκοι έχουν τρελλαθεί μαζί του και άρα και μαζί μας!

* Στέκομαι σήμερα μόνον στο θέμα της στρατιωτικής / πολεμικής ΙΣΧΥΟΣ της χώρας μας, η οποία αυξήθηκε αμέσως και… γεωμετρικά από την 1η περίοδο του Κ.Κ.Μ., ένα θέμα το οποίο από μόνο του, το οποίο… αυτόνομα, ΦΡΕΝΑΡΕ την τουρκική σε βάρος μας επιθετικότητα!.. Το γεγονός, ευρύτερα, ότι ο Κ.Κ.Μ. κατέστησε την Τουρκία ΠΑΡΙΑ της διεθνούς πολιτικής, αναγκάζοντάς την να μας… παρακολουθεί πολιτικά και στο τέλος να αλλάξει σχεδόν 100% την ρότα της εξωτερικής της πολιτικής, με το που ανέλαβε και πάλι ως ΠτΔ ο ΡΤΕ, μετά από την νίκη του στις τελευταίες τ/εκλογές, δεν θα το μνημονεύσω καθόλου σήμερα, προκειμένου να δικαιολογήσω το τ/μίσος προς τον Ε/Π-Θ!..

-/-

Σε ό,τι αφορά τους μεταλλαγμένους Κομμουνιστές νεο – Δυτικο – Διεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα”, αυτοί, όπως εδώ στο “σάϊτ” μας έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και σας το έχουμε παρουσιάσει εκτενώς, μισούν (!) τον Κ.Κ.Μ. διότι έχει μέσα του Ελλάδα, αλλά και θέλει Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι επηρεάζεται και αυτός, (όπως και αυτοί), όντας φίλα προσκείμενος στο σημερινό “Δ.Κ.” των Η.Π.Α., αλλά όχι στην αριστερή του – διεθνιστική – κομμουνιστική του πλευρά, από την οποίαν αυτοί ελέγχονται!.. Φυσικά στους Συριζαίους μεταλλαγμένους Κομμουνιστές ενυπάρχει, και δεν θα σβήσει ποτέ, το μίσος των διεθνιστών Κου-Κου-Έδων για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, και συνεπώς και για τον Έλληνα Κ.Κ.Μ.!..

Στην παραπάνω παράγραφο… κρύβεται και η απάντηση στο “γιατί” οι Τούρκοι ήθελαν για Π-Θ τον “Σόρος-Τσίπρα” ή καλύτερα τον… “δικό” τους “Σόρος-Τσίπρα”!..

2. Έτσι λοιπόν τώρα που έχουμε τις φωτιές στην χώρα μας (500 ! το τελευταίο 20 ήμερο), καφενειακά τελείως σήμερα, ισχυριζόμαστε πως “από πίσω” είναι οι Τούρκοι και όχι το παρακράτος του “Σόρος-Σύριζα”, για να εκδικηθεί το κάζο που έπαθε για πολλοστή φορά από τον Κ.Κ.Μ., κάζο που… στέφθηκε από την παραίτηση του “Σόρος-Τσίπρα”, ο οποίος “μας χαιρετάει” τώρα, μαζί με την οικογένειά του, από τις Η.Π.Α.!..

Και αυτό το γράφουμε, (ασχέτως του αν θα πρέπει να “ψαχτεί” το παραπάνω παρακράτος σε βάθος, αν βεβαίως υπάρχουν στην Ελλάδα μας σχετικές και κυρίως εκπ-νες κρατικές υπηρεσίες), διότι θέλουμε να πιστεύουμε πως “πίσω” από τις φωτιές δεν είναι άτομα έστω ελληνικής καταγωγής, διότι κατ’ εμάς Έλληνες δεν είναι οι “Σόρος-Συριζαίοι”, όντας νεο-Δυτικο-Διεθνιστές! (Αναφέρομαι κυρίως στην ηγεσία τους και στους επικεφαλής, ιδεολογικούς και άλλους, των Κομματικών τους Οργανώσεων).

Οι Τούρκοι την εκλογική νίκη του Κ.Κ.Μ. την… υποδέχθηκαν με την σχεδιασθείσα απ’ αυτούς, και απολύτως ελεγχόμενη από την “ΜΙΤ”, απόπειρα εισβολής στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών στον Έβρο, ό,τι ακριβώς είχαν κάνει με το 1,5 εκ-ριο άτομα που όλο το 2015 διάβηκαν… παρέλαση τον π. Έβρο και μπήκαν στην χώρα μας, όταν βεβαίως τότε το ε/Κράτος του… φιλανθρώπου και διεθνιστή “Αλέξη” είχε συνεργαστεί αγαστά μαζί τους!..

