“5 Χ 5” !

1. Μην “μασάτε”, με τις παπαριές του “Σόρος-Σύριζα”, σχετικά με την “Χ. Αυγή” και πλέον με το Κόμμα του Κασσιδιάρη ή του… Κανελλόπουλου, αχαχαχαχαχαχαχα, τους τάχα μου… “Έλληνες”, ότι πχ δεν ψηφίζουν την τροπολογία Βορίδη διότι το “Α” ή το “Β”, κλπ!..

Ο “Σόρος-Τσίπρας”, το ΚΚΕ και το “ΜΕΡΑ 25”, οι γνήσιοι δηλαδή ή οι μεταλλαγμένοι Κομμουνιστές θέλουν στην Βουλή τους “Νεο-Ναζί”, διότι χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν, αφού ιστορικά τρέφονται απ’ αυτούς!..

Αυτός είναι και ο λόγος που οι παραπάνω δεν ψηφίζουν πχ την τροπολογία Βορίδη, η οποία, ίσως (!)*, δεν το ξέρω, με την αύξηση του αριθμού των δικαστών από τους 5 στους 11, να εξασφαλίζει την μη κάθοδο στις εκλογές του… Κασσιδιάρη!..

-/-

 * Κανονικά από την στιγμή που δεν υπάρχει αμετάκλητη δικαστική απόφαση για τους Νεο-Ναζί, κανείς Άρειος Πάγος δεν μπορεί να τους “κόψει” από τις εκλογές, με όποιο όνομα και να κατεβαίνουν αυτοί! Γι’ αυτό και της Κ-Β το “πάνε” στο ποινικό “και καλά”, από την στιγμή που έχουν ήδη καταδικαστεί οι “Νεο-Ναζί” ως “Εγκληματική Οργάνωση”!.. Και πάλι όμως, η “Χρυσή Αυγή” καταδικάστηκε ως “Εγκληματική Οργάνωση”, όχι οι…”Έλληνες”!.. Τον μόνο που μπορούν να του “κόψουν” την κάθοδο στις εκλογές είναι του Κασσιδιάρη, που έχει ήδη καταδικαστεί, έστω πρωτοδίκως, ως μέλος (!) “Εγκληματικής Οργανώσεως”!..

-/-

Παρουσιάζουν, όλοι οι παραπάνω, γνήσια και μεταλλαγμένα Κομμούνια, πάντα και σταθερά τους “Νεο-Ναζί” ως δεξιούς ή ακροδεξιούς (ψευδές βεβαίως, αφού και ιδεολογικά αυτοί είναι “Εθνικο-Σοσιαλιστές”) με αποτέλεσμα τα Κομμούνια να πολεμούν ύπουλα, ως Διεθνιστές και συνεπώς ως Ανθέλληνες, τον Πατριωτισμό των Ελλήνων, τον Εθνισμό μας, όπως και την θρησκεία μας και γενικώς τις ρίζες των Ελλήνων, τις ρίζες μας!..

Και είναι τόσο από την φύτρα τους πρόστυχοι όλα τα Κομμούνια αυτά και ενώ ξέρουν την αλήθεια των παραπάνω παρατεθέντων, ενώ ξέρουν ότι με τους “Νεο-Ναζί” είναι θετά αδέλφια και πολιτικά αλληλο-υποστηρίζονται (δες παρακάτω), λένε πως η ΝΔ υπέβαλε πχ την τροπολογία Βορίδη, διότι θέλει να πάρει τις ψήφους των Νεο-Ναζί και… “τρίχες κατσαρές”!.. Φανταστείτε για πόσο οχιές μιλάμε!..

Δεν τους δίκασαν οι “Σόρος-Συριζαίοι” τους “Χ. Αυγίτες”, (τότε που δεν έβρισκαν… αίθουσα να τους δικάσουν και όταν βρήκαν, αχαχαχαχαχαχα, στην διπλανή αίθουσα δικάζονταν οι “Πυρήνες Της Φωτιάς”, με αποτέλεσμα να πλακωθούν μεταξύ τους και να διακοπεί η δίκη τους), διότι ήθελαν να πάει όσο μακρύτερα χρονικά η επιβίωση των “Νεο-Ναζί” στο ε/πολιτικό σύστημα!

