ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, Κε Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ!.. ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!..

Κε Μαρινάκη! Αγαπημένε μας Πρόεδρε!

Πολύ γρήγορα!

Μόνο το τελευταίο διάστημα, μας “έστησαν” ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ (!) στο Ν. Φάληρο με τον Βάζελο, όπου, από πλευράς βαθμών, πήραμε -1β. και ήττα στα χαρτιά με 0 – 3, ήτοι -3β.  και τελικώς “εν συνόλω” -4β. , μας “έστησαν”, επίσης ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, στον Βόλο, όπου είχαμε -2β. και μας “έστησαν” και πάλι χθες στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου δεν μας εδόθησαν 3 (!) πέναλτυ και τελικώς είχαμε απώλεια άλλων 2β.!

Μόνον οι παραπάνω είναι -5β. , μη υπολογιζομένων των όποιων πιθανών βαθμών θα πέρναμε, αν γινόταν ολόκληρο το “ματς” με τον Βάζελο!..

Κε Πρόεδρε!

Χθες, στο Περιστέρι, έγινε φανερό πια και στους… τυφλούς ακόμα, πως δεν πρόκειται, ούτε φέτος, να μας αφήσουν να πάρουμε Πρωτάθλημα η “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΣΑΒΒΙΔΗ, που κυβερνάει και (!) το ποδόσφαιρό μας, εκτός των λοιπών αρμών του Κράτους, όπως βεβαίως και η Κ-Β, η οποία πλέον τηρεί ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ απέναντί μας ΞΕΚΑΘΑΡΗ, για τους εξής, κατ’ εμάς λόγους:

α. “Χρωστάει” στον Αλαφούζο η ΝΔ, λόγω του “ΣΚΑΪ”, που την προμοτάρει, χρόνια τώρα! 1η επιλογή για τίτλο, λοιπόν ο Βάζελος, που μάλιστα έχει και 14 χρόνια να πάρει το Πρωτάθλημα, ώστε να ικανοποιηθούν και οι όποιοι Βάζελοι, αλλά και ο… Κ. Μπακογιάννης, όπως βεβαίως και να “ξεχρεώσει” ο Μητσοτάκης!..

β. Ο Τζιτζικώστας (ΝΔ) στην Θεσσαλονίκη πήρε 60% και η ΝΔ, ως Κόμμα, 20%, απ’ ό,τι μπορώ να θυμηθώ!.. Συνεπώς θα πρέπει να ρεφάρει χαμένους ψήφους στην Μακεδονία (κυρίως στην Κ. Μακεδονία), η Κ-Β!..

Στην αλωμένη από το “Χουντόπαιδο” Βαζελο-Τσίπρα Θεσσαλονίκη, όπως και από τον εκπρόσωπο – “Άνθρωπο” του Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη Μπαουκτζή Βελόπουλο, έχει επικρατήσει “κατά Κράτος” της ΝΔ και επομένως η Κ-Β έχει ως 2η επιλογή να ικανοποιήσει με Πρωτάθλημα τον Μπάουκ, αν δεν τα καταφέρει ο Βάζελος, που αγωνιστικά μέχρι τώρα υποφέρει, όσα πέναλτυ και να του δώσουν οι “στημένοι” διαιτητές, πέναλτυ και δικαστές, που τον έχουν ψηλά τώρα, έστω και στην 2η θέση!..

γ. Η πλειοψηφία των Αθηναίων, όντες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ φυσικά, μετά από την αηδιαστική αντι-Ολυμπιακή στάση του Μπακογιάννη, δεν τον ψήφισαν και απώλεσε, ο ανόητος, τον Δήμο! Αυτό πιθανώς να έχει ως αποτέλεσμα να θέλει η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ μάνα του να πάρει εκδίκηση, ο δε θείος του να μην θέλει να δείξει ότι δεν είναι με τον ανηψιό, με το… αίμα του!

[Ναι, αυτόν τον Κύριο, που δεν έβαλε ποτέ, ως Δήμαρχος, τα Χριστούγεννα (!!!), μια ΦΑΤΝΗ στην Αθήνα, μπας και στεναχωρηθούν οι… συμπολίτες μας Μουσουλμάνοι!.. Ας στεναχωρηθούν οι μαλάκες Ορθόδοξοι συμπολίτες μας, θα… είπε, αφού άλλωστε αυτοί δεν θα μιλήσουν, ενώ και να μιλήσουν είναι ευκόλως διαχειρίσιμοι!..

(Στην πλατεία Κοτζιά δεν έβαλε φέτος ούτε ένα δένδρο, έστω “του κόλου”, έστω “για τα μάτια του κόσμου”, ενώ, αν προσέξετε, θα δείτε πως όπου υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα δένδρα αυτά έχουν μπάλες από τα 2,5 μέτρα και πάνω, για τον φόβο των πολυεθνικών αναρχο-κομμουνιστών που ελέγχουν τους δρόμους της Πρωτεύουσας, κλπ, και από τον φόβο των όποιων ξένων νομίμων ή λάθρο Μουσουλμάνων)!

Θα προσέξατε επίσης πως δεν λένε “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”, αλλά “ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ”, όλα αυτά τα… πρακτόρια, όλοι αυτοί οι λακέδες με τις χρυσές λιβρέες!.. Κάνουν τα πάντα για την ΕΞΟΥΣΙΑ, βλέποντας ποιοί κυβερνούν την Γη και τί ακριβώς αυτοί πρεσβεύουν, θέλουν, προάγουν και προωθούν! Αλλά όλα αυτά, όπως και άλλα, σε άλλο άρθρο, σύντομα]!..

Κατ΄εμάς, Πρόεδρε, και (!) το συμβάν στο Καραϊσκάκη με τον Μουνια-νκάρ, όσο και (!) αυτό στου Ρέντη με τον νεαρό Έλληνα (Αλβανό* Β’ γενιάς) οπαδό μας από τα Λιόσια, που κατέστρεψε τον άνδρα των “ΜΑΤ” (ας είναι ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ μαζί του), μας φαίνονται πάρα πολύ περίεργα, έως πάρα πολύ πονηρά, ενώ αυτήν μας την άποψη ενισχύει και η τον τελευταίο καιρό ξεκάθαρα – ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – αντι-ΜΑΡΙΝΑΚΙΚΗ (κατ΄εσού δηλαδή ευθέως) προπαγάνδα του πολύ φίλου των Μητσοτάκηδων Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, απ’ το τοπικής εμβελείας Κανάλι του “ART TV”!.. (Με… επαγγελματικής μορφής δήθεν επαίνους στην συγχωρεμένη μάνα σου Ρένα, ώστε να… ηρεμείς ψυχολογικά / είναι “κόλπο” και ο γέρος είναι έμπειρος, με αναφορές επ΄σιης στο ότι ήξερε τον πατέρα σου που τον εκτιμούσε πολύ και πως σε ξέρει από μικρό παιδί, τονίζοντας ότι είσαι ιδιαιτέρως έξυπνος! / Και αυτό είναι επαγγελματικό εσκεμμένο γλείψιμο, για να… ηρεμεί το θηρίο, όπως λέμε)!..

* Οι 9 στους 10 Αλβανοί στην Ελλάδα είναι Παναθηναϊκοί και μετά οπαδοί της “Κούλας”, διότι οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχουν κάνει “συμμαχία” με την ΣΕΡΒΙΚΗ (!) ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και βεβαίως διότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι εμπεπλεγμένοι πολιτικά, ήτοι οι Αλβανικής καταγωγής οπαδοί του Παναθηναϊκού με την “Χ. ΑΥΓΗ” και τους Νεο-Ναζί και οι της “Κούλας” με τους αναρχο-κομμουνιστές, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ANTI-FA”, κλπ, όταν στην Θ”7″ είναι όλα και όλοι “ΧΥΜΑ”, παρατηρηθείσης μόνον μιας αποπείρας του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” να ελέγξει λίγους μήνες προ των εθνικών εκλογών την Θ”7″, ώστε να διεμβολίσει την Ομάδα μας και να προσβάλλει εσένα Πρόεδρε, που ήδη σε είχαν προγράψει και στοχεύσει μαζί με το συγκυβερνών τότε Κόμμα του Π. Καμμένου!

