“EK ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ”!..

1. Δεν είναι πια στο χέρι των Η.Π.Α. να κάνουν ό,τι θέλουν με την Τουρκία. (Έχει εξηγηθεί στον “Ε.Θ.” το “γιατί”)!

Να σας το γράψω όμως, πιο … σύγχρονα: Η Τουρκία σίγουρα… χειραφετήθηκε(!), εν όψει της επικειμένης… διαλύσεώς της!*

* Σχετικά με την… “διάλυση”, ακούσατε τί, μεταξύ των άλλων, είπε ή -άντε- δημοσίως προσευχήθηκε ο ΡΤΕ το Σ-Κ (22-23 Οκτ), σε ομιλία του σε νέους στην Α. Ανατολία; Ζήτησε από τον Θεό να μην τους αφήσει χωρίς Πατρίδα (… “Bizi vatansız bırakma, Allahım”… ), και το πλήθος από κάτω αντιφώνησε το δια… θρησκευτικό (sic) ΑΜΗΝ!..

Αυτό, εκτός του ότι επιβεβαιώνει την ανάλυσή μας για τον χαρακτήρα της Τουρκίας σήμερα (“το ξεψυχόν θηρίο”, κλπ, καθώς και πως ξέρει άριστα και το τελευταίο… κόμμα και… τελεία της “Λωζάννης”), είναι και μια απάντηση στον Κο Τσαβούσογλου, για το ποιός έχει ανάγκη και μάλιστα επιτακτική, για προσφυγή στην επιστήμη της Ψυχολογίας!.. [Ο Τ/ΥΠΕΞ αναφέρθηκε, το ίδιο αυτό Σ-Κ, σχετικά με το πρόβλημα των Ελλήνων προς αυτούς (τον δήθεν φόβο μας για τους Τούρκους), σε ανάγκη (για όσους τυχόν ενδιαφέρονται), να αποταθούν σε κλινικούς Ψυχολόγους και στην επιστήμη τους]!..

Για όσους είναι Τουρκολόγοι ή έστω ασχολούνται σε βάθος με την χώρα αυτή και το παρελθόν της για χρόνια, το “Θεέ μου, μην μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα” (“χωρίς γη” είναι το ορθόν), φανερώνει / καταδεικνύει επίσης το νομαδικό χαρακτήρα της τ/Φυλής! 

-/-

Συνεχίζουμε!

Και ίσως, ορθότερα, να ισχύει, τρόπον τινά, το “φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη” στις σχέσεις των Η.Π.Α. – Τουρκίας σήμερα, και πάντα, για να μην υπάρξει παρεξήγηση, σε ό,τι αφορά τα α/συμφέροντα στα μέρη μας (Βαλκάνια – Αιγαίο – Μεσόγειο), αλλά και στην Μ. Ανατολή – Καύκασο.

Το “ματς” μαζί της το έχασε η Αμερική το 2016, με το απολύτως ανόητο ΟΜΠΑΜΙΚΟ(!) στρ/κό και στη βάση του / στο σχεδιασμό του “CIA” – Γκιουλενικό “Κίνημα” κατά του ΡΤΕ! (Αλλά ο ΟΜΠΑΜΑ και η… ΜΙΣΕΛ και… κονόμησαν και έγιναν και… εξώφυλλα και… ομιλητές σε Παν-μια, και… μοντέλα… , και ειδικά ο Μπαράκ κατεγράφη ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Α/Προέδρους, κλπ, κλπ, κλπ, αφού τα πάντα και παγκοσμίως ελέγχονται από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”)!

Έτσι, σήμερα, οι Τούρκοι “καταχεριάζουν” λεκτικά τις Η.Π.Α. (βλέπε τελευταίες δηλώσεις Τ/ΥΠΕΞ και ΡΤΕ / ο Τσαβούσογλου, πχ ανέφερε ό,τι είχε συζητήσει εσχάτως με τον Α/ΥΠΕΞ Κο Μπλίνκεν**), Η.Π.Α. που δεν κατόρθωσαν να τους επιβάλλουν (ούτε) την επιστροφή των S-400 στην Ρωσία, Η.Π.Α. που σήμερα τυγχάνουν επιπλέον, από συμβουλών και υποδείξεων από τους Τούρκους, μέχρι και πολιτικών ύβρεων, … Κε Μπλίνκεν και λοιποί Κοι, εκεί στις Η.Π.Α.!..

** Μέχρι και το θέμα της αμερικανικής άρσης του εμπάργκο όπλων στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, που συζήτησε με τον Μπλίνκεν ανέφερε / δημοσιοποίησε, ανεπίτρεπτα βεβαίως, ο Τσαβούσογλου, αποκαλύπτοντάς μας πως αυτό έγινε, (για ένα χρόνο μας είπε πως θα ισχύσει), όπως υποτίθεται ότι πάντα του είπε ο Α/ΥΠΕΞ, διότι οι Ε/Κ συνεργάστηκαν με τις Η.Π.Α. στο θέμα της διακινήσεως “μαύρου χρήματος” στο νησί τους. (Θέμα που “μυρίζει” πολύ Ρωσία).

