“ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ” 2023! ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ… ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”! ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ;

1. Βούτσης ή “Ταβερνιάρης” ή “Ο… όλες οι ψήφοι είναι ευπρόσδεκτοι… (και της “Χ. Αυγής”!)”, είπε: “… Σφάζονται στα πόδια… “!.. 

Πώς να κρυφτεί η πουτ… ; Θέλει η Κομμουνιστική Πουτ…να να κρυφτεί, αλλά η… πουτ… νιά δεν την αφήνει!..

Όλοι τους αυτοί, οι νυν ελληνικής καταγωγής διεθνιστές με δυτικό πια μανδύα, κρύβουν μέσα τους έναν σφαγέα Χ. Φλωράκη, που έσφαζε, τα στελέχη των ΕΕΔ, ακριβώς κατά τον τρόπο που ο “Σόρος-Συριζαίος” αυτός, τέως ΠτΒ, ανέφερε σε Τ/Ο Κανάλι, ζητώντας τάχα και…  συγγνώμη “του… κόλου”!..

2. Ο Καθηγητής Αλιβιζάτος διέψευσε, στην ε/φ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, τον “Σόρος-Σύριζα”, που έλεγε πως στο θέμα “Κασσιδιάρη” είχε ο “Σόρος-ΣΥΡΙΖΑ”, ως Κόμμα, υιοθετήσει την θέση των Αλιβιζάτου – Κοντιάδη, σε ό,τι πάντα αφορά την εμπλοκή του Κόμματος στην σχετική αρχική πρόταση για το θέμα αυτό!

Πόσο άλλη ξετσιπωσιά πια τα μεταλλαγμένα αυτά Κομούνια!.. Έχουν γίνει “ένα με το ψέμα”!..

3. Στην προ ετών παρουσίαση του βιβλίου του αρχι-δολοφόνου της 17Ν Β’ Κουφοντίνα παρίσταντο και εάν “ναι”, ποιοί “Σόρος-Συριζαίοι”, νυν βουλευτές και μη;

4. Από το 2024 τα “Μπαϊρακτάρ” θα είναι στο “Αναντολού” και από το 2025 και μετά το “Κόκκινη Μηλιά”!

5. Μπράβο στον βουλευτή Κο Κυρανάκη, ο οποίος τόνισε σε Τ/Ο “πάνελ” την σημασία της επαναλειτουργίας των Ναυπηγείων μας (επιτυχία της νυν Κ-Β), θυμίζοντας ότι “τρέχαμε” έως τώρα για τις όποιες ανάγκες μας στα τουρκικά ναυπηγεία! Ποιός; Η παγκοσμίως 1η “ελληνική ναυτιλία”!..

Για να δούμε όμως θα αφήσουν τα γνήσια μαμουθ-ο-κομμούνια (Κ.Κ.Ε.) και τα μεταλλαγμένα του “Σόρος-Σύριζα” να δουλέψουν τα σε… νέα χέρια πια Ναυπηγεία μας;

6. Θα θέλαμε, μέρες που ‘ναι, να τονίσουμε ότι στην ιστορικότερη Πλατεία της Πόλης, σ΄αυτήν της “ΤΑΞΙΜ”, δεσπόζει η εκκλησία της Αγίας ΤΡΙΑΔΟΣ!.. Τίποτα τυχαίο!..

7. Όλα τα Τ/Ο Κανάλια έχουν πολλά λαμόγια που εργάζονται σ’ αυτά, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ορθογραφικά και άλλα… “μαργαριτάρια, όπως πχ Άδωνις… Γρηγοριάδης, αντί Γεωργιάδης, στο συριζαίϊκο “ΑΤTICA TV”, στην εκπομπή του φανατικού Συριζαίου Παναγιωτόπουλου,, κλπ, κλπ, κλπ! (Ο Σκουρής την “εποίησε” από το “CASUS BELLİ”, διότι κατάλαβε ότι τον… μύρισαν πολλοί και πολύ)!..

Ανάλογα λάθη έχουμε παρατηρήσει και σ΄άλλα Τ/Ο Κανάλια, όπως πχ στον “ΑΝΤ1”, στο “STAR”, κλπ!..

8. Αν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λάβει μονοψήφιο νούμερο στις εκλογές, τότε, όπως λέει, αυτό θα είναι για το Κόμμα “λαϊκή εντολή για αντιπολίτευση”! Μάλιστα! Και αν δεν βγαίνουν οι αριθμοί για αυτοδύναμη Κ-Β των 2 πρώτων κομμάτων, τότε πώς θα κυβερνηθεί η χώρα; 

Την “Μπουρδελοποίηση” της χώρας ή στην… χώρα (το έχουμε ξαναγράψει), στοχεύει ο “Σόρος – Σύριζα” από την 1η κιόλας στιγμή που έφερε ο… Καλογήρου την “Απλή Αναλογική”!..

