“Ε.Θ.” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!.. ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!..

Φίλοι μου / μας!

Παρ’ ότι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ είναι με υπερφορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώνεται σήμερα, (λόγω κυρίως του υψηλού ήθους του “σάϊτ” μας και για κανέναν άλλον λόγο), να απαντήσει σε καυστική ειρωνεία αναγνώστη, σχετικώς με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών στην χώρα μας!

Απαντάμε στον κακόβουλο αναγνώστη, (δίνοντας εμείς όλα τα στοιχεία, κλπ, προκειμένου να μην… κουραστεί να ψάχνει στο “σάϊτ” μας), πως μπορεί να βρει την πρόβλεψή μας για τις εθνικές μας εκλογές της 21ης Μαϊου, (αποτέλεσμα συνεχών αναλύσεων δεδομένων, αλλά και βαθύτερων σκέψεών μας – προβληματισμών), στην παράγραφο 6 του ΥΓ του άρθρου μας “Έφυγε Ένας Γίγαντας… Θρύλος, του Θρύλου Μας” (18-12-2021)! Στην πρόβλεψη αυτή γράφουμε συγκεκριμένα την θέση μας για τις επόμενες και μεθεπόμενες εκλογές μας, αλλά και για την τύχη του Κου “Σόρος-Τσίπρα”!..

Εκεί, αν “πας”… αγαπητέ, θα εκπλαγείς (!), βλέποντας ότι, 1,5 χρόνο πριν, έχουμε ήδη γράψει αυτό που βιώθηκε στις 21-05-2023 και που επίσης βιώνεται τώρα ως… άκουσμα, ήτοι για το ποιά θα είναι η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση, κλπ!..

Στο άρθρο μας επίσης της 24-01-2022, πάλι 1,5 χρόνο πριν, με τίτλο “Δύο (2)… Θεματάκια”, καταλήγουμε στην παράγραφο 1, για το ποιός θα είναι ο επόμενος Π-Θ μας και ποιός θα τον ακολουθήσει! “Πήγαινε” και εκεί σε παρακαλώ… καυστικέ αναγνώστη!..

Σε παρακαλώ όμως, εμβόλιμα αν θες, (εγώ όμως θα σου πρότεινα να το διαβάσεις πρώτα αυτό), να βρεις και να διαβάσεις και (!) το άρθρο μας της 15-12-2021, με τίτλο, “Μενέλαος Και… Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ“!

Στο τέλος διάβασε και πάλι, καλά όμως, όχι επιφανειακά, το τελευταίο μας άρθρο, με τίτλο ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023!.

Στο άρθρο αυτό, μετά από μια ολόκληρη ανάλυση καταλήγουμε σε κάποια συμπεράσματα, εκ των οποίων εσύ ήθελες (!) να σταθείς στην παράγραφο που γράφαμε πως ο “Σόρος-Σύριζα” μάλλον δεν θα απωλέσει τα ποσοστά του, κλπ, αλλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ(!) , γιατί άραγε(;), να προβληματιστείς έστω με την αμέσως ακολουθούσα παράγραφο, που ήταν η ακόλουθη:

«ΑΝ ΟΜΩΣ “ΠΕΣΕΙ” Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η “ΠΤΩΣΗ” ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ, … ΛΟΓΧΗ

Θα ήταν ακόμα χρήσιμο, όπως εμείς εκτιμούμε, να διάβαζες… καυστικέ αναγνώστη και το άρθρο μας, με τίτλοΟ Κατά Τον “Σόρος-Σύριζα” Ανίκανος Και Ψεύτης Ε/Π-Θ Κ. Κ. Μητσοτάκης“!

Φίλε αναγνώστη!

Το “σάϊτ” “Ε.Θ.”, και χαρακτήρισέ μας όπως θες, είναι ιστότοπος υψηλών, δυστυχώς για σένα, όπως και για άλλους σίγουρα αναγνώστες… ομοίους σου, προδιαγραφών! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ… ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ… ΓΝΩΣΕΙΣ για να καταλαβαίνεις τί διαβάζεις εδώ (και κυρίως τις αναλύσεις μας), ενώ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΑΝ… ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ, ώστε να έχεις συνέχεια!..

Αν θες, είμαστε “ειδικό” “σάϊτ”, με πρώτο βεβαίως στόχο την Τουρκία, (μια Τουρκία, που φυσικά “δεν παίζει μόνη της στον Χάρτη”…), ένα “σάϊτ” που “έκανε μάγκες” πολλούς (αυτόφωτους και πρωτίστως ετερόφωτους), κάτι που άτομα του δικού σου… “μείον” επιπέδου δεν θα έκαναν ποτέ, σε αντίθεση με εμάς που προβάλαμε και προβάλουμε ΠΑΝΤΑ το όφελος και το κέρδος της Πατρίδος μας και δεν μας ενδιαφέρει το όποιο ή όποια… “κόπι-ράϊτ”!..

Τέλος, … καυστικέ αναγνώστη, ο “Ε.Θ.” ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ(!) και ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ(!) στα 8 ή και στα 9 πολλές φορές των 10 θεμάτων με τα οποία μέχρι τώρα ασχολήθηκε / ασχολείται! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ… ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Συμβουλή: Καυστικέ… αναγνώστη! Ξεκίνα σιγά – σιγά, από την αρχή του “Ε.Θ.” και “ταξίδεψε” στον ιστότοπό μας και πάψε να είσαι περιστασιακός / ευκαιριακός αναγνώστης!.. ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ!..

-/-

Με την ευκαιρία και ενώ εγγίζει η 28η Μαϊου και οι τελικές (2ες) τ/Προεδρικές Εκλογές, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ(!) σε όλους τους αναγνώστες μας (και σε σένα… είρωνα) να διαβάσουν / – τε και πάλι τα παρακάτω άρθρα:

“Τουρκία Σήμερα Και Παρουσιαζόμενες Στα Ε/ΜΜΕ Ελληνικές… Παπαριές”!  / (Τέλη 2021, αρχές 2022).

– Την παράγραφο 2 του άρθρου “Δύο (2) Θεματάκια” (24-01-2022), όπου θα βρείτε την απάντησή μας στον Τ/ΥΠΕΣ Κο Σοϊλού σχετικώς με τις προς εμάς πρόσφατες (αναμασημένες) κατηγορίες του ότι, “Κούρδοι εκπ-νοι στο Λαύριο θα επιχειρήσουν στην Τουρκία, μετά από το πέρας των τ/εκλογών”!

“Μια Ποικιλία Στο 9”! / (Τέλη 2021, αρχές 2022).

“Ακόμα Ενεργός” (Για ΡΤΕ) / (Τέλη 2021, αρχές 2022).

“Τουρκία Τώρα!” (1) / (Τέλη 2021, αρχές 2022).

“Τουρκία Τώρα!” (2) / (Τέλη 2021, αρχές 2022).

“Ο Παλιο-Δένδιας Και Το Τ/ΥΠΕΞ” / (06-01-2022).

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-