(Τσίπρας – Μελισσανίδης – Καμμένος, όπως πιο πριν Τσίπρας – Σαββίδης – Καμμένος, κλπ!.. Γι΄αυτό και έβαλε και “έβγαλε” τον γιό του Κόκκαλη ο “Σόρος-Τσίπρας” Ευρω-βουλευτή, για να προσβάλλει, αν θα μπορούσε εσένα, αλλά και για να πάρει Πειραιώτικες και ευρύτερα Ολυμπιακές ψήφους, το πολιτικά εξωνημένο αυτό “ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ”! Να πούμε ότι ΔΕΝ θα μπορούσαμε ΠΟΤΈ να πιστέψουμε πως ο Κος Σ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ θα γινόταν πολέμιος της Ομάδος μας συμμαχώντας με τον Μελισσανίδη, όσο και να ήθελε να “μπει” και να κερδίσει χρήματα, πχ από το “κτίσιμο” του Γηπέδου “ΟΠΑΠ… ΚΛΑΡΙΝΑ”, κλπ)!..

-/- 

Ο βάζελος, (όπως και ο γιός του), και παρουσιαζόμενος ως… ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ., Γ. Καρατζαφέρης έχει αναφερθεί ευθέως, παραλληλίζοντας την υπόθεση των Νεο-Ναζί “Χρυσαυγιτών” και το πώς “έφτασε” η τότε Κ-Β στον επικεφαλής Μιχαλολιάκο, από τον Ρουπακιά και την δολοφονία του αναρχο-κομμουνιστή Φύσσα για μια… γκόμενα, με ό,τι έγινε στου Ρέντη και την φωτοβολίδα που έριξε το καθικάκι αυτό στον Αστυνομικό, λέγοντας ουσιαστικώς, πως αν τον ανακρίνουν όπως θα έπρεπε, θα έφταναν τελικώς σε σένα, χωρίς να σε ονομάζει, αλλά ευθέως να σε φωτογραφίζει, τονίζοντας μάλιστα πως “εδώ μίλησε ολόκληρος Σάββας ΞΗΡΟΣ”**, και λέγοντας ακόμα, ως “FOLLOW UP”, πως “το ερώτημα είναι όμως, αν θα θέλει η Κ-Β να φτάσει τόσο ψηλά”, δηλαδή σε σένα, ξαναγράφω!..

** Στον Ξηρό έστειλαν ανακριτή “υπάλληλο” ντυμένο επίτηδες Ιερέα (ήταν Ιερεύς ο πατέρας των Ξηρών… ) και τελικώς του έκαναν και “Ορό της Αλήθειας”!..

-/-

Δηλαδή ο Κος αυτός πιστεύει ότι εσύ ήσουν από “πίσω” στου Ρέντη και -ΠΡΟΣΕΞΕ (!) – ο… στρατός σου, όπως λέγει, αλλά εμμέσως φυσικά, όντας απολύτως σίγουρος πως δεν είναι κάτι άλλο, όπως προβοκάτσια “τρίτων”***, από την στιγμή που εδώ, στον “Ε.Θ.”, σου έχουμε γράψει, με αφορμή γεγονότα, (όπως πχ τα συνθήματα που ακούστηκαν και τα πανό που μπήκαν για το Κόσσοβο από την Θ”7″, όμοια με αυτά  που είχαν ακουστεί και αναρτηθεί στο “ματς” Ρουμανία – Κόσσοβο 2-0, όπως σε περιπτώσεις που η Θ”7″ διέκοπτε, ηλιθίως, με τις φωτοβολίδες το ματς και συνεπώς την καταιγιστική φόρα της ομάδος μας και ο αντίπαλος έτσι εύρισκε την ευκαιρία να ανακάμψει, κλπ), πως δεν ελέγχεις τους λεγόμενους φανατικούς της Ομάδος μας οπαδούς, όπως και θα έπρεπε, ως Ομάδα!..

*** Ποιός μου λέει και σου λέει και εσένα πως οι 2 δράστες… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, με τον Μουνια-νκάρ και με την απόπειρα δολοφονίας του Αστυνομικού μας, δεν ήσαν καθοδηγούμενοι από άτομα που έχουν διεισδύσει στην Ομάδα και στους φανατικούς, παρουσιάζονται ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, απέκτησαν την εμπιστοσύνη της “Κερκίδας” και είναι ενεργούμενα πχ της “Κούλας” ή του “Αλ – Αφούζου”, κλπ;

Ακόμα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να είναι, ποιός μου λέει πως δεν έχουν προσεγγιστεί ευσχήμως από ανταγωνιστικές Ομάδες, πχ με παροχή χρημάτων, αφού οι περισσότεροι αυτών πένονται, κλπ; Πώς βρέθηκαν πραγματικοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ να είναι μπράβοι πχ του Αλ – Αφούζου ή να κυκλοφορούν με ΙΧ του, όπως πχ ο δολοφονηθείς (!) ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ, και άλλοι; Σου θυμίζω πως και δικός σου “μπράβος” πήγε ως τέτοιος στον “Ντράγκι” και μάλιστα τον συνόδεψε ως “προστασία” στην τελευταία παρουσία του στο “ΣΕΦ”, τότε που ο κακός αυτός γιός, σπουδαίων (!!!) γονέων, έβριζε χυδαία τους πάντες και τα πάντα!..

Σεβαστέ Πρόεδρε!

– Είναι λοιπόν φανερό ότι η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ούσα “ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΔΕΝΔΡΟ”, προσβάλλεται από τους… κεραυνούς, όπως και ο σοφός λαός λέγει (“ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ”), αλλά πρωτίστως η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ (!), ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΗΤΤΩΝΤΑΙ)!..

Στόχος τους είναι να σε ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ (!) και ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ εσένα πιστεύουν ότι θα ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ τον ΘΡΥΛΟ μας, Πρόεδρε, και το ξέρεις! Δεν δίστασαν να φυλακίσουν, μέσα σε δακρυγόνα και με εκδήλωση φωτιάς, 1000 κοντά φιλάθλους μας, γέρους, νέους, παιδιά, μέχρι και μάνες με μωρά, στου Ρέντη, διακινδυνεύοντας μια πολλαπλασίων διαστάσεων νέα Θ”7″, ένα νέο 1981 επί… 1000, δεν δίστασαν να μεταφέρουν 425 άτομα με κλωτσιές και βρισιές στο “ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ” και να τους κρατούν παρανόμως, με την δικαιολογία του δυστυχούς Αστυνομικού (τους έχουμε γράψει εδώ σχετικώς, και μάλιστα πολλά, αρκετά και διαφωτιστικά – συμβουλευτικά, με ό,τι έπραξαν), με στόχο να ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ! Δεν δίστασαν, όπως άλλωστε το είπαμε από την 1η στιγμή ότι θα συνέβαινε, να μας πάρουν (και πάλι μέσω της Δικαιοσύνης που ελέγχουν), το “ματς” εκείνο στα χαρτιά με 0-3 “σετ”, συν επιβολή και χρηματικής ποινής, αφού από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πάντα παίρνουν λεφτά, τη στιγμή που ΕΦΟΡΙΑ πληρώνει μόνον το Σωματείο μας!..

Από την άλλη ο μεν Μελισσανίδης δουλεύει για τις Η.Π.Α. (“φόρτωμα” με καύσιμα τα α/πλοία, κλπ, όπως τα έχουμε πει), επομένως ο Κ.Κ.Μ. είναι τουλάχιστον προσεκτικός μαζί του, ενώ οι πανέξυπνοι και με τεράστια υπομονή (δείγμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ), Ρώσοι των Ρ/ΜΥ κατόρθωσαν, μέσω ενός Μαφιόζου τους ελληνικής καταγωγής, όπως είναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, να “βάλλουν πόδι” και (!) στην Θεσσαλονίκη και (!) στο στρατηγικό λιμάνι της, και Ομάδα να πάρουν (ΜΠΑΟΥΚ), ώστε να πετύχουν να πωληθεί στα Σκόπια η Μακεδονία μας, (και οι Ρώσοι ήθελαν τα Σκόπια ως Μακεδονία, αφού θέλουν να έχουν προσβάσεις παντού όπου υπάρχουν Σλάβοι, αλλά και ειδικώς σε μια τόσο κρίσιμη γεωγραφικά περιοχή), αλλά και Κόμμα δικό τους έχουν και το στηρίζουν μέσω ενός δήθεν Πατριωτισμού, την “Ε. ΛΥΣΗ” του πανέξυπνου πολιτικού λαμόγιου και “κλέφτη ιδεών”, κλπ, Βελόπουλου****, την ίδια στιγμή που το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ” δεν ξανακούγεται πια στην Τούμπα, και ο κάτοχος… θεϊκών χειρογράφων πολιτικός αυτός Αρχηγός… Μπαουκτζής σιωπά!..

