“ΑΝΟΙΚΤΗ” ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΟ ΔΑΒΑΛΟ!..

Στρατηγέ, Διοικητά της “Διευθύνσεως Ασφαλείας”, της ΓΑΔΑ!

– Γύρισα σήμερα από την… λήθη για σένα(!), (ενώ πια στον Η/Υ μου / μας ο φέρελπις “ΙΑΠΕΤΟΣ” πήρε την σκυτάλη από τους σκορπισμένους στα “Πεντανέμια” πια επιχειρησιακούς “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”), και διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί! “Πάμε” λοιπόν, αλλά λάβε υπόψη σου ότι θα διαβάσεις, “εξ απαλών ονύχων”, ό,τι μπορεί να γραφεί και ό,τι… καταλάβεις, έτσι όπως εξ ανάγκης θα παρουσιαστούν!

Πιάσατε ή εξαρθρώσατε (;) * την (Χ3) συμμορία στην Παν-πολη!

* Το ερωτηματικό σχετίζεται με το πολυπλόκαμο της συμμορίας αυτής, που μπορεί να είναι και Όργανα “τρίτων”, μιας -αν θες- … αόρατης (καταλαβαίνεις) κεφαλής, η οποία ακόμα να είναι ελεύθερη!

1. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια (όπως και στα υπό εσέ εκτελεστικά Όργανά σου), διότι τόλμησες και μάλιστα πέτυχες!

2. Αρχικά η ενέργειά σου αυτή αποδεικνύει σε εμένα ότι είσαι ΤΙΜΙΟΣ!.. ΤΙΜΙΟΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, αλλά και εσύ… έρμαιο του πιο σημαντικού ερωτήματος, που είναι το “ΘΑ Σ’ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ”;

3. Μόλις, σε κάποιο “σάϊτ”, (νομίζω στου βρωμιάρη δημοσιογράφου Χίου / καμιά φορά και τα σκουπίδια είναι χρήσιμα), είδα την μούρη του 30χρονου Αλβανού χωρίς αυτή να καλύπτεται, ως είθισται, (έθος ουσιαστικά για να καλύπτονται πολλαπλώς οι όποιοι δολοφόνοι), αμέσως είπα “αυτόν τον ξέρω”! Όταν, στην συνέχεια, τον φαντάστηκα χωρίς τα μούσια – γένια, κλπ, σιγουρεύτηκα, λέγοντας “αυτόν μου τον έδειξαν οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” μου, με σχετικό ενημερωτικό”!

4. Είπα όμως, Στρατηγέ, “ας σιωπήσω”, αφού το αντικείμενο των “ΑΓΓΕΛΩΝ” ήταν και είναι η “Εθνική Ασφάλεια” σε σχέση πάντα και κυρίως με τις ΕΔ των ομόρων μας χωρών και ιδίως της Τουρκίας και όχι η εσωτερική… βρώμα, η οποία μάλιστα, τις περισσότερες φορές, … ενδημεί με άδεια και ανοχή των όποιων κάθε φορά Αρχών, σε γνώση ή και όχι, των Κ-Β, με ό,τι αυτό σημαίνει γενικώς, αλλά και ειδικότερα για όποιον ή όποιους πολίτες θα ήθελαν να συνδράμουν το έργο / το καθήκον σας!

5. Αποφάσισα την παρούσα προς εσένα, όταν είδα την αναφορά του Χίου στο ότι τα λέσια αυτά σχετίζονταν με εκείνους που προσπάθησαν να εκτελέσουν τον τέως Π-Θ (“Μνημονιακό” και μόνο -κατ’ εμέ- που θέλησε έξυπνα να μας απαλλάξει από πολλά φορτία των “Μνημονίων”), Κο Λουκά ΠΑΠΑΔΗΜΟ! (“Επιστολή – Βόμβα” προς αυτόν και… κατασκευασθείσα γι’ αυτόν, από τον ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ή κάπως έτσι, αφού… γερνάμε πια Στρατηγέ, κάτοικος Αγίου Παντελεήμονος, οδός Αλκαμένους και νυν τρόφιμος των Φυλακών Κορυδαλλού, αν δεν σφάλλω). Η αναφορά στο “σάϊτ” ΧΙΟΥ επιβεβαίωσε τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” επισφραγίζοντας πια (1.οοο.οοο%) ότι ο “ΕΣΚΟ” (από το ΕΣΚΟΜΠΑΡ προφανώς), ήταν… φυσιογνωμία που κυκλοφορούσε στον “Άγιο”, στην “Αττική”, κλπ!..

6. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” είχαμε αναφερθεί στον “Ε.Θ.” στον κοντό Κύπριο, “demek”αναρχικό, “Αρχιτέκτονα”, ο οποίος ήταν (και φυσικά θα παραμένει) τουλάχιστον “φιλαράκι” (αν όχι και συγκάτοικος;) του Γιαζιτζόγλου και καλούσαμε να τον… “ανακαλύψουν” οι Αρχές, ήτοι εσείς εκεί στην… Βαζελογειτονιά, οι συνάδελφοι στην Π. Κανελλοπούλου, κλπ, πράγμα που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να την γλυτώσει από θαύμα ο τότε Π-Θ!.. (Αν ήξεραν οι Υπηρεσίες μας, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι “υψηλά ιστάμενοι” ήθελαν τότε το βιολογικό τέλος του Κου Παπαδήμου, ο οποίος μας σιχάθηκε και ζει πλέον στην Ολλανδία, με την Ολλανδή Κα του).

7. Προσοχή! Όταν στην περιοχή (την ίδια σχεδόν περίοδο) “τσιμπήσαμε” επίσης ότι ήλθαν… “Καλασνίκωφ” πήγαμε προσωπικά στο “Τ.Α.” του “ΑΓΙΟΥ” και όταν ζήτησα από κάποιον εκεί να μιλήσω στον Διοικητή, μας είπε ότι απουσίαζε, για να αποδειχθεί μετά ότι ήταν ο ίδιος ο Δκτης, αυτός που μας είπε ότι… απουσίαζε! Με πολύ μαγκιά ο Κος Τ. μας είπε ότι “εδώ όλοι είμαστε το ίδιο”, ενώ όταν του είπαμε “τότε γιατί γράφει εκεί Διοικητής;”, δεν μίλησε! Λίγο πριν είχαμε γλυτώσει ίσως και από τίποτα σφαλιάρες, αφού πετάχτηκε (ένας άλλος ψηλός) εκεί και με “στυλ”, ρώτησε, “εμείς δεν σου κάνουμε”; Φυσιολογικό αποτέλεσμα η άπραγη… αναχώρησή μας απ’ εκεί! Ευγενέστατοι όλοι, όσο και πολύ εκπαιδευμένοι!… Κατάλαβες!.. (Ίσως να έφταιγε το πνεύμα του πολύ δημοκρατικού… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” της εποχής)!..

8. Ακολούθως, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, (και αφού είχαμε -ατυχώς και δυστυχώς- απευθυνθεί ορθώς στην τοπική “Ασφάλεια”) κρίναμε ότι έπρεπε να πάρουμε και πήραμε τηλέφωνο το τωρινό Γραφείο σου! Απάντησε ένας ευγενής (αλλά πολύ φοβισμένος μας φάνηκε) Ανθυπασπιστής, τον οποίον ρωτήσαμε αν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με τον τότε… Καρατέκα Δντη – Συνάδελφό σας εκεί, καθώς και το αν ο Δκτης Ασφαλείας της ΓΑΔΑ, δέχεται επισκέψεις από το κοινό κάποιες ημέρες και αν ναι, πότε; Μας είπε να περιμένουμε και ακολούθως μας είπε πως ο προϊστάμενος και Δντης τότε του νυν Γραφείου σας, του είπε να μας πει να αφήσουμε το τηλέφωνό μας (δηλαδή παίρνει κάποιος το τηλ. αυτού του τόσο κρίσιμου Γραφείου και ο αριθμός δεν καταγράφεται αμέσως;) και θα επικοινωνήσει αυτός μαζί μας!.. Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεσαι, μας πήρε, όσο και… εσύ, που λέμε ή για να μην τον αδικούμε ίσως, ανέφερε στον… Καρατέκα και αυτός έκρινε ότι ήμασταν… “Δ.Τ.Π.” (“Δια το πέος”)!..

9. Στρατηγέ!