Οψόμεθα!

9. Έχει “μακριά χέρια”, όπως ακούμε, ο Συριζαίος ηθοποιός και Ευρω-βουλευτής Γεωργούλης και ο… ευαίσθητος “Σόρος-Σύριζα” τον διέγραψε!

Για να δούμε όμως, θα τον “ξεσκίσουν” τα αριστερά “me too” τα Κανάλια με τα πρωϊνάδικά τους, που ελέγχονται από τους αριστερούς* γενικώς και το Συριζο-Κου-κου-δο “ΣΕΗ” και ο πολύς “αδελφός” Πρόεδρος… Μπιμπίλας, όπως έκαναν όλοι αυτοί πχ με τον δεξιό Φιλιππίδη και δεν έκαναν με τον άλλο αριστερό, τον Κιμούλη ή αλλιώς “γαμώ και δέρνω” ή “για σένα αυτοκτονώ”; (Γιατί χάθηκε η κόρη του συγχωρεμένου πια Χουντικού Χωροφύλακα Κα Μ. Δαμανάκη);

* Στον χώρο της Τέχνης* ή ορθότερα και(!) της Τέχνης – Πολιτισμού, στην Ελλάδα, αν δεν δηλώσεις Αριστερός, γενικώς ή ειδικώς, δεν κάνεις… προκοπή!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. (Από τον Κομμουνιστή και λάμψαντα επί Χούντας, Ιπποδρομιάκια Κατράκη, από το Κομμουνιστικό και επίσης λάμψαν επί Χούντας δίδυμο Καρέζη – Καζάκου, μέχρι και τον σημερινό Συριζαίο Μπέζο και κάτι μεγαλο-ψιλο-παρθένες της Αριστεράς!.. Αχαχαχαχαχαχα!.. Σας θυμίζω την τύχη που είχε κάποτε η τεράστια ηθοποιός μας Παπαδάκη, αλλά και η επίσης τεράστια συνάδελφός της Άννα Συνοδινού)!

* Είτε αυτή είναι η 7η, είτε είναι μουσική, είτε θέατρο, είτε τα… πάντα!..

10. Ο Αντώναρος ή αλλιώς… “Ξεφτίλαρος ο… Κεντρώος”, αχαχαχαχαχα, πήγε στο κατ’ εξοχήν ελληνικό (!) Κόμμα του Κέντρου, τον “Σόρος-Σύριζα”!.. Αχαχαχαχαχα! Ρε σεις, “δεν πηδιόμαστε λέω εγώ”, που έλεγε και ο μέγας Χ. ΚΛΥΝ;

Αν όλοι αυτοί οι τύποι, … τύπου “Ξεφτίλαρου του… Καραμανλικού*”, πήγαιναν έστω μια φορά στους έξι μήνες σε μια κηδεία και άκουγαν τα λόγια που λέγονται σ’ αυτές, τότε και αυτοί θα σώνονταν, διότι ίσως να σεμνύνοντο περισσότερο, αλλά και η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη!..

* Του Νεο-Βούδα!..

Αυτή η σκατόφατσα του Αντώναρου, πώς διεκδικεί να γίνει βουλευτής; Τί μέσον* θα έπρεπε να είχε ο… Κεντρώος αυτός, αχαχαχαχαχαχα, ώστε αυτός, που τον βλέπεις μόνον και η μούρη του σου φωνάζει “μην με ψηφίζεις”, να ήταν και “Εκπρόσωπος Τύπου” του “Νεο-Βούδα”;

* “Παιδί του Σόρος”; “Αρχι-Μασωνάρα”; “Γραμμάτια του Πατέρα του τον έκαναν πολιτικό”; (Λέμε τώρα)!.. “Ρουφιάνος Ξένων Πρεσβειών”; “Κάτι άλλο, μη δυνάμενο από τώρα να εκτιμηθεί”; 

Ουστ βρωμιάρη, που τάχα σέβεσαι εσύ και όλοι σαν εσένα τον λαουτζίκο (όπως πχ ο Πάκης, κλπ, ή αλλιώς “Ο… Παθητική Άμυνα”, όπως λέμε… “παθητικός ομοφυλόφιλος” “ένα πράγμα”, ή αλλιώς ο “γαμήστε Αλβανοί την Αθήνα”, σπάστε, γκρεμίστε, βανδαλίστε τα πάντα, κλέψτε, και μετά πουλήστε στα Τίρανα / “Αγορά Των Τσάμηδων” τα κλοπιμαία σας από την Ελλάδα, εγώ όμως θα γίνω μετά ΠτΔ, με εντολή του Σόρος στον Τσίπρα…), που αναλόγως των προσωπικών σου / σας φιλοδοξιών, (με τί ικανότητες ρε σκατόφατσα;), πουλάτε εύκολα τους νυν ψηφοφόρους σας και πάτε στους… άλλους!..