Αλήθεια, ρε Τσαβούσογλου, αλλά κυρίως εσύ Κε Μπλίνκεν, δοθείσης της ευκαιρίας! Γιατί, ως Η.Π.Α., επιβάλατε εμπάργκο το 1979 στην “Κ.Δ.”; Επειδή ίσως είχε δεχθεί εισβολή το 1974; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Θα θέλατε, ρε σεις Αμερικανοί, να μας δώσετε μια απάντηση; [Και πάλι “Δημοκρατικός” ήταν τότε ο… δράστης! Τυχαίο; Αν θυμάμαι καλά ο… δράστης ήταν ο… “Φυστικάς” -τότε- Πρόεδρός σας]!..

 

2. Τώρα, και με βάση το περιεχόμενο της πιο πάνω παραγράφου, οι Η.Π.Α. σφόδρα ανησύχησαν με την αναφορά των Τούρκων για ενεργειακή συνεργασία τους με την Ρωσία και στο άκουσμα ότι κάπου στο  γεωγραφικό κέντρο της τ/Α. Θράκης θα γίνει, πιθανότατα, το νέο αυτό Ρ-Τ ενεργειακό κέντρο!

“Τρέχουν και δεν φτάνουν” στις Η.Π.Α., που σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν ελέγχουν πια την τ/εξωτερική πολιτική, ενώ ενεφάνησαν και πάλι, και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ(!), τον “Δημοκρατικό” επιχειρησιακό διπλωμάτη Τζέφρυ Πάϊατ, (πρώην Πρεσβευτή των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και έναν από τους πιο αποτελεσματικούς διπλωμάτες – Πράκτορες της “CIA”), ο οποίος ασχολείται πια “καθαρά” με τα ενεργειακά της Α/Υπερδύναμης, να αναφέρει την θέση του και θέση των Η.Π.Α. για το θέμα αυτό!

Στα ενδεικτικώς(!) παραπάνω ειδικά(!) και συγκεκριμένα(!), αλλά και ταυτοχρόνως λίαν σοβαρά για την Δύση γενικότερα, θέματα… τ/ανυπακοής, προς την Υπερδύναμη Η.Π.Α. (S-400, υπό σκέψιν “Τ-Ρ Ενεργειακό Κέντρο”), προσθέστε οπωσδήποτε το “Ak Kuyu”, όπως και τον συνεχιζόμενο τ/εκβιασμό προς τον ίδιο αποδέκτη, για την μη ένταξη των Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ!..

Με αφορμή αυτά τα… ολίγα, ρωτάω / – με (και) σήμερα τις Η.Π.Α. , αυτές των δυστυχώς φαύλων τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια “Δημοκρατικών”, και δη τον πράγματι κατ’ εμάς αξιολογότατο ΥΠΕΞ τους, να μας πούνε / πει, αν δέχονται αυτούς όλους τους -ουσιαστικά- τ/εκβιασμούς (εμείς δεν δεχόμαστε ότι το πράττουν μόνον για τα F-16 τους, αλλά κυρίως για το “Λωζανικό”… περιεχόμενο, που προσεγγίζοντος του 2023, προσεγγίζει γι΄αυτούς πολύ επικίνδυνα) και πώς σκέφτονται να τους αντιμετωπίσουν εφεξής!.. Θα πρέπει επιτέλους(!), σεβαστέ Κε Μπλίνκεν, να ενημερώσετε την “Διεθνή Κοινότητα” για την στάση που θα τηρήσετε πια έναντι της Τουρκίας, την οποίαν και εσείς, όπως ιστορικά όλες οι λεγόμενες “Μ. Δυνάμεις” μέχρι τώρα, λόγω της γεωγραφίας της θεωρούσατε, θεωρήσατε και ως φαίνεται ακόμα την θεωρείτε [και(!) οι Η.Π.Α.] “ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ” της παγκοσμίου πολιτικής!.. 

