ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

Φίλοι μου / μας!

1. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” δεν εμπλέκονται με τα ε/Κόμματα, παρά μόνον με τα “τύποις” (ψευδεπίγραφα) ελληνικά και στην βάση τους διεθνιστικά ή και ολοκληρωτικής ιδεολογίας, όταν αυτά ασφαλώς δρουν, “εξ ορισμού”, αντεθνικά!

Όμως, θεωρούν υποχρέωσή τους να σας προτείνουν, με πολύ σεβασμό, 1, 2 ονόματα υποψηφίων των ε/κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για όσους από εσάς πρόκειται να ψηφίσουν τα κόμματα αυτά!

Όσοι θα ψηφίσετε ΝΔ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ θα έλεγα, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, “μονοκούκι”, όπως έλεγαν παλιά, τον για 2 ακόμα ημέρες ΥΠΕΞ, Κο Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” τον γνώρισαν στο ε/ΥΠΑΜ και στο ε/ΥΠΕΞ και σας βεβαιώνουν πως πρόκειται για “ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ”! 

Τίποτε άλλο!..

-/-

Όσοι θα ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!) τον Κο Ανδρέα ΛΟΒΕΡΔΟ! Είναι και αυτός “πολλαπλασιαστική δύναμη” στο ΝΑ ΖΗΣΗ (κυρίως αυτό),αλλά και να προοδεύσει – προκόψει η Ελλάδα μας, σ’ έναν βεβαίως ειρηνικό κόσμο!..

-/-

2. Οι Η.Π.Α, ρωτάμε(!), δεν θα έπρεπε να είχαν ήδη “βγάλει” ανακοίνωση και μάλιστα ιδιαιτέρως “ΣΚΛΗΡΗ”(!), για τα όσα ΑΘΛΙΑ(!), για άλλη μια φορά, πράττει κατά της ελληνικής εθνικής μειονότητος, με… φόντο αυτήν την φορά την Χειμάρα και τους Δρυμάδες, η Χούντα του ΡΑΜΑ; 

Άραγε, η Κ-Β του Κου Μπάϊντεν σιωπά επειδή ο Αρχιμαφιόζος των Βαλκανίων και ένας από τους πιο ισχυρούς διεθνώς ναρκέμπορους, Έντι Ράμα είναι… “κολλητός” και… “πνευματικοπαίδι” του κάποτε επιχειρησιακού της Οργάνου, αλλά και εισέτι ισχυρού (η οικογένεια έχει τώρα διάδοχο τον Αλέξανδρο Γ. Σόρος) “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος;

Να πιστέψουμε πως η Κ-Β Μπάϊντεν κάνει επιλογές… Χουντών, στο… “στυλ”, πχ “ο ΡΤΕ δεν είναι δικός μας, άρα είναι Χούντα, ενώ ο Ράμα είναι φίλος μας, άρα ας κάνει ό,τι θέλει”;

Καταλάβατε τώρα, φίλοι Αμερικανοί, γιατί στηρίζουμε απερίφραστα το Α/”ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ” για Κ-Β στην χώρα σας και τον ηγέτη του για Πλανητάρχη, (και για τώρα τον Κο Ν. ΤΡΑΜΠ), πιστεύοντας πως το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”, έχει απωλέσει, εδώ και καιρό τώρα, τις κάποτε, ΙΔΑΝΙΚΕΣ πράγματι, αρχές και αξίες, από τις οποίες εμφορείτο;

Σεβαστέ Κε ΥΠΕΞ των Η.Π.Α, συμπαθέστατε Κε Άντονι Μπλίνκεν, …. υπάρχετε; Αν “ναι”, πού είστε άραγε; “Αγρόν ηγοράσατε”;

