“Πεταμένα” Στο… Γραφείο!..

Φίλοι μου / μας!

1. Εκεί στον “ΣΚΑΪ” δεν έχετε άλλον σαν τον Τατσόπουλο να προωθεί τις… εκσυγχρονιστικές θέσεις σας για τους “ΛΟΑΤΚΙ” και γενικώς όλες τις εξ Εσπερίας ερχόμενες ή ελθούσες διαταχθείσες… “μεταρρυθμίσεις” και “βγάζετε” συνεχώς αυτόν; Κούρασε, αλλά και… κουράσατε!..

2. Αυτό έλλειπε, να άφηνε η Κ-Β της ΝΔ το Μπάουκ – Ολυμπιακός να γινόταν χωρίς φιλάθλους!..

3. Παλεύουν οι του “Σόρος” στην Σερβία να ανατρέψουν τον Ρωσόφιλο (;) Βούτσιτς, αλλά πέφτουν συνεχώς σε τοίχο!..

4. Τόσα χρόνια πολιτικός ο Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ!.. Και μόνον το γεγονός ότι και τώρα, στα σχεδόν 80 χρόνια του, έχει αυτήν την λαοφιλία, αλλά και τον φόβο του Ράμα που παλεύει να του “κλείσει το στόμα”, δείχνοντάς του μάλιστα ο Ελληνογενίτσαρος και μία πρωτοφανή ασέβεια, με το να θέλει, αίροντάς του την βουλευτική ασυλία, να τον φυλακίσει για… διαφθορά (εδώ γελάει όλη η κοινωνία, που ένας Μαφιόζος κυνηγάει για διαφθορά έναν… πολιτικό, και μάλιστα με το διαχρονικά αποδεδειγμένο ήθος του “Ψυχίατρου”, κατά το “βγάλε την σκούφια σου και βάρα με”), καταλαβαίνει κανείς το πόσο απήχηση είχε και συνεχίζει να έχει ο Μπερίσα στον αλβανικό λαό!..

Ο Ράμα στη προσπάθειά του να “τελειώσει” τον Μπερίσα, έχει -σημειώστε- τις αμερικανικές “πλάτες”!..

Δείτε, επίσης, το τί γίνεται στην αλβανική Βουλή το τελευταίο διάστημα και θα αντιληφθείτε το σημερινό πολιτικό… κλίμα στην Αλβανία, μια Αλβανία που θέλει να μπει στην Ευρώπη!.. Την μετατρέπουν, είτε σε γήπεδο, ανάβοντας καπνογόνα, φωνάζοντας, βρίζοντας, πλακώνοντας ο ένας τον άλλον, είτε σε νυχτερινό Κέντρο με μπράβους, αφού σειρά “Φουσκωτών” του Ελληνογενίτσαρου Π-Θ Ράμα (του “Ερντογάν των Βαλκανίων”, από πλευράς της πολυετούς παραμονής του στην εξουσία), καλύπτουν ως “πόρτα” το Προεδρείο της Βουλής!..

Τελικώς, είναι πολύ δύσκολο “προς λύση” πρόβλημα, ο εκπολιτισμός των ΑΛΒΑΝΩΝ γενικότερα!.. Ή όχι, λέτε; Στο μόνο που θα συμφωνούσαν όλοι τους εκεί μέσα και αμέσως θα σταμάταγαν να πλακώνονται, κλπ, θα ήταν μόνον η περίπτωση ένα αόρατο χέρι να πέταγε στην αίθουσα της Βουλής εκ-ρια ΛΕΚ, ή Ευρώ ή αμερικανικά Δολλάρια, οπότε όλοι θα έτρεχαν να μαζέψουν όσα περισσότερα θα μπορούσαν και έτσι θα… ειρήνευε και η ατμόσφαιρα, θα σταματούσε το κάθε φορά τελευταία επικρατούν πανδαιμόνιο!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Έ, Ράμα! Διάβασε! Αν το ζεύγος ΜΠΕΡΙΣΑ ήταν ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ, τότε και επί Χότζα, αλλά και μετά που o Μπερίσα κυβέρνησε την χώρα σας, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ, (με πρώτη την γυναίκα του), γεγονός που ξέρουν άπαντες, ήτοι την ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ τους!

Τώρα λοιπόν καταλαβαίνεις, γιατί ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ -ΑΛΛΗ ΜΙΑ – ΒΡΩΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ; [Για τον γαμπρό τους δεν ξέρω κάτι! Αλλά γιατί… κτυπάς τον “πατέρα”, αν σου… φταίνε πιθανές οικονομικές κατασκευαστικές… κομπίνες του, από γάμο της κόρης του,”γιού”; Ξαναλέω, δεν ξέρω για τον “γιό” του, παρά μόνον για το ΗΘΟΣ του ζεύγους των γονέων, για το οποίο είμαι κάθετος πως είναι άμεμπτο!

Πώς όμως, εσύ ο… Δημοκράτης και κυρίως ο μη… διεφθαρμένος (καλά “μην το παίρνεις και τοις μετρητοίς” αυτό), επιδεικνύεις τέτοια καθαρά ναζιστική συμπεριφορά, με την ολιστική άποψη περί “ομαδικής ευθύνης”; Ξαναγράφω! Αν (!) ο “γιός” (γαμπρός*) Μπερίσα έχει όντως διαπράξει απάτες, που δεν νομίζω]!..