Σε ό,τι αφορά εσένα “Γιε του Λοχία”, για πες μας τώρα λοιπόν! Ποιός είναι τελικά το “άτακτο και… αυθάδες παιδί” της Δύσεως, (şımarık, όπως αποκαλείται εμάς), ένας πραγματικός… “Άσωτος Υιός” (“Άσωτη Κόρη” ορθότερα), αλλά και ποιός -με βάση τα προς τις Η.Π.Α. συνεχή παράπονα και… κλάματά σας- είναι ο “παραπονιάρης”, όπως επίσης μας κατηγορείτε, ειδικά στην σχέση μας με την ΕΕ / (“şikayetçi”), όταν ως οφείλουμε(!), ενημερώνουμε την Δύση γενικώς, (Η.Π.Α. – ΕΕ, κλπ), για τις συνεχείς και σε καθημερινή βάση επάνω μας… αφοδεύσεις σας, πάσης φύσεως και μορφής; Μήπως, τελικώς, είστε εσείς Κε Τσαβούσογλου και(!) το “άτακτο παιδί” και(!) η… “παραπονιάρα”;

Φίλε Μεβλιούτ! Για την στάση σας αυτήν, ο ε/λαός έχει την ρήση: “Βγάλ’ την σκούφια σου και βάρα με”! (Πες την και στον ΡΤΕ να την μάθει και αυτός, ένας ΡΤΕ που το “τερμάτισε” ως τάχα μου παλιός… μάγκας, παλιός… νταής του Γαλατά, λέγοντας πως “η Ελλάδα κρύβεται κάτω απ΄τα φουστάνια των Η.Π.Α.”, την ίδια στιγμή που -με το συμπάθιο- (όπως άλλωστε και η Αντιπολίτευσή σας ανέφερε), ο ΡΤΕ … πεοθήλαζε τους πάντες και τα πάντα, ευρισκόμενος προσφάτως στις Η.Π.Α. (Γ. Συνέλευση του Ο.Η.Ε.), για μια συνάντησή του με τον Πρόεδρό τους, τον… “Γερο Τζο”)!..

Και για να δεις ότι σε θεωρούμε φίλο, Μεβλιούτ, σου λέμε πως “και με μουστάκι και χωρίς αυτό είσαι σαν… κόλος! Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε το πώς είσαι καλύτερος, μάλλον θα λέγαμε, τελικά, με μουστάκι! Το πρόβλημα του ότι “δεν βλέπεσαι” εστιάζεται τελικώς στην μύτη σου, για την διόρθωση της οποίας θα πρέπει να αποταθείς σε ρινικό πλαστικο-χειρουργό” και όχι στην ύπαρξη ή μη… μύστακος στην μουτσούνα σου!

Καλά ρε Τσαβούσογλου! Και μόνον λόγω της ασχήμιας σου είσαι έμπλεος πολλών και μεγάλων ψυχολογικών προβλημάτων και τολμάς, εσύ(!), ο ψυχολογικά άρρωστος, να αναφέρεσαι, σε εμάς τους Έλληνες, και να λες πως το μέγεθος του φόβου μας προς εσάς, χρήζει αναφοράς μας σε… Ψυχολόγους και δη κλινικούς;

 

3. Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” έγραφε και πιστεύει πως οι Ρώσοι θα στραφούν και θα κατέβουν τελικά προς την Πόλη και τα Στενά (τα έχει εξηγήσει όλα αυτά στις αναλύσεις του), “σπάζοντάς-τα” στο τέλος με τους Τούρκους! Αυτό πιστεύω και εγώ!

Οι Ρώσοι όμως, (δεν θα πρέπει να αποκλείεται και αυτό, έστω και ως μια πάρα πολύ – πολύ μικρή πιθανότητα), ίσως να “βάλλουν πόδι” στην Τουρκία ειρηνικά, εννοώ και (!) ως στρατιωτικά καλεσμένοι, στο πλαίσιο της υφιστάμενης μαζί τους λυκοφιλίας, μέχρι της στιγμής της μεταξύ τους ρήξεως και ως ένα πιθανό ύστατο και υπέρτατο, πιθανώς(!), μέσο εκβιασμού των Τούρκων προς τους Αμερικανούς, φυσικά μέχρι της προσκλήσεώς τους προς τους Ρώσους!

Αλλά και σήμερα, αγαπητοί, σας ρωτάω, δεν είναι οι Ρώσοι (όχι βεβαίως στρατιωτικά με Ρ/Μονάδες και ‘”Μεγάλες Μονάδες” τους), στο τ/έδαφος; Είναι ή όχι σήμερα η Τουρκία η μεγάλη… τρύπα – δίοδος, δια της οποίας η Ρωσία επιχειρεί να διεισδύσει στο δυτικό στρατόπεδο, να το υπονομεύσει, κλπ, κλπ, κλπ;

Η Τουρκία θα κάνει τα πάντα για να μην διαλυθεί!.. Μην ξεχνάτε τί είχε πει ο ΡΤΕ! Θα θυμάστε ότι είχε δηλώσει, εδώ και πολύ καιρό τώρα, πως «έχουμε ξεκινήσει έναν νέος (2ο) “Πόλεμο Ανεξαρτησίας”», μετά απ’ εκείνον του 1919-1922, με ό,τι αυτό σημαίνει!..

