“Ημερολόγιο Που Γράφαμε… Και οι 2”!..

1. Αφού Κε Σαμαρά, όπως είπες, “θέλεις να πιστεύεις ότι δεν υπήρχαν παράνομες παρακολουθήσεις από την Κ-Β”, κλπ, και συνεπώς δεν είσαι σίγουρος για την αθωότητα του νυν Π-Θ, τότε γιατί τον κάλεσες τον Π-Θ στα εγκαίνια του Ιδρύματός σου; Πώς καλείς κάποιον που δεν είσαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει πρωταγωνιστής “δημοκρατικής εκτροπής” στην χώρα μας (σύμφωνα με την φράση που χρησιμοποίησες), όντας μάλιστα Π-Θ;

Η συμπεριφορά σου αυτή αποδεικνύει το πόσο δίκιο είχε ο θανών Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σχετικά με το πολιτικό ποιόν σου! Έπαιξες το παιχνίδι των… ξένων (sic) τότε, έριξες την Κ-Β και την ΝΔ από την εξουσία, … αφοδεύοντας ξεδιάντροπα στα μούτρα των ψηφοφόρων της, αναμένοντας ως αντίδωρο την πρωθυπουργία, την οποίαν οι τότε εντολείς σου τελικά, έστω και καθυστερημένα, δεν στην στέρησαν!..

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι “σταύρωσες” τότε τον ευεργέτη σου, αυτόν που σε ανέδειξε πολιτικά (Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ), διότι δεν ήταν τόσο Πατριώτης, όσο εσύ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. (Αλήθεια! Πώς την “πάτησες” τότε με εκείνη την περίφημη “Επιτροπή Μπαντεντέρ” ή όπως την λένε; Θα μας πεις);

Τα παιδιά του όμως και δη ο γιός του, και μάλιστα ως Π-Θ, Κυριάκος ήρθε να σε τιμήσει (στα “Ιδρύματα” που φτιάχνεται όλοι οι νεποτιστές, που έχετε εγωϊσμό που φτάνει μέχρι τα γεννητικά σας όργανα), ξεχνώντας τα παραπάνω και την ανήθικη τότε συμπεριφορά σου προς τον πατέρα του και προς την Παράταξή σας γενικότερα και σε τίμησε χθες! Και σε ρωτάω! Τον κάλεσες λοιπόν για να τον προσβάλλεις;

Κρίμα, για άλλη μια φορά για σένα, δεν ορρωδείς προ ουδενός εμψύχου και αψύχου!.. Κρίμα, διότι από την πλευρά της μάνας μου είμαστε και συγγενείς!..

2. Και όμως, Κα Μπακογιάννη, οι Τούρκοι, δυστυχώς, θα μας κάνουν πόλεμο!.. (ΣΚΑΪ, 08-12-2022). Μακάρι όμως να βγείτε εσείς αληθινή!..

Δεν αντέχω από το να μην γράψω πως παρά την ασθένειά σας η όψη σας ήταν / είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη προηγούμενη φορά, έχετε, όπως δείχνει η μορφή σας χάσει κιλά, ενώ, όπως σας το έχω ξαναγράψει, με τα ερυθρόλευκα είστε πανέμορφη!..  (Κα Μπακογιάννη! Πώς είναι δυνατόν να βγάλατε, εσείς ειδικά, παιδί βάζελο, ενώ ο αγαπημένος σας πατέρας, ο αδελφός σας, αλλά και εσείς, απ’ ό,τι ξέρω, είστε Ολυμπιακός);

3. Επιτέλους είδαμε στην “ΤV” τον Κο Κυρανάκη, έναν νέο Έλληνα δυναμικό πολιτικό, έναν αγνό Πατριώτη, με γνώσεις και κρίση πολύ και πάντα “επί του στόχου”! Κανονίστε Κρήτες! Τέτοια Ελληνόπουλα πρέπει να ψηφίζετε! Εϊ, εκεί στη ΝΔ! Μην του ξαναβάλετε πάγο, όπως έχουν κάνει και στο ΠΑΣΟΚ, με τον άλλο νεαρό πολιτικό, τον Χατζηνικόλα, αν θυμάμαι καλά το επώνυμό του, λόγω της προϊούσης… ανοίας μου! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Εϊ Ανδρουλάκη! … Αποδέσμευσε πια το παλληκάρι αυτό, ρε συ! Μόνον χαζοί κρατούν… άφωνους τέτοιους πολιτικούς!..

4. Συγχαρητήρια στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΑΜ, για το Μουσείο “Ν. ΖΕΡΒΑ” (πρόκειται για την οικία του Α/ΕΔΕΣ στην Αθήνα / Μεταξουργείο), που εγκαινιάστηκε χθες και θα λειτουργεί ως Παράρτημα του “Πολεμικού Μουσείου” μας!..

Μπράβο σε όλους και κυρίως στον χρηματοδότη Κο Λιάσκο, αν η μνήμη μου δεν με προδίδει, ως προς το επώνυμο του / σας!..