**** Εσχάτως ο Βελόπουλος ανέφερε τον Αλ – Αφούζο ως λαθρέμπορο και αυτός εξεμάνη λέγοντας πως θα καταφύγει στην Δικαιοσύνη και παπάρια!..

Γιατί προέβη στον χαρακτηρισμό αυτόν ο Βελόπουλος;

Διότι θέλησε ο Σαββίδης να “κτυπηθεί” ο Βάζελος, ώστε να πάρει αυτός το Πρωτάθλημα, (που ουσιαστικά η ομάδα του έχει μόνον 2, αφού το άλλο, το 3ο, είναι αυτό της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και του ξε-πουλήματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το λεγόμενο των “ΠΡΕΣΠΩΝ” ή του “Χουντόπαιδου”), ξέροντας μέσω της λυκο-φιλίας του με τον Μελισσανίδη (που τον… ξέχασε ο Βελόπουλος, όταν αναφερόταν σε λαθρεμπόρους, κλπ), πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ, αφού αυτοί ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, και πως συνεπώς ο μόνος αντίπαλός τους είναι ο Βάζελος! (Το κατάλαβε ο Αλ-Αφούζος και γι΄αυτό φέρεται να τους ξαναπλεύρισε και έτσι ακούσαμε προ ημερών πως ξανασχηματίζεται -δήθεν- η παλαιά τριπλή αντι-Ολυμπιακή συμμαχία)!..

Μεταξύ τους Πρόεδρε, εννοώ οι Μελισσανίδης – Σαββίδης, έχουν συμφωνήσει για φέτος να πάρει το πρωτάθλημα ο Μπάουκ και το Κύπελλο η “Κούλα”!.. Ο Μελισανίδης παρουσιάζεται “του κόλου” ως ΝΔούλης, ενώ ως γνωστόν δεν είναι, ενώ ο… αυτοεξόριστος, λόγω Μητσοτάκη, Σαββίδης θα ήθελε πολύ μια προσωπική νίκη, λέγε με ένα πρωτάθλημα, κατά του Κ.Κ.Μ., όπως βεβαίως και η Ρωσία, που έχει στόχο “Α1” τον νυν Ε/Π-Θ!..

-/-

Κε Πρόεδρε!

Δεν θα ξεκινήσουμε και πάλι, όπως κάποτε, όταν μας έσφαζαν και τότε στο πόδι, να σπάμε τηλεοράσεις, κλπ, ή να λερώνουμε το στόμα μας υβρίζοντας πραγματικά σκουπίδια, σαν τα αναφερθέντα παραπάνω Πρόεδρε, που χαίρονται να παίρνουν διαχρονικά τίτλους πέτσινους, με Ζλατάνους, Βουράκηδες, Μπίκες, Βαρούχες, … Ζαμπαλάδες και τόσους άλλους, “ων ουκ έστιν αριθμός” ή να μας “στήνουν” μέχρι και στην Ευρώπη, μέσω του “ΠΟΛΥ-ΙΟΓΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ” που λέγεται ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, κλπ!..

Η ΜΑΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΙΤΕ… ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΞΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ, ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ, “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ”! (ΕΝΑ “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΖΑΜΠΑΛΑ” ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)!

ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΞΙΑ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΣ: “ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ”!..

Πρόεδρε!

Σου είχαμε, προ ολίγου χρόνου, εισηγηθεί να φύγει η Ομάδα από το Πρωτάθλημα, “να την πάρεις”!

Μια όμως ίσως πιο ωριμότερη σκέψη είναι να μην φύγει, να παραμείνει, ώστε να δούμε, εκ περιεργείας και μόνον, μέχρι του τέλους και του φετινού “στημένου” Πρωταθλήματος, πόσους… Βόλους και πόσους… Ζαμπαλάδες θα βρούμε εμπρός μας, πόσες βρωμιές ακόμα θα μας κάνουν, αν και αυτοί, Πρόεδρε, έχουν δείξει πως μέχρι και… ΠΟΎΣΤΗΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!.. (Για θυμήσου πχ πέρυσι το πέναλτυ στην Λεωφόρο που πήρε ο Ιωαννίδης)!..

Θέλουμε όμως ακόμα να δούμε πόσο βρώμικοι μπορούν και άλλο να γίνουν εκεί στην Κ-Β, κυνηγώντας την Ομάδα μας, αλλά και το πόσο λακέδες και χέστες μπροστά στην ΜΑΦΙΑ μπορεί να γίνουν και τα κολο-συνδρομητικά Κολο-Νόβες και Κολο-Κοσμοτέδες, εκτός από… κλέφτες μας, με το να παρουσιάζονται ως αντι-Ολυμπιακοί ή με το γίνονται νεκροθάφτες της ίδιας της μετάδοσης που κάνουν!.. Χθες ο καριόλης σπίκερ της ΝΌΒΑ, 3 πέναλτυ έγιναν και ούτε καν ανέφερε κάτι, όπως ούτε και την λέξη “VAR” είπε, λες και δεν υπήρχε!..

Θέλουμε να δούμε πόσοι ακόμα κολο-Αβραμήδηδες… τσολιάδες οπαδοί της “Κούλας”, πόσοι κολο-Κολομπαρίνηδες (λιγότερο… Κομμωτήριο, ρε παλιοπαπάρα) και πόσα γενικώς άλλα αντι-Ολυμπιακά άλογα δημ/κά όντα εκτρέφονται στα ιπποφορβεία πχ του… Μελισσανίδη, κλπ!..

Φτιάξε Ομάδα Πρόεδρε όσο μπορείς πιο δυνατή, έλεγξε απολύτως τους όποιους φανατικούς (το μπορείς!), πες τους να αποκτήσουν τσαγανό στον πάγκο, αλλά και ως παίκτες το ίδιο, και όταν γίνονται φάσεις σαν τις χθεσινές (3 πέναλτυ μαρς και ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ… ), πες τους να διαμαρτύρονται “σηκώνοντας την… γη στα ουράνια” και να ξεφτιλίζουν μετά στις συνεντεύξεις το σύστημά τους και την ΜΑΦΙΑ!.. (Ο Καρβαλιάρ χθες δεν είπε τίποτα στον δημ/φο Κων-λο για τα 3 πέναλτυ, ενώ έβραζε και αυτό φαινόταν ξεκάθαρα)!..

Πρόεδρε!

Με το ΚΡΑΤΟΣ και την ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΈ ΒΓΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ!.. ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!..

Α! ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΗ! Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΘΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ” ΤΖΑΒΕΛΑ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!.. ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!..

ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΕΣ Α-ΠΟ-ΧΗ! ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΙ ΟΛΥMΠΙΑΚΟΙ;

TON “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ “ΛΟΑΤΚΙ” ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ;

ΤΟΝ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΕΙ, (ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΗΜΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΣ ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΜΠΟΡΟΦΟΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ” ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ)!..

ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ “ΓΙΔΟΓΑΜΗ” ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΗΜΙΤΟΠΑΙΔΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ;

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤ’ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ, Ο ΚΑΤΟΧΟΣ “ΘΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ”;

ΑΠΟΧΗ, ΦΙΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΑΠΟΧΗ !!! ΑΛΛΑ , ΙΣΩΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ “ΕΝ ΧΡΟΝΩ”!..

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ “ΛΟΑΤΚΙ” ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ:

ΟΧΕΝΤΡΕΣ!.. 47 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ 40 ή 41 ΕΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΦΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

“ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ”!..

ΑΛΛΑ,

(“ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΟΕΔΡΕ”) : 

“… ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΣΤ’ ΑΡΧ……… ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΌ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

-/-

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,

και 

ΟΧΙ (!!!) ΣΤΗΝ ΒΙΑ

ΠΑΝΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!

-/-

ΥΓ.

1.

