Πρώτα Προς Τον Υπ. Δικαιοσύνης Και Μετά Προς Όλους Σας!..

kideia-emma-1024x683

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!

-/-

Την κτύπησε με… 1000 ο Αλβανός, με ξένο ΙΧ (κάποιου που του το έδωσε, “και καλά” για να το δοκιμάσει, προκειμένου να αποφασίσει αν θα το αγοράσει, κλπ, και για τον οποίον δεν ακούσαμε αν συνελήφθη και αν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αν “ναι”, τί είδους, κλπ), γύρισε με “τετ-α-κέ” και την ξανακτύπησε και αφήνοντάς την στην άσφαλτο, ήδη σχεδόν νεκρή, ήδη εγκεφαλικά νεκρή, … εξαφανίστηκε!

Ο Αλβανός αυτός, που είναι παράνομος στο… κολοχανείο* που το λένε Ελλάδα, οδηγούσε χωρίς άδεια, είναι πιθανότατα χρήστης ναρκωτικών και ίσως και πρώην γνωστός της “ΕΛΑΣ” (ίσως και πρώην τρόφιμος των Φυλακών), και ξέροντας ότι ΔΕΝ(!) πρόκειται να πάθει τίποτα στο αναφερθέν αυτό ελληνικό “κολοχανείο” (αν επρόκειτο για κάτι άλλο και όχι για “κολοχανείο”, μάλλον δεν θα έτρεχε σαν παλαβός, όπως και δεν θα εγκατέλειπε την ψυχούλα αυτή, της οποίας το όνομα έγινε τώρα… πράξη (Εμμανουήλ : “Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ”) και έτσι είναι τώρα κοντά Του!..

* Σου λέει, εδώ και φονιάδες είναι έξω στην Ελλάδα, εγώ θα πάω Φυλακή; Αλλά και ακόμα αν πάω, σε πολύ λίγο χρόνο θα είμαι και πάλι έξω και ελεύθερος να ξανακάνω ό,τι έγκλημα θέλω!.. Καταλάβατε, … φίλεργε Υπουργέ, Κε Τσιάρα, “γαμώ τον Σόρος σας”; Τί να κάνουμε όμως, αφού δεν υπάρχει άλλος να ψηφίσουμε, και ερχόμαστε αναγκαστικά σε εσάς στην κάλπη, ειδικά όταν ο “πολυγαμίκος” Κος Τζανακόπουλος μας λέει ότι όταν θα γίνει και πάλι εξουσία ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, τότε θα δει εξ αρχής το θέμα των εγκληματιών και πάλι και με καμπάνιες, διδασκαλίες στον λαό, κλπ, διότι… διεπίστωσε πως μέχρι και Αριστεροί ψηφοφόροι (πολύ μεγάλος μάλιστα αριθμός τους), ερωτώμενοι απαντούν πως είναι υπέρ των ισοβίων για τους εγκληματίες, ισόβια όμως της μορφής “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια”, κλπ, κλπ, κλπ, κάτι που δεν είναι συμβατό με την ριζοσπαστική ιδεολογία αυτού του τεραστίου Κόμματος, αυτών των τεραστίων πολιτικών μεγεθών, αχαχαχαχαχαχαχα, που ανήκουν σ’ αυτό!..

“Στα ίσα”! Δεν πηδιέσαι (πολιτικά πάντα), ρε Τζανακόπουλε;

-/-

Συνεχίζουμε!

Ο Αλβανός αυτός είναι συνειδητός παλιάνθρωπος, διότι

αφού παρήλθε το αυτόφωρο (ούτε και αυτός που του έδωσε το ΙΧ του για να το… “δοκιμάσει” ήξερε κάτι…), και

αφού έστειλε μήνυμα στην “ΕΛΑΣ” ότι θα παρουσιαστεί τότε, κλπ, πήγε με τον άλλον αληταρά, τον δικηγόρο του (θέλει… βαθύ ψάξιμο αυτός ο δικηγόρος) και όταν τελικά αφέθηκε ελεύθερος, (μέχρι την αρχική του απολογία στον ή στην Εισαγγελέα, που αποφάσισε την κράτησή του, μέχρι -εκτιμώ- της δικασίμου του, κλπ), βγαίνοντας έξω από το κτίριο της “ΕΛΑΣ”/Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ, ΤΥΠΙΚΑ ΕΣΤΩ, “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”, είπε πως το… θύμα πέρασε από σημείο που δεν είχε “διάβαση πεζών” και πως -λόγω της προφανούς μεγάλης του μαγκιάς (αυτό είναι του γράφοντος)- θα μιλήσει όταν θα πρέπει!.. (Υπάρχει σχετικό “βίντεο”)!

