Προς Τον Πρόεδρο Του Ολυμπιακού Π. , Κον Ε. Μαρινάκη! ΕΠΕΙΓΟΝ!

Σεβαστέ και Αγαπημένε μας Πρόεδρε!

Είναι αλήθεια ότι βασανιστήκαμε αρκετά, για το αν θα έπρεπε να γράφαμε σήμερα σε σένα ή στον Κο ΚΑΡΕΜΠΕ (Θα καταλάβεις πιο κάτω γιατί αναφέρομαι σ’ αυτόν)!

Αποφασίσαμε τελικώς να γράψουμε σε σένα, διότι είσαι Έλληνας και συνεπώς εκτιμήσαμε ότι θα μας καταλάβεις, όχι απλώς καλύτερα απ’ τον Γάλλο, αλλά 100% και πιστεύουμε πως αν κάπου ξεφύγουμε λεκτικά, θα μας συγχωρήσεις! 

Χθες λοιπόν, δεν αντέξαμε άλλο και βλέποντας αυτήν την απόλυτη διάλυση της Ομάδος μας, στην ντροπιαστική συντριβή μας απ’ τον… Ιωνικό ή έστω από την… Λάρισα της Γερμανίας, την ανύπαρκτη πριν από κάποια χρόνια Φράϊμπουργκ, με 5 – 0, φωνάξαμε “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ” ρε, απευθυνόμενοι πρωτίστως στο “σταφ” των προπονητών – τεχνικών διευθυντών και γενικώς σε όλους όσους είναι “απ’ έξω”… της ενδεκάδος και κινούν, κάθε φορά, τα νήματα για τον σχηματισμό της, καθώς και για το ποιός παίκτης έρχεται ή φεύγει από την Ομάδα μας, και ακολούθως, επίσης πολλά, “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ”, άκουσαν οι Ρέτσος και Ντόϊ, ήτοι αυτοί οι ανύπαρκτοι σέντερ μπακ μας, άμπαλοι, αν όχι και ρουφιάνοι, λέγε με πιθανά Όργανα άλλων ε/Ομάδων και κατά πάσα πιθανότητα του Μελισσανίδη, όπως εδώ και κατά το παρελθόν έχουμε γράψει!..

Γιατί λοιπόν σκεφτήκαμε αρχικώς τον Κο Καρεμπέ;

Διότι ο αγαπημένος μας Γάλλος ήταν μέγας αμυντικός παίκτης και αναρρωτιόμαστε: ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ώστε να μιλήσει, όπως ΟΦΕΙΛΕΙ, στους προπονητές, ώστε να σημάνει συναγερμό, δοθείσης μάλιστα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, δοθέντος του ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ότι Η -ΚΑΘΕ- ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ; 

Εμείς απ’ εδώ, απ’ τον “Ε.Θ.” τουλάχιστον 100 φορές, Κε Πρόεδρε, έχουμε αναφερθεί πχ σ’ αυτόν τον… Ρέτσο!

Ποιόν έχει τελικά από “πίσω του” και παίζει στην Ομάδα, ένας άμπαλος σαν αυτόν παίκτης, που ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ και τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, όπως και χθες στην Γερμανία, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ “ΠΑΙΖΕΙ”, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ, ΕΝΩ ΤΑ ΤΑΚΛΙΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΙΤΕ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ Ή ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ;

Χθες, ήταν στα 2 πρώτα γκολ βασικός υπεύθυνος, στο 5ο δεν ήταν καν στην θέση του, ενώ είχε… συμμετοχή και στα άλλα 2 (3ο και 4ο)! Δείτε τα γκολ των Γερμανών και θα δείτε ότι δεν σφάλλω!..

Δεν σας πονηρεύει το γεγονός ότι όλα σχεδόν τα αντι-Ολυμπιακά φύλλα, ράδια και Κανάλια τον αποθεώνουν ως… παικταρά και τα συναφή;

Δεν σας πονηρεύει το γεγονός ότι παίζει στην Εθνική του… Μελισσανίδη, σε μια Εθνική που όμως δεν παίζει ο Φορτούνης; / Ο Μασούρας έχει ΗΘΟΣ και έχει κερδίσει με την ΑΞΙΑ του την θέση στην Εθνική, εκτός αν η κοπέλλα του είναι… ΑΕΚτζού!..

ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΤΣΟ! ΑΝ ΑΞΙΖΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ;

Χθές στο Β’ ημίχρονο υποχρεώθηκε ο Μαρτίνεθ να βάλλει και 3ο σέντερ μπακ, ανάμεσα στα λιμά Ρέτσο και Ντόϊ, τον… γέροντα Ιμπόρα, που έκανε ό,τι μπορούσε, ώστε να συμμαζέψει τα μαύρα χάλια της Αμύνης μας, μπας και παίξουν λίγο καλύτερα οι Ρέτσος, Ντόϊ, κλπ!..

Αυτός πάλι, ως προπονητής, είναι δυνατόν να μην σας έχει πει ότι η Ομάδα δεν έχει σέντερ μπακ (είχαμε γράψει εδώ στο παρελθόν μέχρι και τα ποιά θα πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των σέντερ μπακ), ενώ ο δαιμόνιος Κος Καραπαππάς είναι δυνατόν να μην έχει κάτι ψιλιαστεί για τον Ρέτσο και τον Αλβανό Ντόϊ, ώστε να σας πει σχετικά τις όποιες υπόνοιές του, την στιγμή που οι της Κούλας, μέχρι και τον Μακαμπού είχαν “πιάσει” και του είχαν ζητήσει να πάει στην Ομάδα τους;

Εμείς πιστεύουμε πως αυτοί οι 2 παίκτες είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ άλλων, ανταγωνιστικών προς εμάς, Ομάδων, με 1η ύποπτη την “Κούλα”!..

Απ’ την Ομάδα μας πέρασαν αμυντικοί ογκόλιθοι στην θέση του σέντερ μπακ, όπως πχ ο Καρεμπέ, ο Μέλμπεργκ, ο Σεμέδο, ο Σισέ που τον… σουτάραμε, αλλά ακόμα και ο Μπα θα ήταν παρασάγγας καλυτέρα λύση από τους 2 πιο πάνω αναφερθέντες -κατ΄εμάς- άμπαλους και πιθανώς και ρουφιάνους – προδότες!…

Κοντά στα 2 αυτά ναυάγια ή / και ρουφιάνους της αμύνης μας, είναι ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, με αποτελέσματα να ξεφτιλιζόμαστε όπως χθες, αλλά να ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΑΞΙΑ!..

Για ποιό πρωτάθλημα ότι θα πάρουμε, μπορούμε να μιλάμε, ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΕ, όταν έχουμε άμυνα, ήτοι ΕΓΚΕΦΑΛΟ (!!!) στην Ομάδα, τους Ρέτσο και Ντόϊ και μάλιστα χωρίς άλλους αξιόπιστους στην θέση αυτή στον πάγκο, ώστε να τους αλλάζουν; …….

Ψάξε στο “σάϊτ” μας και θα βρείς όλες τις σχετικές για τους 2 αυτούς ποδοσφαιριστές… παρεμβάσεις μας και ειδικώς για τον… Ρέτσο, από την αρχή μάλιστα της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς!..

Συνεπώς και μετά τα παραπάνω:

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣ ΚΑΡΕΜΠΕ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΔΟΝ, ΚΛΠ, (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ;), ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΙΑ, ΤΟ “ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΜΟΥ… , ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ – ΦΙΝΑΛΕ”, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2… ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ(!) ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΪ!..

Αλήθεια! Δεν υπάρχουν, έστω για τώρα, και μέχρι τον Γενάρη, που εκτιμούμε πως θα πάρεις Κε Πρόεδρε αμυντικούς παίκτες στην θέση του “σέντερ μπακ”, όπως βεβαίως και τα “μπακ απ” τους, 2 παίκτες προσοντούχοι, από την Β’ Ομάδα που να ανέβουν και να παίζουν στην Α’ Ομάδα, παίκτες και (!) άξιοι, αλλά και (!) που να ξέρουμε 100% ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και όχι λαμόγια και… πρακτόρια; 

Επίσης! Η Ομάδα δεν έχει εξτρέμ! Πήραμε πίσω τον Ποντένσε, αλλά δεν… αρκεί!.. Ο Μασούρας δεν είναι εξτρέμ!.. Υπάρχει κανείς άλλος και δεν το ξέρουμε; Ο Μπρινιτς ο Κροάτης μια μόνον φορά τον είδαμε και δεν μας… είπε “τίποτε”!.. Κατάλαβες!..

Ακόμα! Δεν αρκεί ένας άριστος και φιλότιμος Μαντί ΚΑΜΑΡΑ στο Κέντρο, που ακούμε κιόλας πως θα φύγει για… Τουρκία! Θέλουμε, ως Ομάδα εννοώ, και άλλον 1 τουλάχιστον Μαντί!