Ούτε ιερό, ούτε όσιο το αντιολυμπιακό “σάιτ” της προπαγάνδας!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο το αντιολυμπιακό σάιτ της προπαγάνδας!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023

Η εκδίκαση της διακοπής του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για το λιγκ καπ στο βόλεϊ ανδρών, έδωσε πάλι αφορμή στα γνωστά κέντρα να σπιλώσουν τον Ολυμπιακό με λάσπη και ψέματα.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται περίτρανα για μία ακόμη φορά ότι κάποιοι άνθρωποι «έτριβαν τα χέρια τους» για όσα τραγικά συνέβησαν εκείνη την Πέμπτη, ελπίζοντας να πετύχουν μία χάρτινη νίκη της ομάδας τους.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, το μόνο που ζήτησε ο Ολυμπιακός ήταν η εφαρμογή του κανονισμού της Λίγκας.

Οι ειρωνείες και η σπέκουλα των αντιολυμπιακών μέσων που είναι τσακωμένα με την αλήθεια, εστιάζουν στο ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ του δεύτερου σετ, το οποίο διακόπηκε.

Τι προβλέπει ο κανονισμός της ομοσπονδίας; Τα εξής:

ΑΡΘΡΟ 14 – ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

«5) Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος εντός γηπέδου, απρόβλεπτης ζημίας κλπ) η έναρξη του αγώνα καθυστερήσει, ο χρόνος της έναρξης μετατίθεται μέχρι ενενήντα (90) λεπτά. Σε περίπτωση προσωρινής διακοπής του αγώνα για λόγους ανώτερης βίας (π.χ. διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος εντός γηπέδου, απρόβλεπτης ζημίας κλπ), ο μέγιστος χρόνος αναμονής για να συνεχιστεί ο αγώνας ορίζεται σε ενενήντα (90) λεπτά που υπολογίζονται αθροιστικά από τυχόν επιμέρους διακοπές. Αν μετά το χρόνο αυτό, δεν έχουν αποκατασταθεί οι κανονικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, τότε ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και επαναλαμβάνεται ξεκινώντας από την έναρξη του σετ στο οποίο σημειώθηκε η διακοπή. Στην περίπτωση αυτή τα αποτελέσματα των σετ που έχουν λήξει κατοχυρώνονται. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες μπορούν να επιλέξουν και να δηλώσουν στο ΦΑ αθλητές από αυτούς που είχαν στη δύναμη τους και είχαν δικαίωμα συμμετοχής κατά τον χρόνο τέλεσης του αγώνα που επαναλαμβάνεται, αν ο αγώνας επαναληφθεί την επόμενη ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν αθλητές-τριες που έχουν στη δύναμή τους την ημέρα διεξαγωγής του επαναλαμβανόμενου αγώνα».

Από τη στιγμή που τα επεισόδια συνέβησαν εκτός γηπέδου (και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση), σε κάθε περίπτωση είναι εύλογο ο Ολυμπιακός να ζητάει την εφαρμογή των κανονισμών. Αντίθετα, στην πλευρά του Παναθηναϊκού θέλουν τη νίκη στα χαρτιά, κάτι λογικό, καθώς γνωρίζουν ότι στον αγωνιστικό χώρο δεν έχουν κάποια ουσιαστική τύχη. Γι αυτό ηττήθηκαν κατά κράτος το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα, γι αυτό έχαναν και στο λιγκ καπ τη στιγμή της διακοπής.

Όμως, να ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό για τους κανονισμούς της ομοσπονδίας, αυτό ξεπερνάει τα όρια. Ο κανονισμός ορίζει ότι, σε περίπτωση που συνεχιστεί αγώνας που διακόπηκε, το σκορ στα σετ ισχύει κανονικά, αλλά το σετ που διακόπηκε, ξεκινάει από την αρχή. Ο κυπελλούχος Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας ΔΕΝ δημιουργεί τους κανονισμούς. Απλώς, απαιτεί να εφαρμόζονται και να τηρούνται. Κάποιοι όμως έκαναν το άσπρο μαύρο, για να παρουσιάσουν τα δεδομένα, όπως εξυπηρετεί την άρρωστη αντιολυμπιακή τακτική τους.

Στόχος τους πάντα να πετύχει κάτι ο αγαπημένος τους σύλλογος στα χαρτιά. Αυτό ήθελαν και πριν από κάποιους μήνες στο πινγκ πονγκ, αλλά έφαγαν τα μούτρα τους στο ΑΣΕΑΔ, αυτό πέτυχαν με τη βρώμικη υπόθεση Χουάνκαρ (ενώ εκκρεμεί το CAS), αυτό θέλουν και σήμερα στο βόλεϊ, γιατί γνωρίζουν ότι μέσα στα γήπεδα είναι αγωνιστικά καταδικασμένοι.

και

ΠΑΟ γερά, πάρτο ΞΑΝΑ στα χαρτιά!

ΠΑΟ γερά, πάρτο ΞΑΝΑ στα χαρτιά!
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 

Μία ακόμα μελανή σελίδα γράφτηκε σήμερα για τον Ελληνικό αθλητισμό, με την απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της Ε.Σ.Α.Π., η οποία πρόσθεσε μία ακόμα χάρτινη επιτυχία στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά στην αναμέτρηση του λιγκ καπ βόλεϊ ανδρών με τον Ολυμπιακό, η οποία διεκόπη στο Ρέντη στις 07/12.

Τί κι αν τα επεισόδια συνέβησαν εκτός γηπέδου; Τι κι αν οι εκθέσεις διαιτητών και παρατηρητών δεν αποδίδουν την παραμικρή ευθύνη στον Ολυμπιακό; Η αθλητική δικαστής δίκασε με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις εκθέσεις της αστυνομίας, προς όφελος του αγαπημένου συλλόγου του βαθέος κράτους.

ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Για τον Παναθηναϊκό, μόνο τα χαρτιά υπάρχουν απέναντι στον αιώνιο δυνάστη. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα η ιστορία.

Πριν από λίγους μήνες, προσπαθούσαν να πάρουν με παγαποντιά το πρωτάθλημα στο πινγκ πονγκ ανδρών, καθώς τάχθηκαν κατά της αναβολής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, παρότι όλα τα αστέρια των Ερυθρόλευκων συμμετείχαν σε επίσημα διεθνή meetings της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ονειρεύτηκαν να αντιμετωπίσουν αποδεκατισμένο τον αντίπαλό τους, αλλά το σκάνδαλο δεν ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός σήκωσε τρεμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό).

Τον Οκτώβριο, μόλις σκόραρε ο Καμαρά, έφυγαν τρέχοντας από το γήπεδο και πήραν ένα χάρτινο 0-3 στο Καραϊσκάκη, επειδή έσκασε μία κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου και έπεσε κάτω ο Χουάνκαρ! Αφαιρέθηκε ένας επιπλέον βαθμός από τον Ολυμπιακό και αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Οι ίδιοι πανηγύριζαν ξεδιάντροπα και πίστεψαν ότι είναι άξια πρώτοι στο πρωτάθλημα για να ακολουθήσει η νέμεσις, καθώς έπεσε το ένα χαστούκι μετά το άλλο, από Ρεν, Άρη, Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητο.

Σήμερα, προκρίθηκαν με χάρτινο τρόπο στα ημιτελικά του λιγκ καπ στο βόλεϊ, χάρη σε μια δικαστική απόφαση άνευ προηγουμένου που αποτέλεσε λύτρωση για το τμήμα βόλεϊ του τριφυλλιού. Μέσα στο γήπεδο έχαναν με 1-0 σετ, ενώ έχασαν και λίγες μέρες αργότερα για το πρωτάθλημα με 3-1. Όμως η κυβέρνηση, η αστυνομία και το δικαιοδοτικό όργανο, έκαναν το καθήκον τους για την αγαπημένη ομάδα του βαθέος κράτους που μπορεί να ελπίζει σε έναν χάρτινο τίτλο.

Από την άλλη πλευρά, το βαθύ κράτος χαϊδεύει διαρκώς τον σύλλογο με σήμα το τριφύλλι. Μιλάμε για τον σύλλογο που το 2013 υποβιβάστηκε στα γήπεδα του βόλεϊ, αλλά η ΕΣΑΠ τον κράτησε στην κατηγορία με χάρτινη απόφαση…

Η πιο καραμπινάτη πρόκληση από το πρόσφατο παρελθόν, είναι φυσικά η απόφαση με την οποία έμειναν βαθμολογικά ατιμώρητοι, όταν οι οπαδοί τους κατέστρεφαν το κλειστό του ΟΑΚΑ στο μπάσκετ, επειδή έχαναν με 35-63 από τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Τον περασμένο Φεβρουάριο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τέθηκαν αντιμέτωποι στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού challenge cup του βόλεϊ ανδρών. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, σημειώθηκαν σφοδρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟ και την Αστυνομία, από τα οποία τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί.

