“ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΘΥΡΑ “7”… ΘΕΜΑΤΩΝ!

Φίλοι μου / μας!

A. Δεν με μέλει περί του τί λέγεται και τί θα ειπωθεί περί εμού. Με ενδιαφέρει μόνον να ευρίσκωμαι “εν ειρήνη” προς την συνείδησίν μου και ευρίσκωμαι χάρις τω Θεώ! “

Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Διαβάσαμε και αυτό παρακάτω και θαυμάσαμε, ενθυμούμενοι τα μαθητικά μας χρόνια!

Σχολείο ίσον Δάσκαλος! Και κατά τον πρώτον Κυβερνήτη μας (Ι.Κ.) “σωστός δάσκαλος είναι ο διακεκριμένος επί φιλοθρησκεία, ο Χριστιανός δάσκαλος και ο επί έρωτι προς την γλώσσαν μας! Πίστις και γλώσσα είναι τα δύο πολύτιμα τζιβαϊρικά μας ως Έλληνες”!

Τεράστιος Έλληνας (Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ) ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ! Διαβάστε, τί είχε πεί ο Χένρυ Κίσσιντζερ της εποχής του, ο “διαβόητος” ΥΠΕΞ της Αυστρίας ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ και “κρατείστε” το!..

“Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΙΚΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ“!

Β.

1. Εκεί στην ε/φ “Στόχος” της “ΕΥΠ” δεν έχετε κανέναν που να ξέρει ορθογραφία; “Πάρτε” και κανέναν που να γνωρίζει την ε/γλώσσα!

2. Προς ε/φ “Στόχος”: Όποιος κάνει ή προσπαθεί να κάνει κριτική στα των Η.Π.Α. και ευρύτερα στα της Δύσεως προς την σύγκρουση Ουκρανίας – Ρωσίας, είναι για εσάς φιλορώσος και δήθεν Έλληνας Πατριώτης;

Δηλαδή, συμφώνως με την… λογική σας, εσείς που είστε στην ε/φ…  σας 100% και απολύτως “ανοικτά” υπέρ των Η.Π.Α. και της Δύσεως γενικώς, και όχι μόνον στα θέματα της Ουκρανίας με την Ρωσία, είστε φιλοαμερικανοί και δήθεν Έλληνες Πατριώτες και μάλιστα έμμισθοι, αφού είστε υπάλληλοι της “ΕΥΠ”;

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και μάλιστα όντας χειριστές ενός τόσο κρισίμου θέματος, όπως είναι η δια μιας Υπηρεσιακής ε/φ εκτέλεση προπαγάνδας, “διαρροή” πληροφοριών, “πέρασμα γραμμής”, κλπ, κλπ, κλπ; (ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ “ΕΥΠ” ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ 2, 3 “ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ”)!..

Έτσι, κατανοούμε καλύτερα το γιατί σήμερα η Υπηρεσία αυτή είναι στην… απόλυτη Εντατική!..

3. Αυτά που έγραψε πρόσφατα ο “Χ. Αυγίτης” Χίος στην ε/φ του [ή ορθότερα στην ε/φ του… Ομίλου, (Μελισσανίδη – Σαββίδη), όπου μετεγράφη και “παίζει μπάλα” ως “Δντης”, μετά από την δήθεν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του], για την νεαρά “Κόματο” υπάλληλο της “ΕΥΠ” που εστάλη προ ετών στην Μυτιλήνη (στην εκεί “ΠΜΥ”) και έκανε ό,τι έγραψε η ε/φ, δεν μας προκάλεσαν ουδεμία εντύπωση, (τα πιστεύουμε σε ποσοστό 90% και άνω), αφού στην υπόψη Μονάδα είχαμε και παλαιότερα ίδια και χειρότερα φαινόμενα εσωτερικής διαλύσεως και γενικώς διαλύσεως! 

