“ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ”!..

Φίλοι μου / μας!

Αγαπημένοι φίλοι του ΘΡΥΛΟΥ μας! 

Χάσαμε χθες (05-11-2023), για το ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ελλάδος, 2 – 4 (!) από τον Μπάουκ! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Και όμως!..

Επρόκειτο, όπως εδώ στον “Ε.Θ.”, θα είχατε σίγουρα όλοι σας διαβάσει και αντιληφθεί (!), για το “χρονικό ενός προαναγγελθέντος… ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θανάτου”!

Έγινε χθες, διότι υπάρχει ο ποδοσφαιρικός Θεός, ο οποίος μας αγαπά και έκρινε ότι χθες έπρεπε να ηττηθούμε πανηγυρικώς, ώστε να ανασκουμπωθούμε τώρα, (“να ξυπνήσει το θηρίο”), τώρα που ακόμα είναι νωρίς και να “φτιαχτούμε”, κατά τρόπον τέτοιον, όπως θα πρέπει πάντα να δομείται και να είναι η ιστορικά 1η Ομάδα της Ελλάδος, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!..

Είχαμε πει εδώ λοιπόν πως, δεν υπάρχει γενικώς (και όχι μόνον ως αμυντικός) παίκτης Ρέτσος και μάλιστα σε πιο πρόσφατο άρθρο μας, είχαμε τονίσει πως, δεν υπάρχει (κυρίως!) μεγάλο παιχνίδι που να μην κάνει τουλάχιστον ένα λάθος, λάθος που θα αποφέρει γκολ στον αντίπαλό μας! Μέχρι σήμερα, εδώ στο “σάϊτ” μας / σας είχαμε καταγράψει όλες του τις… γκέλες του! (Οι βασικοί “μεγάλοι” αντίπαλοί μας, όταν ακούνε στην ενδεκάδα μας “Ρέτσος” γελάνε, αφού έχουν σίγουρο το ότι, τουλάχιστον, δεν θα χάσουν από τον Ολυμπιακό μας, ενώ να πούμε εδώ ότι ο Ρέτσος αποτελεί και την μεγάλη αγάπη του Κου Μελισσανίδη*, που τον έχει και στην Εθνική… του Ομάδα! Καταλάβατε)!..

* Εδώ η “Κούλα” είχε πέρυσι “πλησιάσει” μέχρι και τον επιβήτορά της, τον… Μακαμπού, ζητώντας του το Καλοκαίρι να ενταχθεί στην Ομάδα των αναρχο-κομμουνιστών, στην Ομάδα του “ΑΝΤΑΡ-CIA”, στην ομάδα… “ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”, στον Ρέτσο ή στον αλβανικής καταγωγής Ντόη, (υπάρχοντος μάλιστα του Κονέ στην “Κούλα”), θα “έκανε πίσω” / “θα στεκόταν”; (Δυστυχώς στον Ολυμπιακό, λόγω του “DNA” μας, πίστευαν και πιστεύουν, “μια ζωή” τώρα, ότι “με τον σταυρό στο χέρι” και με το ποδοσφαιρκό αντριλίκι θα κυριαρχήσουν και πάλι στον πολυ-βρώμικο ε/ποδοσφαιρικό χάρτη! Ίσως (!) η βρωμιά του Μουνια-νκάρ και η απόλυτη προσωπική, όπως έδειξε φέτος στο Ν. Φάληρο, αλλά και ποδοσφαιρική σαπίλα του Αλ – Αφούζου και της Ομάδος του, μια σαπίλα που την μυρίζουν μέχρι και οι… ύαινες και τρέχουν, όχι να την φάνε, αλλά παρά την φύση τους, τρέχουν να… κρυφτούν, ίσως λέω, ίσως, “αφυπνήσουν συνειδήσεις” στον Ολυμπιακό μας, σεβαστέ Κε Πρόεδρε!..

-/- 

Μάλιστα, φτάσαμε να τον χαρακτηρίσουμε μέχρι και ποδοσφαιρικό… ρουφιάνο, ήτοι Όργανο “πιασμένο” από τους αντιπάλους μας, (ναι, κάνουν τα πάντα), αφού “σύμπτωση επαναλαμβανομένη, παύει να είναι σύμπτωση”!

Φυσικά, το γεγονός ότι ξεκίνησε η χρονιά με τον Ρέτσο, ως ένα από τα βασικά μας “σέντερ μπακ”, ήταν ίσως για εμάς η πιο μεγάλη, αρνητική βεβαίως, έκπληξη, διότι τον ξέρουμε τον παίκτη!