Παρότι τα επεισόδια συνέβησαν εντός του γηπέδου (σε αντίθεση με το Ρέντη) και παρότι υπήρξε τραυματισμός τεσσάρων αστυνομικών, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ (CEV), αποφάσισε να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και όχι να τον κερδίσει ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. Αυτό ήταν το ορθό και αυτή είναι η διεθνής τάση, όπως εκφράζεται από την ίδια την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο αγώνας αναβλήθηκε για την επόμενη μέρα το μεσημέρι (μισή μέρα αργότερα), αλλά ο Ολυμπιακός δεν διανοήθηκε να προσπαθήσει να πάρει μία χάρτινη νίκη, ενώ θα μπορούσε. Άλλωστε, μετά τη ρίψη δακρυγόνου και την κατάσταση που επικρατούσε στο κλειστό, το μόνο εύκολο για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, θα ήταν να επισκεφθεί εκείνο το βράδυ τα νοσοκομεία, να πάρει γνωματεύσεις από πνευμονολόγους και να δηλώσει αδυναμία των παικτών του να αγωνιστούν την επομένη το μεσημέρι. Κάτι ανάλογο είχε επικαλεστεί αρχικά και ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό στάδιο προ δύο εβδομάδων, παρότι εκεί πρόκειται για ανοιχτό στάδιο. Ο Ολυμπιακός δεν το έκανε. Προτίμησε να γράψει ιστορία αγωνιστικά, πετυχαίνοντας την ανατροπή του αιώνα.

Τότε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, είχε εκδώσει ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «εγκληματική ενέργεια» της αστυνομίας, χωρίς καν να ευχηθεί περαστικά στους τραυματίες αστυνομικούς:

Αλήθεια, όταν ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο για «εγκλήματα» της Αστυνομίας, ενώ υπήρχαν τραυματίες αστυνομικοί, γιατί δεν υπήρξε αντίστοιχη ζέση στον κρατικό μηχανισμό;

Ας δούμε όμως τα στοιχεία της υπόθεσης για τον πρόσφατο αγώνα βόλεϊ, που δεν έλαβε υπόψη του το δικαιοδοτικό όργανο.

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

Η απόφαση που εκδόθηκε, δημιουργεί μία απίστευτη νομολογία. Είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα τιμωρείται αγωνιστικά για περιστατικό που συμβαίνει εκτός γηπέδου.

Τα επεισόδια που συνέβησαν, προφανώς είναι καταδικαστέα από όλους, αλλά έλαβαν χώρα εκτός του «Μελίνα Μερκούρη» και μάλιστα σε μεγάλη απόσταση. Ακόμα και αν οι σύγχρονοι Γκέμπελς αμφισβητούν το εύρος της απόστασης, δεν μπορούν να αμφισβητήσουν ότι δεν συνέβη το παραμικρό εντός του γηπέδου.

Καταδικάζονται ο Ολυμπιακός, η διοίκηση και οι αθλητές του, με βάση το πολιτικό κλίμα και τις αντιδράσεις της Αστυνομίας, χωρίς να προβλέπεται από πουθενά στον κανονισμό ότι μία ομάδα φέρει ευθύνη για το τι συμβαίνει μισό χιλιόμετρο έξω από το γήπεδο.

Ας θυμηθούμε τι συνέβη το καλοκαίρι. Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με αδελφοποιημένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, προκάλεσαν αιματηρά επεισόδια ακριβώς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από τα επεισόδια αυτά έχασε τη ζωή του, ένας 29χρονος οπαδός της Ένωσης, ο Μιχάλης Κατσούρης. Ο αγώνας αναβλήθηκε για λίγες μέρες.

Ήταν ποτέ δυνατόν να χάσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον αγώνα στα χαρτιά από την ΟΥΕΦΑ, επειδή οι οπαδοί της προκάλεσαν αυτά τα έκτροπα;

ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

Η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει τις εκθέσεις του διαιτητή, του κομισάριου και του παρατηρητή της αναμέτρησης για το λιγκ καπ του βόλεϊ.

Ο διαιτητής Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος, ανέφερε τα εξής στην έκθεση που συνέταξε για την αναμέτρηση: «Στο 2ο σετ… άρχισε να μυρίζει έντονα μυρωδιά από δακρυγόνα, η οποία προέρχονταν έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα εντός αγωνιστικού χώρου να γίνεται αποπνικτική. Ο αγώνας διακόπηκε στις 21:45».

Αναφορικά με την απόφαση για οριστική διακοπή, ο διαιτητής του αγώνα, ανέφερε τα εξής: «Στις 22:30 έγινε ο οριστικός έλεγχος του αγωνιστικού χώρου και διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση στην ατμόσφαιρα παρέμενε αποπνικτική. Ως εκ τούτου αποφασίσαμε την οριστική διακοπή του αγώνα».

Ο κομισάριος του αγώνα Θέμης Καλπακτσόγλου, ανέφερε στη δική του έκθεση τα εξής:

«Από τον εξωτερικό χώρο και τις ανοικτές πόρτες στην εξέδρα, εισήλθε καπνός και έντονη μυρωδιά από δακρυγόνα … Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και επικίνδυνη για όλους και το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά … Η ατμόσφαιρα παρέμενε αποπνικτική έτσι μετά από διακοπή 45 λεπτών ο αγώνας διεκόπη οριστικά… Εντός του αγωνιστικού χώρου δεν υπήρξαν επεισόδια».

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ ανέφερε στην αναλυτική έκθεσή του, τα εξής:

«Η προσέλευση των φιλάθλων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τάξη και με τη χρήση αριθμημένων εισιτηρίων. Κανένας φίλαθλος δεν εισήλθε χωρίς το προσωπικό του εισιτήριο… Από 9:30 μ.μ. παρατηρήθηκε μετακίνηση των οπαδών από την Θύρα 7 προς το άλλο επίπεδο του διαζώματος. Η αιτία ήταν η δύσπνοια και η ενόχληση στα μάτια από τα δακρυγόνα. Αυτή ήταν και η αιτία που διεκόπη ο αγώνας».

Με λίγα λόγια, οι εκθέσεις διαιτητή, κομισάριου και παρατηρητή ΔΕΑΒ, είναι απολύτως ξεκάθαρες ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ευθύνη του Ολυμπιακού για τη διακοπή της αναμέτρησης, ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο εντός αγωνιστικού χώρου. Η αιτία της διακοπής αφορούσε τη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία εκτός του γηπέδου και αυτό αναφέρεται ρητά και επανειλημμένα. Παρόλα αυτά, η αθλητική δικαστής δίκασε με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, λαμβάνοντας υπόψη της μόνο τις εκθέσεις της Αστυνομίας και καταδίκασε τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός καταδικάστηκε σήμερα ακόμα και με άρθρο το οποίο δεν περιλαμβάνονταν στο κατηγορητήριο με βάση το οποίο κλήθηκε, κάτι νομικά πρωτοφανές!

Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ

Το φαινόμενο αυτού του συλλόγου είναι μυθικό και δεν σταματάει να εκπλήσσει ακόμα και εμάς.

Όσο τον πολεμάει ένα ολόκληρο σύστημα, από την κυβέρνηση και την Αστυνομία, μέχρι τα αθλητικά δικαστήρια και τους διαιτητές, τόσο χαλυβδώνεται και κάνει επίδειξη αγωνιστικής δύναμης μέσα στα γήπεδα.

Το σύστημα στραπατσαρίστηκε την περασμένη Πέμπτη με τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού.

Νέα πίκρα για το σύστημα και το Σάββατο με το διπλό «γλέντι» του Ολυμπιακού επί Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στον ερασιτέχνη. Άδειο το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όμως η νίκη ήρθε εκκωφαντικά επί του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ. Γεμάτο το γήπεδο που παραχώρησε στην ΑΕΚ η κυβέρνηση (Λιόσια), διπλό του Ολυμπιακού και εκεί. Μόνος εναντίον όλων και κάνει πλάκα στους πάντες.

