“ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ”!..

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ!

1. ΗΡΘΕ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ, (ΠΑΡΑ 2 ΜΗΝΕΣ), ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ (!) ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΘΑ “ΠΕΤΑΞΟΥΝ” ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ (ΣΧΕΔΟΝ, ΑΦΟΥ “ΠΕΤΑΜΕ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ), ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ(!) ΑΚΟΜΑ… ΤΟΥΡΚΙΑΣ [ΙΣΤΟΡΙΚΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΓΗΣ] ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ!..

2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΤΕ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, “ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ, ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ”!

3. ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ OI ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ(!!!) ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Κ/Φ)! ΕΙΘΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΤΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΟΤΑ!.. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ!..

4. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ… ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ “ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ… ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ!

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ, ΑΛΛΑ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (“COVID-19”), ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΙΑ, ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΕΩΣ ΔΥΣΗ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΩΘΟΥΜΕΝΗ” ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ “Μ.Κ.Ο.” ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ “Μ.Κ.Ο.”, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ… ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ!..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΠΩΣ ΕΓΓΙΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!..

5. ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ:

Α. ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ… ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ή ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!.. [ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΚΕΙΤΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ! ΜΙΑ, ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ), ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝ]!..

Β. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ), ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!.. Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ… ΕΛΕΕΙ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ!.. “ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ”, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ “ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ”!

Γ. Ο ΡΤΕ ΚΑΙ Η Τ/ΣΤΡΑΤΟΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΝ… “ΤΙΤΑΝΑ”, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑΝΟΥΣ, ΚΑΤ’ ΑΥΤΗΝ, ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΟΥΣ!..

Δ. ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ! (ΕΙΔΑΜΕ ΠΧ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΩΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ Η ΚΑ ΠτΔ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟ-ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ  ΚΟΣΟΒΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Π-Θ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ “ΗΧΗΣΑΝ” ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟ-ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟ-ΣΕΡΒΩΝ)!..

ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ… ΣΤΥΣΗ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΕΘΝΙΚΟ… ΠΡΙΑΠΙΣΜΟ), ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ… ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ!..

Ε. ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ, “”ΣΥΝ ΘΕΩ, ΠΑΝΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΘΗΤΟΥ! 

6. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ… ΘΕΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ!..

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟ ΤΟΥ “ΙΕΡΟΥ”, ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ), ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ… “ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ! Ο ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΕΜΕ, ΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΣΚΟΤΙΑ”, ΚΛΠ!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΑΠΟΚΤΑ ΙΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ), ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΕΓΡΑΦΕΤΟ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕΡΟΣ(!) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟΝ… ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΣΗΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ!.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ!

«ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΗΤΕ! ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΡ ΕΛΕΥΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΓΓΙΚΕΝ, ΜΗ ΟΥΝ ΠΟΡΕΥΘΗΤΩ ΟΠΙΣΩ ΑΥΤΩΝ! ΟΤΑΝ ΔΕ ΑΚΟΥΣΗΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΗΝ ΠΤΟΗΘΗΤΕ, ΔΕΙ ΓΑΡ ΤΑΥΤΑ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΠΡΩΤΟΝ, ΑΛΛ’ ΟΥΚ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΓΕΡΘΗΣΕΤΑΙ ΓΑΡ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ, ΚΑΙ ΕΣΟΝΤΑΙ ΛΙΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. ΑΡΧΑΣ ΩΔΙΝΩΝ ΤΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΗΘΗΣΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΣΙ, ΚΑΙ ΜΙΣΗΣΟΥΣΙΝ ΑΛΛΗΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΑΙ ΕΓΕΡΘΗΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΣΟΥΣΙΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΘΥΝΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑΝ ΨΥΓΗΣΕΤΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ! ΟΤΑΝ ΔΕ ΙΔΗΤΕ ΚΥΚΛΟΥΜΕΝΗΝ ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΤΟΤΕ ΓΝΩΤΕ, ΟΤΙ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΕΡΗΜΩΣΙΣ ΑΥΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΝ ΤΗ ΙΟΥΔΑΙΑ ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΚΧΩΡΕΙΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΧΩΡΑΙΣ ΜΗ ΕΙΣΕΡΧΕΣΘΩΣΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ, ΟΤΙ ΗΜΕΡΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΑΥΤΑΣ ΕΙΣΙ, ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ!… »

ΑΡΚΕΙ!..

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

 

ΥΓ.

1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΓΙΩΡΚΑ (Ε/Κ), “ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”, ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!..

 

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ“!

2. ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ! “ΒΓΗΚΕ” ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2022, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ; ΤΑ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΚΛΠ, ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΕΦΤΑ!..

ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ “ΕΦΚΑ”… ΕΝΟΧΛΗΣΗ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ… Η/Υ (SIC)!..

ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ… “ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!”

-/-