5. Ο Σκουρλέτης δεν θέλει να φέρουν κάμερες οι Αστυνομικοί! Πώς να ήθελαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τις κάμερες γενικώς, όταν όλο το “Μπαχαλακιστάν” (το γράφω “λάϊτ”) είναι “υπό την προστασία τους”; (Δεν γράφω σήμερα ότι είναι όλο το “Μπαχαλακιστάν” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αποτελώντας στην ουσία το οργανωμένο  Παρακράτος του)!.. Καταλάβατε λοιπόν το πολιτικό ποιόν αυτών των Διεθνιστών… συμπολιτών μας και κυρίως το μέγεθος της υποκρισίας τους!..

6. Ο Πρόεδρος του “ΔΣΑ” Κος Βερβεσός είναι ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Κος Ράμμος της ΑΔΔΕ, όπως και οι επικεφαλής της “Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων” και “Αρχής Προσωπικών δεδομένων” πρόσκεινται στον ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ! Επομένως   πώς να θέλουν, πώς να συμφωνούν με το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ, που σήμερα (08-12-2022), καταθέτει η Κ-Β προς ψήφιση στην ΒτΕ;

Η συμπεριφορά των παραπάνω είναι ανάλογη των πολιτικών τους πεποιθήσεων σε όλα θέματα!..

7. O E-T πόλεμος θα “προλάβει” τα όποια για την Τουρκία F-16!..

8. Είναι η μεγίστη ντροπή για την Σουηδία (αυτήν την κάποτε παράδειγμα σε / για όλο τον Κόσμο δημοκρατική Σουηδία) που παρέδωσε στην Τουρκία τον Κούρδο Μαχμούτ ΤΑΤ, πρώην μέλος του “ΡΚΚ”, ο οποίος είχε διαφύγει στην Σουηδία το 2015, όπου του είχε παραχωρηθεί άσυλο, το οποίο αυτός προηγουμένως είχε αιτηθεί!..

Φίλοι Σουηδοί! Πόσο, άραγε, έχετε σκοπό να ξεφτιλιστείτε, προσκυνώντας σύγχρονους Φασίστες, όπως είναι οι Τούρκοι αενάως, προσβάλοντας την Ιστορία σας και την πολιτική και την πολιτιστική, αλλά θίγοντας ένα ιστορικά Έθνος πολλών πίσω αιώνων, όπως είναι το Κουρδικό;

Και αν δεν (μας) απαντήσετε στην παραπάνω παράγραφο, παρακαλούμε, αν θέλετε, απαντήστε μας στο εξής φίλοι Σουηδοί! Πώς μπορείτε να φαίνεστε δουλοπρεπείς απέναντι σ’ εκείνους που δολοφόνησαν έναν πρώην Π-Θ σας, όπως ήταν ο πολύ μεγάλος πράγματι πολιτικός σας άνδρας, Όλαφ ΠΑΛΜΕ*, προκειμένου να… δεήσει η Τουρκία να μπείτε στο ΝΑΤΟ και να προστατευτείτε έτσι, όπως πιστεύετε, από την Ρωσία;

* Για να σας εκδικηθούν, κυρίως, επειδή η Κ-Β σας υποστήριζε τον αγώνα των Κούρδων του ΡΚΚ!..

9.  Ξαναγράφουμε για κάποιους! Τ/Σενάριο για ναυτικό αποκλεισμό ε/νήσου ή για προσπάθεια -υποτιθέμενης- τ/”προπαγάνδας στο… Πεδίο” (αυτό λέγεται… προβοκάτσια), με πτώση Τ/Αλεξιπτωτιστών ή αποβίβαση Τ/Κομάντος ή SAT – SAS σε κάποια ε/βραχονησίδα, σημαίνει ΠΟΛΕΜΟ με την Τουρκία, Α-ΜΕ-ΣΩΣ!..

10. Προσέξτε την δύναμη της… ΕΕ! Όλες οι χώρες – μέλη της “πολεμούν” την Ρωσία και εσχάτως με το… πλαφόν των 60$ που έθεσε στο φυσικό αέριο, που λαμβάνει από την Ρωσία (Πουλούσε, μέχρι πρότινος, με 65$ ανά Μονάδα φυσικού αερίου)! Όλες πλην των Τσεχίας, Σλοβενίας, Ουγγαρίας και Βουλγαρίας, λόγω αδυναμίας παροχής σ’ αυτές φυσικού αερίου από άλλες πλην της Ρωσίας, … πηγές! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

11. Εκεί στο “ΑΡΤ ΤV”, γιατί άραγε ο ιδιοκτήτης Κος Καρατζαφέρης έβαλε ένα κάρο Κομμουνιστές και “Σορος-Συριζαίους” δημοσιογράφους;

12. Αν είναι αλήθεια ότι οι Τράπεζές μας διαχειρίζονται(!) μόνον το 10% των στεγαστικών δανείων των Ε/Πολιτών, τότε θα ήθελα να ρωτήσω, ενδεικτικώς, τα παρακάτω, αν(!) δεχθούμε ότι είναι ακριβής η πληροφορία αυτή! (Τ/Ο αναφορά Κου Αλεξιάδη, Βουλευτού του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κατά εμπιστευτική του, όπως είπε, “εκ των έσω” πληροφόρηση).