Την θητεία του Κ.Κ.Μ. οι Τούρκοι την… υποδέχθηκαν με τις φωτιές!.. Σήμερα δεν θα γράψουμε πάλι τα ίδια, ήτοι για… “Κλιματικές Κρίσεις”, για το ότι οι φωτιές ανάβουν απ’ αυτήν μόνες τους και χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση, κλπ, κλπ, κλπ! Πάτε στο “σάϊτ” και διαβάστε μας, αφού 3, 4 φορές αναφερθήκαμε στις φετινές φωτιές… περιεκτικά και… σφαιρικά!..

Σήμερα, θα γράψουμε μόνον τα παρακάτω που θα αναγνώσετε, και θα σας καλέσουμε να σκεφτείτε μετά μόνοι σας, αν οι Τούρκοι (και όχι, το λέμε και πάλι, το παρακράτος του “Σόρος-Σύριζα”… και οι μετ’ αυτού όλοι οι συνεργαζόμενοι), είχαν και έχουν στρατιωτικούς, τουριστικούς, οικονομικούς και άλλους λόγους και κυρίως στόχους, με τις φωτιές που μας έβαλαν και βάζουν, και τελικώς να συμπεράνετε εσείς οι ίδιοι, μόνοι σας, αν… το γονάτισμα της Ελλάδος και το κόντεμα… της μύτης του Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ., στο εσωτερικό, αλλά και διεθνώς, ήταν και παραμένει ο Νο “1” στόχος τους, με προοπτικό ασφαλώς στόχο τους την όσο το δυνατόν συντομότερη χρονικά πτώση του Κ.Κ.Μ. από την εξουσία του ε/Κράτους!..

“Πάμε να δούμε” λοιπόν, πού μπήκαν φωτιές φέτος ή και (!) φέτος, έως τώρα και δίπλα ακριβώς παρατίθεται ο κατ΄εμάς λόγος ή λόγοι, που αντικατοπτρίζονται στην επιλογή των στόχων!.. (Αν ξεχνάμε κάποια ή κάποιες φωτιές, συμπληρώστε το… δελτίο εσείς, οι νεότεροι και καλύτεροι στην μνήμη…)!..

Περιοχή ανάμεσα Διδυμότειχο – Σουφλί. (Λόγω σχεδιασμού των ΤΕΔ! Έχουμε γράψει σχετικά).

Περιοχή ανάμεσα Σουφλί – Προβατώνα. (——————- // ——————–).

Λουτράκι (Ευρύτερη περιοχή). (Πρώτος στόχος τα διϋλιστήρια της “Μότορ Όϊλ” του Β.Β.).

Περιοχή Μάντρας – Δερβενοχωρίων. (Πρώτος στόχος διϋλιστήρια Ελευσίνος / “Λάτσης” και τελικός ο κάποτε δρυμός της Πάρνηθος, αν… ευωδούτο η φωτιά, η οποία και θα πέρναγε και από ένιους στρατιωτικούς στόχους, εκτός βεβαίως από ικανό σε αριθμό αστικό περιβάλλον. Δεν το συζητάμε καν, για την δημιουργία ασφυκτικού κλοιού της πόλεως των Αθηνών, πρωτευούσης μας και “καρδιάς” της Ελλάδος, που η περιοχή αυτή αποτελεί μέρος του, έτσι όπως τον σχεδίασαν φέτος)!..  / Το 2018 από επιλεγέντα ορεινό όγκο Πεντέλης η φωτιά πήγε Μαραθώνα (βάση Ε/Π του ΕΠΝ) και ακολούθως Μάτι, όπου είχαμε και την ακόμα να ολοκληρωθεί δικαστικώς τεράστια σύγχρονη ελληνική πύρινη τραγωδία!..

Περιοχή Λαγονησίου – Σουνίου – Κουβαρά, κλπ, κλπ, κλπ. (Τουριστική περιοχή).

Αστακός Αιτωλο-Ακαρνανίας. (Τουριστική περιοχή, αλλά σχετικώς εγγύς και… ΝΑΤΟϊκού “Ακτίου”).