Ο δικηγόρος δεν έσπευσε τότε να πει εκείνος μια “συγγνώμη” για τον πελάτη του, δικηγόρος που υποτίθεται είναι μορφωμένος, κλπ, κλπ, κλπ! (Γι’ αυτό και θέλει ψάξιμο και αυτός, ποιές πιθανώς να είναι οι σχέσεις του με την “Αλβανική Μαφία” στην Θεσσαλονίκη, αν είναι δικηγόρος “Κυκλώματος”, ήτοι δικηγόρος λαθρεμπόρων ανθρωπίνων ψυχών, αν ήξερε από πριν τον φονιά, αν όχι, τότε ποιός τον συνέστησε σ’ αυτόν, κυρίως από ποιόν και με ποιόν τρόπο θα πληρωθεί, αν είναι Κομματικός και τίνος Κόμματος ο Δικηγόρος, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Όμως! Ακόμα και μετά από την τυπική ανακοίνωση του θανάτου της Εμμανουέλας από το (Ν) όπου είχε μεταφερθεί, ούτε τότε “βγήκε” να ζητήσει συγγνώμη ο Αλβανός αυτός βρωμιάρης, παρά μόνον εξέφρασε τα συλλυπητήριά (!) του, δι’ ανακοινώσεως του δικηγόρου του!!!..

Καταληκτικά!

Τα παρακάτω είναι τα σίγουρα, που ξέρουμε εμείς, διότι οι Υπηρεσίες, πιθανότατα, θα τα ξέρουν όλα γι’ αυτόν!

Και(!) παράνομος στην χώρα,

Και(!) χωρίς άδεια, (συνεπώς δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί),

Και(!) έτρεχε με… 1000 σε αστικό περιβάλλον, που είναι ΤΟ(!) έγκλημα, αφού είναι το ίδιο με το να “βγαίνει” ένας οπλισμένος στον δρόμο μιας πόλεως και να απειλεί τους πολίτες ή να πυροβολεί ανάμεσά τους μέχρι να βρει ανθρώπινο… στόχο, σαν να πετάει κάποιος μια πέτρα νομίζοντας ότι την ορίζει, κλπ, κλπ, κλπ, και όταν τελικά σκοτώσει έναν ή δυνητικά και περισσότερους ανθρώπους, μετά να βγαίνει και να μας λέει ότι “ο νεκρός ή οι νεκροί φταίνε που πέθαναν, διότι βγήκαν… στο δρόμο για να πάει ο καθένας στην δουλειά του”!..

Και(!) ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ, αφού εγκατέλειψε έναν άνθρωπο, που ο ίδιος είχε κτυπήσει με… 1000!..

Και(!) ΑΣΕΒΑΣΤΟΣ απέναντι πρώτα σε έναν άνθρωπο που πάλευε για την ζωή του στο (Ν), [αφού αντί να το βουλώσει τουλάχιστον, αφού δεν ήθελε να ευχηθεί, έστω “του κόλου”,  “περαστικά”, κλπ, όπως θα έκανε ίσως κάποιο άλλο κτήνος με ανθρώπινη μούρη σαν αυτόν, (μερικά κτήνη έχουν έστω κάποια μορφή -περίπου- συνείδησης), αυτός κατηγόρησε την κοπέλα ότι πέρασε από σημείο που δεν είχε… “διάβαση πεζών”, αλλά

Και(!) ΑΣΕΒΑΣΤΟΣ απέναντι σε έναν νεκρό, αφού δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε και μετά από τον θάνατο της κοπέλας που είχε σκοτώσει, ο φονιάς!..