Η υπόψη Μονάδα ήθελε από χρόνια γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο, δυστυχώς στο πλαίσιο που αυτό απαιτείτο και για τα “Κεντρικά” προϊστάμενά της Κλιμάκια! Και μιλάμε για την Λέσβο, έτσι; Τον 1ο επιλεγμένο και διακεκυρηγμένο στρατηγικό προς κατάληψιν στόχο της Τουρκίας και των ΤΕΔ!

Η Μονάδα της Λέσβου, τα τελευταία 40 χρόνια”φύσαγε” μόνον επί Δκσεως του Κρητικού Αστυνομικού της πρώην “ΣΕΜΑΧ” Σχοινάκη ή Σκοινάκη ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!..

4. Λυπάμαι αλλά η άποψή μας είναι, Κοι του “Στόχου”, πως ο Κος Κασσελάκης δεν είναι λάσταυρος ή ουροπίπης, τουτέστιν θετικός ομοφυλόφιλος ή λαϊκιστί Κολομπαράς (που ορθώς το συνοδεύετε με το “μπανιστιρτζής”), όπως θέλετε να τον παρουσιάσετε, ίσως έχοντας ανοήτως στο μυαλό σας, ότι έτσι τον… ξεπλένετε, κατόπιν, ίσως, υπερατλαντικών εντολών που λάβατε!.. (Γράψατε μάλιστα, στην “γραμμή” αυτή του στόχου του δημοσιεύματός σας, όπως εμείς εκτιμούμε, ότι πριν γνωρίσει ο Κασσελάκης τον Τάϊλερ, που μας είπε ο αλήτης πως είναι τάχα Ρεπουμπλικανός, ο Στέφανος είχε σχέσεις και με κοπέλες! Καιρός να αρχίσετε να γράφετε για τις δουλειές της… πεθεράς του, Κας Νταϊάνας ΡΟΤΖΕΡΣ στην χώρα μας )!..

Εμείς, για να το διακωμωδήσουμε πιθανώς και λίγο, επειδή έχουμε διαβάσει, όπως και εσείς τους Αρχαίους μας προγόνους και στο υπόψη θέμα… , βλέποντας πχ τα οπίσθια του ζεύγους, τον τρόπο συγκλήσεως των ποδών τους, τα νακίσματά τους, κλπ, κλπ, κλπ, εκτιμούμε πως το ζεύγος είναι αλλαξοκόληδες, κάτι που καθιστά απλώς τυπικό το θέμα του ποιός είναι ο θετικός (ενεργητικός) και ποιός ο αρνητικός (παθητικός) πόλος, τυπικό ως προς το τί πιθανώς αναφέρεται στο υπογραφέν μεταξύ τους “Σύμφωνο Συμβιώσεως”!..

Τί κάνει βεβαίως στο κρεββάτι του το ζευγάρι αυτό δεν μας αφορά, αλλά εκείνο που μας αφορά είναι πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ή ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΝ Π-Θ γία ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Συνήθως, οι ισχυροί της πολιτικής, ή και (!) της πολιτικής πιο σωστά, έχουν και τις παρουσιάζουν ορισμένες ανωμαλίες στα του “σεξουαλικού τους… προσανατολισμού”, που θα έλεγε και ο Κος Πορτοσάλτε! Λένε πχ σε νεαρούς ή νεαρές που επιθυμούν να μπουν και να διακριθούν στον χώρο, “έλα να με γαμ… ή να σε γαμ… και εγώ θα σε κάνω… πχ Ομπάμα, ή αναλόγως” !..