* Ο Γαμπρός του Σ. ΜΠΕΡΙΣΑ ΜΑΛΤΑΖΙ, κατηγορείται πως αγόρασε γη στα Τίρανα και πως σήκωσε σ’ αυτήν μετά, με απάτες, 17 πολυκατοικίες στην πρωτεύουσα της χώρας, με τις “πλάτες” του πεθερού του!.. Καλά, το Κράτος σου Ράμα πού ήταν τότε;

5. Τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, θα αρχίσουν επχ-σεις κατά των Χούτι της Υεμένης, ένα από τα μέτωπα των Ισραηλινών, ενώ σύντομα επίσης αναμένεται να “ανοίξει” και το μέτωπο του Λιβάνου, όπου μέχρι σήμερα οι Ιρανοί της “Χιζμπολλάχ” (“Κόμμα του Θεού”), κάνουν ακόμα “πάρτι”!..

6. Ο Αρχηγός της “ΧΑΜΑΣ” Ισμαήλ ΧΑΝΙΓΙΕ δήλωσε, προ ημερών, πως στην Γάζα “δεν θα υπάρξει λύση, χωρίς την Χαμάς”!..

Μιλάει, δυστυχώς, ακόμα ο – ίσως – πιο βασικός, ο – ίσως – Νο “1” διαλυτικός παράγων του “Παλαιστινιακού”, αυτός που κατέστρεψε, αλλά και είχε μετατρέψει σε δούλους του, τους Παλαιστινίους της Γάζας, μιλάει αυτός που, κατά πάσα πιθανότητα, “οι μέρες του είναι μετρημένες”!.. Είθε!..

Είδατε τί δήλωσαν οι Ιρανοί για την ενέργεια της “ΧΑΜΑΣ”, της 07-10-2023, ασχέτως της αρνήσεως – διαψεύσεως της τρομοκρατικής αυτής Οργανώσεως που ακολούθησε; “Εμείς ήμασταν αυτοί που παρεκίνησαν τους Παλαιστινίους”, κλπ!..

Αποδείχθηκε, περιτράνως πλέον, πως “πίσω” από την μείζονα αυτή σφαγή των Ισραηλινών, αμάχων και ενστόλων, βρισκόταν το “Τρίο… Τρόμος”, ήτοι το Ιράν, η Ρωσία και η Τουρκία, με γνώση (έστω και όχι τόσο σαφή), της Κίνας! Θα θυμάστε τί γράφαμε! Να μας ακούτε λοιπόν!..

7.  Τί λες, ρε δικηγορική αλητεία… Λύτρα! Δηλαδή ο πελάτης σου δεν ήξερε ότι όταν ρίχνεις… πέτρα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πού αυτή θα καταλήξει; Το ίδιο και χειρότερο δεν είναι και με την… ν/φωτοβολίδα, όταν κάποιος την πετάξει, έστω και μη στοχεύοντας άνθρωπο, αν δεχθούμε ότι κάτι τέτοιο συνέβη, που δεν συνέβη!..

Ένας 18χρονος, όσο και να μην έχει ακούσει τίποτα στην ζωή του, (εννοώ κάτι που θα εμπόδιζε την μετατροπή του σε… ζώο, στα Σχολεία, αν πήγε, στην οικογένειά του, κλπ) δεν είναι… μπούλης και όλο και κάτι θα έχει ακούσει σχετικά!.. Ρε, ουστ!..

Αλήθεια! Πού “τα βρήκε” τα χρήματα η οικογένεια του νεαρού φονιά, ώστε να “αγοράσει” Δικηγόρο “Α’ Γραμμής”, σαν εσένα; Ή τον ανέλαβες από τα… αγνά σου αισθήματα και μόνον;

8. Προσέξατε ο μισέλληνας Γερμανός Καγκελάριος και άτυπος Ευρωπαίος Π-Θ, Σολτς, τί έκανε, όταν ο Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ. δήλωσε στις Βρυξέλλες ότι αν… , κλπ, οι Αλβανοί… , κλπ, (“υπόθεση Μπελέρη”), τότε η Ελλάς, την επομένη, και κρίσιμη, φορά, δεν (!) θα ψηφίσει “ΥΠΕΡ”, για την ένταξη της Αλβανίας στην “ΕΕ”, κλπ;

Ο Σολτς λοιπόν προσπάθησε να υπερπηδήσει το ελληνικό αυτό εμπόδιο, με σχηματισμό “Ειδικής Πλειοψηφίας”!..

Αυτοί είναι και κατ’ εμάς θα είναι πάντα οι διαχρονικά… Βάνδαλοι μισέλληνες Γερμανοί, απέναντι στους Έλληνες! Πάει ο Ε/Π-Θ στην χώρα τους, τους σέβεται απολύτως πάντα, τους μιλάει μέχρι και στην γλώσσα τους για να τους το δείξει και με αυτόν τον τρόπο, τους υποστηρίζει ή αν θέλετε συντάσσεται μαζί τους στα όσα αυτοί κάθε φορά θέλουν, ζητούν, κλπ, αλλά αυτοί όλο… μαχαιριές στις ελληνικές… “πλάτες”!.. Είναι σαν να μας λένε, στο πρόσωπο του Π-Θ μας, πως “Έλληνες, σας γράφουμε στα παπάρια μας”!

Σε αντίθεση, τις προάλλες που είχε πάει ο ΡΤΕ στο Βερολίνο και στην κοινή συνέντευξη Τύπου (Σολτς – ΡΤΕ), όπου ο ΡΤΕ έρριξε, ευσχήμως βεβαίως, αλλά το έρριξε, … “χεσίδι” στην Γερμανία δια του Σολτς, ο Σολτς εσιώπησε… εμφαντικά!.. Βλέπετε η Τουρκία “έχει την Γεωγραφία”, ενώ και η πολιτική του “Κατεύθυνση προς την Ανατολή” / ” Richtung (nach) Οsten” του Κάϊζερ, κατά τον 19ο αι. και του Βίλλι ΜΠΡΑΝΤ τον 20αι. , ισχύει ακόμα για την ατμομηχανή του ευρωπαϊκού… τρένου, Γερμανία!..