Υπάρχει, στις 9 των 10 περιπτώσεων, απόλυτη λογική συνέχεια στα όσα οι Τούρκοι λένε και πράττουν, ακριβώς διότι δεν δρουν, στα εθνο-πολιτικά τους συγκυριακά, τυχάρπαστα και… ωχαδελφίστικα, δεν δρουν με βάση τις όποιες ανάγκες των καιρών, (εντός της χώρας τους και εκτός / διεθνώς), αλλά, (από το 1950 και μετά), με βάση την πάγια στρατηγική τους, στην βάση της αναθεωρητική και με προσανατολισμό κυρίως προς Δυσμάς και Νότια (Ελλάς – Κύπρος)!..

 

4. Η Ρωσία ΔΕΝ(!) είναι αναθεωρητική δύναμη, όπως η Τουρκία! Η Ρωσία (σημερινή ρ/Ομοσπονδία) είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ δύναμη / “WORLD POWER” (πάντοτε ήταν και θα συνεχίσει να είναι, έχοντας “χάσει”… εδαφικά ένα μικρό μόνον μέρος της παλαιάς κομμουνιστικής ΕΣΣΔ, κρατώντας όμως 100% την στρατιωτική αυτής δύναμη), με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται!

Όσο και να το “παλεύουν” στις Η.Π.Α. (απάτρηδες Κοσμοκυρίαρχοι και Κάτοχοι του παγκοσμίου πλούτου  “Διεθνείς Εβραίοι” + “Δημοκρατικοί”, για να τους… προσκυνήσει η Ρωσία, αυτούς και τα “Διεθνή Αφεντικά” μας) και γενικώς όσο και να προσπαθούν στην Δύση να κάνουν την Ρωσία, (τελείως ανοήτως), “ΠΑΡΙΑ”, όπως είπαν (την λέξη την είδαν και την έμαθαν από εμάς), “πατώντας -όμως- στον λαιμό” ταυτόχρονα την λοιπή παγκόσμιο Κοινότητα με πρώτη την ΕΕ, η Ρωσία όχι μόνον θα παραμένει Υπερδύναμη, αλλά και θα ετοιμάζει και αυτή τα δικά της πυρηνικά κτυπήματα κατά της Δύσεως, με πρώτους και κυριότερους στόχους τις πόλεις της Ν. Υόρκης και των Παρισίων, τις πρωτεύουσες δηλαδή των χωρών που πρωταγωνιστούν σήμερα στον “διεθνή πόλεμο” εναντίον της!.. (Πόλεις που είναι ιεραρχικά πρώτες στον ρ/σχεδιασμό)!..

Αν ο όρος “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” δεν σας… αρέσει ή δεν… τον αντιλαμβάνεστε, αλλάξτε τον σε ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, όρο που τον ξέρει πια και η… “κουτσή Μαρία”!

Ο “ΙΑΠΕΤΟΣ” σας το δίνει λοιπόν σήμερα πιο ξεκάθαρα, απ’ ό,τι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” προσπαθούσαν τόσο καιρό εδώ να σας εξηγήσουν το γιατί δεν είναι ίδια μεγέθη (και μάλιστα συγκρίσιμα), οι χώρες Ρωσία και Τουρκία, ώστε να ταυτίζονται -τουλάχιστον- πολιτικά, οι όποιες συμπεριφορές τους στο Πεδίο, ασχέτως του ΑΝ(!) φαινομενικά ομοιάζουν! Πάτε και διαβάστε πάλι, τί έχουν γράψει σχετικά με το θέμα αυτό, στον Ε.Θ., οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”!..

Ένα(!) από τα χαρακτηριστικά του “ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ” / “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΜΟΥ”, είναι ο αναθεωρητισμός σχεδόν σε όλα τα θέματα και ο… αναιδής ή… “ευγενής”, αναλόγως κάθε φορά, αυταρχισμός ή αλλιώς η… “εύσχημος πολυμορφική Δικτατορία”!..   

Ως όρος, ο “ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ”, είναι σύγχρονος του 20ου αι. και μάλιστα είναι όρος που συναντάται και αναφέρεται κυρίως μετά το τέλος του Β’ Π. Π.,  ταυτίζεται με το όλον της γήϊνης σφαίρας και πλέον(!) με την “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΚΡΑΤΟΡΙΑ” / “GLOBALISM”.

Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, στο… μυαλό όλων των… γήϊνων, αφορούσε, ως γνωστόν, (μέχρι και το 1990 και την πτώση του Κομμουνισμού / “Κόκκινου Φασισμού” ή “Δικτατορίας του Προλεταριάτου”), τις Η.Π.Α. και την ΕΣΣΔ, όπως και την Κίνα. Ουσιαστικά σήμερα εμπεριέχει, ως όρος, και τον “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΜΟ”, που είναι κακώς η μετάφρασή του, χωρίς βεβαίως να είναι μόνον αυτό!

Το παραπάνω είναι και η μοναδική ίσως διαφωνία μας με την σημερινή εφαρμοζόμενη εξωτερική εθνική μας πολιτική γραμμή!