Ένα γνωστό παράδειγμα της παραπάνω αλήθειας, είναι η περίπτωση του νεαρού (!!!), δικηγόρου εκ των Σερρών, ομορφάντρα Κων-νου Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο οποίος απογειώθηκε στα των πολιτικών του στόχων, μετά από την σχέση του με “λύνοντα και δένοντα” εκείνα τα χρόνια στα των… επιστημονικών νταραβερίων, αχαχαχαχαχα, της πολιτικής μας ζωής! [Είναι γνωστό ότι ο Καραμανλής αυτός, όντας πράγματι ουροπίπης και λάσταυρος, κατά τους Αρχαίους μας, “έσπρωχνε” τον Ευταξία, ο οποίος, ως αντάλλαγμα, τον “βοήθησε” αρκετά στην υλοποίηση των πολιτικών ονείρων και επιδιώξεών του! Δεν βγήκε όμως ποτέ ο Κ.Γ.Κ. να πει κάτι σχετικά, ενώ αργότερα (1951) παντρεύτηκε και την πανέμορφη Αμαλία ΜΕΓΑΠΑΝΟΥ, (πέθανε σχεδόν πρόσφατα / 2020), χωρίς ποτέ να αποκτήσουν παιδιά! Χώρισαν το 1972. Έκανε, ως νέος άνδρας, κάτι για να πετύχει τον σκοπό του, όπως αυτός τότε εξετίμησε και τέλος! Όχι πως συμφωνούμε με την… στρατηγική αυτή, αχαχαχαχαχαχα, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα και άλλο του ή της… Κασσελάκη και της ή του Τάϊλερ]!

Υπάρχουν πάρα πολλά ιστορικά παραδείγματα, αλλά και στο “σήμερα”, σαν το παραπάνω, αλλά μέχρις εδώ, δεν θα αναφερθούμε σε άλλο! Να τονίσουμε πως… δεν ήμασταν εκεί ούτε με την περίπτωση του Κ.Γ.Κ., ούτε με κανέναν και καμμία!..

Τα ίδια δεν γίνονται και σε άλλους, πλην της πολιτικής, χώρους, όπως σ’ αυτόν του… θεάματος, του αθλητισμού, της επιστήμης, κλπ, κλπ, κλπ, και πάντοτε “υπό μικρά ή ευρεία… κάλυψη”;

Η πλάκα με τους “Σόρος-Συριζαίους” και με τον… Κασσελάκη πλέον Αρχηγό τους είναι ότι, οι του ενεργού παρακράτους τους (Πολλάκης, Ν. Παππάς, Μπάρκας) έβαζαν τζάμπα ή και “πουλημένα” για κανένα 50άρικο λέσια τους να φωνάζουν, “Μητσοτάκη γαμιέ… “, σύνθημα (ας το πούμε καταχρηστικά έτσι) που πήραν και οι νόθοι ιδεολογικοί αδελφοί τους “Χ. Αυγίτες”… Χίε και το “πούλησαν” πάρα πολύ προεκλογικά, νομίζοντας έτσι οι ανόητοι και άσχετοι από του πώς επικοινωνιακά θα έπρεπε να… τοποθετηθούν, ότι θα έβλαπταν (όπως το διαβάζετε το ρήμα), τον Ε/Π-Θ!.. Άσχετοι, αγράμματες και κενές περιεχομένου ανθρωπόμορφες πολιτικές… φιγούρες!

Τώρα, με τον υπόψη Αρχηγό, θα το χρησιμοποιήσουν, θα το “περάσουν” και πάλι… υπόγεια ή όχι; Τί λέτε και εσείς;

5. Σε ποιόν έμπορο ναρκωτικών, όπως γράφηκε, ανήκε το τζιπ “Range Rover” του “Σόρος-Σύριζα”, (το είχε πάρει από τον “ΟΔΔΥ”), που χρησιμοποιούσε ενίοτε ο “Χουνταλέξης” και τώρα ο… Αριστερός Στέφανος; Αχαχαχαχαχαχα!..

6. Αν είναι αλήθεια ότι ακόμα… βγάζουν  (“που λέει ο λόγος”) Ε/Π από τον βυθό της λίμνης Κάρλα, γιατί είναι ακόμα στην θέση του ο Κος Α/ΓΕΣ; Μιλάμε για την απόλυτη (!) ξεφτίλα του ΕΣΞ!.. Ασφαλώς και κάποιοι Κοι της “Αεροπορίας Στρατού” θα έπρεπε και αυτοί, και μάλιστα από μόνοι τους, να πουν… “χαίρετε”!..