Βεβαίως αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας… σοκάρει εμάς τους Έλληνες, ειδικά όταν πρόκειται για Αλβανό, αφού ακόμα, … Κε… Μητσοτάκη, που θα πας “σήμερα – αύριο” στην Αλβανία και θα δεις τον Ελληνο-Γενίτσαρο Π-Θ της… Σοσιαλιστή Έντι ΡΑΜΑ, δεν έχει ολοκληρωθεί και κλείσει το θέμα της ταφής των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στο έδαφος της σημερινής Αλβανίας, πολεμώντας, πριν από 81, 82 χρόνια τον Φασισμό στην τότε Ιταλική του… έκδοση, ένδειξη του… πολιτισμού των Αλβανών και του σεβασμού τους προς τους νεκρούς και ευρύτερα προς την ανθρώπινη γενικώς ύπαρξη!

Θυμηθείτε όλοι σας, στο σημείο αυτό, ότι ο νεκρός Ελληνόψυχος Κων-νος Κατσίφας σκυλεύτηκε(!), αφού οι Αλβανοί του αφήρεσαν, ων νεκρός, τα ζωτικά του όργανα, και μετά από 1 μήνα από την δολοφονία του τον παρέδωσαν στην οικογένειά του προκειμένου να ταφεί!.. [Πρόκειται για πράξη που οι Αλβανοί έκαναν (οι Αλβανοί του Κοσόβου φυσικά, του Θάτσι ή… “φίδι”, κλπ) και με τα πτώματα όσων Σέρβων σκότωναν, στον προ ετών μεταξύ τους… Αμερικανικό (sic) πόλεμο, και τα είχαν στην… διάθεσή τους, κάτι για το οποίο τους είχε ευθέως κατηγορήσει η Ιταλίδα Εισαγγελέας με τα γυαλιά … (ξεχνώ τώρα το όνομά της), ούσα τότε στο “ΕΔΑΔ”, κλπ]!..

Θυμηθείτε όμως και το “πώς” είχαν σκοτώσει (πριν από τον… τρομοκράτη Κατσίφα) το άλλο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, καταγόμενο και αυτό από την κακώς λεγόμενη από εμάς Β. Ήπειρο (τα έχουμε πει αυτά), τον Αριστοτέλη ΓΚΟΥΜΑ, επειδή μιλούσε στον τόπου του Ελληνικά! Τον είχαν πατήσει με τα ΙΧ τους, κάτι Αλβανοφασίστες “του κερατά”, και μάλιστα τον πατούσαν μέχρι να ξεψυχήσει!..

Άραγε, αυτός ο… Αλβανάνθρωπος φονιάς, θα δικαστεί με τον νέο Νόμο που… “κυκλοφόρησε”, φίλεργε Κε Τσιάρα, Κε Υπ. δικαιοσύνης για “τα… τροχαία” και τα συναφή με αυτά θέματα ή όχι;

ΟΣΟ, ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΈΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ, ΕΚΕΙΝΟΣ η(ΔΙΑΖ) ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ ΑΦΗΡΕΣΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ… ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (1500 Ευρώ), ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ… ΚΡΕΜΜΑΣΜΑ! 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

√ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟ-ΒΑ-ΡΟΙ(!) ΚΑΙ Α-ΠΟ-ΤΕ-ΛΕ-ΣΜΑ-ΤΙ-ΚΟΙ(!) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΥΤΟΝ (ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ / ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ “Ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ!..

√ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΞ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΙΧ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ… ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!..

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΚΛΠ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΞΕΝΟΙ – ΞΕΝΟΙ” (“ΛΑΘΡΟ” ΚΑΙ ΜΗ) Η(ΔΙΑΖ) “ΞΕΝΟΙ –  ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ”, ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

√ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΛΑΓΧΝΟ ΤΟΥΣ! ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗ (!) ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ, ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!..

→ Φίλεργε Υπουργέ, Κε Τσιάρα!

“Χθες” θα έπρεπε να εργαζόσουν στην κατεύθυνση να αλλάξει, επίσης… “χθες”, η διάταξη να μην φαίνονται οι μούρες των διαφόρων φονιάδων, από τους οποίους πλέον “έπηξε” το Κράτος μας στα Κανάλια της “ΤV” και να μην δίνονται τα στοιχεία τους στην δημοσιότητα, κλπ! Το μέτρο αυτό, μετά φυσικά απ’ εκείνο το… χουντικό της εκτελέσεως όλων αυτών των κτηνών, θα έπρεπε να είχε ήδη επιλυθεί!.. 

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΦΑΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ(!) ΜΑΛΙΣΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ Η… ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ  ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΙΝΑΙ” ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ!..

-/-