“Πολύ Λαϊκά”, “Δυό Λόγια” Για Τον Ε/Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κον Κων-νο ΦΛΩΡΟ!

Η 4ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ, ΩΣ ΓΕΕΘΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ (ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΚΟΝ Α/ΓΕΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕΙ “ΒΕΤΟ” ΤΟ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΘΕΤΙΚΗ!

Ο ΦΛΩΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ “ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ (ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, (ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΝΑ “ΣΤΗΘΟΥΝ” ΜΕ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΔΥΝΑΤΕΣ, ΕΥΡΩΣΤΕΣ ΚΑΙ… ΑΞΙΟΜΑΧΟΤΑΤΕΣ ΕΕΔ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙ. , ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ, ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΕΔ ΗΣΑΝ Η(ΔΙΑΖ)  ΤΙΣ ΕΒΑΛΑΝ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ Π-Θ Η(ΔΙΑΖ) ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Ο Π-Θ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (ΕΣΤΩ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ), ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕΤΑΞΥ Ε – Τ!..

Ο ΦΛΩΡΟΣ, ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΠΕΤΥΧΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΔ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΗΣΥΧΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΦΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣΑ” ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (“ΔΙΚΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΜΑΣ”) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΕΔ “ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΔ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ*, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ… ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

* ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ, ΑΞΚΟΙ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΕΔ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ “ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΩΡΙΟ”!.. ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!….

-/-

ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΤΕΔ) ΣΤΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ / ΤΙΣ… ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ… ΜΕΓΑΛΟ “ΡΟΚΕ” ΣΤΗΝ Ε-Τ… ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΑΥΤΟ), ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΜΥΔΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, (ΕΙΧΕ “ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ” ΚΑΙ Η “ΜΙΤ” ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΤΗΣ -ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΤ- ΠΟΥ… “ΕΦΤΑΣΑΝ” ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ), ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΔΗΝ, ΗΤΟΙ 100%, ΕΠΙ ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΕΔ ΒΑΣΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ!..

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΟΙ ΤΕΔ ΑΦΗΣΑΝ, ΜΕΣΩ “ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ”, ΟΠΩΣ ΔΗΜ/ΦΩΝ, ΚΛΠ, ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤ’ ΑΦΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ “ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ”, ΚΛΠ! ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΑ “ΣΗΜΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ”, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 Ε-Τ “ΘΕΑΤΡΩΝ ΕΠΧ-ΣΕΩΝ”, ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟ “ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”!..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ “ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ” ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΤΩΝ 110.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΚΛΠ), ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ! 

ΟΙ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ, … ΚΟΙ ΚΑΙ… ΚΕΣ, ΤΟΝ ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ. ΜΕ ΤΟ “PREDATOR”, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ, ΙΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ “ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ”! (ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ “PREDATOR”)!

ΕΓΡΑΨΑΝ ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΥΝΕΧΗ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΛΠ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΛΩΡΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΟΤΙ ΤΑ “ΑΡΠΑΞΕ”, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ! (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΝΤΙΛΕΡΣ” ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ… ΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΜ, ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ)!..

“ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ” ΤΙΠΟΤΕ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΕΠΧΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ!

ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ… “ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ, ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ Α/ΓΕΕΘΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Η Κ-Β (Π-Θ) ΝΑ ΤΟΝ… “ΣΟΥΤΑΡΕΙ”!

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΑΜΠΟΤΑΖ” ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ 112 ΠΜ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!..

ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΑΤΥΧΗΣΑΝ!..

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗΣΑΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Κ-Β), ΗΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ**, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΤΗΝ “ΕΝ ΧΡΟΝΩ” ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΝ ΓΕΝΕΙ” ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!

** Η μόνη ευθύνη που εμείς “ρίχνουμε” στις ΕΕΔ πχ σχετικώς με το “σαμποτάζ” στις αποθήκες πυρομαχικών στον Αλμυρό, κλπ, είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!) ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΝΑ… ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”!

ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΑΚΟΥΝΕ ΠΧ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ” ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΑΘΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ “ΨΕΠ” Η(ΔΙΑΖ) ΕΥΡΥΤΕΡΑ “ΕΠΧ-ΣΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ”, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ!..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ (!) ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΕΔ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ “ΠΟΣΤΑ”) ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ “ΣΙΚΙΜΕΚΑΝΤΑΡΙΣΤΑΙ”, ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΠΟΛΕΜΟΣ!..

-/- 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΛΘΕ Η… ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΝΕΚΡΟΙ!.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ… ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ… ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ! ΕΝΑΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΑΘ’ Α Ο ΥΠΑΜ Η(ΔΙΑΖ) Ο Π-Θ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ! ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΑΜ Η(ΔΙΑΖ) Ο Π-Θ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ Α/ΓΕΕΘΑ! 

ΕΚΕΙΝΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΑΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΠΧ-ΣΗ ΕΠΙΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΧ-ΚΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ “ΕΤΑ”, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠ-ΞΕΙ ΑΥΤΗΝ 100% ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ! (Οι αποφάσεις των Δκσεων οφείλουν να υπηρετούνται μετά πάθους και… μανίας, ακόμα και απ’ όποιους στο στάδιο που οι Δκτές θέτουν σε… διαβούλευση, όπως θα έλεγαν οι πολιτικοί, το όποιο θέμα απασχολεί κάθε φορά, έχουν αντίθετη γνώμη απ’ αυτούς! Μάλιστα αυτοί θα πρέπει περισσότερο απ’ τους συμφωνούντες να δώσουν τα πάντα ώστε να γίνει πράξη, η απόφαση των Δκσεων)!..

Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ… “ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΛΕΠΤΩΝ ΟΠΩΡΑΣ”! ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ 1989”), “ΟΙ Π-ΘΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ”!..

Ο Ε/ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΕΔ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΟΚΗΤΟΙ) ΕΙΝΑΙ “ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ”, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ, ΚΛΠ!

ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΔ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΤΙΣΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΕΙΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ… ΔΗΜ/ΦΟΙ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ Η(ΔΙΑΖ) ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ (“ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ”), ΚΛΠ!.. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΡΩΣΙΚΗ, ΚΛΠ!..

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ! 

Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ (ΣΣΕ: 1983) ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Π. ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ:

ΕΙΧΕ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ – ΚΗ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ

ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΑΞΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!..

ΑΡΕΣΕ ΓΙΑ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΟ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ”, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΌ!..

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ / ΕΜΦΥΣΗΣΕ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΕΔ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ + ΕΠΧ-ΚΗ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ (ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΕΜΦΥΣΩΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑ Σ’ ΑΥΤΕΣ!.. 

ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟ Π-Θ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 99,5 ΑΠΟ ΤΑ 100, ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ!!!..

ΠΡΟΒΑΛΕ ΕΠΑΞΙΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ, ΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Φίλοι μου / μας!

ΟΙ ΕΕΔ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, Α-ΡΧΗ-ΓΌ!..

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ (“ΜΑΚΡΑΝ” Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΝΟΗΤΩΣ… !), ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ (“ΑΛΕΠΟΥ”, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΥΡΥ ΣΤΡ-ΚΟ… “ΧΑΚΙΝΓΚ” ΣΤΙΣ ΤΕΔ), ΚΑΙ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ (ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΙΑ ΑΞΙΟΜΑΧΩΝ ΕΕΔ)! / [Ασφαλώς ΟΥΔΕΙΣ αυτών ΔΕΝ (!) ήταν ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ και ούτε θα μπορούσε να συγκριθεί μαζί Του!..] 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΩΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΕΥΣΤΟΧΩΣ ΣΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ: “ΤΑ ΨΗΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ”!..

Ο Ε/Π-Θ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ (!) “ΜΑΓΚΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ “ΜΑΓΚΙΑΣ” ΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “ΕΞΥΠΝΕΣ” ΕΕΔ, ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣ Π-Θ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡ-ΚΕΣ… ΓΡΟΘΙΕΣ ΜΑΣ! [ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ… ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΥΖΟΥΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙ… ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ… ΠΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΟΥ ΤΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ” ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΙΣΧΥΡΗ, (ΕΔΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ , ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Π-Θ Κ.Κ.Μ., ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ) ΚΑΙ -ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ- Η “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ”, ΡΕ ΑΗΔΕΙΣ… ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ]!..

ΤΩΡΑ!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΟΝ Α/ΓΕΑ! (ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ… ΕΓΓΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ)!..

Ο Α/ΓΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΔΑΜΑΣ!.. ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!.. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Α/ΓΕΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ (!) ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΥΧΑΙΩΣ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ… ΝΕΟ Α/ΓΕΑ!..

Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΑ, ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΘΑ “ΔΕΣΕΙ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΥΠΑΜ, ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΩΣ “ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ”, ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ “ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ! ΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ”! ΣΥΝΕΠΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!

ΕΝΑ ΠΧ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΔΙ ΣΤΟ… ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Α/ΓΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ν. ΦΛΑΡΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ) ΠΟΥ “ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΔΙ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Α/ΓΕΕΦ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο… Ν. ΦΛΑΡΗΣ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΡ-ΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΣΟΦΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟ, ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ, ΝΑ ΕΞΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ… ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΤΟ… ΠΟΤΑΜΙ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΕΕΔ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΙΣ… ΚΟΒΕΙ ΗΛΙΘΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΕΕΔ!..

ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΕΔ! ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΚΡΟΗ ΜΙΣΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΖΗΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ Η (ΔΙΑΖ) ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΑΙΤΙΏΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ, ΚΛΠ!

[ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΧΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ!.. ΕΝΑ ΔΗΜ/ΚΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ! ΕΝΑ… “ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤ”, ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΤΙΓΡΗ”, ΣΤΕΦΑΝΕ… ΧΙΕ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΣΥ, ΡΕ ΧΙΕ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ… ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΩΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΩΣ ΠΑΡΩΝΥΜΙΟ, ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ο(!)… ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ]!..

ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ (ΣΣΕ: 1983)

  • ΑΞΙΟΣ 100%! 
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΚΑΙ ΑΠΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ”: 9.99 / 10 
  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΩΣ Ε/ΛΑΟΣ, ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 3 ΑΞΚΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ! 

(Βεβαίως και στα 2 αδέλφια, παιδιά του Προέδρου της ε/Κοινότητος, εκεί κάτω)!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ! 

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ!

-/-