Νέο χαστούκι για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Περιστέρι, στραπάτσο για την ΑΕΚ χθες στο Αγρίνιο, παλικαρίσιο διπλό του Ολυμπιακού στις Σέρρες. Ληστεία με Χουάνκαρ, κλοπή στον Βόλο, αλλά το πρωτάθλημα ξανά στα ίσα.

Σε μία χρονιά που έχει ήδη αλλοιωθεί το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με το σκάνδαλο Χουάνκαρ και σε μία χρονιά που έχει ήδη αλλοιωθεί το πρωτάθλημα μπάσκετ με τη μη αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟ για τα έκτροπα του ΟΑΚΑ τον περασμένο Ιούνιο, έρχεται και η νέα αλλοίωση, αυτή τη φορά στο λιγκ καπ του βόλεϊ.

Σε μία χώρα που οι επίσημες καταγγελίες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για φοροδιαφυγή, μαύρο χρήμα και αθέμιτο ανταγωνισμό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μένουν χωρίς έλεγχο και τιμωρία, τα σκάνδαλα συνεχίζονται.

Είναι προφανές ότι ο ερασιτέχνης ΟΣΦΠ θα διεκδικήσει τα δικαιώματά του και θα προσβάλει αυτή την απόφαση που είναι αστήρικτη νομικά κατά την κρίση μας. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλο σκάνδαλο και στον επόμενο βαθμό δικαιοδοσίας θα ληφθούν υπόψη οι εκθέσεις διαιτητών και παρατηρητών, καθώς και τα άρθρα με βάση τα οποία κλήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι.

Κλείνοντας, θα σας πούμε το εξής: Όταν ο Άγιος Θωμάς θύμιζε Λωρίδα της Γάζας, ο Ολυμπιακός δεν διάλεξε ποτέ να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, όπως κάνετε εσείς, ούτε κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες κυβέρνησης και Αστυνομίας. Ήρθε μέσα στο σπίτι σας, παρόντος του προέδρου του και σας διέλυσε με 1-4 για να σηκώσει μετά ευρωπαϊκό…

Μην ξεχνάτε ότι ο κορυφαίος πολυαθλητικός οργανισμός του πλανήτη δεν λύγισε επί χούντας. Δεν θα λυγίσει ούτε σήμερα…

2.

Bρούτσης-Οικονόμου: «Προϊόν.. Μελισσανίδη» οι … αχώριστοι!

Bρούτσης-Οικονόμου: «Προϊόν.. Μελισσανίδη» οι ... αχώριστοι!
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023

LEZANTA : *** Ο Χριστός πέθανε, ο Μωάμεθ πέθανε, ο Ναπολέων πέθανε κι εγώ ο ίδιος τελευταία δεν αισθάνομαι καθόλου καλά… ( Maximvs Decimus Constantine Aurelius ) **

*** Καλό θα είναι να προσέχουν, πάντως, γιατί καμιά φορά ο φάκελος μπορεί να γίνει … φάσκελος ! ***

*** Πρέπει να είναι πολύ γελοία υποκείμενα εκείνοι πού χλευάζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραίτησή του, ενώ έχουν διαβάσει την επιστολή του με την οποία κυριολεκτικά τους ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ όσο ποτέ άλλοτε. Αλλά στ’ αλήθεια, πιστεύουν τα λαμόγια ότι αυτός πού χάνει είναι … ο Μαρινάκης ; Γονατιστοί θα τον παρακαλάνε, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα ***

*** Την επόμενη φορά, το μενού έχει στρατόπεδο συγκέντρωσης : «Arbeit macht frei !» ***

*** Δηλαδή, να υποθέσουμε ΔΕΧΤΗΚΑΝ ο Ρώσσος και ο Μελισσανίδης να ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΑΟ, όπως έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση, για να βάλουνε στην παρέα τους τον Αλαφούζο ; ***

*** Με πρόστιμο, λέει, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα στον Βώλο. Αλλά ακόμη τίποτα δεν τελείωσε. Ετοιμάζονται για έφεση κατά της απόφασης, οι Βρούτσης και Οικονόμου. Σου λένε, τι, έτσι δηλαδή θα τη γλιτώσει ο Ολυμπιακός ; ***

*** Ογκώδη φάκελο με λίστες ονομάτων και γεγονότων κατέθεσαν οι Βρούτσης Οικονόμου στην κ. Αδειλίνη. Ανάμεσά τους και μία λίστα με … ψώνια από το Σούπερ Μάρκετ πού είχε δώσει η σύζυγος του ενός εκ των δύο στο σύζυγό της. Πάνω στο άγχος και τη βιασύνη, φυσιολογικό ***

*** Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια προς τα λαμόγια, πριν φύγει παραιτούμενος ο πρόεδρος : «Καλή ήταν η παρέα σας, αλλά βρομάν τα πόδια σας» ***

*** Παλιά είχαμε το ντουέτο «Χοντρός – Λιγνός», το «Φράνκο και Τσίτσο», το «Ντιν Μάρτιν – Τζέρρυ Λιούϊς», το «Αμποτ και Κοστέλλο» κ.α. Τώρα έχουμε το «Οικονόμου – Βρούτσης» για να καλυφθεί το κενό ***

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ; ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΥΤΑ !

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ «ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ»

«ΕΔΩΣΑΝ» ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΙ ΒΡΟΥΤΣΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ !

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ … ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ … ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥΣ

*** Έναν ογκώδη φάκελο, λέει, παρέδωσαν στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη, οι δύο υπουργού, Οικονόμου και Βρούτσης. Περιείχαν, λέει το ρεπορτάζ, αναρίθμητες λίστες με ονόματα και στοιχεία, πού αφορούν υποθέσεις βίας από δεκαπέντε χρόνια πριν. Η κ. Αδειλίνη, λέει, θα τα μελετήσει και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για τη συνέχεια.

*** Εγώ λοιπόν, με την πάνω από σαράντα χρόνια ενασχόλησή μου με το ρεπορτάζ της αθλητικής Δικαιοσύνης, έχω να καταθέσω την πεποίθησή μου για ένα πράγμα : Ότι ΑΥΤΗ η σημερινή, ήταν η … τελευταία φορά πού «ακούσαμε» ως κοινή γνώμη, για ΟΛΕΣ τις εκκρεμείς ή μη υποθέσεις πού περιείχε ο φάκελος !

*** Δικαιολογημένα λοιπόν θα ήθελα πολύ να μάθω αν μεταξύ των περιεχομένων του φακέλου υπήρχε και η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ πού αφορούσε τα γεγονότα των εκλογών της Επο το 2017, με το πλήθος των στοιχειοθετημένων ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΑΠΕΙΛΩΝ, ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ και φυσικά ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ πού είχαν καταγγελθεί και ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ με ένορκες καταθέσεις και μαρτυρίες.

*** Πάνε δύο και πλέον χρόνια πού μάθαμε τα τελευταία νέα γι’ αυτή την υπόθεση. Ότι η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα της Λάρισας κ. Δασκαλόπουλο. Εκτοτε ( και πάνε δυό χρόνια περίπου ) αγνοείται η τύχη της. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ;

*** Πάμε παρακάτω. Αναρωτιέμαι, είναι στον φάκελο Βρούτση η τραγική ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ με την δολοφονία του οπαδού της Αεκ Μιχάλη Κατσούρη, για τον οποίο ΑΚΟΜΗ, αν και έχουν περάσει ήδη ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ δεν έχει αποκαλυφθεί ο ΕΝΟΧΟΣ ;

*** Τί να συμβαίνει άραγε, είναι τόσο ΑΝΙΚΑΝΗ η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομίας, ή μήπως έχουν κάποια σχέση με την αλήθεια οι ΦΗΜΕΣ και ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ότι το όνομα του φονιά «είναι ήδη γνωστό», αλλά για κάποιους λόγους δεν έχει προχωρήσει η σύλληψή του ;

*** (Πάντως Κροάτης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, λένε οι ίδιες πληροφορίες και πιστεύω πως είναι ευκαιρία τώρα να επέμβει δραστικά η κ. Αδειλίνη για να πέσει ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ σ’ αυτή την ΤΡΑΓΙΚΗ ιστορία )

*** Με εκείνη τη δικογραφία των ΣΤΗΜΕΝΩΝ υπάρχει κάποια εξέλιξη, ή έχουν σαλπίσει σιωπητήριο ; Μέχρι πριν από τον αγώνα στο Βώλο του Μπέου, μας είχαν … ζαλίσει τον έρωτα, πού λένε, οι διάφορες διαδικτυακές «Δίκες» και τα ΑΡΔοsite των εξυγιαντικών ΜΜΕ. Τελευταία δεν ακούγεται κιχ γι’ αυτό το θέμα. Πάει για κουκούλωμα, λέτε ; Αλήθεια, περιλαμβάνεται η περίπτωση στον φάκελο των υπουργών ;

*** Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει ΔΥΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, νομίζω σε δύο διαφορετικούς εισαγγελείς, σχετικά με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, όπως τουλάχιστον εκείνος την αντιλαμβάνεται.