Υλίκη / Βοιωτία. (Κλείνει από πλευρά Στερεάς στρατηγικό κέντρο Ελλάδος, λέγε με Αθήνα. Έχει δοκιμαστεί επίσης η Μαλακάσα, όπως και η έμπροσθεν, προς Αθήνα, περιοχή των Θηβών).

Κάρυστος. (Έκαψαν το 2021 την Β. Εύβοια, λόγω του ότι συλληφθέντες ή μηδήσαντες “ΡΚΚάδες” τους είπαν ότι οι ΕΕΔ / “Ειδικές Δυνάμεις” εκπαίδευαν μαχητές του “ΡΚΚ” και τώρα επιχείρησαν και στην Ν. Εύβοια, με τον… φόβο του να εκπαιδεύονταν “ΡΚΚάδες” και στην Ν. Εύβοια! Ανόητοι)!..

Δερβένι Αιγίου – Διακοφτό. (Τουριστική περιοχή, που… ευωδουμένης της φωτιάς φτάνουμε και στα επίσης τουριστικά, τόσο, όσο και ιστορικά, Καλάβρυτα).

Καλαμάτα. (Λόγω της… επελάσεως των Ισραηλινών εκεί ΕΔ).

Ρόδος. (Τουριστική περιοχή / Ναυαρχίδα του ε/Τουρισμού μαζί κυρίως με την ν. Κέρκυρα, αλλά και “Κέντρο Ελέγχου” του συμπλέγματος Καστελορίζου. Το τελευταίο διάστημα, φέρεται να έχουν εμφανιστεί κυρίως στο τ/ΥΠΑΜ-ΓΕΕΔ Επιτελείς που εισηγούνται ως 1ο σχεδιαστικό σε βάρος μας νησιωτικό τ/ αποβατικό στόχο την ν. Ρόδο και όχι την ν. Λέσβο, με ταυτόχρονη αιφνιδιαστική τ/ναυτική κυριαρχία στην ΝΑ αυτής περιοχή, με ναυτική αποκοπή της Ελλάδος από την Κύπρο, δια του ΤΠΝ / Ακσάζ. Η εισήγηση αυτή φέρεται ως μειοψηφούσα, καθώς η κατάληψη της ν. Λέσβου, οδηγεί, “υπό προϋποθέσεις”, σε στρατηγική ήττα της Ελλάδος, με πιθανότητα 90% και άνω, εδαφικής της… κολοβώσεως).

Κέρκυρα. [Τουριστική περιοχή και διεκδικούμενη, ακόμα κρυφίως, (πλην των Αλβανών σήμερα απογόνων των δοσιλόγων εξισλαμισμένων Ελλήνων Τσάμηδων), από την τουρκόφιλη Κ-Β της Αλβανίας].

Πήλιο. (Τουριστική περιοχή).

Γλαφυρές Βόλου / Πεδίο Βολής. Στρατιωτικός -συμβολικός πρωτίστως-στόχος, λόγω του ότι ανήκει στις ΕΕΔ – “Π/Ν”.

Τατόϊ. (Στόχος το εκεί α/δ).

3. Παρατηρήσεις

α. Ο αποκλεισμός του στρατηγικού “Κέντρου” της Ελλάδος, ήτοι των Αθηνών (4η φορά από το 2018 φέτος, αλλά 2 απ’ αυτές ήσαν σχεδιαστικά… ανωτέρου επιπέδου / μέσα σ’ αυτές ήταν η φετινή, η οποία ήταν η καλύτερη ποτέ σε σχεδιασμό), έγινε με ταυτόχρονες (!) φωτιές στα επιλεγέντα σημεία – περιοχές που κυκλώνουν το Λεκανοπέδιο και φέτος έγινε για πρώτη φορά σε δύο (2), σχεδόν παράλληλες, δυτικές των Αθηνών ζώνες, (η πρώτη, η εξωτερική, στο ύψος περίπου του Ισθμού της Κορίνθου – Λουτρακίου και η δεύτερη στην γραμμή Μαγούλα – Μάνδρα – Δερβενοχώρια – Θήβα) και μία από ΝΑ των Αθηνών (Σούνιο – Λαγονήσι, κλπ), ζώνες με ικανό αριθμό κρισίμων, εκ των πραγμάτων, στόχων!..

β. Διαπιστώθηκε πως σε πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές μας, όπως πχ στην Κέρκυρα, είχαμε άναμμα ταυτόχρονων φωτιών σε πολλά διαφορετικά σημεία της αυτής επιλεγείσης να καεί εδαφικής περιοχής!