Αν κάποιος βλέπει αυτήν την ειδοποιό διαφορά των όρων “αναθεωρητική δύναμη” και “ιμπεριαλιστική δύναμη”, ίσως και να είχε άλλη στάση απέναντι στην Ρωσία, χωρίς απαραιτήτως και να την δικαιώνει, εννοώ στις όποιες δράσεις της!..

Ακόμα! Συνεχίζετε να διαβάζετε!

Εμείς, δεν θυμόμαστε την Ρωσία, μέχρι και της εισβολής της στην Ουκρανία,  να θέλει να εισβάλλει ή να κατακτήσει την Ουκρανία, να την απειλεί ή ό,τι άλλο!

Αντιθέτως, δεν υπάρχει σημερινός Έλληνας (ας αναφέρω μόνον εμάς), που όσο ζει, δεν θυμάται από τα παιδικά του χρόνια να ακούει την Τουρκία να απειλεί  την χώρα του και να έχει ζήσει συνεχώς, ανά μία 10ετία μέχρι σήμερα, μετά από τον Β’ Π.Π., και από ένα Ε-Τ επεισόδιο στην ζωή του, είτε τα “Σεπτεμβριανά του 1956” είναι αυτά, είτε οι διώξεις και οι απελάσεις του 1964, η εισβολή στην Κύπρο το 1974, την κρίση του 1987, αυτήν των Ιμίων το 1996, κλπ, κλπ, κλπ!

Το αυτό συνέβαινε και συμβαίνει και με τον τ/λαό, απέναντι, ο οποίος, σε μικρότερο βαθμό σίγουρα, έζησε και ζει με τον… Κολοκοτρώνη, που στα χρόνια του 1821, τον έλεγαν στα παιδιά τους οι τότε… Οθωμανές (τ/καταγωγής, κλπ), για να φοβούνται και να τρώνε!

Πάντα λοιπόν στην ζωή την δική μας (το περιορίζω σ’ εμάς) παραμόνευε και παραμονεύει ο Τούρκος… , ο οποίος σήμερα διεκδικεί “ανοικτά”, στα λόγια βεβαίως ακόμα, ελληνικά εδάφη στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, το 1/2 Αιγαίο και… “βλέπουμε”, την υπόλοιπη Κύπρο, κλπ! Και σε μια τελική, (κακώς ίσως, αλλά ας το γράψω πιο… συγκαταβατικά), όλος ο Κόσμος ξέρει την… Ε-Τ “αγάπη”!..

Συνέβαινε κάτι τέτοιο, όπως παραπάνω, ιστορικά, διαχρονικά και μέχρι τις μέρες μας, με την Ρωσία και την Ουκρανία και ορθότερα με την Ρωσία και την προς την Ουκρανία συμπεριφορά της και δεν το ξέραμε ή ήταν κάτι που μας προέκυψε τώρα και για τους περισσότερους σχεδόν ξαφνικά;

Σε ό,τι αφορά τώρα το στρατιωτικό… μέτωπο(!!!) της Ουκρανίας!

α. Μια “ΙΜΠΕΡΙΛΙΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”, δεν κάνει ποτέ(!) Πόλεμο σε δυνάμεις στρατιωτικά κατώτερες αυτής, αλλά πάντοτε “ειδικές στοχευμένες  στρατιωτικές επχ-σεις”!..

Οι Η.Π.Α., ως ούσα και αυτή τέτοια δύναμη, έκανε / κήρυξε(!) πόλεμο πχ στην Νικαράγουα ή όπου αλλού απέστειλε για τους -κάθε φορά- λόγους της, στρατιωτικές δυνάμεις, λίγες ή περισσότερες; Όχι! “Επενέβαινε, όπου επιβαλλόταν, ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!), για την διευθέτηση ή έστω για την ομαλοποίηση της πορείας, των κάθε φορά συμφερόντων της”!..

Αν δεν σας “αγγίζει” η πιο πάνω παράγραφος, σας ρωτάω το εξής! Τα διάφορα, κατά καιρούς, “Κινήματα” – “Πραξικοπήματα”, που ιστορικά σ΄αυτά αποδεδειγμένα συμμετείχαν οι 3 “Υπερδυνάμεις” (Η.Π.Α. – ΕΣΣΔ – Κίνα), και δη οι Η.Π.Α. και η ΕΣΣΔ, δεν είναι / δεν πρόκειται ουσιαστικά για “ειδικές στρατιωτικές επχσεις” των παγκοσμίων αυτών δυνάμεων;

Η επέμβαση πχ των Η.Π.Α. στο Κουβέϊτ, ήταν πόλεμος των Η.Π.Α. ή “ειδική στρατιωική επχ-ση”, “εν τη ευρεία, πάντα, εννοία”; (Διότι ασφαλώς στρατιωτικά, η φράση “ειδική στρατιωτική επχση” είναι άλλο πράγμα! Πρόκειται για μια συγκεκριμένη και στα στρ-κά εγχειρίδια αναφερομένη,  στρατιωτική επχση).