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος – Πλ. Αττικής, υφίστανται (και ΤΩΡΑ!) -ενδεικτικώς- τα παρακάτω:

– Γιάφκες (διαμερίσματα) αναρχικών, “αναρχικών”, πρώην και νυν μαφιόζων, ξένων πρακτόρων (και όχι μόνον από χώρες της ΕΕ), ΕΥΠ, Ευρωπαίων νεαρών του Σόρος, που έρχονταν για να… βοηθήσουν τους “δικούς” μας (κυρίως τους “ΣΥΡΙΖΟ-ΣΟΡΙΤΕΣ”) στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο των σχεδίων απεθνικοποιήσεως των κρατών που έχουν εκπονηθεί υπερατλαντικά, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Διαμένουν άτομα (αποβράσματα και μη, όπως πχ πρώην και νυν μαφιόζοι και μαφιοζάκια), που λειτουργούν ως “όφεις ασφαλείας”, δικοί σας (τοπική Ασφάλεια, ΓΑΔΑ), αλλά και της ΕΥΠ! Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και άτομα, (μην γελάσεις ή μην… κλάψεις, όπως λέμε), που ενώ είναι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ, εσείς εκεί στην “ΕΛΑΣ” τα θέλετε έξω, ενώ η ΕΥΠ τα αναζητεί, αλλά και το ανάποδο!.. Κατάλαβες!..

– Τα άτομα αυτά (“Πληροφοριοδότες” ας τους πούμε… / καταζητούμενοι, μεγαλοκαταζητούμενοι και μη), έχουν φιλοξενήσει στα σπίτια – διαμερίσματά τους και άτομα από το εξωτερικό (ΒΑΛΚΑΝΙΑ κυρίως / Αλβανία – Κόσσοβο), πληρωμένους εκτελεστές – φονιάδες, πχ σαν αυτόν που στα Πατήσια είχαν “πέσει πάνω του” κάποια “παιδιά” της “ΔΙΑΣ”, νομίζω τυχαίως (sic)!.. (Το άντρο της ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, έχει μεταφερθεί τώρα στην περιοχή του Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αχαρνών).

– Τα πιο πάνω άτομα αυτά είναι “κολλητοί” με ό,τι πιο “λερό” υπάρχει, στις περιοχές αυτές, κυρίως από μισέλληνες Αλβανούς και Γεωργιανούς (οι περισσότεροι Αλβανοί εξ αυτών το “παίζουν” Β. Ηπειρώτες, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και Αλβανόγυφτοι, οι οποίοι εργάζονται ως… εντοπιστές νεαρών κοριτσιών, προς… απαγωγή, κλπ, κλπ, κλπ), και υποτίθεται ότι τους συναναστρέφονται για να μαθαίνουν ό,τι οι… χειριστές τους, κάθε φορά τους ζητούν, έναντι της… ελευθερίας τους!..

– Τα άτομα αυτά θεωρούν πως είναι πολύ έξυπνα! Για παράδειγμα, επιλέγουν διαμερίσματα σε πολυκατοικίες που διαμένουν άτομα -θεωρητικά- υπεράνω υποψίας! Για να μην το κουράζω, διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!!! Ο Αρχηγός της Ε.Ο.Κ.Α. Γεώργιος ΓΡΙΒΑΣ (“ΔΙΓΕΝΗΣ”), την περίοδο του αγώνος της ΚΥΠΡΟΥ, για την ΕΝΩΣΗ της με την “ΜΑΝΑ” ΕΛΛΑΔΑ μας (1955-1959), είχε το Στρατηγείο του, κλπ, στο “υπόγειο” του Αγγλικού Στρατηγείου στην Λεμεσό (κάτω ακριβώς από το κτήριο του Α/Στρατηγείου), δηλαδή στην “Φωλιά του Λύκου”! Κατάλαβες, σε μέρη δηλαδή που δεν θα μπορούσε -θεωρητικά πάντα- κάποιος να υποψιαστεί, ζουν αρκετά… φυντάνια!

– Τα άτομα αυτά συνδέονται (και) με την “ΜΑΦΙΑ”, αφού πρέπει και να πληρώνονται από κάπου! (Δεν εργάζονται)! Έτσι, θα τους συναντήσετε να “μασάνε” ξένες τσατσές που διατηρούν κρυφούς “Οίκους Ανοχής” σε πολυκατοικίες, σε διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή / – χές που ζουν, αλλά και ευρύτερα!..