γ. Περιττό να γραφεί ότι επελέγη από τον εχθρό και πάλι ο φίλος του… Αιόλου μήνας Ιούλιος, για την 1η φάση του τ/εγχειρήματος, αφού λίαν πιθανώς να έχουμε τα ίδια, είθε όχι, και τον ακολουθούντα τον Ιούλιο μήνα, που είναι… παχιές οι μύγες!..

δ. Οι φωτιές είναι σαν τους φόνους και τις ληστείες και γενικώς το έγκλημα, ούσες και αυτές ΕΓΚΛΗΜΑ(!), ήτοι όσο και να έχεις ετοιμαστείς γι’ αυτές, αυτές δεν θα εκλείψουν ποτέ, διότι “ΤΟ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ… ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ”!

Στόχος του κάθε… αμυνομένου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ (ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!.. (“Το δέον γενέσθαι” στο θέμα, το “ΠΡΕΠΕΙ” δεν είναι θέμα των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, αν και διαβάζοντάς μας το τελευταίο διάστημα στα σχετικά άρθρα μας, “μια γεύση” του τί εμείς πιστεύουμε, θα έχετε σίγουρα πάρει! Εμείς, με σεβασμό, θα θέλαμε να σταθούμε στο ότι ο Κος Π-Θ… ξέχασε να αναδομήσει, “εκ… βόθρων”, το ξαναγράφουμε, την “ΕΥΠ”*, αλλά και άλλες Υπηρεσίες που ασχολούνται με την “Κρατική Ασφάλεια”, κλπ)!..

* Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, η “ΕΥΠ” επί Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “έκοβε κόλους”, όχι μόνον στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια, όπως και στην Τουρκία, όπου ξέραμε μέχρι και τί χρώμα… κυλότα φορούσαν πχ τα οπίσθια της Κας Τσιλλέρ και άλλα πολλά, με πρώτα πάντα σε γνώση μας τα θέματα που συνδέονταν άμεσα με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Πατρίδος μας!..

Σήμερα, μια εποχή που άλλαξαν τα δεδομένα, σε όλα τα θέματα, στο εσωτερικό μας, μέχρι (το κυριότερο!) και η εθνική καταγωγή των διαβιούντων στην χώρα μας, όπως και κυρίως οι πληθυσμιακές μας αναλογίες, αλλά και ευρύτερα έχουν αλλάξει τα πάντα και

ενώ η “ΜΙΤ”… επελαύνει γενικώς και όχι μόνον στην  γειτονιά μας, (έχουμε γράψει εδώ σχετικώς, πχ για το ότι είχαν κάνει σχεδόν πουτάνα το Π-Θκό Γραφείο όταν κυβερνούσε ο “Νεο-Βούδας” και 100% πουτάνα το ίδιο Γραφείο, όταν κυβερνούσε το “Χουντόπαιδο” ο “Αλέξης”),

στην “ΕΥΠ”, που παραμένει στο ίδιο… κτίριο, συνεχίζουν να υπηρετούν, “από της κορυφής της, μέχρι και των ονύχων” άσχετοι, αδιάφοροι, “κολλητοί”, “μέσα”, “γκόμενες και γκόμενοι”, “οπλάδες”, δυνητικά “πρακτοράκια ξένων δυνάμεων” και πάσης φύσεως… λεμέδες, ενώ ακόμα “ψάχνουν” για… “Α4” και… “τόνερ” / αυτό για όσους καταλαβαίνουν, όταν στην γειτονιά μας τα εκ-ρια $ και Ευρώ “πετάνε” από άλλες όμοιες Υπηρεσίες και φυσικά και από την “ΜΙΤ”, ενώ προσθέστε ότι εμείς κάναμε από μόνοι μας τον τελευταίο 1- 1,5 χρόνο, πουτάνα την “ΕΥΠ” μας, (ως Έλληνες “είμαστε μανούλες” στην αυτο-καταστροφή), αναφερόμενοι σ’ αυτήν “ανοικτά” και από την “TV”, στην Βουλή, στο θέμα των δήθεν, ναι (!) των δήθεν, ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, αφού έτσι το θέλησαν ο “Αλέξης”, ο αποκαλούμενος και “Παρθένα”, αλλά κυρίως ο μέγας πολιτικός ηγέτης Ανδρουλάκης, που το τεράστιο… μέγεθός του παρακολουθείτο και αυτός που δεν ξέρει το “γιατί”, ήθελε και θέλει να το μάθει!..