Ο λόγος, αυτήν την φορά, που η Γερμανία μας φέρθηκε έτσι δια του Καγκελαρίου της, είναι οι γερμανικές επενδύσεις που πρόκειται να “μπουν” σύντομα στη  Αλβανία, κατόπιν της σχετικής προσφάτου συμφωνίας των 2 χωρών (Αλβανία – Γερμανία), αν δεν σφάλλω, κυρίως, στον κατασκευαστικό τομέα!..

9. Ο μόλις συγχωρεθείς Σόϊμπλε (81 +), ήταν ένα από τα “πρώτα… βιολιά” των “Διεθνών Εβραίων” στον σχεδιασμό αυτών για ε/χρεοκοπία αρχσικώς και για μια νέα 100ετή υποθήκη της χώρας μας με ένα νέο δάνειο 100 ετίας!

Αν δεν σας αρέσουν τα… βιολιά, αλλάξτε την φράση σε, “το καλύτερο 45 άρι πιστόλι τους”!..

10. Αξίζει, πχ ο… “Άτλαντας” Αφτιάς να παίζει συνεχώς στις εκπομπές του, τα όσα, “φοβερά και τρομερά”, είπε πρόσφατα στην Βουλή ο Υπουργός Φλωρίδης, ώστε να δουν και να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες, τί έκανε ο “Σόρος-Σύριζα”, όταν κυβέρνησε, στην Δικαιοσύνη, με τους “Κώδικες”, κλπ!..

Και μετά ψάχνουμε για… Ασφάλεια και Δικαιοσύνη στην χώρα! Ο Τσιάρας, κατά την 1η 4ετία της ΝΔ ήταν “όλα στα παπάρια του”, οπότε φτάσαμε στον πανάξιο και γνώστη Φλωρίδη, (από μια οικογένεια Ελλήνων με ήθος, δημοκρατικότητα και αγνό πατριωτισμό), να καλείται σήμερα να “καθαρίσει”, κυριολεκτικώς, την “κόπρο του Αυγείου” στην Δικαιοσύνη, βάζοντάς την σε μια τάξη!.. Οψόμεθα!..

11. Τελικώς δεν θα έρθουν 1/2 εκ-ριο Πακιστανοί φίλοι μας για.. εργάτες, αλλά… Μολδαβοί; Αν αυτό που διαβάσαμε είναι αλήθεια, τότε… “κάτι είναι και αυτό”!..

Τί κρίμα, Κε Σοχράμπ, Κε Πακιστανέ Υπουργέ!..

Να θυμίσω πως, μόλις πρόσφατα, η Μολδαβία, μαζί με τη Ουκρανία, έλαβαν από την “ΕΕ” το καθεστώς της “υπό ένταξιν χώρας”, ενώ δόθηκε χρονικός ορίζοντας στην “Β-Ε”, ώστε αυτή να συμμορφωθεί με τα “Κριτήρια της Κοπεγχάγης”!..

12. Ο Τ/βουλευτής Χασάν ΜΠΙΤΜΕΖ, ο οποίος έπαθε ανακοπή στην τ/Βουλή και μετά από ελάχιστες ημέρες πέθανε σε Νοσοκομείο της Άγκυρας, πρέπει να ήταν καλός άνθρωπος, “άνθρωπος του Θεού”!

Γιατί το γράφουμε αυτό;

Διότι “έπαθε” την στιγμή που ολοκλήρωσε τον λόγο του, λόγο που έκλεισε με την φράση, “ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ”!.. Πράγματι “χαιρέτησε”, αλλά όχι μόνον τους συναδέλφους του Τ/Βουλευτές, αλλά… γενικότερα!.. Άκρως συγκινητικό!..

13. Πτέραρχος Γεωργούσης! Ένας των “δικτυωμένων” στα Κανάλια ή “και (!) στα Κανάλια” αποστράτων στρατιωτικών! Δήλωσε λοιπόν, ερωτώμενος, στον “ΣΚΑΪ”, σχετικώς με τους 500.000 Πακιστανούς, που δυνητικώς μπορεί να γίνουν σύντομα… συμπολίτες μας: “Μα τότε θα μιλάγαμε για μειονότητα”!

Μάλιστα!

Αν δεχθούμε το ουσιαστικό που αναφέρατε, Κε Πτέραρχε, έστω και με ελληνική (!) εντός σας διάθεση, (όπως το αυτό, και πριν από εσάς, έπραξε και η Κα Μπακογιάννη αναφερόμενη στο ίδιο ουσιαστικό), τότε πόσες ακριβώς… μειονότητες έχουμε σήμερα στην Πατρίδα μας; (Εθνικές, θρησκευτικές, κοινωνικές, όπως πχ αυτή των “ΛΟΑΤΚΙ”, κλπ)! Θα θέλατε να μας πείτε;

Εμείς, πάντως, ξέρουμε πως μόνον μια μειονότητα υπάρχει στην χώρα μας και πως αυτή είναι η θρησκευτική (μουσουλμανική) της Θράκης μας, των εκεί… συμπολιτών μας, που θα έλεγε και ο… Π-Θ μας!..

Θα μπορούσαμε ακόμα να σας ρωτάγαμε… αλλιώς / κάτι άλλο! Γνωρίζοντας τα εκ-ρια των ξένων που είναι στην χώρα μας, θα θέλατε, Κε Πτέραρχε, να μας πείτε πόσες… δυνητικές μειονότητες έχουμε σήμερα στην Ελλάδα;

14. “Από τον έχοντα”, Κε Μαζανίτη και όχι “από τον… έχων”!.. Μας υποχρεώσατε να ρίξουμε… ξηροκάρπια στην οθόνη της… συμπαθητικής Τ/Ο μας!..