Οι επεμβάσεις της ΕΣΣΔ, πχ στην Τσεχοσλοβακία, στην Α. Γερμανία, στην Ουγγαρία ήταν πόλεμος ή “ειδικές στρατιωτικές επχσεις” – “εισβολή”, “εν ευρεία, αλλά και εν… στενή εννοία”;

Γιατί συνεπώς, όποιος εκφράζει ανάλογες με τις παραπάνω απόψεις, να είναι Ρωσόφιλος ή ό,τι -δεν ξέρω- άλλο; (Ρωτάω, ρητορικά, κάποιους θερμοκέφαλους ή … ντόπιους Πραιτοριανούς ξένων, απευθυνόμενος όμως κυρίως στην λαϊκή… πλέμπα, σε όσους δέχονται δηλαδή… αμάσητα, τα όσα ακούνε να λέγονται στα Κανάλια, κλπ)!..

β. Οι Ρώσοι κάνουν το αυτονόητο (εννοώ στρατιωτικά) στην Ουκρανία, μια Ουκρανία που δια του Ζελένσκι, εκτελεί εντολές των “Διεθνών Αφεντικών” μας, που “δεν τα βρήκαν” στις “μπίζνες” τους με την “ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” Ρωσία! (Εννοείται, ως “εκτελεστικό όργανο”, η λέξη “δύναμη”).

Τί δηλαδή;

Διαβάστε!

Πήραν / κατέλαβαν ό,τι ήθελαν, (σχεδόν όλη την Α. και μέρος της ΝΑ Ουκρανίας), το ένωσαν επισήμως με την “Μητρόπολη” (“Μητρο… χώρα” ορθότερα, καταλάβατε, αχαχαχαχαχα) και σταμάτησαν την “ειδική στρατιωτική επχ-ση”, υλοποιώντας τώρα το τελευταίο κομμάτι της, που περιλαμβάνει την επιβολή “Στρατιωτικού Νόμου” (δυστυχώς ακόμα, όχι με αστυνομικές δυνάμεις), στις  Δημοκρατίες του ΝΤΟΝΜΠΑΣ και στην Χερσώνα, προκειμένου έτσι η Ρωσία να ΠΑΓΙΩΣΕΙ αυτήν την κατάκτηση και την προσάρτησή τους στην χώρα της! Φυσικά, η Ρωσία τηρεί μια συγκεκριμένη στρατιωτική “Γραμμή Επαφής” με την Ουκρανία, έτσι όπως αυτή κατεγράφη με την κατάκτηση των εκ με΄ρους της Ο/εδαφών -στόχων (πλην της Χερσώνας εισέτι), έχοντας αποχωρήσει απ’ όπου αλλού, εκεί όπου ακούτε ή διαβάζετε να… απελευθερώνουν οι Ουκρανοί, αχαχαχαχαχαχα, (κάτι θα πρέπει να παρουσιάσουν και αυτοί στον λαό τους), απ΄τα τέλη Σεπ. 2022!..

Οι Ουκρανοί, μη αποδεχόμενοι (τουλάχιστον ακόμα) το νέο και υπό ρωσική… θεμελίωση “στάτους κβο”, ξέροντας τα παραπάνω, (ότι οι Ρώσοι θέλουν να βάλουν, και έβαλαν, το τέλος σε ό,τι ξεκίνησαν τον Φεβ. του 2022 στην Ουκρανία), επικεντρώθηκαν τώρα, με μια πολύ μεγάλη δύναμη, στην Χερσώνα (φημολογείται με 60.000 προσωπικό / εμείς λέμε “με ό,τι τους έχει -αξιοπρεπώς(!)- στρατιωτικά απομείνει”), και… αψιμαχούν  (προκαλούν στρατιωτικά) στην υπόλοιπη νεοσχηματισθείσα Ρ-Ο “Γραμμή Επαφής”!

Οι Ρώσοι “απαντούν”, [όπου δει, σε όλη την “Γραμμή Επαφής”, και προκειμένου να… πείσουν τους Ουκρανούς να βάλλουν και αυτοί ένα τέλος και να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα και να πάνε, μαζί τους, σε διαπραγματεύσεις… ειρήνης], με σφοδρή και σχεδόν  ΠΑΝ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ… εκστρατεία ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ, η οποία ακριβώς εστιαζόμενη σε όλες τις κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας (ενεργειακές και άλλες), αποσκοπεί στο να εξαναγκάσει να σηκώσουν οι Ουκρανοί “λευκή πετσέτα”!..