Έτσι, τελικώς, τους δίκασε η ΝΔ, που ανήλθε στην εξουσία μετά από τα 4,5 χρόνια του Κόμματος του Σόρος στην χώρα μας, αλλά για οριστική απόφαση απαιτούνται άλλα 4, 5 χρόνια!.. Καταλάβατε; Πάμε δηλαδή για 2027 – 2028!.. Και αν κέρδιζε το 2019 τις εκλογές και πάλι ο “Σόρος-Σύριζα”, τότε και πάλι δεν θα έβρισκε… αίθουσα να τους δικάσει, με βάση το ότι τα Κομμούνια θέλουν τους Νεο-Ναζί στην Βουλή, όπως ήδη είπαμε ξανά, διότι έτσι, πλην των άλλων ήδη πιο πάνω αναφερθέντων, με παρούσα την “Χ. Αυγή” στην Βουλή μας (ή οι ίδιοι Νεο-Ναζί με άλλα ονόματα), τα Κόκκινα Φασισταριά μπορούν και “πουλάνε” Δημοκρατία, Ελευθερία, κλπ, έχοντας ρόλο και λόγο στο “πολιτικό μας γίγνεσθαι”!.. Καταλάβατε!..

Πάρτε παρακάτω μια μικρή… απόδειξη!

– Οι “Σόρος-Συριζαίοι” πολέμησαν να ρίξουν μαζί με τους “Χρυσαυγίτες” την Κ-Β Σαμαρά!

– Ήταν μαζί στην Πλ. Συντάγματος!.. (Πάνω και Κάτω Πλατείες).

– Μαζί ψήφισαν για το Δημοψήφισμα του Ιουλίου!

– Μαζί ψήφισαν για την “μικρή” ΔΕΗ!

– Μαζί και για τον προεκλογικό Νόμο, όπου τότε λεγόταν από τους Διεθνιστές του “Σόρος-Σύριζα” πως στην Βουλή υπάρχουν 300 βουλευτές!..

–  Για τις Φυλακές τύπου “Γ”, κοινές, και πάλι, θέσεις και στάση είχαν στην Βουλή!

– Ψήφισαν και οι 2 τους, υπέρ της… “νυχτερινής” στην Βουλή… Κας Θάνου!..

– Καταψήφισαν και οι 2 τους 3 φορές τον “Αντι-ρατσιστικό Νόμο”, ενώ ο “Σόρος-Σύριζα”, ακολουθούσε πάντα την γνωστή γεμάτη ψέματα στάση του! Πχ Καταψήφισε το 2014 τον “Αντιρατσιστικό Νόμο” και το 2020 ρωτούσε υποκριτικά, γιατί δεν ψηφίστηκε αυτός το 2013!..

– Πώς τυχαίνει (sic) και κατ΄ελάχιστον τα 2/3 των Χουντικών, εδώ και κάποια χρόνια τώρα, να είναι μέσα στον “Σόρος-Σύριζα” ή να συνεργάζονται μαζί του; Πχ η ε/φ με μάσκα το όνομα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, η οποία είναι η κατ΄εξοχήν ε/φ των Χουντικών σήμερα στην χώρα μας, είναι ε/φ συμφερόντων “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με Καραμανλική (κυρίως του “Νέο-Βούδα”), παρθενορραφή, όπως και η ε/φ “ΕΣΤΙΑ”, που και αυτή ομοίως έχει… αλωθεί, διατηρούσα βεβαίως κάποια προσχήματα, δίκην πολιτικής μάσκας! Και οι 2 ανήκουν στην ευρύτερη συμμαχία των Μελισσανίδη – Σαββίδη και στηρίζονται… γενικώς απ’ αυτούς!.. Άρα, αντιλαμβάνεστε και πού, ακόμα, … ακουμπάει οικονομικά, και όχι μόνον, το Κόμμα του Σόρος στην χώρα μας και σήμερα!..