-/-

ε. Προσεβλήθησαν οι πρώτοι στην χώρα μας τουριστικοί προορισμοί (Ρόδος, Κέρκυρα, Πήλιο, κλπ), μιας χώρας που ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ αποτελεί την ΚΥΡΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της, ΒΑΡΙΑ μάλιστα, αλλά και επιδιώχθηκε ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (και στρατιωτικών) ΠΟΥ -ΠΡΟΣΟΧΗ- Υ-ΠΗ-ΡΕ-ΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!..

στ. Για την “Κλιματική Αλλαγή” (“Κ.Α.”) και την “Κλιματική Κρίση” (“Κ.Κ.”), “2 λόγια”:

  • Δεν είναι αυτές που βάζουν τις φωτιές! Τις φωτιές τις βάζει “ανθρώπινο χέρι”, όπως και εκλεκτός Επιστήμονας του Αστεροσκοπείου των Αθηνών Κος ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ανέφερε στην Τ/Ο!..
  • Όταν πχ υβρίζονται 2 άνθρωποι τότε υπάρχει κρίση μεταξύ τους! Όταν όμως “πιαστούν στα χέρια”, τότε η κρίση έχει μετατραπεί σε μεταξύ τους.. πόλεμο! Συνεπώς, πρέπει να μιλάμε για “Κλιματικό Πόλεμο”, όταν έχουμε φωτιές και δεχθούμε βεβαίως ότι αυτές είναι αποτέλεσμα της πράγματι υπαρχούσης “Κλιματικής Κρίσεως”!
  • Ας προσέξουν οι της Κ-Β, (διότι οι όποιοι άλλοι, ακόμα και οι σχετικοί του θέματος “Πυρκαγιές” επιστήμονες, “στα παπάρια τους”, αφού οι περισσότεροι, όχι όλοι, όντες… έξυπνοι και καταλαβαίνοντας το τί θέλει η “Διεθνής Εξουσία” επί του θέματος, ξέροντας και το “γιατί”, όλο για αυτές θα ομιλούν… , είτε είναι μσιθοδοτούμενοι διεθνών εταιρειών και Ομίλων, είτε όχι), αφού η φανερά σκοπίμως συνεχής αναφορά στην “Κ.Α.” και στην “Κ.Κ.” ενέχει τον κίνδυνο να θεωρηθούν αυτές ως πανάκεια του προβλήματος και να φτάσουμε να έχουμε στην πράξη εμπρησμούς και να μην ασχολούμαστε, (το άλλο άκρο), ομιλούντες μόνον για “Κ.Α.” και “Κ.Κ.”, τις οποίες και να θεωρούμε υπεύθυνες και για την παραμικρή πυρκαγιά! Επιβάλλεται επομένως ΛΕΚΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η Κ-Β ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΤΕΘΕΝΤΑ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ!, ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ “ΔΥΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ” / ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΩΣ !), ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΑΝΘΡΑΚΟΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ “ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ”!..

4. Συμπεράσματα

α. Η Ελλάς, ελλείψει συγχρόνων κρατικών Υπηρεσιών ασφαλείας, είναι εισέτι ανίκανη στο να αντιμετωπίσει το τσουνάμι των στην Ελλάδα εισχωρησάντων και στο έδαφός της διαβιούντων πρακτόρων, που στοχεύουν στην Κ/Φ της!.. Η έλλειψη τέτοιων ικανών και συγχρόνων Υπηρεσιών έχει ως επακόλουθο την έλλειψη συλλογής ικανού αριθμού πληροφοριών και δη κρισίμων, που θα την βοηθούσαν στο να αμυνθεί ως χώρα, αφού πια μόνον για άμυνα μπορούμε να “μιλάμε”, όπως τώρα και πάλι ολόκαθαρα φάνηκε με τις πυρκαγιές που ενέσκυψαν και μάλιστα μαζικά (!!!) στη χώρα μας!..

β. Η πλήρως εκσυγχρονισμένη “ΜΙΤ”, με συνεργαζόμενες μαζί της Υπηρεσίες, έχει άριστα… χαρτογραφήσει όλον τον ε/χώρο, ενώ παράλληλα έχει εκπονήσει σειρά επχ-κών  σχεδίων κατά της εθνικής μας ασφαλείας, τα οποία κατά καιρούς και με πρώτη ευκαρία, όπως πχ τώρα με τις πυρκαγιές, επιχειρεί να υλοποιεί ή υλοποιεί!..

