“ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ”!..

ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση»!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση»
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν ότι οι Παπαπέτρου και Γκορτσίλας έκριναν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα, ενώ συμπαραστάτες τους είναι τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός σημειώνει ότι εδώ και 3,5 χρόνια τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια κόσμος προκαλείται συστηματικά και ένα ξέσπασα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο. Τέλος, οι Πειραιώτες φωνάζουν δικαίως για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν και τονίζουν ότι υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι «το διεφθαρμένο παρακράτος».

Η ανακοίνωση

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία εγκληματική οργάνωση. Μία ομάδα ανθρώπων που λειτουργεί στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΚΕΔ με εντολή της συμμορίας έστειλαν τους Παπαπέτρου και Γκορτσίλα να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το Πρωτάθλημα. Συμπαραστάτες τα ανύπαρκτα Υπουργεία Αθλητισμού και Προστασίας του Πολίτη που έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Το κράτος και οι δικαστικές αρχές που στο παρελθόν είχαν δείξει ιδιαίτερο ζήλο για την υποτιθέμενη κάθαρση του ποδοσφαίρου, διατάζοντας ακόμα και την παρακολούθηση των τηλεφώνων των μισών παραγόντων, σήμερα αδιαφορούν πλήρως δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασχολείται και έχοντας αφήσει το ποδόσφαιρο στη μαύρη μοίρα που το έβαλε η μαφία και το παρακράτος.

Το τι θα γίνει από εδώ και εμπρός είναι αβέβαιο. Η μαφία θα συνεχίζει το έργο της κάθε εβδομάδα με όπλο τους τη διαιτησία, τους βαρίστες, τους παρατηρητές τις κροτίδες, τα δακρυγόνα κλπ, κλπ.

Πώς άραγε θα σταματήσει αυτό; Θα περιμένουμε την ακόμα μεγαλύτερη αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού που βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά;

Θα περιμένουμε μια ασύλληπτη τραγωδία για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να ασχοληθεί;

Εδώ και 3,5 χρόνια τουλάχιστον, πέντε εκατομμύρια κόσμος προκαλείται συστηματικά και ένα ξέσπασμα ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο.

Και δυστυχώς με τα όργια που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Πράγμα που κανείς μας δεν θέλει και κατευνάζουμε διαρκώς την οργή του κόσμου!

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. που κατάφερε να κάνει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τρέχουν στ’ αποδυτήρια να σωθούν. Συγχαρητήρια στους άνδρες-ντροπή της ΥΜΕΤ που κρυμμένοι στις εξέδρες πέταξαν βόμβες κρότου λάμψης σε οικογένειες που έφευγαν μέσα σε πανικό.

Να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο;

Σε ένα ματς που μας έχουν ακυρώσει 2 κανονικά γκολ και δεν μας έδωσαν τρία πέναλτι (22’, 59’, 81’) θέλετε να πούμε για ποδόσφαιρο; Εδώ κάποιοι θέλησαν να μην συνεχιστεί καν το ματς και να τιμωρηθούμε ακόμα μια φορά και πέταξαν δεκάδες δακρυγόνα.

Ντροπή σε όλους και πάνω απ’ όλα σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

-/-

ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ (!) ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΘΩΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΓΚΟΡΤΣΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ!

Εγκλήματα αστυνομίας! Πετάγανε κρότου λάμψης και δακρυγόνο στην κερκίδα!!!

Εγκλήματα αστυνομίας! Πετάνε κρότου λάμψης και δακρυγόνο στην κερκίδα (video)

-/-

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

“ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”

ΚΑΙ

“ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ”!

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2024!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”, (ΑΡΧΕΣ ΙΑΝ. 2024), ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ “ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ” ΚΙΟΛΑΣ, Η Κ-Β ΤΟΥ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΡΙΜΑ, ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!

ΧΑΙΡΕΤΑΙ

ΚΑΙ

ΑΓΑΛΛΙΑΣΘΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΠΡΟΕΔΡΕ! ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ “ΠΟΝΕΣΕΙ” ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!..

2. ΕΒΑΛΕ Ο ΚΟΣ ΑΛΤΟΥΝ, Ο ΔΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Τ/ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, ΤΟΝ ΡΤΕ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΤΟ “ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ”, ΤΗΣ Χ. ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΤΟΥΝ ΜΠΕΪ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΊ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΊ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!.. ΕΙΔΙΚΑ ΤΊ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ Η ΣΚΛΑΒΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΚΩΝ-ΠΟΛΗ, Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, Η ΣΜΥΡΝΗ, Η ΠΡΟΥΣΣΑ, Η ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ, Η ΑΜΑΣΕΙΑ, ΤΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ…!.. 

ΕΣΑΣ ΤΊ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ; ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΑΣ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΗΩΣΕΙΣ  ΣΑΣ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 400 ΚΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ (ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ;

ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΙΣΩΣ (!) ΜΟΝΟΝ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΕΞ ΥΜΩΝ, ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΥΣ -ΠΙΘΑΝΩΣ (!)- ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ / ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!.. 

ΚΕ ΑΛΤΟΥΝ!

ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΧΙΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΟΥΡΙ!..

ΤΕΛΟΣ, ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΕΡΖΗ, ΜΑΪΜΟΥΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΩΣ… ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ!..

SIKTIR BURΑDAN, ALTUN BEY!

(ΟΧΙ, SIKTIR GİT ΒΕΒΑΙΩΣ)!

-/-

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

-/-