15. Σταματείστε, ρε σεις Τούρκοι, την προπαγάνδα με τα δήθεν… “Ματωμένα Χριστούγεννα” πριν από 60 χρόνια στην Κύπρο, ευθύνη που ρίχνεται στους Ε/Κ, όταν πια ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ, ΔΙΑ ΤΩΝ “ΜΥ” ΣΑΣ!..

Απ’ όλη την προπαγανδιστική και γεμάτη μίσος εκπομπή σας που είδαμε, “κρατάμε” (που θα έλεγε και ο “δικός μας” Αφτιάς), στο μυαλό μας, την ομορφιά της δημ/φου σας και παρουσιάστριας της υπόψη εκπομπής, Κας ΦΟΥΛΙΑΣ, αν θυμόμαστε καλά το όνομά της!..

16. Οι δήθεν ακτιβιστές, έξω από τον χώρο των συζητήσεων για το κλίμα και τα σχετικά, πρόσφατα στο Ντουμπάϊ, άτομα που φώναζαν για την “Κλιματική Αλλαγή” και ουσιαστικά υπέρ των όσων προωθούσαν και ήθελαν για το κλίμα οι Η.Π.Α. (“Διεθνείς Εβραίοι” “από πίσω”, κλπ), απέναντι στις… αντιστεκόμενες σθεναρά πετρελαιοπαραγωγές χώρες, ήσαν πληρωμένα “πρακτοράκια”, κάτι σαν εκείνη την μικρούλα κακάσχημη Σουηδέζα (;) δήθεν ακτιβίστρια, που την έκαναν οι “CIA πράκτορες”, των ελεγχόμενων παγκοσμίως από τους Κοσμοκυρίαρχους “ΜΜΕ”, καθημερινό μέρος των ειδήσεων, προκειμένου να “περάσουν” και να πείσουν για τα “πιστεύω” τους σχετικά με  το κλίμα, κλπ, κυρίως να πείσουν τους χαχόλους των διαφόρων λαών!

17. Ο ομοιάζων και στην μούρη ακόμα στον Χίτλερ, ΡΤΕ, (αν του “βάλλεις” μουστάκι σαν του Χίτλερ), ένας από τους τελευταίους μεγάλους ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ αυτής της Γης, ηγέτης μιας διαχρονικά “καθαρά” ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ονόμασε και χαρακτήρισε “Χίτλερ”, τον Π-Θ του Ισραήλ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!.. Και πάλι ισχύει το: “Βγάλλε την σκούφια σου και βάρα με”!..

18. Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: “Η Γάζα δεν θα γίνει ποτέ πια ΧΑΜΑΣ-ΤΑΝ ή ΦΑΤΑΧ-Ι-ΣΤΑΝ”!..

Να λοιπόν, ένας ακόμα λόγος, να μισείται γενικώς, ακόμα περισσότερο, ο Ι/Π-Θ και Πρόεδρος του Ι/”Πολεμικού Συμβουλίου”, από τους Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές και ευρύτερα απ’ όλους τους εχθρούς του Ισραήλ!..

19. Ανδρέας ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τον ακούμε σταθερά! Ορθή σκέψη ευρύτερα! Σωστός και με τα όσα είπε για τα 12 ΝΜ!..

20. Ρε συ Βελόπουλε! Σε ακούσαμε να λες πως δεν έχεις Κανάλια, κλπ! Καλά, το “ΑΛΤΕΡ” τίνος είναι; Δεν είναι και αυτό του αφεντικού σου Σαββίδη, όπως το “ΟΡΕΝ”; Εκεί δεν βγαίνουν οι δικοί σου, με καθημερινές εκπομπές, κλπ;

Επίσης! Επειδή έκανες… πρόστυχη προπαγάνδα με το “ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ”, που έλεγαν, αλλά και λένε ακόμα (!) κάποιοι των Ελλήνων φιλάθλων, για τους οπαδούς του Μπάουκ, θες να μας πεις αν σταμάτησαν να σηκώνουν πια Βουλγαρικές σημαίες στην Θ”4″ των φανατικών της Ομάδος σου Μπάουκ, οι φανατικοί της, και επίσης γιατί δεν παίζεται πια το “Μακεδονία Ξακουστή”, από τα μεγάφωνα του γηπέδου της Τούμπας;

Άστο καλύτερα, Βελόπουλε, διότι αν (!) ανοίξουμε το θέμα αυτό με το “ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ”, θα κλαις στο τέλος! Άστο! Δεν σε / σας συμφέρει και “μην το πιάνεις”, διότι δεν είναι όλοι οι ακροατές σου άσχετοι ή χαχόλοι!.. Προσοχή λοιπόν!..

21. “Ξελαμπικάζ”:

Η μαύρη βίβλος της… εξυγίανσης!

Η μαύρη βίβλος της... εξυγίανσης!
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 

*** Σατανάς ο Ατζούν. Έσπρωξε τον Φατίχ Τερίμ στον Πάο, δοκιμαστικά μέχρι το καλοκαίρι. Και αν δεν πιάσει, θα τον ρίξει στο SURVIVOR, να τρώει μερμήγκια και κατσαρίδες ***

*** Το ότι τα περισσότερα από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κυκλοφορούν με τζιπάρες των 200.000, είναι σίγουρα σύμπτωση.

* Το γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι τζιπάρες είναι νοικιασμένες από ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, είναι ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

* Το γεγονός ότι το αφεντικό της εταιρείας είναι στενός φίλος και συνεργάτης του αφεντικού της Αεκ, είναι ένα … bonus στις συμπτώσεις. Αυτά … ***

*** Α, μια και πιάσαμε τις συμπτώσεις. Να άλλη μία : Οοοολοι οι ΒΛΑΧΟΠΡΟΕΔΡΟΙ, πού ζουν περισσότερο χρόνο στην Αθήνα, παρά στα χωριά τους, μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο…

  • Φυσικά, αυτό γινόταν ανέκαθεν, αλλά … άντε μετά να μην ψηφίζεις αυτά πού σου λένε να ψηφίσεις ! ***

*** Το μόνο «κακό», άς το πούμε, σ’ αυτή την ιστορία, είναι ότι μέσα στους 38 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΔ !

Ας περιμένουμε όμως, μήπως έχουμε και … δεύτερη πράξη. ***

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ «ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ» ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 10ΕΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ :

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ … «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ»

ΝΤΟΥ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 2013

*** Ευκαιρία για τη στήλη, το «κενό» αγωνιστικής επικαιρότητας της εορταστικής περιόδου για να ξεκινήσει μία πλήρης καταγραφή των περιπτώσεων βίας, τραμπουκισμών και εγκληματικών συμπεριφορών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από το 2013 και μετά.

*** Και γιατί από το 2013 και μετά; Για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί ήταν η χρονιά πού αποφάσισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ξαναμπεί στην ΑΕΚ (αφού πρώτα την έριξε στη Γ’ Εθνική μαζί με την ORIGINAL για να την “καθαρίσει” από χρέη)

*** Και δεύτερον, επειδή ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ξεκίνησε η δράση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( υπό τον παραπειστικό τίτλο «εξυγίανση» ) , πού τελικά αποδείχθηκε κομβική για την ιστορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πάρτε λοιπόν μολύβι και χαρτί και ξεκινάμε:

*** 20 Αυγούστου 2013 στη Φυλή, ο παλιός διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ Δημήτρης Καλύβας δέχεται επίθεση μετά ξυλοδαρμού. Ουδέποτε κάποιος λογοδότησε γι’ αυτή την επίθεση, μετά ξυλοδαρμού στη Δικαιοσύνη. Ούτε βέβαια και τα γνωστά ΑΡΔοΜέσα έδωσαν έκταση στο γεγονός. Η … «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» είχε μόλις ξεκινήσει.

*** Ακολούθησε η επίθεση στο νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θόδωρο Κουρίδη στο Κερατσίνι στις 10 Οκτωβρίου 2013. Οι δράστες φώναζαν “είμαστε από τη Θύρα 13”, σύμφωνα με το θύμα. Πάλι καλά που δεν άφησαν και τη διεύθυνση του σπιτιού τους…

*** Τρίτη και τελευταία επίθεση στη σειρά της χρονιάς έγινε με σφαίρες στην επιχείρηση του μέλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιου Κοτσώνη, στον Άλιμο, στις 28 Δεκεμβρίου 2013.

*** Σεφτέ της νέας χρονιάς με επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, υπεύθυνο για τον ορισμό διαιτητών σε Β’ και Γ’ Εθνική (στη Γ’ Εθνική έπαιζε τότε η ΑΕΚ), Γιάννη Τσαχειλίδη, στο Παλαιό Φάληρο στις 24 Ιανουαρίου 2014. Υπήρξαν καταθέσεις του θύματος και μελών της ΕΠΟ στον εισαγγελέα κατά του Μελισσανίδη, ως φυσικού και ηθικού αυτουργού της επίθεσης, αλλά η τύχη αυτών των καταθέσεων αγνοείται.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΣΤΟΥΠΑΣ – ΜΠΟΥΤΖΙΩΛΗΣ

*** Φωτιά στο κατάστημα του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, στις 18 Μαΐου 2014 στη Χαλκίδα. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι πριν την επίθεση, δέχτηκε απειλές όχι μόνον αυτός, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

*** Δολοφονική επίθεση εναντίον του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργου Στούπα, έξω από τα γραφεία της ένωσης των ομάδων της Football League (εκεί έπαιζε η ΑΕΚ τότε), στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.

*** Απειλές κι εκβιασμοί στον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάση Μπουτζιώλη, με αφορμή τον ορισμό ενός διαιτητή από την Ένωσή του στο παιχνίδι Παναιγιάλειος-ΑΕΚ της Football League στις 9 Οκτωβρίου 2014. Υπήρξε μάλιστα και στοχοποίησή του από δημοσιογραφικό όργανο της ΠΑΕ ΑΕΚ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

*** Επίθεση με λοστό κι απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο, στον Κολωνό στις 13 Νοεμβρίου 2014. Ο Ζωγράφος διακομίζεται στον Ευαγγελισμό, γλυτώνει από θαύμα και καταθέτει ότι ο Μελισσανίδης του τηλεφώνησε πριν την επίθεση που δέχτηκε και τον απειλούσε ότι θα τον πετάξει στη θάλασσα. Ο εισαγγελέας Σιμιτζόγλου, κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, έθεσε τις καταγγελίες Ζωγράφου στο αρχείο

ΣΑΡΡΗΣ – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

*** Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδας με τα Νησιά Φερόες, καταγγέλλει στη δημόσια τηλεόραση στις 14 Νοεμβρίου 2014, μία μόλις ημέρα μετά τη δολοφονική επίθεση στο Ζωγράφο, ότι και ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Χιού Ντάλας είχε δεχτεί τηλεφωνικές απειλές από άγνωστο.

*** Παραμονή του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 10 Μαρτίου 2015, “άγνωστοι” πετούν φέιγ-βολάν με απειλητικό περιεχόμενο στο σπίτι του διαιτητή της αναμέτρησης Καλογερόπουλου

ΖΩΓΡΑΦΟΣ (2)

*** Στις 23 Μαΐου 2015 ανεβαίνουν στο youtube υποκλαπείσες ιδιωτικές συνομιλίες του αρχιδιαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου, οι οποίες προέρχονται από κοριό που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό του. Παρά το ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εισαγγελική έρευνα, αφού έχουν ανακτηθεί παρανόμως και παρά το εμφανέστατο μοντάζ, η τηλεοπτική “Δίκη στον ΣΚΑΙ” αναμεταδίδει τις συνομιλίες, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ποιος έβαλε τον κοριό στο αυτοκίνητο του Ζωγράφου παραμένει αναπάντητο ερώτημα.

ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ

*** Την παραμονή του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, “άγνωστοι” πετούν κροτίδες, λαδομπογιές και 10 φέιγ-βολάν στο σπίτι του μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη στο Μπραχάμι.

*** Στα φέιγ-βολάν αναγράφεται το σύνθημα “ξέρουμε πού μένεις, υπάλληλε του Φαταούλ” και βεβαίως αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει το sdna.gr, βγάζοντας και φωτογραφίες από το σπίτι δημοσίως (μην τύχει και δεν μάθει κανείς πού ακριβώς είναι), το οποίο sdna.gr πρωτοστατεί τις προηγούμενες του παιχνιδιού μέρες σε “αποκαλύψεις” τύπου “ο διαιτητής Κύζας θα μείνει στο ξενοδοχείο Theoxenia στον Πειραιά, μέγα σκάνδαλο”.

*** ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Vs ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ !

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

*** Απολύτως ακριβής η μεγάλη αποκάλυψη του Κώστα Νικολακόπουλου στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ότι ο Αλέξης Κούγιας για λογαριασμό του Ολυμπιακού ετοιμάζει ΜΗΝΥΣΗ με κατηγορίες για σύσταση ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ στο ποδόσφαιρο εναντίον ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΚΤΩ ΑΤΟΜΩΝ !

*** Και θα προσθέσω ότι κάτι μικρές πινελιές μένουν για να ολοκληρωθεί η μήνυση πού σημαίνει ότι ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ, οπότε οι εξελίξεις θα είναι ΑΛΥΣΣΙΔΩΤΕΣ και ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ ! Είμαι βέβαιος και … ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ συνάμα !

*** Τώρα θα μου πείτε, είναι δυνατόν μία σύγκρουση να είναι … απολαυστική ; Και σας απαντώ, ΝΑΙ με κεφαλαία. Οχι γιά όλους, βέβαια, αφού αυτοί πού θα βρίσκονταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ αποκλείεται να … απολαύσουν τα δρώμενα και τις συνέπειες. Για όλους εμάς όμως πού βρισκόμαστε στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (κλεμμένο απ’ τον Κούλη αυτό ), θα είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ.

*** Να προσθέσω μόνο ότι κάτι μικρές πινελιές μένουν για να ολοκληρωθεί η μήνυση πού σημαίνει ότι ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ, οπότε οι εξελίξεις θα είναι ΑΛΥΣΣΙΔΩΤΕΣ και ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΕΙΣ !

*** Σύμφωνα με κάποιες ακόμη πληροφορίες, την … τιμητική του σ’ αυτή τη μηνυτήρια αναφορά θα έχει το … πλήρωμα του καραβιού στού Γουδή ! Μιλάμε και για Εκτελεστικάριους και για στελέχη και … βάλτε να ‘χετε ! Φυσικά, θα υπάρχουν και πρόσωπα από τη διαιτησία, όπως και επιφανή μέλη της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.***

-/-

Νο “2” ΑΡΘΡΟ

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 

*** Ρε δεν πα’ να τον σκυλοβρίζουν χιλιάδες ΕΚ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ οπαδών του Πάο ; Αφού πήρε τα … συγχαρητήρια του Ερντογάν, δεν τρέχει κάστανο ***

*** Ακόμα και τον Μανώλη τον Κωστίδη να ρωτήσετε, πού είναι Αεκτζής, θα συμφωνεί κι’ αυτός ανεπιφύλαχτα με την πρόσληψη του μπακλαβά ***

*** «Πάρτε όποιον Τούρκο προπονητή ή παίκτη θέλετε, κάντε φιλο-τουρκική πολιτική όσο θέλετε … Το γήπεδο στο Βοτανικό μόνο μην βγάλετε … Κεμάλ Ατατούρκ» ( Sokratisk Pterneas ) ***

*** «Εγώ πάντως ησύχασα. Ο Ερντογάν το ενέκρινε και έδωσε το Ο.Κ. Τουλάχιστον όσο θα είναι στον βάζελο οι Αταμάν και Τερίμ, δεν θα έχουμε παραβιάσεις στο ελληνικό FIR” ( Dimitri Malitsis ) ***

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

( Μέρος 2ο )

ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2016 :

– ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΤΗ ΤΖΙΜΠΛΑΚΗ

– ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΣΑΡΡΗ

– ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΛΙΒΑ

– ΤΟ … ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ

– ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΒΟΗΘΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

– ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ κ.α.

*** Στις 16 Νοεμβρίου 2015, “άγνωστοι” γράφουν υβριστικά κι απειλητικά συνθήματα στο Μπραχάμι, κάτω από το σπίτι του εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος τόλμησε να υιοθετήσει την πρόταση του εισαγγελέα Πούλιου και να εισηγηθεί στο Συμβούλιο Εφετών την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις κατηγορίες για το Coriopolis=στημένα ματς του 2011, με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί από τη “Δίκη στον ΣΚΑΙ” και το sdna.gr. Εννοείται πως το sdna.gr δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι του Τζιμπλάκη, ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα το πού ακριβώς είναι.

*** Στις 9 Δεκεμβρίου 2015 ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής δέχεται τηλεφωνικές απειλές κι εκβιάζεται από “άγνωστο”, ώστε να πάει να καταθέσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”. Η τύχη της καταγγελίας Σαρρή αγνοείται έκτοτε.

*** Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 “άγνωστοι” ρίχνουν τρείς σφαίρες στο δικηγόρο Αργύρη Λίβα στο Παλαιό Φάληρο και τον παρατούν αιμόφυρτο κι ετοιμοθάνατο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, με ραδιοφωνική του παρέμβαση λίγες μέρες μετά την επίθεση επικηρύσσει τους δράστες με 300.000 ευρώ, αλλά σχεδόν έναν χρόνο αργότερα κανείς δεν ασχολείται με το περιστατικό.

16) Στις 22 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣΑ στο ξενοδοχείο Χίλτον στα Ιλίσια, οπαδοί του ΠΑΟ που διαδήλωναν κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Κοντονή, ο οποίος έκλεισε τη Θύρα 13 κι επρόκειτο να παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπουκάρουν στο χώρο και τραμπουκίζουν μέλη της Ένωσης.

*** Στις 13 Φεβρουαρίου 2016, στο περιθώριο του παιχνιδιού ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη Superleague στο ΟΑΚΑ, ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος καταγγέλλει : “Στο 30′ του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος ρωτώντας τον σε έντονο ύφος -αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω. Γαμώ την συμμορία σας-“.

*** Μετά το τέλος του ημιχρόνου κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντας του: “Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας”. Όλα αυτά καταγράφονται στο φύλλο αγώνος. *** Λίγες μέρες αργότερα, ξημερώματα 5 προς 6 Μαρτίου 2016, “άγνωστοι” τοποθετούν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της μητέρας του Κύρκου στην Ανατολή Ιωαννίνων. Η περιβόητη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ της κυρίας Λουίζας-Γλυκερίας Ιωαννίδου απαλλάσσει τον Μελισσανίδη και όλα καλά.

*** Στις 18 Απριλίου 2016, σε σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ από το γειτονικό σύνδεσμο της Θύρας 13 κάνουν “ντου” και τραυματίζουν τρείς βοηθούς διαιτησίας, τους Σαμοΐλη-Κουντουρέλη-Τουμπακάρη. Φυσικά για την Ασφάλεια οι δράστες παραμένουν “άγνωστοι”

*** Στις 27 Απριλίου 2016 ο διαιτητής Κύζας στέλνει έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ, στην οποία ισχυρίζεται ότι πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί εκείνη την ημέρα και τον οποίο επρόκειτο να διευθύνει ο ίδιος, του τηλεφώνησε κάποιος “Μελισσανίδης” και τον απείλησε. Η τύχη κι αυτής της καταγγελίας αγνοείται.

*** Στις 12 Μαΐου 2016 ο ταξίαρχος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζησιμόπουλος, ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου που παραθέτει την εξάρθρωση μιας συμμορίας που εμπλέκεται σε εμπρησμούς αυτοκινήτων κι έχει διασυνδέσεις με τη ρωσική μαφία. Μέλος της είναι ο εν ενεργεία υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης, που σχετίζεται με την ανατίναξη των αυτοκινήτων του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε, Γιάννη Ευαγγελόπουλου.

*** Αύριο το 3ο μέρος … ( πρώτα ο Θεός ) ***

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΘΑ «ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ» ΓΙΑ ΤΕΡΙΜ !

*** Πέρα από ό,τι άλλο εξωαγωνιστικό, θεωρώ ότι η απόφαση του Αλαφούζου να αλλάξει ΤΩΡΑ, δηλαδή πάνω στις γιορτές, προπονητή, είχε και λογικό υπόβαθρο. Δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο Τερίμ, αλλά γενικότερα στην αλλαγή προπονητή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

*** Λέω λοιπόν, ότι οι δύο επόμενοι αγώνες του Πάο για το πρωτάθλημα, γίνονται και οι δύο στη Λεωφόρο και με το δυνατόν πιο «σίγουρους» αντιπάλους ! Ο πρώτος, την ερχόμενη Τετάρτη με τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα και ο δεύτερος την άλλη Κυριακή με τον Παναιτωλικό !

*** Μιλάμε δηλαδή για ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για οποιονδήποτε προπονητή και βεβαίως και για τον Τούρκο Τερίμ. Αν, για παράδειγμα, η ομάδα εκμεταλλευτεί την δεδομένη αδυναμία του αντιπάλου στο πρώτο παιχνίδι και πετύχει νίκη με ευρύ σκορ, θα ήταν ό,τι το καλύτερο για τον νέο προπονητή.

*** Πόσο μάλλον αν είναι να ακολουθήσει και δεύτερη άνετη νίκη, οπότε ο προπονητής θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους αναγνώρισης από τους οπαδούς και ειδικά εκείνους πού εντυπωσιάζονται πιο εύκολα.

*** Υπερήφανα Γιάννινα λοιπόν και τιμημένε Παναιτωλικέ, εστέ έτοιμοι ! Κάντε ένα μπανάκι, ξυριστείτε, φρεσκαριστείτε, αρωματιστείτε και ετοιμαστείτε, Εσείς θα είστε οι … «εκλεκτοί» πρώτοι μιάς κοσμοϊστορικής διακρατικής συμφωνίας.

*** Ελπίζω να με αντιλαμβάνεσθε … ***

ΚΑΙ «ΝΑΡΚΟ-ΣΥΝΟΔΟΣ» ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ;

*** Περιπτώσεις σαν αυτή πού θα διαβάσετε τώρα, δεν θα λείπουν από τον βαρύ όγκο των εγκαλουμένων. Μιλάμε για την περίπτωση παράγοντα επαρχιακής ΕΠΣ πού συνελήφθη σχετικά πρόσφατα για κατοχή ναρκωτικών, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει να συνοδεύει συχνά εθνικές ομάδες υποδομής, σε ταξίδια τους στο εξωτερικό ! ***

22. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ, ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!.. 