Πρόκειται για έναν παίκτη κατώτερο του μετρίου ποδοσφαιρικά, που, μέχρι και φέτος, είναι ζήτημα, αν είχε παίξει στην 1η Ομάδα μας 5, 6 παιχνίδια, στα όσα χρόνια ήταν στον Σύλλογο! Τον είχαν στείλει στην Β’ Γερμανίας, αν δεν σφάλλω, για να… μάθει μπάλα προφανώς και να αποκτήσει εμπειρίες, όπως συνήθως λέγεται, και απ’ εκεί πήγε και στην Ιταλία, απ’ όπου είναι ζήτημα αν έπαιξε “σειρά παιχνιδιών” και απ’ όπου και τον έστειλαν πίσω! (Ήταν στην ιστορική “Ελλάς Βερόνα” νομίζω, μια ομάδα, για την Ιταλία, σαν πχ τον Ιωνικό ή τον Παναιτωλικό, ας με συγχωρήσουν οι Ομάδες αυτές, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί, ακριβώς για το ότι είναι άμπαλος)!

Τον είδατε και χθες τον Ρέτσο, αλλά και τον θυμόσαστε και πέρυσι! Και πέρυσι με αυτό το κλαψομούνικο ύφος (“κλαψομούνης” είναι το παρωνύμιό του στους φιλάθλους μας), μας ζήταγε συγγνώμη (!), όπως και χθες το βράδυ έκανε και πάλι το ίδιο! Κάνει δηλαδή πλάκα στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Σύλλογο της Ευρώπης, το 2023 (!), ποιός (;), ο… Ρέτσος!..

Προχωράμε!

Δεν θα ασχοληθώ με τον… Πορόζο, ο οποίος μάλλον στην Γαλλία θα ήταν… βοηθός ζογκλέρ σε τσίρκο ή… βοηθός θηριοδαμαστή, πάντως όχι… ποδοσφαιριστής, σαν τέτοιον δηλαδή που μας τον έστειλαν, μας τον έδωσαν και εμείς, οι… έξυπνοι τάχα, τον πήραμε!..

Για τον Ντόη τα έχουμε πει επίσης και γράψει, ότι ούτε αυτός δηλαδή κάνει για την άμυνά μας, για τον Ολυμπιακό μας ευρύτερα, ενώ για να είμαστε έντιμοι και σωστοί, σε σχέση, με τους Ρέτσο και Πορόζο, είναι απόφοιτος… Χάρβαρντ! (Ποδοσφαιρικώς πάντα)!..

Τώρα για ποιόν άλλον να γράψω; Για τον “εξαφανισμένο”, εδώ και κανένα μήνα, Φρέϊρε, που έδωσε πάσα στον αντίπαλο παίκτη μας, αυτόν της Φράϊμπουργκ και αυτός σκόραρε, σε “τετ α τετ” με τον Παλασχάκη; Με μόνη αυτήν του την ενέργεια, έπρεπε να τον είχαν σουτάρει, αφού τί αμυντικός είσαι, ρε κερατά, που ήρθες με δάφνες και περγαμηνές, και γυρνάς την μπάλα στον τερματοφύλακά σου; (Πρόκειται για μια ποδοσφαιρκώς πολύ κακή συνήθεια, όχι μόνον στον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα στην Ελλάδα πρωτίστως, όπως και στο εξωτερικό, το να γυρνάνε πάντα την μπάλα πίσω στο Νο “1”, κυρίως οι αμυντικοί, όταν νοιώθουν ότι δεν μπορούν να κάνουν / να δημιουργήσουν παιχνίδι, όντας τουλάχιστον μια κατηγορία κάτω από τους αντιπάλους τους ποδοσφαιρικά, να κάνουν αυτό που λένε / που ονομάζουν τα λαμόγια – περιγραφείς των ματς, των “Καναλιών”, “build up”)!..

Για τον Κίνι, μήπως θα θέλατε να γράψω κάτι; Δεν νομίζω!..

“ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ”, ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ε/ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ”, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΘΕΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Α-ΜΥ-ΝΑ* Η (ΔΙΑΖ) ΕΙΧΕ “ΠΙΑΣΜΕΝΗ” ΑΜΥΝΑ, ΚΕ… ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ! (ΚΑΛΑ ΤΑ “ΤΟΥΪΤ” ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΟΥΝΙΑ-ΝΚΑΡ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΩΔΕΣ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ; ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ)!

* ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ Ο ΦΕΤΕΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΜΑΤΙΑ”, ΚΛΠ, ΠΩΣ “Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΓΡΑΦΑΜΕ, ΜΕ ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ “!

ΑΥΤΗ Η ΤΡΥΠΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΜΥΝΑ, (ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ “ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ” “ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΛΑΡΙΟ”), ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ… “ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ” ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ!.. (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΝΑΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΒΑ ΤΕΡΜΑ)! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΠΏΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ; ΠΏΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;

ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΧΘΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΜΥΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Η ΟΜΑΔΑ “ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ”, ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!.. (ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ 0-1 ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΉΤΑΝ ΤΥΧΑΙΌ)!………

Δεν θα γράψουμε τίποτε για ποιούς αμυντικούς απαιτείται επειγόντως να έρθουν* στην Ομάδα μας! Άλλωστε δεν είναι η δουλειά μας! Παρ’ όλα αυτά πάντως, σε παρελθοντικά μας άρθρα εδώ, είχαμε αναφέρει το τί είδους αμυντικούς θέλει ο ΘΡΥΛΟΣ μας!.. Βολτάρετε στο “σάϊτ” μας / σας, βρείτε τα άρθρα μας και διαβάστε τα και πάλι!.. Πείτε μας εγωϊστές, πείτε μας όπως θέλετε, αλλά και ποδοσφαιρικώς (στα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας κυρίως), είμαστε πολύ μπροστά!..

* Από τους υφιστάμενους, μόνον ο νεο-αποκτηθείς Ορτέγκα είναι παίκτης για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!.. 

ΕΊΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ, (ΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΑΥΡΗΣ “ΜΑΦΙΑΣ”), ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ “ΑΓΓΙΞΕΙ” ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΉ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ!…

Δεν θα σας κουράσω άλλο!

Συγχαρητήρια στον Μπάουκ για την ΔΙΚΑΙΗ νίκη του, που χθες “του πήγαν όλα πρίμα”! Ούτε αυτοί δεν πίστευαν ότι είχαν απέναντί τους χθες ένα αμυντικώς “σκορποχώρι”, που φυσιολογικώς έκανε σκορποχώρι όλη την Ομάδα, που λεγόταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!.. (Ο… Τσαουσέσκου, στο τέλος, καθόταν και ξεφούσκωνε στον πάγκο, διότι ήξερε τί θα σήμαινε και τί θα του σούρνανε μετά, αν δεν κέρδιζε αυτόν τον χθεσινό ανύπαρκτο – λόγω αμύνης- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ)!.. 

Οφείλω, πριν σας “αφήσω”, να κάνω μνεία στον παικταρά ΦΟΡΤΟΥΝΗ, που ο Μαρτίνς (;;;;;;), κάποτε, ήθελε να “θάψει“!

Πολλά συγχαρητήρια, Κώστα! Α-ΞΙ-ΖΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΡΥΣΑΦΙ!

Και όμως! Η “ΜΑΦΙΑ” της ΕΠΟ των ΝΑΖΙ, των λαθρεμπόρων, των εκβιαστών και των πρακτόρων, ΦΊΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, αυτόν τον παικταρά τον “πέταξε” από την Εθνική “Κούλας” ή της… “Κούλας” και πάντως όχι της Ελλάδος, για χάρη του “Σπυριάρη” ή αλλιώς… Μάνταλου λεγομένου, ενός παίκτου, 20 τουλάχιστον κλάσεις κάτω απ’ αυτήν του Τρικαλινού!..

Επειδή είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, κάτι που σημαίνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΕΥΘΥΤΗΤΑ, ΚΥΜΠΑΡΙΛΙΚΙ, ΑΝΔΡΙΣΜΟ, ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΛΙΡΑ 100”, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΡΑΒΟ*!.. 

* ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ, Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΣΑΦΩΣ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!.. ΝΑΙ, ΦΙΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ Ε/ΚΟΛΟΧΑΝΕΊΟ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΚΑΜΙΑ ΡΕΑΛ, ΚΑΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕ, ΚΑΜΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!..

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, AYTON TON ΣΥΓΧΡΟΝΟ… ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΗΚΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΧΘΕΣ, ΡΕ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ” ΡΟΥΜΑΝΕ;

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

ΕΚΚΛΗΣΗ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΕ,

ΚΕ

ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ“!.. 

-/-