α. Ποιός ο λόγος που οι εκτός Ελλάδος… ιδιοκτήτες των Τραπεζών “Διεθνείς Εβραίοι” άφησαν στην Ελλάδα μόνον το ποσοστό αυτό; Απλώς για λόγους… τύπου;

β.  Έχει γίνει διαχωρισμός, ναι ή όχι, των στεγαστικών δανείων μας από τους Δανειστές μας, με αποτέλεσμα να μας αφήσουν εδώ, μιας συγκεκριμένης μορφής στεγαστικά δάνεια; (Πχ με βάση το ύψος του ποσού του δανείου, τον χρόνο αποπληρωμής, κλπ).

γ. Τυγχάνουν άλλης Τραπεζικής οικονομικο-τεχνικής μεταχειρίσεως τα εκτός Ελλάδος “δοσμένα” στεγαστικά δάνεια;

δ. Έχουν οι δανειστές μας, και ταυτόχρονα ιδιοκτήτες των Τραπεζών μας, το δικαίωμα αυθαιρέτως να αυξάνουν τα επιτόκια δανεισμού, χωρίς να δίνουν γι’ αυτό, έστω, σαφείς εξηγήσεις στην ε/Κ-Β, ώστε με την σειρά της να ενημερώνει και αυτή με την ίδια απόλυτη σαφήνεια τους πολίτες που έχουν στεγαστικά δάνεια με ήδη ληστρικά επιτόκια δανεισμού; (Ο κάθε πολίτης είναι σαν να έχει τελικώς αγοράσει 2 οικίες και όχι μία)!..

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ… ΕΥΑΛΩΤΟΙ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ Ε/”ΕΛΙΤ” ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ) ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ Ε/”ΕΛΙΤ” ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ), ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΟΙ Ε/ΠΟΛΙΤΕΣ!..

13. Ρωτάμε!

α. Πρόσφατα έγινε εκδήλωση στην ΣΣΕ, για τα 40 χρόνια από την μετεγκατάστασή της από την Αθήνα (Κυψέλη), στην Βάρη! Είδαμε τον πρώην πιλότο της “Ο.Α.” και Δήμαρχο σήμερα, νομίζω της Βάρης – Βουλιαγμένης, (λίγη σημασία όμως έχει αυτό) να κάθεται στην 1η σειρά των καθισμάτων, ενώ ανώτατοι Αξκοί στην 2η! Το σημειώνουμε απλώς και θέλουμε να πιστεύουμε πως γι’ αυτό δεν ήταν αιτία η Μασονική του ιδιότητα! Μετά να μην διαμαρτύρονται τα όποια στελέχη, όταν γίνονται “μπαλάκι” και αντικείμενο κοροϊδίας από τους πολιτικούς και όποιους άλλους αιρετούς Άρχοντες! Γιατί ένας Αντγος είναι “λιγότερος” ενός Δημάρχου, κατά το πρωτόκολλο; Τέλος πάντων, πρόκειται για εμάς για “μέγα θέμα”, αλλά “ας είναι”!..

β. Όσοι στρατιωτικοί δεν είναι οι ίδιοι ή κοντινοί συγγενείς τους Τέκτονες ή μέλη “εισαγωγικών” στην Μασονία Λεσχών, “Κλαμπς”, κλπ, όπως πχ είναι η “Ελληνική Λέσχη”, κλπ, προάγονται πάντα στους ανώτατους βαθμούς της ιεραρχίας των 3 Κλάδων των ΕΕΔ;

14.

Türkgün Gazetesi İlk Sayfası

Milliyet Gazetesi İlk Sayfası

 

15.

16. Μπράβο στις Γ/ “Κρατικές Υπηρεσίες Ασφαλείας” που πρόλαβαν τους Νεο-Ναζίδες και τους “τσουβάλιασαν” σχεδόν όλους, πριν κάνουν “άνω – κάτω” την σύγχρονη Γερμανία!..

Φίλοι Γερμανοί!

Με τις εδώ αναφορές μας ότι επικεφαλής στις “Πληροφορίες” του ΝΑΤΟ είναι / ήταν πολιτικό στέλεχος απόγονος μεγαλο-Χιτλερικού Αξκού εκείνα τα μαύρα για την ανθρωπότητα χρόνια, μήπως κάπου βοηθήσαμε και εμείς, απ’ εδώ, την σκέψη σας και τους όποιους σχετικούς προβληματισμούς σας, εκτός από τις… δυνατές υποκλοπές σας; (Ο επικεφαλής τους σήμερα, … τυχαία στα σίγουρα, αχαχαχαχαχαχαχα, “βγήκε”… Πρίγκηπας)!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-