*** Διαβάζουμε τώρα, ότι πρόκειται να καταθέσει και … τρίτη φορά ! Δεν ξέρω αν σε άλλο, τρίτο εισαγγελέα, αλλά θα πρέπει να υποθέσω ότι οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ, πού αφορούσαν βασικά την Επο και την ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ποδοσφαίρου, θα έχουν πέσει στην αντίληψη ΚΑΙ της κ. Αδειλίνη.

*** Το θέμα με την ΥΠΟΠΤΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ διαιτησία των Παπαπέτρου και Γκορτσίλα στο Βώλος – Ολυμπιακός, αναφέρεται κάπου στη δικογραφία ; Κι’ όμως, ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ αποτέλεσε, κατά κάποιο τρόπο, την ΑΦΕΤΗΡΙΑ για τις βιαιότητες πού ακολούθησαν, στο Ρέντη’

*** Αλλά μήπως και … ΞΕΧΑΣΑΝ οι Βρούτσης και Οικονόμου να συμπεριλάβουν στο περιεχόμενο του φακέλου τους την ΕΥΘΕΙΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου, περί ΥΠΟΨΙΑΣ για τον διαιτητή Ευαγγέλου, ότι έπαιξε το ΠΑΟΚ – Βώλος στο στοίχημα και μάλιστα, «άσσο ημίχρονο, άσσο τελικό» ;

ΒΡΟΥΤΣΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : «ΠΡΟΪΟΝ … ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ» ΟΙ … ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ !

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ

*** Το παρακάτω αποκαλυπτικό είχα γράψει σ’ αυτήν εδώ τη στήλη στο φύλλο της Παρασκευής 18 Αυγούστου. Την επομένη δηλαδή της «περίφημης» σύσκεψης «για την βία» στο πρωθυπουργικό γραφείο.

*** Τίτλοι «ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ;», «ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ «ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ !» και «ΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΕΣΩΣΕ» ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ !» Και το κείμενο :

*** «Παραπολιτικό» από την προχθεσινή σύσκεψη. Όταν λοιπόν ο Γιάννης Οικονόμου, πού από αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού έγινε Προστασίας του Πολίτη, «τόλμησε» να καταθέσει δημόσια την πρόταση «ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ», ο Μελισσανίδης πετάχτηκε σαν την κόμπρα : «Τι είναι αυτά ! Εδώ μας καλέσατε να μιλήσουμε για τη βία. Όχι για τη διαιτησία».

*** Ο Οικονόμου άρχισε να ξεροκαταπίνει, μπροστά στον έντονα … θιγμένο και θυμωμένο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ της Αεκ, αλλά τον έσωσε ο οξυδερκής πρωθυπουργός μας, πού παρενέβη … καθησυχαστικά προς τον Μελισσανίδη : «Εντάξει, μη τον παρεξηγείς, δεν το έκανε επίτηδες. Ηταν για λίγες ημέρες αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού και γι’ αυτό κατέθεσε αυτή την πρόταση» ***

3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Μητροπόλεως Πειραιώς

( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης για μια ακόμα χρονιά στο πλαίσιο των Χριστουγέννων στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Μητρόπολης Πειραιώς στη συναυλία που διοργάνωσαν κατά της φτώχειας.

Η Μητρόπολη Πειραιώς διοργάνωσε συναυλία κατά της φτώχειας στο Δημοτικό Θέατρο της Πόλης, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι ο μεγάλος χορηγός, καθώς χρηματοδότησε τη συναυλία, αλλά και χρηματικές επιταγές για την οικονομική στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης.

Το “παρών” έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μωράλης, αλλά και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο των ημερών των Χριστουγέννων, έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο έργο της Μητρόπολης Πειραιώς. Στην όμορφη συναυλία κατά της φτώχειας που διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολη Πειραιώς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (19/12), δόθηκαν χρηματικές επιταγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την οικονομική στήριξη της Μητρόπολης Πειραιώς και τη συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες.

Τις χρηματικές επιταγές παρέδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος δήλωσε: «Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσφέρει τα έξοδα της συναυλίας. Εχει προσφέρει άνω των 400 μισθών των ιεροδιακόνων που αντιστοιχούν σε χιλιάδες ευρώ, έχει προσφέρει το καινούργιο κτίριο της Μητροπόλεως πίσω από την Αγία Τριάδα, το «Μαρινάκειον Μέλαθρον», όπως επίσης και στον Δήμο Πειραιά, όπως γνωρίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μώραλης, έχει προσφέρει 20.560 κιβώτια τροφίμων πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Και βέβαια, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας προσφέροντας με όλες τις δυνάμεις του για την εκκλησία και τον λαό. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός εύχονται χαρούμενες, ευλογημένες γιορτές, με υγεία, δύναμη και χαρές για όλες τις οικογένειες».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σπουδαία προσφορά:

«Την Παρασκευή στις 9 το πρωί, στον μεγαλειώδη Ναό του Αγίου Νικολάου, θα μοιράσουμε πέντε χιλιάδες γεύματα αγάπης. Το μεγάλο χέρι που θα προσφέρει αυτά τα δέματα είναι του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί αυτές οι επιταγές καταδεικνύουν τη μεγάλη του καρδιά, την καρδιά ενός γνήσιου Πειραιώτη, ενός αληθινού Ολυμπιακού. Έχω να πω ότι χωρίς τέτοια πρόσωπα, η ζωή μας θα ήταν τραγική. Εύχομαι ο Θεός να καταξιώνει πάντα τον ίδιο και την οικογένειά του, τα καλά του παιδιά, την καλή του σύζυγο και όλους εσάς τους πιστούς συνεργάτες του και να βλέπουμε τον Ολυμπιακό μας να υπερίπταται των πραγμάτων, της μιζέριας και της σκοτεινής πλευράς των ανθρώπων. Γιατί Ολυμπιακός σημαίνει ευ αγωνίζεσθαι και όπως είπε ο Δήμαρχός μας, Γιάννης Μώραλης, συμπληρώνονται του χρόνου 100 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό και προσφοράς στη ζωή μας. Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Alter Ego Media, κ. Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.κ. Σεραφείμ έδωσε στους κ.κ. Βασίλη Βασιλειάδη και Γιάννη Βρέντζο μία εικόνα της γεννήσεως του Χριστού και μία εικόνα του πολιούχου του Πειραιά, Αγίου Σπυρίδωνα, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης για τη νέα οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη“.

4.

Παντοκρατορία Βρούτση στο ποδόσφαιρο!

Παντοκρατορία Βρούτση στο ποδόσφαιρο!
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 

*** Ένα από τα πρώτα πού περιμένω από τον Αλέξη, είναι να ΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ την «ξεχασμένη» ( επειδή έτσι συμφέρει τη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ) υπόθεση των ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ του 2017, της οποίας η τύχη ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ εδώ και έξι χρόνια ! Περίπτωση παραγραφής βεβαίως δεν υπάρχει ακόμα, αλλά σίγουρα ΕΚΕΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ τα ΛΑΜΟΓΙΑ πού δωροδοκούσαν εν ψυχρώ και χωρίς προσχήματα το απίστευτα «ευάλωτο» εκλογικό σώμα των βλαχοπροέδρων

*** ΘΑΥΜΑ ! ΘΑΥΜΑ ! Κέρδισε ο Παναθηναϊκός χωρίς γκολ με πέναλτυ ! Χαιρετίζω το φαινόμενο με σεβασμό και κατάνυξη. Δεν γίνονται κάθε μέρα τέτοια θαύματα ***

*** ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ αυτό. Για τους φίλους – αναγνώστες πού ανησύχησαν για την τριήμερη απουσία της στήλης από την εφημερίδα μας, απαραίτητη η διευκρίνιση. Κάποιοι … γνωστοί «φίλοι», φρόντισαν να αντιμετωπίσω ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ δυσεπίλυτο ΠΡΟΒΛΗΜΑ σύνδεσης με το internet και το facebook. Το πρόβλημα με το διαδίκτυο φαίνεται να έχει λυθεί, Με το φέϊσμπουκ, καταβάλλονται ακόμη προσπάθειες. Θα μιλήσουμε για όλα αυτά πολύ σύντομα με λεπτομέρειες ***

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !

ΜΕ «ΕΜΒΟΛΟ» ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕΑΒ

ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ

ΜΕ ΤΑ «ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ» Η ΔΕΑΒ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ «ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ» ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ – ΔΛΔ. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΡΟΥΤΣΗ – ΠΟΙΝΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !

*** Δεν έχω καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τις κυβερνητικές προθέσεις για περιορισμό της οπαδικής βίας, στο μέτρο και το βαθμό πού εκφράστηκε μετά την απόφαση μηδενισμού του Ολυμπιακού. Αυτό, κατά την ταπεινή μου άποψη, ήταν και το σημείο μηδέν, της επεισοδιακής συνέχειας. Οι κυβερνήσεις, ΟΟΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις, δεν θέλουν να υπάρχουν επεισόδια για πολλούς και διαφόρους λόγους. Και τα επεισόδια, κυρίως εκείνα πού προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με την βιαιότητα και τα αποτελέσματά τους, είναι εξαιρετικά «ενοχλητικά» για τις κυβερνήσεις, πού σπεύδουν να αμβλύνουν τις εντυπώσεις, ανακοινώνοντας ποικίλα «μέτρα». Τώρα, αν τα μέτρα αυτά είναι αναποτελεσματικά, ανούσια, αποτυχημένα σε παλαιότερες «εφαρμογές», καταδικασμένα εκ των προτέρων σε αποτυχία, ή ακόμα και υψηλού βαθμού σαχλαμαρότητος, είναι κάτι πού δεν απασχολεί τις κυβερνήσεις, διότι το θέμα είναι οι ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και η επικοινωνιακή προβολή.

*** Δεν αμφισβητώ λοιπόν τις προθέσεις των κυβερνητικών στελεχών. Αυτό πού αμφισβητώ, είναι οι ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά ένα τόσο σοβαρό θέμα, αλλά ακόμη περισσότερο, οι μέσω των «μέτρων» ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ τους, πού δεν είναι ούτε θεμιτές, ούτε ηθικές και με καμία απολύτως ερμηνεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ.

*** Διάβασα λοιπόν εν τάχει ( διότι δεν άξιζαν της ιδιαίτερης και χρονοβόρας προσοχής μου ) τα επτά μέτρα πού ανακοίνωσε το ντουέτο Οικονόμου – Βρούτσης. Σχεδόν όλα ασήμαντα και καταδικασμένα, συν τω χρόνω, σε αποτυχία, Το ένα εξ αυτών, όμως, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, αλλά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ συνάμα, για την ποδοσφαιρική ευταξία.

*** Αναφέρομαι στο «μέτρο» πού αφορά την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, πιο γνωστής ως ΔΕΑΒ. Η επιτροπή αυτή, δεν είναι νέο φρούτο. Υπάρχει και «παρασιτοζωεί» εδώ και … δεκαετίες, σχεδόν από την αρχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πρακτικά, ο μύχιος σκοπός της ύπαρξής της είναι το «βόλεμα» κάποιων φίλων και γνωστών, σε μία τοις πράγμασι «αργομισθία», όπου ουδείς ασχολείται μαζί της αλλά και αυτή, λειτουργώντας σε μουντό καθεστώς αδιαφάνειας, φροντίζει να μην απασχολεί κανένα. Τα έξοδα της λειτουργίας της, άλλωστε, καλύπτονται από τη ΓΓΑ, οπότε η παρουσία της στα δρώμενα δεν συγκεντρώνει κανενός την προσοχή.

*** Να όμως, πού η ΔΕΑΒ σύμφωνα με τα μέτρα Βρούτση – Οικονόμου, αναλαμβάνει ΝΕΟ ΡΟΛΟ στα ποδοσφαιρικά πράγματα και ρόλο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. Ρόλο πού είναι αμφίβολο αν μπορούν να σηκώσουν οι σκυφτοί της ώμοι, αλλά και πού μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις καθόλου τιμητικές για τα μέλη της.

*** Ας θυμηθούμε όμως τι είπε ο κ. Βρούτσης για τις αρμοδιότητες της «νέας ΔΕΑΒ» ( πως λέμε … Νέα Φιλαδέλφεια», κάτι τέτοιο ) : «Αναμορφώνεται η ΔΕΑΒ. Θα είναι ένα ολιγομελές όργανο, με 5 άτομα. Θα έχουν έναν σημαντικό ρόλο και έργο. Θα λειτουργούν ως ενδιάμεσοι για να βγάζουμε πρόστιμα και αποφάσεις.

ΕΝΑΣ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ …

ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !

*** Η ΔΕΑΒ λοιπόν, πού ΦΥΣΙΚΑ θα αποτελείται από μέλη ΑΡΕΣΤΑ και ΠΕΙΘΗΝΙΑ στις κυβερνητικές επιθυμίες, ΘΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ την ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ στις ΠΑΕ ! Οι οποίες, πάντα σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, θα τριών επιπέδων και ανάλογα με τη διαβάθμιση ( πού θα κρίνει Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ) «στο πρώτο επίπεδο θα υπάρχουν ποινές χρηματικού χαρακτήρα, στο δεύτερο αγώνες χωρίς κόσμο και στο τρίτο πολλαπλάσιες επιπτώσεις» !

*** Μάλιστα, ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι σε περιπτώσεις ρίψεων εύφλεκτων υλικών η ποινή θα είναι τουλάχιστον δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο. Ακόμη, επιβολή προστίμου 10 έως 100 χιλιάδων ευρώ, κ.λ.π.

*** Τι έχουμε λοιπόν εδώ ; Ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ, ΚΑΒΑΛΙΚΕΜΑ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, δηλαδή των ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ πού αποτελούν τα ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ της αθλητικής Δικαιοσύνης.

*** ΟΛΑ, μα ΟΟΟΛΑ, θα κρίνονται από το ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ με μακρύ βραχίονα τον υπουργό Βρούτση. Π.χ. ΑΘΩΩΝΕΙ ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ; παρεμβαίνει ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗΣ και ( … κατόπιν εισηγήσεως της ΔΕΑΒ» ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ, Ή ΟΣΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αγωνιστικές χωρίς θεατές και 100000 πρόστιμο για τον … πασατέμπο της περίπτωσης.

*** Θεωρώ το θέμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και βεβαίως, η ανάλυση θα συνεχιστεί …

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

*** Η γνωριμία μου με τον Αλέξη Κούγια κρατάει εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια. Οι σχέσεις μας, εκείνου ως παράγοντα και εμένα ως δημοσιογράφου, έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Ποτέ, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί η αλληλοεκτίμηση, πέρα από τα στενά, επαγγελματικά όρια.

*** Την ανάθεση στον Κούγια του «πακέτου» πού αφορά τα νομικά και εξωαγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού, θεωρώ ευφυέστατη και απόλυτα ενδεδειγμένη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Χωρίς να θέλω στο παραμικρό να μειώσω την νομική επάρκεια, την επαγγελματικότητα και την ευσυνειδησία των προηγούμενων, νομίζω ότι ο Κούγιας θα αναθεωρήσει και θα αναμορφώσει την έως τώρα liht, σε σχέση με το ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ πού έχει συσπειρωθεί εναντίον του Ολυμπιακού και θα δώσει τον δυναμισμό, την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα πού απαιτούν οι σημερινές περιστάσεις.

*** Στο «ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ» πού είναι το δόγμα των ερυθρολεύκων τα τελευταία χρόνια της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των «ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ», ένα είναι σίγουρο : Ότι με την παρουσία του Αλέξη Κούγια, σε θεσμικά πόστα, η δύναμη, το μέγεθος και το κύρος του «ΕΝΟΣ» παίρνει καινούργιες και πολύ υπολογίσιμες, πλέον, διαστάσεις ***

-/-