Τέλος, η Ομάδα χρειάζεται άλλον έναν σέντερ φορ! Τον Ελ Αραμπί, που ΑΠΑΝΤΕΣ, λόγω της προσφοράς του, ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΛ ΚΑΒΛΑΡΑΜΠΙ, ο Μαρτίνεθ τον “τελείωσε” λόγω… ηλικίας (;) και το παιδί, προς τιμήν του, παίζει στην Β’ Ομάδα! Χθες που τον έβαλε, τον ξεφτίλισε, αφού τον έκανε μέρος του 5 – 0 και δεν θα έπρεπε, ενώ το ότι είναι μεγάλης ηλικίας δεν “παίζει” ως δικαιολογία, αφού ο Ιμπόρα που έπαιξε για να συγκρατήσει την παικτική ανυπαρξία των βρώμικων κατ’ εμάς Ρέτσο και Ντόϊ, είναι στα 35 νομίζω!..

Αγαπημένε μας Πρόεδρε!

α. Τα λεφτά είναι δικά σου! Εσύ πληρώνεις! Οπότε ΜΗΝ (!), παρακαλούμε, νομίσεις πως δεν σε καταλαβαίνουμε! Είναι εύκολο να λέμε πάρε αυτόν ή εκείνον, αλλά δεν πληρώνουμε εμείς!.. 1η επομένως ΣΥΓΓΝΩΜΗ προς εσένα, αλλά “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ, ΡΕ ΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ”! 

β. Ξέρουμε, διότι το ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ “ΕΡΓΟΙΣ”, πως “ΠΟΝΑΣ” (!) το Σωματείο μας, όσο τον εαυτό σου! Να αμέσως και η 2η ΣΥΓΓΝΩΜΗ μας προς εσένα, αλλά να μου βάζει 5 η Φράϊμπουργκ, διότι τάχα δεν βλέπουμε (οι υπεύθυνοι προς τούτο) ότι δεν έχουμε άμυνα, δεν αντέχεται! Η Ρεάλ δηλαδή πόσα θα έπρεπε χθες να μας έβαζε, αν ο… Ιωνικός της Γερμανίας μας βάζει 5 χθες και όποτε μας “πετυχαίνει” ποτέ κάτω από 3;

γ. Φανήκαμε σίγουρα πιο πάνω ότι σου υποδεικνύουμε! Όχι, δεν το θέλαμε, αλλά είναι έτσι! 3η λοιπόν ΣΥΓΓΝΩΜΗ προς εσένα!

δ. Και κάτι πιο σοβαρό! Με ποιό δικαίωμα όλα αυτά τα λιμά στην θέση των υπευθύνων (προπονητές – τεχνικοί δντες, σύμβουλοι, και όποιοι άλλοι δεν ξέρω), σου “τρώνε” τα λεφτά, επίσης τα δικά μας λίγα που δίνουμε για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, και με την συνολική τους ανύπαρκτη θετική παρέμβαση ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και “παίζουν” με την υγεία μας;

“Βάλε τους χέρι” Πρόεδρε και αν δεν μπορούν διώξε τους και φέρε έναν Έλληνα, πχ τον δικό μας ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ, έναν που να κλαίει για το Σωματείο μας, που να βλέπει πχ ότι η Ομάδα στερείται αμύνης (ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ “ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ” ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)!……. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, διότι μόλις τώρα σου υποδείξαμε και πάλι, αλλά έπρεπε να το γράψουμε και αυτό!…

ΠΑΡΕ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ! 

Ο… ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΜΑΣ “ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ” ΠΩΣ ΠΟΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ 4 ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΕΠΑΙΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΘΕΣ!.. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΗΝΕ Ο… ΡΕΤΣΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ!..

ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) ΠΡΟΕΔΡΕ: H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ: 

Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΗΤΟΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ! 

Β. ΕΧΕΙ “5Η ΦΑΛΑΓΓΑ” ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΤΣΟΣ, ΕΝΩ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΤΟΪ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΏΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΊ!.. 

Γ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ “ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΠΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΗΧΗΡΑ… ΒΟΥΗ ΤΗΣ Ε/Κ-Β, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΑΠΊΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ, ΜΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑ… “ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟ” ΓΙΑ ΑΣΘΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!.. 

Δ. ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΩΝ “ΜΠΑΤΖΕΤ” ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ, Ή ΚΑΙ ΟΧΙ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΑ 47 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΜΙΑΣ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ!.. 

ΠΑΡΕ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΩΡΑ!.. 

ΚΑΙ 

ΟΧΙ ΑΛΛΟ… ΡΕΤΣΟ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 

– ΜΕ –

ΤΙΜΗ

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-