γ. Είναι δυστύχημα ότι μεγάλες δυτικές χώρες και κυρίως οι Υπερδυνάμεις Η.Π.Α. και η… ερχόμενη δυναμικά “από πίσω” της Μ. Βρετανία, ενδιαφέρονται μόνον να ελέγχουν το κάθε φορά Νο “1” της “ΕΥΠ” και όχι να έχουν μια “ΕΥΠ” σύγχρονη και αποτελεσματική, αφού -κατ΄εμάς- θα έπρεπε να ήσαν εκείνες, ναι εκείνες (ασφαλώς μαζί με εμάς), που θα ενδιαφέρονταν για την ύπαρξη ΑΡΙΣΤΩΝ ε/”Υπηρεσιών Ασφαλείας”!..

δ. Οι ειδικοί μας θα πρέπει να ασχοληθούν σε βάθος με το θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ στο πρόβλημα “ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ” και η ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα πρέπει να αυστηροποιήσει το σχετικό… πλαίσιο και οι όποιοι γενικώς τάχα μου… μάγκες, φυσικά ή μη πρόσωπα, που δεν εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα, να έχουν ΚΥΡΩΣΕΙΣ και μάλιστα ΑΥΣΤΗΡΕΣ και αμέσως ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ!.. [Θα πρέπει πχ να τιμωρείται αυστηρά (το “πώς” είναι θέμα των ειδικών) εκείνος ο… λεβέντης, που δεν καθαρίζει το οικόπεδό του ή το χωράφι του από τα ξερά χόρτα, κλπ, κλπ, κλπ]!..

ε. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Ε/ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΚΑΙ (!) ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ, ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ 500 ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΠΟ 50, ΕΩΣ 70 ΚΑΘΕ Σ-Κ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΗ – ΔΙΑΣΩΣΗ 19.000 (!!!) ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ (8η) ΗΜΕΡΑ ΚΑΙΟΜΕΝΗ Ν. ΡΟΔΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η-ΡΩ-ΕΣ (!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΛΕΚΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΟΥΜΕ!..

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ (!)   ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΗΡΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ  ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ!.. 

Παράλληλα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και τις ξένες αποστολές βοηθείας που ήρθαν στη χώρα μας, (ακόμα και τους Τούρκους… μαφιόζους, που λειτούργησαν ως οι δολοφόνοι που σκοτώνουν τον “Τάδε” εχθρό τους, κλπ, και μετά πάνε, αφού συλλυπηθούν την γυναίκα του, και κάνουν πως κλαίνε πάνω από τον τάφο του), ενώ παράλληλα ζητάμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ (!) από όλους τους ξένους τουρίστες, που πχ βρέθηκαν και ταλαιπωρήθηκαν, μαζί με τις Οικογένειές τους κυρίως στην Ρόδο, αλλά και όπου αλλού στην Πατρίδα μας!..

στ. Ένα ακόμα δικό μας συμπέρασμα, “δίκην”… παραπολιτικών περισσότερο, είναι ότι τα Κανάλια στερούνται δημ/φων ικανών να μεταδώσουν ορθά την όποια πληροφορία και ειδικώς σε τόσο κρίσιμα θέματα! (Πχ από τον Τ/Ο δίαυλο “ΣΚΑΪ”, όπου κυρίως οι νεαρές δημ/φοι κάνουν… θέατρο με τον τρόπο που αναφέρουν τις όποιες πληροφορίες, ξεχωρίσαμε πολύ θετικά, μόνον κάποια δημ/φο ονόματι Άρτεμις ΜΑΝΤΗ, η οποία, χωρίς θέατρο, ακκισμούς, τραβήγματα της φωνής της, αναφορά επιλεγμένων, από πριν,… ευφυολογημάτων “του κόλου”, κλπ, σε πληροφορούσε πλήρως και ακριβώς για το θέμα της, χωρίς να προσθετο-αφαιρεί το ο,τιδήποτε και χωρίς να υποκρίνεται / να υποδύεται ρόλους!..

ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, “ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ Ε-Τ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ”, ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ!..

ΠΡΙΝ “ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ” ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΟ Β.Β. ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟ Ι.Β.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΚ ΘΕΟΥ ΠΑΡΗΓΟΡΊΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ “ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!.. 

ΣΕ-ΒΑ-ΣΜΟΣ!..

Μαριάννα Βαρδινογιάννη - από το iefimerida.gr

ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!..

“ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ”!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

-/-