3. Μετά τις δηλώσεις “ΝΤΡΟΠΗ” του Χουντόπαιδου “Σόρος-Τσίπρα” για τις ψήφους των “Χρυσαυγιτών”, τώρα που ο Κασσιδιάρης “κόπηκε” από τις εκλογές δικαστικά, κλπ, αλλά και την “καθαρή” δήλωση του Κασσιδιάρη, οι οπαδοί του να καταψηφίσουν(!!!) την ΝΔ, κλπ, μήπως τώρα (απευθύνομαι στην μεγάλη μάζα και όχι στους λίγους και… “διαβασμένους” ιστορικά σχετικά με τις μορφές του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ στον Πλανήτη διαχρονικά και τις μεταξύ τους σχέσεις), πειστήκατε για τις υπόγειες σχέσεις, που τόσες φορές με επιχειρήματα σας εκθέσαμε και μάλιστα σχέσεις ΑΓΑΣΤΗΣ – ΑΓΑΣΤΟΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ανάμεσα στους Ναζήδες και στους ”Διεθνιστές” του “Σόρος-Σύριζα”, για λόγους καθαρά πολιτικής εξυπηρέτησης, προ ετών και των δύο και τώρα, βεβαίως, μόνον του Κόμματος του Σόρος στην Ελλάδα;

Ξυπνάτε φίλοι, όσοι ακόμα βεβαίως… κοιμάστε! ΤΑ ΑΚΡΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ! ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ -ΕΣΤΩ- ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΗΝ ΑΠΕΙΡΟ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΝΑNΤΩΝΤΑΙ;

Το πρόβλημα ΦΑΣΙΣΜΟΣ / ΝΑΖΙΣΜΟΣ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (και οι μεταλλάξεις του) στην Ευρώπη έχει λυθεί από τα μέσα της 10ετίας του 1950! Στην Γερμανία, για παράδειγμα, ο Ναζισμός και όποια πολιτική του έκφραση απαγορεύθηκε από το 1952 και το… νόθο ιδεολογικό του “αδελφάκι” ο Κομμουνισμός από το 1955!..

4. Ακούμε, στα Κανάλια, να λένε πως το 25% των Τούρκων ψήφισε εθνικιστικά Κόμματα και πως αυτό είναι επικίνδυνο, κλπ, ενώ κάποιοι το κάνουν πιο… δραματικό, αναφερόμενοι στο… 1/4 των Τούρκων ψηφοφόρων!

Φίλοι μας! “Κρατείστε” το επόμενο που θα διαβάσετε!

Δεν υπάρχει ούτε 1 (!) τ/ Κόμμα που να μην χαρακτηρίζεται από Εθνικισμό, φανερό ή κρυφό, περισσότερο ή λιγότερο, σκληρότερο ή ηπιότερο … ! …

ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ (!!!), ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΔ, ΠΕΤΥΧΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2016, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ… “ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ” ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟ (ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΚΟ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ “ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ”*, ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Τ/ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΟΝ Τ/ΛΑΟ, Η ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΑΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!.. 

* Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙ-ΧΟΥΝΤΑΡΧΗΣ (1980) ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΝΑΝ ΕΒΡΕΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Τ/”ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ Νο “1” ΤΩΝ ΤΕΔ!..

Ο “ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ”… ΑΔΕΛΦΟΣ, ΩΣ ΘΕΩΡΙΑ, ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ” (ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ… ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ… “ΕΝ ΣΤΟΑ”), ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ!.. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Νο “1” ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΡΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΛΛΑ Ο ΥΠΑΜ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ, ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ (ΤΟΥ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ!..