Για να ζήσουν επίσης, έχουν “λαμβάνειν” και από την Αλβανική Μαφία, η οποία Μαφία γνωρίζει ό,τι σου γράφω (αφού οι της ΕΥΠ φαίνονται / μοιάζει να είναι “λίγοι” ή άσχετοι) και στοχεύει στο να πάρει πληροφορίες από τα άτομα αυτά, (οι Αλβανοί μαφιόζοι δεν εμπιστεύονται κανέναν), ανάποδα!.. Κατάλαβες! (Οι δήθεν “Πληροφοριοδότες” μας, τί γνώση άραγε και τί μυαλό μπορεί να έχουν, ώστε να μην τους “τσιμπήσει” κάποιος εκπαιδευμένος και ειδικά οι Α/Μαφιόζοι, που συνεργάζονται με την Πρεσβεία τους σε όλα, μια Α/Πρεσβεία που είναι “Όργανο Πληροφοριών” της ΜΙΤ, ενώ ανάμεσά τους είναι και μικρός αριθμός τέως Αλβανών Αξκων)!..

Ορισμένα από τα άτομα αυτά παίρνουν μερίδιο και από τα κέρδη τοπικών συμμοριών νεαρών (22-28 ετών), οι οποίες “πωλούν -υποτίθεται- προστασία” σε μαγαζιά Μπαγκλαντεσιανών, Πακιστανών, κλπ, (υποτίθεται, αφού οι Αλβανοί λυμαίνονται όλη σχεδόν την Αχαρνών και άρα ποιός θα τολμήσει να πάει να πειράξει τα… μέρη τους…  / προσπάθησαν οι Γύφτοι και οι… φιλήσυχοι Πολωνοί, αλλά ατύχησαν αμφότεροι), έχοντας την επιτήρηση εμπειροτέρων… συμμοριτών Αλβανών (30-40 ετών), οι οποίοι τους έχουν εκπαιδεύσει και εκπαιδεύουν, αλλά και οι οποίοι τους προμηθεύουν από ναρκωτικά, που οι νεαροί αυτοί… “βαπορίζουν” στις γειτονιές, σιδερογροθιές, μέχρι ακόμα και ελαφρύ οπλισμό (όταν απαιτηθεί)!

Για παράδειγμα! Μια τέτοια συμμορία, με επικεφαλής 2 νεαρούς, έναν Αλβανό που διαμένει στην Αδμήτου και έναν άλλον που διαμένει στην Κολοφώνος, δρα στην περιοχή του “ΑΓΙΟΥ” – “ΑΤΤΙΚΗΣ”! Οι νεαροί αυτοί Αλβανοί, “Έλληνες” πλέον, έχουν συγκεκριμένους τρόπους επαφής και αναφοράς με τους μεγαλυτέρους τους… , ενώ όλοι ξέρουν το ποιός είναι ο τοπικός(!) έμπειρος και υπεράνω υποψίας Αλβανός… καθοδηγητής τους, έμπορος προϊόντων… , ο οποίος σε μερικούς εξ αυτών δίνει, ενίοτε, και εργασία!..

10. ΠΡΟΣΕΞΕ πάλι, αλλά περισσότερο τώρα! Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” εντόπισαν τον Β. ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ στην περιοχή του “ΑΓΙΟΥ”, “δένοντας” ότι αυτός ο άνθρωπος (κοντούλης, με γλυκιά μορφή, όταν ειδικά χαμογελάει, αν και εγχειρισμένη για να μην αναγνωρίζεται), ζούσε για καιρό στην περιοχή, (σε διαμέρισμα γνωστού του “πληροφοριοδότη” της “ΕΛΑΣ” ή της “ΕΥΠ”), στην οποίαν όμως περιοχή συνεχίζουν να μένουν ακόμα γνωστοί του, αλλά και ίσως και ο ίδιος!..

11. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” “έπεσαν” επάνω σ’ όλους αυτούς, κυρίως (όχι απαραίτητα), όταν ασχολήθηκαν με την αναζήτηση Τούρκων πρακτόρων (και ένστολων), δήθεν Γκιουλενιστών, οι οποίοι ζούσαν στην περιοχή που περιλαμβάνει την Κυψέλη, την “Αττική”, την πλ. Βικτωρίας, τον “ΑΓΙΟ”, και τα “ΠΑΤΗΣΙΑ”, καθώς και στην αναζήτηση Σκοπιανών πρακτόρων που είχαν εισέλθει στην χώρα, με ΙΧ με Σέρβικες πινακίδες, την περίοδο που ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” αγωνιζόταν ο άνθρωπος να παραδώσει την Μακεδονία στα Σκόπια, γενόμενος τελικά με 100% επιτυχία ο Νονός του κρατιδίου αυτού!..(Σκοπιανοί και σήμερα υπάρχουν στον “Άγιο”).