Παράλληλα, όπως και στις αρχές της “Ειδικής τους Επχσεως”, και για λόγους… προβληματισμού (sic) του Ο/Επιτελείου και των όποιων λοιπών… διεθνών συμβούλων του, που σκέπτονται την Χερσώνα, έθεσαν και σε ενεργοποίηση τους συμμάχους τους Λ/Ρ, στα σύνορα Λ – Ο (ενεργοποιήθηκε εκεί μια έτοιμη πολεμική δύναμη 9000 ατόμων), ενώ εγκατέστησαν στο ίδιο μέρος / στην ίδια περιοχή, συστήματα S-300 και S-400!

Απευθυνόμαστε τώρα στους Άγγλους!

Εμείς, φίλοι των πάντα ΣΕΒΑΣΤΩΝ(!) Αγγλικών, ΥΠΑΜ και Γ. Επιτελείου ΕΔ, ισχυριζόμαστε πως οι Ουκρανοί ΔΕΝ μπορούν πια ΟΥΔΕΝ (!) και πως με τους συγκεκριμένους μάλιστα “επιλεκτικούς” και μεγίστης ακριβείας ρ/βομβαρδισμούς, (ίσως υπερβάλοντας, αν και δεν το νομίζουμε), πιστεύουμε πως δεν (θα) είναι σε θέση, ούτε σε νέα… ΕΠΣ να προβούν, αν φυσικά έχει κρατηθεί σε υψηλά “στάνταρτς” η Οργάνωση των “ΟΕΔ” (πράγμα απίθανο), αφού εντός ολίγου θα έχει ισοπεδωθεί… “κεντρικά” το… σύμπαν στην Ουκρανική εναπομείνασα γη!..

Αν οι Ουκρανοί, με εντολή (δια των Η.Π.Α.), των “Διεθνών Αφεντικών” μας, επιτεθούν τελικώς στην Χερσώνα, προς χάριν και μόνον ενός πείσματος, διότι περί αυτού και μόνον θα μιλάμε πια στρατιωτικά, στην υλοποίηση ενός απολύτως απονενοημένου διαβήματος, η Ρωσία ίσως(!) βρει την ευκαιρία να επεκτείνει το 15% της καταλήψεως του Ο/εδάφους που πέτυχε και αυτό θα είναι μια πιο μεγάλη ήττα, όχι μόνον για την Ουκρανία, που ως “proxy”μπορούμε να ισχυριστούμε πως “τα ήθελε και τα έπαθε”, αλλά ήττα και για την Δύση συνολικά!..

Τί θα πουν τότε, στο… τέλος της ημέρας, οι ηγεσίες πχ της ΕΕ σε εμάς, στους λαούς τους, που δεινοπάθησαν (και ακόμα δεινοπαθούν και ουσιαστικά καταστρέφονται(!!!), όντας σε πόλεμο, χωρίς “τύποις” να είναι σε πόλεμο), αν το 15% γίνει 30% ή αν, όπως πάει, ισοπεδωθεί όλη σχεδόν η Ουκρανία, καθιστάμενη απλώς ερείπια; (Όχι βεβαίως πως σήμερα είναι σε καλή κατάσταση η Ουκρανία, που θα θέλει τουλάχιστον 50 χρόνια, για να σταθεί και πάλι όρθια, αν υποθέσουμε πως σταματάει αύριο η Ρ-Ο σύγκρουση)!

Θα μας πουν, πως “τα έβαλαν” με τον ρ/… αναθεωρητισμό, όντας “καλοί Δημοκράτες” και πως… νίκησαν, ενώ οι λαοί τους, δηλαδή εμείς, θα έχουμε πεθάνει ή θα μας πουν, “και σας γαμ… με σαν ζωή, κλπ, για να νικήσουμε τάχα τον Πούτιν και τον… αναθεωρητισμό του και να σώσουμε τις αξίες μας, την Δημοκρατία (sic), κλπ, αλλά και χάσαμε στην Ουκρανία; (Για να επεκτείνουμε εμείς το ερώτημα, γράφοντας πως «σας πεθάναμε, αγαπημένοι μας λαοί, για μια Ουκρανία την οποίαν και αφήσαμε, εμείς πάλι, να καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς, τροφοδοτώντας συνεχώς και αυξάνοντας την οίηση του ηγέτη της Ζελένσκι, που αν δεν ήταν ή αν δεν είναι απ’ ευθείας Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, τότε είναι σίγουρα ένας ακόμα πολιτικός ή “πολιτικός” σύγχρονος “χρήσιμος ηλίθιος” της “Διεθνούς Εξουσίας”»;

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΑΣ; 

Φίλοι Βρετανοί!

Έτσι, όπως παραπάνω, έχει η κατάσταση, στην πραγματικότητά της εξεταζόμενη, εκτός(!!!) αν υπάρχει δυτικός σχεδιασμός ακολουθούσης στρατιωτικής εμπλοκής της Δύσεως και “Παγκόσμιος Πόλεμος”, ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία!..