7. Ο Κος Αγοραστός, εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας,  έχει μόνον 31 σπίτια, ενώ ο υποψήφιος για Περιφερειάρχης στην Πελ-σο Κος Πτωχός είναι μόνον φτωχός κατ΄όνομα, αφού είναι πλουσιότατος! “Καλή Επιτυχία” και στους δύο Κους!

Εκείνον που εμείς θα ψηφίζαμε για Περιφερειάρχη Αττικής, κλπ, θα ήταν ο Κος Σγουρός, στις ημέρες του οποίου έγινε πολύ και άκρως σοβαρή δουλειά!

Όμως τώρα “κατεβαίνει” ο Κος Χαρδαλιάς, ο οποίος στις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει απεδείχθη “ΓΑΤΕΡ-ΜΑΝ”! Είναι πρόσωπο “καθαρά” του “ΠΕΔΙΟΥ” και ακραδάντως πιστεύουμε ότι μ’ αυτόν στην ηγεσία της, η περιφέρεια Αττικής θα αλλάξει επίπεδο και… εποχή!..

“Καλή Επιτυχία”, Κε Υπουργέ και κυρίως σας ευχόμαστε… ΥΓΕΙΑ (!), αφού ακούσαμε από εσάς τον ίδιον την περιπέτεια της υγείας σας που “ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ” είχε αίσιο τέλος, όπως είπατε!..

Με την ευκαιρία! Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε άποψη σε κάποιους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ακόμα και μετά από την ψηφοφορία μας, με το ερώτημα, αν θα έπρεπε να ψηφίσουν “ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ” για Δήμαρχο Αθηναίων, μετά την εμμετική του (ως προς τον τρόπο) και μάλιστα συχνή αναφορά του στα Παναθηναϊκά του αισθήματα, αλλά δεν τα καταφέραμε! Η απάντηση ήταν πως ο πολιτικά τουλάχιστον… αφελής (;), Κος Μπακογιάννης, θα πρέπει να μάθει πως και (!) στην Αθήνα η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και δεν μπορεί να τους περιφρονεί με την στάση του, πόσο μάλλον να τους αγνοεί με την σχεδόν φανατική βαζελική ρητορική του!..

Κε Κ. Μπακογιάννη!

Αρκετά “τράβηξε” ο λαός του “ΘΡΥΛΟΥ” και η Ομάδα μας, επί “Σόρος-Σύριζα” και μάλιστα από το ίδιο το Χουντόπαιδο, που μας έβριζε, όπως και τον Πρόεδρό μας, Κον Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, από του βήματος της Βουλής;

 Τον… ζηλέψατε λοιπόν και θέλετε να του μοιάσετε, μη όντας μάλιστα ακόμα στην κεντρική πολιτική σκηνή, αν ίσως ονειρεύεστε μια τέτοια μετα – Δημαρχειακή σας μετακίνηση, μετά από 5 χρόνια, αν επανεκλεγείτε ή πιο νωρίς, αν ηττηθείτε; Γιατί, σε κάποια θέματα έστω, δεν συμβουλεύεστε την πολιτικά σοφή μητέρα σας, η οποία “ειρήσθω εν παρόδω” την ξέρουμε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Παρ’ όλα αυτά, ο “Ε.Θ.” εύχεται στον νεαρό νυν Δήμαρχο Αθηναίων “Καλή Επιτυχία”, ενώ παράλληλα θυμίζει στους Ολυμπιακούς “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” που ψηφίζουν για τον Δ. Αθηναίων, πως και ο “Σόρος-Συριζαίος” υποψήφιος Κος Ζαχαριάδης, εξ όσων γνωρίζουμε, είναι και αυτός βαζελάκος!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-