12. Στρατηγέ!

– Οι προηγούμενες Δκσεις (επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”) της θέσεως που κατέχεις, έψαχναν τον “ΕΛΛΗΝΑ” μπας και ήταν… “Χρυσαυγίτης”!..  Το “πώς”, άστο!.. Άντε να σου πω μόνον το εξής: Η “αλεπού 100 τα αλεπουδάκια 110 δεν γίνεται”! Αυτό νόμισαν, όντας μη επαγγελματίες, αφού ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τον όποιον στόχο σου, αλλά και να ξέρεις να επιλέγεις στόχους! Τόσο… έξυπνοι ήσαν! (Όχι και “Χρυσαυγίτης”, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, αν είστε ακόμα, ως “ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ” “εν υπνώσει”, στην ΕΛΑΣ, στην Ασφάλεια ή στην “Δνση Προστασίας Καθεστώτος”)!

– Εκπαιδεύσαμε άτομα και άτομα για 10ετίες, όπως και της “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ” – “ΕΥΠ” βεβαίως, στην οποίαν μάλιστα “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” είχαμε δώσει (Αστυνόμος, τότε, Λ. / στην πύλη του 401 ΓΣΝΑ) το μέρος που κρυβόταν ο ΞΗΡΟΣ, όταν βγήκε με άδεια από την Φυλακή και δεν είχε γυρίσει, ώστε να τον συνελάμβαναν, κάτι που και έπραξαν!.. Σήμερα δε, με υπερηφάνεια σου γράφουμε Στρατηγέ, πως είμαστε και “μέσα” στο Τ/ΓΕΕΔ!..

– Ο “Καρατέκα” έκανε μια ημέρα τον Ταξιτζή, για “να πάρει” από τον “Έλληνα” και καπάκι ένας άλλος της Ασφάλειας, που είχε όμως πραγματικά μυαλό / ευφυϊα! Ήταν παλληκάρι και πρώην  Αλεξιπτωτιστής!

– Αυτοκίνητα συμβατικά (ΕΥΠ – ΕΛΑΣ – Ξένων Υπηρεσιών; ) παρακολουθούσαν και παρακολουθούν ακόμα ηχητικά διαμερίσματα στις αναφερθείσες περιοχές!.. Κατάλαβες!..

Στρατηγέ!

Α. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (!!!), ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2022 (!!!) ΚΑΙ ΕΝΩ -ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ- ΤΟ 2023 ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΤΕΔ)!..

Β. ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ “ΕΧΑΣΑ” ΤΟΝ “ΕΣΚΟ”! ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ “ΕΧΑΣΑ”!

ΑΡΧΙΚΑ, ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΤΟΥ “Ε.Θ.”, (ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΜΑΦΙΑ – ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΛΠ), ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ή ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!..

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΑΛΒΑΝΟ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ – ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΜΕ – ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΤΕ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΚΑΘΑΡΟΙ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ), ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ(!) ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ Α/ΜΥ, (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ), ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΧΕΔΙΩΝ… ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΠΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ, ΚΛΠ, “ΤΗ ΔΓΗ”, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΠΧ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ!

ΨΑΞΙΜΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ (ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ) ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΟΩ), ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΔΡΑΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ – ΕΚΔΟΧΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!..

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” (δώσε βάση και στις 2 αυτές λέξεις), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ… “ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ” ΤΟΥ ΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται και σημαίνει), “ΤΑΞΙΔΕΨΕ” ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΜΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ!..

Γ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ – “ΟΦΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΟΥ “ΕΣΚΟ” (SİC), ή ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΗΝ… “ΠΙΠΙΛΑ”, ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ Ε/ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ, ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΡΕΣ ΑΞΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ, ΤΑΧΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΡ-ΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ -ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ- ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ, ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ Ε/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΞΈΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ Σ’ ΑΥΤΕΣ!..

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΒΡΕ ΠΧ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ Ή ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ Β’ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΠΙΑ), ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ, (ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥΖΑΡΑΝ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ Ε/ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΗΚΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;

Δ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ”, “ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ”… ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ή ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΧ Η “ΕΛΑΣ” ή Η ΕΥΠ, ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ Β. ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ Η “ΕΛΑΣ” ή “ΕΥΠ” ή “ΑΝΤΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ” όχι; Ποιός τελικά τον θέλει έξω; Εσείς ή η ΕΥΠ; Το “γιατί” το ξέρουμε!..