Περίπτωση ήττας της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν υπάρχει, (το θέμα οι Ρώσοι το “έκλεισαν” στις… ανοδικο-καθοδικές… Βουλές τους, αχαχαχαχαχαχα), όσο η ηλίθια δυτική προπαγάνδα του “CNN” και των Η.Π.Α. των ανεγκέφαλων πια δυστυχώς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, να ισχυρίζεται πως οι Ουκρανοί, ενώ έχουν χάσει το 15 % του εδάφους τους, … νικούν!..

Ενημερώστε λοιπόν σχετικώς τους “Διεθνείς Αφέντες” όλων μας και ασφαλώς και τις Η.Π.Α., το 1ο και κύριο “εκτελεστικό των θελήσεών τους Όργανο”, και ΑΝ (!) πραγματικά η Δύση θέλει τη ειρήνη, καλέστε την Ρωσία και “βρείτε τα” μαζί της, τώρα(!), προς όφελος ΟΛΩΝ και πρωτίστως των πραγματικών θυμάτων της όλης αυτής ιστορίας, ήτοι των Ουκρανών!

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΑΣ, ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ή ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΝ… ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!..

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΗ(!) Η(ΔΙΑΖ) -ΕΣΤΩ- ΕΧΟΥΣΑ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ!

Α. ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΌΡΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” ΤΟΥΣ / ΜΑΣ, ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!

Β. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΩΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΩΣ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, [ΠΡΟΣΟΧΗ (!), ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ “ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΙΑ”, ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΥΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ “ΠΡΟΞΙ” / ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΩΣΤΟΣ], ΟΠΩΣ Ο… “ΓΕΡΟ ΤΖΟ”*** ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ “ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” ΤΟΥ / ΜΑΣ!.. (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ… “ΚΑΡΝΕ” ΣΑΣ, ΜΕ “BOLD” ΚΑΙ “ITALICS”, ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΣ)!..

ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ / ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΙΧΕ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ!..

*** ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:

Καλά ρε συ Μπάϊντεν! Τί άλλο θα βγάλετε για τον ΤΡΑΜΠ; Και “ΚΛΕΦΤΗΣ” (γενικώς / χρηματικών ποσών, κρατικών απορρήτων, συνεπώς και πιθανός “ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ”, κλπ) και… “ΨΕΥΤΗΣ” και…  “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ” και… “ΒΙΑΣΤΗΣ”, όπως τώρα διαβάζω, με απώτερο στόχο, δια των δοτών σας δικαστικών, Εισαγγελέων, κλπ, να τον φυλακίσετε! (Τί κάνετε αγαπητές μου Κες, Πελόσι και Κλίντον, είστε καλά);

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΕΡΟ-ΤΖΟ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΤΙ “ΚΥΤΤΑΞΤΕ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ… ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ Α/ΛΑΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙ., ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΣΤΕ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣ ΚΟΜΜΑ, (ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ), ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΩΣ “ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ”, ΩΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ… ΗΡΩΟΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ;

ΡΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΡΕ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ “ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ”, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ! Αϊ σιχτιρ ρε πια, ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΡΕ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!..

ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΡΕ; ΡΕ ΣΥ ΜΠΛΙΝΚΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ, ΟΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ;

“ΠΑΛΕΥΕΤΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ Κ/Φ;  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ή ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ “ΤΑΜΠΕΛΕΣ” ΚΑΙ “ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ” ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ… ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ!..

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΦΙΛΕ ΓΕΡΟ… ΤΖΟ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ “ΓΕΡΟΝΤΙΚΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ”!……….

ΦΙΛΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΙΑΠΕΤΟ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΝ, ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ!..

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΩΡΑ!

Με την ευκαιρία ΚΑΙ τέλος, για ένα ομαλό ψυχολογικό… ξεφούσκωμα, μετά απ’ όλα τα παραπάνω!

α. Θέλουν, λέμε εμείς, ένα “σουτ” στα πισινά τους αυτοί οι 7 ή 11, δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τον αριθμό τους, Καναδοί Βουλευτές, που έδειξαν την μεγίστη ασέβεια, με τα όσα είπαν, αλλά και με την ψήφο τους δεν έπραξαν, απέναντι στον νέο Βασιλιά ΚΑΡΟΛΟ, αλλά ΑΣΕΒΕΙΑ και προς την Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ και τον λαό της, έτσι όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε!

β. Τί γίνεται φέτος στην αγάπη μας, στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ; Θα μας πει κανείς από τον σύλλογο; ΟΚ η διαιτησία ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, αλλά η διοίκηση τί λέει; Είναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ αυτή που βλέπουμε ή ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Β’; Γιατί τόσο γρήγορα μοιάζει να έρχεται και πάλι η… παρακμή; ΜΗΝ  ΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

“YOU WILL NEVER WALK ALONE”!

 

IAΠΕΤΟΣ

-/-