Πώς μπορεί ένα τέτοιο άτομο σαν εσένα, ρε… Ξεφτίλαρε, να μας λέει ότι έχει ιδεολογία; Άντε πολιτική παλιοβρωμοκουράδα!.. (Πήγαινε ρε σε κανένα “Ινστιτούτο Καλλονής” να φτιάξεις την μούρη σου, που θες να γίνεις και βουλευτής, σιχαμένε! Άντε κρύψου, που παρουσιάζεσαι κιόλας στα Τ/Ο Κανάλια, για να μας προκαλείς εμετό! Ακόμα και ο… Χλαπάτσας στα κάποτε “Της Ελλάδος Τα Παιδιά” ήταν συμπαθέστερος εσού)!..

“Δεν σηκώθηκε” ακόμα ο πατέρας σου από τον τάφο του να σε φτύσει, ρε πολιτικό σίχαμα, που μας είπες ακόμα ότι τα μεταλλαγμένα δυτικο-διεθνιστικά Κομμούνια του Σόρος στην Ελλάδα μας, έχουν Κόμμα… πολυσυλλεκτικό!..

11. Δεν έκανε “μπαμ” ότι ο Ουκρανός εβραϊκής καταγωγής τερματοφύλακας του Βόλου Κλέϊμαν είναι χρήστης ναρκωτικών, που κάποιοι απόρησαν κιόλας;  

Σαν κάποιος να βγει να μας πει ότι πχ ο Τσούμπερ της “Κούλας” δεν είναι τίγκα στην ντόπα!.. 

(Γίνεται “αντι-ντόπινγκ” κοντρόλ στην “Σούπερ-Λίγκα” και αν “ναι”, από ποιούς και ποιούς βγάζει τυχαίως η κάθε προβλεπόμενη… κλήρωση); 

Μήπως όμως, από την άλλη, του “την έστησαν” τίποτα… μάγκες, και παλιοί στο ελληνικό ποδοσφαιρικό μαφιόζικο κουρμπέτι, παράγοντες, Κε Μελισσανίδη, Κε Μπέε, κλπ;

Μήπως ο Κλέϊμαν, ως τερματοφύλακας του Βόλου, είχε… μειωμένη, αντί… αυξημένη απόδοση με τον Ολυμπιακό, κατά την κρίση της… “Εξυγίανσης” ή δεν “άνοιξε” τα μπούτια του στο πρόσφατο ματς με την “Κούλα” στον Βόλο και παραλίγο ο Μελισσανίδης να πάθει ζημιά, αν έδινε, ως όφειλε, πέναλτυ ο ελεγχόμενος απ’ αυτόν Μπάτσος (διότι αυτός τέτοιος είναι, ήτοι μπάτσος), διαιτητής της “Κούλας” Σιδηρόπουλος, στην χερούκλα του Γαλανόπουλου;

Έφυγε κρυφά και παράνομα από τον Βόλο Δευτεριάτικα (η Ομάδα το απαγόρευε) και πήγε Κολωνάκι με τον κολλητό του να… πηδήξει, ο παντρεμένος και με 2 παιδιά Κλέϊμαν, το 17 χρονο κοριτσάκι από το Βέλγιο και να γυρίσει καπάκι την Τρίτη στον Βόλο, για… προπόνηση;

Και τελικώς πώς με τόσο βαρύ περιστατικό και με τόσα που έχουν γίνει στην χώρα μας, κλπ, κλπ, κλπ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 Ευρώ; (Ή 10 χιλ. , δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς)!..

Βρε ουστ!.. 

12. Ρε Γιώργη ΤΣΙΠΡΑ, εξάδελφε του Αλέξη του “Φαρδύκολου” και μεγάλε, και εσύ, … Δημοκράτη! Έχεις πολύ ωραία μάτια, απολύτως κινηματογραφικά! Αντί λοιπόν να θες να ηγηθείς του ΥΠΑΜ, δεν πας παλληκάρι μου να γυρίσεις καμιά ταινία; Πιο μεγάλη επιτυχία θα έχεις!..