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΔΑΒΑΛΕ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΜΕ “ΤΙΜΙΟ” ή ΑΝΤΕ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ- ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΜΕ “ΕΝΤΙΜΟ” ΑΞΚΟ;

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ / ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ, ΣΑΝ ΤΟΤΕ, ΕΠΙ … ΚΑΤΣΙΦΑ), ΟΣΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ(!) ΕΡΜΑ (ΓΝΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ… ΠΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ… ΠΙΑΤΕΛΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ Δ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ Ε/ΤΑΙΝΙΑ “Η ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ”! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΑΚΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ, ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΟΥ, ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ “ΚΥΡΙΛΕ” ΚΑΙ “ΥΠΕΡΑΝΩ”, ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ… ΙΠΠΟΣΥΝΗΣ! ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΩΣ ΔΚΤΟΥ ΣΤΗΝ “ΓΑΔΑ / Δ.Α.” ΕΙΝΑΙ ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ), Η ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ 2023, ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ή ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ -ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ- ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ 2 ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΙΑΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ -ΠΧ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ- ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Ενημέρωσε και τον Κο Θεοδωρικάκο σχετικά, Στρατηγέ και αν θες ψάξε να δεις γιατί ενώ οι της “ΕΛΑΣ” ξέρουν / – τε, όπως συνήθως ακούμε να λέγεται, πχ τους γειτονο-συμμορίτες, τους εμπόρους και τους διακινητές ναρκωτικών, τους φονιάδες, κλπ, δεν τους συλλαμβάνουν, όταν έστω τελειώσει η επιχειρησιακή τους για εσάς χρησιμότης!.. Πχ Γιατί ενώ το “Τ.Α.” του “ΑΓΙΟΥ” ξέρει τους νεαρούς Αλβανούς που εκβιάζουν και “τα πιάνουν” από ξένους κυρίως καταστηματάρχες, που… μπραβίζουν στην περιοχή, κλπ, τους αφήνουν έξω; Είναι… παιδαγωγικός ο ρόλος τους, αχαχαχαχαχαχα, μήπως και ανανήψουν τα καλόπαιδα αυτά;

Μετά τί να σου κάνει Στρατηγέ και η… κουτσή Μαρία που φοβάται για την ζωή της και δεν βλέπει την ασφάλεια που ακούει να της λέει η Κ-Β και ο Κος Υπουργός σας, (“25% Κε Αφτιά μειώθηκε η εγκληματικότητα επί ημερών μας”), τί να σου κάνει και ο Μπαγκλαντεσιανός Τσακίρ, ο Πακιστανός Σελήμ, και οι άλλοι, που πλέον δεν διαμαρτύρονται για την μηνιαία (σπασμένη σε βδομαδιάτικα μίζα προστασίας που δίνουν στους Αλβανούς), αλλά για το πώς γίνεται μέσα στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα, να κάνουν κουμάντο όχι οι Έλληνες, αλλά οι Αλβανοί, οι οποίοι φυσικά νομίζουν ότι δεν έχουν καταγραφεί και ΠΡΟΓΡΑΦΕΙ αυτοί και οι οικογένειές τους, από τα ίδια τα… θύματά τους! (Ήδη λειτουργεί κρυφά στον “ΑΓΙΟ”, αποδεδειγμένα, “Πακιστανική Αστυνομία”)!..

2. Ρε κουφάλες ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, σύγχρονες σουφραζέτες, δεν ξέρατε τίποτε για τον… “ΕΣΚΟ”, έ; Δεν ήταν οι συγκεκριμένοι Αλβανοί από το 2018(!) στην Παν-πολη; Για το πώς το πολυπλόκαμο παρακράτος σας προσπάθησε να ελέγξει, και με ποιούς ως… “σέντερ φορ”, και (!) την ΜΑΦΙΑ, μέσα από τις Φυλακές ακόμα, μήπως ξέρετε κάτι;

3. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ή ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε/ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ, ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ;

4. ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑ  ή ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ “ΘΡΥΛΟΣ”, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!..

Οικογένεια! Το μήνυμα του Χρήστου Μπαφέ θα σε συγκινήσει… (photo)

5. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΕΩΣ, Ο ΜΠΑΟΥΚ, Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ “ΚΟΥΛΑ” ΩΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!..