Αναφέρθηκε ότι οι ΗΠΑ και η MOSSAD είχαν ρόλο στις προδοτικές επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, κατά τις οποίες 12 στρατιώτες μας έγιναν “μάρτυρες”, μέσα σε δύο ημέρες. Ενώ οι τρομοκράτες περνούσαν ειδική εκπαίδευση από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, οι θέσεις των βάσεών μας μεταδόθηκαν στους προδότες μέσω δορυφόρου.

25.12.2023
Αποκαλύφθηκε ποιές δυνάμεις κρύβονται πίσω από τις προδοτικές επιθέσεις, που ράγισαν την καρδιά της Τουρκίας τις τελευταίες δύο ημέρες. Το σχέδιο των τρομοκρατών να διεισδύσουν στις περιοχές των βάσεων στο βόρειο Ιράκ έγινε στη Συρία. Στη συνάντηση των τρομοκρατών στο Qamishli, ελήφθη απόφαση δράσης για 7 σημεία στις περιοχές Zap, Hakurk, Gara και Metina.

Οι τρομοκράτες με την κωδική ονομασία Welat, Hüseyin και Helmet, οι οποίοι ηγήθηκαν της επίθεσης, μεταφέρθηκαν στο Sinjar μαζί με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τα όπλα τους από τη στρατιωτική βάση Rubaria στο Dirbesiye του Qamishli.

Ο Mithat Işık, ένας από τους απόστρατους διοικητές των Ειδικών Δυνάμεων, δήλωσε : «Ο Συνασπισμός και το PKK-YPG πραγματοποίησαν την άσκηση της επίθεσης στο Ιράκ στη Συρία. “Μετά τις ασκήσεις στο Deir ez-Zor και το Qamishli, έβαλαν τους τρομοκράτες με σύγχρονο στρατιωτικό εξοπλισμό και υποστήριξη GPS, συμπεριλαμβανομένων κιαλι νυχτερινής όρασης και χιονοπλοϊκών βαρκών”, είπε.

Πηγές πεδίου δήλωσαν ότι ένας Ισραηλινός συνταγματάρχης που στάθμευε στη βόρεια Συρία και τρεις πράκτορες της “MOSSAD” ανέλαβαν ενεργό ρόλο στη διαδικασία εκπαίδευσης και επίθεσης. 

Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ PKK

Λίγες ημέρες πριν από την επίθεση του PKK στο Ιράκ, ο διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ Μάικλ Κορέλα ήρθε στο Καμισλί που ελέγχεται από το PKK. Ο Κορέλα, ο οποίος επισκέφτηκε την γραμμή κατοχής τις ημέρες που συνεχίζονταν οι μυστηριώδεις ασκήσεις του PKK-YPG και των δυνάμεων του συνασπισμού, υποσχέθηκε υποστήριξη στον ηγέτη της τρομοκρατίας Φερχάτ Αμπντί Σαχίν.

Ο απόστρατος διοικητής Mithat Işık είπε: «Με τις επιθέσεις στο Ιράκ αποκαλύφθηκε ότι η Τουρκία ήταν ο στόχος των ασκήσεων στη Συρία».

Εφιστώντας την προσοχή στα όπλα και τον εξοπλισμό που έχουν συσσωρεύσει οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στη Συρία, εδώ και 8 χρόνια, ο Işık είπε:

«Οι δυτικές δυνάμεις ενοχλούνται από την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Τουρκία στην περιοχή. Φέτος, ο στρατός μας αποφάσισε να μην αποσυρθεί από τις περιοχές προσωρινής βάσης που εκκενώνει κάθε χειμώνα. Το τρομοκρατικό μέτωπο είδε το χιόνι και τη χιονοθύελλα ως ευκαιρία. Παρασχέθηκε αδιάλειπτη δορυφορική υποστήριξη σε τρομοκράτες που έλαβαν εκπαίδευση, όπλα, πυρομαχικά και εξοπλισμό από τον διεθνή συνασπισμό. Διείσδυσαν στις περιοχές βάσης στο Zap, στο Hakurk, στο Gara και στη Metina με τις συντεταγμένες που δόθηκαν από τον δορυφόρο. «Επιτέθηκαν υπό το φως των οδηγιών και των δορυφορικών δεδομένων που έλαβαν», είπε.

Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Οι επιθέσεις στις οποίες χάσαμε 12 μάρτυρες είχαν επίσης μεγάλο αντίκτυπο στο Ισραήλ, το οποίο διέπραξε γενοκτονία στη Γάζα. Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν τις επιχειρήσεις της Τουρκίας εναντίον στρατοπέδων και πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του PKK ως «σφαγή πολιτών». Πηγές πεδίου δήλωσαν ότι το Ισραήλ, το οποίο έχει δύο βάσεις στο Qamishli και στο Aynel Arab, παρέχει ειδική εκπαίδευση στο PKK.

Ο απόστρατος συνταγματάρχης İlhan Yılmaz Cömert είπε: «Το κατοχικό καθεστώς έχει επίσης μια ισχυρή υποδομή στο Ιράκ. Το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του ζήτησαν από την τρομοκρατική οργάνωση να βγάλει την Γάζα από την ατζέντα και να στείλει ένα μήνυμα στην Τουρκία, η οποία προστατεύει τη Γάζα», είπε.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΟΥΡΚΙΑ”
Bahadır ALEMDAR – Συντάκτης
Haber7.com 

23. MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ (!) ΣΥΝΤΟΜΑ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ Τ/”F-16″ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!..

ΕΙΠΑΜΕ! “ΟΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΥΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ-ΣΟΥΗΔΙΚΟΥ… ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ” !.. ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-