13. Ναι, είναι αλήθεια! Ο Κ.Κ.Μ. που έκανε ασκήσεις… Γυμναστικής στους Αμερικανούς που τον άκουσαν στο Κογκρέσο και που ανά περιόδους σηκώνονταν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν, (“σήκω πάνω, κάτσε κάτω” τους έκανε ο Μητσοτάκης), φοβάται να αντιμετωπίσει σε “debate” τον μεγάλο… ρήτορα, τον σύγχρονο Τισία, τον σύγχρονο Τάκιτο, τον σύγχρονο Λυσία, τον νεο-‘Ελληνα Πλάτωνα και Αριστοτέλη Σόρος-Τσίπρα!

Τί επίπεδο συζητήσεως μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στον έχοντα γενικώς ΠΑΙΔΕΙΑ(!) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, με τον αμόρφωτο Τσίπρα; Θα είναι άδικο και για τους 2! Ένα “debate” δεν μπορεί να γίνει… Καφενείο, όπου πράγματι ο Τσίπρας θα μπορούσε να γίνει… “Εστιακό Κέντρο” και ο μονόφθαλμος… Βασιλεύς… , ανάμεσα σε τυφλούς!..

Ας το σκεφτεί και πάλι ο “Σόρος-Τσίπρας”, λέμε εμείς, διότι θα του γυρίσει Αυστραλιανό “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ”, αυτό που πιστεύει ότι θα τον ξεχωρίσει τάχα στον λαό, ότι θα διακριθεί, ότι θα νικήσει! Οι μαλάκες χαχόλοι του λαού μας ξύπνησαν, Τσιπράκο!.. 100 “debate” να γίνουν, δεν θα αλλάξουν την εικόνα σου, αυτήν του μεμψίμοιρου, του τυχοδιώκτη, του επιφανειακού γνώστη των θεμάτων γενικώς ή και καθόλου πολλές φορές, του δόλιου και ψεύτη πολιτευτή άλλων, παλαιών, ελληνικών 10ετιών!..

14. Πριν κατηγορήσετε, ανόητοι, τον ΡΤΕ ότι έδινε, σε περιοδεία του, σε παιδιά (και μάλιστα σειοσμοπλήκτων, αν δεν σφάλλω, οικογενειών), από ένα 200 άρι ΤΛ, σκεφτείτε πρώτα ότι, “μιλάμε” για την Ισλαμική Τουρκία σε περίοδο Ραμαζανιού και πως μια από τις βασικές υποχρεώσεις του κάθε πιστού Μουσουλμάνου είναι και (!) η ελεημοσύνη!.. Τώρα βεβαίως στην Τουρκία έχουμε προεκλογική περίοδο και έτσι, όλοι εσείς, … σώζεστε να λέτε ό,τι είπατε σχετικά με το συμβάν αυτό!..

Εμείς λέμε ΜΠΡΑΒΟ (!) στον Τ/ΠτΔ, ο οποίος έδειξε ότι έχει την ίδια αγάπη στα παιδιά, όπως κάποτε ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ / “ΑΤΑ-ΤΟΥΡΚ”!.. 

15. Η ΤΖΑΝΕΤ ΓΙΕΛΕΝ, στις 04-04-2023, “βγήκε” και είπε, (μετά από την ανακοίνωση από τον “ΟΠΕΚ”/ΠΛΑΣ, της μειώσεως της παραγωγής πετρελαίου), πως “ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ”!..

Στην Ελλάδα όμως ο “Σόρος – Τσίπρας” έχει το μαγικό βοτάνι και η χώρα μας θα πάψει επιτέλους, αν εκλεγεί αυτός ο Έλληνας (συγγνώμη, αυτός ο διεθνιστής ελληνικής καταγωγής)… Μιτεράν, να έχει “ΠΕΙΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”, “ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”, “ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, και ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ, όπως μας είπε απόψε (“Δευτέρα του Πάσχα”), ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..

Θυμάστε την παλιά διαφήμιση, που έλεγε “Σαράφης στα Τρίκαλα, Ερμού 13”, “Σαράφης στην Αθήνα, Φωκίωνος Νέγρη 27”, κλπ; Αχαχαχαχαχαχαχα! Ή την άλλη διαφήμιση, που έλεγε: “Μπρακούλιας στην Αθήνα, Μπρακούλιας στην Καλλιθέα, τώρα και στην Κόρινθο”; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Κάπως έτσι είναι και ο Μητσοτάκης!.. “Πάει παντού”, “με όλα”, για το “Σόρος-Κόμμα” της Κουμουνδούρου, σαν πχ την σαλάτα ή το αλάτι “ξέρω εγώ”, κλπ!..

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΕΛΑΣ”/ΓΑΔΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ!

2. ΧΨ2%*ψχΑ3%9

-/-