ΑΕΚ-ΤΖΗΔΕΣ! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΓΗΠΕΔΟ! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΔΙΜΠΑΛΑ, ΤΡΙΜΠΑΛΑ, ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΚΑΙ… ΕΞΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΕΧΡΙ… ΤΟΥΔΕ!

ΤΣΟΝΤΑ:

Απάντηση Μαρινάκη με αλήθειες και… πόνο!

Απάντηση Μαρινάκη με αλήθειες και… πόνο!

Δείτε την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Αγαπητέ Δημήτρη,

Έλαβα την πρόσκληση σου για τα εγκαίνια του ΟΠΑΠ Αrena αλλά είναι πρακτικώς αδύνατο να παραστώ, όπως φαντάζομαι και άλλοι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων.

Αν πραγματικά ήθελες να επισκεφθούμε το νέο γήπεδο και να μας ξεναγήσεις τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους Προέδρους των ομάδων θα μπορούσες να μας καλέσεις σε ημέρα που δεν έχει κόσμο το γήπεδο ώστε να γίνει η επίσκεψη απρόσκοπτα και με ηρεμία.

Καταλαβαίνεις ότι ειδικά η δική μου παρουσία, η παρουσία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προκαλεί αναμνήσεις πολλών ηττών στον κόσμο της ΑΕΚ που το μόνο που θέλει εκείνη την ημέρα είναι να απολαύσει την επιστροφή στο γήπεδο που γνώρισε την ομάδα του.

Δε θέλω λοιπόν να σε φέρω σε δύσκολη θέση ούτε εσένα ούτε τους φιλάθλους της ομάδας σου.

Θέλω με αφορμή αυτή την πρόσκληση να δηλώσω την ευχαρίστηση μου για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ και να τονίσω ότι τόσο ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όσο και εγώ προσωπικά θέλουμε να κατασκευάζονται νέα γήπεδα, γιατί το καλό ποδόσφαιρο παίζεται σε σύγχρονα γήπεδα.

Θέλουμε να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ, του Άρη, του ΟΦΗ, του Ηρακλή, του Παναιτωλικού, όλων των ομάδων που έχουν κόσμο και ιστορία. Και μάλιστα θα ήθελα να χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια και την Πολιτεία. Άλλωστε η Πολιτεία ξοδεύει εκατομμύρια για πολλά έργα, καλό θα ήταν λοιπόν να επενδύσει σε ασφαλή, μοντέρνα γήπεδα για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

Κάθε υγιής φίλαθλος συμφωνεί με αυτές τις αρχές. Ειδικά, αν τα γήπεδα, ως περιουσιακό στοιχείο, ανήκουν στην Πολιτεία που τα χρηματοδοτεί και όχι σε ανώνυμες εταιρείες, διότι τότε είναι κρατικό χρήμα χαρισμένο σε Ανώνυμη Εταιρεία και αυτό είναι σκάνδαλο, και όταν πρόκειται για 35 εκατομμύρια χαρισμένα σε μια ΑΕ, τότε είναι τεράστιο σκάνδαλο.

Αντίθετα, αν τα γήπεδα ανήκουν στην Πολιτεία, οι ΠΑΕ μπορούν να τα μισθώνουν με ένα λογικό αντίτιμο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε βάθος δεκαετιών και φυσικά να αναλαμβάνουν την συντήρηση τους. Έτσι θα είναι όλοι κερδισμένοι και πάνω από όλα το ποδόσφαιρο.

Επίσης, σαν Πρόεδρος της Super League, αλλά και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θεωρώ ότι τα νέα γήπεδα πρέπει να είναι πρωτίστως ασφαλή για τις χιλιάδες κόσμου που τα επισκέπτονται.

Ελπίζω ειλικρινά να επενδύσεις χωρίς φειδώ στα μέτρα ασφαλείας, γιατί αυτό χρειάζεται ένα γήπεδο και όχι απειλές σε δημοσίους λειτουργούς που κάνουν τη δουλειά τους και μετά σου κάνουν μηνύσεις για απειλές, κάτι που προφανώς είναι δυσφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα νέα γήπεδα φέρνουν μια νέα εποχή στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι με ασφάλεια εσύ και οι χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ να απολαύσετε την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ιστορική έδρα της ομάδας σας.

Χαιρετισμούς,

Βαγγέλης Μαρινάκης».

-/-