Κλπ, κλπ, κλπ!..

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ! ΟΠΩΣ ΣΟΦΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, “ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ”!..

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΔΩ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ! ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΦΟΥ “ΕΝ ΕΚΤΑΣΕΙ” Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Η(ΔΙΑΖ) “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ” ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ!.. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΚ-ΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΜΑ!..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (SİC) -ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”- ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ!.. (ΓΙΑ ΤΗΝ “Ε/ΛΥΣΗ” ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ-Β, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΙΚΟΥΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΝΟΗΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ… ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ “ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ”, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΏΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ, ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΡΟΥ ΑΝΤΙ-ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, “ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ***, ΧΩΡΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ”;

-/-

*** ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ… ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ! ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!..

-/- 

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΕ-ΛΕ-ΤΗ-ΜΕ-ΝΑ(!), ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ ΤΑ… ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΟΥΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟΝ”!!!..

2. “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ” ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: “Υπάρχουν τηλεθεατές που θέλουν… κραυγές στα παράθυρα;”

Χα, χα, χα, χα!

“Εν τω μεταξύ” ο ίδιος, σε όποιο Τ/Ο Κανάλι έχει πάει τα έχει κάνει… μπουρδέλο και θα συνεχίσει να τα κάνει!.. Αυτό θα πει εκπαιδευμένος Κομμουνιστής και μάλιστα στην Μόσχα!.. / “Η νύχτα γίνεται ημέρα” και τούμπαλιν!..

-/-

Σήμερα το πρωϊ στον “ΑΝΤ1″… ενοχλήθηκε ο εσωτερικός “Κόκκινος Φασισμός” του δημ/φου (;) Ανδρέα ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ (ε/φ “ΑΥΓΗ”) και είχε, ως εκδήλωση, την εμφάνιση μιας δήθεν αντι-δεξιάς του, σε μορφή “αμόκ”, κρίσεως, στην συμπεριφορά του!

ΟΥΔΕΙΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΔΥΤΙΚΟ(ΠΙΑ) – ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΚΑΙΡΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ!..  ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο… ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΘΕΣ Η ΚΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Ή “Η ΝΤΑΡΝΤΑΝΟ-ΦΟΡΑΔΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ “ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ” ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, (ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ, Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΤΑΙ), ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ “ΣΟΟΥ” ΤΟΥ… ΒΑΡΕΩΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΠΕΤΡΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΠΟΥΛΟΥ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ… “ΤΟΥΪΤΕΡ” / ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο “ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ” ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ** ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ “ΦΕΛΛΟ”!..

** ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ/ΦΟ(;) ΠΕΤΡΟ-ΣΥΡΙΖΟ-ΠΟΥΛΟ ΟΤΙ Ο “ΑΝΤ1” ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ “ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ”, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΘΗΚΕ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ούληδες ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ!..

3. Όλα τα Κανάλια δείχνουν τα λιμάνια που φεύγει ο κόσμος για το Πάσχα, δείχνουν την “Βαρβάκειο Αγορά” και τα εκεί… Πασχαλινά υποψήφια… εδέσματά μας, τις τιμές τους, κλπ, αλλά ποτέ δεν είδα να δείχνουν εκκλησίες μας, Μοναστήρια μας, τώρα, μέσα στο Πάσχα, ή να αναφέρονται, τις ημέρες αυτές, σε θεολογικά θέματα, να βάζουν εκκλησιαστικούς ύμνους και τροπάρια, κλπ, κλπ, κλπ!..

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ; ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ – ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ; ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΤΟ 1960, ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ; ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ!..

4.

Bayraktar Kızılelma ve Bayraktar TB3 TCG Anadolu’da! İşte o anlar

11.04.2023 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na teslim edilen, Dünyanın ilk, silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu’ya Bayraktar Kızılelma ve TB3 SİHA’ların nasıl konuşlandığının görüntüleri paylaşıldı.

 

-/-