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΠΑΛΗ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑ ΣΗΜΕΡΑ “ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ” ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1980, ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ… “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ (ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΠΕΤΥΧΕ Η “ΑΡΑΒΙΚΗΑΝΟΙΞΗ”, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ… ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ… ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ… ΔΥΟ), ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΖΕΙ ΣΤΗΝ… ΕΝΤΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ / ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ! 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΠΏΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΎ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ “ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ” ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Σ’ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ 1990, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ… ΠΑΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, (ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ),  ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ 3η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙ., ΑΛΩΜΕΝΗ Η(ΔΙΑΖ) “ΑΛΩΜΕΝΗ” ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ;

ΑΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, [ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΑΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΝ ΡΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟΝ… “ΒΑΤΡΑΧΟ”], ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ “ΚΟΣΤΟΥΣ – ΟΦΕΛΟΥΣ”, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΑΣΗ), ΟΠΟΙΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, … ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΡΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2016, ΠΟΥ Ο ΡΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΕ 2ον, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΤΟΥ 1919-1922, “ΣΩΤΗΡΑ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ), ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α/ΓΕΕΔ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, “Α! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ… ΚΡΑΤΟΣ”!..

ΟΙ ΤΕΔ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ “ΚΑΘΑΡΑ” ΚΕΜΑΛΙΚΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο Μ. ΚΕΜΑΛ “ΑΤΑΤΟΥΡΚ”, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ “ΑΠΟ ΠΑΝΩ” ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ(!) ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΥΠΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΟΝ ΡΤΕ!

ΟΙ ΤΕΔ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ “ΚΑΘΑΡΑ” ΚΕΜΑΛΙΚΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΕΜΑΛΙΚΟ “ΘΕΛΩ”, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ), Ο ΝΕΤΣΝΤΕΤ ΟΖΕΛ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ  “ΚΙΝΗΜΑ”, ΠΟΥ ΤΟΥΣ “ΕΚΑΤΣΕ” ΩΣ “ΜΑΝΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ”, ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ!..

ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΔ – ΡΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΩΣ ΠΧ “Ο ΡΤΕ ΝΙΚΗΣΕ ΤΙΣ ΤΕΔ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ… ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΑΝΟΗΣΙΑ [ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ (Η.Π.Α. / ΠΑΝ-ΜΙΟ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ-ΤΑΟΥΝ], ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΡΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ… ΙΣΤΟΡΙΚΟ(!) Τ/”ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ”!..

Και κάτι… τεχνικό! ΤουρκοΜουσουλμανισμός και όχι ΤουρκοΙσλαμισμός! Ο Μουσουλμανισμός είναι (θεωρητικώς πάντα), ο αντίστοιχος του Χριστιανισμού και το Ισλάμ της Ορθοδοξίας!..

5. Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια στο “FBI” για την σύλληψη στο Παρίσι, του Ε/επιχειρηματία Κου ΜΠΟΓΟΝΙΚΟΛΟΥ!

Όμως!

Τον Ρώσο πράκτορα και ολιγάρχη Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ, γιατί τόσα χρόνια που ήταν στην Ελλάδα δεν τον συνέλαβε; Ίσως στο μέλλον, θα μου πείτε!.. Who Knows ?

6. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΩΣ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ “ΜΑΤΙ”, ΜΙΑ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ… “ΜΑΝΤΡΑ”, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ-… “ΡΕΒΑΝΣ”, ΕΝΑ “ΜΑΤΙ”, ΜΙΑ “ΜΑΝΤΡΑ” ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ… “ΤΕΜΠΗ”;

ΕΒΑΛΑΝ, 4 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΟΝ “ΔΙΚΟ” ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΟΝ “ΓΕΝΙ-ΝΤΟΥΝΙΑ” Η(ΔΙΑΖ) “ΝΕΟ-ΚΟΣΜΙΤΗ” ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΥΣ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ “STOP” ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΓΝΩΣΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ! ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!

ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΒΓΗΚΕ”, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ… ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ; ΟΥΣΤ!..

ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ!

7. “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΘΕΙΕ… ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”!.. (ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗΣ, ΕΤΩΝ 73, ΤΟ “ΠΑΛΕΙΨΕ”, ΑΛΛΑ… “ΕΦΥΓΕ”)!..

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΝΔ-ΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Kyriakos Pierrakakis

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

Α-ΞΙ-ΖΕΙ!!!

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

-/-